Widgets

ΞΕΦΤΙΛΑ!...Γονυπετής ο Mr.Alexis μπροστά στην ΜΕΡΚΕΛ για το ΜΝΗΜΟΝΙΟ Νο3!


 Γονυπετής πηγαίνει ο Τσίπρας στην Μέρκελ για τις λεπτομέρειες του τρίτου μνημονίου
Είπαμε και χθες ότι τα αποτελέσματα της αξιολόγησης από την τρόικα, έστω κι αν αυτή έγινε σε ξενοδοχείο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ήταν μοιραίο να φέρει ένα απότομο τέλος στην «δημιουργική ασάφεια» και τις πολλές αλληλοσυγκρουόμενες δηλώσεις των συριζαίων. Τόσο καιρό η κυβέρνηση έκανε ότι δεν γνώριζε τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους οι τεχνοκράτες των Βρυξελλών και έτσι μπορούσε να πολυλογεί σκοπίμως και ακράτως.
Έτσι μπορούσαν να ισορροπούν ανάμεσα στην «συνεννόηση με τους εταίρους» και το «τέλος των μνημονίων», με μόνο επιχείρημά τους την «δημιουργική ασάφεια» των συμφωνιών και την διγλωσσία που κληρονόμησαν από τον πνευματικό τους ηγέτη, ολετήρα του Ελληνισμού και λαοπλάνο, Ανδρέα Παπανδρέου. Έτσι μπορούσαν και να υπόσχονται τα πάντα  και παράλληλα να λένε ότι «θα τηρήσουν τις δεσμεύσεις προς τους εταίρους».
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!!! => ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ «ΔΙΑΠΛΟΚΗ»: ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ

Όμως τα ψέματα τελείωσαν και οι τροϊκανοί έχουν ήδη αρχίσει να μιλάνε για την «μαύρη τρύπα» ύψους 2,15 δισ. ευρώ που εντόπισαν, πέραν των υπολοίπων ελλείψεων που μέχρι το τέλος της αξιολόγησης θα βρουν. Έτσι πλέον η όποια συζήτηση περνά από την πολιτικολογία στην αριθμητική και εκεί αστεία δεν χωρούν. Οι διεθνείς τοκογλύφοι μοιραία θα απαιτήσουν νέα φορομπηχτικά μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού, αδιαφορώντας για το επικοινωνιακό κόστος στην κυβέρνηση.
Σε πολιτικό επίπεδο η κατάσταση της συγκυβέρνησης γίνεται, λοιπόν, εξόχως άβολη και προ των πυλών βρίσκονται τα νέα μέτρα. Το μόνο που απαιτείται είναι να συνετιστεί η Τσίπρας, να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα και να γίνει έντονη διαβούλευση σχετικά με το πώς θα γίνει το τελευταίο κομμάτι της μνημονιακής κωλοτούμπας και πως θα εκπαιδευτεί ο Λαφαζάνης να μιλάει σαν τον Άδωνι.
Έτσι θα γίνει συντόμως συνάντηση της Μέρκελ με τον Τσίπρα στο Βερολίνο. Το αν κάλεσε η Μέρκελ τον Τσίπρα ή αν παρακάλεσε ο Τσίπρας για συνάντηση δεν το ξέρουμε και δεν έχει και σημασία. Αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι ότι η συνάντηση θα γίνει στις 23 Μαρτίου και θα έχει την ίδια ακριβώς υφή με τις συναντήσεις του Σαμαρά με την Μέρκελ. Δηλαδή φωτογραφίες για το θεαθήναι και πίσω από τα παρασκήνια πλήρης υποταγή στην γερμανική ολιγαρχία.
Αυτό φάνηκε και από την επιστολή που έστειλε ο Τσίπρας στην Μέρκελ, σύμφωνα με την οποία «η κυβέρνησή του κινείται προς ικανοποίηση των δεσμεύσεων που ανέλαβε προσωπικά στις 20 Φεβρουαρίου» και το παρακάλι να μεσολαβήσει στην ΕΚΤ για «να παρασχεθούν οι ελάχιστες χρηματοδοτικές διευκολύνσεις». Στην επιστολή του, αξίζει να σημειωθεί, πως δεν υπήρχαν οι «μαγκιές» που έλεγε τις προάλλες στην Βουλή, γεγονός που καταδεικνύει πως θα πάει στο Βερολίνο όντας ήδη ηττημένος και γονυπετής.
Οπότε γίνεται ευκόλως αντιληπτό πως ο Τσίπρας πηγαίνει Βερολίνο για να κανονίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του τρίτου μνημονίου, το οποίο όπως είπε τις προάλλες ο Βαρουφάκης, θα υπογραφεί γύρω στις 20 Απριλίου για να μπορέσουν οι δημοσιογράφοι να το κρύψουν πίσω από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής και να μην το πάρουν χαμπάρι οι χαχόλοι των πλατειών και των συνελεύσεων.  ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:
Υποταγή Τσίπρα στην Μέρκελ       «Ο Τσίπρας συνεχίζει την καταστροφική πολιτική ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και επικυρώνει την υποταγή του στην αρχιτοκογλύφο Μέρκελ προδίδοντας την νωπή λαϊκή εντολή που επιβάλλει την άμεση κατάργηση του εθνοκτόνου Μνημονίου.» - «Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι ο λογιστικός έλεγχος και η διαγραφή του παράνομου χρέους, καθώς και η αντίσταση στην τοκογλυφική πολιτική των δανειστών στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πλήρως υποταχθεί.»  Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! : ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ «ΚΑΜΠΑΝΕΣ» ΣΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ! (για παράλειψη προβολής της Χρυσής Αυγής)


