Widgets

ΧΑΜΟΣ στο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ SYRIZA μετά από τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ Γλέζου: «Μανώλη, μην ξυπνάς τον Λαό από τα ψέματά μας!»

Ο Μανώλης Γλέζος χθες είπε μεγάλες αλήθειες, αποκαλύπτοντας το επικοινωνιακό παιχνίδι των αναβαπτισθέντων νεοπασόκων του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι φιλοδοξούν να κοροϊδέψουν τον Λαό ότι δήθεν «βγήκαμε από τα μνημόνια», απλώς και μόνο επειδή θα λένε την τρόικα – «θεσμούς» και το μνημόνιο – «συμφωνία».
Η δήλωση αυτή προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού ο Γλέζος είναι μία εμβληματική μορφή της αριστεράς, η οποία δεσπόζει και ξεχωρίζει από τον πασοκικό βόθρο που λέγεται Σύριζα. Αν ήταν ο οποιοσδήποτε άλλος που έκανε την συγκεκριμένη δήλωση οι συριζαίοι θα τον διαπόμπευαν και θα τον διέγραφαν με συνοπτικές διαδικασίες, όμως η περίπτωση «Γλέζος» είναι εντελώς διαφορετική, λόγω μεγέθους.

Έτσι προσπάθησαν δια των συνεχών και επαναλαμβανόμενων δηλώσεων από διάφορους φελλούς να αντισταθμίσουν τις δηλώσεις Γλέζου. Πρώτος μίλησε ο Ζουγανέλης, ο οποίος κάλεσε τον Γλέζο να αφήσει το Λαό στο παραμύθι του. Δεύτερος μίλησε ο Χάρρυ Κλυν, ο οποίος περιορίστηκε σε μία γενικόλογη και άνευ λόγου διαφωνία με τον Γλέζο.
Και αφότου μίλησαν όλοι οι «πνευματικοί» άνθρωποι, είπε να βγει να μιλήσει και... ο Σακελλαρίδης, ο οποίος χαρακτήρισε «άστοχη» την δήλωση Γλέζου, ακολούθως επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενά του, παραδεχόμενος δηλαδή ότι η κυβέρνηση δεν έχει προβεί στην οποιαδήποτε – έστω και μικρή – ρήξη με τους διεθνείς τοκογλύφους.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΗΣ Γ. ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΜΑΛΩΝΕΙ ΤΟΝ Μ. ΓΛΕΖΟ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑΟ ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν αρχίζει και εμφανίζει άλλη μία ομοιότητα με το παλαιό ΠΑΣΟΚ. Όχι μόνο λέει συνεχή ψέματα, επιθυμώντας να κοροϊδέψει τον Λαό, αλλά μέμφεται και τον οποιονδήποτε τολμάει να πει την αλήθεια. Το ψέμα, όμως, έχει κοντά ποδάρια, «σύντροφοι», όπως λέει και ο θυμόσοφος Λαός μας.   ΠΗΓΗ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!
Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση το εσωκομματικό μαλλιοτράβηγμα για την μνημονιακή κωλοτούμπα του Σύριζα

Όσο και να θέλουν οι Συριζαίοι να καλύψουν την μνημονιακή κωλοτούμπα και να την βαφτίσουν "επιτυχής διαπραγμάτευση" και "αντίσταση στους διεθνείς τοκογλύφους", η αλήθεια είναι ότι δεν γίνονται πιστευτοί ούτε στο εσωκομματικό τους κοινό.

