Widgets

«ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ» = ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ-ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΚΟΡΟΪΔΙΑ από το SYRIZA!!!


Παράταση δανειακής σύμβασης σημαίνει ξεπούλημα και κοροϊδία σε βάρος των πολιτών από το Σύριζα


Παράταση δανειακής σύμβασης σημαίνει Αγγλικό Δίκαιο, καμία ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας και συνέχεια στο ξεπούλημα της Ελλάδος, δηλαδή τα άκρως αντίθετα από όσα απαίτησε ο ελληνικός λαός με την ψήφο του στις εκλογές. -  Το αίτημα για παράταση της δανειακής σύμβασης ισοδυναμεί με 100% Μνημόνιο και συνέχιση της ανθελληνικής πολιτικής των διεθνών τοκογλύφων.  Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!
Τεράστια κοροϊδία και κυβίστηση από τον Σύριζα: Κατατέθηκε η αίτηση παράτασης του Μνημονίου


Κατατέθηκε τελικώς σήμερα η αίτηση για την παράταση του μνημονίου από τους συγκυβερνώντες παρά τις φανφάρες των προηγούμενων ημερών για «ανυποχώρητη στάση» και για «Κούγκι» σε περίπτωση που οι «δανειστές» επιμείνουν στην απαίτηση για παράταση του μνημονίου.
Τα ελλαδικά ΜΜΕ πραγματοποιούν μία τεράστια επιχείρηση παραπλάνησης του Ελληνικού Λαού, ώστε να εμφανιστεί η κυβίστηση και η υποταγή στα κελεύσματα των διεθνών τοκογλύφων, ως δήθεν «συμβιβασμός». Ενδεικτικός ο τίτλος πολλών εφημερίδων και δημοσιευμάτων σε ιστοσελίδες περί “Παράταση της «Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης»”. Με λεξιμαγείες και χρήση ορολογίας επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν τον Ελληνικό Λαό, για να μην εξαγριωθούν οι πλατείες που από την «Ανάσα Αξιοπρέπειας» περνάνε απότομα στην παράταση του μνημονίου.
Ας δούμε δύο αδιαπραγμάτευτες και αδιάψευστες πραγματικότητες, μέσα από ντοκουμέντα:
  1. Σύμφωνα με τροπολογία της κυβερνήσεως των Σαμαροβενιζέλων σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείαςο Σαμαράς στις 8 Δεκεμβρίου του 2014 όταν όλοι μιλούσαν για παράταση του μνημονίου, στην ουσία είχε παρατείνει την «Κύρια Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης», όπως ακριβώς τώρα ο Τσίπρας. Βεβαίως τότε όλοι καλώς μιλούσαν για παράταση του μνημονίου, γιατί είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα, όπως θα δούμε παρακάτω.
  2. Η «Κύρια Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης» της οποίας παράταση ζήτησε ο Τσίπρας είναι κατ’ ουσίαν το μνημόνιο. Όπως αναγράφεται στην Κύρια Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης: «Η διαθεσιμότητα και η παροχή Χρηματοδοτικής Ενίσχυσης στο πλαίσιο της παρούσας Σύμβασης, συμπεριλαμβανομένων των Διευκολύνσεων εξαρτώνται από τη συμμόρφωση του Δικαιούχου Κράτους Μέλους με τα μέτρα που ορίζονται στο Μνημόνιο»
Συνεπώς ο Τσίπρας κατέθεσε αίτηση για παράταση της συμμόρφωσής της Ελλάδος με τους κανόνες, τους όρους και τις προσταγές του Μνημονίου. Το «Κούγκι» έγινε πασχαλιάτικη λαμπάδα και η «αξιοπρέπεια» έγινε «παράταση της γονυπετούς στάσης». Και σε άλλα με υγεία!
Σχετικά με το ζήτημα το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Πρώτης τάξεως κυβίστηση από τον Σύριζα με την παράταση της δανειακής σύμβασης
Το αίτημα για παράταση της δανειακής σύμβασης ισοδυναμεί με 100% Μνημόνιο και συνέχιση της ανθελληνικής πολιτικής των διεθνών τοκογλύφων.»  ΠΗΓΗ

Έτοιμη η κωλοτούμπα - Έγινε “κούγκι” το αντιμνημόνιο: Έρχεται η Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης!

