Widgets

SYRIZA: Η «ΕΛΠΙΔΑ»και η «ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΗΡΘΑΝ! με ΜΑΓΟΥΣ εξ Αφρικής!

Αναμενόμενο! Το είχαμε επισημάνει τα Πατριωτικά Μπλόγκς πάμπολλες φορές ότι μετά την εκλογική νίκη του SYRIZA, πάσης φύσεως «Πρόσφυγες» με την βεβαιότητα της ατιμωρησίας θα ξεσαλώσουν.  Ελάχιστο διάστημα πέρασε από τότε και βλέπουμε την «Προοδευτική» Συγκυβέρνηση ΣΑΝΕΛ να έχει σαν κυρίαρχο θέμα πως να ονομάσει όλους τους παράνομα εισερχόμενους στην Πατρίδα μας «Πρόσφυγες» και να τους παρέχει Ιθαγένεια και άλλες παροχές τις οποίες οι Έλληνες δεν πρόκειται να τις δουν ποτέ! 

Σε Γκεκτοποιημένες περιοχές όπως τα Πατήσια, Κυψέλη, Αγ.Παντελεήμονας κ.λ.π. πλέον ο κάθε «Πρόσφυγας» στήνει και μια «επιχείρηση» με την ασφάλεια πλέον του ΜΗ-Ελέγχου!
Στην Κυψέλη και ειδικότερα επί της Φωκίωνος Νέγρη τα παράνομα CDs και DVDs πωλούνται πλέον όλες τις ώρες ανεξέλεγκτα, επίσης Νέο Φρούτο τα διαφημιστικά φυλλάδια διαφόρων αλλοδαπών «Πνευματιστών-Θαυματοποιών» που με αδιευκρίνιστο τρόπο, υπόσχονται λύσεις σε ΟΛΑ τα προβλήματα μας!


Πολυκατοικίες, μαγαζιά, αυτοκίνητα, δρόμοι γεμίζουν με τέτοιου τύπου χαρτιά που καλούν να «δώσουν λύσεις» με ένα «Μαγικό τρόπο» σε όσους έχουν απελπιστεί, με το αζημίωτο σαφώς.

Το παράξενο-παράδοξο είναι ότι αν και σε αυτά τα φέιγβολάν των «Πνευματιστών-Προσφύγων» υπάρχουν λεπτομερή στοιχεία όπως π.χ. σταθερό Τηλέφωνο και διευθύνσεις, η ροή τους δεν σταματά!Άρα κανείς δεν τους ελέγχει και συνεχίζουν το «θεάρεστο» έργο τους και το «μαγαζάκι» πάει καλά!  

Σαφώς δεν μπορούμε να αντικρούσουμε το επιχείρημα του παλιού σάπιου καθεστώτος που συνεχίζει και το «Νέο» καθεστώς ότι «δεν είναι Χρυσαυγίτες» άρα και ότι κι αν κάνουν σε συνδυασμό ότι είναι «Πρόσφυγες» (από ποια χώρα προέρχονται άραγε που δικαιολογεί αυτό τον χαρακτηρισμό;) τους δίνει πλήρη ασυλία σε ό,τι αδίκημα κι αν διαπράξουν.

Υ.Γ.: Σε ευχαριστούμε λοιπόν Mr.Alexis η «ΕΛΠΙΔΑ» τελικά πράγματι ήρθε, άλλα όχι για μας τους Έλληνες.  «ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!:

   Καταστροφική η μεταναστευτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ   Η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου μετέτρεψε την Ελλάδα σε παράδεισο για τους λαθρομετανάστεςΗ νέα συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ολοκληρώνει αυτό το καταστροφικό έργο και σε λίγα χρόνια οι Έλληνες θα είμαστε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την χώρα.
   Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την άμεση εφαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας και την απέλαση όσων αλλοδαπών βρίσκονται παράνομα στην Πατρίδα μας.

   Η ΡΟΖ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ SYRIZA ΦΕΡΝΕΙ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ «ΓΑΜΟ» ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ!
   GAY

   Μετά την κατάργηση του θρησκευτικού όρκου, την αφαίρεση των εργαλείων αναχαίτισης του παρακράτους των αναρχικών – πρακτόρων από τους αστυνομικούς, την επαναφορά του ασύλου ανομίας, την εθνική αλλοίωση με την απόδοση της ιθαγένειας σε όσους γεννοβολούν στην Ελλάδα και κατάγονται από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο και την ποσόστωση της Αστυνομίας με «ρομά» και άλλες «μειονότητες» ήρθε η ώρα και για ένα άλλο μέτρο εκφυλισμού της κοινωνίας μας.

   Ο Υπουργός Δικαιοσύνης φέρνει προς ψήφιση, και μάλιστα άμεσα, νομοσχέδιο που κατοχυρώνει τον «γάμο» – έστω και με το σύμφωνο συμβίωσης – των ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

   Με αυτό το νέο τερατούργημα το καθεστώς της διεθνιστικής – εμεσματικής αριστεράς καταργεί και….
   επίσημα τη θρησκεία και την κοινωνική δομή που προβλέπει το Σύνταγμα και φτύνει στα μούτρα το θρησκευτικό ιερατείο, ενώ με ύπουλο τρόπο διαλύει και το θεσμό του «γάμου» καθώς το «σύμφωνο συμβίωσης», όπως προπαγανδίζεται από τα ΜΜΕ, μειώνει αρκετά τη γραφειοκρατία και ορίζει τις σχέσεις μεταξύ των συμβαλλόμενων μερών.

