Widgets

ΑΝΑΛΥΣΗ: Μονόδρομος η εφαρμογή των θέσεων της Χρυσής Αυγής για έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια!


Έχει περάσει λιγότερο από 48 ώρες από την υπέρτατη μνημονιακή κωλοτούμπα της συγκυβερνήσεως ΣΑΝΕΛ, στο Eurogroup. Οι συγκυβερνώντες γονάτισαν ενώπιον των δανειστών και ζήτησαν παράταση του μνημονίου και συνέχιση της υφεσιακής και αδιέξοδης πολιτικής που σπρώχνει το «καράβι» Ελλάδα στα «βράχια», προς τέρψιν της Deutsche Bank και των «επενδυτών» που θα έρθουν να αγοράσουν τα προς ιδιωτικοποίηση απομεινάρια του Ελληνικού Κράτους.

Οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες δεν είναι, όμως, χαιρέκακοι για να ζητωκραυγάζουν για την αποτυχία της κυβερνήσεως, ακόμα και αν αυτό σημαίνει την άνοδο των ποσοστών μας. Το ζητούμενο, για εμάς, είναι η σωτηρία της Πατρίδος και του Λαού από τις άρπαγες των όρνεων που συμβολικά ονομάζονται διεθνείς τοκογλύφοι και όχι ένα νεφελώδες «κομματικό συμφέρον» που άλλωστε δεν αφορά κανέναν Έλληνα.

24 ώρες μας χωρίζουν από την κατάθεση των κυβερνητικών προτάσεων ενώπιον των «θεσμών» (της τρόικα δηλαδή), ώστε αυτές να «ζυγιστούν», να «μετρηθούν» και εν τέλει να αποφασιστούν ποιες θα είναι οι μεταρρυθμίσεις που θα παρθούν στους επόμενους τέσσερις μήνες. Ήδη η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει να παραμείνει στα μνημονιακά πλαίσια, αφού οι μεταρρυθμίσεις που θα παρατεθούν πρέπει να είναι σύμφωνη με την λογική της τρόικα και – επιπλέον – δεν θα πρέπει να καταργηθεί κανένας από τους μνημονιακούς νόμους.

Πέραν ότι δεν είμεθα χαιρέκακοι, ώστε να χαιρόμαστε με την αποτυχία, επιπλέον δεν είμαστε φορείς στείρας αντιπολιτεύσεως, αλλά αντιθέτως είμαστε η ΜΟΝΗ – πλέον – Εθνική Αντιπολίτευση εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Καθήκον μας, λοιπόν, όχι μόνο να ελέγχουμε την αντεθνική και αντιλαϊκή εξουσία, διά του κοινοβουλευτικού ελέγχου, αλλά και να προτείνουμε λύσεις στα προβλήματα της χώρας, που – θεωρητικά τουλάχιστον – καλείται να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση.

Εφόσον, λοιπόν, μας χωρίζουν 24 ώρες από την κατάθεση των κυβερνητικών προτάσεων, ας προβούμε σε κάποιες εποικοδομητικές προτάσεις για έξοδο της χώρας από την κρίση:

Λογιστικός Έλεγχος του Δημοσίου Χρέους: Η λύση του ελληνικού προβλήματος απαιτεί άμεση διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους που πληρώνει ο ελληνικός λαός. Δεν υπήρξε ποτέ ευνοϊκότερη διεθνής συγκυρία για την επίτευξη αυτού του στόχου. Δυστυχώς οι μνημονιακές κυβερνήσεις δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας, αλλά των διεθνών τοκογλύφων. 

Η Χρυσή Αυγή στοχεύει στον άμεσο λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους και όλων των δανειακών συμβάσεων από το 1974 μέχρι σήμερα. Ταυτόχρονη σύσταση ειδικών ελεγκτικών ομάδων που θα κάνουν φύλλο και φτερό τα αρχεία όλων των υπουργείων και των δημοσίων οργανισμών. Κάτι τέτοιο όμως δεν έχει γίνει στην Ελλάδα, διότι έτσι θα προκύψει και το ποιοι έλαβαν τις μίζες και το μαύρο χρήμα. Πρωτίστως όμως θα προκύψει επισήμως ποιο μέρος του χρέους είναι παράνομο και επαχθές, το οποίο και το κράτος μας θα αρνηθεί να αποπληρώσει.

Κάθαρση: Σύμφωνα με έκθεση της Διεθνούς Διαφάνειας – Ελλάς/ Παράρτημα Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας η διαφθορά στοιχίζει στην Ελλάδα ετησίως το αστρονομικό ποσό των 14 δισεκατομμυρίων ευρώ. Μονόδρομος, λοιπόν, η κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Απαλλαγή της δημόσιας ζωής από διεφθαρμένους και απατεώνες

Σύσταση ειδικών ελεγκτικών ομάδων που θα αναζητήσουν τους υπευθύνους για τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος σε όλα τα υπουργεία, τους κρατικούς οργανισμούς, αλλά και τους υπόλοιπους φορείς της κλεπτοκρατίας όπως: Κανάλια, εφημερίδες, γραφεία κατασκευαστικών εταιρειών και λοιπών εταιρειών της πλουτοκρατίας, όπως και σε διάφορες λίστες όπως Λαγκάρντ, Λιχτενστάιν, Λονδίνου κλπ. Παραπομπή τους σε ειδικό δικαστήριο, φυλάκιση των ενόχων και δήμευση της περιουσίας τους.