Η μνημονιακή κωλοτούμπα του Σύριζα είναι έτοιμη και όλη η "σκληρή διαπραγμάτευση" ήταν για την ορολογία του Μνημονίου. Για το πώς δηλαδή θα επαναφέρουν το μνημόνιο σε αντίθεση με την νωπή λαϊκή εντολή με διαφορετικό όνομα για να μην το καταλάβουν οι χαχόλοι του Σύριζα.
Το καθεστωτικό vima αναφέρει: "Σενάρια για συμβιβαστική διατύπωση που θα μπορούσε να «ξεκλειδώσει» τη διαφωνία με το Βερολίνο κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες από τις Βρυξέλλες. Η «μαγική» φόρμουλα ίσως είναι η φράση Master Financial Assistance Facility Agreement, δηλαδή η επίσημη ονομασία της δανειακής σύμβασης ανάμεσα στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (E.F.S.F.) την Ελληνική Δημοκρατία, το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (HFSF) και την Τράπεζα της Ελλάδος η οποία κυρώθηκε από τη Βουλή το 2012.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελικό κείμενο της αίτησης από την Αθήνα μπορεί να αναφέρει τη φράση ότι η Ελλάδα αιτείται την παράταση της Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης (Master financial assistance facility of Greece) αντί για τη δανειακή σύμβαση ή το Πρόγραμμα-Μνημόνιο. Σύμφωνα με τη  εφημερίδα της κυβερνήσεως (22 Μαρτίου 2012), «εγκρίνεται το Σχέδιο της Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Ε.Τ.Χ.Σ.), της Ελληνικής Δημοκρατίαs, ως δικαιούχου κράτους − μέλους, του Ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Τ.Χ.Σ.), ως εγγυητή, και της Τράπεζας της Ελλάδος, με τίτλο «Κύρια Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης» (“Master Financial Assistance Facility Agreement”) για την παροχή χρηματοδοτικής ενίσχυσης, έως το συνολικό ποσό των εκατόν εννέα δισεκατομμυρίων και εκατό εκατομμυρίων (109.100.000.000) ευρώ, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση στο δικαιούχο κράτος − μέλος μέσω του Ε.Τ.Χ.Σ., όπως συμφωνήθηκε στο Συμβούλιο της 12ης Μαρτίου 2012 των Υπουργών Οικονομικών των κρατών μελών της ζώνης του ευρώ, μαζί με τα παραρτήματά της, όπως το Σχέδιο αυτό μαζί με τα παραρτήματα στην αγγλική γλώσσα...».
Για την ονομασία και τη διατύπωση υπάρχουν λύσεις διαμηνύουν κύκλοι των Βρυξελλών και τονίζουν ότι το πρόβλημα τώρα είναι οι όροι και οι προϋποθέσεις (conditionality). «Είμαστε σε ένα πολύ στενό μονοπάτι» λέει στέλεχος της Κομισιόν από τις Βρυξέλλες, κληθείς από το «Βήμα» να σχολιάσει πιθανή συμβιβαστική διατύπωση. «Το βασικό πρόβλημα δεν είναι πια η παράταση και η ονομασία αλλά οι όροι οι οποίοι πρέπει να συμπεριληφθούν και να είναι τέτοιοι που να μπορούν να συμφωνήσουν και ο δύο πλευρές. Χωρίς όρους συμφωνία δεν υπάρχει» τονίζει".  ΠΗΓΗ
Συνέντευξη-όνειδος Τσίπρα στο Stern: ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ τις απαιτήσεις των δανειστών!


