Widgets

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Αβραμόπουλος: «Αφήστε ελεύθερους όλους τους λαθρομετανάστες»! Ανθελληνική συμμαχία ΝΔ-Σύριζα


Η επιβεβαίωση της αντεθνικής συμμαχίας ΝΔ και Σύριζα ήρθε από τις Βρυξέλλες, με τον πολυδιαφημισμένο νεοδημοκράτη επίτροπο για την μετανάστευση Δ. Αβραμόπουλο να απαιτεί την άμεση απελευθέρωση όλων των λαθρομεταναστών από τα κέντρα κράτησης!
Τι κι αν ο πρόεδρος της ΝΔ παρίστανε τον οργισμένο προ μιας εβδομάδος, όταν έλαβε δημοσιότητα η διαταγή για να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι λαθρομετανάστες από κέντρα κράτησης και λοιπές κρατικές δομές; Στάχτη στα μάτια της κοινής γνώμης και τίποτα περισσότερο, ήτοι εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού στην οποία άλλωστε ειδικεύονται οι πολιτικάντηδες της ψοφοδεξιάς. Η απόδειξη της απάτης ήρθε τελικά από τις Βρυξέλλες όπου ο επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δ. Αβραμόπουλος παρουσιάστηκε «βασιλικότερος» των Συριζαίων υπουργών, διακηρύσσοντας μεγαλοφώνως ότι: «η κράτηση μεταναστών υπό ακατάλληλες συνθήκες θα πρέπει να τερματιστεί άμεσα»!
Επί της ουσίας δηλαδή, το πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΝΔ που ασκεί με τις τυμπανοκρουσίες της Συγγρού καθήκοντα επιτρόπου στην Ε.Ε., απέδωσε τα εύσημα στην υπουργό του Σύριζα, Τ. Χριστοδουλοπούλου, για τις μέχρι τούδε ενέργειές της στο θέμα της λαθρομετανάστευσης!
Κατά τ' άλλα, η ΝΔ και τα δημοσιογραφικά της φερέφωνα «σήκωναν» οργισμένες αντιδράσεις για το θέμα της διαταγής με την οποία αφήνονται ελεύθεροι με συνοπτικές διαδικασίες οι λαθρομετανάστες. Καθίσταται και στους πλέον αδαείς σαφές, πως ο Σύριζα δεν πράττει άλλο τι παρά να συνεχίζει την εθνοκτόνο πολιτική της Χούντας Σαμαρά, λαμβάνοντας μάλιστα τα συγχαρητήρια του επιτρόπου της Ε.Ε. που -όλως τυχαίως- είναι σημαίνον στέλεχος της ΝΔ!
Εν κατακλείδι, ο Ελληνικός Λαός γίνεται μάρτυρας της ανθελληνικής συμμαχίας ΝΔ-Σύριζα, η οποία οδηγεί την Πατρίδα μας με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή. Μόνο στα μικρασιατικά παράλια, τρία εκατομμύρια λαθρομεταναστών πανηγυρίζουν ήδη με τις από κοινού διακηρύξεις Αβραμόπουλου-Χριστοδουλοπούλου (ή καλύτερα ΝΔ-Σύριζα), δια των οποίων ανοίγει ο δρόμος της εισβολής στην Ελλάδα.
Κι όπως είπε ο νεοδημοκράτης Αβραμόπουλος: «οι προκλήσεις είναι μπροστά μας», το οποίο από την εθνική οπτική ερμηνεύεται ως «τα χειρότερα για τους Έλληνες έπονται»! ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!


