Widgets

«ΜΝΗΜΟΝΙΑ και ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ θα ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ το ΓΕΝΟΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ!»


Απογοητευμένος ο Μητρόπουλος ομολογεί πως η απίθανη «διαπραγμάτευση» των Συριζαίων έφερε σύστημα διπλής τρόικα!

Στεναχωρημένος δηλώνει ο βουλευτής του Σύριζα: Έχουμε σύστημα διπλής τρόικα και διπλής επιτήρησης
Την άποψη ότι υπάρχει ένα «σύστημα διπλής τρόικας, διπλού ελέγχου» διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος. Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι τον έχει στεναχωρήσει «αυτό το σύστημα διπλής επιτήρησης, το οποίο δεν είναι η καλύτερη των εξελίξεων».
Όπως είπε σε συνέντευξή του στον Real FM, «έχουμε πολιτικό και τεχνικό έλεγχο. Οι δανειστές συνεχίζουν τον εκβιασμό και την πίεση, σε αντίθετη κατεύθυνση από τα όσα ήθελε η κυβέρνηση».
Ερωτηθείς σχετικά με το πώς βλέπει την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης, ανέφερε: «Αυτό το σύστημα διπλής επιτήρησης, πολιτικό και τεχνικό δεν είναι η καλύτερη των εξελίξεων, εκεί που πήγαμε να αποφύγουμε τον έλεγχο. Έχουμε πολιτικό έλεγχο. Εχουμε Λαγκάρντ, Ντράγκι, Ντάισελμπλουμ και έχουμε τεχνικό έλεγχο.
Φαίνεται ότι οι δανειστές συνεχίζουν τον εκβιασμό και την πίεση, σε αντίθετη κατεύθυνση από ό,τι επιζητούσε η κυβέρνηση και θα προήγαγε το ελληνικό ζήτημα στα ευρωπαϊκά και διεθνή φόρα. Αρα, λοιπόν, το να έχουμε και πολιτικό έλεγχο – τον έλεγχο των θεσμών –και υπαλληλικό έλεγχο, τεχνικό σημαίνει ότι οι δανειστές συνεχίζουν να βλέπουν σκληρά την υπόθεση της χώρας»

Το ενδεχόμενο νέας συμφωνίας και αν αυτή περιλαμβάνει μέτρα
Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα, ευχήθηκε «η κυβέρνηση να μην έχει υπογράψει τετράμηνη παράταση ίδια με τη δίμηνη που είχε υπογράψει η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Εύχομαι όποια δέσμευση να μην πάρει κύρος Κοινοβουλίου» είπε, γιατί, όπως εξήγησε, «αν κυρωθεί θα υπάρξουν και μέτρα και έλεγχος».  ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:

Απάντηση στην συνέντευξη Τσίπρα στο “Έθνος” του Μπόμπολα

«Άλλα 4 χρόνια Μνημόνιο, με άλλο όνομα, προαναγγέλλει ο Τσίπρας επιβεβαιώνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε προεκλογικά τους Έλληνες πολίτες και πως η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη αντιμνημονιακή δύναμη»Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώην σύμβουλος του Σόιμπλε και στέλεχος της Lehman Brothers ρίχνεται στη μάχη… κατά του Σόιμπλε και των διεθνών τοκογλύφων!

Τσίπρας στην φυλλάδα του Μπόμπολα: Έχουμε καιρό για τις προεκλογικές υποσχέσεις – Προς το παρόν ετοιμαστείτε για μνημόνιο!