Την περίοδο κατά την οποία τα εγχώρια μέσα ενημέρωσης, πλήρως εξαρτημένα και ελεγχόμενα από την πολιτική εξουσία και τους ολιγάρχες του πλούτου, κάνουν λόγο για σθεναρή στάση της κυβέρνησης έναντι των διεθνών δανειστών, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μέσω συνέντευξης στο περιοδικό Stern δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολιών επί της επικείμενης, αναπόφευκτης συμφωνίας με τους υποτίθεται αγριεμένους ευρωπαίους «εταίρους».
«Δώστε μας 6 επιπλέον μήνες και θα είμαστε μια διαφορετική χώρα», υπόσχεται ο παραλίγο «επαναστάτης» Αλέξης Τσίπρας στους δανειστές, εκλιπαρώντας για τον οίκτο τους, γκρεμίζοντας τον μύθο του «ατρόμητου κι αδιαπραγμάτευτου ηγέτη» που μετά κόπων και βασάνων χτίζουν οι στρατευμένοι δημοσιογραφικοί λακέδες στην Ελλάδα.
Προτού λοιπόν δείτε και ακούσετε τους διθυράμβους των ελληνόφωνων μέσων ενημέρωσης στο πρόσωπο του «Φιντέλ της Ευρώπης», διαβάστε σημεία της συνέντευξης στο Stern τα οποία αποδεικνύουν πως σε τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει η μνημονιακή πολιτική Σαμαρά-Βενιζέλου από τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνησή του.
Θα ζητήσει η Ελλάδα χρηματοδότηση από τη Ρωσία;
Τσίπρας: Εμείς ως χώρα ανήκουμε στην ευρωζώνη. Θα ήταν λάθος να θέσουμε σε κίνδυνο αυτή την πολιτική ενότητα. Γνωρίζουμε πλήρως το γεωπολιτικό ρόλο κλειδί που έχει η Ελλάδα και θα συνεχίσουμε να αποτελούμε μια σταθερά σε μια ευαίσθητη περιοχή!
Γνώμη για Άνγκελα Μέρκελ
Τσίπρας: Εκτιμώ ότι είναι πραγματίστρια που θέλει να προωθήσει την Ευρώπη και να βρει μια λύση με την Ελλάδα!
Σχετικά με την πρόθεση Σόιμπλε να στείλει στην Ελλάδα 500 εφοριακούς
Τσίπρας: Θα πρέπει να μας στείλει 5.000 αν θέλει να μας βοηθήσει με τη φοροδιαφυγή!
Αναφορικά με τη διάλυση του ΤΑΙΠΕΔ
Τσίπρας: Θα το δούμε!
Για το ζήτημα των γερμανικών επανορθώσεων
Τσίπρας: Το αίτημα δεν αφορά την απόκτηση οικονομικών πηγών που θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τη δύσκολη κατάσταση αλλά την εκπλήρωση μιας ιστορικής υποχρέωσης!
Για εκείνους που προσποιούνται πως δεν αντιλαμβάνονται, να το κάνουμε ακόμα πιο ξεκάθαρο:
  • Καμία περίπτωση γεωπολιτικής στροφής της Ελλάδος προς τη Ρωσία, παραμένουμε σταθερά προσδεμένοι στο άρμα των ΗΠΑ και της Ε.Ε..
  • Ύμνοι για την «πραγματίστρια» Μέρκελ που θέλει το καλό της Ευρώπης και της Ελλάδας.
  • Μην μας στέλνετε μόνο email με εντολές, στείλτε μας και 5.000 Γερμανούς εφοριακούς για να εισπράξουμε από τον Ελληνικό Λαό.
  • Διατηρείται ο μηχανισμός ξεπουλήματος (ΤΑΙΠΕΔ) και τέλος, καμία πρόθεση διεκδίκησης των γερμανικών επανορθώσεων, αρκεί μια δήλωση μετάνοιας των Γερμανών!  Το μνημονιακό πρόσωπο του Σύριζα αποκαλύφθηκε!  ΠΗΓΗ
Η πρώτη μνημονιακή συμφωνία Σύριζα - ΝΔ έγινε στο πρόσωπο του Παυλόπουλου! 

Εξελέγη με 233 μνημονιακούς ψήφους από τον Σύριζα, την ΝΔ και τους ΑΝΕΛ ο Προκόπης Παυλόπουλος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Στόχος του θα είναι η συνέχιση της καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής ΝΔ - Πασόκ και η καταστολή της αντίδρασης του ελληνικού λαού.
Απέναντι στην νωπή λαϊκή εντολή ο Σύριζα επαναφέρει το Μνημόνιο με άλλη ορολογία (τώρα θα λέγεται Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης) και η υπερψήφιση του Παυλόπουλου δείχνει ακριβώς αυτήν την γραμμή. Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή της αναγγελίας του αποτελέσματος στην Βουλή όπου Συριζαίοι και Νεοδημοκράτες χειροκροτούσαν μαζί!
Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής καταψήφισε τον μνημονιακό Πρόεδρο της Δημοκρατίας. ΠΗΓΗ
Να πληρώσουν οι «νταβατζήδες» και όχι πάλι ο Λαός

