Widgets

Η δίκη της Χρυσής Αυγής και ένα δημοσίευμα στην εφημερίδα “Ποντίκι” - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Στο προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας μας αναφέρθηκα στην δήλωση Βαρουφάκη, σύμφωνα με την οποία η Ευρώπη θα έπρεπε να ενισχύσει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί στην Ελλάδα τρίτη πολιτική δύναμη είναι ένα κόμμα που, όπως δήλωσε, «δεν είναι απλά νεοναζιστικό, αλλά ναζιστικό». Αφήνοντας κατά μέρος την κινδυνολογία Βαρουφάκη, η οποία είναι δείγμα ελλείψεως πολιτικής κατευθύνσεως θα πρέπει για ακόμη μία φορά να δηλώσω ως επικεφαλής του τρίτου πολιτικού κόμματος της Χώρας, ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα Κίνημα Εθνικιστικό

Βεβαίως, αυτοί οι οποίοι αναγνωρίζουν ακόμη και στον χειρότερο ανθέλληνα το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζεται, εις βάρος των εθνικών συμφερόντων, είτε ως «τούρκος» είτε ως «μακεδόνας», δεν αναγνωρίζουν σε εμάς το δικαίωμα να δηλώνουμε αυτό που ακριβώς είμαστε: Έλληνες Εθνικιστές, οι οποίοι ζουν στον 21ο αιώνα και δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ευρώπη του μεσοπολέμου.

Την δήλωση Βαρουφάκη ακολούθησε πλήθος δηλώσεων άλλων πολιτικών σχετικά με την Χρυσή Αυγή και τον κίνδυνο μεγαλύτερης ανόδου της. Ανάμεσα στις δηλώσεις και μία του πρώην υπουργού της ΝΔ, Ανδρέα Ανδριανόπουλου, ο οποίος είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει οπωσδήποτε να επιτύχει, γιατί αλλιώς έρχεται η  ώρα της άκρας δεξιάς. Ιδού λοιπόν ένας ακόμη λόγος για τον οποίο διωκόμεθα, για τον οποίον ευρισκόμεθα στην φυλακή. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι η εναλλαγή στην εξουσία μεταξύ της κεντροδεξιάς Νέας Δημοκρατίας και της δήθεν Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι άγονη και φοβούνται το επερχόμενο γι' αυτούς κακό, το οποίο δεν είναι άλλο από την άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής.            
Η γραμμή της Χρυσής Αυγής και μετά τις εκλογές παραμένει αταλάντευτη. Εθνική αντιπολίτευση, Αγώνας για Πατρίδα και Ελευθερία. Οι οπαδοί μας υποστήριξαν σε μεγαλύτερο βαθμό ακόμη και από τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ την προοπτική της ρήξεως, εντός ή εκτός εισαγωγικών, με την σκληρή πολιτική λιτότητος της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, όπως φάνηκε και σε δημοσκόπηση. Η Χρυσή Αυγή είναι το μέλλον που έρχεται, όσο και αν προσπαθούν με διώξεις και πολιτική τρομοκρατία να την σταματήσουν οι άνθρωποι της ξενοκρατίας. Όπως γνωρίζετε όμως υπάρχει μία εκκρεμότητα, η οποία αφορά την Χρυσή Αυγή.

Ήδη έχει εκδοθεί ένα βούλευμα με το οποίο παραπέμπονται σε δίκη εβδομήντα άτομα, μεταξύ των οποίων σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής. Εάν κανείς μελετήσει τις 40.000 σελίδες της δικογραφίας και τις εκατοντάδες ώρες του οπτικοακουστικού υλικού θα αντιληφθεί ότι πρόκειται ξεκάθαρα για μία δίωξη φρονήματος. Πιο συγκεκριμένα,κανένας από τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν κατηγορείται ότι συμμετείχε ή ότι είχε εμπλοκή στην οποιαδήποτε εγκληματική πράξη.

Εις επίρρωση των λεγομένων μου ήλθε ένα δημοσίευμα στην εφημερίδα «Το Ποντίκι», της προηγούμενης Πέμπτης με τίτλο: «Στον αέρα η δίκη της Χρυσής Αυγής» και υπότιτλο: «Μία σοβαρή παράλειψη στην ογκώδη δικογραφία μπορεί να βγάλει άκυρο το κατηγορητήριο». Ακολούθως η εφημερίδα έγραφε: «Μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις ενδέχεται να βρεθούν οι δικαστές της πολύκροτης υπόθεσης, σχετικά με την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, εξαιτίας μιας σημαντικής παράλειψης στην ογκώδη δικογραφία, αφού έχει παραλειφθεί η κατηγορία για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης και υπάρχουν μόνο οι κατηγορίες για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης». 
Εάν καταλάβατε καλά τι λέει, αυτοί οι οποίοι έφτιαξαν το κατηγορητήριο κατά της Χρυσής Αυγής με έρευνα πολλών μηνών και  τρόπους διαβλητούς από πάσης απόψεως, αποφάσισαν ότι υπάρχει μία εγκληματική οργάνωση - φάντασμα, η οποία έχει  διευθυντές, έχει μέλη, έχει εγκλήματα, αλλά δεν έχει συγκροτηθεί ποτέ. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια σοβαρή παράλειψη, η οποία έγινε στην ογκώδη δικογραφία από τους αρμόδιους δικαστές ή μήπως μία παράλειψη η οποία υπάρχει για τον απλούστατο λόγο ότι ουδέποτε υπήρξε συγκρότηση εγκληματικής οργανώσεως;

