Widgets

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ και στον ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ! Από τους ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ-ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ


 Παγώνει η αύξηση του κατώτατου μισθού! Πρώτα οι ρυθμίσεις και μετά βλέπουμε δήλωσε ο Σκουρλέτης

Οι κωλοτούμπες των Συριζαίων συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς. Ο Συριζαίος υπουργός Εργασίας πριν μερικές μέρες δήλωνε στον Αντ1 πως η αύξηση του κατώτατου μισθού θα είναι ένα αναπτυξιακό σοκ στην αγορά και σήμερα δηλώνει πως μπορεί να προκαλέσει άλλου είδους σοκ στην αγορά οπότε παγώνει μέχρι νεοτέρας.  

Σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ ο νέος υπουργός Εργασίας Σκουρλέτης αποκάλυψε πως παγώνει η αύξηση του κατώτατου μισθού μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις. Όπως είπε η επαναφορά θα προκαλέσει μικρό αναπτυξιακό σοκ στην αγορά ωστόσο εάν γίνει άμεσα χωρίς παράλληλες ρυθμίσεις μπορεί να προκαλέσει άλλου είδους σοκ στην αγορά και κυρίως στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. «Λέμε λοιπόν αυτό το μέτρο πρέπει να συνδυαστεί αφού προηγουμένως γίνουν ρυθμίσεις για επιχειρήσεις που θα δώσουν ανάσες».
Ο  Σκουρλέτης είπε πως «θέλουμε πρώτα να αποκαταστήσουμε σειρά μέτρων: επαναφορά συλλογικών συμβάσεων, μετενέργειας, η κατάργηση του νόμου της επιστράτευσης και στη συνέχεια να επανέλθει ο κατώτατος μισθός στα 751 ευρώ».
Υπενθυμίζουμε ότι οι Συριζαίοι τον περασμένο Οκτώβριο όταν ήταν στην αντιπολίτευση είχαν καταθέσει στην βουλή νομοσχέδιο που προέβλεπε  την επαναφορά του κατώτατου μισθού στα προ μνημονίων επίπεδα, δηλαδή στα 751 ευρώ μικτά μηνιαία, ανεξαρτήτως ηλικίας.
Όπως καταλάβατε η «επανάσταση» τελείωσε.   ΠΗΓΗ
Αν δεν ήταν τόσο τραγικό αφού πρόκειται για τις ζωές μας, θα ήταν για γέλια.

Σε δεύτερο πλάνο, και βλέπουμε, περνά η υλοποίηση της προεκλογικής δέσμευσης του ΣΥΡΙΖΑ για επαναφορά του εθνικού κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ από τα 586 ευρώ που είναι από τα 2012.

Σύμφωνα με την πρόταση του Β. Κορκίδη, προέδρου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, την οποία εξετάζει σοβαρά η κυβέρνηση, ο βασικός μισθός ενδέχεται να μην φτάσει άμεσα τα 751 ευρώ , αλλά σταδιακά με πρώτο σταθμό τα 660 ευρώ, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή του στο ΣΚΑΙ, ο Γιώργος Αυτιάς.

Ο κ. Σκουρλέτης κάλεσε ακόμα τους εργαζόμενους, που όπως είπε πιέζονται από τους εργοδότες τους να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις εργασίας «να μην υποκύψουν». Και γιατί δεν καταργεί τον νόμο, είναι το ερώτημα…
Υποσχέθηκε ακόμα αλλαγές προστατευτικές στους εργαζόμενους και αλλαγή στο καθεστώς των απολύσεων.

Ο κ. Σκουρλέτης απέκλεισε μείωση των επικουρικών συντάξεων και πρόσθεσε ότι δεν θα εφαρμοστεί η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος στα επικουρικά ταμεία.
Για το σημαντικό ενδεχόμενο επέκτασης του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος σε όλη τη χώρα προς το τέλος του 2015, ο κ. Σκουρλέτης είπε πως δεν υπάρχουν κονδύλια για κάτι τέτοιο.

Τζάμπα μάγκες πάνω στην τραγωδία μας! Λόγια, λόγια λόγια… Και μόλις φτάνουμε στο δια ταύτα, «στρίβειν δια του αρραβώνος…»  πηγηΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ (ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ) ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ


Μετά τη  φιλορωσσική στροφή της μιας μέρας (για εσωτερική κατανάλωση, που κατέληξε σε υπογραφή της 6μηνης παράτασης των κυρώσεων κατά της Ρωσσίας…), η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων αμερικανοκομμουνιστών δείχνει σιγά-σιγά το πραγματικό της πρόσωπο.

Έτσι, όπως ανακοίνωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο (κάποτε «Σουσλώφ» του ΚΚΕ και αργότερα κολλητός του Jeffrey…) υπουργός Εξωτερικών, Κοτζιάς, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον (εβραϊκής καταγωγής, φυσικά) αμερικανό ομόλογό του, Τζον Κέρι, σε «πολύ καλό κλίμα». Μάλιστα, οι δύο υπουργοί συμφώνησαν να συναντηθούν το συντομότερο δυνατόν, για να κουβεντιάσουν για την συνέχιση της υποτέλειας της Ελλάδος στα αμερικανικά συμφέροντα και την Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Κι όποιος νόμιζε πως τα πράγματα θα’ ναι αλλιώς, ας  ρουφήξει τ’ αυγό του! ΠΗΓΗ

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για νέο Μνημόνιο και ομιλία Τσίπρα στην Λευκωσία

Τελειώνουν τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα του Σύριζα και οδεύουμε προς τη μεγάλη κωλοτούμπα που θα σημάνει νέο Μνημόνιο και συνέχιση της καταστροφικής πολιτικής ΠΑΣΟΚ - ΝΔ.
Πρώτο δείγμα γραφής δόθηκε στην Λευκωσία όπου δεν έγινε καμία απολύτως αναφορά στην εκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων των ΑΟΖ Ελλάδος και Κύπρου, η οποία αποτελεί κορυφαίο μέσο για την άνθιση της οικονομίας μας. Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ => Παρέμβαση Ομπάμα υπέρ Τσιπροκαμμένων Συνέχιση του μνημονίου αλλά χωρίς την τρόικα

