Widgets

Οι τουρκόφρονες του DEB ζητούν ανταλλάγματα μειοδοσίας στην Θράκη για την στήριξή τους στον Σύριζα


Αποθρασυμμένο τελείως το τουρκοκόμμα DEΒ, ζητά από την κυβέρνηση, με ανακοίνωσή του, να θεσπίσει εδώ και τώρα τα δίγλωσσα τουρκόγλωσσα νηπιαγωγεία, την εκλογή των μουφτήδων, την νομιμοποίηση των εθνοτικών προσδιοριστικών σε φορείς και συλλόγους και όλα εκείνα τα οποία κρίθηκαν παράνομα στην ισχύουσα Συνθήκη της Λωζάννης.

Όχι άδικα βέβαια, αφού οι αυτοχριζόμενοι αριστεροί ''σωτήρες'' της χώρας μας δεσμεύτηκαν προεκλογικά να τα πράξουν όλα αυτά, κυκλοφορώντας μάλιστα τα σχέδιά τους για την παράδοση της Θράκης και στην τουρκική γλώσσα ''ως είθισται'' άλλωστε, για να μπορέσουν να ωφεληθούν ψηφοθηρικά, ανταλλάσσοντας αναίσχυντα ψήφους με εθνικές παραχωρήσεις.

Η ανακοίνωση-απαίτηση της εν λόγω πολιτικής πρακτοροσύναξης, αποτελεί συνέχεια των απαιτήσεων της Άγκυρας μετά τις πρόσφατες δηλώσεις των τριών νεοεκλεγέντων μειονοτικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Θράκη, αλλά και την κορύφωση του τουρκικού παρεμβατισμού επί των εσωτερικών υποθέσεων της Ελλάδας, όπως δε και την τουρκική διεισδυτικότητα στην περιοχή μας.

Η περιοχή μας έχει εγκαταλειφθεί από το αδιάφορο κράτος των Αθηνών κι από όλα τα εθνομηδενιστικά πολιτικά σκουπίδια που το περιβάλουν. Επιτρέποντας έτσι, να υπάρχει απόλυτη επιβολή των απόψεων της Άγκυρας, καθοδηγούμενη από ψευτομουφτήδες που έχουν μετατρέψει τα τεμένη από χώρους λατρείας σε χώρους εθνικιστικής τουρκικής προπαγάνδας κατά των Ελλήνων, αλλά κι όπου η ελληνική νομοθεσία έχει προ πολλού αντικατασταθεί, σε μεγάλο μέρος της, από την Σαρία.

Γίνεται, πλέον απολύτως κατανοητό πως για τον ΣΥΡΙΖΑ τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο η τουρκολαγνική θολοκουλτούρα της πολυπολιτισμικότητας, υπερτερεί από το καθήκον προς την πατρίδα. Το αποτέλεσμα αυτής της υποστήριξης των τουρκικών σχεδιασμών, καθιστά αγαστή την συνεργασία του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, με την ελλαδική κυβέρνηση, προκειμένου η Θράκη να χαρακτηριστεί κι επισήμως ως τουρκική!

Ενδεικτικό των προθέσεων της Τουρκίας και των εν Θράκη ελληνόφωνων οργάνων της, είναι ότι ο χάρτης τείνει να βαφτεί όχι γκρίζος, όπως έγινε στις ευρωεκλογές, αλλά τουρκοπράσινος από την σημαία της ανεξάρτητης Θράκης προς ικανοποίηση και χαρά της γείτονος Τουρκίας. Στην Θράκη πέρα από την μειονότητα υπάρχει και η πλειονότητα που αγωνίζεται, πολεμά κι αντιστέκεται στα εθνοπροδοτικά σχέδια του κάθε υποταγμένου ραγιά πολιτικάντη. Αυτή η πλειονότητα δεν μπορεί να αγνοηθεί όσο κι αν το προσπαθούν οι εθνομηδενιστές πολιτικοί όλων των αποχρώσεων.

Για ακόμη μία φορά βροντοφωνάζουμε στον Θρακιώτη πολίτη να ξυπνήσει! Να ορθώσει το ανάστημά του και να πυκνώσει τις τάξεις μας ενάντια σε όλους τους επικίνδυνους προδότες. Η Χρυσή Αυγή διαμηνύει σε όλους αυτούς που ανέχονται κι ενισχύουν τον εκάστοτε τούρκο πρόξενο και την δράση των πρακτόρων, εγχώριων και μη και των συνοδοιπόρων τους, ότι και θέλουμε και μπορούμε να κλείσουμε το μίασμα του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής και να απελάσουμε τους πράκτορες.

Χρυσή Αυγή Για μία Θράκη παντοτινά Ελληνική!