   Υ.Γ.
   Για να δούμε αν η επίσημη Εκκλησία θα μιλήσει ή θα αρκεστεί να κάνει ακόμη μια φορά τον δουλικό υπηρέτη των ά-φυλων του κομμουνισμού.  ΠΗΓΗ 


   Μήνυμα τσιπροκαμμένων προς επιδόξους λαθρομετανάστες: Η Ελλάδα είναι ο παράδεισος σας, προτιμήστε την!   Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
   Εν μέσω επευφημιών από τους κρατούμενους λαθρομετανάστες και τους συριζο-ανταρσίες «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους», που -με επικεφαλή τους τη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Κατριβάνου- είχαν σπεύσει από νωρίς στο σημείο, εισήλθε ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Πανούσης στην Αμυγδαλέζα, όπου πήγε αρχικά για να εκφράσει «τη λύπη και τη θλίψη του υπουργείου και της κυβέρνησης», αλλά κατέληξε να εκφράσει τη «ντροπή» του.
   Η επίσκεψη έγινε με αφορμή την αυτοκτονία 28χρονου Πακιστανού κρατούμενου, ο οποίος κρεμάστηκε με μια πετσέτα, μέσα σ’ ένα κοντέινερ.
   Και μετά την έκφραση της «ντροπής» του, ο… ντροπαλός υπουργός προανήγγειλε την άμεση κατάργηση όλων των Κέντρων Κράτησης και την αντικατάστασή τους από Ανοιχτά Κέντρα Φιλοξενίας, μέτρο το οποίο θα αποσαφηνιστεί τις επόμενες ημέρες, αφού ξεκαθαριστούν οι αρμοδιότητες μεταξύ των υπουργείων Μεταναστευτικής Πολιτικής και ΠΡΟ-ΠΟ. Επιπροσθέτως, με συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, ο ΠΡΟ-ΠΟ ανακοίνωσε το τέλος των λεγόμενων επιχειρήσεων «σκούπα».
   Επί της ουσίας τώρα… Τα «Κέντρα Κράτησης» δεν προσέφεραν τίποτα ουσιαστικό, εφόσον οι λαθρομετανάστες ΔΕΝ απελαύνονταν. Απλά, δημιουργήθηκαν από την συγκυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων -υπό τον φόβο της Χρυσής Αυγής- για να δημιουργήσουν στην κοινή γνώμη την απατηλή εντύπωση ότι γίνεται προσπάθεια καταπολέμησης της λαθρομετανάστευσης. Και μόνο ελάχιστοι κρατούμενοι λαθρομετανάστες, αποφάσισαν εξαιτίας της κράτησής τους αυτής να επιστρέψουν στις πατρίδες τους, με το πρόγραμμα του «εθελοντικού επαναπατρισμού». Οι δε επιχειρήσεις «σκούπα», γίνονταν μόνο και μόνο για τα μάτια του κόσμου, ειδικά αυτού που ψήφιζε Χρυσή Αυγή…
   Ωστόσο, η κατάργησή και αυτών των ελαχίστων, είναι αναμφιβόλως μια εξόχως συμβολική κίνηση, που περνάει το μήνυμα στους επίδοξους λαθρομετανάστες, ότι η Ελλάδα είναι πλέον ένας παράδεισος γι’ αυτούς, χωρίς κανέναν περιορισμό! Και είναι σιγουρότατο, πως οι επίδοξοι λαθρό θα το πάρουν το μήνυμα και πολλοί εξ’ αυτών θα παύσουν να προτιμούν άλλες χώρες (π.χ. την Ιταλία ή την Ισπανία) και στο εξής θα κάνουν τα πάντα για να έρθουν στον… παράδεισό τους, όπου κανένας δε θα τους ενοχλεί!  Εθνικισμός    ΠΗΓΗ
   Νέα ισλαμιστική επίθεση συγκλονίζει την Ευρώπη: 3 νεκροί στην Κοπεγχάγη!   Άλλη μία επίθεση από τζιχαντιστή συγκλονίζει την Ευρώπη, αν και ήταν σαφέστατα πολύ μικρότερης εμβέλειας από αυτές που σημειώθηκαν πριν από λίγο καιρό στην Γαλλία. Αυτή τη φορά δεν επρόκειτο για συντονισμένη δράση ομάδας τζιχαντιστών, αλλά μόνο ενός δράστη, ο οποίος πραγματοποίησε δύο τρομοκρατικές ενέργειες εντός ολίγων ωρών, με αποτέλεσμα 2 νεκρούς και αρκετούς τραυματίες.
   Όλα ξεκίνησαν όταν ένας τζιχαντιστής οπλισμένος, όπως δείχνουν τα στοιχεία, με υποπολυβόλο, άνοιξε πυρ εναντίον εκδηλώσεως σχετικά με την ελευθερία της έκφρασης, στην οποία παρίστατο σκιτσογράφος, ο οποίος βρίσκεται στις σχετικές λίστες των τζιχαντιστών, επειδή έχει «προσβάλει» στο παρελθόν τον Μωάμεθ. Αποτέλεσμα αυτής της επιθέσεως ήταν ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες. Λίγο αργότερα, λίγο πριν τελικώς η αστυνομία λήξει το περιστατικό σκοτώνοντας τον δράστη, ο ίδιος πραγματοποίησε άλλη μία επίθεση με έναν νεκρό.
   Την ίδια ακριβώς ώρα που συνέβαιναν όλα αυτά στην Κοπεγχάγη που ομολογουμένως έχει πολύ υψηλότερες δυνατότητες αντιμετώπισης τέτοιων περιστατικών, ελέω καλύτερου και αρτιότερου εξοπλισμού και ουχί ανθρώπινου δυναμικού, στην Ελλάδα ο υπουργός Προ – Πο, Πανούσης ανήγγειλε την «αναμόρφωση» των Κέντρων Κράτησης Μεταναστών, προκειμένου να γίνουν «κέντρα φιλοξενίας». Αυτή η δήλωση ήρθε σε συνέχεια δηλώσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ περί «κλεισίματος» των κέντρων και απελευθέρωσης όλων των λαθρομεταναστών στην Ελληνική Κοινωνία.
   Βεβαίως, ήδη στην Ελλάδα υπάρχουν θύλακες τζιχαντιστών, αποτέλεσμα της διακυβέρνησης των σαμαροβενιζέλων. Το μόνο που απομένει είναι η ενεργοποίησή τους, αφού ευτυχώς προ στιγμήν η Ελλάδα είναι απλώς σταθμός μετάβασής τους προς τα πεδία των μαχών του Ισλαμικού Χαλιφάτου. Όταν, όμως, συμβεί το απευκταίο είναι απολύτως βέβαιο ότι η παροπλισμένη ΕΛ.ΑΣ. των σαμαροβενιζέλων του μνημονίου και της ιδεοληψίας των τσιπραίων θα έχει ως μόνο εφόδιό της την αξία των ανδρών της. Ας ελπίσουμε να αρκεί.  ΠΗΓΗ
   ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ» ΕΝΦΙΑ!

