Widgets

ΤΡΕΜΕΙ το ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ την Αποφυλάκιση των Παράνομα Εγκλείστων Βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!


Τρέμουν τη Νομιμότητα οι σκευωροί! Τους πονάει η φωνή της Αλήθειας, η φωνή της Χρυσής Αυγής


Οι φρενήρεις μέχρι παραληρήματος αντιδράσεις των βουλευτών της ΝΔ, μετά την πρόταση της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου να αναβληθεί η συνεδρίαση της Βουλής -καθώς η άρνηση του εισαγγελέα να χορηγήσει άδεια στον Αρχηγό και τους προφυλακισμένους, προσωρινά κρατούμενους βουλευτές της Χρυσής Αυγής κρίθηκε ανεπαρκής-, αποδεικνύει με τον πλέον περίτρανο τρόπο την ωμή παρέμβαση της προηγούμενης κυβέρνησης στη δικαστική εξουσία και δη σε συγκεκριμένους δικαστικούς λειτουργούς, δια της οποίας οργανώθηκε και εκτελέστηκε η πρωτοφανής σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της Ελλάδος.
Η Πρόεδρος της Βουλής, από τη θεσμική της θέση και κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Προεδρείου της Βουλής επισήμανε το προφανές, το οποίο η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει εδώ και περισσότερο από ένα έτος: δεν μπορεί να δεχθεί η Βουλή μια ad hoc περιστολή της, διότι αυτό συμβαίνει με την ανεπαρκώς αιτιολογημένη άρνηση του εισαγγελέα φυλακών να χορηγήσει άδεια στους προσωρινά κρατούμενους βουλευτές ώστε να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα. Με απλά λόγια, η Πρόεδρος της Βουλής αρνήθηκε να συνεργήσει ώστε να συνεχιστεί το αίσχος της Χούντας Σαμαρά, με την αναγωγή του εισαγγελέα φυλακών σε ρυθμιστή του Πολιτεύματος.

ΔΕΙΤΕ: Καστοριά: Η Χρυσή Αυγή τίμησε την μνήμη του Μητροπολίτη Γερμανού Καραβαγγέλη - Φωτορεπορτάζ
Στην αποκατάσταση της συνταγματικής τάξης αντέδρασαν έντονα και οργισμένα, οι εκπρόσωποι της ΝΔ και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλος, οι οποίοι επί δυόμιση έτη τυραννικής διακυβέρνησης κατέστησαν το Σύνταγμα κουρελόχαρτο, μετέτρεψαν δε το νομικό πολιτισμό της χώρας εφάμιλλο αν όχι κατώτερο, του νομικού «πολιτισμού» δικτατοριών της Αφρικανικής ηπείρου.
«Ανοίγουμε μια επικίνδυνη κερκόπορτα για τον τρόπο που λειτουργεί το Κοινοβούλιο», ψέλλισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, επιχειρώντας να καλύψει τα εγκλήματα της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου. Η Πρόεδρος της Βουλής βεβαίως, φρόντισε να εκθέσει τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ψοφοδεξιάς, επισημαίνοντας πως στην σύσκεψη του Προεδρείου της Βουλής όπου η Ζ. Κωνσταντοπούλου είχε θέσει το ζήτημα που προέκυψε, ο Κ. Μητσοτάκης είχε συμφωνήσει στην πρόταση αναβολής της συνεδρίασης!
Στο ίδιο μοτίβο με τον Μητσοτάκη, ο τέως Πρόεδρος της Βουλής και γνωστός ψοφοδεξιός «βαρύμαγκας» Ε. Μεϊμαράκης, ο οποίος δήλωσε το κωμικό: «το Σώμα έχει πάρει απόφαση ότι μπορεί να λειτουργεί με τους παριστάμενους βουλευτές»!
Χέρι-χέρι με τους νεοδημοκράτες, ο πρόεδρος του κλεφτοΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλος, ο οποίος κατηγόρησε την Πρόεδρο της Βουλής πως η άποψή της είναι «κραυγαλέα αντιθεσμική και αντισυνταγματική και παραβιάζει την διάκριση των εξουσιών», φτάνοντας μέχρι του σημείου να πει πως η θέση της Ζ. Κωνσταντοπούλου «εκβιάζει τον εισαγγελέα»! Υπάρχει όμως έστω κι ένας Έλληνας που θα ανέμενε λιγότερο θράσος από τον εμπλεκόμενο σε σωρεία σκανδάλων (λίστα Λαγκάρντ, υποβρύχια κ.ά.) πρόεδρο του κλεφτοΠΑΣΟΚ, τον εμπνευστή του εκτρωματικού νόμου περί ευθύνης υπουργών ο οποίος απαλλάσσει υπουργούς από εγκλήματα σε βάρος του ελληνικού δημοσίου;
Η αποκάλυψη της απάτης, ένας εισαγγελέας να απαγορεύει με αστεία αιτιολόγηση σε εκλεγμένους εκπροσώπους του Ελληνικού Λαού να ασκήσουν τα συνταγματικά κατοχυρωμένα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα, έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου, επί των ημερών του οποίου έγιναν τα ειδεχθέστερα εγκλήματα εις βάρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και ξετυλίχτηκε σε όλο της το βάθος η δικαστική σκευωρία. Τρέμοντας, ελέω του ξεμπροστιάσματος του εισαγγελέα, ο άλλοτε πανίσχυρος Χ. Αθανασίου ανέφερε πως «καμία διάσκεψη των Προέδρων του Κοινοβουλίου δεν μπορεί να καταργήσει νομοθετική διάταξη βάσει της οποίας λειτούργησε ο εισαγγελέας».
Πρόκειται φυσικά για τον ίδιο άνθρωπο ο οποίος από βήματος Βουλής παραδέχτηκε πως πήρε τηλέφωνο την τότε προϊσταμένη του Πρωτοδικείου, κατά τη διάρκεια μάλιστα της ανακριτικής διαδικασίας, προκειμένου όπως ισχυρίστηκε «να ενημερωθεί για την πορεία της ανάκρισης», ενέργεια που αποτελεί ωμή παρέμβαση της πολιτικής στην ανεξάρτητη δικαστική εξουσία. Κι ενώ χθες ο Χ. Αθανασίου επιχείρησε να παραστήσει τον «θεματοφύλακα» της ανεξαρτησίας της δικαστικής εξουσίας, λίγους μήνες πριν φρόντιζε να κλείσει αυτιά και μάτια στην τεράστια αποκάλυψη του ηχητικού ντοκουμέντου στο οποίο ο τότε πρωθυπουργός Α. Σαμαράς τηλεφωνώντας σε ανώτερο δικαστικό παράγοντα, παράγγελνε να μεταφερθεί στον εισαγγελέα της υπόθεσης Ισίδωρο Ντογιάκο η ευθεία πρωθυπουργική εντολή να «περιποιηθεί» τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι επρόκειτο να περάσουν από το στάδιο της ανάκρισης, ενώπιον των ανακριτριών Κλάπα-Δημητροπούλου και του εισαγγελέα Ντογιάκου.
Κατά συνέπεια, ο χθεσινοβραδινός πανικός ΝΔ και ΠΑΣΟΚ καταδεικνύει και το μέγεθος των βαρύτατων εγκλημάτων που συντελέστηκαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, με την αισχρή καταπάτηση του Συντάγματος και την ουσιαστική και ευθεία κατάλυση του Πολιτεύματος από τον Σαμαρά και την κλίκα επίορκων υπουργών και δικαστικών, πάνω στους οποίους βασίστηκε η μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, εις βάρος της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας.
Καλά κάνουν και ανησυχούν οι σκευωροί, διότι αργά ή γρήγορα, θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τα ειδεχθή εγκλήματά τους και ο Ελληνικός Λαός θα μάθει πως η πραγματική εγκληματική οργάνωση ήταν εκείνη που κυβερνούσε από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι το Δεκέμβριο του 2014, υπό τους Α. Σαμαρά και Ε. Βενιζέλο.  ΠΗΓΗ
  ψ
  Την κατάλυση του Συντάγματος και του Πολιτεύματος και την Κοινοβουλευτική εκτροπή προωθούν μέσα από τις φυλλάδες τους και τα κανάλια των νταβατζήδων οι παπαγάλοι των διαπλεκόμενων ΜΜΕ αναφερόμενοι σε όσα συνέβησαν χθες στην Ολομέλεια.
  Όλοι οι δημοσιογράφοι του συστήματος που αναπαρήγαγαν την είδηση εξαπέλυσαν επίθεση στην Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, επειδή τιμώντας την θέση της και τον θεσμό, θέλησε να διαφυλάξει το κύρος του Κοινοβουλίου και κυρίως να διασφαλίσει την Λαϊκή Κυριαρχία. Σύμφωνα με όλες τις πληρωμένες γραφίδες και τα μικρόφωνα είναι επουσιώδες να λειτουργεί το Κοινοβούλιο με 300 βουλευτές και μπορεί άνετα να λειτουργεί και με 294 εφόσον ο "ρυθμιστής του Πολιτεύματος", ένας εισαγγελέας φυλακών αποφασίζει έτσι, δίχως καν να χρειάζεται να αιτιολογήσει την απόφασή του.
  Για τους "υπερασπιστές" της Δημοκρατίας λοιπόν δεν υπάρχει πρόβλημα όταν δεν εκπροσωπούνται στην Βουλή μισό εκατομμύριο Έλληνες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή. Είναι... επουσιώδες όταν νομίμως εκλεγμένοι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού, οι οποίοι παραμένουν παράνομα προφυλακισμένοι δίχως στοιχεία και χωρίς να έχουν χάσει τα πολιτικά τους δικαιώματα, στερούνται του δικαιώματος να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.
  Για τους παπαγάλους των Μίντια δεν έχουν καμία σημασία έννοιες όπως τεκμήριο αθωότητας, Λαϊκή Κυριαρχία, Σύνταγμα και Πολίτευμα.
  Αυτές οι έννοιες έχουν όμως σημασία για τον ελληνικό Λαό και για την Χρυσή Αυγή που δεν θα επιτρέψει ως τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου και Εθνική Αντιπολίτευση ουδεμία εκτροπή!  ΠΗΓΗ