Γ. Επιτήδειος: Η λαθρομετανάστευση υποβοηθά την τρομοκρατία

Στα πλαίσια της συζήτησης "Σχέσεις μεταξύ της ΕΕ και του Συνδέσμου των Αραβικών Κρατών και συνεργασία στον τομέα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας" στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, παρενέβη και έθιξε την ασύμμετρη απειλή που καλείται να αντιμετωπίσει η ΕΕ, την λαθρομετανάστευση δηλαδή.
Ακολουθεί η ομιλία: "Κυρία Πρόεδρε, η σοβαρή απειλή που συνιστούν για την Ευρωπαϊκή Ένωση οι πολεμικές δραστηριότητες των τζιχαντιστών του ISIS και τα εγκλήματα που διαπράττουν όχι μόνο σε χώρες της Μέσης Ανατολής, αλλά και σε χώρες της Ευρώπης, μας επιβάλλουν την άμεση και στενή συνεργασία με τις χώρες του Αραβικού Συνδέσμου που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την τρομοκρατία.
Πρέπει πάση θυσία να αποτρέψουμε την άφιξη των τρομοκρατών στην Ευρώπη. Η Ιταλία, κυρίως, λόγω εγγύτητας προς τη Λιβύη, αλλά και η Ελλάδα και η Ισπανία, είναι ιδανικοί τόποι προορισμού των τρομοκρατών. Όπως ξέρετε στις χώρες αυτές καταφθάνει κάθε μέρα μεγάλος αριθμός παρανόμων μεταναστών. Άρα λοιπόν τα δρομολόγια κινήσεως και οι ακτές αποβιβάσεώς τους είναι γνωστά στους παράνομους διακινητές και μπορούν άνετα να αξιοποιηθούν.
Συνήθως οι τρομοκράτες φθάνουν σε μικρές ομάδες, συναντούν πυρήνες που ήδη έχουν φθάσει στις χώρες αυτές, συντονίζονται, και μπορούν να προκαλέσουν χάος προσβάλλοντας διαφόρους στόχους.
Τελειώνω λέγοντας τη χαρακτηριστική δήλωση του εξαδέλφου του Καντάφι, ο οποίος σε βρετανικό blog είπε ότι ανάμεσα σε χίλιους παράνομους μετανάστες 10 έως 50 είναι τρομοκράτες. «Σε ένα έως δύο χρόνια θα έχετε μία νέα 11η Σεπτεμβρίου». ΠΗΓΗ
Υγειονομική Βόμβα ο διασκορπισμός χιλιάδων λαθρομεταναστών από τα Κέντρα Κράτησης σε κατοικημένες περιοχές