   enfia


   Ξεκίνησε, επί Βενιζέλου, ως χαράτσι της ΔΕΗ. Επί Σαμαρά έγινε ΕΝΦΙΑ και ήταν η βασική αιτία για την καταβαράθρωση της νουδούλας. Τώρα, θα γίνει Φόρος Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας, ήτοι ΦΜΑΠ. Ο νέος «προοδευτικός» φόρος θα ψηφιστεί το αργότερο μέχρι τον Ιούνιο (σίγουρα οι Τσιπροκαμμένοι θα τον ψηφίσουν όσο πιο αργά μπορούν, για να μην αγριέψουν τον κοσμάκη με τη μία ), ώστε η είσπραξή του να γίνει το δεύτερο εξάμηνο. Αλλά, τι θα προβλέπει; Κανείς δεν ξέρει, μιας και κανείς δε φρόντισε προεκλογικά να πιέσει τον Τσίπρα να δώσει περισσότερες εξηγήσεις. Πάντως, δύο συριζαίοι που είχαν ερωτηθεί προεκλογικώς, είπαν ο καθένας τα δικά του. Έτσι, ο μεν Στρατούλης είχε πει ότι θα φορολογηθεί η ακίνητη περιουσία η αξία της οποίας ξεπερνά τα 400.000 ευρώ, ο δε Μηλιός κατέβασε το ποσόν στις 250.000 ευρώ.

   Σύμφωνα με τα Νέα και την Εφημερίδα των Ιών, το αφορολόγητο θα αφορά ένα και μόνο ακίνητο με αντικειμενική αξία 100 ή 200 χιλιάδων ευρώ. Τουτέστιν, όσοι διαθέτουν οικόπεδα, εξοχικά, χωράφια κλπ, δεν γλιτώνουν τον νέο ΕΝΦΙΑ.


   Σύμφωνα με τα «Νέα», αν το όριο είναι στα 100.000 ευρώ θα αφορά περίπου 3 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων, ενώ αν ανέβει στα 200.000 ευρώ θα αφορά περίπου 2 εκατομμύρια ιδιοκτήτες. Πάντως, το πιθανότερο είναι να κάτσει η «μπίλια» στα 100 χιλιάρικα, για να τους πιάσει σχεδόν όλους η τσιμπίδα. Βοήθειά μας!  πηγη