Άρθρο στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή"
Προεκλογικώς ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι θα έρθει σε ρήξη με τους μεγαλοκαρχαρίες που λυμαίνονται την δημόσια ζωή του τόπου. Βεβαίως ουδέποτε τους κατονόμασε με στοιχεία, αλλά διατράνωνε ότι θα πατάξει την φοροδιαφυγή τους. Μάλιστα μετεκλογικά αυτό το σημείο επέμεινε, θέτοντας το ως μέτρο από το οποίο θα βρεθούν χρήματα, προκειμένου να αρθεί μέρος της λιτότητας.
Πεδίον δόξης λαμπρό, βεβαίως, αφού στην μεταπολιτευτική περίοδο υπήρξαν πολλά παραδείγματα υψηλής διαφθοράς, τα οποία χρήζουν διερεύνησης και απόδοσης δικαιοσύνης. Οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - και έχουν υπάρξει αρκετά σχετικά δημοσιεύματα - επέλεγαν μονίμως να επιβάλλουν χαράτσια και φόρους στους πολίτες, αντί να έρθουν σε ρήξη με τους μεγαλοκαρχαρίες.
Ο Λαός στα χρόνια του μνημονίου στέναξε. Μειώσεις μισθών για αυτούς που κατάφεραν να διατηρηθούν εργαζόμενοι και ανεργία για πάνω από ενάμιση εκατομμύριο Έλληνες. Από την άλλη μεριά οι ίδιοι ακριβώς Έλληνες υπέστησαν μία καταιγίδα φόρων άνευ προηγουμένου, η οποία οδήγησε χιλιάδες στην αυτοκτονία και ακόμα περισσότερους στην απελπισία.
Από την άλλη μεριά οι μεγαλοκαρχαρίες, «νταβατζήδες», εργολάβοι και διαπλεκόμενοι απόλαυσαν (ν)τροπολογίες που τους απάλλασσαν από χρέη και αθώωναν τους τραπεζίτες που τους τα έδωσαν. Παράλληλα τα δημόσια έργα συνέχιζαν να δίνονται αφειδώς και τα διόδια αυξάνονταν σε κάθε πιθανή και απίθανη περίσταση και οι λίστες (Λαγκάρντ, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργου και τα λοιπά) ουδέποτε διερευνήθηκαν παρά μόνο ως επικοινωνιακά τεχνάσματα, προς άγραν ψήφων.
Εμπρός λοιπόν: Ανοίξτε τις λίστες και εισπράξτε τα χρωστούμενα! Διεξάγετε έρευνες για τα σκάνδαλα, ασχέτως αν είδαν το φως της δημοσιότητας ή όχι! Καταργήστε τις (ν)τροπολογίες και επιβάλετε την νομιμότητα! Εξετάστε τις υποθέσεις που αφορούν τη μη πληρωμή αντιτίμου για την χρήση των ραδιοσυχνοτήτων που ανήκουν στον Ελληνικό Λαό και αντίστοιχα τη νομιμότητα της συνεχούς αύξησης των διοδίων! Σπάστε το απόστημα της κλεπτοκρατίας που απομυζά τον Ελληνικό Λαό επί σειρά δεκαετιών!
Δεν γίνεται όμως ρήξη από αυτούς που πιάνουν στασίδι στο MEGA και στα υπόλοιπα κανάλια. Δεν γίνεται ρήξη με τους καναλάρχες, τους «νταβατζήδες» και τους εργολάβους όταν δεν τους κατονομάζεις και όταν φοβάσαι το αρνητικό εξώφυλλό τους.
Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει επιλέξει, χρόνια τώρα, να έρθει σε ανοιχτή ρήξη μαζί τους σε όλα τα επίπεδα. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να φέρει την κάθαρση σε αυτόν τον τόπο γιατί δεν έχει να φοβηθεί τίποτε από αυτούς.  Κώστας ΑλεξανδράκηςΑντώνης Ρουπακιώτης: Αντίθετες με το δικαιικό μας σύστημα οι φυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ


Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, προερχόμενος και δηλωμένος αριστερός εξέφρασε για ακόμη μια φορά τις αμφιβολίες και τις ενστάσεις του αναφορικά με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.


