Widgets

Mr.Alexis στο Spiegel: «Έχω καλή χημεία με την ΜΕΡΚΕΛ. Θέλω και το ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, αλλά να το λέμε αλλιώς!»


Τσίπρας στο Spiegel: Έχω καλή χημεία την Μέρκελ και θέλω και το νέο μνημόνιο, αρκεί να το ονομάσουμε αλλιώς!


Άλλα λέει στους δυστυχείς Έλληνες ο mister Tsipras κι άλλα στους ξένους, κατά τα πρότυπα του μεγάλου παπατζή Άντριου Παπάντριου!
Έτσι, σε συνέντευξη που έδωσε στο γνωστό γερμανικό συστημικό περιοδικό «Der Spiegel», ο mister Tsipras εκτός από την… αγάπη του στην Ευρώπη (ένεκα της οποίας απέκλεισε έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη), εκδήλωσε και την αγάπη του προς την φράου Μέρκελ, ζητώντας της εμμέσως πλην σαφώς να τον καλέσει στο Βερολίνο για να σπεύσει: «Πιστεύω ότι έχουμε καλή σχέση, καλή χημεία μεταξύ μας. Όταν ήθελα να μιλήσω με την κυρία Μέρκελ, της τηλεφώνησα. Αλλά δεν πηγαίνω πουθενά όπου δεν έχω προσκληθεί».
Επιπροσθέτως, ο mister Alex επιβεβαίωσε το νέο «πακέτο» του Ιουνίου (που θα φέρει αναγκαστικά νέο Μνημόνιο…), λέγοντας «Θα έλεγα ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη χρηματοδότησης», αλλά απέρριψε τον όρο «πακέτο διάσωσης, bail-out», απαντώντας ότι «δεν θα το ονόμαζε έτσι». Προφανώς, έχει τις ίδιες ενστάσεις και για το Μνημόνιο, δηλαδή το θέλει, αρκεί να ονομαστεί κάπως… αλλιώς, παραδείγματος χάριν  «Μανωλιός», που  φόρεσε τα ρούχα του αλλιώς!   ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!

Για το πόθεν έσχες Χαρδούβελη και παραγόντων του Σύριζα που έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό -  Περί δημοψηφίσματος - Απάντηση σε Βαρουφάκη
«Να γίνει άμεσα διεξοδικός έλεγχος των οικονομικών όλων των βουλευτών και όλων των κομμάτων όπως έγινε μόνο για την Χρυσή Αυγή και τους βουλευτές της και απεδείχθη πως είμαστε το μοναδικό κόμμα με απολύτως καθαρά ταμεία.»  - «Το μεγάλο δημοψήφισμα ήταν οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και η καταδίκη της μνημονιακής πολιτικής που συνεχίζει να εφαρμόζει ο Σύριζα προδίδοντας την νωπή λαϊκή εντολή. »   


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!

Ναι στην εξεταστική επιτροπή για τα Μνημόνια

Άμεση απόδοση ποινικών ευθυνών σε όσους έδεσαν τη χώρα με τα δεσμά της διεθνούς τοκογλυφίας, δηλαδή τους Παπανδρέου, Παπαδήμο, Σαμαρά και Βενιζέλο, την πολιτική των οποίων συνεχίζει σήμερα και ο ΣΥΡΙΖΑ. Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από την δημιουργική ασάφεια του Γιάνη στην ερμηνευτική σαφήνεια του Βαρουφάκη...
Η αριστεροδεξιά συγκυβέρνηση Σανέλ φέρνει στα μουλωχτά την «Κάρτα του Πολίτη»
Ένα από τα μέτρα με πρόσχημα την «αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης» που θέλουν να φέρουν στα μουλωχτά οι Τσιπροκαμμένοι (περιλαμβάνεται και στην επιστολή του Βαρουφάκη προς τον πρόεδρο του Eurogroup) είναι η και η ηλεκτρονική «Κάρτα του Πολίτη», σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής».
Μάλιστα, οι κομισάριοι του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης έχουν ήδη αρχίσει τις προετοιμασίες για τις τεχνικές προδιαγραφές της Κάρτας. Η Κάρτα αυτή θα μοιάζει με τις γνωστές κάρτες ανάληψης, θα έχει κάποιο κωδικό πρόσβασης και θα περιλαμβάνει ένα τσιπάκι στο οποίο θα είναι περασμένοι διάφοροι αριθμοί, όπως το ΑΦΜ, το ΑΜΚΑ, του δελτίου ταυτότητας, ο αριθμός δημοτολογίου και διάφορα προσωπικά στοιχεία που αφορούν τον κάτοχο, στα οποία όμως δε θα έχει πρόσβαση ο ίδιος. Μιλάμε δηλαδή για κανονικό φακέλωμα, που γίνεται κατ’ εντολή των σκοτεινών κέντρων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, για τον πλήρη έλεγχο της προσωπικής και δημόσιας ζωής κάθε ανθρώπου.
Σύμφωνα με το σχέδιο, η Κάρτα θα δοθεί κατ’ αρχάς στις κοινωνικές ομάδες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας –τάχα για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους- και στη συνέχεια θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες ομάδες του πληθυσμού και θα καταστεί απαραίτητη σε κάθε τι που θα χρειάζεται ο πολίτης (συναλλαγές, πιστοποιητικά, κ.τ.λ.)!
(ΥΓ) 1: Και βέβαια, ούτε αυτό το νεοταξίτικο σατανικό κατασκεύασμα εμπίπτει στις υποτιθέμενες… «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου, ούτε στις υποτιθέμενες… πατριωτικές και χριστιανικές ευαισθησίες της αμαρτωλής πιάτσας Συγγρού!
(ΥΓ) 2: Έλληνες αντισταθείτε, με το μόνο κόμμα που έχει τη θέληση και τη δύναμη για πραγματική αντίσταση. Την Χρυσή Αυγή!  ΠΗΓΗ
Τι Τρότσκι, τι Ροκφέλερ: Αριστεροί και δεξιοί πολιτικάντηδες στέλνουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό, ενώ ο Λαός πένεται! - ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ


Σάλος δημιουργήθηκε χθες με την αποκάλυψη ότι ο Γκίκας Χαρδούβελης, πρώην σύμβουλος και υπουργός του Σαμαρά, έβγαζε τα χρήματά του στο εξωτερικό την ίδια ώρα που η κυβέρνησή του φρόντιζε να φτωχοποιεί καθημερινώς τον Λαό. Ο Χαρδούβελης απάντησε στις καταγγελίες, λέγοντας ότι δεν τίθεται νομικό ζήτημα, αφού αυτά τα χρήματα είχαν «μεταναστεύσει» πριν γίνει υπουργός, προσθέτοντας ότι έχουν ήδη φορολογηθεί. Αυτά θα τα ψάξει η Δικαιοσύνη, όμως θα πρέπει να τονίσουμε ότι η «βουλγαράκειος» ρήση «ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό» δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.
Αμέσως μετά την αποκάλυψη αυτή, ήρθε μία ακόμα αποκάλυψη που περιλαμβάνει ακόμα περισσότερους πολιτικάντηδες, από όλο το φάσμα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου», οι οποίοι έχουν «εξάγει» χρήμα στο εξωτερικό προς διασφάλιση την ίδια ώρα που τα κόμματά τους παίζουν με τις τύχες των Ελλήνων. Η λίστα αυτή έχει δημοσιευτεί στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», συνεπώς είναι βέβαιο ότι είναι σαν μια ιδιότυπη «Λίστα Λαγκάρντ», εννοώντας ότι έχουν αφαιρεθεί από αυτήν ονόματα, βάσει των συμφερόντων της εργοδοσίας της εφημερίδας. Λείπει, παραδείγματος χάριν, το ονοματάκι του Σαμαρά, ο οποίος σύμφωνα με αποκάλυψη της εφημερίδος «Εμπρός» έχει επίσης βγάλει λεφτά στο εξωτερικό. Σε κάθε περίπτωση, σας παραθέτουμε την λίστα:

Όπως βλέπουμε, εστιάζοντας στα μεγάλα – κυρίως – ποσά έχουμε να κάνουμε με πολιτικάντηδες από όλα τα κόμματα, πλην Χρυσή Αυγής εννοείται. Βλέπουμε «σοσιαληστές» Πασόκους, μαζί με κυβερνητικούς «πατριώτες», νεοδημοκράτες και «κομμουνιστές» του Σύριζα.   Όλοι αυτοί και ακόμα περισσότεροι που κάλυψαν επαρκώς τα ίχνη τους, ώστε να μην εντοπιστούν εκ πρώτης όψεως, είναι υπόλογοι ενώπιον του Ελληνικού Λαού, αφού την ίδια ώρα που εξασφαλίζουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό, φροντίζουν να τιμωρούν τον Ελληνικό Λαό που τους εμπιστεύτηκε, ψηφίζοντας μνημόνιο, αριστερά ή δεξιά.   ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!
Το Μνημόνιο ενώνει: Κυβέρνηση εθνικής ενότητας με Τσίπρα πρωθυπουργό προτείνει ο Γιακουμάτος
Εάν η Χρυσή Αυγή δεν καταλάμβανε την τρίτη θέση στο Ελληνικό κοινοβούλιο, η ψοφοδεξιά και ο Σαμαράς θα ήταν στην θέση του Καμμένου. Γι’ αυτό και η αγωνία του Θεοδωράκη που επένδυσε εκατομμύρια κατά την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.
Η χαρά τους προεκλογικά ήταν τέτοια σε κάθε δήλωση στελεχών ένθεν - κακείθεν που δεν κρυβόταν με τίποτε.  Έτσι, όμως, αυτομάτως η Χρυσή Αυγή θα αναδεικνυόταν σε Εθνική Αντιπολίτευση, κάτι που ήθελαν να αποφύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι.
Με τους κακούς χειρισμούς της κυβέρνησης Σύριζα, αλλά και τα δημοσκοπικά του ποσοστά που κατρακυλάνε, οι Συριζαίοι δύσκολα θα αποφύγουν αυτήν την συνεργασία. Πόσο μάλλον αφού ο Βαρουφάκης, ως υπουργός οικονομικών, έχει υιοθετήσει όλα όσα έλεγε η ΝΔ στους ξένους περί πλεονάσματος κλπ.
Έτσι λοιπόν δεν αποτελεί έκπληξη η δήλωση υπέρ του σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής ενότητας, με τον Αλέξη Τσίπρα πρωθυπουργό, που τάχθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ αφού δεν είναι αβέβαιο το ΑΝ θα συνεργαστούν τελικά, αλλά το ΠΟΤΕ;
«Πράγματι πρέπει να γίνει μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας και μάλιστα -για να μην αδικήσω κανέναν- εγώ δεν θα είχα αντίρρηση σε αυτήν την κυβέρνηση εθνικής ενότητας να είναι μέσα και ο Τσίπρας, ας είναι και πρωθυπουργός» είπε.
Ο Γιακουμάτος πρόσθεσε ότι «δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα φάμε τον Τσίπρα επειδή γίνανε λάθη» και συμπλήρωσε: «Εγώ λέω το εξής: Να πάμε όλοι μαζί και ο κ. Θεοδωράκης, και ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος να διαπραγματευτούμε, χωρίς κασκόλ και φανφάρες, χωρίς κόκκινους γιακάδες, σοβαροί και υπεύθυνοι και να κάνουμε αυτό που πρέπει για την πατρίδα»...
Καταλάβατε ήδη τον όρο για την συνεργασία! Πάει ο Βαρουφάκης!
Σχετικά με τα εσωκομματικά της ΝΔ και τις φωνές περί διεξαγωγής συνεδρίου, ο κ. Γιακουμάτος μίλησε για «παλαιοκομματικά τερτίπια» και «προσωπικές στρατηγικές την ώρα μάλιστα που βάλλεται σκληρά».
Θέλει ο Γιακουμάτος να κρυφτεί και η χαρά της εξουσίας δεν τον αφήνει... "για το καλό της Πατρίδας" βεβαίως βεβαίως" αλλά πάνω απ' όλα το συμφέρον των ξένων δανειστών... ΠΗΓΗ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΜΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ!

Μετά από την εξαγγελία της ενοικίασης δωματίων στα νησιά για να στεγαστούν οι άρτι αφιχθέντες λαθρομετανάστες (!!!), η αρμόδια υπουργός Χριστοδουλοπούλου προχώρησε κι ένα βήμα παραπέρα, για την εξασφάλιση δωρεάν στέγασης των λαθρομεταναστών και στην υπόλοιπη Ελλάδα. 


Μιλώντας, λοιπόν, στη Real News η ανεκδιήγητη υπουργός έδειξε πως εννοούν οι συριζομούρηδες (και οι συνοδοιπόροι τους της καμμεναρίας…) την «ανθρωπιστική κρίση», δηλώνοντας τα εξής: «Σε μια προσπάθεια να φιλοξενηθούν οι αιτούντες άσυλο στη χώρα μας, προκρίνεται η λύση της ενοικίασης άδειων ξενοδοχείων, άδειων ιδιωτικών κλινικών, μικρών μονάδων, άδειων δημοτικών κτιρίων καθώς και διαμερισμάτων που μένουν ξενοίκιαστα ανά την Ελλάδα».

Και βέβαια, τα ενοίκια δε θα τα πληρώσουν μόνο οι ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ που ψήφισαν τους Τσιπροκαμμένους, αλλά όλοι οι Έλληνες. Προφανώς, διότι σύμφωνα με τη λογική τους, εμείς οι Έλληνες… χρωστάμε στους λαθρομετανάστες και ήρθε η ώρα να πληρώσουμε!

(ΥΓ) 1: Φυσικά, η αρμοδία και τα συντρόφια της δε θα δώσουν το καλό παράδειγμα, παίρνοντας πρώτοι αυτοί μερικούς λαθρομετανάστες στις βιλάρες τους! Αλίμονο, αυτό μας έλλειπε…

(ΥΓ) 2: Ζήτω και ξαναζήτω οι «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου! Αβάντι μαέστρο…  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ  ΚΑΙ  ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ Η ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ! «ΣΚΑΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ! ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ…» ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ


Οι Συριζαίοι εγκατέλειψαν τους μικροομολογιούχους - Μοναδική δύναμη που μπορεί να τους δικαιώσει είναι η Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟΕγκεφαλικά μοίρασαν οι μικροομολογιούχοι στους ευρωβουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου κατά ενημέρωση για το πρόβλημα τους στις Βρυξέλλες.
Σημειώνουμε πως ο Σύριζα παρά τις προεκλογικές εξαγγελίες πλέον δεν ενδιαφέρεται να αποκαταστήσει τις ζημιές που έπαθαν οι μικροομολογιούχοι και η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί τους να δικαιώσει είναι η Χρυσή Αυγή.
Μάλιστα η αντιπροσωπεία των μικροομολογιούχων που μετέβη στις Βρυξέλες κατά την συζήτηση που έγινε για το θέμα τους είπε χαρακτηριστικά ότι εάν δεν τους δώσουν τα λεφτά τους πίσω θα στραφούν στον μοναδικό θεματοφύλακα του κράτους, την Χρυσή Αυγή.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Μια πρόταση για το σημερινό Eurogroup: Η Γερμανία μας χρωστά, ας πληρώσει αυτή!