  Συγκλονιστικές καταγγελίες Πανούση για Βαρουφάκη, Τσακαλώτο και Σακελλαρίδη - Δείτε το Βίντεο!  Νέο μέτωπο φαίνεται να ανοίγει ο γνωστός σατυρικός τραγουδοποιός, Τζίμης Πανούσης, ο οποίος μετά το ΚΚΕεξαπολύει βέλη και σε γνωστά στελέχη του Σύριζα.
  Σε πρόσφατη διαδικτυακή του συνέντευξη μεταξύ σοβαρού και αστείου προέβη σε απίστευτες καταγγελίες, ισχυριζόμενος πως οι Βαρουφάκης, Τσακαλώτος και Σακελλαρίδης έχουν... περίεργα γούστα που τα κρύβουν.
  Αναμένεται η σφοδρή αντίδραση της Κουμουνδούρου  Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο: ΠΗΓΗ

  Σφαλιάρα από τρόικα στον Λαφαζάνη: Για τις ιδιωτικοποιήσεις αποφασίζουμε εμείς!  Η εσωκομματική διαφωνία στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι άρχισε να δυσαρεστεί τους επικυρίαρχους, που σπεύδουν να την κατασβέσουν. Μπορεί αρχικώς να θεωρούσαν αναγκαία αυτή την διφωνία στα πλαίσια της εξαπάτησης του κόσμου για να μην έρθει η Χρυσή Αυγή. Όμως τώρα αντιλαμβάνονται ότι αυτή η διφωνία, με τις παρούσες πολιτικές συνθήκες, δεν μπορεί να αποδώσει και έρχεται ενάντια στα συμφέροντά τους, αποδομώντας πιο γρήγορα ακόμα την συγκυβέρνηση των φαιδρών.
  Παρότι στο e – mail του ο Βαρουφάκης ήταν σαφέστατος για την απρόσκοπτη συνέχιση των ιδιωτικοποιήσεων, σε πείσμα των προεκλογικών εξαγγελιών Σύριζα, ο Λαφαζάνης τεχνηέντως προσπαθεί να παραπλανήσει τον κόσμο για να μην καταλάβει την κωλοτούμπα. Έτσι ο εκπρόσωπος του Υπ. Οικονομικών της Γερμανίας, Μάρτιν Γέγκερ, αναγκάστηκε να πει τα πράγματα με το όνομά τους, μη σεβόμενος καν την συμφωνημένη «αντιμνημονιακή» ορολογία. Συγκεκριμένα, μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε: «Εάν η Ελλάδα έχει τέτοια πρόθεση, αυτό θα πρέπει να συμφωνηθεί με στενή συνεργασία με την τρόικα»
  Αυτό που λέει ο Γερμανός εκπρόσωπος του Σόιμπλε, είναι ακριβώς αυτό που υπέγραψε ο Βαρουφάκης, ότι δηλαδή η συνεννόηση για το οτιδήποτε θα γίνεται με τους «θεσμούς», δηλαδή με την τρόικα. Επιπροσθέτως, όπως έχει ήδη συμφωνηθεί οι ιδιωτικοποιήσεις που έχουν ήδη αρχίσει (ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, Ελληνικό κ.ο.κ.) θα συνεχιστούν κανονικότατα, υπό την νέα διευρυμένη και ανανεωμένη σύνθεση του ΤΑΙΠΕΔ. Η όποια συνεννόηση θα γίνει για ότι δεν έχει αρχίσει ακόμα, πάντα με «σεβασμό» σε ό,τι έχει ήδη υπογράψει αυτή και η προηγούμενη κυβέρνηση.  ΠΗΓΗ