Ο κ. Ρουπακιώτης όταν ξεκίνησε η πολιτική δίωξη κατά του Λαϊκού Συνδέσμου δήλωσε δημόσια και ευθαρσώς πως όλη η σκευωρία στήθηκε κατόπιν υπόδειξης των σιωνιστικών λόμπυ σε ΗΠΑ και Ε.Ε.
Χθες ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης σε ερώτηση που δέχθηκε σετηλεοπτική εκπομπή του Kontra Channel για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής από το παραδικαστικό κύκλωμα και για το αν θα έπρεπε να προφυλακιστούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δήλωσε χαρακτηριστικά: "Κι όταν ήμουν υπουργός, και πριν και τώρα που δεν είμαι υπουργός, χωρίς να σημαίνει πως όλες οι πράξεις των αρμοδίων οργάνων της Δικαιοσύνης είναι σωστές, έχουμε πολύ καλούς δικαστές και μεσαίους δικαστές και κακούς δικαστές... Ωστόσο θα μου έβγαινε μία δικαιική αντίληψη, ως μια ευδία λειτουργία της Δημοκρατίας όντως να είναι μέσα αυτοί που αποδεδειγμένα υπάρχουν ενδείξεις. Γιατί τώρα βρισκόμαστε στο στάδιο των ενδείξεων. Να είναι μέσα εκείνοι οι οποίοι με τις πράξεις τους συνδέονται με εγκλήματα! Τώρα ποιοι είναι αυτοί; Λίγοι - πολλοί δεν το ξέρω... ".
Με λίγα λόγια ο έγκριτος νομικός και πρώην πρόεδρος του ΔΣΑ κ. Ρουπακιώτης εκφράζει ανοιχτά τις ενστάσεις του για το γεγονός ότι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής προφυλακίστηκαν και παραμένουν παράνομα έγκλειστοι δίχως καν να υπάρχουν ενδείξεις εναντίον τους. Όπως είπε χαρακτηριστικά μέσα πρέπει να είναι όσοι συνδέονται με εγκληματικές πράξεις.
Τώρα πώς γίνεται να βρίσκονται στην φυλακή άνθρωποι δίχως ούτε ένα στοιχείο εις βάρος τους με κατηγορίες τα άρθρα, τα βιβλία και τις ομιλίες τους στη Βουλή (!), μόνο το παραδικαστικό κύκλωμα του "Μπάμπη" το γνωρίζει...  ΠΗΓΗ
Μ. Ιγνατίου: Η «φωνή της Αμερικής» και των νταβατζήδων προτρέπει για κυβερνητική συνεργασία Σύριζα-ΝΔΜετά την μεγαλοπρεπέστατη κωλοτούμπα Τσίπρα και την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Προκόπη Παυλόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, η «φωνή της Αμερικής», Μ. Ιγνατίου, προχωρά ένα βήμα παρακάτω καλώντας σε περαιτέρω συνεργασία -ακόμη και σε κυβερνητικό επίπεδο- των δύο πλευρών.
Από μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο καθεστωτικός δημοσιογράφος και εκ των φανατικότερων υβριστών της Χρυσής Αυγής, προχωρά σε μια απεγνωσμένη έκκληση προς τις ηγέτιδες δυνάμεις του αντισυνταγματικού τόξου, εκφράζοντας επί της ουσίας τις βαθύτερες προσδοκίες των διεθνών δανειστών.
Έγραψε λοιπόν ο Μ. Ιγνατίου: «Αφού ο Σύριζα και η ΝΔ θα ψηφίσουν Παυλόπουλο, γιατί δεν κάνουν και μια κυβέρνηση συνεργασίας, όπως συμβουλεύουν οι δανειστές»;
Από πολιτικής άποψης, ο δημοσιογράφος δεν πράττει άλλο τι παρά να αποτυπώσει μια θέση η οποία είχε εκφραστεί και προεκλογικά από πλήθος μέσων και μηχανισμών που ελέγχονται από την εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου. Άλλωστε η εξυπηρέτηση των συμφερόντων αυτής της κλίκας, είναι το ζητούμενο για κάθε μεταπολιτευτική κυβέρνηση, της δεξιάς είτε της αριστεράς.
Σε κάθε περίπτωση, ο Μ. Ιγνατίου επιχειρεί εναγωνίως να αποτρέψει εκείνο που πλέον δείχνει αναπόφευκτο: την εκλογική γιγάντωση της Χρυσής Αυγής, η οποία καθίσταται βεβαία μετά τις παλινωδίες του Σύριζα και της άτακτης υποχώρησής του μπροστά στις απαιτήσεις των διεθνών δανειστών.
Προς τούτο, καλεί ΝΔ και Σύριζα επιτέλους να τα βρουν, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να φράξουν τον δρόμο της ολοκληρωτικής πολιτικής επικράτησης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος!  ΠΗΓΗ
Γελά όλη η Ελλάδα: τα βρίσκει και με Βενιζέλο ο Τσίπρας!


