Widgets

Βασίλης Καπερνάρος: «Η Χρυσή Αυγή δεν είναι εγκληματική οργάνωση - Είναι θύμα πολιτικής σκευωρίας»

Την ωμή αλήθεια, το ότι δηλαδή η δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποτελεί μια πολιτική σκευωρία, παραδέχεται με συνέντευξη του στην "Κυριακάτικη Δημοκρατία" ο πρώην βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος.
Συγκεκριμένα στην ερώτηση: «Στις 20 Απριλίου ξεκινά η δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής. Ως δικηγόρος, αλλά και ως πολιτικός, ποια είναι η άποψη σας;»  απαντά ως εξής: «Η Χρυσή Αυγή ως κόμμα δεν είναι εγκληματική οργάνωση. Αυτό είναι ένα κατασκεύασμα που εξυπηρέτησε πρόσκαιρα πολιτικές σκοπιμότητες, εναντίον της νομιμότητας. Έως τώρα κανένα στοιχείο δεν οδηγεί στο ότι βουλευτής είχε ενεργό συμμετοχή είτε στην ανθρωποκτονία του παιδιού είτε σε άλλες εγκληματικές πράξεις».


Ο κ. Καπερνάρος δεν κάνει τίποτε άλλο από το να περιγράφει την πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα, η οποία δημιουργήθηκε κάτω από τις άθλιες μεθοδεύσεις της Χούντας Σαμαρά και της παράγκας Αθανασίου, όπως άλλωστε φάνηκε από τις ομολογίες Μπαλτάκου και την χυδαία τηλεφωνική διαταγή του πρώην πρωθυπουργού για «ειδική μεταχείριση» στους κατηγορούμενους Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Γι΄αυτό, άλλωστε, και η σκευωρία αυτή είναι καταδικασμένη στην πλήρη αποτυχία και στην μετέπειτα κατάρρευση της, στην δίκη που θα ξεκινήσει στις 20 Απριλίου.  Γιώργος Μάστορας


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον Αγώνα για μια ελεύθερη Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Από την Παρασκευή 20 Μαρτίου με απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης ευρίσκομαι εκτός φυλακών ελεύθερος πολιορκημένος σε περιορισμό κατ΄οίκον. Είμαι εδώ στη Βουλή, για να δώσω την πολιτική μάχη του τρίτου σε δύναμη κόμματος της χώρας και παρακαλώ άπαντες - όπως έχουν υποχρέωση - να σεβαστούν την ετυμηγορία του ελληνικού λαού που σε δύο συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις ανέδειξε την Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα.
Έχω να δηλώσω ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι εγκληματική οργάνωση, είναι ένα εθνικιστικό Κίνημα, είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα και έχει όπως κάθε κατηγορούμενος το τεκμήριο της αθωότητος. Ως εκ τούτου θα μας κρίνει η ελληνική Δικαιοσύνη όπου εκεί έχουμε να δώσουμε μια δικαστική μάχη και δεν θα πρέπει να μας ρίχνουν το ανάθεμα και τον αφορισμό πριν ακόμη κριθούμε από τους φυσικούς μας δικαστές.
Η Χρυσή Αυγή εδιώχθη, μέλη της δολοφονήθηκαν, βουλευτές της φυλακίστηκαν και ευρίσκονται ακόμη στη φυλακή, αλλά συνεχίζει τον Αγώνα για μια Ελλάδα ελεύθερη, έναν Αγώνα για να καταργηθεί το Μνημόνιο, το οποίο είναι εθνοκτόνο και έχει οδηγήσει την πατρίδα μας στην σημερινή παρακμή."  ΠΗΓΗ

Σκληρός ρατσισμός κατά της Χρυσής Αυγής στη Βουλή - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"
Παρακολουθήσαμε, τόσο εμείς όσο και ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός, μέσα από το κανάλι της Βουλής τις εργασίες του Σώματος τις τελευταίες ημέρες. Αυτό το οποίο εύκολα διαπιστώθηκε είναι ότι άνθρωποι οι οποίοι ισχυρίζονται ότι είναι “αντιρατσιστές” σε όλο το μήκος και το πλάτος του πολιτικού και ιδεολογικού τους λόγου, ασκούν έναν σκληρό ρατσισμό κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όλοι τους, χωρίς καμία εξαίρεση, με ελάχιστες, θα έλεγα, τιμητικές εξαιρέσεις, δεν τιμούν αυτό το οποίο αποτελεί τη βάση του κράτους – δικαίου της Χώρας που είναι το τεκμήριο της αθωότητος. Έτσι παρατηρούμε το φαινόμενο, εκτός όλων των άλλων, να αναφέρονται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποκαλώντας την “εγκληματική οργάνωση”. Αυτό, την ίδια στιγμή που όπως όλοι γνωρίζουμε αναμένεται μία δίκη στην οποία θα κριθεί αν και κατά πόσον είναι εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή και επίσης είναι δεδομένο ότι με απόφαση του ο ίδιος ο Άρειος Πάγος αποφάσισε τη συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις εκλογικές διαδικασίες, πράγμα που από την ίδια την φύση του αναιρεί τον χαρακτηρισμό της εγκληματικής οργανώσεως.  ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΔΩ!!!

