Widgets

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ:«Αποτυχία του SYRIZA, ισοδυναμεί με ΕΠΕΛΑΣΗ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»


Προειδοποιεί ο Κρούγκμαν: Βοηθήστε τον Σύριζα, αλλιώς θα έρθει η Χρυσή Αυγή!


Μια ακόμα παρέμβαση υπέρ των Τσιπροκαμμένων, προκειμένου να εξασφαλίσουν καλύτερους όρους στην ζητούμενη παράταση του Μνημονίου, έκανε ο γνωστός Αμερικανός οικονομολόγος, Πολ Κρούγκμαν, τέκνο «εκλεκτής» οικογενείας, που μετανάστευσε από τα γκέτο της Πολωνίας στις ΗΠΑ, το 1922.
Ο Κρουγκμαν τα’ βαλε με την (φαινομενικά…) αδιάλλακτη γερμανική θέση, που κατά τη γνώμη του οδηγεί είτε σε Grexit είτε σε πλήρη εγκατάλειψη των προεκλογικών υποσχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ. Όχι γιατί ξαφνικά τον έπιασε ο πόνος για το δράμα του ελληνικού λαού, αλλά γιατί θεωρεί πως ο μόνος ωφελημένος από μια αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η (μισητή…) Χρυσή Αυγή:
«Αυτό μου μοιάζει σαν μια προσπάθεια να αναγκάσουν την Ελλάδα να βγει από το ευρώ τώρα. Η πολιτική της Γερμανίας είναι αναμφίβολα υπέρ του Grexit. Είναι επίσης, εξαιτίας των πιθανών επιπτώσεων, υπέρ της Χρυσής Αυγής».

Ας μην ανησυχεί ο Κρουγκμαν κι ας μην είναι… άδικος! Διότι, η σημερινή Γερμανία της φράου Μέρκελ, καταφέρνει να τα… συνδυάζει όλα τέλεια.
Και την αφαίμαξη του ελληνικού λαού προς χάριν των διεθνών τοκογλύφων και την αντιμετώπιση του ελληνικού εθνικισμού, φτάνοντας στο σημείο να χρηματοδοτεί από την έκδοση βιβλίων σεσημασμένων αριστεριστών κατά της Χρυσής Αυγής μέχρι «αντιρατσιστικές» εκδηλώσεις!  Εθνικισμός ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!
 • Προδοσία «σύντροφοι»: Την επέτειο της εκδόσεως του Κομμουνιστικού Μανιφέστου, υπέγραψαν το μνημόνιο!  Μπήκαν οι υπογραφές, έγιναν οι ανακοινώσεις: Έχουμε και πάλι Μνημόνιο!


  Τελικά, o Τσίπρας αντί να σκίσει το μνημόνιο, έσκισε το προεκλογικό του πρόγραμμα και ο Καμμένος αντί για "Κούγκι" έβαλε την υπογραφή του σε ένα επαίσχυντο Μνημόνιο με τους τροϊκανούς.

  O Τσίπρας με τον Καμμένο κατάφεραν να αποκτήσουν το δικό τους «Καστελόριζο». Όπως ο Τζέφρυ Παπανδρέου εκείνη την αποφράδα ημέρα για τον Ελληνισμό ανακοίνωσε την είσοδο της Ελλάδος στην δικαιοδοσία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, έτσι και σήμερα ο Βαρουφάκης ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να βρίσκεται υπό καθεστώς εποπτείας από την τρόικα, μόνο που πλέον θα την αποκαλεί «θεσμικά όργανα». Επιπλέον ανακοίνωσε ότι τελικώς έγινε αποδεκτή η τετράμηνη παράταση του μνημονίου, έτσι ώστε να υπάρξει ο χρόνος, προκειμένου να αποφασιστεί (από τα «θεσμικά όργανα») το νέο Μνημόνιο.

  Τόσο τα αφεντικά της τρόικα (ΕΕ, ΔΝΤ, ΕΚΤ), όσο και ο Βαρουφάκης, είπαν ουσιαστικά προς τον Ελληνικό Λαό σε ζωντανή σύνδεση ότι σήμερα αποφασίστηκε η συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής.  Χαρακτηριστικό της όλης υποθέσεως είναι ότι σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο Βαρουφάκης, αρνήθηκε την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, που ήταν μία από τις κύριες προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο απλά για έναν φόρο που δεν είναι δίκαιος.

  Πάμε, όμως να δούμε, εν τάχει το κείμενο επί του οποίου επήλθε συμφωνία στο Eurogroup, κάνοντας την απαραίτητη «μετάφραση», ώστε να μην δουλεύουν τον κοσμάκη οι συγκυβερνώντες, τα κανάλια, οι φυλλάδες και οι διεθνείς τοκογλύφοι.

  Καταρχάς το κείμενο της συμφωνίας κάνει λόγο για «μία παράταση της Master Financial Assistance Agreement (MFFA), η οποία υποστηρίζεται από μία σειρά δεσμεύσεων»Αυτό σημαίνει ότι η ελληνική κυβέρνηση παρέτεινε το Μνημόνιο, με όλα τα παρελκόμενα που ήδη γνωρίζουμε και – επιπλέον – θα υπογράψει (την Δευτέρα) νέες δεσμεύσεις έναντι των δανειστών, δηλαδή θα πάρει νέα μέτρα.

  Στην συνέχεια γίνεται απολύτως σαφές το τι θα έχουμε τις ακριβώς επόμενες ημέρες: «Οι ελληνικές αρχές θα παρουσιάσουν μία πρώτη λίστα με μέτρα μεταρρυθμίσεων, με βάση την τρέχουσα συμφωνία, έως το τέλος της Δευτέρας 23 Φεβρουαρίου... Μόνο η έγκριση των συμπερασμάτων της αξιολόγησης για την διευρυμένη συμφωνία από τους θεσμούς θα επιτρέψει με τη σειρά της την όποια εκταμίευση της δόσης του τρέχοντος προγράμματος»Κοινώς, όπως γινόταν και με τη νουδούλα, θα έρθουν στην Ελλάδα οι τροϊκανοί να επιθεωρήσουν, να αξιολογήσουν και να διατάξουν, αλλιώς δόση... δεν έχει.