Πάνω στο θέμα αυτό αξίζει να αναφέρω ότι έγιναν περίπου 200 έρευνες σε σπίτια, σε γραφεία, σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε έγγραφα, σε τηλεφωνικές συνομιλίες, στα πάντα. Πουθενά δεν υπάρχει το ελάχιστο στοιχείο ότι συγκροτήθηκε ποτέ εγκληματική οργάνωση. Αυτό δείχνει ότι όλο το κατηγορητήριο εναντίον μας βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα. Χαρακτηριστικό είναι αυτό που γράφει παρακάτω το ίδιο δημοσίευμα: «Κατά τη διάρκεια της εξέτασης της εισηγητικής πρότασης του εφέτη εισαγγελέα Ντογιάκου που εν τέλει έγινε αποδεκτή από το Συμβούλιο Εφετών, διαπιστώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι βουλευτές της οργάνωσης κατηγορούνται μεν για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένης οπλοκατοχής, αλλά έχει παραλειφθεί στη δίωξη η κατηγορία της συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης».

Επαναλαμβάνω, δεν έχει παραλειφθεί! Απλούστατα δεν υπάρχει το ελάχιστο στοιχείο ούτως ώστε να στοιχειοθετηθεί μία τέτοια κατηγορία. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι από τους στημένους ψευδομάρτυρες, υπήρξαν καταγγελίες συγκεκριμένες και έγιναν έρευνες σε συγκεκριμένα σημεία όπου υποτίθεται ότι ευρίσκετο το οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής. Και δεν βρέθηκε τίποτε. Και όχι μόνο δεν βρέθηκε τίποτε, αλλά οι άνθρωποι οι οποίοι διενήργησαν την προανάκριση, λειτουργώντας σαν κοινοί γκάνγκστερ, εξαφάνισαν τις έρευνες αυτές. Συγκεκριμένα έγιναν έρευνες σε δύο μοναστήρια, σε δύο αποθήκες και σε μία κατοικία, χρησιμοποιήθηκαν ακόμη και ανιχνευτές μετάλλων και σκάφτηκαν ακόμα κήποι ολόκληροι για να βρεθούν τα όπλα και δεν βρέθηκε τίποτε.

Παρακάτω τονίζεται: «Αυτή η παράλειψη στα χέρια των έμπειρων συνηγόρων των κατηγορουμένων μπορεί να τινάξει στον αέρα την ακροαματική διαδικασία, βγάζοντας άκυρο το κατηγορητήριο, επισημαίνουν νομικοί κύκλοι που έχουν γνώση της υπόθεσης».  Και τελειώνει το άρθρο γράφοντας: «Δικαιολογημένες λοιπόν οι ενστάσεις και οι επιφυλάξεις σχετικά με τη δομή του κατηγορητηρίου βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων κοινοβουλευτικών κομμάτων αναφορικά με την επιτυχή ή όχι κατάληξη της δίκης σχετικά με την εγκληματική δράση της νεοναζιστικής οργάνωσης».

Είναι λοιπόν σαφές ότι η ώρα της αλήθειας έρχεταιΜέσα από μία δημόσια δίκη θα αναδειχθεί περίτρανα η αθωότητα της Χρυσής Αυγής. Γιατί, τι άλλο από αθωότητα μπορεί να σημαίνει το γεγονός ότι μας κατηγορούν ότι είμαστε διευθυντές και μέλη εγκληματικής οργανώσεως, αλλά δεν μας κατηγορούν ότι συγκροτήσαμε την εγκληματική οργάνωση; Ποια είναι αυτή τέλος πάντων η εγκληματική οργάνωση; Πότε, πού και από ποιους συνεκροτήθη; Ο νόμος επί του  προκειμένου ζητάει συγκεκριμένα στοιχεία, τα οποία δεν υπάρχουν γιατί δεν υπήρξαν ποτέ κι όλα αυτά είναι προϊόν μιας πολιτικής σκευωρίας και τίποτε άλλο.