Προσκύνησε την Μέρκελ και ο Τσίπρας

Ο Τσίπρας προσκύνησε την αρχιτοκογλύφο Μέρκελ, συνεχίζει τα επαίσχυντα μνημονιακά μέτρα, απαρνείται την διεκδίκηση του κατοχικού δανείου και λειτουργεί υπέρ των συμφερόντων της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!:
Πήγε στο Βερολίνο και έδωσε γη και ύδωρ στη Μέρκελ ο ΤσίπραςΤέλος η διεκδίκηση τωνγερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου. Υποσχέθηκε πίστα στα μνημόνια και την τρόικα.
Εποχή άφησε με την κωλοτούμπα του ενώπιον της Μέρκελ ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Σε μία και μόνο συνέντευξη κατάφερε να διαγράψει όλες τις μεγαλόστομες δηλώσεις του παρελθόντος, δίνοντας γη και ύδωρ, υποκλινόμενος ενώπιον της εκπροσώπου των διεθνών τοκογλύφων.
Ξεκίνησε μιλώντας για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, λέγοντας ότι το ζήτημα είναι πρωτίστως ηθικό και όχι υλικό ή νομικό. Αυτό που είπε ο Τσίπρας, δηλαδή, είναι ότι την στιγμή που οι γερμανοί χρωστούν στους Έλληνες εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ, ως απόρροια του κατοχικού δανείου και των υποδομών της χώρας, αυτός θα είναι ικανοποιημένος με μία «συγνώμη» και πιθανόν ένα επιδοτημένο μουσείο σχετικά με τις γερμανικές θηριωδίες στην Ελλάδα. Τελικώς αποδείχτηκε πως η μόνη πολιτική δύναμη που ειλικρινώς και διακαώς επιθυμεί την ενεργή διεκδίκηση του κατοχικού δανείου και των γερμανικών αποζημιώσεων είναι η Χρυσή Αυγή.
Μάλιστα ο Τσίπρας «άδειασε» τον Υπ. Δικαιοσύνης του, λέγοντας ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα κατάσχεσης γερμανικής περιουσίας στην Ελλάδα. Αυτό ακόμα και σε συμβολικό επίπεδο μας δείχνει να καταλάβουμε τι ακριβώς έγινε στην συνάντηση που είχε με την Μέρκελ.
Όσον αφορά το θέμα του μνημονίου, ο Τσίπρας επανήλθε στην γραμμή της «συνεννόησης με την τρόικα», αφήνοντας τις μεγαλοστομίες για «τέλος της τρόικα» και «πολιτικής λύσης». Συγκεκριμένα είπε, προαναγγέλοντας μάλιστα μέτρα: «Θα συμφωνήσουμε με τους θεσμούς για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία και να πάμε στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και να κινηθούμε θεσμικά για να έρθουν τα χρήματα που χρειάζεται η ελληνική κοινωνία.»
Από την πλευρά της η Μέρκελ συμφώνησε ότι θα πρέπει να παρθούν μέτρα και ότι ο Τσίπρας θα πρέπει να τηρήσει την συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, η οποία αναγνωρίζει όλα τα μνημόνια, δεσμεύεται για την τήρησή τους και υπόσχεται μέτρα για την κάλυψη των απαιτήσεων των διεθνών τοκογλύφων. Μάλιστα δεν δεσμεύτηκε σε καμία από τις παρακλήσεις του Τσίπρα παραπέμποντας τον είτε στην τρόικα, είτε στο Eurogroup.
Σχετικά με το ζήτημα το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 
"Ο Τσίπρας προσκύνησε την αρχιτοκογλύφο Μέρκελ, συνεχίζει τα επαίσχυντα μνημονιακά μέτρα, απαρνείται την διεκδίκηση του κατοχικού δανείου και λειτουργεί υπέρ των συμφερόντων της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας."  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 60 ΜΕΡΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ 6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΚΑΙ  ΚΑΙ Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΑΝΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ MISTER TSIPRA