   Τι θα γίνει στη Θράκη όταν πέσουν οι φερετζέδες;   Οι πρώτες ενδείξεις για το τι μέλλει γενέσθαι στη χειμαζόμενη πατρίδα μας, μόνο ενθαρρυντικές δεν είναι. Ψήφισαν οι Έλληνες και εναπόθεσαν τις ελπίδες τους σ’ έναν σχηματισμό, με νέο αρχηγό, που μέχρι πρόσφατα σχετικά, πάλευε κάθε φορά για την είσοδό του στη βουλή. Ένα συνονθύλευμα από αριστερές  συνιστώσες, που εγκολπώθηκε άφθονο παλιό ΠΑΣΟΚ, είναι αυτό που έχει τη λαϊκή εντολή για έξοδο από την κρίση.
   Δυστυχώς μέχρι τώρα αυτό που προβάλλεται κυρίως είναι οι οικονομικές συνέπειες μιας κρίσης αξιών, που έχει καταβαραθρώσει την ελληνική κοινωνία, παραμερίζοντας και εν πολλοίς υποβαθμίζοντας άλλες επιπτώσεις, οι οποίες είναι ίσως και σημαντικότερες και ως τέτοιες νοούνται αυτές που αφορούν τα εθνικά θέματα.
   Οι πρώτες μέρες της νέας συγκυβέρνησης, μαζί με τις προγραμματικές δηλώσεις στη βουλή, μας δίνουν μια εικόνα των υπαναχωρήσεων, που έχουν ξεκινήσει τα κυβερνητικά στελέχη στα οικονομικά θέματα, αλλά και μια ανατριχιαστική συνέπεια σε ότι αφορά τα μείζονα εθνικά ζητήματα.
   Ο λόγος σε πρώτη φάση για τη Θράκη, όπου με μπροστάρη τον μουσουλμάνο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ οραματίζονται ριζικές αλλαγές και ήδη έχουν αρχίσει να βάζουν τα ζητήματα, που όλως παραδόξως ελάχιστα απέχουν από τον τρόπο που τα αντιλαμβάνεται το τουρκικό προξενείο.
   Ο κύριος αυτός λοιπόν, μη αντιλαμβανόμενος ότι είναι βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, δηλώνει ανερυθρίαστα ότι δεν αναγνωρίζει τους μουφτήδες που τοποθέτησε το ελληνικό κράτος, αμφισβητώντας στην ουσία το ίδιο το κράτος, ενώ μέμφεται την Ελλάδα για τη μη αναγνώριση της Τουρκικής Ένωσης, θέτοντας ευθέως θέμα εθνικής ταυτότητας για τη μουσουλμανική μειονότητας. Υπερβάλλει δε εαυτόν και αναδεικνύεται σε υπερβουλευτή – προστάτη όλων των εν Ελλάδι μουσουλμάνων, βάζοντας μετ’ επιτάσεως το αίτημα για ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα, προκειμένου να εκτελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα οι «700.000 μουσουλμάνοι της πρωτεύουσας», όπως δηλώνει ο ίδιος.
   Όλα αυτά όμως δεν είναι πλέον γραφικότητες ενός ενδεχομένως πρακτορίσκου, αλλά επίσημες θέσεις κυβερνητικού βουλευτή και μάλιστα με αμέριστη στήριξη και άλλων, μη μουσουλμάνων, συριζαίων. 
   Κάπου εδώ ο λαϊκισμός μας τελείωσε. Είναι η ώρα της ευθύνης και πρέπει να αντιληφθούν ότι οι όποιες αποφάσεις ίσως καθορίσουν το μέλλον της Ελλάδας. Τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν ίσως να είναι πολύ μεγάλα για το πολιτικό ανάστημα του Αλέξη και μη διαχειρίσιμα. Τα σχέδια της τουρκικής κυβέρνησης, να αναγορευθεί σε προστάτη και εγγυητή των δικαιωμάτων όλων των μουσουλμάνων που ζουν στην Ελλάδα, σε περίπτωση επιτυχίας και δεδομένης της φύσης της μουσουλμανικής θρησκείας, η Τουρκία θα έχει εξασφαλίσει τη συνδιοίκηση της πατρίδας μας, με την εκάστοτε εκλεγμένη κυβέρνηση.
   Ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι σήμερα το μόνο κόμμα στη βουλή με ξεκάθαρες Εθνικές θέσεις και δηλώνει έτοιμος ν’ αγωνιστεί για την πραγμάτωση των Εθνικών επιδιώξεων. Θέση μας είναι ότι τα σύνορα δεν είναι απλές γραμμές στο χάρτη, άλλα τάφροι γεμάτοι με αίμα Μαρτύρων και Ηρώων και δεν πρόκειται να επιτραπεί σε κανέναν Ζεϊμπέκ να παίζει τα παιχνιδάκια των νεοσουλτάνων μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο.   Καρανικόλας Χρήστος - Τ. Ο. Θεσσαλονίκης   ΠΗΓΗ
   Ποιος είναι ο νεότερος βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου; Γιατί σιωπούν τα ΜΜΕ;

   Έχετε αναρωτηθεί άραγε για ποιο λόγο απουσιάζει πλήρως από τα ΜΜΕ η αναφορά στο/στην νεότερο/η βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου; Πάντοτε το συγκεκριμένο ζήτημα "βασάνιζε" για αρκετές ημέρες τις φυλλάδες και τα δελτία ειδήσεων που περιστρέφονταν γύρω από τη ζωή του και το λόγο που ασχολήθηκε με την πολιτική. Αυτά όλα τώρα. ξεχάστηκαν και υπάρχουν μόνο κάποια δημοσιεύματα για "νέους" βουλευτές!

   Ο νεότερος βουλευτής του Κοινοβουλίου λοιπόν είναι ο Συναγωνιστής Φώτης Γραικός ο οποίος και εξελέγη στη Β' Θεσσαλονίκης σε ένα από τα σκληρότερα "κάστρα" της Χρυσής Αυγής.

   Ο Φώτης Γραικός είναι ο νεότερος βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου και στα 26 του χρόνια αποτελεί το τρανότερο παράδειγμα για την απήχηση του Εθνικιστικού Κινήματος στη νεολαία.

   Φυσικά το γεγονός ότι είναι Χρυσαυγίτης δε του δίνει τον επιπλέον τηλεοπτικό χρόνο και την μνεία από τα ΜΜΕ, καθώς είναι ένας 'αντιδημοκράτης' που τρέμουν.

   Η πραγματικότητα είναι όμως ότι ο Φώτης Γραικός είναι ένα ηχηρό χαστούκι στο σύστημα και στο πώς οι Εθνικιστές, παρά τη φίμωση και τις διώξεις, γαλουχούν και γεννούν στελέχη σε ηλικίες που σφύζουν από ορμή και ενέργεια προδικάζοντας το αναπόφευκτο. Την έλευση της Χρυσής Αυγής στην Εξουσία καθώς έχει τη νεολαία μαζί της.

   Υ.Γ. Μπορεί να είναι και ο νεότερος βουλευτής στην Ιστορία του Ελληνικού Κοινοβουλίου... Τότε να δείτε "γλέντια" για τους "δημοκράτες" του "συνταγματικού τόξου"!  ΠΗΓΗ

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ! =>  «Το χειροκρότημα» - του Ηλία Κασιδιάρη
   Ο Σαμαράς επιχείρησε να σβήσει το όνομα του συμβούλου του, Παπασταύρου, από την Λίστα Λαγκάρντ;