(Αν ήταν χρυσαυγίτες θα ήταν σίγουρα κακούργημα!. Άσε που η κίνηση να μην συμμορφωθούν με τον κόκκινο σηματοδότη θα ήταν η απόλυτη τεκμηρίωση πως ο σκοπός τους είναι η βίαιη ανατροπή του πολιτεύματος...)

Η τρομοκρατία Ντάισελμπλουμ προοίμιο του νέου μνημονίου με υπογραφή Τσίπρα

Τα γνωστά προπαγανδιστικά κόλπα που χρησιμοποιούσαν επί σαμαροβενιζέλων επιστράτευσαν οι διεθνείς τοκογλύφοι, προκειμένου να προσφέρουν άλλοθι στον Τσίπρα για την υπογραφή του νέου μνημονίου, που έρχεται με βήμα γοργό. Θυμίζουμε ότι πάντα πριν από κάθε επιβολή νέου πακέτου μέτρων έβριθαν τα ΜΜΕ με τρομολαγνικά σενάρια εξοντωτικών μέτρων. Εν τέλει αυτά τα σενάρια διαψεύδονταν και τα μέτρα που έφερνε η κυβέρνηση γινόντουσαν δεκτά με ανακούφιση, στην λογική του «μη χείρον βέλτιστον».
Η τακτική αυτή που πηγάζει απευθείας από τα γραπτά του Μακιαβέλι, παρότι εξόχως παλιά αποδείχτηκε στο ρου του χρόνου αποτελεσματική και έτσι επιλέχτηκε για άλλη μία φορά ως προκάλυμμα - προοίμιο του νέου μνημονίου.
Ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, μιλώντας σήμερα σε ολλανδικό σταθμό είπε ότι προκειμένου να μην γίνει Grexit, υπάρχει και το σενάριο Κύπρου, δηλαδή το κλείσιμο των τραπεζών και την κλοπή των εναπομεινασών καταθέσεων των Ελλήνων. Συγκεκριμένα είπε: «Σκεφτείτε την Κύπρο. Οι τράπεζες είχαν όριο αναλήψεων για λίγο διάστημα και υπήρχε έλεγχος στις εισροές και τις εκροές κεφαλαίων, έτσι όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά».
Αυτό το σενάριο, βεβαίως, αρκεί για να σπείρει τον τρόμο σε όσους έχουν ακόμα έστω και ελάχιστες καταθέσεις. Ας κάνουμε μία ασφαλή πρόβλεψη για το άμεσο μέλλον των διαπραγματεύσεων, ύστερα από αυτή την εξέλιξη. Ο Σύριζα αρχικώς θα βγάλει ανακοίνωση ότι δεν εκβιάζεται και ακολούθως θα υπογράψει με χέρια και με πόδια το νέο μνημόνιο, του οποίου ο βασικός κορμός έχει ετοιμαστεί από τον Σαμαρά και θα γυρίσει στην Ελλάδα πανηγυρίζοντας ότι «απέτρεψε το σενάριο Κύπρου».
Ελπίζει έτσι ότι ο Ελληνικός Λαός θα δεχτεί με ανακούφιση το νέο μνημόνιο και θα υποκύψει στα νέα φοροληστρικά μέτρα που θα έρθουν από. αριστερά. Όμως ο Ελληνικός Λαός δεν είναι χαχόλος και αντιλαμβάνεται τις επικύψεις του Σύριζα έναντι των διεθνών τοκογλύφων, όπως επίσης θυμάται την λαϊκή εντολή που με τόσο σαφήνεια έδωσε λίγες μέρες πριν και δεν συγχωρεί την ελάχιστη υποχώρηση από αυτές τις γραμμές.
Η κυβέρνηση ας αφήσει στην άκρη την, από κοινού με τους διεθνείς τοκογλύφους, επικοινωνιακή διαχείριση της υπογραφής του νέου μνημονίου και ας κάνει πράξη αυτό που με την ψήφο του διέταξε ο Ελληνικός Λαός. Οτιδήποτε άλλο συνιστά προδοσία της λαϊκής εντολής που αποτελεί την πεμπτουσία και τον πυρήνα του Πολιτεύματος. ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΚΑΛΩΣ ΠΗΡΑ ΤΗ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ, ΚΑΛΩΣ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΣΤΕΓΗ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΟΦΗ!


Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τους άπορους συμπολίτες μας όχι μόνο με λόγια αλλά και έργα
Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που αγωνίζεται τόσο με κοινωνικές δράσεις (διανομές τροφίμων, οργάνωση αιμοδοσιών) όσο και μέσα στη Βουλή για τα αναφαίρετα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, έπειτα από ερώτηση του Βουλευτή Γεώργιου Γαλέου σχετικά με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού απόρων πολιτών στην αγορά φαρμάκων, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξάνθος, υποσχέθηκε την επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος, που αποτελεί κατάφωρη αδικία για έναν σημαντικό αριθμό συνανθρώπων μας.
Πιο συγκεκριμένα, με βάση την απόφαση 139491/06ΦΕΚ1747/τζ’/30-11-2006, οι άποροι πολίτες, που στο παρελθόν ήταν ασφαλισμένοι σε κάποιον οργανισμό ασφαλίσεων, είναι αναγκασμένοι να πληρώσουν τη συμμετοχή στα αναγκαία για την πάθησή τους φάρμακα, η οποία φθάνει ακόμα και το 25%Ουσιαστικά, αυτή η πρακτική δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την πρόσβαση των απόρων πολιτών στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας.
Λόγω της άμεσης παρέμβασης της Χρυσής Αυγής μέσα από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιοι φορείς ενώ ο αναπληρωτής υπουργός υγείας, διαβεβαίωσε για τη λύση αυτής της θλιβερής κατάστασης. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μη μείνει η νέα ηγεσία για ακόμη μια φορά στα λόγια ούτε να προθυμοποιηθεί αποκλειστικά για την επίλυση μεμονωμένων περιπτώσεων. Η ακύρωση αυτής της επαχθούς απόφασης καθώς και η λήψη συμπληρωματικών ανακουφιστικών μέτρων για τους Έλληνες απόρους συμπολίτες μας αποτελούν βασική προτεραιότητα, διότι μόνο οι δηλώσεις δεν επαρκούν για τη λύση του προβλήματος.
Η Χρυσή Αυγή θα επιμείνει μέχρι την οριστική λύση αυτού του προβλήματος.  ΠΗΓΗ