Απεμπλοκή της χώρας από τα χρέη των τραπεζών: Μόνο για την περίοδο 2012 – 2014 οι ιδιωτικές τράπεζες έχουν εισπράξει περισσότερα από 50 δισ. ευρώ για την ανακεφαλαιοποίησή τους. Αυτά τα χρέη δεν αφορούν τον Ελληνικό Λαό, αφού έχουν δημιουργηθεί με υπαιτιότητα αυτών των εταιρειών και συνεπώς δεν επιτρέπεται να τα πληρώσει ο Λαός. Η συγκεκριμένη ρύθμιση έχει μάλιστα περάσει από Eurogroup και αφορούσε την Ισπανία, συνεπώς ευκόλως μπορεί να γίνει και στην περίπτωση της Ελλάδος.

Διεκδίκηση κατοχικού δανείου: Κατά την διάρκεια της κατοχής οι γερμανικός στρατός λάμβανε χρήματα υπό μορφή δανείου από την Τράπεζα της Ελλάδος (εκτός των κατασχέσεων και των καταστροφών που υπέστη ο Ελληνισμός). Το χρέος τους αυτό οι Γερμανοί το αναγνώρισαν και μάλιστα πριν τη λήξη του πολέμου ξεκίνησαν να το αποπληρώνουν. Στην Διάσκεψη Ειρήνης των Παρισίων το 1946 το κατοχικό χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα ανήρχετο σε 100 δισ. ευρώ. Από τότε έπαυσε το άτοκο της οφειλής και με την προσθήκη ενός συμβολικού επιτοκίου, το χρέος σήμερα ανέρχεται σε 510 δισ. ευρώ. Υπάρχουν βεβαίως και άλλες εκτιμήσεις έγκριτων ευρωπαίων οικονομολόγων που κάνουν λόγο για 575 δισ. ευρώ (Jacques Delpla στην εφημερίδα Les Echos – 23/6/11).  

Η Χρυσή Αυγή στοχεύει στην δυναμική διεκδίκηση του κατοχικού δανείου από την γερμανική κυβέρνηση, η οποία άλλωστε ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τη φούσκα του ελληνικού χρέους. Τα εύκολα δανεικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης που λάμβανε η Ελλάς τις τελευταίες δεκαετίες έδωσαν ζωή στη γερμανική εξαγωγική βιομηχανία και μέχρι σήμερα αποπληρώνονται με άθλιους τοκογλυφικούς όρους. Μόνο μία αληθινά εθνική ηγεσία μπορεί να διεκδικήσει τα δίκαια της Ελλάδος και τον συμψηφισμό του χρέους μας προς την Γερμανία με το κατοχικό δάνειο.

Αυτά είναι μερικά από τα μέτρα που μπορεί να πάρει μία κυβέρνηση, ώστε να έχει άμεσα κέρδη για την ανακούφιση του Ελληνικού Λαού. Τολμάει η κυβέρνηση να χτυπήσει την πλουτοκρατία και τα ΜΜΕ που την στηρίζουν; Ιδού η Ρόδος... Αν πραγματικά θέλουν και επιθυμούν περισσότερες προγραμματικές λεπτομέρειες, ας έρθουν να παραλάβουν το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής που είναι στην διάθεση ολόκληρου του Ελληνικού Λαού, ενώ μοιράζεται και μετεκλογικά από τους Χρυσαυγίτες. xryshaygh.com

Ο Γιώργος Πετρόχειλος απαντά στη λασπολάγνα μόρφωση

Ο Γιώργος Πετρόχειλος απαντά στη λασπολάγνα μόρφωση
Επιστολή στην εφημερίδα "Εμπρός".

Κάποιο βράδυ του Φεβρουαρίου είδα στην εκπομπή του δημοσιογράφου Παπαδόπουλου στο kontra channel, κάτι που μ’ έκανε ν’ ανατριχιάσω! Ήταν καλεσμένος ο καθηγητής κος Γιανναράς, ο οποίος, όπως πάντα σχεδόν απαντούσε στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου με τρόπο περισπούδαστο και με φράσεις φιλοσοφημένες, δανεισμένες από τους μέγιστους Αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους, Πλάτωνα - Αριστοτέλη - Σωκράτη - Θουκυδίδη και άλλους επιφανείς. Όσο έβαζε στο στόμα του αυτές τις φράσεις ήταν μια χαρά.

Μόλις όμως στο τέλος της εκπομπής απαντώντας στην ελεεινή και προβοκατόρικη ερώτηση του αντιαισθητικού (σε μένα) δημοσιογράφου εναντίον της Χρυσής Αυγής περί ναζισμού, φασισμού, χιτλερικών συμβόλων (τις συνηθισμένες αηδίες των εγκάθετων δηλαδή) και διερωτώμενου πώς η Χρυσή Αυγή πήρε τέτοια ποσοστά και έγινε τρίτο κόμμα ο (εξαίρετος) κος Γιανναράς. Ακούστε φίλοι και φίλες Εθνικιστές και Εθνικίστριες, ΕΣΕΙΣ που λατρεύετε την Ελλάδα περισσότερο κι από τη ζωή σας, τι απάντησε: «Η Χρυσή Αυγή και κυρίως ο κόσμος που την ψήφισε, είναι άνθρωποι ΚΑΤΩΤΑΤΗΣ ΥΠΟΣΤΑΘΜΗΣ!!

