Widgets

Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ


Η τελευταία πολιτική αναμέτρηση έφερε στα κοινοβουλευτικά έδρανα την νεόκοπη κυβέρνηση αλλά και την νεόκοπη, υποτίθεται, αξιωματική αντιπολίτευση.

Λίγες μέρες ζωής μετρά η νέα κυβέρνηση και δεν μπορούμε ακόμη, σε γενικό πλαίσιο, να κάνουμε μία ολοκληρωμένη αξιολόγηση και μία κριτική. Επειδή τα πρώτα μηνύματα γραφής της νεόκοπης κυβερνήσεως δεν είναι ενθαρρυντικά, δεν θα μπορούσα να αφήσω χωρίς σχολιασμό τη δήλωση του υπουργού α-Παιδείας, όσον αφορά την κατάργηση των αριστείων στους μαθητές.

Κ. υπουργέ, αυτό που συνέλαβε το μυαλό σας ανοίγει νέους δρόμους ανάπτυξης για την εθνική μας οικονομία. Δεν χρειάζεται πλέον να πηγαίνουν οι μαθητές στα σχολεία και κατ’ επέκταση ούτε οι δάσκαλοι. Αυτομάτως αυτό η κίνηση καταργεί και τα σχολεία. Μπορείτε με ένα μικρό κόστος να στέλνετε τα βιβλία στο σπίτι κάθε μαθητή, στο τέλος δε της κάθε σχολικής χρονιάς του στέλνετε και το χαρτί προβιβασμού. Οι δάσκαλοι μπορούν να μπουν στο ταμείο ανεργίας με 350 ευρώ μηνιαίως. Τα έσοδα που θα επωφεληθεί το Ελληνικό δημόσιο απ αυτή σας τη κίνηση θα είναι τεράστια. Επίσης, κλπ., κλπ., κλπ.

Όπως κ. υπουργέ δεν μπορώ να θυμώσω με το συμπαθητικό τετράποδο με τα τεράστια αυτιά που δεν μπορεί να καταλάβει μια απλή πράξη πολλαπλασιασμού, έτσι δε μπορώ να θυμώσω ούτε με σας. Βλέπετε κ. υπουργέ μία πολύ λεπτή γραμμή χωρίζει την βλακεία απ’ την εξυπνάδα.

Ας περάσουμε τώρα στους έτερους Καππαδόκες και συγκεκριμένα στην πρώην υπουργό α-Παιδείας κ. Γιαννάκου. Η εν λόγο κυρία αφού πρόκοψε με την παρουσία της και το έργο της το υπουργείο α-Παιδείας, παρουσιάστηκε προχθές στο πολιτικό προσκήνιο παραθέτοντας μάλιστα και συμπόσιο σε πρωτοκλασάτα και μη στελέχη της νουδούλας. Αυτή και οι συμπότες είχαν συνομιλίες με κεντρικό θέμα το Σαμαρά. Να βρουν, λέει, νέο αρχηγό γιατί, όπως ονειρεύονται, θα κληθούν συντόμως στην εξουσία.

Αυτοί που μέχρι πρότινος μας έσωναν για δύο και πλέον έτη, θέλουν πάλι να μας ξανασώσουν. Ξέχασαν, ότι μέχρι πρότινος, όπως βάραγε το ντέφι ο Σαμαράς αυτοί… χόρευαν. Η μόνη αντίδρασή τους στο «ρυθμό που έδινε ο πρώην Πρωθυπουργός», αναλώνονταν στα πηγαδάκια των διαδρόμων της βουλής, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άντε και σε κανένα τηλεπαράθυρο.

Πόση υποκρισία πλέον! Δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι ο κόσμος τους έχει πλέον σιχαθεί; Ότι δεν τους έχει ικανούς ούτε για να μοιράσουν δύο γαϊδουριών άχυρο; – πάλι τα γαϊδουράκια στη μέση – ότι θέλοντας και μη πρέπει να φύγουν από το πολιτικό προσκήνιο; Μάλλον σκοπίμως εθελοτυφλούν οι εν λόγο σωτήρες μας. Λοιπόν κύριοι και κυρίες των εδράνων της βουλής από το 2004 γίνατε δίς εξουσία και δίς αντιπολίτευση.

Αυτό απέδειξε ότι είστε ικανοί μόνο για καταστροφή μετ’ αποδοχών. Από τη μία έχουμε τους νύν κυβερνώντες που το μόνο έργο που έχουν να επιδείξουν, είναι ότι ως πρώην αξιωματική αντιπολίτευση δεν έκαναν… τίποτα.

Από την άλλη οι επανανακάμπτοντες στην αξιωματική αντιπολίτευση, χωρίς να τους διακρίνει ίχνος ντροπής και ταπεινότητας, ήρθαν να επιτελέσουν, πάλι, το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ. Δυστυχώς η υποκριτική στάση, χρόνια τώρα, κυβερνώντων και αξιωματικώς αντιπολιτευομένων έφερε τα τωρινά αποτελέσματα στη δύσμοιρη χώρα μας.

Η έγερση όμως του λαού μας, έστω και αυτή, έφερε στο πολιτικό σκηνικό αυτό που πολλά χρόνια έλλειπε. Το Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή. Κυρίες και κύριοι αναγνώστες, η Χρυσή Αυγή είναι ο μοναδικός πολιτικός συνδυασμός που –αποδεδειγμένα – ηθικώς και οικονομικώς είναι άμεμπτος.