Σημεία και τέρατα έγιναν όλους αυτούς τους μήνες εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Εξαφάνισαν έρευνες, είχαμε ομολογημένες πολιτικές παρεμβάσεις, ψευδομάρτυρες σωρεία, δημοσιεύματα τα οποία καταργούσαν το τεκμήριο της αθωότητός μας. Τώρα περιμένουμε μια δίκη. Θα έχουμε τα προβλεπόμενα δικαιώματα κάθε κατηγορουμένου σε ένα κράτος δικαίου; Ίδωμεν. Θα επικρατήσει η δικαιοσύνη ή η πολιτική σκοπιμότητα; Ίδωμεν. Ό,τι και να κάνουν όμως, η Χρυσή Αυγή βαδίζει μπροστά. Δε λυγίζει και αυτό αποδείχθηκε σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις στις οποίες μέσα από διωγμούς, χλεύη, απομόνωση και συνωμοσία σιωπής, αναδείχθηκε τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας. Θέλουν όμως την Χρυσή Αυγή στο απόσπασμα, γιατί φοβούνται το μέλλον που έρχεται. Γιατί όπως απέτυχαν οι νεοφιλελεύθεροι καπιταλιστές έτσι όλα δείχνουν ότι θα αποτύχουν και οι νεομπολσεβίκοι της σημερινής καταστάσεως.

Όταν έρθει η αποτυχία και αυτών, τότε έρχεται και η ώρα της Χρυσής Αυγής.

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

xryshaygh.com


Η νέα πολιτική πρόταση της Χρυσής Αυγής


Η νέα πολιτική πρόταση της Χρυσής Αυγής

Άρθρο στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή".

Στις εκλογές του 2012 η Χρυσή Αυγή παρουσίασε στον Ελληνικό Λαό μια συγκεκριμένη πολιτική πρόταση: μίλησε για το έλλειμμα ασφάλειας της ελληνικής κοινωνίας, ως αποτέλεσμα της αθρόας εισβολής μεταναστών. Μίλησε για την υπόθαλψή τους από συγκεκριμένα ιδεολογικοπολιτικά κέντρα που επιβάλλουν την αντικατάσταση των πληθυσμών –ένα θέμα που τώρα αγγίζουν άλλες ευρωπαϊκές χώρες και κινήματα- αλλά και οικονομικά συμφέροντα, εντός και εκτός Ελλάδος, τα οποία εξυπηρετούνται και πλουτίζουν από την παρουσία και διακίνησή τους. Η Χρυσή Αυγή βρήκε ανταπόκριση σε μεγάλη μερίδα του πληθυσμού που ζει το πρόβλημα στην καθημερινότητά του, κυρίως στα μικρά και μεγάλα αστικά κέντρα, όπως φάνηκε και από την κατανομή της επιρροής της.

Στις εκλογές του 2014, για το Ευρωκοινοβούλιο, τους Δήμους και τις Περιφέρειες, το Εθνικιστικό κίνημα αντέταξε στο πιο παλαιοκομματικό σχηματισμό που ενσάρκωνε όλα τα δεινά της Μεταπολίτευσης, τα καθαρά χέρια αυτών που δεν έκλεψαν και δεν εξαπάτησαν, αλλά διώχθηκαν για τις Ιδέες τους, και ζήτησε την πολιτική κάθαρση. Από τον Μάιο του ‘14 ως τον Ιανουάριο του ’15, η Χρυσή Αυγή εργάστηκε μεθοδικά και σταθερά για να καταλάβει ο Ελληνικός Λαός την εγκληματική πολιτική Σαμαρά και της πατριδοκάπηλης Δεξιάς, το ξεπούλημα του πλούτου γενεών, και της περιουσίας του, ιδιωτικής και δημόσιας. Με την ηγεσία της προφυλακισμένη με έωλες, ανόητες και αναπόδεικτες επί ένα και πλέον έτος κατηγορίες, η πολιτική ρητορική της Χρυσής Αυγής στράφηκε βεβαίως και εναντίον της οφθαλμοφανούς εμπάθειας και του παραλογισμού του Αντώνη Σαμαρά, των πρώην ακροαριστερών συμβούλων του και των γενίτσαρων πρώην «πατριωτών» που χρησιμοποιήθηκαν για την δίωξή της.

Όπως σε μια παρτίδα σκάκι, ο Σαμαράς και τα ενεργούμενά του, μπόρεσαν να παίξουν το πολιτικό παιχνίδι εναντίον της Χρυσής Αυγής, μέχρι εκεί που τους επέτρεπαν οι νοσηρά προγραμματισμένοι εγκέφαλοί τους, υπολογίζοντας κινήσεις και παγίδες που μπορούσαν να προβλέψουν κρίνοντας από την δική τους ψυχική και νοητική συγκρότηση. Εκείνο που δεν υπολόγισαν, όπως ακριβώς σε μια παρτίδα σκάκι απέναντι στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, είναι η αυτοθυσία του ανθρώπου-παίκτη. Εν προκειμένω, της ηγεσίας και των υποστηρικτών του κόμματος που στάθηκαν συμπαγείς και ενωμένοι απέναντι στην ωμή κρατική και παρακρατική βία, τους ψευδομάρτυρες, τις φυλακίσεις, τις διώξεις, τις δολοφονίες. Έτσι επετεύχθη το θετικό αποτέλεσμα της 25ης Ιανουαρίου 2015.