  Γ. Επιτήδειος: Στην ευρωβουλή δεν θα λέτε τα Σκόπια “Μακεδονία”‏!

  Παρέμβαση στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων έκανε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, κατά την διάρκεια της συζήτησης σχετικά με την πρόοδο της ενταξιακής πορείας των Σκοπίων στην ΕΕ.
  Κατά την διάρκεια των εργασιών της εν λόγω επιτροπής ο Προεδρεύων, αποκαλούσε συνεχώς τα Σκόπια "Μακεδονία" γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Στρατηγού Επιτήδειου.
  Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής τόνισε πως το όνομα Μακεδονία είναι ελληνικό και ουδείς δικαιούται να το χρησιμοποιεί πλην της Ελλάδος. Το πρόσχημα πως η Ελλάδα εμποδίζει την ένταξη των Σκοπίων σε διεθνείς οργανισμούς είναι υποκριτικό, καθώς το γειτονικό κράτος είναι αυτό που οφείλει να σεβαστεί την ιστορία της χώρας μας.
  Η χρησιμοποίηση του όρου "Μακεδονία" από το κράτος των Σκοπίων προσβάλει την ιστορία μας και εκφράζει επεκτατικές βλέψεις, γεγονός που δεν θα επιτρέψουμε ποτέ!  ΠΗΓΗ

  ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ
  Οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, λοιπόν. Προεκλογικά, ο ΣΥΡΙΖΑ τις έκανε σημαία του! Επιφανείς συριζαίοι πήγαιναν στις συγκεντρώσεις των καθαριστριών έξω από το υπουργείο, για να τους εκφράσουν τη «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» και ήταν πρώτη μούρη σε όλες τις διαδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των δορυφόρων του, για να δώσουν το «αγωνιστικό παράδειγμα». Μέχρι και στο… gay parade τις κουβάλησαν! Και μετά τις εκλογές, όλα αγκαλίτσες, φιλάκια και οικειότητες ήταν («να με λέτε Νάντια, όχι κυρία υπουργό»…). Αλλά και υποσχέσεις, για άμεση επαναπρόσληψη. Τώρα, όμως, αλλάζει το «έργο»!

  Έτσι, «παγώνει» η επαναπρόσληψη των απολυμένων καθαριστριών, καθώς ο Άρειος Πάγος (με τη συναίνεση του Δημοσίου) ανέβαλε για τις 13 Οκτωβρίου την εκδίκαση της υπόθεσης. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως διατηρείται η αναστολή της επαναπρόσληψής τους μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στον Άρειο Πάγο και πως οι ταλαίπωρες θα μείνουν με τις… σκούπες στα χέρια.


  Κι όταν θα το συνειδητοποιήσουν, να δούμε που θα κρυφτούνε οι πολιτικοί απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ!  πηγη

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!
  • ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ! Μέχρι και ο Σόιμπλε με το χάλι των υπόδουλων κυβερνώντων: Ψευταράδες οι νυν, ανύπαρκτοι οι πρώην
  • ΧΑΜΟΣ στο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ SYRIZA μετά από τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ Γλέζου: «Μανώλη, μην ξυπνάς τον Λαό από τα ψέματά μας!»
  ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΑΣ ΤΑ ΦΟΡΕΣΕ.
  elpida_syriza

  Άντε παιδιά και τα ψέματα τελείωσαν, φυσικά αρκετά σύντομα διότι δεν υπήρχαν χρονικά περιθώρια ούτε και ανοχή από πλευράς ευρωπαίων για να διαιωνίζονται. Το μόνο που μένει από μια κακοπαιγμένη και πρόχειρα σκηνοθετημένη κωμωδία, είναι οι αφελείς αμετανόητοι, που έχουν τα μάτια τους στραμμένα στον ουρανό, περιμένοντας ν’ αρχίσει να βρέχει μάνα.

  Όπως λοιπόν δήλωσε ο τέως πρωθυπουργός κύριος Σαμαράς, « με το e mail Βαρουφάκη η κυβέρνηση αποδέχθηκε το e mail Χαρδούβελη». Και ειλικρινά θλιβόμαστε αφάνταστα, που για πρώτη φορά θα αναγκαστούμε να συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί του.   Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

  ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΧΑΜΠΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ;

  Όπως είναι γνωστό, εγκρίθηκε το mail Βαρουφάκη με τα μέτρα που θα πάρει η μνημονιακή συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων προς ικανοποίηση των ανώμαλων ορέξεων των διεθνών τοκογλύφων.

  Αλλά, στο mail αυτό –εκτός των άλλων- δεν υπάρχει ούτε μία λέξη για την αντικατάσταση του ΕΝΦΙΑ! Τον οποίον καταργούσαν –στα λόγια- μέχρι πρότινος οι… βιρτουόζοι Τσιπροκαμμένοι και τον αντικαθιστούσαν με τον φόρο των εχόντων μεγάλη περιουσία.