Αυτά από μόνα τους όμως δεν φτάνουν. Όμως οι δεκαεπτά Έλληνες Εθνικιστές έχουν αποδείξει, στα δύο και πλέον έτη κοινοβουλευτικής και εξωκοινοβουλευτικής παρουσίας, ότι είναι οι μόνοι που μπορούν να σταθούν με απόλυτη επιτυχία απέναντι στα δύσκολα.

Να είστε σίγουροι ότι θα πετύχουν, και πάλι, στο έργο τους! 


Σ. Παιδάκος

ethnikismos.net


Η κατάντια των εννοιών «εθνική υπερηφάνεια» και «αξιοπρέπεια» στην εποχή των συριζαίων


Η κατάντια των εννοιών «εθνική υπερηφάνεια» και «αξιοπρέπεια» στην εποχή των συριζαίων

Δεν πρόλαβαν να περάσουν παρά μόνον 15 περίπου ημέρες από τις Εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και ήδη η νέα  αφύσικη και αλλοπρόσαλλη συγκυβέρνηση, μας έδωσε να καταλάβουμε τι σημαίνει «εθνική υπερηφάνεια», «εθνική αξιοπρέπεια». Με ύφος ανέμελο, πολλά χαμόγελα και υπερφίαλες δηλώσεις, ωσάν να πήγαιναν όλα καλά για την Πατρίδα μας, συνεχίζουν την επικοινωνιακή διακυβέρνηση των προκατόχων τους. Έχει ήδη καταστεί αντιληπτό, τουλάχιστον στους έστω και κατ’ ελάχιστον σκεπτόμενους, ότι θα «εργαστούν» και αυτοί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, τα ίδια κίνητρα και τους ίδιους σκοπούς με τους ταγούς της προηγούμενης, επίσης αριστεροδεξιάς συγκυβέρνησης, με κάποιες επικοινωνιακές διαφοροποιήσεις, μόνο και μόνο για να φανεί ότι δήθεν επέρχεται «αλλαγή». 

Έτσι, η «σωτηρία» της Χώρας έγινε «εθνική υπερηφάνεια» και «αξιοπρέπεια», τόσο μεγάλη μάλιστα που αναβάθμισε την λεγόμενη τρόικα, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, το ΔΝΤ και την Κομισιόν σε «θεσμό». Πόσο οξύμωρο είναι η ενδυνάμωση του δυνάστη να αποτελεί λόγο αναπτέρωσης του ηθικού του καταδυναστευόμενου; Με αυτά «φούσκωσαν» τα στήθη, ειλικρινώς διερωτώμαι, ποιών; Ελλήνων ή ραγιάδων; Ελευθέρως σκεπτόμενων ανθρώπων με υψηλό αξιακό σύστημα ή δέσμιων ατόμων μιας καθοδηγούμενης και υποταγμένης μάζας; Ενημερωμένων ή όχι; Λαού ή όχλου;

Τόσο… απλό ήταν τελικά; Ούτε η Σημαία, ούτε η Πατρίδα, ούτε η Δικαιοσύνη, ούτε η Σωστή και Ωφέλιμη Εξωτερική Πολιτική, ούτε οι Ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις, ούτε η ανακήρυξη της Α.Ο.Ζ. και η εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου, ούτε η Αυτάρκεια, ούτε γενικά, με δυο λόγια, οι Υψηλές Αξίες και η Ανεξαρτησία και Εθνική Κυριαρχία της Χώρας, φαίνεται ότι θα έκαναν τους ανωτέρω να νιώσουν «εθνικά υπερήφανοι» και «αξιοπρεπείς». Βέβαια, όλα εξηγούνται, αφού προφανώς, ένα μεγάλο μέρος αυτών που δηλώνουν «εθνικά υπερήφανοι» είναι απλώς δειλοί και εθελοτυφλούν, όσο για τους υπόλοιπους στην κρίση σας. Η Αλήθεια, όπως είναι γνωστό, τυφλώνει πάντα εκείνον που, είτε δεν τον συμφέρει είτε φοβάται να την αντιμετωπίσει. Ως εκ τούτου, πρέπει να βρει μια διέξοδο προκειμένου να αποφύγει να την παραδεχθεί και να συνεχίσει τον ανούσιο και επιφανειακό βίο του, την διαχείριση και πορεία του οποίου έχει αφήσει στην τυχαιότητα και τα συμφέροντα των ανθελληνικών γερακιών.

Για μια ακόμη φορά, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε προειδοποιήσει τον Ελληνικό Λαό ότι και τα συγκυβερνώντα σήμερα συστημικά κόμματα θα συνέχιζαν απαρεγκλίτως την ίδια ανθελληνική πολιτική. Για όποιον δεν το κατάλαβε ακόμη (!) και εξακολουθεί να νιώθει «εθνικά υπερήφανος» και «αξιοπρεπής», ας γνωρίζει τουλάχιστον και τον λόγο που νιώθει έτσι και αυτός δεν είναι άλλος από την αυτοκαταστροφή με την παράταση και διαιώνιση της υποδούλωσης τόσο της Πατρίδος όσο και του ίδιου στους τοκογλύφους και μπολσεβίκους.

Δήμητρα Βελέντζα, Δικηγόρος, Δημοτική Σύμβουλος της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ».

xryshaygh.com

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 4018881479425654273

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item