Συνέντευξη στην φυλλάδα του Μπόμπολα, «Έθνος», έδωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σήμερα. Εκεί, μεταξύ άλλων, κλήθηκε ουσιαστικώς να απαντήσει στην προχθεσινή «βόμβα» Βαρουφάκη από την Λίμνη Κόμο, όπου έγινε ευθέως λόγος για «αναστολή των προεκλογικών υποσχέσεων».
Εκεί που θα περίμενε κανείς ο πρωθυπουργός έστω και όψιμα να διαψεύσει τη δήλωση του Υπουργού Οικονομικών, αντιθέτως αυτός επιβεβαίωσε. Συγκεκριμένα είπε: «Το πρόγραμμά μας παρουσιάστηκε στις προγραμματικές δηλώσεις και σε αυτό το πρόγραμμα έχουμε δεσμευτεί. Το πρόγραμμα αυτό έχει ορίζοντα τετραετίας και θα υλοποιηθεί μέχρι κεραίας. Από κει και πέρα ο τρόπος με τον οποίο θα κατανεμηθούν οι παρεμβάσεις μας στον χρόνο εξαρτάται σε κάποιον βαθμό και από την πορεία της διαπραγμάτευσης».
Μεταφράζοντας από την ξύλινη πολιτική γλώσσα στα νέα ελληνικά αντιλαμβάνεται  κανείς τις προθέσεις της συγκυβερνήσεως. Αντιθέτως με τις εξαγγελίες για «λίγα λόγια και πολλά έργα», στον βίο της θα δούμε την εφαρμογή του «πολλά λόγια και λίγα έργα». Οι προεκλογικές εξαγγελίες θα πραγματοποιούνται με το σταγονόμετρο και κατόπιν εγκρίσεως των διεθνών τοκογλύφων, μία κάθε φορά που η κυβέρνηση θα βρίσκεται σε επικοινωνιακό αδιέξοδο. Παραλλήλως θα ψηφιστεί και θα εφαρμοστεί άμεσα το νέο, τρίτο μνημόνιο. Οι ουσιαστικές εξαγγελίες δε θα μετατεθούν για το τέλος της τετραετίας και εν τέλει θα ματαιωθούν λόγω των εκλογών που θα έρθουν. 
Και για να μην έχει κανείς αμφιβολία περί της πολιτικής που πρόκειται να ακολουθηθεί ας εγκύψουμε και πάλι στα λεγόμενα του πρωθυπουργού: «Η συμφωνία του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου ήταν ξεκάθαρη και οι συμφωνίες είναι για να τηρούνται. Εμείς την τιμούμε και περιμένουμε να τηρηθεί και από την άλλη πλευρά».  
Αναγκαίο κρίνεται, λοιπόν, να θυμηθούμε ότι στο κείμενο της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου, που επικαλείται ως βάση του μέλλοντος ο Τσίπρας, υπήρχαν διθύραμβοι για την πολιτική λιτότητας των παρελθόντων ετών και δεσμεύσεις για την συνέχισή της. Αυτά ήταν σαφέστατα διατυπωμένα, παρά το κλίμα της «δημιουργικής ασάφειας» που διακατείχε το εν λόγω κείμενο. Σας παραθέτουμε σχετικά αποσπάσματα:
«Το Eurogroup επαναλαμβάνει την εκτίμησή του για τις αξιοσημείωτες προσπάθειες προσαρμογής οι οποίες ανελήφθησαν από την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό τα τελευταία χρόνια»
«Μόνον η έγκριση της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης του παραταθέντος προγράμματος από τους θεσμούς (σ.σ. την τρόικα δηλαδή) θα επιτρέψει με τη σειρά του την οποιαδήποτε εκταμίευση της εναπομείνασας δόσης από το τρέχον πρόγραμμα του ΕΤΧΣ και την μεταφορά των κερδών του 2014 από το πρόγραμμα SMP.»
«Οι ελληνικές αρχές εξέφρασαν τη σθεναρή δέσμευσή τους σε μια ευρύτερη και βαθύτερη διαδικασία εφαρμογής διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων που θα αποσκοπεί στην διαρκή βελτίωση των προοπτικών ανάπτυξης και απασχόλησης, τη διασφάλιση της σταθερότητας και της ανθεκτικότητας του χρηματοπιστωτικού τομέα και της προαγωγής της κοινωνικής δικαιοσύνης.»
«Οι ελληνικές αρχές επαναλαμβάνουν την αδιαμφισβήτητη δέσμευσή τους να τιμήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς όλους τους πιστωτές τους πλήρως και εγκαίρως»
«Οι ελληνικές αρχές δεσμεύθηκαν επίσης να εγγυηθούν τα απαραίτητα πρωτογενή δημοσιονομικά πλεονάσματα ή τα έσοδα που απαιτούνται για να εγγυηθούν τη βιωσιμότητα του χρέους, όπως όριζε το ανακοινωθέν του Eurogroup του Νοεμβρίου του 2012.»
«Οι ελληνικές αρχές δεσμεύονται να απόσχουν από την ακύρωση μέτρων και από μονομερείς αλλαγές των πολιτικών και των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων που θα επηρέαζαν αρνητικά τους δημοσιονομικούς στόχους, την ανάκαμψη της οικονομίας ή τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα, όπως αυτά αξιολογούνται από τους θεσμούς.»  ΠΗΓΗ