  Μάλιστα, είχαν συστήσει στους πολίτες –επικαλούμενη το… «πατριωτικό καθήκον» τους- να πληρώσουν τις τελευταίες δόσεις του 2014. Που κάποιοι ενθουσιώδεις ανόητοι, νόμισαν πως θα είναι οι τελευταίες…

  Τι πρόκειται να συμβεί; Προφανώς ο ΕΝΦΙΑ θα ακολουθήσει τη  μοίρα του. Όπως βαφτίστηκε έτσι από χαράτσι της ΔΕΗ, έτσι και τώρα θα βαφτιστεί κάπως αλλιώς (πάντως όχι Φόρος Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας, γιατί θα τους κράξουνε και οι πέτρες ακόμα!) και θα συνεχιστεί κανονικά η πληρωμή του από τους ταλαίπωρους φορολογουμένους!  πηγη

  Σκυφτοί για το χαράτσι

  Δεν έχεις Όλυμπε θεούς,
  μηδέ λεβέντες η Όσσα,
  ραγιάδες έχεις μάννα γή,
  σκυφτούς για το χαράτσι,
  κούφιοι κι οκνοί
  καταφρονούν τη θεία τραχιά σου γλώσσα,
  των Ευρωπαίων περίγελος
  και των αρχαίων παλιάτσοι.
  Και δημοκόποι Κλέωνες και λογοκόποι Ζωΐλοι,
  και Μαμμωνάδες βάρβαροι,
  και χαύνοι λεβαντίνοι·
  λύκοι, ώ κοπάδια, οι πιστικοί,
  και ψωριασμέν’ οι σκύλοι,
  κ' οι χαροκόποι αδιάντροποι
  και πόρνη η Ρωμιοσύνη    Κωστής Παλαμάς

  ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

  Σε ψηφοφορία υπέρ της εξευτελιστικής συμφωνίας του Eurogroup και του… αντιμνημονιακού Μνημονίου που έρχεται ολοταχώς, μετά τη λήξη της 4μηνης παράτασης του υπάρχοντος, εξελίχθηκε η πολύωρη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του παρδαλού συνονθυλεύματος.

  Για να δει, λοιπόν, το κλίμα που επικρατεί αλλά και να δεσμεύσει τους βολευτές του, ο mister Tsipras, έθεσε σε ψηφοφορία –δια ανατάσεως της χειρός – προφανώς της… αριστερής- τη συμφωνία του Eurogroup, η οποία πέρασε κατά πλειοψηφία, με πέντε λευκά και τρία ή κατά άλλους πέντε κατά.

  Ωστόσο, όπως επισημάνθηκε από τον επικεφαλής των  Λαφαζανίστας –που άσκησε την… αναμενόμενη (για να κοροϊδεύει την κοινωνία) «κριτική» σε… ήπιους τόνους- η συμφωνία δε χρειάζεται να τεθεί σε ψηφοφορία στη βουλή, γιατί θα εκθέσει τους παραμυθολόγους σαν και του λόγου του. Ενώ αν περάσει έτσι, θα’ χουν να λένε στα κορόιδα που τους πιστεύουν, ότι αυτοί… διαφώνησαν, αλλά υποτάχτηκαν στην πλειοψηφία, για να μη χαλάσουν τη μανέστρα της «πρώτης αριστερής κυβέρνησης»… ethnikismos.net