Η τακτική που έχει υιοθετήσει ο Σύριζα να «εξαπολύει» τους λαθρομετανάστες σε κατοικημένες περιοχές και αστικά κέντρα -πρόσφατα αφέθηκαν στην Ομόνοια οι λαθρομετανάστες από το κέντρο κράτησης της Αμυγδαλέζας- πέρα από τις προφανείς επιπτώσεις στην προστασία και το επίπεδο ζωής των πολιτών, γεννά και προβλήματα στη δημόσια υγεία.
Από τη μία πλευρά, είναι αμφίβολο το αν εξετάστηκαν οι συγκεκριμένοι λαθρομετανάστες για τυχόν μολυσματικές αλλά και ψυχικές ασθένειες. Δεδομένων των χωρών προέλευσής τους και την απουσία εγγράφων που να υποδεικνύουν την ταυτότητά τους αλλά και την κατάσταση της υγείας τους, ο κίνδυνος αυτός μεγεθύνεται.
Ταυτοχρόνως, βασικό ζήτημα άμεσα συνδεόμενο με το χώρο της υγείας αποτελεί το ισοζύγιο των δεικτών γεννητικότητας-θνησιμότητας ενός έθνους. Η συνεχιζόμενη αύξηση νοσηρότητας και θνησιμότητας των Ελλήνων πολιτών και ο μειωμένος αριθμός γεννήσεων σε συνδυασμό με τον μεγάλο αριθμό λαθρομεταναστών που εποικούν αυτά τα εδάφη, οδηγούν στη πολιτιστική και δημογραφική αλλοίωση αυτής της χώρας.
Εν ολίγοις, πέρα από τα πολύπλευρα ζητήματα που προκύπτουν από αυτό το φαινόμενο, οι επιπτώσεις στην υγεία των Ελλήνων είναι τόσο βραχυπρόθεσμες, λόγω μολυσματικών νοσημάτων, όσο και μακροπρόθεσμες, λόγω της βαθμιαίας πληθυσμιακής αλλοίωσης.
Για το ζήτημα αυτό είχε προειδοποιήσει με ανάλογη ερώτηση ο Ιωάννης Λαγός Βουλευτής Β’ Πειραιώς, στις 25/02/2015.
Ερώτηση για την απελευθέρωση χιλιάδων λαθρομεταναστών από τα κέντρα κράτησής τους
ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ
ΘΕΜΑ: «Σοβαρά προβλήματα γεννώνται από την επικείμενη απελευθέρωση χιλιάδων λαθρομεταναστών από τα κέντρα κράτησης μεταναστών»
Προ των πυλών είναι η εφαρμογή της απόφασης του αναπληρωτή υπουργού κ. Πανούση, που αφορά στην απελευθέρωση χιλιάδων λαθρομεταναστών από τα κέντρα κράτησης ανά την Ελλάδα, μετά την παρέλευση του προβλεπόμενου δεκαοκτάμηνου κράτησης. Ως γνωστόν, τα υφιστάμενα κέντρα κράτησης μεταναστών στην Κόρινθο, την Αμυγδαλέζα, την Σύμη, την Λέσβο, την Χίο και την Κομοτηνή κατακλύζονται από χιλιάδες -μη καταγεγραμμένους και με πλαστά στοιχεία- παράνομους μετανάστες, ενώ καθημερινώς εισρέουν στην Ελληνική επικράτεια παρανόμως πλημμυρίδες λαθρομεταναστών.
Με την λήψη του εν λόγω μέτρου η κυβέρνηση επιτείνει τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα της ανεξέλεγκτης και επικίνδυνης διακίνησης των λαθρομεταναστών, αδιαφορεί για την προστασία των πρωταρχικών αγαθών των Ελλήνων πολιτών, όπως είναι η υγεία, η σωματική ακεραιότητα και ασφάλεια, και οξύνει το φαινόμενο της πολιτισμικής και δημογραφικής αλλοίωσης του Έθνους. Ο εγκλωβισμός του απροσδιόριστου αριθμού και αγνώστων στοιχείων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα αποτελεί επικίνδυνη εξέλιξη της εγκληματικά σχεδιασμένης πολιτικής των κυβερνήσεων της χώρας μας, που οδηγεί στον εποικισμό της Ελλάδας και την ατιμώρητη δράση των αλλοδαπών εγκληματικών στοιχείων εντός αυτής.
Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:

Με ποια κριτήρια θα απελευθερώνονται οι λαθρομετανάστες από τα κέντρα κράτησης και που θα διαμένουν μετά την απελευθέρωσή της; Σύμφωνα με δημόσιες δηλώσεις του κ. Πανούση εξετάζεται το ενδεχόμενο χορήγησης στους λαθρομετανάστες ταξιδιωτικών εγγράφων, κάτι που απαγορεύεται από τη Συνθήκη Σένγκεν. Θα το πράξει ή αποτελεί αυτό ακόμα μια φρούδα εξαγγελία της Κυβέρνησής σας;
Ποια μέτρα θα ληφθούν ως προς το θέμα της δημόσιας υγείας, καθώς πληθώρα εκ των παρανόμων μεταναστών νοσεί από μολυσματικές και ψυχικές ασθένειες;
Τα νέα κέντρα κράτησης θα μετονομαστούν σε «κέντρα φιλοξενίας». Διευκρινίστε ποια είναι η ουσιαστική διαφορά ως προς την μετονομασία και ποιες οι παρεχόμενες υπηρεσίες σε σχέση με αυτές που παρέχονται από τα υπάρχοντα κέντρα κράτησης.


Αθήνα, 25/02/2015
Ο ερωτών Βουλευτής
Ιωάννης Λαγός
Βουλευτής Β’ Πειραιώς
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«ΑΥΓΗ»: ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ  ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΜΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Άρθρο στην «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ για τις πρόσφατες δηλώσεις του «Κούγκη» Καμμένου, ότι «αν οι δανειστές χτυπήσουν» την Ελλάδα, θα δώσουμε κι εμείς στους μετανάστες χαρτιά να πάνε στο Βερολίνο», έγραψε ο διευθυντής της, Θανάσης Καρτερός. Προφανώς, για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Έτσι, αφού χαρακτήρισε τις δηλώσεις του φανφαρόνου συνοδοιπόρου του «δηλητηριώδεις, άδικες και προκλητικές» (υπουργοπάνε πες αλεύρι…), έσπευσε να καθησυχάσει τους Γερμαναράδες: «Πρώτον, οι μετανάστες δεν είναι τετράποδα να τα φορτώσουμε στα φορτηγά και να τα στείλουμε στην Καγκελαρία. Δεύτερον, οι πάντες ξέρουν ότι η σημερινή κυβέρνηση ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο».