Ό,τι πουν οι τοκογλύφοι! Συνεργασία Σύριζα-ΝΔ αν το απαιτήσουν οι συνθήκες

Την απόλυτη υποταγή της ψοφοδεξιάς ΝΔ στις απαιτήσεις των δανειστών, επανεπιβεβαιώνει το σημαίνον στέλεχος της Συγγρού και πρώην υπουργός Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό, ο γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ, Μ. Βαρβιτσιώτης τόνισε πως είναι πιθανή μια συνεργασία Σύριζα και ΝΔ στη διακυβέρνηση της χώρας εάν αυτό απαιτήσουν οι διεθνείς τοκογλύφοι ή πιο εκλεπτυσμένα «εάν οδηγήσουν προς αυτή την κατεύθυνση οι πολιτικές εξελίξεις».
Τα παραπάνω βεβαίως θα ισχύσουν στην περίπτωση κατά την οποία θα υπάρξουν δραματικές εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές και εταίρους, οπότε θα πρέπει να είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο του σχηματισμού μιας νέας κυβερνητικής πλειοψηφίας, από την παρούσα όμως Βουλή.
Υπενθυμίζεται ότι η θέση αυτή, της κυβερνητικής δηλαδή συνεργασίας ΝΔ και Σύριζα, προβλήθηκε συλλήβδην κατά την προεκλογική περίοδο και προ αυτής, με σημαίνοντα πρόσωπα της πολιτικής και οικονομικής ζωής να προωθούν τη λύση της συνεργασίας των δυο κομμάτων ως ιδανική. Πρόκειται εξάλλου για μια προοπτική η οποία ικανοποιεί εξίσου τους διεθνείς δανειστές, τους Ευρωπαίους «εταίρους» αλλά και την εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου.
Είναι όμως το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας Σύριζα-ΝΔ ρεαλιστικά πιθανό; Σαφώς και είναι, καθώς τόσο στελέχη της ΝΔ όσο και στελέχη του Σύριζα ομολογούν πως ο κερδισμένος των πολιτικών εξελίξεων και των παλινωδιών στις διαπραγματεύσεις με τους «εταίρους» είναι η Χρυσή Αυγή.
Συνεργασία λοιπόν δίκην στάχτης στα μάτια του Λαού μας, προκειμένου να πιστέψει πως σύσσωμο το «συνταγματικό» τόξο διαπραγματεύεται «σκληρά» για τη σωτηρία της χώρας, ενώ στην πραγματικότητα την ωθεί ακόμη βαθύτερα στο ξεπούλημα και την εξαθλίωση. ΠΗΓΗ
Bankingnews: Ολοταχώς προς τη μέγγενη ενός τρίτου Μνημονίου βαδίζει η χώρα - Έρχεται το νέο σκληρό συμβόλαιο...
Αναδημοσιεύουμε οικονομική ανάλυση από το Bankingnews για τα δεινά του νέου μνημονίου που έρχονται.
Ο μηχανισμός πίεσης προς την ελληνική κυβέρνηση έχει αρχίσει και αποδίδει. Σε ένα νέο «σκληρό» Συμβόλαιο με τους δανειστές οδηγεί την Αθήνα ο εκτροχιασμός του προϋπολογισμού και η σοβαρή έλλειψη ρευστού στο εσωτερικό της χώρας. Ο μηχανισμός πίεσης, χωρίς τις δόσεις στήριξης, που έχουν στήσει οι πιστωτές έχει αρχίσει και αποδίδει. «Βράζοντας» μέσα στο μεγάλο «καζάνι» των υποχρεώσεων που οι ίδιοι θεσμοί έχουν δημιουργήσει η κυβέρνηση κάνει αγωνιώδεις προσπάθειες για να πληρώσει τα δάνεια που έχει πάρει από το ΔΝΤ και να αποτρέψει ένα αναπάντεχο «πιστωτικό γεγονός». Ο ίδιος «πυρετός» την διακατέχει και στο θέμα της έγκαιρης πληρωμής μισθών και συντάξεων στο δημόσιο αφού είναι ένα κονδύλι το οποίο φθάνει σε 1,487 δισ. ευρώ το μήνα πλέον της ασφαλιστικής δαπάνης 981 εκατ. ευρώ που απαιτείται.
Τα πράγματα για το οικονομικό επιτελείο γίνονται ακόμη πιο δύσκολα μετά το «Βατερλό» του περσινού προϋπολογισμού, όπως έρχονται να καταδείξουν τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών. Το 2014 η απόκλιση στα έσοδα άγγιξε τα 4 διs. ευρώ γεγονός που οδήγησε στην άμεση συρρίκνωση του πρωτογενούς πλεονάσματος στο 0,3% έναντι στόχου για 1,5%. Αυτό σημαίνει ότιμετά την φορολογική «λαίλαπα» του Μνημονίου τα λεφτά τα οποία περίσσεψαν στα ταμεία τον περασμένο χρόνο ήταν μόλις 537 εκατ. ευρώ και όχι 2,687 δισ. ευρώ που πρόβλεπε το πρόγραμμα οικονομικής προσαρμογής.
Μάλιστα, στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Πολιτικής της περιόδου 2015 - 2018 η προηγούμενη κυβέρνηση είχε αναθεωρήσει επί τω βελτίω στους στόχους του πρωτογενούς πλεονάσματος τοποθετώντας στο 2% ή στα 3,578 δις. ευρώ τον «πήχη» για το 2014. Αναλυτικότερα σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών:
• Η «τρύπα» στα έσοδα ανήλθε σε 3,914 δισ. ευρώ το 2014. Η υστέρηση στις εισπράξεις του τακτικού προϋπολογισμού έφθασε τα 3,5 δισ. ευρώ ενώ 414 εκατ. ευρώ ήταν λιγότερα τα έσοδα του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.
• Εάν σε αυτή την υστέρηση δεν υπολογισθούν τα κέρδη από τα ελληνικά ομόλογα που είχαν οι Ευρωπαϊκές τράπεζες (ANFAs και SMPs) ύψους 1,886 δισ. ευρώ, τότε η απόκλιση σε ταμειακή βάση περιορίζεται σε 2,026 δισ. ευρώ. Όμως, το ποσό αυτό των κερδών δεν το υπολογίζουν οι δανειστές.