  «Οι ελληνικές αρχές δεσμεύονται να απόσχουν από οποιαδήποτε κατάργηση των μέτρων και από μονομερείς αλλαγές στις πολιτικές και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που θα επηρέαζαν αρνητικά τους δημοσιονομικούς στόχους, την οικονομική ανάκαμψη ή την χρηματοοικονομική σταθερότητα, όπως αξιολογείται από τους θεσμούς»Εδώ είναι το σημείο που ο Τσίπρας έσκισε τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, υποσχόμενος στους διεθνείς τοκογλύφους ότι όχι μόνο δεν θα καταργήσει το μνημόνιο, αλλά δεν θα καταργήσει ΚΑΝΕΝΑ μνημονιακό μέτρο.
  Πλέον το Ελληνικό Κοινοβούλιο έχει ξεκάθαρα δύο πτέρυγες. Από την μία μεριά βρίσκεται το λεγόμενο «συνταγματικό τόξο», που αποτελείται από τις δυνάμεις που στηρίζουν το μνημόνιο, δηλαδή τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ και το ΠΟΤΑΜΙ. Από την άλλη μεριά βρίσκεται μονάχα η Χρυσή Αυγή που αποτελεί την μοναδική πηγή αντίστασης στην φτωχοποίηση των Ελλήνων και το ξεπούλημα της Ελληνικής Πατρίδας, όντας παράλληλα  το μοναδικό κόμμα που δέχεται την πολιτική ολόκληρου μνημονιακού – κλεπτοκρατικού κατεστημένου, από κανάλια και εργολάβους, μέχρι φυλλάδες και αποκόμματα του Μνημονίου.
  Κώστας Αλεξανδράκης
  Σχετικώς με το ζήτημα το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
  «Ο Σύριζα, αντί για το μνημόνιο, έσκισε το προεκλογικό του πρόγραμμα - Μοναδική δύναμη αντίστασης στους διεθνείς τοκογλύφους η Χρυσή Αυγή
  O Σύριζα διατηρεί όλα τα αιματηρά μνημονιακά μέτρα, αποδέχεται την επαίσχυντη εποπτεία της τρόικα (με άλλο όνομα) και απαρνείται τις φιλολαϊκές, προεκλογικές του υποσχέσεις για να διασφαλίσει τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων.


   Μοναδική δύναμη αντίστασης στην οικονομική κατοχή της χώρας, μοναδικό πραγματικά αντιμνημονιακό κίνημα είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμoς-Χρυσή Αυγή, γι' αυτό και οι εκλεγμένοι βουλευτές του παραμένουν παράνομα στις φυλακές.»  ΠΗΓΗ  Βρετανός οικονομολόγος προειδοποιεί: Βάστα Γιάνη, γιατί μετά έρχεται η Χρυσή Αυγή!

  Βρετανός οικονομολόγος προειδοποιεί: Βάστα Γιάνη, γιατί μετά έρχεται η Χρυσή Αυγή!

  Αυτό που λένε όλοι οι πολιτικοί και οικονομικοί αναλυτές παγκοσμίως και παπαγαλίζει συνέχεια ο Βαρουφάκης, επανέλαβε ο βρετανός οικονομολόγος Φιλίπ Λεγκρέν με άρθρο του στο αμερικανικό περιοδικό Foreign Policy.

  Στην ίδια γραμμή του Κρούγκμαν λοιπόν και κάνοντας μια έκκληση στον Βαρουφάκη, ο Φιλίπ Λεγκρέν στο άρθρο του "Γιατί η Ελλάδα δεν πρέπει να υποχωρήσει στην επιθετικότητα της Γερμανίας" τονίζει κι αυτός πως μετά την αποτυχία του Σύριζα έρχεται η Χρυσή Αυγή. Ο αρθρογράφος επισημαίνει :"Μολονότι η Ελλάδα δεν μπορεί από μόνη της να αλλάξει ολόκληρη τη νομισματική ένωση, θα μπορούσε να δράσει ως καταλύτης της αυξανόμενης πολιτικής αντίδρασης κατά των πολιτικών στασιμότητας της Ευρωζώνης. Στο άμεσο μέλλον, η Ελλάδα θα μπορούσε έστω να σώσει τον εαυτό της, καθώς βρίσκεται αφημένη στα νύχια των πιστωτών της ΕΕ, βαδίζοντας όχι προς την ανάκαμψη, αλλά τη μιζέρια που προκαλεί το βάρος του χρέους."
  Το σημαντικό όμως είναι στο κλείσιμο όπου και αυτός λέει χαρακτηριστικά: "το κατεστημένο της ευρωζώνης και μεγάλο μέρος των ΜΜΕ θεωρούν ότι είναι τρέλα η αντιπαράθεση της Ελλάδας με τη Γερμανία. Η πραγματική, ωστόσο, τρέλα θα ήταν να ενδώσει η Ελλάδα. Με την πράξη της αυτή η μόνη αντί-Μερκελική δύναμη που θα απόμενε θα ήταν η "νεοναζιστική" Χρυσή Αυγή, που δεν προοιωνίζει θετικές εξελίξεις στην πολιτική. Όσο η ελληνική κυβέρνηση παραμένει ακλόνητη -όπως η ευρεία πλειοψηφία των Ελλήνων και πολλοί Ευρωπαίοι την προτρέπουν- μπορεί να επιτύχει μια πιο δίκαιη συμφωνία για τον ελληνικό λαό και, με λίγη τύχη, για την ευρωζώνη".
  Τελικά ο Γιάνης δεν... βάστηξε και ο Σύριζα ακολουθεί την ίδια μνημονιακή πολιτική του Σαμαρά. Άρα η άνοδος της Χρυσής Αυγής, της μοναδικής ασυμβίβαστης δύναμης ενάντια στους διεθνείς τοκογλύφους είναι αναπόφευκτη!  ΠΗΓΗ
Το Σύριζα, αντί για το μνημόνιο, έσκισε το προεκλογικό του πρόγραμμα - Μοναδική δύναμη αντίστασης στους διεθνείς τοκογλύφους η Χρυσή Αυγή


O Σύριζα διατηρεί όλα τα αιματηρά μνημονιακά μέτρα, αποδέχεται την επαίσχυντη εποπτεία της τρόικα (με άλλο όνομα) και απαρνείται τις φιλολαϊκές, προεκλογικές του υποσχέσεις για να διασφαλίσει τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων.

Μοναδική δύναμη αντίστασης στην οικονομική κατοχή της χώρας, μοναδικό πραγματικά αντιμνημονιακό κίνημα είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμός-Χρυσή Αυγή, γι' αυτό και οι εκλεγμένοι βουλευτές του παραμένουν παράνομα στις φυλακές.
 Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου


Προδοσία «σύντροφοι»: Την επέτειο της εκδόσεως του Κομμουνιστικού Μανιφέστου, υπέγραψαν το μνημόνιο!