Σωστός ο… παίχτης! Εδώ, σου λέει, κάνουμε «κρα» να τους προσελκύσουμε για να διαλύσουμε την Ελλάδα και να ικανοποιήσουμε τους παγκόσμιους εξουσιαστές –μέχρι και διαμερίσματα, ξενοδοχεία και πανσιόν θα νοικιάζουμε για να τους στεγάσουμε- και θα τους στείλει ο ψεκασμένος στο Βερολίνο; Πάει; Δεν πάει!
ΠΗΓΗ


Η ύπατη αντιπρόσωπος της Ε. Ε. απολογήθηκε στην Χρυσή Αυγή για την παράνομη χρήση του ονόματος της Μακεδονίας - ΒΙΝΤΕΟ


Η έλλειψη εθνικής στρατηγικής για το θέμα των Σκοπίων, η ανυπαρξία της κυβέρνησης Τσίπρα σε διεθνές επίπεδο αλλά και η αδιαφορία των Ελλήνων Ευρωβουλευτών έχουν παγιώσει καταστάσεις δυσάρεστες για την χώρα μας και μία από αυτές είναι η παράνομη χρήση του ονόματος "Μακεδονία" για τα Σκόπια.
Κατά την διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και συγκεκριμένα στην συζήτηση για την πρόοδο της ενταξιακής πορείας της FYROM η Επίτροπος  Federica Mogherini αποκαλούσε το κράτος των Σκοπίων επανειλημμένα "Μακεδονία". Γεγονός που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από την αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Έτσι σε κατοπινό στάδιο η Ιταλίδα Επίτροπος προχώρησε σε ανασκευαστική δήλωση και απολογήθηκε για το γεγονός ότι αποκάλεσε τα Σκόπια, "Μακεδονία" συμπληρώνοντας ότι ήταν λάθος. ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ

ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΝΜΠΕΡΓΚ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣvaroufakis_theos
Γράφει ο Αντίοχος

Στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στη λίμνη Κόμο, βρίσκεται από χθες ο «πολύς» Γιάνης (με ένα νι παρακαλώ…), αλλά όχι για διακοπές. Ο λεγάμενος συμμετέχει στο ετήσιο Φόρουμ «Αμπροζέτι» (πρόκειται για την λεγόμενη «Ευρωπαϊκή Λέσχη Μπίλνενμπεργκ», καθώς συγκεντρώνει σε ετήσια βάση κορυφαία στελέχη «εθνικών, χρηματοδοτικών και οικονομικών θεσμών», αλλά και «προσωπικότητες» από τις πιο σημαντικές επιχειρήσεις, ήτοι την αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού πολιτικο-οικονομικού κατεστημένου. Υπενθυμίζουμε, ότι στην περυσινή συνεδρίαση του «περίεργου» αυτού Φόρουμ, είχε παραστεί και ο mister Tsipras, κι όπως λένε οι… κακές γλώσσες, εκεί οριστικοποιήθηκε η συμφωνία του με τους διεθνείς τοκογλύφους και του επιτράπηκε να κερδίσει τις εκλογές!

(ΥΓ):
Και για όσους τυχόν μας κατηγορήσουν ως «συνωμοσιολόγους» και τα ρέστα, γιατί άραγε οι συνεδριάσεις του «Αμπροζέτι» γίνονται κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς την παρουσία ΜΜΕ; Άρα, κάτι κρύβουν οι διοργανωτές-στελέχη του και οι «εκλεκτοί» προσκεκλημένοι τους! πηγη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:
ΠΟΙΟΙ «ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ» ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ; ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ, ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΛΟΜΠΙ ΤΩΝ ΗΠΑ Η ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;