Μερικές εβδομάδες μετά, με ανοιχτή την αποφυλάκιση του Αρχηγού με την παρέλευση του 18μήνου, την επικείμενη δίκη και τον τρόπο που αυτή θα διεξαχθεί, με την Νέα Δημοκρατία να κατακερματίζεται σε κομμάτια που ένωνε μόνο η νομή της εξουσίας και ο αριβισμός, και με την Αριστερά στην πιο ακραία αξιοποιήσιμη κυβερνητικά μορφή της στα πράγματα, η Χρυσή Αυγή πρέπει να δώσει απαντήσεις σε ένα βασικό ερώτημα: θα παραμείνει μια δύναμη διαμαρτυρίας, ένα κόμμα «αποφυλάκισης», ένα «ακροδεξιό» κόμμα στο περιθώριο των αποφάσεων, όπως ακριβώς το θέλει το πολιτικό κατεστημένο και όπως εξυπηρετεί το πολιτικό σύστημα; Η όποια διεύρυνσή της η οποία εκ των πραγμάτων προκύπτει, θα γίνει με πεπαλαιωμένα στελέχη που αποδρούν από το σκάφος της ΝΔ και του Λάος σε αναζήτηση της επόμενης σημαίας ευκαιρίας;

Έχω την αταλάντευτη πεποίθηση ότι η Χρυσή Αυγή και στα εφηβικά της χρόνια και στην ωριμότητά της συγκεντρώνει το καλύτερο, υγιέστερο, αγνότερο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας. Τα παιδιά της, είτε φορούν καφέ είτε μαύρα, είτε γράφουν μυθιστορήματα είτε εκφέρουν αμιγώς πολιτικό λόγο, ανασαίνουν τον ίδιο αέρα ελευθερίας, την ίδια αδιαπραγμάτευτη Ελληνικότητα. Αυτήν την πνοή η Χρυσή Αυγή έχει καθήκον απέναντι στον εαυτό της, απέναντι στην ηγεσία της, την φυλακισμένη και διωκόμενη ηγεσία της, αλλά και απέναντι στην Ιστορία της Ελλάδος να την μετουσιώσει στο νέο πολιτικό της «αφήγημα», στο νέο όραμα που πρέπει να προτείνει στον Ελληνικό Λαό για το Σήμερα και το Αύριο.  

Μόλις ο Σύριζα δώσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο λύση στο οικονομικό ζήτημα, ο δρόμος του είναι ανοιχτός για τον εθνομηδενιστικό οδοστρωτήρα που κουβαλά στον συστατικό του πυρήνα. Σε αυτόν τον λόγω Αξιών και Ιδεολογίας αντίπαλο της Ελληνικής κοινωνίας, του σκληρού Αριστερού πυρήνα, οι Έλληνες Εθνικιστές δεν πρέπει να επιτρέψουν να αλώσει τον λαό που αναζητά λύσεις αλλά δεν βρίσκει εναλλακτική πρόταση.  

Ο ρόλος των Εθνικιστών είναι από την φύση του ηγετικός. Ο ρόλος της Χρυσής Αυγής είναι να καταστεί ο πυρήνας του Νέου. Έχει καθήκον απέναντι στον εαυτό της, στους υποστηρικτές της και την Ιστορία να αρθρώσει λόγο πολιτικό που θα εμπνεύσει και θα ενσωματώσει τις δυνάμεις του Έθνους. 

Ειρήνη Δημοπούλου - Παππά

Δεν θα σταματήσουν την πολιτική μας δράση: «Ου περί χρημάτων τον αγώνα ποιούμεθα αλλά περί αρετής»

Δεν θα σταματήσουν την πολιτική μας δράση: «Ου περί χρημάτων τον αγώνα ποιούμεθα αλλά περί αρετής»

Άρθρο στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή".

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα μίας δικτατορικής κυβέρνησης είναι η αναστολή ισχύος ορισμένων διατάξεων του Συντάγματος. Αυτή είναι η πρώτη ενέργεια που κάνουν όλα τα δικτατορικά καθεστώτα. Στην Ελλάδα όμως, βιώνουμε κάτι πολύ χειρότερο. Βιώνουμε την επιλεκτική αναστολή της εφαρμογής διατάξεων του Συντάγματος. Τα συνταγματικώς κατοχυρωμένα δικαιώματα ισχύουν για όλους τους άλλους (και μάλιστα σε βαθμό κατάχρησης) εκτός από τη Χρυσή Αυγή.  