Νέες αυξήσεις στο ρεύμα από αριστερά! Η «επανάσταση» των συνδικαλιστών έχει έξοδα
Πλήρωσε άνεργε, αγρότη, καταστηματάρχη, τώρα αυξήσεις 31% στο ρεύμα για να καλύψεις τις αυξήσεις των πρώην κλεφτοπασόκων και νυν Συριζαίων συνδικα-ληστών. Έδωσαν τις αυξήσεις στους πρώην κλεφτοπασόκους και νυν Συριζαίους συνδικαλιστές καλά καλά, τώρα αυξάνουν και το ρεύμα ώστε να πληρώσουμε εμείς αυτές τις αυξήσεις.
Τώρα το παίζουν και λίγο θιγμένοι - μην τους πάρουν και με τις πέτρες - και μετά θα υποκύψουν στις αυξήσεις του φορέα "γιατί δεν γίνεται αλλιώς". Οι υποκριτές... Ιδού: «Η απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) να αυξήσει για μια ακόμα φορά το Ειδικό Τέλος Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων (ΕΤΜΕΑΡ) και κατά συνέπεια τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος για τα νοικοκυριά , τους αγρότες και άλλες επιχειρηματικές κατηγορίες, είναι επί της ουσίας απολύτως απαράδεκτη και κυρίως είναι απαράδεκτη, πρωτοφανής και εξοργιστική η μεθόδευση που ακολουθήθηκε για να δημοσιοποιηθεί». Προσέξτε... Το πως δημοσιοποιήθηκε είναι το πρόβλημα...
Το υπουργείο στην ανακοίνωσή του αναφέρει ακόμη πως η μνημονιακή αυτή απόφαση της ΡΑΕ ελήφθη στις 30/12/2014, δηλαδή στην αρχή της προεκλογικής περιόδου και προφανώς, σε συμπαιγνία, όπως υπογραμμίζει, με την απελθούσα Κυβέρνηση.
Ποιος νοιάζεται τι είχε υπογραφεί από την προηγούμενη κυβέρνηση; Έγιναν εκλογές στις 25 του Ιανουαρίου, 25 μέρες μετά την υπογραφή, και ο λαός επέλεξε να γίνει ρήξη. Και η ρήξη δεν έγινε ποτέ!
Κάτω από την ίδια δικαιολογία και την λογική - αυτή της προηγούμενης διοίκησης και της προηγούμενης κυβέρνησης - δόθηκαν και οι αυξήσεις στους εργαζόμενους της ΔΕΗ που θα πληρώσουμε εμείς και που δεν ανακαλέσατε ποτέ, κάτω από τις ίδιες λογικές υπογράφηκε και το μνημόνιο που εσείς είπατε θα καταργήσετε. Και τώρα κρύβεστε πίσω από τις μνημονιακές αποφάσεις!
Εσείς, σαν κυβέρνηση, τι ακριβώς είπαμε πως κάνετε; Πρώτη φορά Αριστερά! Πλήρωσε έλληνα τώρα τις φιλίες του Λαφαζάνη με τον Φωτόπουλο. Το Συριζο-ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και κατακλέβει τον Λαό!
ΥΓ. Από το ένα χάος (ΝΔ) βρεθήκαμε στο άλλο γιατί κάποιοι πίστεψαν πως "λεφτά υπάρχουν", για δεύτερη φορά! Μόνο που τα λεφτά δεν είναι για τον απλό λαό, αλλά για τους συνδικαλιστές κολλητούς της κάθε μνημονιακής κυβέρνησης! Για όλους εμάς, έχει "αξιοπρέπεια" γιαχνί! Τετζερέ και στην πλατεία!  ΠΗΓΗΤέλος στην «δημιουργική ασάφεια»: Άρχισε η αξιολόγηση από την τρόικα, τα νέα μέτρα έρχονται!