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ - Άρθρο του Ν. Γ. ΜιχαλολιάκουΜία εκλογική νίκη εναντίον όλων
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,
Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών, τρίτη πολιτική δύναμη στη χώρα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή. Είναι, δε, ιδιαίτερα σημαντικό να τονιστεί ότι είναι η δεύτερη κατά σειρά εκλογική αναμέτρηση, μετά τις Ευρωεκλογές του Μαΐου του 2014, όπου η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται και πάλι σε τρίτο κόμμα της χώρας. Δεν πρέπει να παραλείψουμε την λάσπη και την προπαγάνδα, η οποία έγινε καθ' όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου απ' όλα τα κόμματα, απ' όλους τους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς, απ' όλες τις μεγάλες φυλλάδες, προκειμένου να μη βγει η Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Πολεμήσαμε εναντίον όλων και τελικά νικήσαμε.
Όσο κι αν τους δυσαρεστεί, όσο κι αν τους ενοχλεί, όσο κι αν τους φέρνει σε δύσκολη θέση, πρέπει να το πάρουν απόφαση. Σε αυτή τη χώρα υπάρχει πλέον ισχυρό πολιτικό κίνημα των Εθνικιστικών και είναι η Χρυσή Αυγή. Το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 είναι μία ακόμα απόδειξη ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα περιστασιακό φαινόμενο, το οποίο θα σβήσει. Η ψήφος στη Χρυσή Αυγή δεν είναι περιστασιακή, είναι μια ψήφος ιδεολογική και βαθύτατα πολιτική. Τον Μάιο του 2012 είχαμε πάρει 6,96% και όλοι είπαν ότι «ήταν ένα φαινόμενο των καιρών» και ότι στις αμέσως επόμενες εκλογές του Ιουνίου «η Χρυσή Αυγή δεν θα επιτύχει ούτε το 3%». Έγιναν και οι εκλογές του Ιουνίου του 2012 και η Χρυσή Αυγή κράτησε σταθερά το ποσοστό της και εξέλεξε 18 βουλευτές. Στη συνέχεια είχαμε, μετά από την συνεχή δράση και την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής, την προσπάθεια ενός ολόκληρου συστήματος με βρώμικες μεθοδεύσεις, την προσπάθεια του παρακράτους, να εκμηδενίσει, να εξουδετερώσει την Χρυσή Αυγή. Αναφέρομαι στις διώξεις, τόσο εμού προσωπικώς, όσο και των Συναγωνιστών - Βουλευτών και στελεχών του Εθνικιστικού Κινήματος, οι οποίοι φυλακίστηκαν. Αυτά άρχισαν τον Σεπτέμβριο του 2013 και πίστευαν ότι η Χρυσή Αυγή θα τελειώσει. Τα γεγονότα, τα οποία ακολούθησαν, τους διέψευσαν με τον χειρότερο τρόπο. Η Χρυσή Αυγή αύξησε τις δυνάμεις της στις Ευρωεκλογές του 2014 και έτσι φτάσαμε στην διαδικασία για την εκλογή του προέδρου, όπου με τις ψήφους της Χρυσής Αυγή επιτεύχθηκε η ανατροπή της χούντας του μνημονίου, Σαμαρά - Βενιζέλου.
Στο μεσοδιάστημα, βεβαίως, είχε αποκαλυφθεί σε όλο της το εύρος η πολιτική σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής, με το βίντεο Μπαλτάκου. Σε ένα βίντεο, στο οποίο ο Νο2 της κυβερνήσεως, ο Γενικός Γραμματέας της κυβερνήσεως, Μπαλτάκος, αποκάλυπτε τις μεθοδεύσεις, τις πολιτικές παρεμβάσεις, οι οποίες έγιναν, προκειμένου να βρίσκομαι σήμερα εγώ στη φυλακή. Είναι γεγονός ότι το οποιοδήποτε κόμμα θα ευρισκόταν στην δύσκολη θέση, στην οποία εβρέθη η Χρυσή Αυγή, θα είχε διαλυθεί. Η Χρυσή Αυγή, όμως, όχι μόνο δεν διαλύθηκε, αλλά αναδείχτηκε, στις πρόσφατες εκλογές, σε τρίτη πολιτική δύναμη.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφερθούμε στις συνθήκες του προεκλογικού αγώνα. Συνθήκες πραγματικά αντιδημοκρατικές, εις ότι αφορά τη Χρυσή Αυγή. Εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, ήταν οι τηλεοπτικές συζητήσεις πολιτικού περιεχομένου, οι οποίες οργανώθηκαν από τα μεγάλα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας. Σε όλες αυτές, παρόλη την αντίθετη θέση του ΕΣΡ, απουσίαζε η Χρυσή Αυγή. Μας αποκλείσει παντελώς από τον πολιτικό διάλογο, σε όλη την προεκλογική περίοδο. Επιπλέον, όλες οι εφημερίδες, όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί, όλα τα ΜΜΕ γενικά, όχι μόνο είχαν αποκλείσει συστηματικά τη Χρυσή Αυγή, αλλά έριχναν και έναν ποταμό λάσπης εναντίον μας, ενώ έθεταν ως κύριο ζήτημα των εκλογών το να μην πάρει η Χρυσή Αυγή την τρίτη θέση. Δύο, τουλάχιστον, αρχηγοί πολιτικών κομμάτων, τόσο ο Σταύρος Θεοδωράκης του κόμματος «Το Ποτάμι», όσο και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Βενιζέλος, είχαν θέσει σαν πρώτη προτεραιότητα στην εκλογική τους προσπάθεια το να μην βγει η Χρυσή Αυγή τρίτη δύναμη.
Κάναμε έναν αγώνα μέσα από τις φυλακές. Χωρίς χρήμα με την παράνομη διακοπή της χρηματοδότησης του κόμματος μας από το κράτος, με ένα νομοσχέδιο αντισυνταγματικό το οποίο ψηφίστηκε στη Βουλή. Επιπλέον είχαμε εναντίον μας όλες τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι οποίες προσπαθούσαν να κάμψουν το ηθικό των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων και Ελληνίδων, οι οποίοι είχαν επιλέξει την Χρυσή Αυγή, παρουσιάζοντας τα ποσοστά μας πολύ κατώτερα απ' αυτά τα οποία πραγματικά είχαν από την έρευνα τους και αναδείχτηκαν στην κάλπη. Μέσα σε όλες αυτές τις δυσκολίες δεν λογάριασαν κάτι. Την Πίστη στην Ιδέα. Την Πίστη που πραγματικά είναι πιο δυνατή από την φωτιά.
Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω, πρώτον τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες που περιφρόνησαν το κλίμα της πολώσεως, την κινδυνολογία της Νέας Δημοκρατίας και τα μεγάλα λόγια του ΣΥΡΙΖΑ, και επέλεξαν την Χρυσή Αυγή. Είναι προφανές ότι υπάρχει νωπή λαϊκή εντολή, η οποία είναι υπεράνω όλων σε μία δημοκρατία, οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής να εκπροσωπούν τον Λαό στην Βουλή των Ελλήνων και όχι να βρίσκονται φυλακισμένοι με άδικες κατηγορίες, οι οποίες θα πρέπει να ερευνηθούν. Αυτό το οποίο θέλω να τονίσω για μία ακόμη είναι ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο το οποίο να συνδέει Βουλευτή της Χρυσής Αυγής με την οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια.
Θέλω να ευχαριστήσω, επίσης, όλους τους Αγωνιστές και τις Αγωνίστριες της Χρυσής Αυγής που έδωσαν τον αγώνα τον καλό, εναντίον όλων κυριολεκτικά, σε πόλεις και σε χώρια, σε δρόμους και σε πλατείες, όπου έφτασε γνήσιος και αυθεντικός ο λόγος του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και έτσι κατορθώσαμε να επιτύχουμε το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών. Επιπλέον η ψήφος στην Χρυσή Αυγή ήταν μία ψήφος - απάντηση στην πολιτική σκευωρία, η οποία μας κρατά στη φυλακή.
Από το κελί της φυλακή, απευθύνομαι σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την ψήφο σας, και θέλω να σας πω πως δεν θα σας προδώσουμε ποτέ. Έχει ιδιαίτερη σημασία να το λέει αυτό κάποιος ευρισκόμενος, μετά από έναν άδικο διωγμό, στα σίδερα της φυλακής από ότι να το λέει κάποιος, ο οποίος βρίσκεται ελεύθερος και αποτελεί μέρος του πολιτικού κατεστημένου.
Ο Αγώνας συνεχίζεται! Ο Αγώνας για την Χρυσή Αυγή των Ελλήνων. Αγώνας για κάθαρση, για να πάνε οι κλέφτες φυλακή. Αγώνας για μια νέα Εθνικιστική Ελλάδα. Για να έρθουν και πάλι οι Έλληνες στην εξουσία. Θα είμαστε η Εθνική Αντιπολίτευση. Θα είμαστε η φωνή των Εθνικιστών στη Βουλή και αυτό δεν είναι κάτι που μας χαρίσανε, αλλά κάτι που το κερδίσαμε με σκληρούς αγώνες, με φυλακίσεις, δολοφονίες, κλίμα πολιτικής τρομοκρατίας, με διωγμούς, λασπολογίες και συκοφαντία. Ζήτω Η Νίκη!
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Ελλάς, Ρωσία, Σύριζα και Χρυσή Αυγή