Η εσωτερική αστυνομία γνώμης μάλιστα του Σύριζα έχει φτάσει στο σημείο να απειλεί ανοιχτά τους διαφωνούντες. Προσοχή: Αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά οι ίδιοι όπως ο Νάσος Θεοδωρίδης.
Ο εν λόγω άπατρις και ακραιφνής αριστερός θεωρητικός του Σύριζα έχει ταχθεί ανοιχτά εναντίον της μνημονιακής κωλοτούμπας στην γραμμή Γλέζου. Αυτό βέβαια ουδόλως είναι αρεστό στους κολλητούς φίλους του Τσίπρα και δη στον Θεσσαλονικιό αντιρρησία στράτευσης Νίκο Καρανίκα, ο οποίος έχει ξεκινήσει ένα εσωκομματικό "bullying" που θα λέγαν κι αυτοί.
Όπως αποκαλύπτεται από διαδικτυακή ανάρτηση του Νάσου Θεοδωρίδη, ο Νίκος Καρανίκας απείλησε ανοιχτά τον πρώτο για τις εσωκομματικές του ενστάσεις σε σημείο που τον ανάγκασε να γράψει: "Ούτε χρυσαυγίτες δεν με έχουν τόσο ανοιχτά...".
Κανένας λόγος δεν υπάρχει να νιώθετε απειλή από οποιονδήποτε Χρυσαυγίτη κ. Θεοδωρίδη. Οι απειλές και τα βέλη προέρχονται εκ των έσω. Ο Νίκος Καρανίκας ήδη ετοιμάζει τα κάρβουνα... ΠΗΓΗΕπίθεση Γιούνκερ στον Ελληνικό Λαό για να καλύψει την συνέχιση των Μνημονίων από Τσίπρα-Καμμένο!


Αφού πρώτα χρησιμοποίησαν τα διεφθαρμένα και αντεθνικά κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου προκειμένου να αποκτήσουν τον έλεγχο της εθνικής μας κυριαρχίας, τώρα οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι παραδέχονται ψυχρά πως για το σημερινό χάλι της ελληνικής οικονομίας ευθύνονται πρωτίστως τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, πρόεδρος της Κομισιόν, ο οποίος σε συνέντευξή του σε γερμανική εφημερίδα δήλωσε πως «στην Ελλάδα υπάρχει διαφθορά σε όλα τα επίπεδα», για να συμπληρώσει με στόμφο: «Δεν ήταν όμως οι Ολλανδοί ή οι Γερμανοί που ψήφιζαν για πάνω από 40 χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Η ευθύνη είναι και στις πλάτες των Ελλήνων πολιτών και δεν μπορούν να την αγνοήσουν»!
Βεβαίως ο κύριος Γιούνκερ λέει μισές αλήθειες. Διότι ναι μεν συμπεραίνει ορθώς πως οι πολιτικές ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δημιούργησαν ένα βαθύτατα διεφθαρμένο κομματικό κράτος, αποφεύγει δε να αναφερθεί στο γεγονός πως αυτές ακριβώς οι διεφθαρμένες κυβερνήσεις υπήρξαν ο Δούρειος Ίππος της επικείμενης κατοχής της Ελλάδος από τους διεθνείς δανειστές και τοκογλύφους.
Με απλά λόγια, μ' αυτές τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις διαπραγματεύονταν οι Βρυξέλλες αλλά και οι ηγεσίες των κυβερνήσεων της Ευρώπης επί δεκαετίες, συνεργώντας άμεσα στα σχέδια καταλήστευσης του Ελληνικού Λαού και της δημόσιας περιουσίας. Ή μήπως οι ευρωπαίοι ηγέτες «εξαπατήθηκαν» από τον τότε πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σημίτη, όταν έβαζαν την υπογραφή τους στην ένταξη της Ελλάδος στην ευρωζώνη;