Μπράβο σας μορφωμένε κ. Γιανναρά! Μπράβο σας καθηγητά. «Kατωτάτης υποστάθμης» μισό εκατομμύριο λαού (και άλλες εκατοντάδες χιλιάδες που ΕΡΧΟΝΤΑΙ) μεροκαματιάρηδες, άνθρωποι του μόχθου, άλλοι γιατροί, δικηγόροι, στρατιωτικοί, καθηγητές όπως εσείς, μαθητές, νέοι και νέες, απ’ όλα τα επαγγέλματα και απ’ όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, είναι ΚΑΤΩΤΑΤΗΣ ΥΠΟΣΤΑΘΜΗΣ, γιατί αγαπάνε τη χώρα τους, το ΕΘΝΟΣ τους και θέλουν να το ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ, και να το ΣΩΣΟΥΝ. Μάθετε, λοιπόν, πολυπράγμονα Γιανναρά, εκεί στην «Ανώτατη στάθμη» που (νομίζετε ότι) ευρίσκεστε, κάτι που μου έλεγαν οι συγχωρεμένοι γονείς μου και ο παππούς μου, που μαζί με τον πατέρα μου χύσανε το αίμα τους για την Ελλάδα μας. Κάτι που σας το μεταφέρω και σας το χαρίζω. Εγώ, ένας απλός μεροκαματιάρης άνθρωπος του θεάτρου.

Η ΜΟΡΦΩΣΗ κύριε καθηγητά είναι ΕΥΛΟΓΙΑ. Η ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ, όμως, είναι ΚΑΤΑΡΑ!!! Αν αυτοί που λατρεύουν το ΕΘΝΟΣ και την ιστορία του, και είναι έτοιμοι να δώσουν και τη ζωή τους για την πατρίδα τους είναι ΚΑΤΩΤΑΤΗΣ ΥΠΟΣΤΑΘΜΗΣ, τότε οι ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ, οι χαρτογιακάδες και οι κάθε λογής «λόγιοι» που σ’ όλες τις μάχες του ΕΘΝΟΥΣ λουφάρανε κρυμμένοι και μετά ερχόντουσαν στα πολιτικά πράγματα για να εκμεταλλευτούν το αίμα και τον ιδρώτα των «αμόρφωτων» ηρώων που χάρις αυτών υπάρχει σήμερα το ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ; Συνεχίστε, λοιπόν, κ, Γιανναρά να μιλάτε μόνο δια στόματος και λόγων των Αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων. Εκεί τα πάτε μια χαρά. Θερμή παράκληση, όμως, μην ξαναμιλήσετε δια στόματος και πνεύματος δικού σας, τουλάχιστον όσον αφορά το λαό της Χρυσής Αυγής, τους ΓΝΗΣΙΟΥΣ και ΑΓΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, δηλαδή, γιατί μόνο ΘΛΙΨΗ και ΟΡΓΗ για το άτομό σας προκαλείτε. Είναι αμαρτία τώρα, σ’ αυτήν την ηλικία, να χαλάτε τόσο πολύ την εικόνα σας.

Είθε το πνεύμα των Αρχαίων να σας συντροφεύει μέχρι το τέλος. Όχι όμως το δικό σας. Τουλάχιστον αυτό που ξεδιπλώσατε για την ποιότητα του λαού των Ελλήνων Εθνικιστών. ΚΡΙΜΑ. Μια συγνώμη από μέρους σας, θα ήταν καλοδεχούμενη. Γιατί εμείς δεν είμαστε ούτε κακοί, ούτε υπανάπτυκτοι. Αλλά είμαστε Έλληνες Εθνικιστές. Δεν φοβόμαστε τίποτα και δεν κάνουμε πίσω σε τίποτα σε ό, τι έχει να κάνει με την ύπαρξη του ΕΘΝΟΥΣ μας και του λαού μας.

Γιώργος Πετρόχειλος, ηθοποιός
Τελειόφοιτος Εθνικού Θεάτρου
Μέλος «εγκληματικής οργάνωσης» της ΚΑΤΩΤΑΤΗΣ ΥΠΟΣΤΑΘΜΗΣ!!!

xryshaygh.com

Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΥΡΙΟ


Άρθρο της Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην εφημερίδα «Εμπρός».


Το όραμα της Ευρώπης, οι ΗΠΑ, οι Ευρωσκεπτικιστές και οι Εθνικιστές
Θα είναι η Ευρώπη του Αύριο η Μερκελική Ευρώπη, το κατασκεύασμα των πλουτοκρατών και των τοκογλύφων; Η Ευρώπη όπως την ξέρουμε θα καταστραφεί; Κι αν ναι, τα κράτη της θα προσδεθούν ξανά στις ΗΠΑ; Θα λάβει και η πρώην ΕΣΣΔ μερίδιο πάνω στα συντρίμμια της, όπως έγινε μετά τον Β’ Ευρωπαϊκό Πόλεμο; Η μήπως είναι η ώρα η Ευρώπη να αναδιπλωθεί και να ζυμωθεί εκ νέου, χωρίς να χάσει την ουσία της, αλλά πετώντας από το ζυμάρι της ό,τι την οδήγησε στην πτώση; Συντάσσομαι με την τελευταία εκδοχή. Η καρδιά του πλανήτη βρίσκεται εδώ, κι από δω θα ξεκινήσει ο νέος ιστορικός κύκλος.