«Πυροτεχνήματα και κωλοτούμπες» ή εθνική εξωτερική πολιτική;
Του Ηλία Κασιδιάρη
Η πρώτη κίνηση της κυβέρνησης Σύριζα στην γεωστρατηγική σκακιέρα μπορεί να χαρακτηριστεί ως κυβίστηση πρώτου μεγέθους. Ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα αρχικά, που έπαιξε πρώτο θέμα στα διεθνή μέσα, και μία εντυπωσιακή κωλοτούμπα στην συνέχεια, που επιβεβαίωσε απόλυτα την πάγια άποψη της Χρυσής Αυγής: μόνο ένα Εθνικιστικό Κίνημα μπορεί να ασκήσει πραγματική εθνική πολιτική και ουδείς άλλος, ιδίως δε, αν προέρχεται ιδεολογικά από σταλινικές φράξιες της αριστεράς. Η ουσία σε επίπεδο διεθνών συσχετισμών παραμένει η ίδια: η Ελλάς στηρίζει το εμπάργκο που το Βερολίνο έχει επιβάλλει στην Ρωσία, μετατρέποντας τα κράτη της Ε.Ε. σε αιχμή του δόρατος της γερμανικής επεκτατικής πολιτικής, που προκάλεσε τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Ο νέος υπουργός Εξωτερικών, από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του, μας εξέπληξε για δύο πράγματα. Πρώτον, για τον εντυπωσιακό του σωματότυπο, που έκανε για πρώτη φορά στα χρονικά τον Βενιζέλο να μοιάζει στυλάκι. Δεύτερον, για την – παρά τον υπερβολικό του όγκο – απίστευτη ευλυγισία του και τις εντυπωσιακές κυβιστήσεις που είναι σε θέση να εκτελεί. Λίγες μόλις ώρες μετά τους πηχιαίους τίτλους περί «ελληνικής αντίδρασης στο εμπάργκο κατά του Πούτιν», ήρθε η ανώμαλη προσγείωση για όσους ήλπιζαν πως ο Σύριζα μπορεί να ασκήσει σοβαρή εξωτερική πολιτική. Η Ελλάς συμφώνησε απόλυτα στην συνέχιση του εμπάργκο, χωρίς φυσικά να γίνεται λόγος για το πάγιο δικαίωμα της χώρας να ασκήσει βέτο, ενάντια σε αυτή την καταστροφική για το εθνικό μας συμφέρον απόφαση. Οι αστειότητες περί... «μη επέκτασης του εμπάργκο λόγω της ελληνικής αντίστασης» δεν κάνουν ούτε για κρύο ανέκδοτο. Τα κοράκια της Ε.Ε. μάλιστα, εξέδωσαν και επίσημη ανακοίνωση συγχαρητηρίων για την συνετή στάση που κράτησαν οι εκπρόσωποι της νέας ελλαδικής κυβέρνησης.
Οι παράγοντες του Σύριζα έχουν εξελιχθεί σε μαιτρ των επικοινωνιακών πυροτεχνημάτων. Ασκούν πολιτική μέσω της τηλεόρασης και του ανούσιου εντυπωσιασμού. Ο Κοτζιάς πρώτος άνοιξε την φιέστα της κωλοτούμπας με την υπόθεση του εμπάργκο. Ακολούθησε ο Βαρουφάκης με το γνωστό τηλεοπτικό του σόου. Η ανέξοδη αντίσταση στο bbc, πολύ γρήγορα θα μετατραπεί σε συναίνεση, σε «ρεαλιστική πολιτική», σε συμφωνία με τους εταίρους και φυσικά σε νέο μνημόνιο. Έχουμε πει άπειρες φορές πως για να υπάρξει πραγματική και βιώσιμη λύση στο ελληνικό πρόβλημα, πρέπει να υπάρξει σοβαρή εθνική ηγεσία. Το παρεάκι του Τσίπρα, με την θλιβερή εικόνα που παρουσιάζει έως τώρα, εγγυάται την καταβαράθρωση όλων των εθνικών μας θεμάτων. Και μόνο η επιλογή Σακελλαρίδη για την θέση του εκπροσώπου της κυβέρνησης ισοπεδώνει ακόμα και τα τελευταία ίχνη σοβαροφάνειας. Ο μέγας στρατάρχης Πάνος Καμμένος (με θητεία στην Αεροπορία και συγκεκριμένα στο Καβούρι Αττικής, δηλαδή 50 μέτρα από το σπίτι του) συμπληρώνει το παζλ της ψεκασμένης, ηγέτιδας τάξης στη μετα-σαμαριστάν εποχή.
Από την άλλη πλευρά, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να εκφράζει το εθνικό συμφέρον, μέσω των ρηξικέλευθων θέσεων και της επαναστατικής πολιτικής τηςΣτην προμετωπίδα του προγράμματός μας βρίσκονται: η γεωστρατηγική στροφή προς την Ρωσία, η κατάργηση των καταστροφικών μνημονιακών μέτρων, η άμεση εκμετάλλευση του ελληνικού πλούτου και η οριστική εκρίζωση του καρκινώματος της πολιτικής διαφθοράς. Εις ότι αφορά τον παράγοντα «Ρωσία», αξίζει να επαναλάβω τις θέσεις του Κινήματος και τις προτεινόμενες κινήσεις, που άμεσα θα ανέτρεπαν το status-quo στην Ανατολική Μεσόγειο υπέρ της Ελλάδος: έναρξη διαπραγμάτευσης με την Gazprom για τα ενεργειακά κοιτάσματα της Ελληνικής ΑΟΖ, κοινά αεροναυτικά γυμνάσια στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο για τις ελληνικές και τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, διακρατικές επαφές για μόνιμη εγκατάσταση ρωσικού στόλου σε βάση στο Αιγαίο (στον Πόρο ή την Σύρο) κ.ά. Και μόνο ως φήμη αν κυκλοφορούσε μία τέτοια προοπτική, θα προκαλούσε σεισμό σε διεθνές επίπεδο και άμεση αναστροφή της άθλιας γερμανικής και αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής, που αντιμετωπίζει την Ελλάδα, όχι ως ανεξάρτητο κράτος, αλλά ως ένα θλιβερό προτεκτοράτο.
Για να γίνουν πράξη τα παραπάνω απαιτείται η περαιτέρω ενίσχυση του Εθνικιστικού Κινήματος. Σήμερα είμαστε το τρίτο κόμμα της χώρας, αύριο θα είμαστε το δεύτερο κόμμα και πολύ σύντομα θα διεκδικούμε την εξουσία. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που το άθλιο και ανθελληνικό καθεστώς μας κρατά παράνομα στη φυλακή. Για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή πολιτική Ιστορία, ένα ολόκληρο κόμμα παραμένει δέσμιο, αλλά καταφέρνει να κατατροπώσει την καθεστωτική προπαγάνδα, την τρομοκρατία και τους σκευωρούς που στέρησαν την ελευθερία του. Η Νίκη της Χρυσής Αυγής, που άρχισε να χαράζει στις 25 Ιανουαρίου, θα έλθει τελικά μέσα από τον σκληρό, καθημερινό Αγώνα και τις θυσίες όλων μας.
Φυλακές Κορυδαλλού,
1η Φεβρουαρίου 2015 
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