Ολική επαναφορά: Από το “Go back” φτάσαμε στο “Dankeschön frau Merkel”! BINTEO
Όταν οι πολιτικές κυβιστήσεις είναι ολοφάνερες και διακριτές από χιλιόμετρα μακριά, ακόμα και η ανάδειξή τους και ο σχολιασμός είναι περιττός. Δεν χρειάστηκαν παρά μόνο 10 μήνες και το δρομολόγιο Κουμουνδούρου - Μαξίμου για να πάμε από τις κορώνες του τύπου "Go back" στο δουλοπρεπές "Dankeschön frau Merkel".
Δεν χρειάστηκε παρά μόνο η θαλπωρή του πρωθυπουργικού θώκου για να πέσει ο Αλέξης Τσίπρας στα πόδια της αρχιτοκογλύφου Μέρκελ και οι ηχηρές προειδοποιήσεις κατά της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας να αποδειχτούν σαπουνόφουσκες.
Ο Αλέξης Τσίπρας προσκύνησε κι αυτός την Μέρκελ και η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα έγινε πρώτη φορά από τα... αριστερά!  ΠΗΓΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ IIF: Ο MISTER TSIPRAS ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ


Συνέντευξη στην «Καθημερινή της Κυριακής» έδωσε ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF), Τσαρλς Κόλινς. Ο οποίος, δεν είναι καθόλου τυχαίο πρόσωπο, καθώς εκτός από την τωρινή του θέση, έως το 2013 ήταν βοηθός υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ.

Όπως, λοιπόν, αποκάλυψε αυτός ο αστέρας του παγκοσμίου συστήματος, ο mister Tsipras έχει ήδη συμβιβαστεί με τους διεθνείς τοκογλύφους (αποφεύγοντας να μας πει από πότε συμβαίνει αυτό – μήπως εξ’ αρχής;) και μένει τώρα να συμβιβαστούν και οι διάφοροι συνιστωσάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ και –προφανώς- να ψηφίσουν και να εφαρμόσουν πιστά το νέο Μνημόνιο που θα ’ρθει μαζί με το καλοκαίρι. Ιδού:

«Ο κ. Τσίπρας είναι ευφυής, δυναμικός και σαφώς ένας καλός πολιτικός αφού εξασφάλισε τη λαϊκή υποστήριξη στις εκλογές. Έχω την αίσθηση πως έχει ήδη περάσει από την προεκλογική καμπάνια στη διακυβέρνηση της χώρας. Αντιλαμβάνεται τη δύσκολη πραγματικότητα στο σημερινό περιβάλλον. Η κύρια πρόκληση είναι τώρα να κάνει και ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ την αναγκαία στροφή προς τον ρεαλισμό της διακυβέρνησης. Να ψηφίσει τις μεταρρυθμίσεις και να εφαρμόσει την πολιτική που απαιτείται».

(ΥΓ): Συριζαίοι, έρχονται ντομάτες ή είναι ιδέα μας; πηγη
“Καμία υποχώρηση στο όνομα της Μακεδονίας μας” Οι Συναγωνιστές Μιχάλης Αρβανίτης και Φώτης Γραικός τοποθετήθηκαν στην επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών σχετικά με θέματα εξωτερικής πολιτικής.
Ο Βουλευτής Αχαΐας, Μιχάλης Αρβανίτης τόνισε ότι η ασκηθείσα μέχρι σήμερα πολιτική από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ήταν καταστροφική. Έδειξαν υποχωρητικότητα στην εξωτερική πολιτική, έκαναν ανώτατα συμβούλια διαπραγματεύσεων με τους Τούρκους, κάτι εντελώς παράνομο καθώς η Χώρα μας δεν έχει να διαπραγματευθεί τίποτα με την Τουρκία όσον αφορά την εδαφική μας ακεραιότητα, δεν εφάρμοσαν ποτέ τα 12 ναυτικά μίλια. Δεν γίνεται να γίνονται διαπραγματεύσεις και υποχωρήσεις όταν αιωρείται η δαμόκλειος σπάθη του casus beli.
Ο Συναγωνιστής επισήμανε πως η Χρυσή Αυγή επιμένει στο νόμιμο στρατηγικό βάθος το οποίο πρέπει να οριστεί από τις εκβολές του Έβρου μέχρι το Καστελόριζο και εν συνεχεία να ενωθεί η ΑΟΖ μας με την ΑΟΖ της Κύπρου, οπότε θα έχουμε σε εφαρμογή το ενιαίο αμυντικό δόγμα Ελλάδος – Κύπρου.
Τοποθέτηση Συναγωνιστή Μιχάλη Αρβανίτη
Ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Φώτης Γραικός τόνισε ότι το ζήτημα των τζιχαντιστών προέκυψε μετά από την χρηματοδότησή τους από την Αμερική και κάποιους Σαουδάραβες με σκοπό την αποσταθεροποίηση της Μέσης Ανατολής και της Βορείου Αφρικής. Το αποτέλεσμα δυστυχώς είναι ότι ξέφυγε από την επιρροή των Αμερικανών και οι επιπτώσεις φαίνονται σήμερα. Γίνεται πραγματικότητα, λοιπόν, το δόγμα Νταβούτογλου για περικύκλωση της Ελλάδος από σουνιτικούς πληθυσμούς, οι οποίοι θα ελέγχονται από την τουρκία. Το ισλαμικό κράτος είναι ένα σουνιτικό κράτος. Υπάρχει ένα τεράστιο κύμα λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να δημιουργείται σοβαρό θέμα ασφαλείας.
Ακόμα, μίλησε για το ζήτημα της Μακεδονίας λέγοντας ότι συνεχίζει να υπάρχει ως «πρόβλημα» λόγω κάποιων συμφερόντων, που όμως δεν έχει καμία σχέση με την ιστορία του λαού που κατοικεί στα Σκόπια. Ζήτησε να μάθει ποια είναι αυτά τα συγκεκριμένα συμφέροντα, τι σκοπούς έχουν και πως αντιμετωπίζονται.
Ο υπουργός Εξωτερικών, Κοτζιάς δεν έδωσε καμία σαφή απάντηση στα καίρια ερωτήματα του Συναγωνιστή Φώτη Γραικού, όσον αφορά το ζήτημα της Μέσης Ανατολής και το μεταναστευτικό. Από την άλλη πλευρά, σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων, υιοθέτησε την στάση περί διαπραγματεύσεων και καλής γειτνίασης.   ΠΗΓΗ
Τοποθέτηση Συναγωνιστή Φώτη Γραικού