Η «δημιουργική ασάφεια» την οποία επικαλούταν έως και σήμερα η κυβέρνηση ήτο μοιραίο να λάβει τέλος με τον ερχομό της τρόικα και την συνέχιση της αξιολογήσεως. Κοινώς, όσο δεν υπάρχουν κοινά παραδεκτά στοιχεία ο καθείς μπορεί να λέει ό,τι θέλει χωρίς κόστος και συνέπειες.
Όμως τελικά μπορεί η τρόικα να ονομάστηκε “Brussels Group” και οι τροϊκανοί να διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο, προκειμένου να αποφευχθούν οι φωτογραφίες και τα σχετικά βίντεο με τον ερχομό τους, όμως η ουσία παρέμεινε ακριβώς ίδια, όπως και η αποστολή τους. Έτσι μπορεί να μην «μπούκαραν» σε υπουργεία, αλλά τους έγιναν delivery τα στοιχεία, εκ των οποίων έβγαλαν πόρισμα και απεφάνθησαν ότι υπάρχει μία «τρύπα» ύψους 2 δισ. ευρώ, η οποία πρέπει να «κλείσει» άμεσα.
Αυτές οι αποκαλύψεις ήδη οδήγησαν σε αλλαγή ρότας στο επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης, σταματώντας τις μεγαλοστομίες και αρχίζοντας τις δηλώσεις περί «καμένης γής», «άδειων ταμείων» και «αναστολής των προεκλογικών δεσμεύσεων». Το αναμενόμενο και παράλληλα δικαιολογημένο ήταν να κατηγορηθεί η κυβέρνηση Σαμαρά για παρουσίαση ψευδούς «πρωτογενούς πλεονάσματος» προς το εσωτερικό και προς τους τροϊκανούς. Αυτό είναι, βεβαίως, αληθές και αδιαμφισβήτητο και το είχαμε αναδείξει πρώτοι με σωρεία άρθρων και σχετικών αναλύσεων.
Όμως δεν θα έπρεπε η  κυβέρνηση των τεχνοκρατών, των οικονομολόγων και των «διανοούμενων» να γνωρίζει, αυτό που ήξεραν μήνες πριν οι «αμόρφωτοι φασίστες»; Προφανώς και το ήξεραν, αλλά παρόλα αυτά επέμειναν σε μία προεκλογική εκστρατεία που σκοπό της είχε την άγρα ψήφων και την παραπλάνηση του Ελληνικού Λαού επί της ψευδαισθήσεως ότι συνάδει η «συνεννόηση με τους εταίρους» με την «καταγγελία του μνημονίου».
Τώρα όσοι τους ψήφισαν έμειναν με την «δημιουργική ασάφεια» και τα μέτρα που συνεπάγεται η «συνεννόηση με τους εταίρους».   ΠΗΓΗ