Η Χρυσή Αυγή, οι Τοπικές Οργανώσεις Σπάρτης, Μάνης και προσωπικά ο Γραμματέας της Τ.Ο. Μάνης και Υποψήφιος Βουλευτής Μπουτεράκος Βασίλειος,

ευχαριστούν θερμά όλους τους Λάκωνες εθνικιστές που συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία της Χρυσής Αυγής στη Λακωνία, με ποσοστό 10.47, το μεγαλύτερο ποσοστό πανελλαδικά παρά την τρομοκρατία, τις διώξεις, τη λάσπη και τον εκβιασμό που ασκήθηκαν από όλο το πολιτικό σύστημα.

Μία νίκη τεράστιας σημασίας με την ηγεσία του κινήματος παράνομα προφυλακισμένη και φιμωμένη χωρίς χρήματα και χωρίς καμιά προβολή δίνοντας σε όλους την απάντηση ότι οι Εθνικιστές δεν λύγισαν είναι εδώ και συνεχίζουν άκαμπτοι με τη Χρυσή Αυγή να έχει εδραιωθεί στις καρδιές των Λακώνων.

Όσον αφορά την απώλεια της έδρας της Χρυσής Αυγής στη Λακωνία για λίγες ψήφους (284), δεν πρέπει να στεναχωρεί κανέναν γιατί, πρώτον δεν είμαστε πολιτικάντηδες και δεύτερον η έδρα δεν χάθηκε από τη Χρυσή Αυγή αλλά μετακύλησε στο Νομό Ευβοίας και επανεξελέγη ο συναγωνιστής Μίχος Νικόλαος.

Την έδρα θα αγωνιστούμε να τη διεκδικήσουμε στις επόμενες εκλογές γιατί την αξίζει η Λακωνία που ήταν και είναι υπέρμαχος του εθνικισμού.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ που πρόβαλλαν τις θέσεις μας.

Με εκτίμηση
Πάτα Αικατερίνη
Υπεύθυνη τύπου Τ.Ο. Μάνης
Τηλ.6973266116

Ν. Μίχος: Η αγροτική παραγωγή είναι το όχημα που θα φέρει την ανάπτυξη

Με την ανεργία να καλπάζει στα πρωτόγνωρα για τη χώρα μας (και τα υψηλότερα σε ολόκληρη την Ευρώπη) ποσοστά του 28% και με το 44% των Ελλήνων να ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, επιβεβλημένη κρίνεται η ανάγκη για αναδιάρθρωση του αναπτυξιακού προτύπου της εγχώριας οικονομίας.
Από την ένταξη της Χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μέχρι σήμερα το ποσοστό συμμετοχής του πρωτογενούς τομέα στο ΑΕΠ κατρακύλησε από 31% στο ανήκουστο για την Πατρίδα μας ποσοστό του 2.7%.  Αν και καταρρακωμένη από τη μνημονιακή πολιτική των Σαμαροβενιζέλων, η ελληνική αγροτιά παραμένει ένας από τους σημαντικότερους πυλώνες της εθνικής μας οικονομίας.
Αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα τα οποία διαθέτει έναντι άλλων χωρών στους παράγοντες οι οποίοι θεωρούνται καθοριστικοί για την ανάπτυξη (εύκρατο κλίμα, πλούσιο έδαφος και υπέδαφος, επάρκεια του ανθρώπινου δυναμικού και εκτεταμένες αξιοποιήσιμες πεδινές εκτάσεις) και την εμπειρία από την παράδοση εκατονταετιών στην αγροτική παραγωγή, η αγροτιά μπορείκαι πρέπει να αποτελέσει το όχημα το οποίο θα επαναφέρει την εθνική μας οικονομία σε ανάκαμψη και τη χώρα μας σε αναπτυξιακή τροχιά.
Χρυσή Αυγή δυνατή για τον αγρότη, τον εργάτη, τον Έλληνα!
Νικόλαος Μίχος
Βουλευτής Ευβοίας
Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή
Οι Εθνικιστές είναι εδώ! Για την Πατρίδα και τον ΛαόΟ Τσίπρας είναι πλέον πρωθυπουργός και έχει να διαχειριστεί τα πράγματα της χώρας, τα οποία ομολογουμένως δεν επιτρέπουν τον οποιονδήποτε εφησυχασμό. Είτε μιλήσουμε για την οικονομία που βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής, είτε στραφούμε στα ακανθώδη και εξόχως σημαντικά Εθνικά Θέματα, αντιλαμβανόμαστε ότι ζούμε σε στιγμές εξαιρετικά κρίσιμες για την Πατρίδα μας.
Είναι επίσης σαφές ότι η καινούργια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αποτελείται από φαιδρούς και ανάξιους πολιτικάντηδες, οι οποίοι δεν έχουν τα εχέγγυα διαχειρίσεως της καταστάσεως, παρά είναι άξιοι για την καταστροφή και μόνο. Ως προς αυτό ουδεμία αλλαγή συνετελέσθη στο πολιτικό σκηνικό, αφού παρέλαβαν τα ηνία της χώρας από πολιτικούς απατεώνες εξίσου ικανούς για την καταστροφή και εξίσου ανίκανους για έργα. Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για τον Τσίπρα να καταφέρει να ξεπεράσει την χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά, ασχέτως αν ο Τσίπρας έχει την καταστροφή, σε όλα τα επίπεδα, ως πολιτικό πρόγραμμα.
Η Χρυσή Αυγή αναλαμβάνει από σήμερα και επισήμως Εθνική Αντιπολίτευση ενάντια σε ένα αντεθνικό καθεστώς. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά η δεύτερη που αναλαμβάνουμε το συγκεκριμένο πόστο εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Δυστυχώς, για την Πατρίδα μας, διότι εναλλάχθηκαν δύο αντεθνικά καθεστώτα στην θέση της διακυβέρνησης και ευτυχώς διότι πλέον έχουμε περισσότερη εμπειρία στο πεδίο της κοινοβουλευτικής διαδικασίας και συνεπώς μπορούμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.
Η Χρυσή Αυγή από τον Ιούλιο του 2012 απέδειξε ότι διαθέτει το κυριότερο προσόν για άσκηση Εθνικής Πολιτικής, δηλαδή την Βούληση να λέει την Αλήθεια, να αποκαλύπτει τους απατεώνες, τους σκευωρούς και τα λαμόγια με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία. Και το απέδειξε ερχόμενη σε ρήξη με ένα ολόκληρο κατεστημένο που την πολέμησε και την πολεμά με λύσσα. Ξεκινώντας από την πραξικοπηματική σύλληψη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, φτάνοντας στην δολοφονία των αδερφών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, και διεξάγοντας δύο εκλογικές διαδικασίες χωρίς τους Συντρόφους μας και τα υλικά μέσα για την περαίωσή της, αποδείξαμε σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό ότι είμαστε οι μόνοι ικανοί για να φέρουμε την απαραίτητη, για τον τόπο, Κάθαρση και την στροφή σε Εθνικές πολιτικές επιλογές.
Συντόμως πρόκειται να υπογραφεί ένα νέο μνημόνιο. Ένα μνημόνιο με άλλο όνομα, όπως δήλωσε ευθαρσώς πριν τις εκλογές ο διευθυντής του γραφείου του Τσίπρα, Νίκος Παππάς. Η πείνα, η ανεργία, η απελπισία και τα χρέη θα εξακολουθήσουν να στοιχειώνουν τους Έλληνες πολίτες. Παράλληλα συνεχίζει να υφίσταται αμείωτη η τουρκική απειλή σε Αιγαίο, Θράκη, Κύπρο και Δωδεκάνησα. Την ίδια στιγμή ελέω του «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου που ψήφισαν με χέρια και με πόδια ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εκατομμύρια λαθρομεταναστών έχουν την δυνατότητα να παίρνουν άδειες παραμονής με συνοπτικές διαδικασίες.
Η Χρυσή Αυγή, όμως, είναι εδώ για να βοηθήσει τους Έλληνες όπως το έπραττε τόσο καιρό. Είναι εδώ για να αποκαλύψεις τις ασχήμιες του νέου καθεστώτος, το οποίο έχει δώσει δείγμα γραφής με τις μετοχές της JPMorgan, της BlackRock, την διγλωσσία, το ψέμα, τις πλαστές επιταγές, τις οικονομικές ατασθαλίες εκατομμυρίων ευρώ και φυσικά τις θέσεις του για την καταστροφή.
Πολλοί μας ζήταγαν προεκλογικά να «μην τους προδώσουμε», εμείς καταφέραμε και αναστρέψαμε το ερώτημα. Εσείς μην προδώσετε τον εαυτό σας, Έλληνες, εμπιστευόμενοι πολιτικούς απατεώνες και λαμόγια που από πράσινα, βάφτηκαν ροζ. Εμείς, στις επάλξεις μας συνεχίζουμε και δίνουμε, σταθερά, τον Αγώνα για Πατρίδα και Ελληνικό Λαό και μόνοι και μετά πολλών, με οποιοδήποτε κόστος και «όπλο» μας την Αλήθεια και την Πίστη στις Ιδέες μας!  Kώστας Αλεξανδράκης
Το κλεφτο-Πασόκ στηρίζει το Σύριζα: Πολύ καλή η επιλογή της Lazard!