Προδοσία «σύντροφοι»: Την επέτειο της εκδόσεως του Κομμουνιστικού Μανιφέστου, υπέγραψαν το μνημόνιο!
Σαν σήμερα το 1848 ο Κάρολος Μάρξ και ο Φρειδερίκος Ένγκελς δημοσίευσαν το «Κομμουνιστικό Μανιφέστο», την λεγόμενη και «Βίβλο του κομμουνισμού». Πρόκειται για ένα κοινό συγγραφικό έργο των δύο αντρών που αποτελούσε μία απλουστευτική σκιαγράφηση του σχεδίου για την προλεταριακή επανάσταση, που θ’ ανατρέψει τον καπιταλισμό  και τελικά θα φέρει την αταξική κοινωνία.
Η «επανάσταση» όμως τελείωσε και πλέον έχουν περάσει 167 χρόνια από την δημοσίευση του εν λόγω βιβλίου. Πλέον από τον κομμουνισμό έχουμε περάσει στο new left και από τον διεθνισμό στην παγκοσμιοποίηση. Πλέον οι αριστεροί θυμίζουν εντόνως τον Μαρξ μόνο στην συνεργασία του με τους καπιταλιστές και προσκυνούν ανοιχτά το διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο.
Αυτή την ημέρα διάλεξαν οι συριζαίοι για να υπογράψουν μετά βαΐων και κλάδων το νέο μνημόνιο με τα «θεσμικά όργανα», δηλαδή τους εκπροσώπους του διεθνούς καπιταλισμού και δυνάστες της Ελληνικής Πατρίδος. Αυτή τη μέρα διάλεξε ο Βαρουφάκης, ο Τσίπρα, ο Καμμένος και ο Λαφαζάνης να κάνουν κουρέλια τα όνειρα ενός ολόκληρου Λαού, ο οποίος τους εξέλεξε με σαφή εντολή να καταγγείλουν το μνημόνιο και να διώξουν την τρόικα.
Τελικώς από το όραμα του Μαρξ για την προλεταριακή επανάσταση μονάχα σε ένα σημείο θα μείνουν πιστοί οι συριζαίοι μπολσεβίκοι και ο νεοφανής Στάλιν, Πάνος Καμμένος. Θα καταργήσουν, όντως, την ιδιοκτησία του κοσμάκη, διατηρώντας στο ακέραιο την εφαρμογή του ΕΝΦΙΑ και παίρνοντας επιπρόσθετα μέτρα για να αντισταθμίσουν την παράταση του μνημονίου.
«Σας πιάνει τρόμος γιατί θέλουμε να καταργήσουμε την ατομική ιδιοκτησία. Όμως στη σημερινή σας κοινωνία, η ατομική ιδιοκτησία έχει καταργηθεί για τα εννιά δέκατα των μελών της. Και υπάρχει ίσα-ίσα, γιατί δεν υπάρχει για τα εννιά δέκατα. Μας κατηγορείτε, λοιπόν, γιατί θέλουμε να καταργήσουμε μια ιδιοκτησία που προϋποθέτει σαν απαραίτητο όρο την έλλειψη ιδιοκτησίας για την τεράστια πλειοψηφία της κοινωνίας.Με μια λέξη, μας κατηγορείτε γιατί θέλουμε να καταργήσουμε τη δική σας ιδιοκτησία. Ναι, πραγματικά αυτό θέλουμε
Αυτά και όχι μόνο έγραφε ο Μαρξ στο «Μανιφέστο» του και από ότι φαίνεται το σχέδιο ακολουθείται κατά γράμμα, μόνο που δεν αποσκοπεί στην «προλεταριακή επανάσταση», αλλά στην διαιώνιση της σκλαβιάς των Ελλήνων στο παρασιτικό διεθνές κεφάλαιο. Γι’ αυτό και παρά την καπιταλιστική – μνημονιακή αλλαγή πλεύσης των νεομπολσεβίκων, διατηρείται ακέραια η αντεθνική και αντικοινωνική διάσταση του «Μανιφέστου», 167 χρόνια μετά την συγγραφή του. Παραθέτουμε κάποια ενδεικτικά αποσπάσματα και ο αναγνώστης μπορεί να τα αντιστοιχίσει σε εξαγγελίες της συγκυβερνήσεως:
«Μαζί μ' όλες τις κυρίαρχες τάξεις που εξαφανίστηκαν συμμερίζεστε κι εσείς τη συμφεροντολογική αντίληψη, σύμφωνα με την οποία μετατρέπετε τις σχέσεις σας παραγωγής και ιδιοκτησίας, από σχέσεις ιστορικές και παροδικές μέσα στην πορεία της παραγωγής, σε αιώνιους φυσικούς και λογικούς νόμους. Αυτό που παραδέχεστε για την αρχαία ιδιοκτησία, αυτό που παραδέχεστε για τη φεουδαρχική ιδιοκτησία δεν μπορείτε πια να το παραδεχτείτε για την αστική ιδιοκτησία.
Κατάργηση της οικογένειας! Ακόμα και οι πιο ριζοσπάστες αγανακτούν γι' αυτή την επαίσχυντη πρόθεση των κομμουνιστών.»
«Ακόμα κατηγορήθηκαν οι κομμουνιστές ότι θέλουν τάχα να καταργήσουν την πατρίδα, την εθνότητα.
Οι εργάτες δεν έχουν πατρίδα. Δεν μπορεί να τους πάρεις αυτό που δεν έχουν. Αφού, όμως, το προλεταριάτο πρέπει κατ' αρχήν να κατακτήσει την πολιτική εξουσία, να ανυψωθεί σε εθνική τάξη, να συγκροτηθεί το ίδιο σαν έθνος, είναι και το ίδιο ακόμα εθνικό, αν και σε καμιά περίπτωση με την έννοια που δίνει η αστική τάξη.
Οι εθνικοί χωρισμοί και οι εθνικές αντιθέσεις ανάμεσα στους λαούς εξαφανίζονται όλο και περισσότερο με την ανάπτυξη της αστικής τάξης, την ελευθερία του εμπορίου, την παγκόσμια αγορά, την ομοιομορφία της βιομηχανικής παραγωγής και των συνθηκών ζωής που αντιστοιχούν σ' αυτήν.
Η κυριαρχία του προλεταριάτου θα τους εξαφανίσει ακόμα πιο πολύ. Η κοινή δράση, τουλάχιστον των πολιτισμένων χωρών, αποτελεί έναν από τους πρώτους όρους της απελευθέρωσής του.»
Απέναντι σε αυτή την λαίλαπα μοναδική δύναμη αντίστασης είναι, δυστυχώς ή ευτυχώς, η Χρυσή Αυγή.  Κώστας Αλεξανδράκης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Μαζική ενημερωτική δράση στα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών - Φωτορεπορτάζ
Το Μνημόνιο διέλυσε το πανηγύρι των κατευθυνόμενων συλλαλητηρίων του Σύριζα