Η πραγματικότητα είναι πως οι καθ' όλα διεφθαρμένες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συνέβαλαν τα μέγιστα στην υλοποίηση των πλάνων των διεθνών δανειστών. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι «καθαροί» δανειστές δεν βρέθηκαν προ απροόπτου το 2009 και κυρίως το 2010, όταν ο Τζέφρυ Παπανδρέου έσυρε την Ελλάδα στο ΔΝΤ. Γνώριζαν καλύτερα από τον καθένα ποιους είχαν απέναντί τους και τους χρησιμοποίησαν κατά το δοκούν για να βάλουν χέρι στην εθνική μας κυριαρχία και στον εθνικό μας πλούτο.
Η σκοπιμότητα της απόπειρας Γιούνκερ να επιρρίψει ευθύνες και στον Ελληνικό Λαό όμως είναι ξεκάθαρη: να καλλιεργήσει ένα αίσθημα ενοχής στο Λαό μας για τη διαφθορά της πολιτικής του ηγεσίας και των κυβερνήσεών του, ούτως ώστε να κατασιγαστούν οι αντιδράσεις από τη συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής από τους Τσίπρα και Καμμένο. Ο Γιούνκερ και οι δανειστές άλλωστε γνωρίζουν καλά, πως η πραγματική ελληνική και εθνικά αξιοπρεπής απάντηση στις παράλογες απαιτήσεις των τοκογλύφων δεν θα ερχόταν από την καρναβαλική κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, αλλά από μια μελλοντική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα.
Κι αυτό ακριβώς το τρομακτικό για τους ξένους επικυρίαρχους ενδεχόμενο, επιχειρεί να αποτρέψει.  ΠΗΓΗ
Από την μία κυβέρνηση των e-mail στην επόμενη: Η λίστα Βαρουφάκη συνεχίζει κατά γράμμα το Μνημόνιο

Κενό γράμμα η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, η αύξηση του κατώτατου μισθού, το πάγωμα των ιδιωτικοποίησεων και οι υπόλοιπες προεκλογικές δεσμεύσεις 
Καταρχάς δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο το γεγονός ότι η κυβέρνηση συνεννοείται με την τρόικα μέσω e - mail και αναμένει την έγκριση του 4ου Ράιχ της Μέρκελ και του Σόιμπλε, όπως λέγανε πριν λίγους μήνες. Πέραν, όμως, της οφειλόμενης καζούρας που αρμόζει στην νέα κυβέρνηση των e-mail και των διεθνών τοκογλύφων, κανείς οφείλει να κοιτάξει το περιεχόμενο των προτάσεων που κατέθεσε η κυβέρνηση ενώπιον των διεθνών τοκογλύφων.
Καταρχάς το πρώτο που βλέπει κανείς κοιτάζοντας την ομολογουμένως μακρά και εξόχως γενικόλογη παράθεση ευχολογίων, είναι ότι ο Σύριζα επιβεβαιώνει πλήρως αυτό που είπε η Χρυσή Αυγή, ότι δηλαδή αντί να σκίσει το μνημόνιο, έσκισε το προεκλογικό του πρόγραμμα. Παρά τις διαβεβαιώσεις Τσίπρα και τις πολλαπλές αναφορές των συριζαίων στον ΕΝΦΙΑ, στο email Βαρουφάκη δεν γίνεται ουδεμία νύξη για την οποιαδήποτε αλλαγή επί του ζητήματος, πόσο μάλλον την «κατάργηση» του εν λόγω άδικου και επαίσχυντου φόρου.
Επιπλέον, βλέπει κανείς μεγάλη έμφαση στο ζήτημα της καταπολέμησης της διαφθοράς, που δεν συνάδει καθόλου με το γεγονός ότι οι συριζαίοι έχουν πιάσει στασίδι στο MEGA, συναγελάζονται και δέχονται την στήριξη της εγχώριας και ξένης πλουτοκρατίας. Πέραν αυτού, οι αναφορές στη καταπολέμηση της διαφθοράς δεν περιέχουν ούτε ένα μέτρο προς αυτή την κατεύθυνση. Παρόλα αυτά, εμείς προτρέπουμε προς αυτή την κατεύθυνση την κυβέρνηση, δηλώνοντας την στήριξή μας στο σπάσιμο του αποστήματος της διαφθοράς.
Από κει και πέρα γίνεται αντιληπτή μία άτακτη υποχώρηση της κυβερνήσεως, αφού το ζήτημα της «αυξήσεως του κατώτατου μισθού» μετατίθεται στις καλένδες ή πιο συγκεκριμένα «Οι σκοποί και το χρονοδιάγραμμα της αύξησης του κατώτατου μισθού θα γίνει σε συνεργασία με τους θεσμούς», ενώ θα αυξηθούν και τα όρια συνταξιοδότησης ή όπως το λέει το κείμενο «η κυβέρνηση θα λάβει πρωτοβουλίες για εξάλειψη κινήτρων πρόωρης συνταξιοδότησης».
Κατά τα άλλα προαναγγέλλονται νέες περικοπές δαπανών στο δημόσιο, ήτοι στο κοινωνικό κράτος, γεγονός που αντιτίθεται στην περιβόητη «καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσεως». Περιλαμβάνει επίσης την απρόσκοπτη συνέχιση των ιδιωτικοποιήσεων ακόμα και σε νευραλγικούς τομείς του δημοσίου, όπου επιβάλλεται ο έλεγχος του κράτους, ενώ το ΤΑΙΠΕΔ όχι μόνο δεν θα «καταργηθεί», όπως έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα αναβαθμιστεί κιόλας.
Στο θέμα των εργασιακών, όπως σημειώνει το email, θα ληφθεί υπόψη η τεχνογνωσία του ΟΟΣΑ, δηλαδή μία εργαλειοθήκη απελευθέρωσης της αγοράς ή, όπως γράφει το email, θα «αφαιρέσει φραγμούς στον ανταγωνισμό». Ο αναγνώστης σε αυτό το σημείο θα πρέπει να θυμηθεί ότι η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ περιλαμβάνει μέτρα που ισοπεδώνουν ολόκληρους επαγγελματικούς κλάδους. Ήταν η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ που θα κατέστρεφε τους φαρμακοποιούς και τους αρτοποιούς, κάνοντάς τους παραρτήματα σουπερ μάρκετ, που θα πουλάνε αμφιβόλου ποιότητας προϊόντα.
Επιπλέον αυτού και κλείνουμε αυτήν την απαραίτητη πλην αναγκαστικά ολιγόλογη ανασκόπηση του email, σε αυτήν περιλαμβάνεται η περιβόητη «κάρτα του πολίτη». Αντιγράφουμε από το email: «Να το πράξει με τρόπο που θα είναι βοηθητικός για τη μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης και τη μάχη κατά της διαφθοράς και της γραφειοκρατίας (π.χ. με έκδοση μιας έξυπνης κάρτας πολίτη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κάρτα ID στο σύστημα υγείας, αλλά και για την πρόσβαση στο πρόγραμμα κουπονιών σίτισης κ.τλ.)
Το email Βαρουφάκη εγκρίθηκε, το Μνημόνιο συνεχίζεται!  ΠΗΓΗ
Το Bloomberg ήρθε στα λόγια της Χρυσής Αυγής: Συνεχίζει το Μνημόνιο ο Τσίπρας - Κι ο Σόιμπλε στο επικοινωνιακό κόλπο του Σύριζα