Αυτό αποδεικνύει περίτρανα η πρόσφατη απόφαση (υπ’ αριθ. 518/2015) του Συμβουλίου της Επικρατείας που απέρριψε την αιτήσεως ακυρώσεως του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή κατά της Υπουργικής αποφάσεως 51776/23.12.2013 περί αναστολής της καταβολής κάθε είδους κρατικής χρηματοδότησης που δικαιούται το κόμμα. Θα πρέπει να επισημανθεί βεβαίως το γεγονός ότι για ακόμη μία φορά η απόφαση διέρρευσε στα ΜΜΕ πριν καν κοινοποιηθεί στους διαδίκους.   

Η εν λόγω απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, αφού παραθέτει μία σειρά από νομικά σοφίσματα, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η διάταξη του άρθρου 23 του Νόμου 4203/2013 με το οποίο προστέθηκε στο Νόμο 3023/2002 το άρθρο 7α είναι συνταγματική. Να θυμίσουμε ότι η διάταξη αυτή χορηγούσε στη Βουλή (δηλαδή στους πολιτικούς αντιπάλους της Χρυσής Αυγής!) το δικαίωμα να κρίνει εάν οι Βουλευτές κάποιου κόμματος τέλεσαν τα αδικήματα των άρθρων 187 και 187Α του Ποινικού Κώδικα (συμμετοχή σε εγκληματική ή τρομοκρατική οργάνωση) στο πλαίσιο δράσης του κόμματος στο οποίο ανήκουν ή στο όνομα αυτού.

Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το Σύνταγμα και την κείμενη νομοθεσία. Συγκεκριμένα και όλως ενδεικτικά το άρθρο 7α:  

Α) Αποτελεί ρύθμιση «φωτογραφική» και ως εκ τούτου αντισυνταγματική.
Όπως είναι γνωστό, ο νόμος πρέπει να θεσπίζει κανόνες δικαίου που είναι γενικοί και απρόσωποι και ρυθμίζουν γενικά μια έννομη σχέση ή κατάσταση. Με άλλα λόγια, απαγορεύεται στον νομοθέτη να εισάγει τις λεγόμενες φωτογραφικές διατάξεις, οι οποίες εκφράζονται μεν με γενικούς και αόριστους όρους, πλην όμως είναι ξεκάθαρο ότι αφορούν μια συγκεκριμένη περίπτωση. Μία τέτοια φωτογραφική ρύθμιση είναι και αυτή που εντάχθηκε στο άρθρο 7Α του Νόμου 3023/2002, με την οποία επιδιώκεται απροκάλυπτα η αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Β) Παραβίαση του άρθρου 29 παρ. 2 του Συντάγματος. 
Στο άρθρο 29 παρ. 2 του Συντάγματος, ορίζεται ότι «τα κόμματα έχουν δικαίωμα στην οικονομική τους ενίσχυση από το κράτος, για τις εκλογικές και λειτουργικές τους δαπάνες, όπως νόμος ορίζει. Δηλαδή, εάν δεν προηγηθεί τροποποίηση της Συνταγματικής διάταξης, ο νομοθέτης  δεν δύναται να προβλέψει τη διακοπή ή αναστολή της χορήγησης κρατικής χρηματοδότησης σε πολιτικό κόμμα.

Γ) Παραβίαση του άρθρου 3 του Πρώτου Προσθέτου Πρωτοκόλλου στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. 
Σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 3 του Πρώτου Προσθέτου Πρωτοκόλλου στην ΕΣΔΑ, «Τα Υψηλά Συμβαλλόμενα Μέρη αναλαμβάνουν την υποχρέωση όπως διενεργούν, κατά λογικά διαστήματα, ελεύθερες μυστικές εκλογές, υπό συνθήκες επιτρέπουσες την ελεύθερη έκφραση της λαϊκής θέλησης ως προς την εκλογή του νομοθετικού σώματος». Αναμφισβήτητα η διακοπή της χρηματοδότησης σε ένα κόμμα και η διατήρησή της για τα υπόλοιπα δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού εις ό, τι αφορά την πολιτική δράση.

Δ) Παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας, όπως αυτό κατοχυρώνεται στο άρθρο 6 παρ. 2 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου
Παραβιάζεται βάναυσα το τεκμήριο της αθωότητας, το οποίο κατοχυρώνεται στο άρθρο 6 παρ. 2 της ΕΣΔΑ, αποτελεί θεμελιώδη κατάκτηση του νομικού μας πολιτισμού, και επιβάλλει τη θεώρηση ως αθώου κάθε κατηγορούμενου, μέχρι την έκδοση τελεσίδικης καταδικαστικής απόφασης από το αρμόδιο ποινικό δικαστήριο. Σύμφωνα με την επίμαχη διάταξη, όμως, αρκεί η κατάθεση μιας κακοπροαίρετης μήνυσης κατά ορισμένων βουλευτών ενός κόμματος και η άσκηση ποινικής δίωξης κατά αυτών από τον εισαγγελέα ώστε να αναστέλλεται η κρατική χρηματοδότηση στο κόμμα τους, χωρίς να αναμένεται η έκδοση καταδικαστικής απόφασης.  