Λένε οι της κυβέρνησης ότι η ΕΚΤ και οι «εταίροι» επιχειρούν την «ασφυξία» της χώρας, ώστε να αναγκαστεί η κυβέρνηση να υπογράψει τα μνημόνια. Μεταδίδουν τα ΜΜΕ ότι η χώρα έχει να καταβάλει άμεσα στο ΔΝΤ και στους υπόλοιπους «εταίρους» τουλάχιστον 1,5 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος του μήνα.
Παραλλήλως γίνεται ένα ολόκληρο επικοινωνιακό παίγνιο εκατέρωθεν, προκειμένου να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα τρομοκρατίας, προκειμένου να υπογραφούν τα μνημόνια, που έτσι και αλλιώς είναι προσυμφωνημένα. Διαβάσαμε πραγματικά απίστευτα πράγματα, εν όψει του σημερινού Eurogroup, τα οποία καταδεικνύουν ότι πρόκειται αυστηρώς για ένα επικοινωνιακό παίγνιο, με σκοπό την προσχώρηση σε έναν «έντιμο συμβιβασμό», ήτοι στην υπογραφή του τρίτου μνημονίου.
Ο Σύριζα εξελέγη κυβέρνηση της χώρας με προεκλογικό σύνθημα την καταγγελία του μνημονίου και την διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους. Η έναρξη όμως των συνομιλιών των βρήκαν στην αντίπερα όχθη με τους πασοκονεοδημοκράτες να πανηγυρίζουν για την «ρεαλιστική στροφή» του Σύριζα. Παρ’ όλους τους μνημονιακούς πανηγυρισμούς, όμως, ο Σύριζα επιμένει ότι «τελειώνει τα μνημόνια» και το μόνο που θέλει είναι «χρόνος».
Σεβόμενοι και κάνοντας ότι πιστεύουμε αυτά που λέει η κυβέρνηση, ας προχωρήσουμε σε μία εποικοδομητική πρόταση σχετικά με τις κατεπείγουσες χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας, προκειμένου να παρουσιαστούν σήμερα στο Eurogroup από τον Βαρουφάκη. Ως γνωστόν, οι δανειακές συμβάσεις είναι απαράγραπτες, ες αεί τοκιζόμενες και, φυσικά, ανταλλάξιμες.
Ως αντάλλαγμα για τις άμεσες χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας μας, μπορούμε όσο «διαπραγματευόμαστε» να θέσουμε κομμάτια του κατοχικού δανείου. Είναι να πληρωθεί 1,5 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος Μαρτίου, όπως προείπαμε. Η χώρα μπορεί να μην πληρώσει τίποτε στους «δανειστές», παραπέμποντας τους στην δανειακή σύμβαση που έχει η Ελλάδα με την Γερμανία ήδη από την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Αυτό θα δώσει τον απαραίτητο χρόνο στην χώρα, ώστε να προχωρήσουμε άμεσα σε λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους και δικαστική διεκδίκηση της διαγραφής του παράνομου και επαχθούς χρέους της χώρας. Στο ενδιάμεσο με απελευθερωμένο το 70% του προϋπολογισμού, αφού οι πληρωμές τοκοχρεολυσίων θα έχουν μεταφερθεί στη Γερμανία, θα μπορέσει η κυβέρνηση να ασκήσει εθνική και κοινωνική πολιτική, βαδίζοντας στον δρόμο προς την ελευθερία της Πατρίδος, αν αυτός είναι ο δρόμος που θέλουν να ακολουθήσουν.
Πεδίον δόξης λαμπρόν, λοιπόν, για το σημερινό Eurogroup!
Παραθέτουμε από τις πολιτικές θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου:
ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ: Κατά την διάρκεια της κατοχής οι γερμανικός στρατός λάμβανε χρήματα υπό μορφή δανείου από την Τράπεζα της Ελλάδος (εκτός των κατασχέσεων και των καταστροφών που υπέστη ο Ελληνισμός). Το χρέος τους αυτό οι Γερμανοί το αναγνώρισαν και μάλιστα πριν τη λήξη του πολέμου ξεκίνησαν να το αποπληρώνουν. Στην Διάσκεψη Ειρήνης των Παρισίων το 1946 το κατοχικό χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα ανήρχετο σε 100 δισ. ευρώ. Από τότε έπαυσε το άτοκο της οφειλής και με την προσθήκη ενός συμβολικού επιτοκίου, το χρέος σήμερα ανέρχεται σε 510 δισ. ευρώ. Υπάρχουν βεβαίως και άλλες εκτιμήσεις έγκριτων ευρωπαίων οικονομολόγων που κάνουν λόγο για 575 δισ. ευρώ (Jacques Delpla στην εφημερίδα Les Echos – 23/6/11).  
Η Χρυσή Αυγή στοχεύει στην δυναμική διεκδίκηση του κατοχικού δανείου από την γερμανική κυβέρνηση, η οποία άλλωστε ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τη φούσκα του ελληνικού χρέους. Τα εύκολα δανεικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης που λάμβανε η Ελλάς τις τελευταίες δεκαετίες έδωσαν ζωή στη γερμανική εξαγωγική βιομηχανία και μέχρι σήμερα αποπληρώνονται με άθλιους τοκογλυφικούς όρους. Μόνο μία αληθινά εθνική ηγεσία μπορεί να διεκδικήσει τα δίκαια της Ελλάδος και τον συμψηφισμό του χρέους μας προς την Γερμανία με το κατοχικό δάνειο.  ΠΗΓ
Η
Υπό διάλυση το μόρφωμα της Συγγρού - Βαγδάτη η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής

Υπό συνθήκες διάλυσης και με τις αντιμαχόμενες κλίκες να ακονίζουν τα μαχαίρια τους, έλαβε χώρα η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ψοφοδεξιάς ΝΔ. Κυρίαρχη αυτής εικόνα, η φράση Σαμαρά πως «το θέμα της ηγεσίας έκλεισε», με τη Ντόρα Μπακογιάννη να συλλαμβάνεται από τις κάμερες να σχολιάζει «όχι ακόμη»!
Στο δια ταύτα, ενώ ο Σαμαράς έκανε αυτάρεσκα και σε πλήρη αλαζονεία λόγο για τερματισμό του ζητήματος αλλαγής ηγεσίας, η Ντόρα απαίτησε την διεξαγωγή συνεδρίου, όπου θα αποφασίσει η βάση τι μέλλει γενέσθαι στο κόμμα της φιλελεύθερης και μνημονιακής κλεπτοκρατίας.
Χαρακτηριστικό της επεισοδιακής και γεμάτης ευτράπελα συνεδρίασης πως παρά τις απεγνωσμένες απόπειρες της κλίκας Σαμαρά να δημιουργήσουν την εντύπωση ενός συμπαγούς και αρραγούς εσωτερικού στη ΝΔ, οι τηλεοπτικές κάμερες υπήρξαν ο αδιάψευστος μάρτυρας του αβυσσαλέου μίσους που χωρίζει τις φατρίες που συνιστούν το κόμμα της υποτέλειας και της πατριδοκαπηλίας. «Ο Σαμαράς φοβάται το συνέδριο, για να μην τεθεί θέμα ηγεσίας», τόνιζε η Ντόρα, με τους αυλικούς του Σαμαρά να αποδοκιμάζουν. Αντιστοίχως, πέραν των ανθρώπων Σαμαρά, στενών φίλων και συνεργατών, πολλοί ήσαν εκείνοι που απέφυγαν να χειροκροτήσουν κατά τη διάρκεια της ομιλίας Σαμαρά, με αποκορύφωμα το επιβλητικό «όχι ακόμη» της Ντόρας, όταν ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ επισήμανε με στόμφο πως το θέμα αλλαγής ηγεσίας έχει κλείσει!
Στα παραπάνω θα πρέπει να προστεθεί η παραίτηση Αβραμόπουλου από τη θέση του αντιπροέδρου του μορφώματος και η σκληρή κριτική στη κλίκα Σαμαρά για το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου. Παρόμοια στάση κράτησε και ο έτερος των δελφίνων, αρλεκίνος Δένδιας, ενώ ο Γεράσιμος Γιακουμάτος παρουσιάστηκε ως θεματοφύλακας της σαμαρικής ΝΔ, ασκώντας οξεία κριτική με σκληρές μομφές στη Ντόρα.
Εν κατακλείδι, τα τσεκούρια του πολέμου έχουν ξεθαφτεί στη ΝΔ και ευχή της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων και δη των Εθνικιστών είναι ο αλληλοφαγωμός των υποτακτικών της Μέρκελ και της Τρόικα να είναι τέτοιου μεγέθους ώστε να απαλλαγεί μια για πάντα η Πατρίδα από το καρκίνωμα που ονομάζεται Νέα Δημοκρατία! ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΝΟΙΞΕ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΟΦΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.        ΚΑΙ    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΠΑΝΟΣ, ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ

Παραλήρημα: Η Παπαδάκου ζητεί να αποσυρθεί και να διορθωθεί η δικαστική απόφαση για τον Η. Κασιδιάρη!Ξιφουλκούν με μανία και λύσσα κατά της δικαιοσύνης, για την αυτονόητη απόφαση για τον Ηλία Κασιδιάρη, τα συστημικά κόμματα και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους. Με πιο χαρακτηριστική την περίπτωση της… αρχόντισσας του Μνημονίου (και των συνεπειών του, δυστυχία, ανεργία, 7.000 αυτοκτονίες κ.τ.λ.) Γιάννας Παπαδάκου, που φτάνει στο σημείο να ζητάει την… ανάκληση και τη… διόρθωση της δικαστικής απόφασης, για να ταιριάζει με τα γούστα της! Ιδού το παραλήρημά της:
«Η Δικαιοσύνη να διορθώσει το λάθος
…Εκείνο που με σοκάρει είναι το μήνυμα της Δικαιοσύνης στους απανταχού νταήδες: χτυπάτε ελεύθερα δεν θα έχετε καμία συνέπεια. Δεν αποδεικνύεται ο δόλος!
Αυτό το μήνυμα η Δικαιοσύνη πρέπει να το πάρει πίσω. Όχι μόνο διότι η απόφαση είναι καταφανώς λάθος! Κυρίως για να διορθώσει την λάθος επιείκεια σε... λάθος στιγμή τώρα που σε περίπου ένα μήνα αρχίζει και η δίκη της Χρυσής Αυγής. Η Δικαιοσύνη να διορθώσει το λάθος Αυτεπαγγέλτως. Έχει τον τρόπο. Γιατί αλλιώς η επιείκεια είναι ανοχή στη βία. Γιατί άραγε;».
Κι αν δεν ενδώσει στην τρομοκρατία και δε «διορθώσει» το «λάθος» της η δικαιοσύνη, τι γίνεται κυρία Παπαδάκου; Μήπως να «διορθωθεί» το «λάθος» με μια απόφαση της… βουλής; Ή ακόμα καλύτερα μ’ ένα τηλεδικείο στο κοντομηνάδικο κανάλι, με «πρόεδρο» και «εισαγγελέα» -δύο σ’ ένα- εσένα;   Πηγη

Στενοχωρήθηκαν οι σκοπιανοί από την αθώωση Κασιδιάρη για το επεισόδιο με την Κανέλλη

Η εκδίκαση της υπόθεσης του περιβόητου επεισοδίου Κασιδιάρη - Κανέλλη και η τελική αθώωση του Συναγωνιστή πήρε διεθνή χαρακτηριστικά, όπως κι όταν συνέβη. Τότε μέχρι και διεθνή δίκτυα είχαν φιλοξενήσει τις εικόνες από το στημένο επεισόδιο στον ΑΝΤ1 για να καταδικάσουν την Χρυσή Αυγή.

Όλος τους ο κόπος όμως, των παπαγάλων των τηλεπαραθύρων και των πληρωμένων γραφίδων πήγε χαμένος, αφού το έντιμο Δικαστήριο αποφάσισε επί των πραγματικών περιστατικών κι όχι των τερατολογιών και των μυθευμάτων που κυκλοφόρησαν. Η πανηγυρική αθώωση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, η οποία ένα πρόκριμα της τελικής δικαίωσης στάθηκε στο λαιμό όχι μόνο των εγχώριων νταβατζήδων, αλλά και των εχθρών του Έθνους.
Σκοπιανά μέσα πρόβαλαν με δυσαρέσκεια την είδηση της αθώωση του Συναγωνιστή Κασιδιάρη, "ο οποίος είχε κατηγορηθεί για επίθεση  σε δύο πολιτικούς κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής εκπομπής το 2012" όπως αναφέρει η εφημερίδα Ούτρινσκι των Σκοπίων. Το ίδιο μέσο που προφανέστατα επιθυμούσε μια αυστηρή καταδίκη σημειώνει ότι "ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι ένας από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που είναι υπό κράτηση και περιμένουν να δικαστούν με την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση".
Δεν είναι τυχαίο ότι οι βλέψεις των εγχώριων ξεπουλημένων ταυτίζονται με αυτές των παραχαρακτών της ελληνικής ιστορίας.  Ας το χωνέψουν λοιπόν κι αυτοί, γιατί αυτά που έρχονται είναι ακόμα πιο βαριά!  ΠΗΓΗ

ΚΟΤΖΙΑΣ ΠΡΟΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ: ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Λίγες ημέρες μετά τις εγκωμιαστικές δηλώσεις του προέδρου των Σκοπίων για τον Τσίπρα, ήρθε η συνάντηση του Κοτζιά με τον σκοπιανό ομόλογό του, στο περιθώριο της άτυπης διάσκεψης των υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε. στην Ρίγα.

Όπως «διέρρευσε» στα ΜΜΕ η πλευρά Κοτζιά, τόνισε στον σκοπιανό υπουργό πως το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι το όνομα του σκοπιανού κρατιδίου, αλλά ο αλυτρωτισμός των Σκοπιανών, που εκδηλώνεται ποικιλοτρόπως.

Τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Πως η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων είναι πρόθυμη να χαρίσει στους Σκοπιανούς το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας, αρκεί να κάνουν κάποια επίσημη δήλωση ότι δεν διεκδικούν ελληνικά εδάφη! Η οποία βεβαίως, θα είναι στάχτη στα μάτια των Ελλήνων, για να καταπιούν την προδοσία!

Αν έτσι νομίζουν οι Τσιπροκαμμένοι, είναι πολύ γελασμένοι! Γιατί για κακή τους τύχη, υπάρχει η Χρυσή Αυγή, που με κάθε τρόπο, δε θα επιτρέψει το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας!  ΠΗΓΗ

Ο δελφίνος Δένδιας καρφώνει τον σκευωρό Σαμαρά: Ήταν η χειρότερη ήττα στην ιστορία μας
Ζητάει έκτακτο συνέδριο για να διώξουν όλοι μαζί τον Σαμαρά
Σε εσωκομματική κόντρα μεταξύ των σκευωρών εξελίσσεται η συζήτηση για την επόμενη μέρα στην Νέα Δημοκρατία. Ο δελφίνος Δένδιας έχει καταλάβει ότι ο Σαμαράς δεν πρόκειται να αφήσει αρχηγεία της ΝΔ και έχει πάρει σβάρνα τα ΜΜΕ πετώντας καρφιά στον καρεκλοκένταυρο Σαμαρά.
Ο Δένδιας από την εμπλοκή του στις συλλήψεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Σαμαράς τους οδηγεί στην καταστροφή και προσπαθεί να σώσει το τομάρι του παίρνοντας αποστάσεις από τον άλλοτε ηγέτη του όπως έκανε και το 2013 όταν ομολόγησε μπροστά στο πανελλήνιο ότι δεν υπάρχει το περίφημο οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής.
«Η ΝΔ υπέστη μια βαριά ήττα. Εγώ αυτά τα περί “κρατήσαμε” κ.λπ. δεν είμαι έτοιμος να το απαξιώσω αλλά δεν μου φτάνει. Το να κρατάω, όταν είμαι ένα κόμμα εξουσίας δεν μου φτάνει» είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega και τόνισε πως το κόμμα πρέπει να αποφασίσει τη διενέργεια Συνεδρίου.
«Πάμε να κάνουμε Συνέδριο. Έχουμε υποστεί τη χειρότερη ήττα της ιστορίας μας. Είναι δυνατόν να μην κάνουμε συνέδριο; Και αν δεν κάνουμε τώρα Συνέδριο πότε θα κάνουμε;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δένδιας.  ΠΗΓΗ

Ιδού η πραγματική εγκληματική συμμορία: Ποινική δικογραφία για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ 
Όταν τον Σεπτέμβριο του 2013 η Χρυσή Αυγή κατέθετε με κάθε επισημότητα στον Άρειο Πάγο το φάκελο με τα οικονομικά σκάνδαλα ΠΑΣΟΚ, τόσο η «ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη όσο και οι στρατευμένοι δημοσιογράφοι έκλειναν τα μάτια και σφύριζαν αδιάφορα. Η είδηση, ως εκ τούτου, του σχηματισμού ποινικής δικογραφίας για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ αποτελεί μια μεγαλειώδη δικαίωση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Η υπόθεση αφορά την μαύρη τρύπα ύψους 115 εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία του κλεφτοΠΑΣΟΚ, για την οποία η ψοφοδεξιά ΝΔ του Σαμαρά έκανε τα πάντα για να συγκαλύψει. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι την επομένη της κατάθεσης από τη Χρυσή Αυγή στον Άρειο Πάγο, του φακέλου με το σκάνδαλο στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, εξαπολύθηκε η αντισυνταγματική πολιτική σκευωρία και οι συλλήψεις του Αρχηγού και βουλευτών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Από τότε και μέχρι την κατάρρευση της Χούντας Σαμαρά, ουδείς ασχολήθηκε με τα οικονομικά εγκλήματα της συμμορίας της Χαρ. Τρικούπη, καθώς αφενός οι δικαστικές αρχές δέχονταν τις γνωστές υποδείξεις υψηλών πολιτικών προσώπων για να «τρέξουν» την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής και αφετέρου η δικαστική διερεύνηση των καταγγελιών της Χρυσής Αυγής κατά ΠΑΣΟΚ, αποτελούσε βόμβα στα θεμέλια της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι κατόπιν ελέγχου ορκωτών λογιστών στα ταμεία του κλεφτοΠΑΣΟΚ, είχε προκύψει μαύρη τρύπα 114,5 εκατομμυρίων ευρώ, για την οποία δεν υπήρχαν τα απαραίτητα παραστατικά και αποδείξεις ούτως ώστε να δικαιολογηθεί.
Καθίσταται σαφές ότι οι πραγματικές εγκληματικές συμμορίες της πολιτικής ζωής είχαν κάθε λόγο να εξαπατούν την κοινή γνώμη βομβαρδίζοντάς τη με χαλκευμένα στοιχεία για τη Χρυσή Αυγή, με την αρωγή πάντοτε των πανίσχυρων οικονομικών συμφερόντων που ελέγχουν τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς καθώς και εφημερίδες.
Όταν μάλιστα η Χρυσή Αυγή έχει το αποκλειστικό προνόμιο να είναι το μοναδικό κόμμα που ελέγχθηκε πολλάκις από τους μηχανισμούς του ΣΔΟΕ δίχως να βρεθεί η παραμικρή μαύρη κηλίδα, τότε είναι ξεκάθαρο πως οι κατήγοροι του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών χρωστούν εξηγήσεις πρωτίστως στον Ελληνικό Λαό και ακολούθως στην ελληνική δικαιοσύνη. «Οι κλέφτες στη φυλακή», το σύνθημα της Χρυσής Αυγής, είναι πια απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων. Καληνύχτα κλεφτοΠΑΣΟΚ!  ΠΗΓΗ
Η Χρυσή Αυγή συσπειρώνει το πλειοψηφικό αντιμνημονιακό ρεύμα στην Ελληνική Κοινωνία