Κρυσταλίδου Κόνι - Τ.Ο. Ξάνθης

Τι θα γίνει στη Θράκη όταν πέσουν οι φερετζέδες;Οι πρώτες ενδείξεις για το τι μέλλει γενέσθαι στη χειμαζόμενη πατρίδα μας, μόνο ενθαρρυντικές δεν είναι. Ψήφισαν οι Έλληνες και εναπόθεσαν τις ελπίδες τους σ’ έναν σχηματισμό, με νέο αρχηγό, που μέχρι πρόσφατα σχετικά, πάλευε κάθε φορά για την είσοδό του στη βουλή. Ένα συνονθύλευμα από αριστερές  συνιστώσες, που εγκολπώθηκε άφθονο παλιό ΠΑΣΟΚ, είναι αυτό που έχει τη λαϊκή εντολή για έξοδο από την κρίση.

Δυστυχώς μέχρι τώρα αυτό που προβάλλεται κυρίως είναι οι οικονομικές συνέπειες μιας κρίσης αξιών, που έχει καταβαραθρώσει την ελληνική κοινωνία, παραμερίζοντας και εν πολλοίς υποβαθμίζοντας άλλες επιπτώσεις, οι οποίες είναι ίσως και σημαντικότερες και ως τέτοιες νοούνται αυτές που αφορούν τα εθνικά θέματα.

Οι πρώτες μέρες της νέας συγκυβέρνησης, μαζί με τις προγραμματικές δηλώσεις στη βουλή, μας δίνουν μια εικόνα των υπαναχωρήσεων, που έχουν ξεκινήσει τα κυβερνητικά στελέχη στα οικονομικά θέματα, αλλά και μια ανατριχιαστική συνέπεια σε ότι αφορά τα μείζονα εθνικά ζητήματα.

Ο λόγος σε πρώτη φάση για τη Θράκη, όπου με μπροστάρη τον μουσουλμάνο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ οραματίζονται ριζικές αλλαγές και ήδη έχουν αρχίσει να βάζουν τα ζητήματα, που όλως παραδόξως ελάχιστα απέχουν από τον τρόπο που τα αντιλαμβάνεται το τουρκικό προξενείο.

Ο κύριος αυτός λοιπόν, μη αντιλαμβανόμενος ότι είναι βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, δηλώνει ανερυθρίαστα ότι δεν αναγνωρίζει τους μουφτήδες που τοποθέτησε το ελληνικό κράτος, αμφισβητώντας στην ουσία το ίδιο το κράτος, ενώ μέμφεται την Ελλάδα για τη μη αναγνώριση της Τουρκικής Ένωσης, θέτοντας ευθέως θέμα εθνικής ταυτότητας για τη μουσουλμανική μειονότητας. Υπερβάλλει δε εαυτόν και αναδεικνύεται σε υπερβουλευτή – προστάτη όλων των εν Ελλάδι μουσουλμάνων, βάζοντας μετ’ επιτάσεως το αίτημα για ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα, προκειμένου να εκτελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα οι «700.000 μουσουλμάνοι της πρωτεύουσας», όπως δηλώνει ο ίδιος.

Όλα αυτά όμως δεν είναι πλέον γραφικότητες ενός ενδεχομένως πρακτορίσκου, αλλά επίσημες θέσεις κυβερνητικού βουλευτή και μάλιστα με αμέριστη στήριξη και άλλων, μη μουσουλμάνων, συριζαίων. 

Κάπου εδώ ο λαϊκισμός μας τελείωσε. Είναι η ώρα της ευθύνης και πρέπει να αντιληφθούν ότι οι όποιες αποφάσεις ίσως καθορίσουν το μέλλον της Ελλάδας. Τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν ίσως να είναι πολύ μεγάλα για το πολιτικό ανάστημα του Αλέξη και μη διαχειρίσιμα. Τα σχέδια της τουρκικής κυβέρνησης, να αναγορευθεί σε προστάτη και εγγυητή των δικαιωμάτων όλων των μουσουλμάνων που ζουν στην Ελλάδα, σε περίπτωση επιτυχίας και δεδομένης της φύσης της μουσουλμανικής θρησκείας, η Τουρκία θα έχει εξασφαλίσει τη συνδιοίκηση της πατρίδας μας, με την εκάστοτε εκλεγμένη κυβέρνηση.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι σήμερα το μόνο κόμμα στη βουλή με ξεκάθαρες Εθνικές θέσεις και δηλώνει έτοιμος ν’ αγωνιστεί για την πραγμάτωση των Εθνικών επιδιώξεων. Θέση μας είναι ότι τα σύνορα δεν είναι απλές γραμμές στο χάρτη, άλλα τάφροι γεμάτοι με αίμα Μαρτύρων και Ηρώων και δεν πρόκειται να επιτραπεί σε κανέναν Ζεϊμπέκ να παίζει τα παιχνιδάκια των νεοσουλτάνων μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο.ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ 8011424140320983262

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item