   Ανατριχιαστικές πληροφορίες σχετικά με την Λίστα Λαγκάρντ, τον σύμβουλο του Σαμαρά, Παπασταύρου, και τις υποκλοπές φιλοξενεί άρθρο του γνωστού αριστερού δημοσιογράφου, Κώστα Βαξεβάνη, στο περιοδικό HOT DOC.
   Θυμίζουμε ότι ο εν λόγω σύμβουλος του Σαμαρά εμπλέκεται στην λίστα Λαγκάρντ με έναν λογαριασμό ύψους 5.386.374 ευρώ. Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, για τον σχετικό λογαριασμό υπήρχαν διαβεβαιώσεις από τον ιουδαίο επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή ότι πρόκειται για δικά του χρήματα, τα οποία διαχειριζόταν ο Παπασταύρου ως δικηγόρος του. Όμως το γεγονός ότι συνδικαιούχοι του λογαριασμού ήταν οι υπερήλικες γονείς του Παπασταύρου, δείχνει ότι απλώς ο Μιωνή ψευδόταν, προσπαθώντας να βγάλει πάνω από τον σύμβουλο του Σαμαρά τις ποινικές ευθύνες.
   Το γεγονός ότι ο Μιωνή προσπαθεί να εμφανίσει τον εαυτό του ως το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από λογαριασμούς που αφορούν πολιτικά πρόσωπα, μας δείχνει απλώς ότι μέσω του συγκεκριμένου επιχειρηματία, γίνεται προσπάθεια απόσεισης των ευθυνών από το αμαρτωλό πολιτικό σύστημα της κλεπτοκρατίας.
   Όπως σημειώνει στο άρθρο του ο Βαξεβάνης, αμέσως πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και παρά το γεγονός ότι οι έρευνες προχωρούσαν με ρυθμό «χελώνας», λόγω της υποστελέχωσης των αρμόδιων υπηρεσιών, υπήρξε προφορική εντολή από τον επόπτη τμήματος του ΣΔΟΕ προς τον ερευνητή υπάλληλο, να κλείσει τον φάκελο που αφορούσε τον σύμβουλο του Σαμαρά. Αυτό την στιγμή που δεκάδες στοιχεία τεκμηρίωσης βρισκόντουσαν υπό έρευνα. Από ότι αναφέρει το δημοσίευμα ο υπάλληλος αρνήθηκε να υπακούσει την προφορική εντολή και κατέθεσε εγγράφως τις αντιρρήσεις του.
   Όπως σημειώνει το δημοσίευμα τα ονόματα των εμπλεκομένων (δηλαδή του ελεγκτή και του επόπτη) είναι στην διάθεση του περιοδικού, αλλά και στην διάθεση του εισαγγελέα, που προτίθεται να ελέγξει την όλη υπόθεση. Εμείς, βεβαίως, με την σειρά μας αμφιβάλλουμε ότι θα βρεθεί εισαγγελέας πρόθυμος να κάνει τον σχετικό έλεγχο, αλλά ευελπιστούμε, την στιγμή που η ΝΔ έχει συμμετάσχει πολλάκις στην αθώωση νυν υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ για κακουργήματα. 
   Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να καθαρίσει τον κόπρο του Αυγείου με τους απατεώνες που λυμαίνονται τον τόπο. 
   ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!  ΠΗΓΗ

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι δελφίνοι τσικνίζουν τον φον Αντωνάκη, που ετοιμάζει διαγραφές! Ή θα επέμβουν οι μεγάλες δυνάμεις;  ΚΑΙ   Κάνουν αέρα στο πολιτικό πτώμα της ψοφοδεξιάς - Σφαγή στο απόκομμα της Συγγρού για την διαδοχή

   Μετά την ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ: “Το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία”!

   Ποιος είδε κράτος λιγοστό
   σ' όλη την γη μοναδικό,
   εκατό να εξοδεύει
   και πενήντα να μαζεύει;  
   Να τρέφει όλους τους αργούς,
   να 'χει επτά Πρωθυπουργούς
   ταμείο δίχως χρήματα
   και δόξης τόσα μνήματα;  
   Να'χει κλητήρες για φρουρά
   και να σε κλέβουν φανερά,
   κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε
   τον κλέφτη να γυρεύουνε.
    
   Γεώργιος Σουρής (Πάντα επίκαιρος)
   Με «εκσυγχρονιστές θα ασκηθεί δημόσιος έλεγχος». Ένας λοιπόν που θα κάνει έναν έλεγχο για να βρει ποίοι έκλεψαν  κατά τον Σουρή είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Νίκος Χριστοδουλάκης. Δεν εννοούμε τα νεανικά του χρόνια αλλά τα πρόσφατα. Στα έτη 1996-2004 από καίριες θέσεις υφυπουργού και υπουργού σε οικονομικά υπουργεία ήταν ένας από τους στενούς συνεργάτες του Κώστα Σημίτη, που έμαθε στους Έλληνες τι εστί τζόγος με την φούσκα του Χρηματιστηρίου που είχαν αρχίσει να παίζουν και οι γιαγιάδες για να εξασφαλίσουν «το μέλλον τους».
   Είχαμε λοιπόν «δημιουργική λογιστική» και καλλιέργεια του μύθου της ισχυρής Ελλάδος, αφού και ο τσέλιγκας αντί να ασχοληθεί με το κοπάδι έπαιζε τα γίδια στο χρηματιστήριο για να αυγατίσουν αντί να βάλει τον τράγο να κάνει την δουλειά τουΑυτός λοιπόν που μετά του Σημίτη ξεβράκωσαν οικονομικά τους Έλληνες από ότι ρευστό είχαν ήλθε πάλι στο προσκήνιο ως επιλογή του Γιάννη Δραγασάκη (αυτός γράφεται με δύο ''ν'' και καλεί και φρουράρχους άμα λάχει) και τοποθετήθηκε στην θέση του αντιπροέδρου της τράπεζας Πειραιώς για να την «εξυγιάνει» και να ασκήσει «δημόσιο έλεγχο» (σαν αυτόν του χρηματιστηρίου κατά πάσα πιθανότητα).
   Τα περισσότερα τα λέει η τελευταία στροφή του Σουρή. Φυσικά ο εντολέας φρουράρχων, νυν υπουργός Δραγασάκης, συμμετείχε και στην κυβέρνηση Ζολώτα σαν υπουργός. Βλέπετε και κάποια είδη ανθρώπων επιβιώνουν κάτω από αντίξοες συνθήκες. Επομένως είναι μάλλον λανθασμένη η επιστημονική άποψη ότι σε έναν πυρηνικό όλεθρο θα επιβιώσουν μόνον οι κατσαρίδες.  Ι. Ιωαννίδης – Τ.Ο. Θεσσαλονίκης
   ΠΕΙΝΑΝΕ 6 ΣΤΟΥΣ 10 ΜΑΘΗΤΕΣ