Μέχρι πριν από λίγο οι παπαγάλοι των νταβατζήδων και των φυλλάδων μιλούσαν για μια πρωτοφανής στήριξη του ελληνικού λαού στην συγκυβέρνηση του Σύριζα και στην... σκληρή διαπραγμάτευση που διεξάγει στας Ευρώπας. Τα κατευθυνόμενα συλλαλητήρια της "ανάσας αξιοπρέπειας" μάλιστα είχαν αρχικά μια επιτυχία, καθώς το σύνολο του ελληνικού λαού επιθυμούσε να γίνει πράξη η νωπή λαϊκή εντολή μέσω εκλογών για την παύση του εθνοκτόνου Μνημονίου.
 Ο Σύριζα όμως δεν άργησε να προδώσει την λαϊκή ετυμηγορία και έκανε μια εντυπωσιακή μνημονιακή κωλοτούμπα, η οποία επικυρώθηκε και τυπικά σήμερα. Έτσι στο σημερινό κάλεσμα για στήριξη στην κυβέρνηση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν μαζεύτηκαν ούτε μια ντουζίνα γραφικοί και τελικά οι συγκεντρώσεις δεν έγιναν ποτέ.
Η "ανάσα αξιοπρέπειας" έγινε μνημονιακός επιθανάτιος ρόγχος και το πανηγύρι έληξε. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να αντισταθεί απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους και να διεκδικήσει τα δίκαια της Ελλάδας!  ΠΗΓΗ

Η Ευρώπη των τραπεζιτών προκαλεί την απέχθεια των Ελλήνων

Ένα από τα χαρακτηριστικά τόσο της προεκλογικής περιόδου, όσο και των ημερών που διανύουμε είναι, ότι η πεποίθηση του απόλυτα ανυποχώρητου απέναντι στις απαιτήσεις των δανειστών συσπειρώνει επιδοκιμαστικά την μεγαλύτερη πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, ανεξαρτήτως της οποιασδήποτε κομματικής ταυτότητας. Και ο λόγος είναι αυτός ακριβώς, που διέλαθε πλήρως όσων έσπευσαν να αυτοχαρακτηριστούν ως «ευρωπαϊκά» κόμματα. Πόνταραν, δηλαδή, στην Ευρώπη, όχι ως μια υπαρκτή οντότητα ιστορικού, ιδεολογικού, πολιτιστικού και γεωγραφικού περιεχομένου, αλλά ως μια νεφελώδη οικονομική επένδυση.
Γι’ αυτό, άλλωστε, και έχασαν από κοινού στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ακριβώς γιατί η κρίση υπενθύμισε στο εγχώριο εκλογικό σώμα ότι η Ευρώπη, ως αποκλειστική οικονομική επένδυση, κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Εάν, λοιπόν, η Ευρώπη των τραπεζιτών συνεπάγεται φτωχοποίηση, ανεργία και χρέη, τότε δεν προξενεί κανένα ενδιαφέρον στον Ελληνικό Λαό. Την ώρα που ΝΔ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ έκαναν μια υποθετική και ιδεατού γι’ αυτούς περιεχομένου συζήτηση για το «ευρωπαϊκό όραμα», αυτό που απασχολούσε την πλειοψηφία των Ελλήνων ήταν το πόσο έχει χειροτερέψει η ζωή τους μετά την μνημονιακή εισβολή.
Γι’ αυτό, άλλωστε, η Ευρώπη έχει πάψει να αποτελεί ένα οικονομικό «τοτέμ», ακριβώς επειδή όχι μόνο δεν εγγυάται την ευημερία τους, αλλά τους έχει οδηγήσει σε απελπιστική κατάσταση. Τα κόμματα του μνημονίου, αυτοπαγιδευμένα σε μια αλλοπρόσαλλη «φιλοευρωπαϊκή» ταυτότητα, δεν κατάλαβαν ότι μια τέτοιου είδους ιδιότητα σημαίνει από ελάχιστα έως τίποτα για τον μέσο ψηφοφόρο, ιδίως όταν την συνδέει με ληστρικού τύπου φορολογικά και περιουσιακά πογκρόμ, τα οποία όπως είναι απολύτως λογικό προκαλούν την απέχθεια των Πολιτών.
Γι’ αυτό και έδωσαν στον ΣΥΡΙΖΑ ένα 36%, νομίζοντας ότι το συνονθύλευμα του Τσίπρα είναι σε θέση να εκφράσει την Λαϊκή απαίτηση για καταγγελία του μνημονίου και υπεράσπιση των Εθνικών μας συμφερόντων. Οι ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ωρών έδειξαν ότι η νέα συγκυβέρνηση στάθηκε ανάξια της εκλογικής εντολής των Ελλήνων, καθώς όχι μόνο στάθηκε ανάξια της εμπιστοσύνης τους, αλλά έσυρε ουσιαστικά την Πατρίδα μας σ’ ένα νέο μνημόνιο, τις συνέπειες του οποίου θα διαπιστώσει ο Λαός μας πολύ σύντομα.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ο μόνος Πολιτικός Φορέας, ο οποίος επιμένει στην έμπρακτη καταγγελία του μνημονίου, ως την μόνη αποδεκτή λύση για την Εθνική επιβίωση. Γιώργος Μάστορας

Σε αδιέξοδο τα αποκόμματα ΝΔ και Πασόκ - Ο μνημονιακός Σύριζα τους πήρε την δουλειά...