Η Χρυσή Αυγή ενάντια στις τοκογλυφικές εταιρείες που ενοχλούν τηλεφωνικά τους Έλληνες πολίτες


Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή κατέθεσε πρόσφατα τροπολογία στο νομοσχέδιο για την επανεκκίνηση της οικονομίας κατά των εισπρακτικών εταιρειών που ενοχλούν τηλεφωνικά τους Έλληνες πολίτες. Δυστυχώς η εν λόγω σημαντική τροπολογία δεν έγινε δεκτή από το "δημοκρατικό τόξο". 
Ακολουθεί το κείμενο της τροπολογίας:  ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ και το ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ των ΕΛΛΗΝΩΝ!


Η «ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ» ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διάφορα ψοφοδεξιά και αριστερά λαμόγια του Facebook έχουν πλημμυρίσει το δίκτυο με την «είδηση», ότι στο νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση που ψηφίστηκε προσφάτως υπάρχει ρύθμιση για την περιβόητη Κάρτα του Πολίτη και ότι το ψήφισε και η Χρυσή Αυγή.

Ποια είναι η αλήθεια; Η Χρυσή Αυγή ήταν το πρώτο και το μόνο κόμμα που πήρε ευθύς εξαρχής σαφή θέση ΕΝΑΝΤΙΟΝ της καθιέρωσης της Κάρτας του Πολίτη και θα εξακολουθεί να έχει την ίδια θέση εις τον αιώνα τον άπαντα! Το δε σχετικό νομοσχέδιο για την «πιλοτική» εφαρμογή της Κάρτας, βρίσκεται σε «δημόσια διαβούλευση» στο opengov και θα έρθει προς ψήφιση στη βουλή τις επόμενες ημέρες.

Μάλιστα, σύμφωνα με το καθεστωτικό «Βήμα», συναντά ήδη τεράστιες αντιδράσεις από τον ελληνικό λαό:

«Η πιλοτική εφαρμογή της «κάρτας πολίτη» αποτελεί την πιο… αντιδημοφιλή ρύθμιση!

Δεν είναι μόνο ότι η πρόβλεψη για την ηλεκτρονική ταυτοποίηση του πολίτη συγκεντρώνει, κατά τη δημόσια διαβούλευση, τα περισσότερα σχόλια σε σχέση με τα υπόλοιπα 35 άρθρα του σχεδίου νόμου, το οποίο αφορά κυρίως την επαναπρόσληψη των απολυμένων στο Δημόσιο, την αποκατάσταση των «διαθέσιμων» αλλά και αλλαγές στη δημόσια διοίκηση.

Στη συντριπτική τους πλειονότητα, όσοι επέλεξαν να σχολιάσουν τη ρύθμιση για την κάρτα του πολίτη τοποθετούνται αρνητικά, εκφράζοντας την πλήρη αντίθεση με αυτήν. Ξεκινούν από το αίτημα απόσυρσης και φτάνουν ως τη διατύπωση ότι αν «περάσει» και εφαρμοστεί, εκείνοι δεν θα παραλάβουν την κάρτα».

(ΥΓ):
Την παραπάνω διευκρίνιση, τρίψτε την στα μούτρα των παπαγάλων που διαδίδουν ψευτιές!  ΠΗΓΗ

Τα ΄χασε η Κανέλλη:Δηλώνει πως το σύστημα υποστηρίζει την Χρυσή Αυγή!