ellada-parelash-stratiotiki-shmaies
Γράφει ο Αντίοχος
Παρ’ ότι οι συριζομούρηδες έπνεαν μένεα κατά των παρελάσεων όταν ήταν στην αντιπολίτευση, χαρακτηρίζοντάς τες «μεταξικό κατάλοιπο», «σωβινιστικές» κ.τ.λ. και απαιτούσαν να καταργηθούν άμεσα γιατί εκτός όλων των άλλων τις εύρισκαν και ακριβές, τώρα που ανήλθαν στην εξουσία ετοιμάζονται να τις μετατρέψουν σε… σώου, πιθανότατα για το χατίρι του υπουργοπάνου του μεγαλοπρεπούς (αλλά, μετά τον  Αβραμόπουλο, που σε ζητήματα μεγαλοπρέπειας παίζει χωρίς αντίπαλο). Γράφει σχετικά ο «Βηματοδότης»:

«Μια παρέλαση  υπερπαραγωγή!  Άρχισαν οι προετοιμασίες για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, η οποία θα γίνει ενώπιον του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλου. Θα είναι μια  υπερπαραγωγή. Και αεροπλάνα θα υπάρχουν και ελικόπτερα και άρματα μάχης και πεζοπόρα τμήματα καθώς και ακριτικές μονάδες από τον Έβρο και τα Δωδεκάνησα. Επιπλέον αποφασίστηκε να φύγουν τα κάγκελα, ώστε να την παρακολουθήσει όλος ο κόσμος, και – το σημαντικότερο – οι εξέδρες που θα στηθούν για τους επισήμους να μην είναι αυτή τη φορά υπερυψωμένες. Το ερώτημα είναι ποιοι θα προσκληθούν, αν και από τώρα άρχισαν οι προειδοποιήσεις να μην κληθούν οι χρυσαυγίτες βουλευτές. Το στοίχημα πάντως του κ. Καμμένου είναι να κάνει την παρέλαση πιο εντυπωσιακή από τις παρελάσεις που έκανε ο κ. Αβραμόπουλος και να στοιχίσουν πολύ πιο φτηνά».

Αλήθεια, ποιοι έχουν αρχίσει τις «προειδοποιήσεις» (προφανώς συνοδευόμενες από απειλές…) «να μην κληθούν οι χρυσαυγίτες βουλευτές» (παρά το ότι οι κατά τόπους υπεύθυνοι των παρελάσεων –δήμαρχοι κ.λπ.- έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να καλούν εκπροσώπους απ’ ΟΛΑ τα πολιτικά κόμματα της χώρας); Οι συριζαίοι, οι ψεκασμένοι, αυτοί που συνάντησε προχθές ο υπουργοπάνος (οι εκπρόσωποι του σιωνιστικού λόμπι της Αμερικής), ή όλοι οι παραπάνω;  ethnikismos.net

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡOΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ»

Ξεφτίλα: 45 αστυνομικοί για την φύλαξη της Συγγρού - Ούτε αστυνομικό τμήμα δεν διαθέτει τόσους!