Το δίμηνο της κωλοτούμπας: Οι προεκλογικές υποσχέσεις των Συριζαίων έμειναν στα χαρτιά
Το πρώτο δίμηνο της συγκυβέρνησης ΣΑΝΕΛ μπορεί να χαρακτηριστεί σαν «το δίμηνο της ενόργανης γυμναστικής». Από τον πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο βουλευτή (με εξαίρεση ίσως τον κ. Γλέζο) επιδίδονται στο ευγενές άθλημα της κυβίστησης, ανακυβίστησης και ξαναματακυβίστησης. Κωλοτούμπες δηλαδή, τέτοιες, που η εθνική ομάδα ενόργανης γυμναστικής αναρωτιέται, πού βρίσκονταν όλοι αυτοί οι χαρισματικοί πολιτικοί, όταν είχαμε Ολυμπιακούς αγώνες.
Οι Συριζαίοι είχαν δηλώσει πολλές φορές τι θα έκαναν την πρώτη βδομάδα, το πρώτο δεκαπενθήμερο, τον πρώτο μήνα της διακυβέρνησής τους σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής του τόπου: Καταγγελία του μνημονίου, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, επαναφορά κατώτατου μισθού… μέχρι και επαναφορά του δώρου των Χριστουγέννων για 1,2 εκατομμύρια χαμηλοσυνταξιούχους… Πολλές υποσχέσεις. Πολλά «ΘΑ» από τα οποία τα 22 ήταν τα μεγαλύτερα.
Δύο μήνες μετά, οι υποσχέσεις παραμένουν υποσχέσεις, με μερικές όμως απ’ αυτές να έχουν ξεχαστεί τελείως ενώ άλλες να παραπέμπονται στο… αγελαδοκούρεμα. Ακόμη και αυτές που «υλοποιήθηκαν», μόνο λεκτικά για την ώρα, όπως η κατάργηση της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών, ακολουθούνται από ένα μεγάλο «αλλά»: Καταργείται η αξιολόγηση με το υπάρχον σύστημα αλλά θα δημιουργηθεί ένα καινούριο. Καταργείται ο ΕΝΦΙΑ (τον οποίο η κυβέρνηση παρεμπιπτόντως καλεί τους πολίτες να καταβάλουν) αλλά θα αντικατασταθεί με άλλο φόρο ακίνητης περιουσίας. Λες και το πρόβλημα ήταν στο όνομα κι όχι στο περιεχόμενο. Δηλαδή άμα τον λέμε «Βρασίδα» κι όχι «ΕΝΦΙΑ», λύθηκε το πρόβλημα. 
Η καταγγελία του μνημονίου πήγε περίπατο και όχι μόνο αυτό, αλλά έρχεται και τρίτο πακέτο, που όμως δεν θα λέγεται μνημόνιο αλλά κάπως αλλιώς. Η αύξηση του αφορολογήτου στα 12.000 δεν μπορεί να γίνει γιατί, αντιδρούν οι Βρυξέλλες. Η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ δεν γίνεται, γιατί δεν θέλουν οι τοκογλύφοι. Η επαναχορήγηση του δώρου Χριστουγέννων σε χαμηλοσυνταξιούχους ξεχάστηκε κι αυτή, λόγω Βρυξελλών. Η επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ (αυτή που θα ερχόταν για ψήφιση στις πρώτες 15 μέρες) πάγωσε. Οι ιδιωτικοποιήσεις που θα σταματούσαν την επόμενη μέρα από την ανάληψη της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζονται κανονικά. Ο νόμος που προβλέπει τη μείωση των επικουρικών συντάξεων, και που οι Συριζαίοι θα καταργούσαν, συνεχίζει να ισχύει όπως πριν. Μεγάλη η λίστα των «ΘΑ», κενός ο κατάλογος των πράξεων.
Όλα αυτά λοιπόν που θα ανακούφιζαν τον ελληνικό λαό, παρέμειναν στο επίπεδο των προεκλογικών υποσχέσεων, όπως άλλωστε αρμόζει σε ένα παλαιοκομματικό σχηματισμό που διεκδικεί την εξουσία και που έχει κάθε δικαίωμα να εξαπατάει τους αφελείς ψηφοφόρους. Μεγαλοϋπάλληλοι των Βρυξελλών είναι και τούτοι, με μεγάλες περιουσίες και χωρίς πρόβλημα επιβίωσης. Δεν μπορούν να νιώσουν τον πόνο του μέσου Έλληνα. Εντολές έχουν λάβει και εντολές εκτελούν, με την ίδια προθυμία και τον ίδιο ραγιαδισμό, όπως και οι προηγούμενοι. Τους απασχολεί περισσότερο το βιοτικό επίπεδο των λαθρομεταναστών παρά των Ελλήνων, όπως και τους προηγούμενους άλλωστε. Μαθητευόμενοι μάγοι, τσιράκια της παγκοσμιοποίησης και του κεφαλαίου, που δεν δίνουν δεκάρα για τους Έλληνες. Γι’ αυτούς νοιάζονται μόνον οι άλλοι, οι «φασίστες», που αντί να βγάζουν τα χρήματά τους έξω, τα κάνουν τρόφιμα για τον συνάνθρωπό τους και τους τα μοιράζουν σε απαγορευμένες από το σύστημα συγκεντρώσεις.
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, λέει ο λαός μας. Η προεκλογική εκστρατεία των Συριζαίων βασίστηκε όχι σε ένα αλλά σε πάμπολλα ψέματα και ευοδώθηκε χάρη στην αφέλεια των ψηφοφόρων τους, που δέχτηκαν να εξαπατηθούν. Τι θα γίνει από δω και πέρα; Τίποτε απολύτως! Σα να μην πέρασε μια μέρα. Τα μνημόνια θα συνεχίσουν να υπάρχουν, ο λαός μας θα συνεχίσει να εξαθλιώνεται, με τη βοήθεια και των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών που απολαμβάνουν της κρατικής μέριμνας, η χώρα μας θα συνεχίζει να ξεπουλιέται, οι διεθνείς τοκογλύφοι θα συνεχίζουν να επιβάλουν τη θέλησή τους στις πολιτικές μαριονέτες που νομίζουν ότι κυβερνούν, οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι και τα κανάλια θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους να κρατήσουν τους ανθρώπους κοιμισμένους. Μέχρι πότε; Ελπίζουμε μέχρι τότε που δεν θα είναι πολύ αργά για τη χώρα μας και το λαό της.  ΠΗΓΗ
Μοσκοβισί: Αν φύγει η Ελλάδα από το ευρώ καταρρέει η ευρωζώνη Χρυσή Αυγή για να τους χορέψει στο ταψί!Ενώ οι διάφοροι παπαγάλοι της προηγούμενης και της παρούσας συγκυβέρνησης περιγράφουν την συμμόρφωση της Ελλάδος στις επιταγές των διεθνών τοκογλύφων ως «μονόδρομο», ο πλέον αρμόδιος, Επίτροπος για τις Οικονομικές και τις Δημοσιονομικές Υποθέσεις, Πιερ Μοσκοβισί, προειδοποίησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Spiegel ότι τυχόν έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα μπορούσε να σημάνει το τέλος του ενιαίου νομίσματος:
«Σε τελευταία ανάλυση όλοι μας στην Ευρώπη πιθανόν συμφωνούμε ότι μια Grexit  θα ήταν μια καταστροφή — για την ελληνική οικονομία, αλλά και για την ευρωζώνη ως σύνολο. Εάν μια χώρα εγκαταλείψει αυτή τη νομισματική ένωση, οι αγορές θα αναρωτηθούν αμέσως ποια χώρα θα είναι η επόμενη και αυτό μπορεί να αποδειχθεί ότι θα είναι η αρχή του τέλους».
Συμπέρασμα: η Ελλάδα κρατάει στα χέρια της την επιβίωση του ευρώ, άρα υπάρχει πεδίον δόξης λαμπρόν για να γλιτώσει από την λαίλαπα των Μνημονίων και του επαχθούς χρέους! Αλλά με ποιους θα κάνει κάτι τέτοιο; Με τους Σαμαροβενιζέλους και τους Τσιπροκαμμένους; Εδώ χρειάζεται Χρυσή Αυγή, για να τους χορέψει στο ταψί!
(ΥΓ): Ας ελπίσουμε μόνο πως δε θα αργήσει η μέρα…   ΠΗΓΗ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΛΑΜΠΡΟΥ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ – ΒΙΝΤΕΟ

Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο, έκανε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης, σχετικά με τον κίνδυνο από την εξάπλωση του Ισλαμικού Χαλιφάτου. Αφορμή, αυτή τη φορά, οι απαγωγές εκατοντάδων Ασσυρίων από τους μαχητές του Χαλιφάτου. Πέρα από την ξεκάθαρη καταδίκη των πρακτικών των Τζιχαντιστών, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με το ενδεχόμενο επέκτασης της δράσης τους στην Ευρώπη. Τέλος, θύμισε σε όλους ποιοί είναι οι πραγματικοί υπεύθυνοι για αυτήν την τραγωδία, οι Η.Π.Α. και τα πειθήνια όργανα τους.

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της παρέμβασης: ΕΔΩ

ΟΥΝΑ ΦΑΤΣΑ, ΟΥΝΑ ΡΑΤΣΑ…

Προς όλους εκείνους που πιστεύουν πως ο Τσίπρας θα κάνει κάτι διαφορετικό από τον Σαμαρά!

Αυτός, όχι μόνο έχει ήδη υιοθετήσει όλα όσα έλεγε προεκλογικά ο Σαμαράς, περί πλεονάσματος κλπ, όχι μόνο θα παρατείνει το μνημόνιο του Σαμαρά, αλλά πριν τον Ιούνιο θα έχει υπογράψει και ένα όλο δικό του μνημόνιο «να»… Με το συμπάθειο…! Κατά τα άλλα θα έσκιζε το μνημόνιο, θα διέγραφε το επαχθές χρέος και άλλα τέτοια φαιδρά…
Και το νέο μνημόνιο θα έχει φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του Mr Tsipras, συνοδεία σκληρών μέτρων για όλους εμάς.
Εδώ ο άνθρωπος έχει υιοθετήσει μέχρι και τα αποτυχημένα επικοινωνιακά τρυκ του Σαμαρά….Βόλτες στην «ασφαλή Αθήνα χωρίς συνοδεία αστυνομικών» αλλά με συνοδεία καμερών!

Βρε εσείς; Στερέψατε από ιδέες; Πάρτε κανέναν άλλον επικοινωνιολόγο…   ΠΗΓΗ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΠΑΝΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ!

Ένα βασικό παραμύθι που έλεγε και ξανάλεγε ο  Ρομπέν των ενστόλων Καμμένος, είτε προεκλογικά ως προεδροπάνος είτε μετεκλογικά ως υπουργοπάνος, ήταν η ΑΜΕΣΗ εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ, για τα αναδρομικά των ενστόλων.

Έτσι, την 11η Ιανουαρίου 2015, έλεγε στον ΣΚΑΙ: «Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας δεν μπαίνει σε διάλογο εφαρμόζεται. Αν είμαστε αύριο κυβέρνηση θα υποχρεώσουμε την κυβέρνηση να εφαρμόσει την απόφαση του ΣτΕ για τους ενστόλους άμεσα».