Η «αρρυθμία» στις φορολογικές εισπράξεις που ξεκίνησε πριν τις εθνικές εκλογές και κατέστη εντονότερη αργότερα άλλαξε επί τα χείρω την «εικόνα» του προϋπολογισμού την οποία η κυβέρνηση επιχειρεί να διορθώσει μέσω των ευνοϊκών ρυθμίσεων για τα ληξιπρόθεσμα χρέη που επιστράτευσε. Από την πλευρά τους οι δανειστές και από τις επαφές που διεξάγονται σε τεχνικό επίπεδο ζητούν νέα έκτακτα μέτρα για να καλυφθεί το δημοσιονομικό «κενό» του 2015 που ίδιοι το τοποθετούν στα 2,15 δισ. ευρώ.  ΠΗΓΗ
Χωρίς άρτο αλλά με θεάματα: Λαϊκή πανήγυρη αντί για παρέλαση ετοιμάζουν για την 25η Μαρτίου
Χωρίς άρτο αλλά με θεάματα: Λαϊκή πανήγυρη αντί για παρέλαση ετοιμάζουν για την 25η Μαρτίου
Αν και υπήρξε πάγια θέση της Αριστεράς η κατάργηση των παρελάσεων, ως «καταλοίπου φασιστικών και δικτατορικών καθεστώτων», η υλοποίηση μιας τέτοιας απόφασης ελλοχεύει τον κίνδυνο να προκληθεί έντονη λαϊκή δυσαρέσκεια με δραματικές για τη κυβέρνηση συνέπειες. Αντί λοιπόν της κατάργησης, η συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ ετοιμάζει μια παρέλαση-καρναβάλι, όχι για να τιμήσει την Εθνεγερτήριο Επανάσταση του 1821 και τους Ήρωες του Έθνους, αλλά για να αποπροσανατολίσει τους Έλληνες από τα μείζονα προβλήματα της Πατρίδος.
Καθότι οι κωλοτούμπες της κυβέρνησης έχουν γίνει αμέτρητες κι εχάθη ο λογαριασμός, η σκέψη και μόνον της κατάργησης της παρέλασης κρίνεται απαγορευτική. Από την άλλη πλευρά όμως, είναι αδιανόητο να μην υπάρξουν «διορθωτικές» παρεμβάσεις στο «φασιστικό κατάλοιπο». Γι' αυτό το λόγο, η Αριστερά σε αγαστή συνεργασία με την ελαφροδεξιά των ΑΝΕΛ, έκριναν σκόπιμο να ευτελίσουν την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, καθιστώντας τη πανηγυράκι τύπου επετείου του μύθου του Πολυτεχνείου.
Εντός αυτών των πλαισίων, η Περιφέρεια Αττικής δια της αντιπεριφερειάρχου Κεντρικού Τομέα, ανακοίνωσε από τηλεοράσεως ότι οι μπάντες των σωμάτων του Στρατού θα παραμείνουν στην πλατεία μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης, όπου θα παίξουν δημώδη, ενώ οι εκδηλώσεις θα έχουν λαϊκό χαρακτήρα. Ας θυμηθούμε όμως πως εννοεί η Αριστερά τις εκδηλώσεις «λαϊκού χαρακτήρα», από την παρέλαση στο Χαλάνδρι για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Στις αριστερές παρεμβάσεις, σημαίνοντα ρόλο θα διαδραματίσει και ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να χαλάσει το χατίρι των αριστερών «συντρόφων» στη κυβέρνηση και ως εκ τούτου θα επιτρέψει να χρησιμοποιηθούν οι μπάντες των Στρατιωτικών Σωμάτων για να στήσουν οι πολιτικάντηδες της αριστεροφροσύνης το καρναβάλι τους.
Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι ξεκάθαρη: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ - ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!  ΠΗΓΗ