Με ανακοίνωσή το Πασόκ του Βενιζέλου στηρίζει την επιλογή του υπουργού οικονομικών του Σύριζα, Γιάνη Βαρουφάκη για την επιλογή του να αξιοποιήσει ως σύμβουλο για θέματα δημοσίου χρέους την εταιρία Lazard. Μάλιστα υπενθυμίζει ότι την ίδια εταιρία είχε συμβουλευτεί και ο Βενιζέλος με το περίφημο PSI ως υπουργός οικονομικών της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ.
«Είδαμε ότι ο νέος Υπουργός Οικονομικών κ. Βαρουφάκης επέλεξε ως σύμβουλό του για θέματα δημοσίου χρέους τη Lazard που είχε αξιοποιηθεί ως σύμβουλος του τότε Υπουργού, Ευάγγελου Βενιζέλου, και του ΟΔΔΗΧ την κρίσιμη περίοδο των μεγάλων παρεμβάσεων στο χρέος (Ιούλιος 2011 – Μάρτιος 2012). Πρόκειται για μια πολύ καλή επιλογή» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.
Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη εταιρία εβραϊκών συμφερόντων είναι συνυπεύθυνη μαζί με την τότε κυβέρνηση για το μεγάλο φιάσκο του «κουρέματος» των ελληνικών ομολόγων που είχε διαφημιστεί ως μεγάλη επιτυχία. Βέβαια η πραγματικότητα ήταν να χάσουν δεκάδες δισεκατομμύρια τα ασφαλιστικά ταμεία και οι μικροομολογιούχοι να χάσουν τις οικονομίες τους αφού είχαν επενδύσει στα ελληνικά ομόλογα.
Σημειώνουμε πως οι Συριζαίοι το 2011 στηλίτευαν την επιλογή της Lazard με ερωτήσεις του ίδιου του Τσίπρα προς τον υπουργό οικονομικών του Πασόκ. Τα χρόνια όμως πέρασαν και το Πασόκ είναι εδώ ενωμένο ΔυΝαΤό.  ΠΗΓΗΒαρουφάκης παρακαλάει Μέρκελ: Βοηθήστε μας για να μην έρθει η Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟΗ κυβέρνηση Σαμαρά χρησιμοποιούσε ως επιχείρημά της προς τους διεθνείς τοκογλύφους την αναγκαιότητα διατήρησής της, προκειμένου να μην χάσει την εξουσία και έρθουν στην κυβέρνηση οι συριζαίοι. Το επιχείρημα απεδείχθη έωλο και εν τέλει οι διεθνείς τοκογλύφοι έδειξαν την έξοδο στον Σαμαρά και την συμμορία του, επειδή τα είχαν βρει ήδη με τους συριζαίους.
Την επαύριο της εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ φάνηκε ότι η νέα κυβέρνηση προτίθεται να συνεχίσει απρόσκοπτα την μνημονιακή πολιτική, περιοριζόμενη σε επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και τακτικές διγλωσσίας, Ανδρέα Παπανδρέου. Το παραπάνω φάνηκε έκδηλα στους λεονταρισμούς Βαρουφάκη ενώπιον της τηλεοπτικής κάμερας, οι οποίοι μετετράπησαν σε νιαούρισμα όταν έδινε συνέντευξη στο BBC και δικαιολογούταν, λέγοντας ότι «έγινε λάθος στη μετάφραση».
Στην κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Βαρουφάκης με τον Γάλλο ομόλογό του φάνηκε ότι η νέα κυβέρνηση έχει ήδη αρχίσει να χρησιμοποιεί το επιχείρημα Σαμαρά περί αναγκαιότητάς της, με αντίβαρο την Χρυσή Αυγή. Κοινώς οι συριζαίοι έχουν ήδη αρχίσει να φοβερίζουν με το ενδεχόμενο ενδυνάμωσης της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να λάβουν ένα «κοκκαλάκι» για να παρουσιάσουν ως «επιτυχία» στους ιθαγενείς που τους πίστεψαν. Ιδού το επίμαχο απόσπασμα από την ομιλία του:
«Υπάρχουν προοδευτικοί που θέλουν να προχωρήσει η Ευρώπη, υπάρχουν και αυτοί οι όποιοι υπονομεύουν και είναι οπισθοδρομικοί, που δεν θέλουν να προχωρήσει η Ευρώπη. Και στην χώρα μου, και ντρέπομαι που το υπενθυμίζω, το τρίτο κόμμα δεν είναι νεοναζί, αλλά ναζί. Άρα λοιπόν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να τους δώσει κανείς είναι αυτή η εναντίωση που υπάρχει μεταξύ Βορρά και Νότου, δηλαδή μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας.»
Δεν μπορούσε να το θέσει με μεγαλύτερη ακρίβεια ο Βαρουφάκης. Παρακαλάει την Μέρκελ για έλεος, προκειμένου να μην έρθουν στην εξουσία οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες, που αποτελούν τον μοναδικό πραγματικό εχθρό της κλεπτοκρατίας και της ξένης κατοχήςΠροτείνει, μάλιστα, έναν πολιτικό «εναγκαλισμό» Μέρκελ – ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της Χρυσής Αυγής. Ενδιαφέρουσα η ιδέα, Γιάνη (με ένα Ν), αλλά σε πρόλαβαν άλλοι. Ο λόγος φυσικά για το «μορφωτικό» ίδρυμα του ΣΥΡΙΖΑ, που εκδίδει με χρηματοδότηση της Μέρκελ τα βιβλία του Ψαρρά εναντίον της Χρυσής Αυγής.  ΠΗΓΗ