  Κυβερνητικός εκπρόσωπος: Γίναμε νουδούλα και συντόμως θα πάρουμε σκληρά μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού  Ήτο μία διαφορετική «χαρούμενη» ομολογουμένως νότα η συνέντευξη του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, στον ραδιοφωνική συχνότητα του ΔΟΛ. Εκεί φάνηκε ξεκάθαρα ότι η κυβέρνηση είχε έναν σχεδιασμό διατήρησης ενός «επαναστατικού» προφίλ για να ξεγελιούνται οι χαχόλοι, μέχρι να ολοκληρωθεί η μνημονιακή της κυβίστησή του.
  Εφόσον τώρα έχουν υπογραφεί οι συμφωνίες, έχουν αποσταλεί τα email και αναμένουν την έγκριση του Ράιχσταγκ, πλέον δεν υφίσταται κανένας λόγος για «αντιμνημονιακά» προσωπεία και φανφάρες. Βεβαίως, θα διατηρηθούν κάποιοι οι οποίοι θα παίζουν το παιχνίδι της εσωτερικής αντιπολίτευσης, όμως το γεγονός της μη παραίτησής τους, τους κάνει εκ των προτέρων φαιδρούς και ανάξιους λόγου.
  «Απολαύστε» Σακελλαρίδη: «Προβλήματα ρευστότητας υπάρχουν στην ελληνική οικονομία. Αυτό είναι γνωστό, το γνωρίζαμε και εμείς και πριν αναλάβουμε και το βλέπουμε τώρα και στην πράξη. Αυτή τη στιγμή αυτό που έχει σημασία είναι η ελληνική κυβέρνηση να κάνει τα πάντα ώστε να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα ρευστότητας. Συζητάμε και νομοθετικά μέτρα, τα οποία θα διευκολύνουν την εισροή χρημάτων στο ελληνικό δημόσιοστα ελληνικά ταμεία αλλά σίγουρα αυτό είναι και ένα ζήτημα, το οποίο αφορά και τους εταίρους μας. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν και δημοσιονομικά κενά και χρηματοδοτικά κενά και υπάρχουν και χρηματοδοτικές υποχρεώσεις της ελληνικής κυβέρνησης και αυτό είναι ένα ζήτημα, για το οποίο η ελληνική κυβέρνηση θα συνεργαστεί και με τους εταίρους αλλά και στο εσωτερικό της με νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα λάβει».
  Φυσικά όταν ο Σακελλαρίδης μιλάει για «νομοθετικά μέτρα, τα οποία θα διευκολύνουν την εισροή χρημάτων στο ελληνικό δημόσιο», πολύ απλά λέει ότι θα επιβληθούν ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ στα πλαίσια της συνεννόησης, πάντα, με τους «θεσμούς» δηλαδή την τρόικα. Όπως ακριβώς η νουδούλα δηλαδή!
  Και για να μην μένει καμία αμφιβολία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε νουδούλα, συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, λέγοντας: «Αυτή τη βδομάδα γίνεται όλη αυτή η διαδικασία και μέσα σε δυο, τρεις μέρες - επειδή πιστεύουμε ότι είναι μόνο ζήτημα πολιτικής απόφασης αν θα περάσει ή όχι από το ελληνικό κοινοβούλιο γιατί νομικά δεν τίθεται θέμα - θα το αποφασίσουμε και το μάθετε και εσείς».
  Και τίθεται ευθέως το ερώτημα: Αν το νέο μνημόνιο δεν περάσει από την Βουλή, πως ακριβώς θα εφαρμοστεί; Μήπως με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, όπως έκαναν διαχρονικά μέχρι τώρα όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις;  ΠΗΓΗ
  Bankingnews για Ζωή Κωνσταντοπούλου: Έπραξε το αυτονόητο - Μπράβο για την συνταγματική της στάση  Πολιτική ανάλυση από την έγκυρη ενημερωτική ιστοσελίδα bankingnews.gr
  Η Κωνσταντοπούλου λειτούργησε άψογα και μπράβο της για την συνταγματική της στάση. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου η νέα Πρόεδρος της Βουλής δεν πάσχει από ιδεολογικά κόμπλεξ ή προκαταλήψεις ή ιδεοληψίες. Το απέδειξε χθες στην Βουλή όπου εφαρμόζοντας το Σύνταγμα απαίτησε και ορθά να παρίστανται και οι 300 βουλευτές στις ψηφοφορίες.
  Η Κωνσταντοπούλου αναγνώρισε το αυτονόητο στην Χρυσή Αυγή, οι προφυλακισμένοι βουλευτές να παρευρίσκονται στην Βουλή και να συμμετέχουν στο κοινοβουλευτικό έργο.
  Όλα ξεκίνησαν με την περίπτωση άρσης της ασυλίας του Ά. Γεωργιάδη βουλευτή της ΝΔ στην Βουλή. Η Κωνσταντοπούλου ζήτησε να παρευρίσκονται όλοι οι βουλευτές τηρώντας το σύνταγμα και τον νόμο και προφανώς η θέση της αυτή δεν είχε σκοπό να πλήξει τον Γεωργιάδη.  Όπως αποδείχθηκε κατά της άρσης της ασυλίας ψήφισαν 216 βουλευτές.
  Πως εμπλέκονται σε όλα αυτά οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής;  Όλα ξεκίνησαν από την παρανοϊκή απόφαση ενός χαμηλόβαθμου δικαστικού λειτουργού των φυλακών Κορυδαλλού. Ενώ αρχικώς είχε γίνει δεκτό το δικαίωμα των προφυλακισμένων βουλευτών να παρευρίσκονται στην βουλή για να εκτελούν τα βουλευτικά τους καθήκοντα όπερ και εγένετο στην περίπτωση της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας εν συνεχεία… αποφασίστηκε ότι δεν πρέπει να συμμετέχουν στην κοινοβουλευτική διαδικασία οι προφυλακισμένοι βουλευτές.
  Η Κωνσταντοπούλου κινήθηκε θεσμικά ως πρόεδρος της Βουλής και στήριξε το αυτονόητο. Ένας προφυλακισμένος και μάλιστα δύο φορές εκλεγμένος βουλευτής δεν είναι καταδικασμένος. Επειδή μέσα από την φυλακή εξελέγησαν οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής για δεύτερη φορά κάτι που αποδεικνύει ότι μέρος της κοινωνίας πιστεύει στην αθωότητα τους υπάρχει συνταγματική και ηθική υποχρέωση της Βουλής τουλάχιστον να τους επιτρέπει να ασκούν τα καθήκοντα τους.
  Η ηθικά διεφθαρμένη εξουσία Σαμαρά ακολουθούσε την εξής στρατηγική. Με χειροπέδες μετέφεραν στο υπόγειο της Βουλής τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής από τις φυλακές Κορυδαλλού άρον άρον, πριν τις κρίσιμες ψηφοφορίες εισέρχονταν στην αίθουσα της Βουλής και τους απομάκρυναν κακήν κακώς με το πέρας της ψηφοφορίας.
  Η τακτική αυτή ήταν θρασύτατη, ξεδιάντροπη, προσβλητική που αποδείκνυε την μικρότητα του πολιτικού ήθους Σαμαρά. Στην προσπάθεια του να εκδικηθεί τους προφυλακισμένους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής καταπατούσε όλα τα δικαιώματα τους.
  Αν αυτοί οι βουλευτές που είναι προφυλακισμένοι αθωωθούν η δημοκρατία και το Σύνταγμα πως τους προστάτεψε κατά την περίοδο της προφυλάκισης τους; Χθες ο Μειμαράκης ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και ο Βενιζέλος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκαν στην Κωνσταντοπούλου επειδή απλά τήρησε τους κανόνες του συντάγματος.
  Αυτοί που συστηματικά και κατά κόρον ποδοπάτησαν το Σύνταγμα στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής δεν δικαιούνται να εκφράζουν άποψη περί Συντάγματος. Μόνο αυτό το ηθικό στοιχείο πρέπει να αποτιμηθεί.  Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής προφυλακίστηκαν, δεν έχουν καταδικαστεί και μέσα από τις φυλακές επανεξελέγησαν. Υποδείξτε μας ένα Έλληνα βουλευτή που θα προφυλακιζόταν και θα επανεξελεγόταν μέσα από την φυλακή. Κανένας και καμία.
  Η Κωνσταντοπούλου λειτούργησε άψογα και μπράβο της για την συνταγματική της στάση. Δεν λειτούργησε υπό τον καθεστώς της προκατάληψης όπως οι προκάτοχοι της αλλά λειτούργησε εφαρμόζοντας το Σύνταγμα που κάποιοι ποδοπάτησαν και ντρόπιασαν μόνο και μόνο επειδή ήθελαν να πλήξουν τους πολιτικούς αντιπάλους τους. ΠΗΓΗ
  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!:Bankingnews: Φιλελεύθερος ο Σύριζα - 90% Μνημόνιο - Πλειστηριασμοί και στην πρώτη κατοικία!  ΚΑΙ Ο Παπαδημούλης έλεγε το ποίημα απ’ έξω και ανακατωτά από πέρυσι τον Σεπτέμβριο!