Η. Παναγιώταρος: Η ανθρωπιστική κρίση δεν αντιμετωπίζεται με την συνέχιση του Μνημονίου
Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια ως εισηγητής για το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση.
Αρχικά, επεσήμανε κι αυτός από την πλευρά του πως παρεμποδίζεται η λειτουργία της Βουλής και η Λαϊκή Κυριαρχία από τις απαγορεύσεις του εισαγγελέα φυλακών προς τους παρανόμως εγκλείστους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να προσέλθουν στην Βουλή και να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.
Στην συνέχεια τόνισε ότι με το εν λόγω νομοσχέδιο δεν πραγματοποιούνται οι προεκλογικές δεσμεύσεις του Σύριζα, καθώς από τα 36 άρθρα μόνο 5 αφορούν την καταπολέμηση της φτώχειας. Το εν λόγω σχέδιο νόμου εμπεριέχει αρκετές ασάφειες και αοριστολογίες, ενώ απευθύνεται σε μικρή μερίδα του χειμαζόμενου ελληνικού λαού.
Η βασική αιτία της ανθρωπιστικής κρίσης είναι τα εθνοκτόνα μνημόνια, τα οποία η συγκυβέρνηση Σύριζα και ΑΝΕΛ εφαρμόζει κατά γράμμα. Η κατάργηση των Μνημονίων, ο λογιστικός έλεγχος και η διαγραφή του παράνομου χρέους εγκαταλείφθηκαν από την κυβέρνηση Τσίπρα.
Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που έχει αποδείξει έμπρακτα πως ενδιαφέρεται για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης με τις πλείστες δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης.   ΠΗΓΗ
Καίρια ερωτήματα της Χρυσής Αυγής για τις εργολαβίες του Μπόμπολα - ΒΙΝΤΕΟ


Η Βουλευτής Β’ Αθηνών, Ελένη Ζαρούλια, τοποθετήθηκε στην επιτροπή παραγωγής και εμπορίου σχετικά με το έργο δικτύου περιοχών Πύργου και Ζακύνθου και για τον ρόλο της εταιρείας ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ.
Η Συναγωνίστρια επισήμανε ότι όσον αφορά το προαναφερθέν δίκτυο ισομειωδοτούσαν οι εταιρείες ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ και ΜΕΤΚΑ με έκπτωση 39%. Τελικά, κληροδοτήθηκε η εταιρεία ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ. Η εν λόγω εταιρεία εκτός του συγκεκριμένου έργου, έχει αναλάβει και πλείστα άλλα, όπως την επέκταση του μετρό της Θεσσαλονίκης, το έργο στην Εγνατία οδό και πολλά άλλα. Η ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ είναι οικονομικά εύρωστη ώστε να ανταποκριθεί στις αυξημένες οικονομικές και τεχνικές απαιτήσεις του έργου για να μην χρειαστεί μετά να τεθεί σε ειδικό καθεστώς.
Η Συναγωνίστρια κατήγγειλε ότι η εν λόγω εταιρεία ανήκει σε διαπλεκόμενα συμφέροντα, δηλαδή σε κατόχους μαζικών μέσων ενημέρωσης, ενώ έχει κηρυχθεί έκπτωτη σε άλλα έργα που ανέλαβε.
Από σχετικά δημοσιεύματα στον Τύπο έχει γίνει γνωστό πως ελέγχεται από την επιτροπή ανταγωνισμού για παραβάσεις σε έλεγχο που έγινε στο πρόσφατο παρελθόν. ΠΗΓΗ
Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Καταλύεται η εύρυθμη λειτουργία της Βουλής 