Σημαντικότερο όλων είναι ότι η απόφαση του ΣτΕ αποφεύγει την ουσία του θέματος και κατ’ αυτόν τον τρόπο έρχεται σε αντίθεση με το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Διότι ούτε μαύρο χρήμα βρέθηκε στη Χρυσή Αυγή ούτε αποδείχθηκε ότι χρηματοδότησε εγκληματικές πράξεις. Αντιθέτως με τα χρήματα αυτά επετέλεσε τεράστιο κοινωνικό και ανθρωπιστικό.   

Αναμφίβολα, η απόφαση του ΣτΕ έχει στόχο να ανακόψει την πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει όμως, διότι η Χρυσή Αυγή δεν λειτουργεί όπως τα αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου τα οποία μόλις κοπεί η κρατική χρηματοδότηση κατεβάζουν ρολά. Εμείς δεν είμαστε «επαναστάτες του ανοικτού πουκάμισου», αλλά εθελοντές σε έναν πολιτικό αγώνα για Ιδανικά και Αξίες Αιώνιες.   

Και μπροστά μας έχουμε νέους αγώνες και νέες κορυφές να κατακτήσουμε… 

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣΑΘΗΝΑ 20-2-2015.


Η δύναμη τού πειστικού λόγου είναι μια τέχνη με εντυπωσιακά αποτελέσματα ανάμεσα στον λαό. Η προπαγάνδα πραγματικά έχει τη δυνατότητα να γκρεμίσει τα πλέον δυσθεώρητα επικοινωνιακά τείχη και να περάσει την αλήθεια, δίνοντάς της το σχήμα που ο χρήστης της επιθυμεί. Όταν υπηρετεί τα συμφέροντα τού έθνους και αντιμετωπίζει τον λαό ως νοήμονα και αξιοπρεπή οντότητα, τότε η προπαγάνδα μπορεί να σώσει το έθνος και να τού δώσει αίγλη δυνάμεως. Όταν όμως αντιμετωπίζει τον λαό ως μάζα, τότε θα διαλύσει το έθνος οπωσδήποτε και θα σκλαβώσει τον λαό.

Προπαγάνδα αποτελεί η μετάδοση ενός ενημερωτικού δελτίου ειδήσεων. Προπαγάνδα αποτελεί το άπλωμα τής γραφίδας επάνω σε ένα κομμάτι χαρτί και η επεξεργασία τού πολιτικού λόγου απέναντι στο ακροατήριο, είτε πρόκειται για πολιτική είτε για συνδικαλιστική είτε οποιαδήποτε άλλη κοινωνική συντροφιά. Το ζήτημα διαφοροποιείται από το επίπεδο τής ελευθερίας που υπάρχει ή δεν υπάρχει μέσα στην κοινωνία, από την διεισδυτικότητα στην ψυχολογία τής λαϊκής συλλογικότητας ή τού όχλου όπως συνηθίζεται να λέγεται και από τούς εξυπηρετούμενους σκοπούς. Αν δηλαδή προσφέρονται διέξοδοι επικρατήσεως ή αιχμαλωσίας τής Φυλετικής Λαϊκής Κοινότητας.

Οι πολιτικάντηδες τής αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας διακρίνονται από τον οίστρο τους να μαγεύουν τα πλήθη, τάζοντας σ’ αυτά πως θα γενούν η φωνή τής αλήθειας. Πως θα συμπεριφερθούν ως οι άγρυπνοι εκπρόσωποί τού λαού που θα ξεσκεπάσουν τάχα το ψεύδος και θα αποδώσουν κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική κυριαρχία. Όταν όμως η δική τους «αλήθεια» αποδεικνύεται όργανο που υπηρετεί τις εντολές πλουτοκρατών και ξένων δυνάμεων, τότε η ελευθερία τού λόγου των αντιπάλων τους στραγγαλίζεται και η ημέρα μετατρέπεται σε νύχτα, η δε νύχτα σε ημέρα. Οι πολιτικές μερίδες αποκτούν νομιμότητα όταν προσκυνούν τα νεοταξικά κτήνη και τα κομματικά μαντριά αποδεικνύονται διχαστές τού λαού που συντηρούνται σε βάρος του.