Τον πόλεμο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κήρυξε η Νέα Δημοκρατία, μετά την απόφαση να μειωθούν δραστικά οι αστυνομικοί που απασχολούνται στη φύλαξη των κεντρικών γραφείων της ΝΔ στη Συγγρού!
Πιο συγκεκριμένα, καθεστωτικά μέσα αναφέρουν πως η ενέργεια του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να μειώσει τους αστυνομικούς που απασχολούνται στη Συγγρού από 45 (!) σε 15, προκάλεσε τις οργισμένες αντιδράσεις από μέρους των στελεχών της ψοφοδεξιάς! Επικαλέστηκαν μάλιστα πως τα γραφεία της Συγγρού έχουν δεχθεί κατά καιρούς επιθέσεις και ως εκ τούτου, δικαιολογείται ο υψηλός αριθμός των αστυνομικών.
Οι ίδιοι αυτοί νεοδημοκράτες ήταν εκείνοι που αποφάσισαν να στερήσουν από τους κατονομαζόμενους σε προκηρύξεις, στόχους τρομοκρατών βουλευτές της Χρυσής Αυγής την αστυνομική φρουρά. Άξιο ειδικής μνείας βεβαίως, το γεγονός της απουσίας αστυνομικής δύναμης στα γραφεία της Τ.Ο. Β. Προαστίων, το απόγευμα της 1ης Νοεμβρίου 2013, όταν δολοφονήθηκαν άνανδρα από τρομοκράτες οι συναγωνιστές Γ. Φουντούλης και Μ. Καπελώνης. Ακόμη και μετά από αυτή τη θρασύδειλη δολοφονία δύο νέων Ελλήνων και τον σοβαρό τραυματισμό ενός ακόμη, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη υπό την ηγεσία του αρλεκίνου Δένδια, αρνούνταν επίμονα την διάθεση αστυνομικής φρουράς σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Χαρακτηριστική υπήρξε μάλιστα η αντίδραση του μετέπειτα υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Β. Κικίλια, ο οποίος όταν είχε ερωτηθεί για τον κίνδυνο που διέτρεχαν οι βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής από τρομοκρατικές επιθέσεις είχε απαντήσει: «να πάψουν να δραστηριοποιούνται στη Χρυσή Αυγή για να κοιμούνται ήσυχοι όπως ο υπόλοιπος κόσμος»!
Κι όμως, οι παράγοντες της ψοφοδεξιάς -και των Μνημονίων για να μην ξεχνιόμαστε-, διαμαρτυρήθηκαν εντόνως για την μείωση της αστυνομικής φρουράς της Συγγρού και πέτυχαν να κρατήσουν εν τέλει 25 από τους προϋπάρχοντες 45 αστυνομικούς. Περισσότεροι από 45 αστυνομικοί, οι ίδιες δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν, διατίθενται αποκλειστικά για τη φύλαξη του προέδρου της ΝΔ, Α. Σαμαρά! Ή με απλά λόγια, ο πρόεδρος της ΝΔ έχει την πολυτέλεια να φυλάσσεται από ένα υπερπλήρες και πολυδύναμο αστυνομικό τμήμα!
Κατά τα λοιπά, ζούμε σε Κράτος ισονομίας και ισοπολιτείας, όπου φυσικά η εγκληματικότητα καλπάζει αλλά οι μόνοι που αισθάνονται ασφαλείς είναι οι νεοδημοκράτες. Και πώς να μην είναι άλλωστε.  ΠΗΓΗ
Οι πρώην καλοπληρωμένοι της ΕΡΤ μαλώνουν για το ποιος έπαιρνε περισσότερα

Την κλασική παροιμία, η οποία παραπέμπει στους δύο γαϊδάρους και τον ξένο αχυρώνα, θυμίζει ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ποταμιού, με αφορμή το νομοσχέδιο για την επανασύσταση της ΕΡΤ και τις αμοιβές των Σταύρου Θεοδωράκη, Κώστα Βαξεβάνη και Κώστα Αρβανίτη από την κρατική τηλεόραση τα προηγούμενα χρόνια. Η αντιπαράθεση μεταξύ των δύων πλευρών «έβγαλε στη φόρα» τα υψηλά ποσά που έπαιρναν οι αναφερόμενοι.

Σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι λέει ότι: «Πριν ο ΣΥΡΙΖΑ απευθυνθεί στο Ποτάμι για να μάθει για τις σπατάλες, θα μπορούσε να ρωτήσει κάποια από τα στελέχη του, που σήμερα δραστηριοποιούνται στα κομματικά ΜΜΕ αλλά την περασμένη δεκαετία δούλευαν στην ΕΡΤ Α.Ε. Ας ξεκινήσει από τον Κώστα Αρβανίτη και τον Κώστα Βαξεβάνη, οι οποίοι, όπως ήδη έχουν ενημερώσει τους εργαζόμενους στο ‘’Κόκκινο’’ ετοιμάζονται να διαδραματίσουν σοβαρό ρόλο στην καινούρια ΕΡΤ».
Από τη μεριά του ο Βαξεβάνης εξαπέλυσε δριμεία προσωπική επίθεση στον επικεφαλής του Ποταμιού, κατηγορώντας τον σε δεύτερο ενικό ότι «δεν υπήρξε ποτέ καλός δημοσιογράφος» και ότι «υπηρέτησε τα αφεντικά και τρεις στις τρεις ερωτήσεις του στη Βουλή σχετίζονται με τον Μπόμπολα». Σύμφωνα, επίσης, με τις καταγγελίες, η εκπομπή του Θεοδωράκη στοίχιζε 23.490 ευρώ για κάθε επεισόδιο.
Δεν θα μπούμε ως «διαιτητές» σ’ αυτή τη διένεξη. Αυτό που μετράει είναι η αποκάλυψη, για μια ακόμη φορά, ότι η κρατική τηλεόραση λειτουργούσε και συνεχίζει να λειτουργεί ως φερέφωνο της εκάστοτε κυβερνητικής εξουσίας, σκορπώντας τα λεφτά των φορολογούμενων σε εκπομπές αμφιβόλου ποιότητας, οι οποίες στοίχιζαν πανάκριβα.
Είναι αστείο, συνάμα όμως και τραγικό, να έρχονται σε αντιπαράθεση οι εν λόγω τύποι για το ποιος έπαιρνε περισσότερα χρήματα από τον άλλον, αφυδατώνοντας οικονομικά τον Ελληνικό Λαό. Τόσο η ΕΡΤ όσο και η ΝΕΡΙΤ, εκτός από τον ρόλο τους ως προωθητές της εκάστοτε κυβερνητικής προπαγάνδας, δεν σεβάστηκαν στο ελάχιστο την ελευθερία γνώμης, τον πλουραλισμό και την ανεμπόδιστη διακίνηση των ιδεών, με την άθλια, απαράδεκτη και αντιδημοκρατική τους συμπεριφορά απέναντι στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το Τρίτο Κόμμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, το οποίο εκλέχθηκε από εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας.
Αυτοί οι Έλληνες όχι μόνον δεν βλέπουν να ακούγεται η φωνή του Κόμματος που ψήφισαν στον κρατικό τηλεοπτικό δέκτη, τον οποίο πληρώνουν κάθε μήνα, αλλά αντιθέτως βλέπουν να συκοφαντείται με τον πλέον απεχθή και ψευδό τρόπο, επομένως να λοιδορούνται και οι ίδιοι. Ο καυγάς των διάφορων συστημικών δημοσιογράφων για το ποιος πληρώθηκε τα περισσότερα τους ξεγυμνώνει στα μάτια του Ελληνικού Λαού.  Γιώργος Μάστορας

ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΝΕΡΓΕ, ΑΓΡΟΤΗ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ, ΤΩΡΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ 31% ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΩΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΗΣΤΕΣ
Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
 

Έδωσαν τις αυξήσεις στους πρώην κλεφτοπασόκους και νυν Συριζαίους συνδικαλιστές καλά καλά, τώρα αυξάνουν και το ρεύμα ώστε να πληρώσουμε εμείς αυτές τις αυξήσεις.  Τώρα το παίζουν και λίγο θιγμένοι – μην τους πάρουν και με τις πέτρες – και μετά θα υποκύψουν στις αυξήσεις του φορέα «γιατί δεν γίνεται αλλιώς». Οι υποκριτές… 

Ιδού:

«Η απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) να αυξήσει για μια ακόμα φορά το Ειδικό Τέλος Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων (ΕΤΜΕΑΡ) και κατά συνέπεια τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος για τα νοικοκυριά , τους αγρότες και άλλες επιχειρηματικές κατηγορίες, είναι επί της ουσίας απολύτως απαράδεκτη και κυρίως είναι απαράδεκτη, πρωτοφανής και εξοργιστική η μεθόδευση που ακολουθήθηκε για να δημοσιοποιηθεί».Προσέξτε… Το πως δημοσιοποιήθηκε είναι το πρόβλημα…

Το υπουργείο στην ανακοίνωσή του αναφέρει ακόμη πως η μνημονιακή αυτή απόφαση της ΡΑΕ ελήφθη στις 30/12/2014, δηλαδή στην αρχή της προεκλογικής περιόδου και προφανώς, σε συμπαιγνία, όπως υπογραμμίζει, με την απελθούσα Κυβέρνηση.