Σαμαράς: Η ντροπή του τόπου!Δημοσίευμα οργής φιλοξενούν τα «Παραπολιτικά» για την κίνηση του Σαμαρά να μην παρίσταται στο τελετουργικό παράδοσης - παραλαβής του Μεγάρου Μαξίμου, ύστερα από την συντριπτική ήττα της ΝΔ. Φυσικά αυτό σηματοδοτεί την απαρχή της αποδόμησης του Αντώνιου του δικτατορίσκου, αφού η εφημερίδα αυτή ήταν στο στρατόπεδό του και φαίνεται να αλλαξοπιστεί, συντασσόμενη με τον επόμενο δελφίνο.
Ντροπή δεν είναι μόνο ο Σαμαράς, αλλά ολόκληρη η ιστορία της ΝΔ
Το δημοσίευμα τιτλοφορείται «Ντρόπιασε την ΙΣΤΟΡΙΑ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ο Αντώνης Σαμαράς!» και εμείς έχουμε να συμπληρώσουμε ότι ο Σαμαράς δεν μπορεί να ντροπιάσει την ιστορία της ΝΔ, αφού αυτή είναι συνολικά ντροπιαστική έως και αισχρή, και να διορθώσουμε λέγοντας ότι ο Σαμαράς είναι η ντροπή του τόπου, όπως και το κόμμα του. Άλλωστε για να ξεκινήσουμε από τη Νέα Δημοκρατία, μόνο και μόνο η προδοσία της Κύπρου αρκεί για να πείσει ότι το συγκεκριμένο κόμμα είναι όνειδος για τον τόποΟ Σαμαράς συμπλήρωσε την ντροπιαστική ιστορία με τα μνημόνια, την καταστροφή του τόπου και την κατάλυση του πολιτεύματος, με την δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής. Σας παραθέτουμε το δημοσίευμα της εφημερίδας:
«Ντροπιαστικές στιγμές ζει η Νέα Δημοκρατία σήμερα. Όχι για την ήττα που υπέστη, αλλά γιατί ο Αντώνης Σαμαράς, δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και της ΙΣΤΟΡΙΑΣ , καθώς σήμερα δεν πήγε ως όφειλε να παραδώσει εκείνος την πρωθυπουργία στον Αλέξη Τσίπρα, όπως ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ο ελληνικός λαός, με την ετυμηγορία του.
Η συγκεκριμένη κίνηση θα αποτελεί από σήμερα και στο εξής μία ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ, στην ιστορία της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, της μεγάλης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ που ίδρυσε ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
Οι ΗΓΕΤΕΣ ξέρουν ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ και να σέβονται την ετυμηγορία του λαού τους.
ΑΠΛΑ ΝΤΡΟΠΗ για αυτή την υπερήφανη παράταξη των μεγάλων ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
Υ.Γ Ποτέ την κορυφαία στιγμή της Δημοκρατίας, την παράδοση - παραλαβή της πρωθυπουργίας , δεν έκανε ένας ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ , όπως ο Κώστας Μπούρας. Ξανά ΝΤΡΟΠΗ!»
Μικρόψυχος και κολλημένος με την προεδρική καρέκλα
Αξίζει σε αυτό το σημείο να κάνουμε μία μικρή αναφορά στις ενδείξεις που παρουσιάζει η εν λόγω πράξη του Σαμαρά για τον ψυχισμό του. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος στο παρελθόν έχει αποδείξει ότι είναι μικρόψυχος και καρεκλομανής, αφού έφτασε στο σημείο να κλείσει στην φυλακή την μισή Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής, απλά και μόνο επειδή έχανε ψηφαλάκια από την δράση της.
Με την κίνηση να μην παραστεί στο τελετουργικό παράδοσης - παραλαβής, απλώς επιβεβαιώνει την μικροψυχία του και τα όσα είχαν ειπωθεί σχετικά με το ότι η αποχώρησή του από του Μαξίμου θα γινόταν με. γερανό. Ο μικρόνους πρωθυπουργίσκος της πεντάρας φανέρωσε σε όλους τον πληγωμένο εγωισμό του, αρνούμενος να αποδεχτεί την ήττα του.
Ελπίζει μάλλον να επανέλθει στου Μαξίμου, γι' αυτό και η συγκεκριμένη επιθετική κίνηση. Όμως, όπως προείπαμε, τα εσωκομματικά «μαχαίρια» ακονίζονται και πλέον δεν έχει την πρωθυπουργική καρέκλα για να τον προστατεύουν απ' αυτά. Οι δελφίνοι συντόμως θα τον πετάξουν οριστικά και αμετάκλητα στον κάλαθο των αχρήστων και αυτός πιθανώς να δημιουργήσει μία νέα ΠΟΛ.ΑΝ για να παρηγορείται και να παριστάνει τον πρόεδρο, μέχρις ότου συναντήσει την μοίρα του Αρμάνδου Δελαπατρίδη, με την διαφορά ότι ο δεύτερος δεν είχε δείξει τέτοια μαύρα ψυχικά  δείγματα. ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ => Πώς το διαζύγιο της Ασημακοπούλου έσωσε τον Σαμαρά από νέα γκάφα…