Ολόκληρη η κοινωνία υφίσταται μία επικοινωνιακή επιχείρηση τρομοκρατίας από τους διεθνείς τοκογλύφους, την κυβέρνηση και τα πρόθυμα ΜΜΕ των «νταβατζήδων». Ο αντικειμενικός σκοπός των ειδήσεων περί «ασφυξίας» είναι η μεταστροφή της κοινής γνώμης, ώστε να αποζητήσει έναν «έντιμο συμβιβασμό» και την υπογραφή ενός νέου μνημονίου.
Από ότι δείχνει δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για την «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ» αυτή η επιχείρηση έχει κάποια μερική επιτυχία, παρότι δεν μπορεί κανείς να εμπιστευτεί τις δημοσκοπήσεις, που αποκλειστικό στόχο έχουν την χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Στην δημοσκόπηση λοιπόν φαίνεται ότι ο κόσμος επιζητεί έναν «έντιμο συμβιβασμό», γεγονός που δεν απηχεί την πραγματικότητα, αλλά τους ευσεβείς πόθους των καναλαρχών.
Αυτό, όμως, που χρήζει σχολιασμού είναι η κατά κόμμα κατανομή αυτών που επιθυμούν την οριστική ρήξη με τους διεθνείς τοκογλύφους και την πορεία της χώρας προς την Ελευθερία και την Ανάπτυξη. Εκεί φαίνεται ότι πραγματοποιείται μία απότομη μεταστροφή στον πολιτικό χάρτη, με δεδομένη την μνημονιακή στροφή του Σύριζα.
Ο κόσμος που ψήφισε Σύριζα άκουγε προεκλογικών λόγια παχιά περί καταγγελίας του μνημονίου και… σκίσιμο των μνημονίων. Τώρα από ότι φαίνεται κατά 57,8% επιθυμεί έναν «έντιμο συμβιβασμό» με τους «δανειστές», ενώ μόνο το 38,9% των ψηφοφόρων του Σύριζα εξακολουθούν να θέλουν την ρήξηΑυτό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα: Είτε η επανάσταση έληξε νωρίς για τους συριζαίους, είτε ότι απογοητευμένοι αποχωρούν από τον Σύριζα οι πραγματικοί αντιμνημονιακοί.
Από την άλλη μεριά το κόμμα που φαίνεται ότι συσπειρώνει το πλειοψηφικό αυτό ρεύμα στις τάξεις του είναι η Χρυσή Αυγή που έχει το υψηλότερο ποσοστό ψηφοφόρων – υποστηρικτών, που ειλικρινώς και διακαώς επιθυμούν την ρήξη. Συγκεκριμένα η Χρυσή Αυγή έχει το υψηλότερο ποσοστό ανθρώπων που επιθυμούν την ρήξη, το οποίο ανέρχεται στο 55,6% έναντι 52,1% του ΚΚΕ και 46,3% των Ανέλ.
Αυτό δείχνει, εμφανώς, ότι πλέον καθίσταται σαφές σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό ότι το μοναδικό πραγματικά αντιμνημονιακό κόμμα στην Ελλάδα είναι η Χρυσή Αυγή, αφού έπεσαν οι μάσκες των όψιμων «επαναστατών» της αριστεροδεξιάς συγκυβέρνησης Σανέλ. Αυτό μας δείχνει τι πρόκειται να επακολουθήσει συντόμως στον πολιτικό χάρτη της Ελλάδος με την αύξηση των δυνάμεων της Χρυσής Αυγής και την μετατόπιση των φιλομνημονιακών στον Σύριζα, γεγονός που θα διαλύσει τα αποκόμματα ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι.   ΠΗΓΗ
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ 6997168930292030063

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item