  Σε δύσκολη θέση οι «αντικειμενικοί» δημοσιογράφοι από την μνημονιακή στροφή του Σύριζα  Έχουν πολύ πλάκα, τελικά, οι διάφοροι «αντικειμενικοί» και «ανεξάρτητοι» δημοσιογράφοι, οι οποίοι προσπαθώντας να δικαιολογήσουν την μνημονιακή στροφή του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και την αποδόμηση των προεκλογικών του εξαγγελιών, εκτίθεται πλήρως. Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί ο γνωστός «αντιφασίστας» και «ορφανό» του «Ιού» Δημήτρης Τρίμης, ο οποίος με ένα άρθρο του στην ανεπίσημη έκφραση του ΣΥΡΙΖΑ, την «Εφημερίδα των Συντακτών» (γνωστή και ως «εφημερίδα των φωτομοντάζ») προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Με μια συλλογιστική που τον κάνει κυβερνητικότερο των κυβερνητών, ο Τρίμης αναφερόμενος στην κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ γράφει, μεταξύ άλλων, ότι «Τότε, θα μπορούσαμε νομίζω να πούμε ότι σήμερα πράγματι φαίνεται να ζούμε μια «δεξιά στροφή», μια «δεξιά παρένθεση» της νέας κυβέρνησης, ώστε να της δοθεί ο χρόνος να παραμείνει… στην κυβέρνηση και να εφαρμόζει, σταδιακά έστω, το αριστερό της πρόγραμμα. Διότι αν έσπαγε τα μούτρα της την Παρασκευή το βράδυ, και οι γνωστοί ιμπεριαλιστικοί «θεσμοί» και οι εγχώριοι και εξωχώριοι δολιοφθορείς σάλπιζαν «πάρτε τα λεφτά και τρέξτε», για ποιο αριστερό πρόγραμμα θα κουβεντιάζαμε τώρα;» 
  Λίγο ακόμη και θα μας έλεγε ο Τρίμης ότι ο Τσίπρας είναι η μετενσάρκωση του Λένιν και επαναφέρει στις ημέρες μας μια σύγχρονη εκδοχή της ΝΕΠ (Νοβάγια Εκονομιτσέσκαγια Πολίτικα), της Νέας Οικονομικής Πολιτικής, που αποφάσισε και πραγματοποίησε ο αρχιμπολσεβίκος εγκληματίας στον κρίσιμο, βασικό, υπαρξιακό τομέα της οικονομίας του νεοσύστατου σοβιετικού κράτους.
  Ο Λαός μας, γι αυτές τις περιπτώσεις, χρησιμοποιεί τις εκφράσεις «Το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται κι ο παπάς» και «Βασιλικότερος του Βασιλέως». Επειδή, όμως, πιθανότατα και οι δύο εκδοχές δεν προβλέπεται να του είναι αρεστές για ιδεολογικούς λόγους, του το λέμε πιο ωμά: Μην γλείφεις τόσο απροκάλυπτα την κυβέρνηση. Εκτίθεσαι…
  Στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει χαμός, συνιστώσα (κομμουνιστική τάση) επιζητεί έκτακτο συνέδριο και αλλαγή ηγεσίας, ο Λαφαζάνης ωρύεται, ο Μητρόπουλος βγαίνει «αντάρτης» από τα αριστερά, ο Γλέζος ξεσκεπάζει την κυβερνητική πολιτική και ζητάει συγνώμη από τον Ελληνικό Λαό για την προσωπική συμβολή του στην κοροϊδία αυτή, αλλά ο Τρίμης φέρεται λες και είναι κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ακόμη και το τελείωμα του άρθρου του, όπου αναφέρεται στο «Εθνικό Σχέδιο της Θεσσαλονίκης», το οποίο στην ουσία έχει εγκαταλείψει ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού αναφέρεται στους «τέσσερις πυλώνες» που περιλαμβάνει, καταλήγει ως εξής: «Οτιδήποτε επομένως από το πρόγραμμα εφαρμοστεί το επόμενο διάστημα θα είναι επιτυχία».
  Προσέξτε την έκφραση του Τρίμη: «οτιδήποτε». Υποσχέθηκε, δηλαδή, ο ΣΥΡΙΖΑ τέσσερις συγκεκριμένες δεσμεύσεις και ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος αμέσως περιορίζει το βεληνεκές της εφαρμογής του, με την έκφραση «οτιδήποτε». Αρκετοί μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ είχαν την ευθιξία να διαμαρτυρηθούν για την σαφέστατη αλλαγή πορείας του κόμματος σε μνημονιακούς δρόμους, αλλά ο Τρίμης με φτηνά επιχειρήματα προσπαθεί να δικαιολογήσει την στροφή της ηγεσίας. Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις «αναλύσεις» του και για τις επόμενες κωλοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ. Αν, μάλιστα, κινηθούν στο ίδιο επεξηγηματικό επίπεδο μ΄αυτό το κείμενο, θα πρέπει ίσως να τεθεί θέμα άμεσης αντικατάστασης του νυν κυβερνητικού εκπροσώπου Γαβριήλ Σακελλαρίδη από τον Τρίμη. Είναι ο πλέον κατάλληλος γι αυτήν την θέση…  Γιώργος Μάστορας
  Συμβούλιο της Ευρώπης: Κυνηγήστε πιο σκληρά την Χρυσή Αυγή!


  Οι ανθέλληνες νεοταξίτες του Συμβουλίου της Ευρώπης και ειδικότερα της διαβόητης «Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας», δε φαίνεται να ικανοποιούνται από τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και τις προφυλακίσεις του Αρχηγού και της μισής κοινοβουλευτικής ομάδας, ούτε από την… πολλά υποσχόμενη μεταναστευτική πολιτική των Τσιπροκαμμένων και ζητούν με Έκθεσή τους που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες το βράδυ: «Η Ελλάδα να αγωνιστεί πιο σκληρά κατά της φυλετικής βίας και του μίσους».
  Ιδού κάποια σημεία της Έκθεσης:
  «Με την άνοδο της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, η Ελλάδα έχει βιώσει μια απότομη αύξηση της ρατσιστικής βίας τα τελευταία χρόνια, η οποία έχει δημιουργήσει ένα κλίμα φυλετικού μίσους και φόβου έναντι του οποίου δεν έχει γίνει τίποτα για πάρα πολύ καιρό.
  Η ρητορική μίσους συχνά μένει ατιμώρητη και η επίσημη καταδίκη δεν είναι αρκετή. Τεράστιες διαστάσεις έχουν λάβει οι διακρίσεις κατά των γκέι, των λεσβιών και των τρανσέξουαλ, που πέφτουν συνήθως θύματα παρενόχλησης χωρίς να προστατεύονται επαρκώς.
  Οι μετανάστες που πέφτουν θύματα ρατσιστικής βίας δεν καταγγέλλουν τις επιθέσεις, φοβούμενοι ότι θα απελαθούν, δημιουργώντας έτσι ένα γενικό κλίμα ατιμωρησίας…».
  Και κάποιες σύντομες παρατηρήσεις:
  1ονΗ σύνδεση της «ρατσιστικής βίας» με την Χρυσή Αυγή, γίνεται προφανώς ενόψει της επικείμενης Μεγάλης Δίκης, για να πιεστεί η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων (άλλο που δε θέλει…) σε παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη, προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό από την Νέα Τάξη Πραγμάτων αποτέλεσμα…
  2ονΗ έλλειψη περιστατικών πραγματικής «ρατσιστικής βίας» από Έλληνες προς αλλοδαπούς προβληματίζει τους νεοταξίτες, γιατί τους χαλάει τη σούπα της προπαγάνδας. Απαιτούν, λοιπόν, να γίνει νόμος ώστε να μην απελαύνονται όσοι καταγγέλλουν «ρατσιστικές» επιθέσεις, για να δημιουργηθεί μια βιομηχανία ψευδών καταγγελιών από αλλοδαπούς, που θα κερδίζουν έτσι τη νομιμοποίησή τους στη Χώρα και που θα δικαιολογούν Εκθέσεις σαν την παραπάνω!
  3ονΕίναι αστείο να μιλάνε κάποιοι για «ρατσιστική βία» στην Ελλάδα, από τη στιγμή που σε μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες γίνονται συχνότατα πλέον πολύνεκρες επιθέσεις φανατικών μουσουλμάνων κατά εβραίων, σε τέτοιο βαθμό, που προσφάτως ο πρωθυπουργός του Ισραήλ έκανε έκκληση στους εβραίους της Ευρώπης να εγκατασταθούν στο Ισραήλ, για την ασφάλειά τους! ΠΗΓΗ