Πολύ συζήτηση έχει γίνει και πολλές εντάσεις έχουν εκδηλωθεί μέσα στο εσωτερικό της νουδούλας, σχετικά με την επικοινωνιακή τακτική που θεωρούν ότι οφείλει να ακολουθήσει το προκάλυμμα της εγκληματικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ.
Ο Τσίπρας κατάφερε να πετύχει περήφανη νίκη, αλλά όχι ενάντια στους τοκογλύφους. Η μοναδική «νίκη» που κατάφερε ο Τσίπρας ήταν ενάντια στη Νέα Δημοκρατία. Στέλνοντας το αίτημα για την παράταση του μνημονίου, προκάλεσε «βραχυκύκλωμα» στο επιτελείο του Σαμαρά. Από την μία οι καθαρολόγοι, Μπουμπούκος και σία, προτίθενται να γίνουν εισηγητές του νέου μνημονίου. Από την άλλη μεριά οι επικοινωνιακώς σκεπτόμενοι τραβούν την εντελώς αντίθετη ρότα.
Το πρόβλημα είναι ότι η ΝΔ με την πολιτική που έχει ακολουθήσει τόσα χρόνια και με νωπή την προεκλογική τρομοκρατία της ότι «θα επέλθει καταστροφή αν έρθουμε σε ρήξη με τους εταίρους», έχει αναγκαστικώς εγκλωβιστεί σε μία μνημονιακή ρητορεία. Όμως η συγκεκριμένη ρητορεία έχει καταστεί πλήρως ανενεργή και άκυρη, αφότου ο Τσίπρας κατέθεσε το αίτημα για την παράταση του μνημονίου.
Τώρα πλέον η νουδούλα δεν έχει απολύτως κανένα λόγο ύπαρξης. Στα οικονομικά ζητήματα αντικαταστάθηκε από τον Τσίπρα, ο οποίος πλέον είναι το πουλέν των διεθνών τοκογλύφων. Στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, είναι γνωστό τοις πάσοι ότι ο κόσμος προτιμά το αυθεντικό, συνεπώς και πάλι η επιλογή ανάμεσα στον λαθρολάγνο ΣΥΡΙΖΑ και τη νουδούλα του «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου, που δίνει άδεια παραμονής σε όποιον εισέρχεται στη χώρα, είναι αρκούντως εύκολη, αφού απορρίπτονται και οι δύο από την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού.
Με την αποδοχή της μνημονιακής πολιτικής (έστω και αν αυτό δεν έχει συντελεστεί ακόμα σε επίπεδο ρητορείας, παρά μόνο ουσιαστικά) ο Τσίπρας στέρησε από τη ΝΔ το πολιτικό της πεδίο. Ενδεικτικό της αμηχανίας που προκάλεσε αυτό στις τάξεις των νεοδημοκρατών είναι ότι δίστασαν να συνταχθούν στην χαρά που ένιωσαν οι μνημονιακοί Βενιζέλος - Θεοδωράκης για την κωλοτούμπα Τσίπρα.
Ο πραγματικά άμοιρος είναι, όμως, ο Ελληνικός Λαός, ο οποίος κυβερνάται για άλλη μία φορά από μία αντεθνική και αντιλαϊκή κυβέρνηση, φερέφωνο των διεθνών τοκογλύφων. Όμως πλέον έχει γίνει αντιληπτό ακόμα και στον πιο αφελή ότι στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο δύο κόμματα: Η Χρυσή Αυγή από την μία που συνεχίζει να δέχεται την πολεμική ενός ολόκληρου καθεστώτος και επί «σοσιαλιστικής επαναστάσεως» επειδή εκπροσωπεί τα συμφέροντα των Ελλήνων και από την άλλη όλα τα υπόλοιπα κόμματα, που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των «δανειστών» ή «ευρωπαίων εταίρων», όπως αποκαλεί τους διεθνείς τοκογλύφους, πλέον, το ΣΥΡΙΖΑ.  ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ECONOMIST: «ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ». ΚΟΙΝΩΣ, Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΘΑΛΑΣΣΑ

Συνεχίζει να ξεφτιλίζεται ο μνημονιοφύλακας και αποτυχημένος ΣαμαράςΑπό γκάφα σε γκάφα κινείται ο αποτυχημένος αρχηγίσκος της ΝΔ. Η προσπάθειά του να τραβήξει Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ σε ενιαίο «μέτωπο ευθύνης», αμέσως μετά την μη επίτευξη συμφωνίας στο Eurogroup της Δευτέρας, ήταν αποτυχημένη. Εισέπραξε την άρνησή τους και έμεινε ολομόναχος να βάλλεται ακόμη και από το εσωτερικό του κόμματος, δηλαδή ότι επιδιώκει την ήττα της κυβέρνησης για να δικαιωθεί ο ίδιος, αδιαφορώντας για τις συνέπειες γενικότερα της Χώρας. Οι δύο άλλοι «εταίροι» του «ευρωπαϊκού τόξου», όχι μόνο δεν παρασύρθηκαν, αλλά φρόντισαν «να τον δώσουν στεγνά» για την πρωτοβουλία του αυτή.
Έτσι, ο Σαμαράς βρέθηκε απομονωμένος στην προσπάθεια συγκρότησης ενός αντικυβερνητικού μετώπου, την ίδια στιγμή που οι Θεοδωράκης- Βενιζέλος μυρίστηκαν τι συμβαίνει, κάνανε υπομονή για την επερχόμενη κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ και κράτησαν σαφείς αποστάσεις, έτσι ώστε να μην χαρακτηριστούν ως «σαμποτέρ» των κυβερνητικών διαπραγματεύσεων. Και μόνο το γεγονός ότι έκανε αυτή την κίνηση, χωρίς να διασφαλίσει το απόρρητο της ενέργειάς του, δείχνει ότι ο Σαμαράς βρίσκεται σε συνεχή πανικό. Πιεσμένος και αγχωμένος από τις κατά κύματα επιθέσεις που δέχεται απ’ όλες τις «φυλές» και τα «τζάκια» στο εσωτερικό της ΝΔ, προσπαθεί να βγει μπροστά με απεγνωσμένες κινήσεις, οι οποίες αποδεικνύονται ατελέσφορες.
Αντί να περιμένει με ψυχραιμία να ξεκαθαρίσει το τοπίο, την πέφτει εντελώς άγαρμπα στην κυβέρνηση, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ να του αντεπιτεθεί, κατηγορώντας τον για εθνική μειοδοσία και άμεση συνεργασία με τις μνημονιακές δυνάμεις. Η κίνηση αυτή του Σαμαρά θα μπορούσε να έχει κάποιες βάσεις και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, αν όντως η κυβέρνηση οδηγείτο σε ρήξη με την Ευρωζώνη. Στην πραγματικότητα, όμως, αυτό που ισχύει είναι ένα θέατρο «σκληρής διαπραγμάτευσης», το οποίο σε λίγες ημέρες θα τελειώσει την παράστασή του, με την μια ή την άλλη διατύπωση και με αναλλοίωτη την ουσία του, που είναι η συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής.
Αυτό το γνωρίζουν οι πάντες, ανάμεσά τους και οι Θεοδωράκης-Βενιζέλος, γι’ αυτό άλλωστε κρατάνε μια στάση αναμονής, ζητώντας ενημέρωση για τα πεπραγμένα. Ο Σαμαράς, όμως, με την ψυχική του αστάθεια να αυξάνεται σε ολοένα μεγαλύτερο βαθμό, δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί τίποτε στον ανοιχτό ορίζοντα  της πολιτικής και κοινωνικής πραγματικότητας, με αποτέλεσμα η θέση του στην αρχηγική καρέκλα να τρίζει ακόμη πιο επικίνδυνα, με τους επίδοξους δελφίνους να ετοιμάζονται για την ανοιχτή αμφισβήτηση και αποκαθήλωσή του.  Γιώργος Μάστορας
Ξεσαλώνουν οι “γείτονες” με τον εθνομηδενισμό του Σύριζα: Ο Τούρκος αρχηγός της αεροπορίας έκανε παραβίαση στο Αιγαίο!