Φαίνεται ότι η Κανέλλη ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την πανηγυρική αθώωση του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη και γι' αυτό ξεσπά σε «καταγγελίες» σε πρόθυμα ΜΜΕ του «συνταγματικού τόξου». Όταν, μάλιστα, η συνέντευξη δίδεται στην Άντα Ψαρρά, η οποία είναι πολύ ευαισθητοποιημένη σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε κρατούμενους (σε τέτοιο βαθμό ώστε να χαρακτηρίζει «μωρά στο εδώλιο» ολόκληρους μαντράχαλους και «νεαρό κρατούμενο» έναν 36χρονο), αρκεί αυτοί να ανήκουν στον «προοδευτικό» χώρο, τότε το αποτέλεσμα αποτελεί φαρσοκωμωδία που προκαλεί τον γέλωτα. Από το «κατηγορώ» της Κανέλλη αν χρειάζεται να κρατήσουμε κάτι αυτό είναι σίγουρα η διαπίστωσή της ότι «Έχουμε στήριξη ολόκληρου του συστήματος στο να βγει η Χρυσή Αυγή καθαρή και μετά να 'ρθει να καθαρίσει εμάς!»

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν αυτή η δήλωση εκφράζει κάποια μανία καταδίωξης που ενδεχομένως διακατέχει την Κανέλλη στην εκφορά του πολιτικού της λόγου. Θυμόμαστε, όμως, πολύ καλά ότι υποσχέσεις «καθαρίσματος» έχει αφήσει η ίδια η αγωνίστρια της. λαϊκής συνοικίας της Εκάλης στο παρελθόν. Όπως, π.χ. η έκφρασή της «Από το Πέραμα ως το Κερατσίνι φασίστας δεν θα μείνει» και η απειλή προς τον Αργύρη Ντινόπουλο «σφάξαμε του μενσεβίκους και όταν χρειαστεί θα σφάξουμε και σένα».

Τώρα, βεβαίως, το πώς συνδυάζεται το «σύστημα ολόκληρο» να θέλει να βγάλει «την Χρυσή Αυγή καθαρή» και την ίδια στιγμή επί 18 ολόκληρους μήνες να συντηρεί μια ανήθικη και παράνομη δίωξη εις βάρος της είναι κάτι στο οποίο η επιστήμη και η σοβαρότητα σηκώνουν τα χέρια τους ψηλά.

Από κει και πέρα, η όλη συμπεριφορά της στις τηλεοπτικές εκπομπές στις οποίες καλείται, είναι μονίμως επιθετική, εκμεταλλευόμενη την προθυμία και την δειλία των συνομιλητών της να απαντήσουν με αξιοπρέπεια στις λεκτικές προκλήσεις της. Δυστυχώς γι' αυτήν και τους όμοιούς της, «η λαϊκή δικαιοσύνη» της Σοβιετικής Ένωσης με εισαγγελείς τύπου Βισίνσκι και με ψυχοφάρμακα στους κατηγορούμενους προκειμένου να ομολογήσουν την «ενοχή» τους και την «προδοσία» απέναντι στον «πατερούλη» Στάλιν έχει περάσει ανεπιστρεπτί.  Γιώργος Μάστορας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ

Ενόχληση Δ. Παπαδημούλη για τα. "ταρατατζούμ" της 25ης Μαρτίου

Ένα "καρφί" πέταξε στο Twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, με αφορμή τις αυριανές εκδηλώσεις στο Σύνταγμα, για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.
«Θερμή παράκληση προς συναρμόδιους: Οι εθνικές επέτειοι να...
εορτάζονται στο μέλλον, διαφορετικά. Με λιγότερα έξοδα κ χωρίς πολύ "ταρατατζούμ"», έγραψε.

Ιδού το "tweet":

Πηγή:www.capital.gr

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ: ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΚΤΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΗΝ «ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ»;Μετά από ανακοίνωση των γιατρών ότι οι επί 20ήμερο «απεργοί πείνας», Κουφοντίνας, Μαζιώτης και ΣΙΑ είναι… ετοιμοθάνατοι , βγήκε ο σύντροφος υπουργός Δικαιοσύνης με ανακοίνωσή του και τους… μάλωσε:«Οι κρατούμενοι απεργοί πείνας προσκαλούνται να διακόψουν την απεργία τους αναμένοντας την εξέλιξη των νομοπαρασκευαστικών εργασιών που από πριν είχαν ξεκινήσει και με ταχύτητα προχωρούν. Κάποια από τα αιτήματα των απεργών αντιστοιχούν σε από καιρό εξαγγελμένες νομοθετικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης, ενώ άλλα θα εξεταστούν στο πλαίσιο της αναθεώρησης των σχετικών κωδίκων».

Δηλαδή, σε απλά ελληνικά, τους λέει πως αφού τα αιτήματά σας έγιναν δεκτά (κατάργηση φυλακών τύπου Γ, αποφυλάκιση Σάββα Ξηρού, κ.λπ.), σταματήστε το παραμύθι ότι κάνετε απεργία πείνας και ότι από ώρα σε ώρα… πεθαίνετε, γιατί στο τέλος θα… εκτεθούμε όλοι μαζί.