  Σουρεαλιστικός Βαρουφάκης: Υποστηρίξτε εμάς τους προοδευτικούς, για να φέρουμε κι άλλους δολοφόνους λαθρομετανάστες!
  Το περιοδικό Charlie Hebdo προ ημερών θρήνησε αρθρογράφους, σκιτσογράφους και συνεργάτες του από μία επίθεση τζιχαντιστών, οι οποίοι θεώρησαν ότι πρέπει να σκορπίσουν τον θάνατο σε όποιον χλευάζει την θρησκεία τους.
  Οι δράστες της δολοφονικής αυτής επιθέσεως φυσικά δεν ήταν γηγενείς γάλλοι, αλλά «αφομοιωθέντες» μετανάστες, γεγονός που αποδεικνύει ότι η αριστερίστικη ιδεοληψία περί λαθρομετανάστευσης, πέρα από καταφανέστατα ανιστόρητη, ακοινώνητη και διεστραμμένη, είναι και επικίνδυνη για όσους έχουν την ατυχία να κυβερνώνται από ερυθρά ανδρείκελα, είτε «μωβ», είτε «ροζ» αποχρώσεως. Πάμε λοιπόν για μία «βουτιά» στον πολιτικό σουρεαλισμό με πινελιές μπαουχάους και μια οσμή φρενοκομείου.
  Ο Βαρουφάκης στην προσπάθειά του να κάνει άλλη μία προπαγανδιστική έκκληση για έλεος προς τους διεθνείς τοκογλύφους επανέλαβε για άλλη μία φορά την γνωστή «μπαρούφα» του περί ανάγκης στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ εμπρός στην «κακή» Χρυσή Αυγή. Συγκεκριμένα είπε: «Αν οι φιλοευρωπαϊκές κυβερνήσεις, όπως αυτή στην οποία συμμετέχω, ασφυκτιούν και αν οι άνθρωποι που τις εξέλεξαν έχουν οδηγηθεί στην απελπισία, οι μόνοι που θα ωφεληθούν θα είναι οι φανατικοί, οι ρατσιστές, οι εθνικιστές και όλοι όσοι ζουν με το μίσος. Αν πιστεύετε ότι έχετε συμφέρον να σκοτώσετε τις προοδευτικές κυβερνήσεις όπως η δική μας τότε θα πρέπει να περιμένετε τα χειρότερα».
  Κοινώς, για να αντιληφθούμε το σουρεαλιστικό τερατούργημα που απλώνεται ως είδηση εμπρός μας, ο υπουργός οικονομικών μίας κυβέρνησης που πρεσβεύει τη νομιμοποίηση και την μονιμοποίηση των εν Ελλάδι λαθρομεταναστών, πρεσβεύει δηλαδή την ελεύθερη σύσταση πυρήνων τζιχαντιστών στην Ελλάδα, πήγε και μίλησε στα θύματα της ισλαμικής τρομοκρατίας για την ανάγκη του πολυπολιτισμού. Ο πίνακας συμπληρώνεται από το γεγονός ότι αυτοί έκατσαν και άκουσαν ευλαβικά τις μπαρούφες του και τις έκαναν και εξώφυλλο με αυτό το νόημα!
  Η όλη παράνοια που παρακολουθήσαμε, είναι ουσιαστική η εξίσωση θύματος με θύτη, που παραδοσιακά επιχειρεί η ισοπεδωτική μαρξιστική σκέψη. Σύμφωνα με αυτή τη λογική ο Έλληνας που δεν θέλει να ζει κλειδωμένος στο σπίτι του, φοβούμενος την εγκληματικότητα που παράγεται στην υποβαθμισμένη γειτονιά του, είναι ίδιος ή και χειρότερος από τον εγκληματία που τον καιροφυλακτεί. Με βάση αυτόν τον τρόπο σκέψεως ο τρόπος αντιμετώπισης αυτού του φυσικού φόβου που παράγει η εγκληματικότητα, είναι ο εναγκαλισμός του εγκληματία και η «διακριτικότερη» (ή και καθόλου) αστυνόμευση.
  Βεβαίως όλος ο μη παρανοϊκός κόσμος αντιλαμβάνεται ότι η συγκεκριμένη άποψη είναι παντελώς καταστροφική για την κοινωνία, γι' αυτό αποδοκιμάζει συνολικά την μεταναστευτική πολιτική των εν λόγω αριστερών κομμάτων. Ας γνωρίζουν ότι η παράνοιά τους, ακόμα και όταν γίνεται στυγνή προπαγάνδα δεν πρόκειται να βελτιώσει ούτε τις συνθήκες διαβίωσης των συμπολιτών μας, ούτε θα μειώσει τις πιθανότητες επανάληψης σκηνικών όπως αυτό που βίωσαν οι ίδιοι.
  Ο πολυπολιτισμός, μοιραία, γυρνάει ως μπούμερανγκ ακόμα και στους υποστηρικτές του, γιατί πολύ απλά κάποιοι ούτε μπορούν, ούτε - πολύ περισσότερο - θέλουν να αφομοιωθούν.   ΠΗΓΗ

  ΦΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΕΝ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ: ΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


  Συνέντευξη στο γνωστό αριστεροκουλτουριάρικο «σατυρικό» έντυπο «Charlie Hebdo» της Γαλλίας, έδωσε ο εκ των πρωτομαστόρων της μνημονιακής υποταγής στους διεθνείς τοκογλύφους… φον Βαρουφάκεν, ο οποίος δεν παρέλειψε να προειδοποιήσει τα ανδρείκελα της παγκόσμιας εξουσίας, ότι αν δεν «βοηθήσουν» -πετώντας του κανά κοκαλάκι- τον πειθήνιο ΣΥΡΙΖΑ να επιτύχει, θα έχουν πλέον να αντιμετωπίσουν τους Έλληνες εθνικιστές, την Χρυσή Αυγή. Ιδού οι σχετικές του δηλώσεις: «Εάν κόμματα φιλοευρωπαϊκά και δημοκρατικά σαν το δικό μας οδηγηθούν στην ασφυξία, και εάν οι λαοί που τα εξέλεξαν σπρωχτούν στην απόγνωση, τα μοναδικά άτομα που θα επωφεληθούν από αυτή την κατάσταση, θα είναι οι φανατικοί, οι ρατσιστές, οι εθνικιστές και όλοι αυτοί που ζουν με τον φόβο και το μίσος. Αυτό που έχω να πω στους ομολόγους μου είναι το εξής: Εάν θεωρείτε ότι είναι συμφέρον σας να καταστρέψετε κόμματα προοδευτικά σαν το δικό μας, μόλις λίγες μέρες μετά την εκλογή μας, θα πρέπει να περιμένετε να αντιμετωπίσετε το χείριστο».

  Από το στόμα του και στου λαού τ’ αυτί!  ΠΗΓΗ

  Το Ποτάμι της ξενοδουλείας: διαπιστευτήρια σε Βρυξέλλες, Βερολίνο από τον εκπρόσωπο του εθνικού εργολάβου

  Παρά το γεγονός ότι ο βασικός στόχος του συνονθυλεύματος υπό τον τίτλο «Ποτάμι», ήτοι η αποτροπή να αναδειχτεί η Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, γνώρισε παταγώδη αποτυχία, ο επικεφαλής του πήρε σβάρνα Βρυξέλλες και Βερολίνο προκειμένου να υπενθυμίσει στους «εταίρους» και δανειστές πως εξακολουθεί να βρίσκεται υπό τις διαταγές τους για οποιαδήποτε υπηρεσία του ζητηθεί.
  Υπό αυτό το πρίσμα, ο Σ. Θεοδωράκης άφησε στην άκρη το ποδήλατο και τις πολυδάπανες και πολυδιαφημισμένες βόλτες στην ελληνική επαρχία και πλέον περιδιαβαίνει τας Ευρώπας, διακηρύσσοντας μεγαλοφώνως τον συμμορφωτισμό του στις επιταγές των διεθνών τοκογλύφων, όπως άλλωστε απαιτούν οι εγχώριοι χορηγοί του.
  Στην πρωτεύουσα του αντιευρωπαϊκού τερατουργήματος της Ε.Ε., τις Βρυξέλλες, ο ποταμίσιος είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Συμμαχίας των Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη Γκι Φέρχοφσταντ, ενώ σήμερα πρόκειται να μιλήσει στην Ολομέλεια της Ομάδας των Σοσιαλδημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κατόπιν θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, αλλά και τον Έλληνα επίτροπο Δ. Αβραμόπουλο.
  Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Σ. Θεοδωράκης πρόκειται να συναντηθεί και με τον αντικαγκελάριο και υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ. Το περιεχόμενο των επαφών βεβαίως, έχει να κάνει με τη πρόθεση του επικεφαλής του Ποταμιού να διαβεβαιώσει τους παράγοντες των δανειστών και της ευρωπαϊκής πλουτοκρατίας πως το κόμμα του αποτελεί έναν από τους πιστότερους συμμάχους τους στην Ελλάδα και μπορούν φυσικά να υπολογίζουν σ' αυτόν.
  Αυτό άλλωστε είχε δηλώσει και ο ίδιος ο Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος είχε δημοσίως ξεκαθαρίσει πως επιθυμούσε σφόδρα την συμμετοχή του Σ. Θεοδωράκη στη νέα ελληνική κυβέρνηση. Ο λόγος είναι προφανής και δεν απαιτεί αναλύσεις ή ειδικούς σχολιασμούς.
  Μετά την ολική κατάρρευση του κλεφτοΠΑΣΟΚ, συγκεκριμένα πανίσχυρα οικονομικά συμφέροντα τα οποία στήριζαν την εγκληματική συμμορία της Χαρ. Τρικούπη έστρεψαν το ενδιαφέρον τους προς ένα γνήσιο τέκνο τους, τον μεγαλοδημοσιογράφο Σ. Θεοδωράκη και το κόμμα-παρωδία Ποτάμι, επιχειρώντας να το καταστήσουν ρυθμιστικό παράγοντα της πολιτικής ζωής, συμφώνως πάντοτε προς τα συμφέροντα της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου.
  Πρωτίστως όμως, η σκοπιμότητα της δημιουργίας του Ποταμιού και της ανάδειξης και διαφήμισης του φανατικά μνημονιακού Σ. Θεοδωράκη απ' όλα ανεξαιρέτως τα μέσα ενημέρωσης, υπήρξε η απόπειρα να υποσκελιστεί και να περιοριστεί η Χρυσή Αυγή. Αυτή ήταν η πρεμούρα των νταβατζήδων της πολιτικής και οικονομικής ζωής και αυτή την αποστολή ανέλαβε να φέρει σε πέρας ο Σ. Θεοδωράκης, με τις ευλογίες σαφώς της κάστας των τοκογλύφων που εξουσιάζει τους ευρωπαϊκούς Λαούς από τις Βρυξέλλες.  ΠΗΓΗ
  FREE HELLAS web Radio

  ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6183136901439156702

  Δημοσίευση σχολίου

  Translate

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  SOCIAL

  ΤΩΡΑ

  ΑΡΘΡΑ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Widget by:Blogger Tips
  Pro Blogger Tricks
  Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

  ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

  Delivered by FeedBurner

  ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
  Recommended Post Slide Out For Blogger

  ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

  Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

  You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

  item