Στην σύγχρονή μας Ευρώπη, την Ευρώπη της Ε.Ε., το status quo εξακολουθεί να κυριαρχεί με την κεκτημένη ταχύτητα της καλολαδωμένης μηχανής της γραφειοκρατίας των Βρυξελλών. Αυτή η Ευρώπη εξυπηρετεί όσους την υπηρετούν γνωρίζοντας τα τερτίπια των διαδρόμων της, όσους αφήνονται στην κεντροευρωπαϊκή σαγήνη της υπαλληλικής βολής. Ταυτόχρονα, αναπτύσσεται διάσπαρτα σε ολόκληρη την ήπειρο, ένα κίνημα διαφωνίας. Οι φωνές των «διαφωνούντων» με την επιβολή της Μερκελικού οράματος για την Ευρώπη πληθαίνουν. Από την Βρετανία, τριχοτομημένη ανάμεσα στο αυτοκρατορικό της παρελθόν, τις θυγατρικές της ΗΠΑ, και την Ε.Ε., ως την πιο ευρωπαϊκή, την Γαλλία της αμφισβήτησης, και την πυριτιδαποθήκη του Νότου, την Ελλάδα, η Ιστορία δεν γράφεται από αυτούς που την υπομένουν παθητικά, μα από αυτούς που οραματίζονται την νέα πραγματικότητα. Θα εξακολουθήσουν να είναι οι κλώνοι Βρυξελλών και Βερολίνου;

Αμερικανοί, Σκεπτικιστές και Εθνικιστές

Μεταξύ των «διαφωνούντων», υπάρχουν τριών ειδών φωνές, οι Ευρωσκεπτικιστές, οι Αμερικανοϊμπεριαλιστές και οι Εθνικιστές. Οι Φιλοαμερικανοί, εξυπηρετώντας τα γεωστρατηγικά, οικονομικά αλλά και ιστορικά και ιδεολογικά συμφέροντα των ΗΠΑ, θέλουν την Ευρώπη διχασμένη και τους λαούς της να αντιμάχονται διηρημένοι. Φαινομενικά διαφωνούντες, στην πραγματικότητα είναι οι μέντορες της Μέρκελ και της κυρίαρχης ομάδας στην Ε.Ε. η οποία βέβαια καμία αναφορά δεν έχει στην ευρωπαϊκή ιστορική και εθνολογική οντότητα και την προάσπιση των δικαίων της. Ωθώντας τους ευρωπαϊκούς λαούς στον «ευρωσκεπτικισμό» και την διάσπαση, το ρεύμα αυτό είναι το μακρύ χέρι των Αμερικανικών συμφερόντων στην αειθαλή κοιτίδα του ανθρώπινου Πολιτισμού. 

Οι δυνάμεις οι οποίες εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ΗΠΑ, δεν επιθυμούν την ευρωπαϊκή ενοποίηση, ούτε το Ευρώ. Αναπολούν την μεταπολεμική πρωτοκαθεδρία του δολαρίου, την καθεστηκυία συμμαχία Βρετανίας-ΗΠΑ και την πρόσδεση και άλλων ευρωπαϊκών χωρών στις πολιτικές και τα θεϊκώ δικαιώματι συμφέροντά τους. Σε μια χώρα που επιφύλαξε για τον εαυτό της τον ρόλο του Πλανητάρχη, οι σποραδικές αντιδράσεις ευρωπαίων πολιτικών ηγετών, στα σχέδιά της, με συμβολικά κορυφαία την άρνησή τους να τροφοδοτούν με ευρωπαϊκό ανθρώπινο κρέας τους πολέμους της Αμερικής στα τέσσερα σημεία του πλανήτη, εκλήφθηκε ως πλήγμα της Ευρώπης στην αλαζονεία της υπερδύναμης.

Οι Ευρωσκεπτικιστές, όπως το UKIP του Νάιτζελ Φάραντζ στην Βρετανία και το Front National της Μαρίν Λεπέν στην Γαλλία, εκφράζουν τον φόβο του νέου και την επιθυμία δυο σημαντικών ιστορικά ευρωπαϊκών χωρών για επιστροφή στο παρελθόν. Σε μια Ευρώπη κυρίαρχων κρατών κλεισμένων στον εαυτό τους, με δικές τους πολιτικές οι οποίες μοιραία, όπως έχει κατ’ επανάληψη δείξει η ιστορική εμπειρία, θα οδηγήσουν σε σύγκρουση τα ευρωπαϊκά κράτη και θα εξυπηρετήσουν εν τέλει τα συμφέροντα των αντιευρωπαϊστών, αυτών που θέλουν την Ευρώπη διηρημένη και τους εαυτούς τους κυρίαρχους στο γνώριμο παιχνίδι της απομύζησης των πόρων της.

Τα κινήματα αυτά είναι σήμερα τα πλέον μαζικά. Το πολιτικό σύστημα όμως δεν σταματά να τα πολεμά. Η Λεπέν έκανε το κόμμα της πρώτη πολιτική δύναμη και διεκδικεί με μεγάλη πιθανότητα την Προεδρία της Γαλλίας. Παρ’ όλα αυτά τα στελέχη της συναντούν αντιδράσεις όμοιες με αυτές που γνωρίζει η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα. Συνωμοσία σιωπής που σπάει μόνον εκ των πραγμάτων και λόγω της δυναμικής της, αστυνομικές διώξεις τοπικών στελεχών, «στημένα» επεισόδια με μετανάστες, κοκ. Το UKIP από την άλλη, αντιμετωπίστηκε κατ’ αρχήν με απαξίωση, εξακολουθεί όμως να αναπτύσσεται και να συσπειρώνει τους από την φύση τους επιφυλακτικούς και τοπικιστές Βρετανούς. Η κύρια χρησιμότητα των «ευρωσκεπτικιστικών» κομμάτων, και η σημαντική προσφορά των ηγετών τους είναι ότι δείχνουν στους συμπολίτες τους ότι υπάρχει άλλος δρόμος, που σέβεται τις παραδόσεις και τις επιθυμίες του Λαού, κι ότι ο δρόμος αυτός μπορεί να γίνει σεβαστός. Κι ακόμη, απενοχοποιούν τις ιδέες του Έθνους, της ανεξαρτησίας και της κυριαρχίας, που η ισοπεδωτική Νέα Τάξη επιθυμεί διακαώς να σβήσει από τις συνειδήσεις.