Αναμένεται η απάντηση των «απεργών πείνας»  ΠΗΓΗ
Χάος στη ΝΔ: 160 εκατ. ευρώ χρέος, 2,5 μήνες απλήρωτοι οι υπάλληλοι στα κεντρικά, 9 μήνες στην Περιφέρεια!

Το απόλυτο χάος επικρατεί στη ΝΔ, με την οικονομική κατάσταση του κόμματος να χειροτερεύει ολοένα και πιο πολύ. Επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια (!) έχει απλήρωτο το ενοίκιο στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης του κτιρίου να το χάσει. Επίσης, επί 2,5 μήνες είναι απλήρωτοι οι 200 εργαζόμενοι στη ΝΔ, ενώ 9 μήνες είναι απλήρωτοι οι υπάλληλοι των περιφερειακών κομματικών οργανώσεων. Τα δάνεια – χρέη του κόμματος είναι γύρω στα 160 εκατομμύρια ευρώ, δείχνοντας έτσι ότι ο Σαμαράς εκτός από την Χώρα έχει καταστρέψει και το κόμμα του οποίου επί του παρόντος προΐσταται.
Παραλλήλως, οι πιστωτές, οι προμηθευτές και οι πάσης φύσεως παρέχοντες υπηρεσίες (από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων μέχρι τα συνεργεία καθαρισμού) σχηματίζουν ουρές και απαιτούν τα χρήματά τους, ενώ ακόμη και το τουριστικό γραφείο με το οποίο επί δεκαετίες συνεργαζόταν η ΝΔ σταμάτησε να εκδίδει αεροπορικά εισιτήρια για τον Σαμαρά και τους συνεργάτες του.
Πριν από μερικές εβδομάδες 15 από τις ΝΟΔΕ της ΝΔ έστειλαν επιστολή, εν είδει τελεσιγράφου, στην κεντρική διοίκηση της Συγγρού για τα λεφτά που χρωστούνται στους υπαλλήλους του κόμματος στην Περιφέρεια, οι οποίοι όμως δεν αναγνωρίζονται ως προσωπικό από την ηγεσία της ΝΔ, είναι ανασφάλιστοι και χαρακτηρίζονται ως εθελοντές με «χαρτζιλίκι» 400 ευρώ, το οποίο όμως έχουν να εισπράξουν από τον Μάιο του 2014! Ενώ ελάμβαναν χρήματα από το 2010 με 3-4 μήνες καθυστέρηση, τον περασμένο Μάιο σταμάτησαν εντελώς οι πληρωμές. Πέραν τούτων, το λογιστήριο της ΝΔ, προφανώς λόγω χρεών στην τράπεζα, επέστρεψε στους… εθελοντές τα φύλλα των αποδείξεων δαπανών που έστελναν κάθε μήνα προκειμένου να πιστωθούν τα 400 ευρώ στους λογαριασμούς τους. «Τρεις- τέσσερις φορές που μας πλήρωσαν παλαιότερα οφειλόμενα, μας τα έδωσαν στο χέρι ή μας τα έστειλαν μετρητά σε φακέλους», αναφέρουν οι εργαζόμενοι. Πρόκειται φυσικά για αξιόποινη συναλλαγή, τελεσθείσα από το κόμμα που ως κυβέρνηση είχε κάνει σημαία την πάταξη της μεσαίας φοροδιαφυγής.
Αναρωτιόμαστε αν το ΣΔΟΕ θα κάνει εμπεριστατωμένη έρευνα για όλα όσα συμβαίνουν στη ΝΔ και τα οποία αφορούν χρήματα από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού. Την στιγμή που το ΣΔΟΕ έχει βγάλει πεντακάθαρη την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όλοι αντιλαμβάνονται τι «λαυράκια» θα βγάλει από τα έργα και τις ημέρες της ΝΔ.  Γιώργος Μάστορας
Απόλυτος δικτάτορας στο Ποτάμι ο Θεοδωράκης - Εκεί δεν είναι μεμπτή «η αρχή του αρχηγού»;