Στις 18 Ιανουαρίου 2015, από το συνοριακό φυλάκιο Νίκης της Φλώρινας έβαζε ως «κόκκινη γραμμή» την ΑΜΕΣΗ ικανοποίηση των ενστόλων: «Προϋπόθεση να συμμετέχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην κυβέρνηση είναι ότι θα εφαρμοστούν ΑΜΕΣΑ η απόφαση του ΣτΕ για την επαναφορά των μισθών των ΕΔ και των ΣΑ».

Στις 31 Ιανουαρίου 2015, ως υπουργός πλέον έθετε χρονικό περιθώριο ενός μηνός για την εφαρμογή της απόφασης: «Ο κ. Υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα γίνει πλήρης εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ και έδωσε εντολή να συσταθεί επιτροπή από μέλη που θα υποδείξει το Συντονιστικό Συμβούλιο, υπό την εποπτεία του ΥΠΕΘΑ/ΓΔΟΣΥ, με σκοπό την σύνταξη σχεδίου νόμου για την εφαρμογή των ανωτέρω, εντός 30 ημερών από την ψήφιση των προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης».

Την δε επομένη, 1η Φεβρουαρίου 2015 προανήγγειλε -και πάλι- αυτή τη φορά από την Realnews την ΑΜΕΣΗ εφαρμογή της απόφασης.

Και φτάσαμε αισίως στην 11η Μαρτίου 2015, για να δηλώσει ο ίδιος άνθρωπος που είπε τα παραπάνω, στο περιοδικό CRASH τα εξής καταπληκτικά: «Θα εξασφαλίσω και τους εν ενεργεία και τους συνταξιούχους αυτά που προβλέπει η απόφαση του ΣτΕ και δεν με ενδιαφέρει τι μπορεί να πει οποιοσδήποτε από τους «θεσμούς». Αυτά θα γίνουν άμεσα. Μέσα στον χρόνο, για να μη σας πω μέχρι το καλοκαίρι».

Άμεσα, θα πει εντός του τρέχοντος μηνός Μαρτίου (έστω κι αν έχουν περάσει κοντά 2 μήνες από το πρώτο «άμεσα» της 25ης Ιανουαρίου…). «Μέχρι το καλοκαίρι» θα πει ως την 1η Ιουνίου. Και «μέσα στο χρόνο» θα πει ως την 31η Δεκεμβρίου. Το να λέει κάποιος στην ίδια φράση και «άμεσα» και «μέχρι το καλοκαίρι» και «μέσα στο χρόνο», ε αυτό πια είναι μεγάλο ΠΑΠΑΤΖΗΛΙΚΙ!
  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι «αερολογίες» Φλαμπουράρη, τα ΜΜΕ και ο πληρών τοις μετρητοίς, ΤσίπραςΚατάντια: Το καθεστώς επιστρατεύει κατά της Χρυσής Αυγής τον αρχινονό Στεφανάκο