Οι λαοί όμως δεν είναι δυνατόν να προχωρήσουν προς το Μέλλον με το κεφάλι στραμμένο προς το Παρελθόν. Ως δυνάμεις άρνησης και εσωστρέφειας, οι ευρωσκεπτικιστές προχωρούν την ευρωπαϊκή υπόθεση μέχρις του σημείου όπου θα παραδώσουν την σκυτάλη σε αυτούς που έχουν όραμα, σχέδιο και πρόταση για το Αύριο. Γι’ αυτό και δέχονται, αν και ισχυροί, τα πυρά των συστημικών κομμάτων, των διεθνιστικών οργάνων και της παγκοσμιοποιητικής υπερκρατικής εξουσίας. Το διάδοχο και καθοριστικό πολιτικό σχήμα θα είναι οι Εθνικιστές.

Οι Εθνικιστές θέλουν την Ευρώπη ενωμένη στην στέρεη και συνεκτική βάση της κοινής καταγωγής, της ταυτότητας, και του πολιτισμού. Αποδέχονται την χρησιμότητα της κοινής αγοράς, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα της εθνικής ανεξαρτησίας. Εάν θα τα καταφέρουν, αποφεύγοντας τους εγωισμούς που οδήγησαν στα καταστροφικά σφάλματα του παρελθόντος, μένει να το δούμε. Αξίζει όμως να το προσπαθήσουμε συνειδητά και μεθοδικά.

Ο ρόλος της Ελλάδας

Είναι ιστορικό πεπρωμένο της χώρας μας να αποτελεί την εμπροσθοφυλακή των αλλαγών στις πολιτικές ισορροπίες της Ευρώπης. Η Ελλάδα καλείται και πάλι να πάρει τις δύσκολες αποφάσεις, να χαράξει το δρόμο και να οδηγήσει τους άλλους λαούς. Σε αντίθεση όμως με την μεταχείριση που της επεφύλαξαν οι «σύμμαχοι» μετά το 1945, η Ελλάδα οφείλει να μάθει από τα παθήματά της και να απαιτήσει και να καταλάβει την κυρίαρχη θέση που της αξίζει στην επόμενη μέρα της Ευρώπης. Οι δουλοπρεπείς και αμερικανόδουλοι διαχειριστές της εξουσίας μετά την ήττα του Άξονα, προσέδεσαν την χώρα στο άρμα ΗΠΑ και Βρετανίας, και την έκαναν από νικήτρια, ζητιάνο της Ενωμένης Ευρώπης. Το κεφάλαιο αυτό πρέπει να κλείσει και να μην επαναληφθεί, στο άμεσο τουλάχιστον μέλλον. Παρά το παραμύθι της μικράς και τιμίου Ελλάδος, η αδήριτη και αποδεδειγμένη ιστορικά πραγματικότητα είναι ότι η Πατρίδα μας μπορεί να επιβιώσει, να αναπτυχθεί και να μεγαλουργήσει προς όφελος δικό της και της Ανθρωπότητας, μόνον όταν ηγείται των γεωπολιτικών σχημάτων που διαμορφώνονται στην πορεία της Ιστορίας.

Είτε ως κυρίαρχος της Μεσογείου, είτε ως Αυτοκρατορία της Ανατολής, η Ελλάδα μεταφέρει στους αιώνες την φλόγα της Υπερβορέας, και αυτό θα κληθεί να κάνει και τώρα. Όταν τελειώσει η μάχη και οι Πολεμιστές αποσυρθούν και ξαποστάσουν, αυτό που θα χρειαστεί να κάνουν οι Φύλακες θα είναι να κρατήσουν την φλόγα ζωντανή στην μητρική Εστία της. ethnikismos.net

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ;

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Ο λαός μας  αποδεδειγμένα περνά δύσκολες ώρες. Η κρίση καταβαράθρωσε το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού πληθυσμού, με τους εναπομείναντες να ετοιμάζονται να μπουν  κι αυτοί στο «κλαμπ». Η αλήθεια είναι ότι έρεε άφθονο χρήμα στις τσέπες πολλών Ελλήνων, αλλά ήταν δανεικό. Με αποτέλεσμα ο λαός μας να προσγειωθεί ανώμαλα όταν οι μνημονιακές κυβερνήσεις άρχισαν να σφίγγουν τα λουριά. Έκτοτε, όποιος παρουσιάζονταν στο πολιτικό σκηνικό ως λυτρωτής έπαιρνε και τους ανάλογους πόντους. Ο σημερινός πρωθυπουργός έλαβε τους περισσότερους πόντους, αλλά και συνεχίζει να λαμβάνει μιας και μοιράζει ακόμη απλόχερα.  Μετά τα χθεσινά μαντάτα από τις Βρυξέλλες επιστρέψαμε,  από το σκίσιμο του προεκλογικού μνημονίου στην… παράταση της δανειακής σύμβασης.