Πρόκληση χωρίς προηγούμενο από την Άγκυρα – Δημοσίευσαν βίντεο με τον πτέραρχο Οζτούρκ, να παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο με F-16. 
Το εκλογικό αποτέλεσμα της 25 Ιανουαρίου και η πρωτιά των εθνομηδενιστών του Σύριζα αποθρασύνει τους Τούρκους, οι οποίοι παραβιάζουν επίσημα και «θεσμικά» τον Ελληνικό Εναέριο Χώρο δείχνοντας αποφασισμένοι να επιβάλλουν τις διεκδικήσεις τους στο Αιγαίο.
Τουρκικά μαχητικά εισέβαλαν στον Εθνικό Εναέριο Χώρο μεταξύ Λήμνου - Λέσβου και αντίθετα με όλες τις άλλες τις περιπτώσεις, συνέχισαν πορεία προς νότια, πάντα παρακολουθούμενα από ελληνικά μαχητικά και βγήκανε από τον ΕΕΧ στο ύψος της Ρόδου! Πέρα από το είδος της κίνησης έχει σημασία μια μικρή "λεπτομέρεια": Σε ένα διθέσιο F-16-D επέβαινε ο ίδιος ο Αρχηγός της τουρκικής Αεροπορίας Οζτούρκ μάλιστα υπήρξε και σχετική ανακοίνωση από το τουρκικό ΓΕΑ που επιβεβαίωσε το συμβάν.
Η ταυτότητα των Τούρκων πιλότων κρατούνταν ως επτασφράγιστο μυστικό, ακόμα και η πολεμική μοίρα στην οποία ανήκαν τα αεροσκάφη, σπανίως αποκαλυπτόταν από τους Τούρκους. Όλα αυτά μέχρι σήμερα που το τουρκικό κράτος φρόντισε με τον πιο επίσημο τρόπο να παραδεχτεί ότι οι παραβιάσεις δεν είναι "έργο θερμοκέφαλων νεαρών χειριστών", αλλά κεντρική επιλογή της τουρκικής ηγεσίας. Δείχνοντας τον ίδιο τον αρχηγό της τουρκικής αεροπορίας πτέραρχο Οζτούρκ να πιλοτάρει μαχητικό που κάνει παραβιάσεις στο Αιγαίο, οι Τούρκοι θέλουν να στείλουν το μήνυμα ότι οι παράνομες, πτήσεις τους στο Αιγαίο είναι απολύτως νομότυπες.
Επίσημη αντίδραση από την ελληνική πλευρά δεν υπάρχει ακόμα… προφανώς οι Συριζαίοι ασχολούνται με την μετονομασία του Μνημονίου και αφού υπογράψουν θα είναι πανέτοιμοι για τις επόμενες «σκληρές διαπραγματεύσεις» με τις τουρκικές διεκδικήσεις!
Ακολουθεί το βίντεο που δημοσίευσαν:  ΠΗΓΗ

Ο ΓΙΑΝ(Ν)ΗΣ «ΜΑΣ» ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣvaroufakis_to_agapimeno_paidi_ton_social_media_3

Μια ελαφρώς καθυστερημένη «αποκάλυψη» της γαλλικής “Liberation”, σήμανε… κόκκινο συναγερμό στα λιγωμένα διαδικτυακά παπαγαλάκια της τσιπροκαμμεναρίας, που ψάχνουν αφορμές –αληθινές ή ψεύτικες- για να εμφανίσουν τους νέους εργοδότες τους, ως Λεωνίδες και Καραϊσκάκηδες!!!

Τι έγραψε η φυλλάδα; Πως στο Eurogroup της περασμένης Δευτέρας, οι Γιάνης (με ένα νι παρακαλώ…) Βαρουφάκης και ο απεχθής Ντάισελμπλουμ παραλίγο να… πιαστούν στα χέρια, την ώρα που αποκαλύφθηκε η αλλαγή του κειμένου που κατ’ αρχάς είχε συμφωνηθεί. Καθότι, σύμφωνα με τον «μάρτυρα» ο… λεβένταγας των Αθηνών σηκώθηκε «οργισμένος» και αποκάλεσε «ψεύτη» τον Ολλανδό.

Ε, δεν πρόλαβε να το γράψει και οργίασαν τα παπαγαλάκια με τον απίστευτο… ηρωισμό του… τσολιά μας! Αλλά, μόλις θα νιώσει ο κοσμάκης τις συνέπειες της συμφωνίας των… τσολιάδων μας με τους διεθνείς τοκογλύφους, να δούμε σε ποιες τρύπες θα τρέχουν να κρυφτούν τα έμμισθα παπαγαλάκια τους, για να γλιτώσουν από την οργή του λαού!  ΠΗΓΗ
Ολοκληρώθηκε η κωλοτούμπα και στην γεωπολιτική - Κοτζιάς: Σαφέστατα και θέλουμε κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας

Τελικώς, από ότι φαίνεται, το μοναδικό σημείο στο οποίο δεν πρόκειται να κάνει κωλοτούμπα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι οι προδοτικές του θέσεις για τα Εθνικά Θέματα και στην ιδεοληψία του περί λαθρομεταναστών.
Στο θέμα της οικονομίας ήδη ζήτησε την παράταση του μνημονίου, ενώ στο θέμα της γεωπολιτικής, αποδείχτηκαν όνειρα θερινής νυκτός οι εξαγγελίες καμμένων και τσιπραίων για στροφή προς Ρωσία και αμφισβήτηση της ευρωζώνης. Όπως όλα δείχνουν, επιβεβαιωνόμαστε πλήρως όταν λέγαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απλώς μία μετενσάρκωση του ΠΑΣΟΚ και τίποτε παραπάνω.
Όπως ο Βενιζέλος ήταν ένας εκ των πρώτων που μετέβη στην Ουκρανία για να πουλήσει μνημόνιο, έτσι και τώρα ήταν ένας εκ των πρώτων προορισμών του νέου ΥΠΕΞ ή «Σουσλώφ της Κουμουνδούρου», Νίκου Κοτζιά, που κατά παραδοχή του καταδεχόταν να δημοσιεύει βιβλία με ανοησίες κατ’ εντολή του Περισσού. Βεβαίως δεν είναι μόνο το ζήτημα πως πήγε εκεί, το ζήτημα είναι τι είπε στην κοινή συνέντευξη τύπου με τον Ουκρανό ομόλογό του. Ιδού:
Ολοκληρώθηκε η κωλοτούμπα και στην γεωπολιτική - Κοτζιάς: Σαφέστατα και θέλουμε κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας
"Οι κυρώσεις σήμερα μπορεί να έχουν την τύχη των κυρώσεων που είχαν κατά της Κούβας και κατά του Ιράν. Οι κυρώσεις πρέπει να είναι εργαλείο διπλωματίας. Πρέπει να βοηθούν την ειρήνη και να εξυπηρετούν τη διπλωματία. Κυρώσεις όπως αυτές που χρησιμοποιήσαμε  εμείς για το βαλκανικό πρόβλημα - που δεν ήταν αποτελεσματικές, το λέμε σε κάθε φίλο μας - θα πρέπει να τις αποφεύγουμε. Οι κυρώσεις πρέπει να βοηθούν τον ουκρανικό λαό, την Ουκρανία, την  ειρήνη και τη σταθερότητα, ως μέσο διπλωματίας, αυτή είναι η αρχή μας"
Κοινώς, το ζήτημα για τον Κοτζιά δεν είναι αν επιβάλλονται κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας και των Ελλήνων αγροτών, αλλά αν αυτές είναι αποτελεσματικές ή όχι. Αν «βοηθούν την ειρήνη και την σταθερότητα» ή όχι. Βεβαίως και στις δύο περιπτώσεις, είναι ή δεν είναι «αποτελεσματικές» για την «ειρήνη» και την «σταθερότητα» οι κυρώσεις, οι Έλληνες αγρότες θα το βιώσουν στο πετσί τους.  ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λεφτά υπάρχουν… για άμεση παροχή ασύλου στους λαθρομετανάστες!
ΛΑΘΡΟ ΠΡΟΣ ALEXIS ΘΕΛΩ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΔΩ.
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ" ΠΟΡΕΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΚΕΕΡΦΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.
ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ -ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΕΝΙΚΑ- ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ!!
ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ.
ΠΗΓΗ

Λεφτά υπάρχουν για άμεση παροχή ασύλου στους λαθρομετανάστες!

1,27 εκατ. ευρώ στέλνει η Ε.Ε. στην κυβέρνηση του Σύριζα για ταχύτατη παροχή ασύλου στους λαθρομετανάστες
Μπορεί ο Τσίπρας να μην πρότεινε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, αλλά αυτός έδειξε μεγαλοψυχία και στέλνει λεφτά την Ελλάδα για ακόμα πιο γρήγορη παροχή ασύλου στους λαθρομετανάστες που εισβάλλουν κατά χιλιάδες στην χώρα μας.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή χορήγησε έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 1,27 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης (ΤΑΜΕ) στην Ελλάδα για να στηρίξει τη χώρα όσον αφορά την ενίσχυση της ικανότητας της Υπηρεσίας Ασύλου να ανταποκρίνεται αποτελεσματικότερα στην εισροή προσφύγων, ιδίως στην περιοχή του Ανατολικού Αιγαίου.
Η χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη πέντε κινητών μονάδων ασύλου που θα δραστηριοποιούνται στα παραμεθόρια νησιά της Σάμου, Χίου, Λέσβου και Κω, καθώς και στην Αττική για μια περίοδο 8 μηνών. Οι μονάδες θα εξετάζουν τις αιτήσεις ασύλου που υποβάλλουν οι υπήκοοι της Συρίας στην Ελλάδα μέσω μιας ταχείας διαδικασίας.
Μάλιστα για την απόφαση αυτή ο παραλίγο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προέβη σε πανηγυρικές δηλώσεις: "Με χαρά σας ανακοινώνω ότι, στο πλαίσιο των νέων χρηματοδοτικών μηχανισμών που θέσπισε η Επιτροπή για να στηρίξει τις χώρες που έρχονται αντιμέτωπες με αυξημένες πιέσεις σε θέματα ασύλου και μετανάστευσης, χορηγούμε περισσότερα από 1,2 εκατ. ευρώ στις ελληνικές αρχές. Αυτή η έκτακτη χρηματοδότηση θα βοηθήσει την Ελληνική Υπηρεσία Ασύλου στην ενίσχυση της ικανότητάς της να εξετάζει γρήγορα τις αιτήσεις ασύλου του αυξανόμενου αριθμού Σύριων υπηκόων που φθάνουν στην Ελλάδα".
Οι Συριζαίοι βουλευτές μετά από αυτή την εξέλιξη θα αισθάνονται διπλά υπερήφανοί διότι με την υπερψήφιση του Παυλόπουλου και την παραμονή του Αβραμόπουλου στην Ε.Ε. είναι πλέον σε θέση να εκπληρώσουν ταχύτητα τις προεκλογικές δεσμεύσεις προς τους νέους ψηφοφόρους που έρχονται κατά χιλιάδες, γιατί πολύ απλά λεφτά υπάρχουν! ΠΗΓΗ

Ελληνική Αυγή για την Αθήνα: Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει είναι εναντίον των Ελλήνων 