Δικτατορική αντίληψη για το δημιούργημα του φαίνεται ότι έχει ο Σταύρος Θεοδωράκης, κάτι το οποίο αντιλαμβάνεται ολοένα και περισσότερος κόσμος.
Στο «Παρόν» της Κυριακής, κάτω από τον τίτλο «Στέρεψε το Ποτάμι», γράφονται τα εξής: «Μονοκρατορία έχει επιβάλει στο Ποτάμι ο Σταύρος Θεοδωράκης. Συμπεριφέρεται σαν ιδιοκτήτης, κανένα όργανο όχι μόνο δεν λειτουργεί αλλά ούτε καν υπάρχει. Έχει μια Συντονιστική Επιτροπή απλώς για τους τύπους και οι αποφάσεις έρχονται από πάνω. Αποφασίζει και επιλέγει ο Σταύρος για τα μέλη. Και παραφωνίες δεν επιτρέπονται. Πρόσφατα, στη Συνδιάσκεψη που έγινε για τα πρώτα γενέθλια του κόμματος, μετά τις πανηγυρικές δηλώσεις, άρχισαν οι ομιλίες των μελών, αφού είχαν αποχωρήσει οι δημοσιογράφοι. Και κάποιοι άρχισαν να τα ψάλλουν στον Θεοδωράκη έξω από τα δόντια, ότι το κόμμα δεν λειτουργεί και κανείς δεν ξέρει ποιος αποφασίζει. Ιδιαίτερα σκληρή ήταν μια νεαρή - ηθοποιός, αν δεν κάνουμε λάθος - που μίλησε για ανύπαρκτη κομματική διαδικασία και, ω του θαύματος, τις επόμενες μέρες. ανταμείφθηκε για να σιωπήσει με μια θέση στη Συντονιστική Επιτροπή, που από επταμελής έγινε ενδεκαμελής για να τη χωρέσει, μαζί με άλλους της παρέας του Σταύρου.
Πολίτες που πίστεψαν ότι το Ποτάμι είναι κάτι καινούργιο, που δεν έχει καμία σχέση μα τα παλιά κόμματα, και εντάχθηκαν σε αυτό απογοητεύθηκαν και αποχώρησαν. Μεταξύ αυτών και πολύ γνωστός επώνυμος, που βρέθηκε πρόσφατα στην επικαιρότητα, ο οποίος έλεγε σε συζήτηση με πανεπιστημιακούς ότι το Ποτάμι είναι ένα ακόμη από τα γνωστά πολιτικά κόμματα».
Το αναφέρουμε αυτό επειδή ανάμεσα στο κατηγορητήριο εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ υπάρχει και η περιβόητη «αρχή του αρχηγού», λες και τα κόμματα πρέπει να λειτουργούν ως παιδική χαρά. Στην περίπτωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ η έννοια του Αρχηγού, η Ιεραρχία και η Πειθαρχία θεωρούνται ως σοβαροί λόγοι για να συρθεί ένα Νόμιμο Πολιτικό Κόμμα στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Αντιθέτως, όταν πρόκειται για τον Θεοδωράκη, οι καταγγελίες για «Μονοκρατορία», η συμπεριφορά του ως «ιδιοκτήτης», «Αποφασίζει και επιλέγει ο Σταύρος για τα μέλη. Και παραφωνίες δεν επιτρέπονται» κ.λ.π. περνούν στο απυρόβλητο. Δύο μέτρα και δύο σταθμά, δηλαδή, που δείχνουν όμως το μέγεθος της υποκρισίας που διέπει το πολιτικό σύστημα και το εκδοτικό κατεστημένο.  Γιώργος Μάστορας
Η σκύλευση του αδικοχαμένου φοιτητή από τα ΜΜΕΣοκαρισμένη η ελληνική κοινωνία, παρακολουθεί τις τελευταίες μέρες τις ειδήσεις που αφορούν στην υπόθεση του τραγικού φοιτητή από την Κρήτη, που όπως λέγεται οδηγήθηκε στην αυτοκτονία, λόγω της ψυχολογικής και σωματικής βίας (bullying) που ασκούσαν πάνω του κάποιοι συμφοιτητές του.
Τα ιδιαιτέρως «ευαίσθητα» στον ανθρώπινο πόνο, αλλά και τη μεγάλη τηλεθέαση, «ελληνικά» ΜΜΕ, πήραν αμέσως «φωτιά», αφιερώνοντας πολύωρες εκπομπές σχετικές με το θέμα, ανταποκρίσεις, συνεντεύξεις και πάει λέγοντας. Όλα αυτά δε κατά κανόνα με συνοδεία μιας λυπητερής μουσικής υπόκρουσης, διανθισμένης  με ατάκες ακραίου δημοσιογραφικού μελό και με ευχές του τύπου: να είναι αυτό το τελευταίο περιστατικό, να βρεθούν οι ένοχοι και άλλα τέτοια.
Αλήθεια αν ο άτυχος φοιτητής είχε καταγγείλει στην Αστυνομία αυτά που του συνέβαιναν και η  Αστυνομία παρενέβαινε δυναμικά εναντίον των δραστών για να καταστείλει τους τραμπουκισμούς, οι super δημοκρατικοί δημοσιογράφοι που τώρα κλαυθμηρίζουν νυχθημερόν στα κανάλια, πώς θα το σχολίαζαν;