Ενόψει της Μεγάλης Δίκης αλλά και της αναμενόμενης ανόδου της Χρυσής Αυγής (όταν ο λαός θα αντιληφθεί την κοροϊδία των Τσιπροκαμμένων), το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς και η «κυβερνώσα αριστερά» του, δε διστάζει να επιστρατεύσει ακόμα και τον αρχινονό της νύχτας Στεφανάκο, για να δημιουργήσει συνθήκες τρομοκρατίας! Προφανώς, η χρησιμοποίηση αυτού του αρχιγκάγκστερ από τους σαπισμένους γραικύλους των Αθηνών γίνεται κατά τα πρότυπα της χρησιμοποίησης της ιταλικής μαφίας από τους Αμερικανούς κατά τον Β΄ Π.Π., για την… απελευθέρωση της Ευρώπης!
Συνέντευξη, λοιπόν, στη φυλλάδα των Ιών (και υποβολέα της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής…) έδωσε ο μεγαλοκακοποιός των συμβολαίων θανάτου, που το παίζει… ιδεολόγος (!!!) και αντισυστημικός (!!!), ο οποίος, αφού πρώτα δήλωσε ότι από το 1981 ψήφιζε ΚΚΕ εσωτερικού («ο τρίτος δρόμος πάει στη Συγγρού, ΚΚΕ εσωτερικού», όπως έλεγαν τότε κάτι… παλιόπαιδα), εν συνεχεία κάλεσε τη συγκυβέρνησή του να… βιαστεί για να μη χάσει τον κόσμο και στο τέλος ξέρασε τα εξής για τους χρυσαυγίτες:
«Είναι ένα συνονθύλευμα φασιστών, ναζιστών, δειλών, ανεπαρκών ατόμων. Παράγωγο της εποχής που αντλεί παραδόσεις από διάφορα μορφώματα του παρελθόντος. Όμως, το χειρότερο είναι πως ψηφίζουν αρκετοί που δεν είναι οπωσδήποτε κάτι απ’ όλα τα παραπάνω. Απλά τα αποδέχονται, δίχως να ενοχλούνται, στ’ όνομα του «πατριωτισμού» ή της «κάθαρσης». Αυτή η αποδοχή είναι λιγότερο ένοχη, αλλά πολύ πιο επικίνδυνη. Ο πιο ταιριαστός φίλος-σύμμαχος-συνοδοιπόρος αυτού του συνονθυλεύματος είναι δυνατόν να είναι το οργανωμένο έγκλημα και ιδιαίτερα οι μπράβοι. Έχουν κοινά χαρακτηριστικά, όπως: συνεργασία με την αστυνομία, εκμετάλλευση αδυνάμων, πλήρη ανηθικότητα, πολύ θράσος και δειλία».
Οι Τσιπροκαμμένοι να χαίρονται το μπουμπούκι τους! Εμπρός για νέους κοινωνικούς αγώνες με τον σύντροφο Στεφανάκο! Ξεφτίλες, ε ξεφτίλες!  ΠΗΓΗΥπάρχουν πολιτικές ευθύνες πίσω από τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη;


Αναπάντητα μένουν τα αμείλικτα ερωτήματα σχετικά με την εξαφάνιση και τον τραγικό θάνατο του νεαρού Βαγγέλη Γιακουμάκη. Αυτό που έχει διαφανεί είναι ότι ο άτυχος νεαρός έπεφτε θύμα εκφοβισμού και βίας από συμφοιτητές του στην Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, οι οποίοι δρούσαν ανεξέλεγκτα.
Ποιος ή ποιοι ήταν αυτοί που είχαν δώσει μια άτυπη ασυλία στους βασανιστές του Βαγγέλη Γιακουμάκη; Πριν 15 μέρες ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιάννης Πανούσης σε δημόσια επιστολή του έγραψε: "Η εμπλοκή οποιουδήποτε πολιτικού και για οποιονδήποτε λόγο απόκρυψης είναι τόσο αποδοκιμαστέα ώστε θα έπρεπε για λόγους ηθικής τάξης και παραδειγματισμού ο αρχηγός του κόμματός του να τον αποβάλει από τη Βουλή. Τέτοια φαινόμενα πρέπει να καταδικάζονται δημόσια πριν γίνουν καρκινογόνα." Ποιος είναι επιτέλους κ. Πανούση ο πολιτικός αυτός στον οποίο αναφέρεστε;
Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα φωτογραφίζει έναν Κρητικό βουλευτή από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος με παρεμβάσεις του κάλυπτε τις ανομίες και έδινε άσυλο στην παρέα των βασανιστών. Πριν λίγες μέρες και ενώ αρκετοί βουλευτές της Κρήτης έχουν ζητήσει με δημόσια δήλωσή τους να αποκαλυφθεί το όνομα του συναδέλφου τους που εμπλέκεται στην υπόθεση, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης διέψευσε οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση, λέγοντας πως ο ίδιος είχε παρέμβει για... άλλη υπόθεση.
Χθες με ένα tweet ο Θάνος Τζήμερος κατηγόρησε ανοιχτά τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη ότι αυτός είναι πίσω από το κουκούλωμα, γράφοντας: "Μαρκογιαννάκη, χτύπα κι ένα τηλέφωνο τώρα στην Αστυνομία Ιωαννίνων να πέσουν στα μαλακά οι προστατευόμενοί σου".
Ο κ. Πανούσης οφείλει άμεσα να προχωρήσει σε δημόσιες καταγγελίες και να μην αναμένει οποιαδήποτε κίνηση φιλοτιμίας από τον ένοχο ή τον αρχηγό του κόμματός του.
Υπάρχουν σοβαρές πολιτικές ευθύνες για αυτήν την τραγική υπόθεση και πρέπει άμεσα τα ονόματα των εμπλεκόμενων επίορκων πολιτικών να έρθουν στο φως και να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης. ΠΗΓΗ
FREE HELLAS web Radio
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1249781537904204899

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item