Οι πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών με την μνημονιακή κωλοτούμπα του Σύριζα επιβεβαιώνουν απόλυτα τα λεγόμενα της Χρυσής Αυγής, όπως αυτά καταγράφηκαν από πολλές αναλύσεις, αλλά και τις ομιλίες των βουλευτών για τις προγραμματικές δηλώσεις.
Δεν περιμέναμε το οποιοδήποτε Bloomberg να μας επιβεβαιώσει, αλλά όταν ένα διεθνές ειδησεογραφικό δίκτυο κάνει σήμερα μια περίληψη από αυτά που εμείς λέμε εδώ και μέρες, τότε σημαίνει ότι οι αλήθειες της Χρυσής Αυγής αργά ή γρήγορα επιβεβαιώνονται.
Σήμερα λοιπόν δημοσίευμα του Bloomberg χαρακτηρίζει την άνευ όρων υποταγή του Σύριζα στις επιταγές των δανειστών στο Eurogroup ως "Μεγάλη νίκη για τους Ευρωκράτες" σημειώνοντας: "Για όσους είχαν παρακολουθήσει την οικονομική κρίση της Ελλάδας για πέντε χρόνια, δεν υπήρχε μεγάλη αμφιβολία σχετικά με το ποιος νίκησε στον τελευταίο γύρο της Παρασκευής, όταν ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών έκανε μία συμφωνία για να διατηρήσει σε ισχύ το πρόγραμμα διάσωσης".
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικό ήταν όμως και για την στάση του Σόιμπλε που από την πρώτη στιγμή επισημάναμε ότι είναι μέρος του επικοινωνιακού κόλπου του Σύριζα: "Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος "δεν ήθελε να κάνει ακόμη δυσκολότερα τα πράγματα", δήλωσε πως "θα είναι δύσκολο για τον Τσίπρα να ''πουλήσει'' τη συμφωνία στη χώρα του. Και αυτό διότι η λαϊκιστική ρητορική του Έλληνα πρωθυπουργού να τελειώσει τη λιτότητα υπερνικήθηκε από το ενιαίο μέτωπο που αντιμετώπισε".
Το Bloomberg ξεκαθάρισε πως  κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup, η Ελλάδα υπέγραψε όλες τις συνθήκες της "τρέχουσας συσκευασίας" και δέχθηκε τη διεθνή εποπτεία, βάζοντας στον πάγο τα πλάνα της για αύξηση μισθών και συντάξεων. Εξάλλου είναι χαρακτηριστικός και ο τίτλος του δημοσιεύματος: "Ο Τσίπρας εξημερώθηκε - Ολική παράδοση από τους Έλληνες".
Μετά από όλα αυτά ούτε οι χαχόλοι πιστεύουν τα ψέμματα του Σύριζα!  ΠΗΓΗ