   Μια ακόμη έρευνα που δείχνει τα τραγικά αποτελέσματα της πολιτικής Σαμαρά. Σύμφωνα λοιπόν με το ινστιτούτο Prolepsis από το πρόγραμμα Σίτισης και Προώθησης της Υγιεινής Διατροφής «ΔΙΑΤΡΟΦΗ»,το 60% των οικογενειών των μαθητών δεν έχουν επαρκεί τροφή για την σίτιση τους, ενώ το 25% (μια στις τέσσερεις) πεινούν.Στην Αθήνα που πλήττεται και από υψηλή ανεργία στο 61% των οικογενειών των μαθητών ο ένας από τους δύο γονείς δεν έχει εισόδημα ενώ στο 17% κανένας από τους δύο γονείς δεν έχει εισόδημα. Αντίστοιχη η εικόνα και στην περιφέρεια όπου το 54% των οικογενειών είναι αντιμέτωπο με επισιτιστική ανασφάλεια και το 21% με πείνα. Στην περιφέρεια χωρίς εισόδημα είναι ο ένας γονιός στο 40% των οικογενειών και οι δυο γονείς στο 13% των οικογενειών.
   Η μεγάλη και επιτακτική ανάγκη για σίτιση των οικογενειών καταγράφεται και στην εκθετική αύξηση αποτελεί των αιτήσεων από σχολεία να υπαχθούν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα: Συνολικά έχουν υποβληθεί 1.053 αιτήσεις που αντιστοιχούν σε 152.397 μαθητές, εκ των οποίων σήμερα σιτίζονται οι 15.520.

   Αυτά είναι τα αποτελέσματα της μνημονιακής πολιτικής Σαμαρά με την οποία συμφωνεί στο 70% η νέα κυβέρνηση.  πηγη   Δημοψήφισμα για το Ευρώ

   Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι"
   Εθνική Ανεξαρτησία ή νέα μνημόνια και υποταγή; Σε αυτό το ερώτημα θα κληθεί να απαντήσει στο προσεχές διάστημα ο Ελληνικός Λαός. Η άρτι εκλεγείσα κυβέρνηση Τσίπρα κάνει πως δεν βλέπει ποιο είναι το πραγματικό ζητούμενο. Επαναλαμβάνοντας την καταστροφική τακτική Παπανδρέου, επιχειρεί να σκεπάσει όπως-όπως το πρόβλημα, ελπίζοντας σε μια ανάσα προσαρμογής. Οποια κι αν είναι όμως τώρα η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα, σύντομα θα έρθει αντιμέτωπος με το δίλημμα.
   Η νέα κυβέρνηση διαθέτει νωπή λαϊκή εντολή με συγκεκριμένο νόημα και περιεχόμενο. Είναι εντολή καθαρά και ξάστερα αντιμνημονιακή και δεν επιδέχεται άλλες ερμηνείες. Όταν λέμε αντιμνημονιακή, δεν εννοούμε βεβαίως την λέξη «μνημόνιο» καθ’ αυτή, όπως επιχειρείται με τρόπο ταχυδακτυλουργικό και κομπογιαννίτικο να παρουσιάσει η κυβέρνηση, αντικαθιστώντας την με περιφράσεις, αλλά το νόημά της: Την κατάργηση των υφεσιακών πολιτικών, των μέτρων εξαθλίωσης του λαού και ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, την διακοπή της ξένης κατοχής. Η διεθνής αδελφότητα των μήντια επιμένει να διασπείρει ειδήσεις με τον μανδύα της δημοκρατικότητας, σύμφωνα με τις οποίες όχι οι κυβερνήσεις, αλλά οι ίδιοι οι πολίτες της Γερμανίας, της Βρετανίας ή της Ευρώπης αποφασίζουν ότι θέλουν ή ότι δεν θέλουν να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ, να παραμείνει ή όχι στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Ωσάν να εναπόκειται στον Γάλλο ψηφοφόρο το αν οι Ελληνες θα χρησιμοποιούν το ευρώ στις συναλλαγές τους, ή ακόμα αν η τάδε ή η δείνα χώρα θα γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
   Αντί λοιπόν να υφίσταται ο λαός μας την προπαγάνδα και την τρομοκρατία των ξένων, αντί οι πολιτικάντηδες «δεξιάς» και «αριστεράς» να υπεκφεύγουν κάνοντας πως δήθεν δεν καταλαβαίνουν, και χρειάζεται να ερμηνεύουν την πρόσφατη λαϊκή εντολή κατά τα συμφέροντα όσων τους ανέβασαν τεχνητά στις λαϊκές προτιμήσεις, ας κληθεί να αποφασίσει ο ίδιος ο Ελληνικός Λαός, καθαρά και ξάστερα. Να ανοίξει λοιπόν άμεσα η συζήτηση, δημόσια και χωρίς αποκλεισμούς, να μπουν στο τραπέζι όλες οι θέσεις, και ισότιμα, όπως το αποφάσισε ο Λαός στις εκλογές του Ιανουαρίου, να τοποθετηθούν όλοι οι εκπρόσωποι του Ελληνικού Λαού. Δεν μένει στη συνέχεια άλλη επιλογή από την διενέργεια δημοψηφίσματος.
   Ο κ. Τσίπρας και η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησή του πρέπει να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει την τακτική των προκατόχων του ή θα προχωρήσει στην ανασύσταση του κράτους σε υγιεις και στέρεες βάσεις. Εμείς αμφιβάλλουμε. Γιατί για να προχωρήσουν οι αλλαγές στο κράτος και να αποκτήσει νόημα και περιεχόμενο η Δημοκρατία, χρειάζεται εθνική κυβέρνηση. Και όλα οδηγούν σε αυτήν την λύση. Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή. Τώρα παρουσιάζεται η ευκαιρία στην Ελλάδα να μεταβάλλει προς όφελός της τις πολιτικές ισορροπίες.
   Οι συγκυρίες είναι οι κατάλληλες. Τους επόμενους μήνες τα ερωτήματα θα γίνουν επιτακτικά. Σε ολόκληρη την Ευρώπη πληθαίνουν οι φωνές που ζητούν να αλλάξουν πολιτική οι Βρυξέλλες. Να γίνει η συμμετοχή των κρατών ισότιμη και ουσιαστική, Δεν χρειαζόμαστε μια Ευρώπη γραφειοκρατών, μια Ευρώπη επικυρίαρχων, υπαλλήλων των βουλήσεων του αμερικανικού ή όποιου άλλου παράγοντα. Τι νόημα έχει το ενιαίο νόμισμα και η κοινή πολιτική όταν η μία εξάρτηση φέρνει μεγαλύτερη;