Η γνώμη μου είναι ότι ο κ. Τσίπρας  έπρεπε να έρθει σε ρήξη με τους ευρωπαίους για το καλό του τόπου. Είναι σίγουρο ότι αν το έκανε αυτό, θα είχε δίπλα του σύσσωμο τον Ελληνικό λαό. Είναι κοινό γνώρισμα όλων των κυβερνήσεων που πέρασαν απ’ αυτόν εδώ τον τόπο, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, να αναλαμβάνουν την εξουσία εξαπατώντας το λαό και συνάμα να μειώνουν και τη νοημοσύνη του. Δε θα σταθώ στον τρόπο με τον οποίο κατέλαβε την εξουσία η σημερινή κυβέρνηση,  έχοντας βέβαια και αρκετή ώθηση από τα δεξιά, αλλά σε κάτι πιο σημαντικό. Στην επιλογή της ψήφου. Δε θα αναφερθώ στη μερίδα εκείνη του πληθυσμού που όντας έχοντας πραγματικό βιοποριστικό πρόβλημα,  ψήφισε τη σημερινή κυβέρνηση. Κάποια όμως στιγμή θα το κάνω, διότι η πολιτική, στη χειρότερη μορφή της, έδωσε ανέλπιδα μηνύματα  σ’ αυτούς τους ανθρώπους. Θ’ αναφερθώ σ’ όλους τους υπολοίπους, στους καλοπερασάκηδες του τόπου, όπως εγώ τους ονομάζω, σ’ αυτούς που δίνουν τη νίκη στην εκάστοτε κυβέρνηση, μιας και η ψήφος τους κρίνεται κατά το δοκούν.

Όταν κατέρρευσε η αλήστου μνήμης κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου και οι ψηφοφόροι του έμμειναν  «άστεγοι», βρέθηκε άλλος «δημαγωγός»  – ο κ. Τσίπρας – και τους πήρε υπό την προστασία του. Είχαν την απατηλή εντύπωση όλοι αυτοί οι ψηφοφόροι, όπως απεδείχθη, ότι στο πρόσωπο του  κ. Τσίπρα θα αναγεννιόνταν το παλιό ΠΑΣΟΚ. Βέβαια, όσον αφορά την παραχολογία του κ. Τσίπρα, είναι όντος το παλιό ΠΑΣΟΚ, αλλά… άφραγκο.

Η άλλη μερίδα των ψηφοφόρων της σημερινής κυβέρνησης είναι οι… «καθώς πρέπει δεξιοί» . Είναι αυτοί που μόλις κατάλαβαν, από τη μία  τα ποσοστά του κ. Τσίπρα να εκτοξεύονται αλλά και απ’ την άλλη να βουλιάζει η απελθούσα κυβέρνηση, έγιναν κι αυτοί οικότροφοι της Κουμουνδούρου. Ο κοινός παρανομαστής αυτών των «ιδεολογικά» αντίθετων ψηφοφόρων είναι και παραμένει ένας και απαράλλακτος. Το συμφέρον. Είναι μάλιστα συμφέρον κατωτέρας ποιότητας, κι’ αυτό γιατί οι επικαρπωτές του πατάνε έναν ολόκληρο λαό μη υπολογίζοντας τίποτα. Το αίσχος και η αηδία είναι ελάχιστα για να χαρακτηρίσουν αυτή τη μερίδα των πολιτών. Έλληνες δε μπορώ να τους ονομάσω , αλλά μπορώ να τους ονομάσω Ελληνόφωνους.

Τώρα γεννάται το εξής ερώτημα:  τι θα κάνουν όλοι αυτοί οι επαίσχυντοι όταν αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τη παρούσα κυβέρνηση; Θα πέσουν στις αγκάλες της ψοφοδεξιάς , μιας και θα έχει νέο αρχηγό· αλλά αρχηγό χωρίς να του λείπουν τα πολιτικά ανομήματα. Μάλλον αυτό κατά τη γνώμη μου θα συμβεί . Εκτός κι αν… Είδωμεν! Κυρίες και κύριοι δυστυχώς η συγκεκριμένη μερίδα του εκλογικού σώματος δεν είναι ακόμη έτοιμη να δώσει τη συγκατάθεσή της, όπως κατ’ επέκταση και οι πολιτικές της επιλογές,  ώστε η πατρίδα να μπει σε μια διαφορετική τροχιά. Θέλουν, ακόμη και σήμερα με τα τόσα τραγικά που συμβαίνουν στο τόπο μας, να εξακολουθούμε να είμαστε υποτελείς και απλά αυτοί να απολαμβάνουν, συντάξεις, μισθούς, αλισβερίσια με τη διαπλοκή κλπ.

Ξέρουν,  όλοι  αυτοί οι κύριοι και κυρίες,  ότι η Ελλάς για να μπορέσει να πάει μπροστά πρέπει να γίνουν θυσίες μακροπρόθεσμες – αλλά όχι μάταιες – απ’ όλους μας. Η πραγματικότητα όμως απέδειξε ότι όλοι αυτοί δεν είναι έτοιμοι για μάχη, για σύγκρουση και ρήξη. Η τελευταία εκλογική αναμέτρηση φανέρωσε και κάτι άλλο. Φανέρωσε τους πραγματικούς μαχητές. Τους μαχητές του Λαϊκού Συνδέσμου. Γιατί μόνο η Χρυσή Αυγή είπε στον Ελληνικό λαό το εξής: Για να πάει μπροστά ο τόπος , ο Έλληνας πρέπει να πονέσει.
Αυτό έγινε κατανοητό από 388.447 Έλληνες, που αποφάσισαν να σταθούν στο πλευρό της ηγεσίας αλλά και των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου, να έρθουν σε πραγματική ρήξη με όλους και με όλα για το καλό του τόπου και το μέλλον των παιδιών μας. Αλλά να σας τονίσω και κάτι άλλο, η ρήξη θα γίνει και αυτό θα είναι  «επανάσταση». Γιατί η επανάσταση ξεκινά πάντα από τους λίγους