Ιγνατίου: Η Τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής αποτελεί ηχηρό χαστούκι Μια (ελαφρώς καθυστερημένη…) εκτίμηση του πρόσφατου εκλογικού αποτελέσματος στην Ελλάδα, κάνει ο ανταποκριτής στην Αμερική των ΜΜΕ των Big Boss Μπόμπολα (πιο γνωστός ως… Voice of America), Μιχάλης Ιγνατίου, στο «Έθνος». Ο Ιγνατίου στέκεται στη μεγάλη επιτυχία της Χρυσής Αυγής, με την κατάκτηση της τρίτης θέσης, ρίχνοντας τα βάρη στον Jeffrey και το κόμμα του (προφανώς, τα μεγάλα αφεντικά είναι πυρ και μανία με τον άλλοτε προστατευόμενό τους…), που έκοψε ψήφους από το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και το… παραποτάμιο ΠΑΣΟΚ (Νο 2) του ΘεοδωράκηΒέβαια, ο λεγάμενος «ξεχνάει» ότι και στις ευρωεκλογές ήταν τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή, χωρίς να υπάρχει το κόμμα του Jeffrey. Επίσης, ενδιαφέρον έχει ο χαρακτηρισμός του για την εκλογική επιτυχία των «ναζί». Ιδού το επίμαχο σημείο:
«Οι εκλογές ολοκληρώθηκαν χωρίς παρατράγουδα και πραγματικά πιστεύω πως πρόκειται για άθλο, αφού η προεκλογική εκστρατεία είχε μπόλικο μίσος, δημιούργησε έχθρες και κάποιες πρωτόγνωρες καταστάσεις. Και αναφέρομαι στην επιτυχία της ναζιστικής οργάνωσης να καταλάβει την τρίτη θέση με τη «βοήθεια» του από μηχανής Θεού, ιδρυτή του ανύπαρκτου Κινήματος, ο οποίος έκοψε ψήφους από το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, στερώντας τους την επικράτηση επί της ΧΑ. Η τρίτη θέση των ναζί αποτελεί ηχηρό χαστούκι στους πολιτικούς και προσβολή για τον λαό μας. Είναι άλλη μία επιτυχία των διεφθαρμένων πολιτικών μας...».
(ΥΓ) 1: Οι μόνες πρωτόγνωρες καταστάσεις των πρόσφατων εκλογών, ήταν ότι ο Αρχηγός και οι μισοί βουλευτές του τρίτου κόμματος της χώρας βρίσκονταν στις φυλακές, οι δε υπόλοιποι υπό διαφόρους περιορισμούς, ότι το κόμμα αυτό ήταν πλήρως αποκλεισμένο από τα ΜΜΕ, ότι δεν πήρε –παρότι εδικαιούτο- ούτε φράγκο κρατικής χρηματοδότησης και άλλα πολλά…
(ΥΓ) 2: Προσβολή για το λαό μας δεν είναι τα ποσοστά των Εθνικιστών, είναι τα ποσοστά που πήραν τα κατεστημένα κόμματα της μεταπολιτευτικής «δημοκρατίας» τους, που αποδεδειγμένα κατέστρεψαν την Ελλάδα και δυστύχησαν τον λαό της!
(ΥΓ) 3: Κι αν κάνει έτσι ο… The Voice of America για την τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής, φανταστείτε την επόμενη φορά πως θα κάνει, που θα χτυπάμε τη δεύτερη ή και την πρώτη!   ΠΗΓΗ
Εύκολο τεστ για να βρείτε τα διαδικτυακά παπαγαλάκια των τσιπροκαμμένων