   ΤΟ ΚΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!

   Πολύ καλόμαθε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος (ΚΙΣ) από την άμεση ικανοποίηση των εντολών του από τους Σαμαροβενιζέλους (με τη σύμφωνη γνώμη και των υπολοίπων συνιστωσών του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου) και επιχειρεί να επιβάλλει τις θελήσεις του και στα γειτονικά κράτη!

   Έτσι, απέστειλε επιστολή προς την πρέσβη της Βουλγαρίας στην Ελλάδα, με την οποία απαιτεί την απαγόρευση μιας πορείας! Ιδού: «Εκφράζουμε την έκπληξη και την αποδοκιμασία του Ελληνικού Εβραϊσμού για την λεγόμενη «
   » που διοργανώνεται από νεοναζιστές και βετεράνους του ναζιστικού στρατού, και έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 14.2.15, στη Σόφια. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η νέα Δημοκρατική Βουλγαρία δεν θα ανεχθεί να αμαυρωθεί ο χώρος της επικράτειάς της από μια παρόμοια πορεία. Παρακαλούμε να διαβιβάσετε την έντονη διαμαρτυρία μας και την έκφραση καταδίκης στις αρμόδιες αρχές της χώρας σας».

   Για να δούμε, θα πιάσει το κόλπο;

   (ΥΓ) 1: Μα καλά, σαράντα πέντε χρόνια κομμουνισμό είχε η Βουλγαρία. Δε βρίσκονται τίποτα απομεινάρια, να κάνουν καμιά  αντισυγκεντρωσούλα, όπως σε μας εδώ;

   (ΥΓ) 2: Κύριοι του ΚΙΣ, νομίζω πως επιβάλλεται μια απόσπαση της ΑΝΤΑΡCIA και των «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων» στη γειτονική Βουλγαρία, για να δώσουν τα φώτα τους στα εκεί συντρόφια!  ΠΗΓΗ
   Εθνική ντροπή: Κλείνουν όπως - όπως το θέμα των αγνοουμένων της Κύπρου - Παρέδωσαν σε οικογένεια λάθος οστά από 4 αγνοούμενους!   Οστά τεσσάρων διαφορετικών αγνοουμένων παραδόθηκαν για ταφή στην οικογένεια των συγγενών ενός πατέρα - αγνοουμένου. Μετά από απόφαση των συγγενών, τα οστά δόθηκαν για επανεξέταση στο Ινστιτούτο Νευρολογίας, με έξοδα της ίδιας της οικογένειας όπου αποκαλύφθηκε το μοιραίο λάθος, ότι δηλαδή πρόκειται για τα οστά τεσσάρων διαφορετικών αγνοουμένων.
   Η εγγονή του αγνοούμενου δήλωσε ότι η οικογένεια προχώρησε σε επανεξέταση διότι η οικογένεια ήθελε να ξέρει αν όντως  τα οστά ανήκαν στο δικό τους άνθρωπο και κατήγγειλε ότι η ΔΕΑ δεν στάθηκε αρωγός σε αυτή την προσπάθεια. Πρόσθεσε ότι η οικογένεια έστειλε επιστολές στη ΔΕΑ για να λάβει δείγματα για εξέταση, όμως λάμβανε συνεχώς αρνητικές απαντήσεις από τη ΔΕΑ. Για αυτό το λόγο, η οικογένεια αναγκάστηκε να αναθέσει, με δικά της έξοδα, την επανεξέταση των οστών στο Ινστιτούτο Νευρολογίας, όπου διαφάνηκε το λάθος.
   Η οικογένεια του αγνοούμενου αμφισβητεί τη μεθοδολογία της ΔΕΑ και καταγγέλλει τη συμπεριφορά από πλευράς ΔΕΑ. Η εγγονή του αγνοούμενου διερωτήθηκε παράλληλα «ποιος είναι ο ρόλος της ΔΕΑ».
   Μετά το αισχρό πιστοποιητικό με την αναγραφή αιτία θανάτου - ΑΓΝΩΣΤΗ, την οποία πρώτο το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) πρόβαλε δια στόματος του προέδρου μας Χρίστου Χρίστου, έρχεται στο φως της δημοσιότητας ακόμα ένα αισχρό περιστατικό, όπως διαβάζουμε πιο πάνω. Από ότι φαίνεται προσπαθούν να κλείσουν όπως - όπως την περίπτωση των αγνοουμένων, να εξαλείψουν τις φρικαλεότητες των βαρβάρων, παραγράφοντας τα εγκλήματα τους, δίνοντας στην ουσία συγχωροχάρτι στην Τουρκία.
   Αποφάσεις πίσω από τις οποίες κρύβονται σκοπιμότητες, για τις οποίες κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν, όχι μόνο στις οικογένειες αλλά και σε ολόκληρο τον Κυπριακό Ελληνισμό. Πράξεις οι οποίες είναι συνυφασμένες με την λεγόμενη "λύση" του Κυπριακού και την παράδοση άνευ όρων της πατρίδας μας στον Τούρκο εισβολέα.