Γατόνι αποκάλεσε τον πρωθυπουργό ο Πέτρος Τατσόπουλος αναφερόμενος στις κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους υποστηρίζοντας πως   εξελίξεις των διαπραγματεύσεων, καθώς όπως είπε έστειλε στην Ευρώπη τους ρεαλιστές. Μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» στο κανάλι Ε με τη Φαίη Μαυραγάνη ο κ.Τατσόπουλος τόνισε πως ο κ.Τσίπρας δεν ήθελε να φανεί πως θα κάνει την κωλοτούμπα την επομένη των εκλογών, αλλά πρόσθεσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση ώστε να μην τη μετατρέψει από χαρά σε σοκ. Τόνισε βέβαια πως θα συνέβαιναν πολύ σοβαρά πράγματα αν δεν είχε επέλθει αυτή η συμφωνία. Ο Βαρουφάκης αν συμβεί «ατύχημα» θα πάει στο Τέξας. Πάντως αναφερόμενος στον Γιάνη Βαρουφάκη είπε πως ο υπουργός Οικονομικών είναι ένας σταρ που όμως έχει επίγνωση ότι μπορεί να τον «πετάξουν έξω». Διευκρίνισε πάντως πως ακόμα παραμένει το μεγάλο ερωτηματικό της Δευτέρας για το σχέδιο των μεταρρυθμίσεων που θα καταθέσει η κυβέρνηση, υποστηρίζοντας πως αν συμβεί «ατύχημα» ο κ.Βαρουφάκης θα πάει στο Τέξας.

Ο γάμος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει ημερομηνία λήξης

Για τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ο συγγραφέας είπε πως πρόκειται για ένα γάμο με ημερομηνία λήξης και πρόσθεσε πως ο φιλοευρωπαϊκός ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να ενωθεί με το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη. Παράλληλα ανέφερε πως αυτό που βλέπουμε σήμερα από το ΣΥΡΙΖΑ είναι η συντηρητική πλευρά του κόμματος και όχι ο αριστερός ΣΥΡΙΖΑ.
Αναφερόμενος στο Πάνο Καμμένο είπε «ο Πάνος Καμμένος ήταν κορδωμένος σαν «Διάνος» δίπλα στον Τσίπρα στη συνάντηση με την COSCO στο λιμάνι του Πειραιά»

Αν είχα μείνει στο ΣΥΡΙΖΑ θα καθάριζα σκάλες στην Κουμουνδούρου

Μιλώντας για την απόφαση του να φύγει από το ΣΥΡΙΖΑ είπε «αν είχε μείνει θα είχα βγάλει έρπη ζωστήρα… και πρόσθεσε πως μετά τις εκλογές θα καθάριζε σκάλες στην Κουμουνδούρου. iefimerida.gr


ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ


ΑΘΗΝΑ 23-2-2015.
Ζούμε στον καιρό τής αντιστροφής των αξιών και των γεγονότων. Στον καιρό που η ανωμαλία και η δουλικότητα εμφανίζονται ως ομαλότητα και ελευθερία. Η φτωχοποίηση των Ελλήνων στο οικονομικό επίπεδο επιβλήθηκε προκειμένου να σκεπάσει την φτωχοποίηση των Ιδανικών τής Φυλής μας, ώστε να απεμπολήσουμε αξιοπρέπεια και δίκαιο προς όφελος κάποιων υποτιθέμενων προστατών τού ελληνικού λαού. Να εμφανιστεί ο Έλλην ως προνομιακός ρέμπελος που έζησε ζωή δανεική σε έναν τόπο χρεωμένο.
Οι αριθμητικοί πίνακες τής οικονομίας δεν πρόκειται να με απασχολήσουν διότι την προτεραιότητά μου συγκεντρώνει το πνεύμα τής αλήθειας για την πορεία τού ελληνισμού. Δεν έχουμε καμία απολύτως ανάγκη τις εικονικές πραγματικότητες που ερημώνουν την κοινωνία και ξεπουλούν την Πατρίδα για να ευημερήσουν οι αριθμοί, διότι σ’ αυτήν την περίπτωση οι λαοί έχοντας χάσει την ψυχή τους, λαμβάνουν το μόνο που αξίζουν. Την απώλεια τής ζωής τους. Εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές ενδιαφερόμαστε για την ευημερία των Ελλήνων και την βιωσιμότητα τού Έθνους μας.
Είναι πολύ εύκολο να δώσεις στους ανθρώπους σου τις υποσχέσεις που επιθυμούν να ακούσουν μετά από το διάβα μιας μακρόχρονης πολιτικής βαρυχειμωνιάς. Το δύσκολο μα και το έντιμο, ο δρόμος τής αρετής ενάντια στην κακία τού μισελληνισμού βρίσκεται στην τόλμη να γκρεμίσεις την υποκρισία, να φέρεις την νέμεση και να φτιάξεις το έθνος σου εργατικό, απαιτητικό και δυνατό στηριγμένο στην φλόγα των πιστών του αίματος. Αυτή η αδήριτη αναγκαιότητα, ταιριαστή στον ελληνικό χαρακτήρα, προϋποθέτει την παρουσία ηγετικής ομάδος που ταυτίζεται με τούς ανθρώπους της, που είναι αληθινή, ψυχή τε και σώματι ελληνική.
Όταν επικαλείσαι τον λαό, δεν μπορείς να επικαλείσαι μια αλλογενή πολιτική ορθότητα. Όταν μιλάς για κοινωνική δικαιοσύνη, δεν καλύπτεσαι πίσω από τον αποκλεισμό των πολιτικών σου αντιπάλων και την ενίσχυση τής πλουτοκρατίας και τής ξενοκρατίας. Όταν είσαι λαϊκό κίνημα και εθνική ηγεσία, τότε θεωρείς ως ορθόν το εθνικά ωφέλιμο. Πράμα που σημαίνει πως κάνεις τα αδύνατα δυνατά, ώστε να ενώσεις την φυλετική ψυχή τής παραγωγικής μηχανής σε όλα τα επίπεδα. Αφουγκράζεσαι την συνείδηση και ακούς την φωνή τής αλήθειας. Διότι δικαιοσύνη έχεις όταν ευημερεί η κοινωνία και όταν το έθνος επιβάλλει τούς πόθους του με τούς άξιους και τούς πολεμιστές τής Φυλής στην κεφαλή.
Ελεύθερο είναι το Ισχυρό Έθνος. Ελεύθερο και Ισχυρό Έθνος είναι εκείνο το Έθνος που ταυτίζει το Δίκαιο με την Αλήθεια τής Φυλής. Είναι η ατίθαση Λαϊκή Κοινότητα που σέβεται την ιστορία της αλλά και γράφει με πάθος τις επόμενες χρυσές σελίδες της. Προβάλλει τις απαιτήσεις της μέσα στο πλαίσιο τού περιβάλλοντος που θέλει να σχηματίσει προσαρμοσμένο σε ανοικτούς και πλέριους ορίζοντες, κοινωνικούς και γεωπολιτικούς. Δίκαιο λοιπόν είναι το ανεξάρτητο και αδέσμευτο κράτος, ελληνικό και ορθόδοξο. Και αληθινή Ελλάδα είναι η Μεγάλη και Δυνατή Ελλάδα, η Καθαρή στο εσωτερικό πεδίο και η εισπράττουσα στο εξωτερικό πεδίο την τιμή, την υπόληψη και τα χρέη εκείνων στους οποίους έμαθε να περπατούν με όρθιο ανάστημα.
Μάς είπαν τις προάλλες ψευτοσύμμαχοι πολιτικοί και καθηγητάδες τής διεθνούς νεοταξικής διανόησης και μαζί τους αριστεροί πολιτικοί με βαθιές τσέπες ότι αν δεν δοθούν μολυσμένες ανάσες από τοκογλυφικούς αναπνευστήρες, θα έρθουν στα πράματα οι «κακοί» εθνικιστές τής Χρυσής Αυγής. Το πρόβλημα επομένως των αστών πολιτικάντηδων και των σιωνιστών δεν είναι η λύτρωση των Ελλήνων από τα οικονομικά δεσμά και η αποκατάσταση τής εθνικής μας κυριαρχίας μήτε η διαμόρφωση διακρατικών εταιρικών σχέσεων, αλλά η εμπόδιση των Μαχητών τού Εθνικού Φρονήματος να ξεκλειδώσουν τα προτερήματα τής Φυλής μας σε γη και ψυχές. Να αποστερήσουν την Ελλάδα από το στρατηγικό σχέδιο τής δικής της βουλήσεως να εργαστεί για το λαό και τα παιδιά της.
Οι πολιτικάντηδες τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας θέλουν λιγότερους και σκλαβωμένους Έλληνες μέσα στα πάθη τους, τον ατομικισμό και την ηττοπάθεια. Εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές θέλουμε περισσότερους και λεύτερους Έλληνες μέσα στο άγιο ελληνικό πάθος, την συλλογική δράση και την δύναμη να κατακτήσουμε την ζωή μας.
Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες ζητούν από τούς Τούρκους να πάρουν την παρουσία τους από τα γαλανά νερά μας ώστε να κάνουν μαζί τους συζητήσεις συγκυριαρχίας στα δικά μας εδάφη που πότισαν μέχρι τις μέρες μας ελληνικά αίματα. Εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές δεν αναγνωρίζουμε νομική και ανθρώπινη παρουσία σε μισελληνικά μορφώματα παρά μονάχα ελληνική κυριαρχία και κατοχή, λύτρωση των αδερφών μας και γεωπολιτική επέκταση τού Έθνους μας.
Αν η άρνηση των υπαρχόντων και τής ιστορίας μας, αν η απόκρουση ενός λαμπρού ελληνικού μέλλοντος ονομάζονται δημοκρατία, εμείς αποκρούουμε την δημοκρατία των ψευτορωμιών. Αν η αυτόβουλη και ενιαία Ελλάς, αν η διαμόρφωση ενός ισχυρού εθνοφυλετικού ιστού κάτω από μια στιβαρή εθνική και λαϊκή εξουσία στην κατεύθυνση τής Μεγάλης Δυνάμεως λέγεται φασισμός, τότε είμαι φασίστας, αφού γεννήθηκα υπερήφανος Έλλην κι όχι ξεφτίλας ραγιάς.
Η Αλήθεια είναι πως η Πατρίδα μου ανήκει στους Έλληνες που δίδουν ιδρώτα, αίμα και ψυχή στα ιερά προσκυνήματα και το μεγαλείο τής Φυλής. Αλήθεια είναι το Δίκαιο τού Ανίκητου Ελληνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5436884506783298010

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item