Ο αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος ανέδειξε στην Ολομέλεια την επαναλαμβανόμενη κατάλυση του Συντάγματος, του Πολιτεύματος και της Λαϊκής Κυριαρχίας από τον εισαγγελέα φυλακών Κορυδαλλού που απαγόρευσε για ακόμη μια φορά στους παράνομα προφυλακισμένους Συναγωνιστές βουλευτές να προσέλθουν στην Βουλή και να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.
Ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος επισήμανε τις παλινωδίες του δικαστικού λειτουργού, ο οποίος με προφάσεις και αστήριχτα προσχήματα παρεμπόδισε για ακόμη μια φορά την εύρυθμη λειτουργία του Κοινοβουλίου. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος κατέθεσε αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία, αλλά οι υπογράφοντες βουλευτές παραμένουν στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς τους απαγορεύθηκε παράνομα η προσέλευση στο Κοινοβούλιο.
Η Χρυσή Αυγή απαιτεί η Βουλή να λειτουργεί με 300 βουλευτές και οι εκπρόσωποι της τρίτης πολιτικής δύναμης στον τόπο να εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό που τους εξέλεξε.  ΠΗΓΗ
Ζοφερά τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την ανεργία - Ιδού τα εγκλήματα των μνημονιακών συγκυβερνήσεωνΣύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για το δ' τρίμηνο του 2014 οι άνεργοι ανέρχονται σε 1.245.854, ενώ με πρόχειρους υπολογισμούς οι ανεπίσημοι άνεργοι ενδέχεται να αγγίζουν τα 2.000.000.
Τα ευρήματα της έρευνας είναι αξιοπρόσεκτα μιας και το 73% από αυτούς είναι μακροχρόνια άνεργοι με ελάχιστα περιθώρια εύρεσης εργασίας. Επίσης, το 51% των νέων ως 24 ετών αδυνατούν να βρουν εργασία, ενώ το ποσοστό των γυναικών της ίδιας κατηγορίας αγγίζει το 56,9%. Ακόμα, 1 στους 2 νέους ηλικίας 24 με 29 ετών ψάχνει και δε μπορεί να βρει απασχόληση και τέλος το 80% των ανέργων είναι διατεθειμένοι να δουλεύουν υπό καθεστώς μερικής απασχόλησης.
Βεβαίως, στα ποσοστά αυτά δεν συνυπολογίζεται η «μαύρη»- αδήλωτη εργασία, ενώ σύμφωνα με άλλες μελέτες μόνο το 12% των ανέργων λαμβάνει επίδομα. Τέτοια ποσοστά της ανεργίας συντελούν στην όξυνση του φαινομένου της υπογεννητικότητας καθιστώντας την Ελλάδα χώρα γερόντων, μιας και οι λιγοστοί εναπομείναντες νέοι αναζητούν μια καλύτερη τύχη σε χώρες του εξωτερικού.
Ο δημογραφικός θάνατος του Έθνους μας που έσπειρε η εγκληματική συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ καλλιεργείται τώρα από τους θολοκουλτουριάρηδες του Σύριζα, που απελευθερώνουν τους λαθρομετανάστες από τα κέντρα κράτησης, που προσφέρουν από το υστέρημα του Έλληνα φορολογούμενου 6 ευρώ ημερησίως για κάθε λαθρομετανάστη, τη στιγμή που ο στρατιώτης σιτίζεται με 5 ευρώ τη μέρα για να φυλάει τα σύνορα της Χώρας μας.
Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής για την εργασία είναι η απέλαση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους σηματοδοτώντας την εξάλειψη του φαινομένου της ανεργίας, αφού εκατοντάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας θα καταλειφθούν από Έλληνες. Σχετικά με τη λύση του δημογραφικού το μοναδικό Εθνικιστικό Κίνημα στην Ελλάδα έχει ξεκάθαρη πρόταση που περιλαμβάνει εφάπαξ χρηματική βοήθεια για κάθε Ελληνόπουλο, επιδότηση της μητρότητας και γενναία ενίσχυση των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών και προστασία της ανύπαντρης μητέρας. Τα χρήματα της κρατικής επιχορήγησης των κομμάτων στα νέα Ελληνόπουλα. Ούτε μισό ευρώ από τα κρατικά ταμεία στους κομματικούς σχηματισμούς.  Λευτέρης Π.

Είναι επίσημο: Εκπρόσωπος Τύπου του Σόιμπλε διορίστηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης

Δήλωση στο περιστύλιο της Βουλής έδωσε επί τη ανακοινώσει της συναντήσεως του Τσίπρα με τη Μέρκελ, ο ποταμάρχης Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος απ’ ότι φαίνεται έχει αυτοαναγορευτεί επίσημος εν Ελλάδι εκπρόσωπος Τύπου του Σόιμπλε και της Μέρκελ.