   Bobolas über alles και μετά την πτώση των σαμαροβενιζέλων!

   Στις 28 Ιανουαρίου εκδικάστηκε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η προσφυγή της Ελλάδος εναντίον της ίδιας της Ελλάδος. Όσο και αν ακούγεται παράλογο αυτό η Ελλάδα προσέφυγε εναντίον του εαυτού της και προς χάριν του Μπόμπολα, ώστε η εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός» να μην επιστρέψει το ποσό των 15,34 εκατομμυρίων ευρώ που έλαβε ως παράνομη κρατική επιχορήγηση για τα μεταλλεία στις Σκουριές.  
   Η υπόθεση αφορούσε την σκανδαλώδη πώληση των μεταλλείων στον Μπόμπολα, χωρίς πριν να έχει προηγηθεί εκτίμηση, χωρίς να έχει γίνει διαγωνισμός, με ποσό πολύ χαμηλότερο της πραγματικής αξίας και αφότου η εταιρεία του Μπόμπολα απαλλάχθηκε από την καταβολή οιουδήποτε είδους φόρου. Επρόκειτο, δηλαδή, για μία τυπική συνδιαλλαγή του κλεπτοκρατικού καθεστώτος με τον Μπόμπολα. Τίποτε το παράξενο στους σύγχρονους καιρούς!
   Επίσης καθόλου παράξενο το γεγονός ότι το Ελληνικό Δημόσιο προσέφυγε εναντίον του εαυτού του, αφού ως γνωστόν για τους Σαμαροβενιζέλους ισχύει το δόγμα Bobolas Über Alles. Όμως εδώ είναι που ανοίγονται νέοι ορίζοντες για τον παρατηρητικό αναγνώστη, που διαβάζει πίσω από τις γραμμές και υποψιασμένος αντιλαμβάνεται κάποιες πραγματικότητες ανείπωτες.
   Όπως προείπαμε η εκδίκαση της προσφυγής έγινε στις 28 Ιανουαρίου, δηλαδή Τετάρτη. Είχε προηγηθεί όμως η Κυριακή των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, την επαύριο της οποίας έχουμε ροζ σοσιαλισμό! Σε απλά ελληνικά, έχουμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πλέον! Και όχι μόνο έχουμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά οι αρμόδιοι υπουργοί είχαν αναλάβει πόστα και είχαν ενημερωθεί για τα χαρτοφυλάκιά τους και τις εκκρεμούσες υποθέσεις.
   Κοινώς ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίστηκε τον Μπόμπολα, προκειμένου αυτός να συνεχίσει να λαμβάνει παρανόμως από το Ελληνικό Κράτος. Και αβίαστα γεννάται το ερώτημα. Τι σχέση μπορεί να έχει το γεγονός ότι ο Μπόμπολας χρησίμευσε ως «δούρειος ίππος» για να αποκτήσει τα μεταλλεία η Eldorado Gold, στην οποία μετέχει η BlackRock, εταιρεία στην οποία έχουν μερίδια ο Τσακαλώτος και ο υπουργός οικονομίας, Σταθάκης; Τι σχέση μπορεί να έχει το γεγονός ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ιγγλέση, εργαζόταν στην κοινοπραξία που εκμεταλλεύεται τα μεταλλεία χρυσού;
   Εν τέλει πόση συνάφεια έχουν όλα αυτά με τα επεισόδια που είχαν γίνει στην περιοχή και στην οποία πρωτοστατούσαν στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ; Ως προς τα προηγούμενα οι απαντήσεις υπονοούνται με σαφήνεια. Ως προς το τελευταίο έχουμε μία προφανή περίπτωση πολιτικαντισμού και ψηφοθηρίας που θα γίνει εξόχως συχνή επί… σοσιαλισμού, στις μέρες δηλαδή που το «δεν θα συνεργαστούμε με την τρόικα», αλλάζει και γίνεται «χαθήκαμε στην μετάφραση» μέσα σε λίγες ώρες. Επί αθεϊσμού που απελευθερώνει περιστέρια στα Θεοφάνεια, επί «αντι-αμερικανικής γραμμής» που γίνεται τηλεφωνήματα στον Τζον Κέρι. Κοινώς, του πολιτικαντισμού που συνεπάγεται μία διακυβέρνηση του πνευματικού απογόνου του Ανδρέα Παπανδρέου, του ολετήρα της Ελλάδος.  ΠΗΓΗ

   FREE HELLAS web Radio

   ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


   ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

   ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8895492355853120570

   Δημοσίευση σχολίου

   Translate

   ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

   SOCIAL

   ΤΩΡΑ

   ΑΡΘΡΑ

   ΔΗΜΟΦΙΛΗ

   Widget by:Blogger Tips
   Pro Blogger Tricks
   Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

   ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

   ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

   Delivered by FeedBurner

   ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
   Recommended Post Slide Out For Blogger

   ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

   Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

   You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

   item