Η αλήθεια έχει δύο όψεις μέσα στο δυνατό, λεύτερο και φιλόδοξο έθνος. Η μια όψη της είναι η ωμή και απροσχημάτιστη όψη τής πραγματικότητας που περιβάλλει τις συνθήκες που βιώνει ο λαός. Η παράθεση δηλαδή των γεγονότων όπως αυτά είναι ορατά διά γυμνού οφθαλμού μέσα σε πνεύμα δικαίου, η στηλίτευση των κακώς κειμένων και η επιβράβευση των αξίων παιδιών τής πατρίδος, ώστε να βαδίσει το Έθνος μπροστά και ενωμένο σε νίκες και ευημερία. Η άλλη όψη τής αλήθειας είναι η ψυχολογική τόνωση των πολιτών και η επιδίωξη κατάκτησης αυξημένου χώρου επιρροής τής Εθνικής Κοινότητος. Είναι η κατάκτηση τής αρμόζουσας θέσης στα κέντρα λήψεως αποφάσεων και το άγγιγμα των ψυχών από την ζωντανή και ορμητική πολιτική ιδέα.

Τα γερά έθνη πάντοτε όταν πίπτουν, έχουν προηγουμένως καταληφθεί εκ των έσω. Η φθορά των αξιών και το ψαλίδισμα των λαϊκών δυνατοτήτων είναι ο δούρειος ίππος, προκειμένου να πειστεί η κοινωνία πως δεν έχει διέξοδο διαφυγής από την παρακμή και τις ξένες παρεμβάσεις. Πρέπει να γίνουν οι παθογένειες φυτευτών και διορισμένων ηγετίσκων κτήμα των πολιτών. Να αποκτήσουν οι ψηφοποιημένοι πολίτες ενοχές για την δήθεν καταπίεση των κατακτητών τους και για την υποτιθέμενη έλλειψη κατανόησης προς την συνεργασία με τούς επιβήτορες τής πολιτικής και τής παγκόσμιας νέας τάξης επάνω στα υπάρχοντα και τα εδάφη του και εν τέλει στην ίδια την ελληνική φυλετική του ψυχή

Λοιπόν, η Ελλάς είναι το πιο γερό έθνος τής οικουμένης, ευλογημένο από Θεό, Αγίους και Ήρωες. Ο Εθνικοκοινωνισμός μας είναι η καθημερινή έκφραση τής Πίστης και τού Εθνικού Φρονήματος, είναι η ζεύξη τού αρχέγονου ελληνικού πνεύματος και τής απροσπέλαστης από καταπατητές και ανήθικους εμπόρους των εθνών ελληνικότητας. Κι όταν η Αλήθεια τού Ελληνικού Έθνους δέχεται εγκλεισμούς και προσβολές στα τείχη μιας πλαστής και σκλάβας εθνικής μοναξιάς, τότε ο Προπαγανδιστής τής Ελληνικής Φυλής γίνεται η Φωνή τού Έθνους του που σαλπίζει το μήνυμα τής αντεπίθεσης και τής επέλασης τού λαού. Γίνεται Πύρινος Πολεμιστής με την ρομφαία τού κοφτερού λόγου που αναμειγνύεται μέσα στο παλλόμενο κοινωνικό σώμα, κατεβαίνει μέσα στις τοπικές κοινωνίες και ανεβαίνει μαζί με τον πιστό λαό στον θρόνο τής ελληνικής εξουσίας.

Για να φτάσεις να γίνεις ένας ορμητικός χείμαρρος ενωμένος με τον λαό, πρέπει να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του με την προσήλωση σου στην ράτσα και με την εξύψωση τής συλλογικής φιλοδοξίας. Ο Προπαγανδιστής τού Ελληνισμού είναι εκείνος που χαράζει το όραμα τής δυνατής Ελλάδος που δεν λυγίζει στους δύσκολους καιρούς και σαρώνει στο πέρασμά της στους ευνοϊκούς καιρούς που η ίδια η Φυλή φτιάχνει με τις δικές της πράξεις. Θυμίζει τις παλιές δόξες όχι για να κάτσει πάνω σ’ αυτές το γερασμένο και οκνηρό έθνος, αλλά για να δώσει χώρο στα νέα κύτταρα τού Έθνους και για να εξάψει την πολεμική όρεξη και την ορμή τής καινούργιας Ελλάδος για το νέο κάρπισμα σε χωράφι ξανανιωμένο και για τον ερχομό των Ελληνικών Σημαιών σε διευρυμένη ελληνική εξουσία και κυριαρχία.