Ύστερα από την οργισμένη δήλωσή του όταν η κυβέρνηση μίλησε – έστω όψιμα και υποκριτικά – περί διεκδικήσεως των γερμανικών αποζημιώσεων, ο Σταύρος Θεοδωράκης φάνηκε να αναθαρρεί με τη νέα τροπή των πραγμάτων και έτσι έσπευσε να συγχαρεί την κυβέρνηση για την υπόκλισή της στην διεθνή τοκογλυφία. Ιδού η δήλωσή του:
"Ο πρωθυπουργός κάνει πολύ καλά που πάει στην Γερμανία να συναντήσει την κ. Μέρκελ. Μάλλον αυτή η συνάντηση θα έπρεπε να έχει ήδη γίνει. Είναι μεγάλο το βάρος της Γερμανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Κάποιοι στην Ελλάδα δεν χαίρονται για τη συνάντηση αυτή. Είναι όλοι αυτοί που προσπαθούν όλο αυτόν τον καιρό να τορπιλίσουν τις ελληνογερμανικές σχέσεις. Έχουμε πει και είμαστε ξεκάθαροι ότι υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες με την Γερμανία αλλά είμαστε μαζί με τη Γερμανία στην αντιμετώπιση του μεγάλου ζητήματος που είναι μια πιο δίκαιη Ευρώπη."
Η δήλωση αυτή, βεβαίως, θυμίζει την παλαιότερη δήλωση Βαρουφάκη ότι «οι γερμανοί είναι φίλοι μας», που φέρνει αυτομάτως στο μυαλό την πρότερη ατάκα του ελληνικού κινηματογράφου. Θα πρέπει να γίνει γνωστό στους απανταχού υποτακτικούς των μνημονίων ότι η Γερμανία ουδόλως ενδιαφέρεται για «μια πιο δίκαιη Ευρώπη», όπως αντιστοίχως δεν ενδιαφέρεται ούτε η Γαλλία, ούτε η Ιταλία, ούτε η Ισπανία, ούτε κανείς.
Η Γερμανία ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για την εξυπηρέτηση των γερμανικών συμφερόντων, που δεν συνάδουν, ούτε τέμνονται σε οποιοδήποτε σημείο με τις ονειρώξεις του Θεοδωράκη ή του Τσίπρα. Περισσότερο έχει να κάνει με τα συμφέροντα ιδιωτικών πολυεθνικών εταιρειών, των οποίων τα γραφεία αποτελούν – ενίοτε – άντρα διαφθοράς, παρά με ένα ουτοπικό όραμα.
Το μνημόνιο στην Ελλάδα επεβλήθη με απώτερο σκοπό την ιδιωτικοποίηση των δομών του κράτους, έναντι πινακίου φακής. Αυτό προϋποθέτει την φτωχοποίηση του Λαού, προκειμένου αυτός να πειστεί για την χρηστότητα του σχεδίου των ιδιωτικοποιήσεων. Αλλά αυτά δεν χρειάζεται να τα λέμε εμείς. Μια μέρα που θα ξαναπάει ο Θεοδωράκης στο γραφείο του Τσίπρα, ας τον ρωτήσει σχετικά. Μέχρι τις 24 Ιανουαρίου, αυτά έλεγε. ΠΗΓΗ


Συγκυβέρνηση αχρείων και Εξαρχείων!

Τι ζητούν οι αναρχοκομμουνιστές που κατέλαβαν και έκαναν «ίσιωμα» τη Νομική, βεβήλωσαν το διπλανό εκκλησάκι κι έκαψαν εχθές τη νύχτα τα Εξάρχεια; Την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας τύπου Γ, την αποφυλάκιση του αρχιτρομοκράτη Σάββα Ξηρού (για λόγους… υγείας) και των συγγενών των φυλακισμένων ληστοτρομοκρατών των Πυρήνων της Φωτιάς, που έκρυβαν τους τρομοκράτες που συνελήφθησαν προσφάτως.
Ποια είναι η απάντηση της κυβέρνησης;
Κατ’ αρχάς, εις ότι αφορά τις φυλακές υψίστης ασφαλείας και την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας, Ανθρώπινων Δικαιωμάτων και δε συμμαζεύεται, Νίκος Παρασκευόπουλος, έδωσε χθες στη δημοσιότητα το νομοσχέδιο που αφορά την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας. Ένα στα τρία…
Επίσης, στο ίδιο νομοσχέδιο προβλέπεται η αποφυλάκιση όσων έχουν αναπηρία πάνω από 67%. Πρόκειται βεβαίως για φωτογραφική διάταξη, που αφορά τον Σάββα Ξηρό. Δύο στα τρία…
Τέλος, εις ότι αφορά την αποφυλάκιση των συγγενών των «Πυρήνων», έγινε εισαγγελική πρόταση (ε, μην τα περιμένουμε όλα από τη συγκυβέρνηση, ας κάνει και η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη»…) για αποφυλάκιση της Αθηνάς Τσάκαλου, μητέρας των φυλακισμένων τρομοκρατών Χρήστου και Γεράσιμου Τσάκαλου καθώς και της φιλενάδας του γιου της Γεράσιμου. Ήτοι, τρία στα τρία!
Άρα, εδώ έχουμε να κάνουμε με μια συγκυβέρνηση αχρείων και Εξαρχείων!
(ΥΓ): Γεια σου πρόεδρε Πάνο  αντιτρομοκράτη, με τις «κόκκινες γραμμές» σου!  ΠΗΓΗ
FREE HELLAS web Radio


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3968259688863135887

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item