Μπορεί να απαλλαγήκαμε από τα διαδικτυακά παπαγαλάκια των Σαμαροβενιζέλων (τώρα που δεν έχουν το δημόσιο ταμείο στα χέρια τους…), αλλά εδώ και μια βδομάδα μας προέκυψαν τα διαδικτυακά παπαγαλάκια των Τσιπροκαμμένων (που έχουν το δημόσιο ταμείο στα χέρια τους…).
Για να τα εντοπίσετε και να τα αποφεύγετε, αρκεί μόνον να πατήσετε στην αναζήτηση του google την παρακάτω… φοβερή και… τρομερή είδηση:
«Στην οικονομική θέση πέταξε για Παρίσι ο Βαρουφάκης». Και αρχίστε να μετράτε «κεφάλια»!
(ΥΓ) 1: Προσοχή, είναι τόσο πολλά, που μπορεί να χάσετε το λογαριασμό!
(ΥΓ) 2: Σε αρκετές περιπτώσεις, θα διαπιστώσετε πως τα σημερινά διαδικτυακά παπαγαλάκια των Τσιπροκαμμένων, ήταν μέχρι προ εβδομάδος ξεφωνημένα παπαγαλάκια των Σαμαροβενιζέλων. Μη σας προκαλεί αυτό καμιά έκπληξη. Το μεροκάματο να πέφτει και τι σημασία έχει ποιος το δίνει… Ε;  πηγη

FREE HELLAS web Radio


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6411810496885341000

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item