Η Δημοτική Σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα, Δήμητρα Βελέντζα στην τοποθέτησή της για ψήφισμα του Δήμου Αθηναίων για την παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού και φασισμού τόνισε:
"Στο ψήφισμα μιλάτε για «ρατσισμό». Γιατί, τότε, δεν αναφέρετε τα περιστατικά των Μανώλη Καντάρη, Θανάση  Λαζανά, της μικρής Μυρτούς από τη Πάρο, αλλά και διεθνώς τα πρόσφατα μάλιστα γεγονότα στο Παρίσι, την Κοπεγχάγη και αλλού καθώς επίσης και παγκοσμίως τις σφαγές των Χριστιανών σε Συρία, Λιβύη κ.λ.π.;
Ο μόνος ρατσισμός και φασισμός που υφίσταται είναι αυτός εναντίον των Ελλήνων, των Εθνών και των Χριστιανών. Πάνω από 100.000.000 οι μετανάστες στην Ευρώπη, όσο δηλ. 5-10 ολόκληρες Χώρες. Ποιος δεν το βλέπει; Επιχειρείται ο εξισλαμισμός της Ευρώπης, το τέλος των Εθνών και του Πολιτισμού. Πού θα πάνε οι Ευρωπαϊκοί Λαοί δηλαδή; Στο διάστημα; ´Η σε κάποια χώρα του ισλάμ, όπου όλοι καταλαβαίνουμε πόσο θα σεβαστούν την «διαφορετικότητά» τους. Και στο σημείο αυτό, φαντασία η όποια φαντασία δεν μπορεί να ξεπεράσει την πραγματικότητα, που όλοι βλέπουμε καθημερινά, όχι βέβαια στα συστημικά Μ.Μ.Ε. αλλά στο διαδίκτυο.
Στο ψήφισμα μιλάτε για «φτώχεια και ανεργία που μαστίζουν τους μετανάστες». Δεν μιλάτε όμως  για την φτώχεια και την ανεργία που μαστίζουν τους Ελληνες μέσα στην ίδια τους την Χώρα και θα συνεχίσουν να τους μαστίζουν όσο εξακολουθούν να μένουν παράνομα οι μετανάστες στην Χώρα μας. Δηλαδή, να φύγουν οι Ελληνες από την Χώρα τους; Να έρθουν οι μετανάστες εδώ; Τους δίνουν και κίνητρα μάλιστα να έλθουν και να δημιουργήσουν και οικογένειες για να αντιμετωπίσουν την υπογεννητικότητα. Αν ήθελαν να αντιμετωπίσουν την υπογεννητικότητα, όπως τόσο υποκριτικά λένε, τα οικονομικά και κοινωνικά κίνητρα θα τα έδιναν στους Ελληνες και όχι στους μετανάστες. Όπως έχει επανειλημμένως αναφέρει η Ελληνική Αυγή, όλα όσα ξεκίνησαν οι προηγούμενες κυνερνήσεις και συγκυβερνήσεις θα το συνεχίσει κανονικά και η παρούσα συγκυβέρνηση.
Στο ψήφισμα, «υπερασπίζεστε», λέτε, τα «δικαιώματα των μεταναστών για αξιοπρέπεια, νομιμοποίηση και απονομή ιθαγένειας». Με απλά λόγια, μας λέτε όποιος εισβάλλει παράνομα στην Χώρα μας, πρέπει να επιβραβεύεται, αφού παίρνει ως δώρο και την νομιμοποίηση και την ιθαγένεια. Αυτό ακριβώς μας λέτε. Στο ψήφισμα μιλάτε για «αντισημιτισμό». Μήπως πρέπει να δείτε πρώτα, αν το ίδιο το ψήφισμα είναι αντισημιτικό; Διότι στο Ισραήλ οι νόμοι κατά της λαθρομετανάστευσης είναι Δρακόντειοι. Και στο ψήφισμα  βλέπουμε ότι προφανώς καταδικάζετε, και μάλιστα, ξεκάθαρα και απροκάλυπτα την στάση του Ισραήλ
Στο φήφισμα, μιλάτε για «ισλαμοφοβία». Η λέξη είναι σύνθετη και αποτελείται από την λέξη «ισλάμ» και από την λέξη «φοβία». Πρώτα, λοιπόν, να ενημερώσετε τους Πολίτες και ιδίως τις γυναίκες που με αγώνες δεκαετιών επέτυχαν μια στοιχειώδης, αξιοπρεπή αντιμετώπιση στο σπίτι και στον χώρο εργασίας τους τι σημαίνουν οι λέξεις αυτές; και μετά να τους καλέσετε στο συλλαλλητήριο κατά της ισλαμοφοβίας.
Στο ψήφισμα λέτε ότι «όλοι χωράμε στην Πόλη», για «συνύπαρξη» κ.λ.π. Κανονικά θα έπρεπε να πείτε όχι όλοι «χωράμε στην πόλη» αλλά όλοι «χωράνε». Γιατί αυτοί που χωράνε είναι μόνο οι μετανάστες που έρχονται, αφού οι Αθηναίοι Πολίτες έχουν εκδιωχθεί λόγω της επισυμβάσης ανεργίας, της εγκληματικότητας και των υγειονομικών βομβών με κάθε μέσο από τα σπίτια τους και τις εργασίες τους. Για να μην μιλήσουμε για τις χιλιάδες αυτοκτονιών. Προφανώς, αυτό είναι «δημοκρατικό» και «αντιρατσιστικό». Να τους το εξηγήσετε όμως  αυτό για να το καταλάβουν.
Στο ψήφισμα αναφέρεστε σε «μετανάστες». Ποιοί μετανάστες; Αυτοί που διαβιούν παράνομα στην Χώρα μας; Διότι δεν τους κάλεσε κανείς εδώ. Πού βρήκαν τα 3-5 ή και περισσότερο πολύ συχνά  χιλιάδες ευρώ το άτομο ως δουλεμπορική αμοιβή  αυτοί οι μετανάστες; Ρητορικό, βέβαια, το ερώτημα αφού όλοι γνωρίζουμε πού τα βρήκαν,  πώς εισέρχονται στην Χώρα μας και τι σκοπούς έχουν. Η πολιτική των Κρατών να προστατεύσουν τα σύνορά τους και τους πολίτες τους δεν αποτελεί απλώς δικαίωμα, αλλά είναι και υποχρέωσή τους.
Και για να καταλήξουμε η μόνη... και να μην σας κουράζω, η μόνη αλήθεια και πραγματικότητα για το ψήφισμα αυτό και για κάθε άλλο παρόμοιο είναι η εξής: Οι έννοιες του ρατσισμού, φασισμού, κομμουνισμού, αντισημιτισμού, ομοφοβισμού και λοιπών –ισμών έχουν κατά κόρον χρησιμοποιηθεί για να συσπειρώνονται διάφορα κινήματα, χρηματοδοτούμενα ή μη, για διαφορετικούς  και εν πολλοίς αδιαφανείς λόγους και αντεθνικούς σκοπούς. Η όποια ανάμειξη του Δήμου σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις δεν μας βρίσκει σύμφωνους.
Ιδιαίτερα δε για το θέμα των μεταναστών είναι ίσως μία από τις σπάνιες φορές που συντασσόμεθα με τις μαρξιστικές αντιλήψεις όπως αυτές διατυπώνονται στο «Κεφάλαιο» του Μαρξ. Η εισαγωγή μεταναστών σε μία καπιταλιστική κοινωνία γίνεται εις βάρος του εργατικού δυναμικού της χώρας, λόγω της φθηνής εργασίας που παρέχουνΕμείς, προασπιζόμενοι τα δικαιώματα του Έλληνα εργάτη είμαστε παντελώς αντίθετοι με αυτήν την ψευδο-συμπάθεια για τους μετανάστες και δεν επιθυμούμε την μετατροπή της χώρας μας σε χωματερή ανθρώπινων ψυχών".  ΠΗΓΗ

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4601460219690131522

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item