Ο βαθύτατα ελληνικός λόγος τού Εθνικοκοινωνιστή ρήτορα έχει την πηγή τής έμπνευσής του στην αλύγιστη απόφαση που έχει λάβει αυτός ότι δεν πρόκειται να μοιραστεί με κανέναν ανήθικο και με κανένα εισβολέα τον Ελληνισμό του. Δεν πρόκειται να μοιραστούμε ούτε έναν λίθο τής Πατρίδος μας με κανέναν μισέλληνα. Η δεύτερη πηγή έμπνευσης είναι η επίτευξη τής Νίκης στα ειρηνικά και στα πολεμικά έργα, στον πολιτισμό, στην εθνική ολοκλήρωση, στην κοινωνία, στην γεωπολιτική. Θέλουμε να κάνουμε τον Λαϊκό Εθνικισμό μας και τον Ανίκητο Έλληνα ένα Στράτευμα που εξαφανίζει τα σκότη και την κατοχική σιωπή με την επιβλητική του παρουσία.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ethnikistikosagwn.blogspot.com

Τελικά η χυδαία και αχρεία διαλεκτική παραμένει. Η νέα κυβέρνηση από πολύ νωρίς έδειξε πόσο δημοκρατικά και συνταγματικά σέβεται την ετυμηγορία του 6,3% του Ελληνικού Λαού. Όπως ο κύριος Βαρουφάκης από τις πρώτες κιόλας ημέρες της νέας κυβέρνησης, ζήτησε από τους ευρωπαίους οικονομική ενίσχυση για να μην καταλάβει την εξουσία η Χρυσή Αυγή, έτσι και ο πρωθυπουργός της Χώρας στη χθεσινή του συνέντευξη στο Stern δήλωσε ότι δεν πρέπει να στέλνει το Eurogroup τελεσίγραφα στην κυβέρνηση, λόγω του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα μεγάλο ποσοστό αποδοχής που δεν πρέπει να αγνοηθεί, διαφορετικά η απογοήτευση μπορεί, όπως επισήμανε «να οδηγήσει τον κόσμο στα χέρια της φασιστικής Χρυσής Αυγής».

Και ο υπουργός Οικονομικών και ο πρωθυπουργός χρησιμοποιούν την ίδια διαλεκτική επαναλαμβάνοντας το ίδιο επιχείρημα. Με άλλα λόγια, ενισχύστε μας οικονομικά, για να μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε κυβέρνηση, διαφορετικά δεν θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους «λαγούς με πετραχήλια» που τάξαμε προεκλογικά στους ψηφοφόρους και αν μας πετάξετε εκτός ευρώ, είμαστε τόσο ανίκανοι και φυγόπονοι που δεν θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε την κατάσταση και ως εκ τούτου, ο κόσμος θα μας διώξει κλοτσηδόν.

Τελικά κύριοι της κυβέρνησης τι είναι η Χρυσή Αυγή που επικαλείστε; Ο μπαμπούλας της Ευρώπης; Και για ποιο λόγο;

Μήπως διότι όταν θα αποτύχετε εσείς είτε αποδεικνύοντας ότι δεν διαφέρετε τελικά σε τίποτα, από τους προηγούμενους όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις σας με τους δανειστές, απλά έχετε τα πουκάμισα έξω από το παντελόνι, φοράτε επώνυμα κασκόλ, διαθέτετε περισσή αλαζονεία και μετονομάζετε την δανειακή σύμβαση σε «Ελενίτσα» ή «Μαριγούλα», είτε όταν αποδειχθεί, ότι οι προεκλογικές σας υποσχέσεις, ήταν έωλες και σκόπιμες, είτε αν τελικά λόγω της προαναφερόμενης αλαζονείας, οδηγήσετε τη Χώρα σε περιπέτεια, εντελώς απροετοίμαστοι να την αντιμετωπίσετε, ο Ελληνικός Λαός θα στραφεί στη μόνη πολιτική δύναμη που του λέει την αλήθεια χωρίς να του χαϊδεύει τ’ αυτιά και που θα είναι αδιαπραγμάτευτη απέναντι στους δανειστές, έχοντας όμως εναλλακτικές διαδρομές σε περίπτωση Grexit;

Και που δεν είναι άλλη από τη Χρυσή Αυγή.

Μήπως εμμέσως πλην σαφώς, προβάλλοντας τον φόβο ανόδου της Χρυσής Αυγής, είναι σαν να λέτε στους Ευρωπαίους βοηθήστε μας να παραμείνουμε στην εξουσία, γιατί αν τελικά καταρρεύσουμε και κυβερνήσει η Χρυσή Αυγή, αυτοί δεν είναι τσάμπα μάγκες σαν και εμάς, που πουλάμε αγριάδες για το θεαθήναι για να ικανοποιούμε ακουστικά τον αγανακτισμένο Λαό, αλλά στην πραγματικότητα είμαστε θρασύδειλοι. Αυτοί δεν υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια, δεν προβαίνουν σε υπερφίαλους λεονταρισμούς άνευ αντικρίσματος, δεν σκύβουν και δεν διαπραγματεύονται. Πάνω απ όλα για αυτούς είναι η Πατρίδα και ο Λαός και ο Λόγος τους είναι συμβόλαιο. Οπότε καλύτερο είναι να έχετε εμάς απέναντί σας ως διαπραγματευτές στο τραπέζι, το Γιά(ν)νη με το burberry κασκολάκι, παρά το Μιχαλολιάκο και τον Κασιδιάρη.
ethnikismos.net

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8350717181371172599

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item