Ανοιχτός σε κάθε είδους συνεργασία με το κλεφτοΠΑΣΟΚ και τον Ευάγγελο Βενιζέλο προσωπικά, εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με όσα δήλωσε κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε μαζί του στο Μέγαρο Μαξίμου!
Η συνάντηση ανακοινώθηκε πως αφορούσε την ενημέρωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τον πρωθυπουργό σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές. «Θέλω να ανταλλάσσουμε τις εμπειρίες μας» τόνισε ο Βενιζέλος για ν' απαντήσει ο Τσίπρας: «είμαι ανοιχτός σε ενημέρωση».
Ενδεικτική όμως της μνημονιακής στροφής Τσίπρα υπήρξε η επισήμανση πως εξετάζεται το ενδεχόμενο συγκρότησης «εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης»! Η συγκεκριμένη δήλωση αποκτά ακόμη βαρύτερη σημασία καθώς δεν ακούστηκε από τα χείλη Τσίπρα για πρώτη φορά κατά τη συνάντηση με τον Ε. Βενιζέλο: είχε πρωτοειπωθεί στη συνάντηση Τσίπρα και Σ. Θεοδωράκη, λίγες ώρες πριν.
Συνεπώς, καθίσταται ξεκάθαρο πλέον πως οι μεγαλόστομες διακηρύξεις Σύριζα για το υποτιθέμενο «τέλος των Μνημονίων», υπήρξαν ένα επιτυχημένο τρικ εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού κατά την προεκλογική περίοδο. Η μετεκλογική «σκληρή στάση» έναντι των δανειστών κράτησε μερικές μόνο εβδομάδες, ίσα για να διατηρήσει βραχυπρόθεσμα τις φρούδες ελπίδες των αδαών.
Οι διεθνείς δανειστές μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι, ο Σύριζα (και οι ΑΝΕΛ) αποτελούν την εγγύηση της συνέχισης των μνημονιακών πολιτικών!  ΠΗΓΗ
Με ανυπόστατες κατηγορίες, ψεύδη και συκοφαντίες συνεχίζεται η πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής


Πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας και προβλήθηκε αναλόγως από τα καθεστωτικά μέσα και τους γνωστούς συκοφάντες κατά της Χρυσής Αυγής ένα συμβάν επίθεσης κατά μεταναστών από το Πακιστάν στην περιοχή της Ομόνοιας. Σύμφωνα με τις καταγγελίες της γνωστής ΚΕΕΡΦΑ η επίθεση έγινε από δύο άτομα, τα οποία δήλωσαν στα θύματα και τους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν ότι είναι Χρυσαυγίτες!
Όλα τα μέσα αναπαρήγαγαν την είδηση έχοντας δεχθεί ως δεδομένο ότι οι δράστες είναι Χρυσαυγίτες, παρόλο που τα εν λόγω άτομα ουδεμία σχέση έχουν με την Χρυσή Αυγή!
Πρόκειται για μια πάγια τακτική συκοφαντίας και ανυπόστατων κατηγοριών πάνω στην οποία στήθηκε ένα κατηγορητήριο τέρας! Με αυτά τα ψεύδη στήθηκε και και συνεχίζεται η πολιτική δίωξη κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου και με αυτές τις συκοφαντίες παραπέμπεται σε δίκη συλλήβδην η προηγούμενη Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής, ενώ 6 εκλεγμένοι βουλευτές παραμένουν στην φυλακή.
Πώς γίνεται άραγε η ηγεσία της "εγκληματικής οργάνωσης" να βρίσκεται στην φυλακή και να πραγματοποιείται μια επίθεση κατ΄ εντολήν της; Είναι τυχαίο πως στο πόρισμα της διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται ότι για τις καταγγελίες της γνωστής κρατικοδίαιτης ακροαριστερής οργάνωσης δεν προσκομίστηκαν ποτέ τα αναμενόμενα αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία θα πιστοποιούσαν την αλήθεια των καταγγελιών;
Η λάσπη δεν αγγίζει την Χρυσή Αυγή που συνεχίζει τον νόμιμο πολιτικό Αγώνα απέναντι σε αποκλεισμούς, συκοφαντίες, τρομοκρατία και πολιτικές διώξεις.   ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!: Λαφαζάνης - Σαμαράς στην ίδια πολιτική για την γεωπολιτική πρόσδεση της χώρας μας στην Τουρκία   ΚΑΙ  ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΖΕΡΩΝ   ΚΑΙ  ΟΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΩΡΑ

Αποδυτηριάκιας: Την στήριξη της πλουτοκρατίας έχει ο “επαναστάτης” Τσίπρας

Αποκαλυπτικό άρθρο -σχόλιο του "Αποδυτηριάκια"
Ψηφίζει Τσίπρα και ο Βαρδινογιάννης!!!
Ο πιο μεγάλος σε μέγεθος εκπρόσωπος της καπιταλιστικής οικονομίας στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια είναι ο όμιλος επιχειρήσεων του Βαρδινογιάννη. Λίγο άργησε, πάντως πριν κλείσει μήνας ο πρώην μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού και χρισμένος διάδοχος στο τιμόνι του ομίλου Βαρδινογιάννη, ο Τζίγγερ δημόσια επαίνεσε τον Αλέξη Τσίπρα. Γίνονται συγκλονιστικά πράγματα στην Ελλάδα.
Ποτέ μέχρι σήμερα ο Τζίγγερ ή, ο πατέρας του Βαρδής Βαρδινογιάννης δεν έκανε δημόσια τοποθέτηση υπέρ ενός πολιτικού, ενός κόμματος. Ποτέ. Είναι αντιληπτές οι επαφές και οι σχέσεις των Βαρδινογιάννηδων με το χώρο της πολιτικής και ιδιαίτερα της κυβερνητικής, εδώ και δεκαετίες.
Θυμίζω ότι λίγες ημέρες μετά την εκλογή του ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, τον Μάρτιο του 2004, στην πρώτη συγκέντρωση βουλευτών του, που έγινε σε ταβερνείο στο Μοναστηράκι, είχε πει την θρυλική κουβέντα: «Θα τους πηδήξω τους νταβατζήδες της Ελλάδος».
Ποιοι ήταν οι, 5 τον αριθμό, νταβατζήδες που έτσι ή, αλλοιώς είχαν σχέση με το δημόσιο, με το κράτος και το πηδούσαν; Νο1 Σωκράτης Κόκκαλης, Νο2 Βαρδής Βαρδινογιάννης, Νο3 Γιώργος Μπόμπολας, Νο4 Σπύρος Λάτσης, Νο5 ο εκδότης Χρήστος Λαμπράκης. Τελικά, ούτε μια τρίχα της κεφαλής τους δεν πείραξε ο νταβατζοφάγος Κωστάκης Καραμανλής.
Αριστερή, λέει, κυβέρνηση σήμερα στην Ελλάδα και ο Τζίγγερ Βαρδινογιάννης συμφωνεί με τον Τσίπρα ότι επιβάλλεται να αντιμετωπιστεί η διαφθορά στην Ελλάδα, διότι έτσι θα επέλθει οικονομική ανάπτυξη και οι επιχειρήσεις θα έχουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη για να δράσουν.
Μια στιγμή. Μη χάσουμε τη μπάλλα. Δουλειά της αριστερής κυβέρνησης δεν είναι να παίξει «fair play» στο επιχειρηματικό περιβάλλον, όπως ο Βαρδινογιάννης είναι σίγουρος ότι έτσι θα πράξει ο Σύριζα. Και μια δεξιά, δεξιότατη κυβέρνηση αυτό έχει υποχρέωση. Τέλος πάντων, η αριστερή κυβέρνηση του Σύριζα μπορεί να τρόμαξε την Ευρώπη, όμως στην Ελλάδα έχει την υποστήριξη του μεγάλου κεφαλαίου.  ΠΗΓΗ


Ντρέπεται ο Πανούσης για τις συνθήκες κράτησης των λαθρομεταναστών - Έχει την ίδια ευαισθησία για τα γκέτο στην καρδιά της Αθήνας;Ενδεικτικές του δόγματος «ανοίξαμε και σας περιμένουμε», είναι οι δηλώσεις του νέου αναπληρωτή υπουργού Προ.Πο, Γιάννη Πανούση, ο οποίος έκανε λόγο για εικόνες ντροπής στο κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών στην Αμυγδαλέζα.
Ο υπουργός ισχυρίστηκε πως αναζητούνται χώροι «ανοιχτής φιλοξενίας», στους οποίους οι αλλοδαποί θα μένουν με την υποχρέωση να παρουσιάζονται στα αστυνομικά τμήματα των περιοχών διαμονής τους μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση. Πως ακριβώς μπορούν να εποπτεύονται ανοιχτοί χώροι αλλά και τι στοιχεία έχουν για να επαληθεύουν την ταυτότητα των λαθρομεταναστών, είναι κάτι που μόνο η κυβέρνηση γνωρίζει…
Αναφερόμενος στην επίσκεψή του στην Αμυγδαλέζα, ο Γ. Πανούσης είπε: «Ντράπηκα με τις εικόνες που είδα. Είδα πράγματα τα οποία σε ταινία πριν από την αμερικάνικη επανάσταση θα μπορούσες να τα δεις. Δηλαδή άνθρωποι πάνω στα κάγκελα να φωνάζουν freedom, η τροφή να μην είναι επαρκής για τίποτα όχι για την επιβίωσή τους, οι χώροι -δεν λέω δωμάτια- στους οποίους στεγάζονται είναι για 2 άτομα, στεγάζονται τέσσερις και όχι με όρους υγιεινής, έχουμε προβλήματα γιατρών, σίτισης, ρουχισμού. Ήδη από χθες διορθώσαμε θερμοσίφωνα, αερόθερμα, κοιτάμε να δώσουμε ρουχισμό, να αυξήσουμε την τροφή, διότι δεν μπορεί να τους λες κάποια στιγμή θα τα φτιάξω».
Ωραία όλα αυτά – και άκρως προοδευτικά – όμως αναμένουμε κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον και τις πρωτοβουλίες της νέας ηγεσίας του υπουργείου, για την προστασία των Ελλήνων πολιτών στις γκετοποιημένες περιοχές της χώραςΕκεί όπου η παρανομία και ο τρόμος βασιλεύουν και μέχρι σήμερα κανένας προκάτοχός του δεν έδειξε έμπρακτα τον ανθρωπισμό του προς τους Έλληνες που δεν φταίνε σε τίποτα να πληρώνουν με φόρο αίματος τα Δουβλίνα και τον κυβερνητικό ρατσισμό κατά των Ελλήνων.ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑΣ!

Άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου η παρδαλή μνημονιακή συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων και τώρα θα… απολαύσει τα αποτελέσματα.

Έτσι, αναταραχή σημειώθηκε χθες βράδυ στο προσωρινό «Κέντρο Κράτησης Μεταναστών» και μελλοντικό «Κέντρο Φιλοξενίας» (ξενοδοχείο φαγητού και ύπνου, δαπάναις των Ελλήνων φορολογουμένων…) στην Αμυγδαλέζα, καθώς οι έγκλειστοι, έβαλαν φωτιές και επιχείρησαν να αποδράσουν. Αφού δεν τα κατάφεραν, περιορίστηκαν σε συνθήματα, ζητώντας την άμεση απελευθέρωσή τους.

Τελικά, επενέβη η Πυροσβεστική και έσβησε τις εστίες σε δύο σπίτια-κοντέινερ, ενώ τα… καταργημένα ΜΑΤ έζωσαν την περιοχή.

Και βέβαια, οι κρατούμενοι λαθρομετανάστες έχουν όλα τα δίκια του κόσμου! Διότι, προχθές ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ είπε πως θα καταργήσει άμεσα την Αμυγδαλέζα και θα τους απελευθερώσει όλους και την επομένη… ξείπε, τονίζοντας πως αυτό θα γίνει, αλλά σε  100 ημέρες.

Συμπέρασμα: έχουμε να δούμε πολλά ευτράπελα μ’ αυτούς τους σκιτζήδες υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ!  ΠΗΓΗ

Μπουταροψινάκηδες, βαράτε τα κουμπούρια σας, ανάθεμα τη φούρια σας!


Συνάντηση στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης –κι όχι στο… κλουβί με τις τρελές- είχαν οι γραφικοί δήμαρχοι Θεσσαλονίκης και Μαραθώνα, Αλί Μπουτάρογλου και Ηλίας Ψιψινάκης. Μάλιστα, έβγαλαν και μια αναμνηστική φωτογραφία, αμφότεροι με… πιστόλια στα χέρια. Κι απάνω που αρχίσαμε να… ανησυχούμε, μήπως το δίδυμο της συμφοράς την… ψώνισε και αρχίσει να «καθαρίζει» κόσμο και κοσμάκη με τα πιστόλια (κατά προτίμηση… «ομοφοβικούς»), ο φορών… γούνα (γεια σου Ψινάκη αλεπού…) μας καθησύχασε, σχολιάζοντας κάτω από τη φωτογραφία: «Πρόβα της κοινής εκκίνησης των Μαραθωνίων Θεσσαλονίκης-Μαραθώνα στις 5 Απριλίου με Γιάννη Μπουτάρη...!!!».
Όπλα εκκίνησης αγώνων, λοιπόν. Αλλά, μπορούν να το αποδείξουν αυτό; Και επιπλέον, πήραν άδεια κατοχής και επίδειξης από την… ανεξάρτητη δικαιοσύνη, της γνωστής παράγκας του Μπάμπη; Γιατί, πλάκα-πλάκα, κάποιοι άλλοι είναι -εδώ και μήνες- στη φυλακή για κατοχή παρόμοιων ακίνδυνων «όπλων», τα οποία μάλιστα δεν κάνουν ούτε «μπαμ»!  Εθνικισμός ΠΗΓΗ

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8593432335664422612

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item