Ποιος νοιάζεται τι είχε υπογραφεί από την προηγούμενη κυβέρνηση; 
Έγιναν εκλογές στις 25 του Ιανουαρίου, 25 μέρες μετά την υπογραφή, και ο λαός επέλεξε να γίνει ρήξη. Και η ρήξη δεν έγινε ποτέ!

Κάτω από την ίδια δικαιολογία και την λογική – αυτή της προηγούμενης διοίκησης και της προηγούμενης κυβέρνησης – δόθηκαν και οι αυξήσεις στους εργαζόμενους της ΔΕΗ που θα πληρώσουμε εμείς και που δεν ανακαλέσατε ποτέ, κάτω από τις ίδιες λογικές υπογράφηκε και το μνημόνο που εσείς είπατε θα καταργήσετε. Και τώρα κρύβεστε πίσω από τις μνημονιακές αποφάσεις! 

Εσείς, σαν κυβέρνηση, τι ακριβώς είπαμε πως κάνετε;   ΠΗΓΗ

Πραγματοποιήθηκε έκτακτη επιθεώρηση της συγκυβέρνησης από το το σιωνιστικό λόμπι των ΗΠΑ


Ξαφνική επίσκεψη στην κατεχόμενη Αθήνα πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της διαβόητης Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής (AJC), προς… επιθεώρηση των πολιτικάντηδων του… συνταγματικού τόξου. Η αντιπροσωπεία αποτελείτο από τον πρόεδρο της AJC Στάνλεϊ Μπέργκμαν και τον εκτελεστικό διευθυντή Ντέιβιντ Χάρις, ενώ στις… επιθεωρήσεις συμμετείχαν και τα ηγετικά στελέχη του ΚΙΣ.
Η πρώτη… επιθεώρηση έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου και στον mister Tsipraο οποίος δήλωσε τυφλή υπακοή στους σιωνιστές (σύμφωνα με την ανακοίνωση της AJC):«Ο πρωθυπουργός τόνισε ιδιαίτερα τη σθεναρή στάση του κατά του αντισημιτισμού και κάθε μορφής ρατσισμού, θέση την οποία με αποφασιστικότητα επανέλαβε σε σχετικό θέμα που τέθηκε από τους εκπροσώπους του Ελληνικού Εβραϊσμού. Επίσης, ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε τους δεσμούς παραγωγικής συνεργασίας της Ελλάδας με τις ΗΠΑ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ισραήλ».
Ακολούθησε… επιθεώρηση του φον Αντωνάκη (οι… παλιές φιλίες δεν ξεχνιούνται…), του Σταύρου Θεοδωράκη - Μπομπολάκη, του υπουργοπάνου Καμμένου (του μοναδικού που έσπευσε να τη διαλαλήσει στα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του, τόσο πολύ χάρηκε…), του υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδη Μπαλτά, του στελέχους των «Λαφαζανίστας» και υφυπουργού Εξωτερικών Χουντή και του εκπροσώπου Τύπου της νουδούλας Κώστα Καραγκούνη.
Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά τις συναντήσεις ήταν και «οι προσπάθειες για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού και του νεοναζισμού», σύμφωνα με την ανακοίνωση των… επιθεωρητών. Δεν είχαμε καμιά αμφιβολία, άλλωστε…  ΠΗΓΗ
Δεν τους φτάνουν τα λεφτά της Μέρκελ; Χοντρή κονόμα για τους «αντιφασίστες» η συκοφάντηση της Χρυσής Αυγής
Τελικά φαίνεται πως τα χρήματα που ρέουν σε αφθονία από τα γερμανικά ταμεία προς τις εν Ελλάδι «αντιφασιστικές» οργανώσεις δεν αρκούν ούτε για "ζήτω"! Κάποιοι πονηροί διαπιστώνουν πως η δαιμονοποίηση της Χρυσής Αυγής αποτελεί εξόχως προσοδοφόρα επιχείρηση και ως εκ τούτου εντείνουν τις θλιβερές τους παραστάσεις, οι οποίες μπορεί να προσελκύουν μετρημένους στα δάχτυλα γραφικούς μαρξιστές και τροτσκιστές, αποφέρουν όμως διόλου ευκαταφρόνητα έσοδα για τις τσέπες τους!  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!

FREE HELLAS web Radio


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5510157086942951218

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item