Η ερώτηση βέβαια είναι εντελώς υποθετική, διότι ούτε η Αστυνομία επί της ουσίας τολμάει να πατήσει σε πανεπιστημιακό – εκπαιδευτικό χώρο, ό,τι έγκλημα κι αν συμβεί, ούτε φυσικά οι Πρυτανείες και οι Διευθύνσεις τολμάνε να καλέσουν την Αστυνομία.
Σε αυτή τη χώρα οι αρχές που είναι επιφορτισμένες με την τήρηση της τάξης, ενεργοποιούνται και μάλιστα πριν αυτό καταστεί αναγκαίο, μόνον όταν η «έκνομη πράξη» πρόκειται να «διαπραχθεί» από «φασίστες». Κατά τα λοιπά είναι μόνο για τις παρελάσεις, οι οποίες βέβαια ούτως ή άλλως σταδιακά θα καταργηθούν κι αυτές, μιας και πρόκειται να το ρίξουν στα … τσάμικα και τα καλαματιανά.
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω τους δακρύβρεκτους κ.κ δημοσιογράφους, γιατί πριν μερικές δεκαετίες, όταν η ελληνική κουλτούρα κυριαρχούσε στην ελληνική κοινωνία γινόταν ένα έγκλημα κάθε πέντε χρόνια σε όλη τη Ελλάδα, ενώ τώρα με τον πολυπολιτισμό και τα ανθρωπιστικά ιδεώδη της παγκοσμιοποίησης, οι κατά συρροή δολοφόνοι (ή serial … killler επί το ελληνικότερο) έχουν κατακλύσει τη ζωή μας. Γιατί το bullying ήταν άγνωστο πριν την παγκοσμιοποίηση, ενώ τώρα συναντάται σε κάθε σχολείο; Τα ΜΜΕ έχουν ή όχι ευθύνη για τη διαμόρφωση του αξιακού κώδικα της κοινωνίας,  της αισθητικής και των στερεοτύπων της; Τα ΜΜΕ με τις εκπομπές τύπου life style που προβάλουν κατά κόρον καθημερινά, τι ήθη καλλιεργούν στη νεολαία και στην κοινωνία μας γενικά;
Αν λοιπόν υπάρχει συμβολή αυτών των ιδιωτικών επιχειρήσεων (των ΜΜΕ) στην καταβαράθρωση της ελληνικής κοινωνίας και την εμπέδωση στο λαό συμπεριφορών απολύτως ξένων προς τα ήθη, τα έθιμα και τους ιστορικούς του εθισμούς, ποιος είναι  ο λόγος που αυτοί οι κύριοι μπορούν και λειτουργούν τόσο ασύδοτα; 
Όποιος έχει πολλά λεφτά (ή αν δεν έχει και του τα δίνουν οι ξένοι για τους δικούς του λόγους και τα δικά τους συμφέροντα),  μπορεί να ανοίγει ένα «μαγαζί» με «παράθυρο» σε όλη την Ελλάδα και να λέει ό,τι θέλει; Αν ναι, τότε να μη μας ενοχλεί όταν γίνονται περιστατικά σαν αυτό του άτυχου φοιτητή, γιατί αυτά που είδαμε μέχρι τώρα είναι μηδέν μπροστά σε αυτά που θα ακολουθήσουν αν συνεχιστεί η ασυδοσία των ΜΜΕ.
Αν θέλεις να «κολλήσεις» ένα θέμα, ανέθεσε τη λύση του σε μια επιτροπή, λέει μια ατάκα που κυκλοφορεί στις δημόσιες υπηρεσίες. Για αυτό λοιπόν αν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη θέλει να αντιμετωπίσει πραγματικά το πρόβλημα, να αφήσει τις επιτροπές που θα εξετάσουν δήθεν το ζήτημα και θα προτείνουν δήθεν λύση και να εισηγηθεί τον αυστηρό περιορισμό των ΜΜΕ. Αυτό συνιστά την λύση και μόνον έτσι μπορεί να μπει φρένο στην κατρακύλα που έχει πάρει η ελληνική κοινωνία.
Όσο στο όνομα μιας δήθεν ελευθεροτυπίας, επιτρέπεται στους κυρίους αυτούς  να ασελγούν ασύδοτα πάνω στο σώμα της ελληνικής κοινωνίας, τόσο τα πάσης φύσεως εγκληματικά φαινόμενα θα αυξάνονται συνεχώς, ενώ στη συνέχεια θα επιδίδονται στη σκύλευση των τραγικών θυμάτων για λόγους τηλεθέασης και προσπορισμού οικονομικού οφέλους.
Αυστηρός λοιπόν και εκ βάθρων έλεγχος και συμμόρφωση των ΜΜΕ στα  προβλεπόμενα από το νόμο εδώ και τώρα. Αυτή είναι η απάντηση για το bullying και όχι μόνο.  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ   
FREE HELLAS web Radio
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3955561139266128716

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item