Περίγελος της Ευρώπης οι «σκληροί» του Σύριζα


Μια ελληνική παροιμία λέει πως «με πo... δεν βάφονται αυγά» και αυτή φαίνεται πως ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση των καρνάβαλων του Σύριζα, οι οποίοι προ των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, μασκαρεύτηκαν αντιμνημονιακοί, για να πετάξουν κατόπιν τις αντιμνημονιακές μάσκες και να υπογράψουν την απρόσκοπτη συνέχιση του Μνημονίου!
Μπορεί στην Ελλάδα τα ελεγχόμενα από την κυβέρνηση μέσα ενημέρωσης να κρατούν το πεδίο θολό, αποφεύγοντας να κάνουν ευθέως λόγο για την συναίνεση δια της υπογραφής Σύριζα για τη διατήρηση του μνημονιακού προγράμματος, εντούτοις στην Ευρώπη όχι μόνο το ομολογούν ξεκάθαρα αλλά ειρωνεύονται κιόλας τους μασκαράδες του Σύριζα, οι οποίοι παρουσιάζονται στην Ελλάδα ως λύκοι, ενώ στις συναντήσεις με τους ευρωπαίους αξιωματούχους μετατρέπονται σε αρνάκια.
Χαρακτηριστική αυτής της πραγματικότητος, η δήλωση Ντάισελμπλουμ στην επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου για το θέμα της Ελλάδας. Ενώπιων λοιπόν των ευρωβουλευτών-μελών της επιτροπής, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ δήλωσε το εξής: «η παράταση του υφιστάμενου προγράμματος για την Ελλάδα έχει συμφωνηθεί, θα δούμε όμως πώς θα το ονομάζουμε»!
Η αναφορά Ντάισελμπλουμ στη συμφωνία παράτασης του υφιστάμενου προγράμματος και η ειρωνεία σχετικά με το όνομα αυτού, προκάλεσε το ξέσπασμα γέλιων στην αίθουσα, το οποίο προφανώς απευθυνόταν στους «επαναστάτες» του Σύριζα που «διαπραγματεύτηκαν σκληρά» με τους δανειστές, παρότι είχαν εξαρχής διακηρύξει πως δεν διαπραγματεύονται με το σαθρό οικοδόμημα της Τρόικα.
Τελικά όχι μόνο διαπραγματεύτηκαν με την Τρόικα, αλλά αποδέχτηκαν πειθήνια και τις απαιτήσεις της, αποσπώντας αναμενόμενα και φυσιολογικά την περιφρόνηση και απαξίωση όλης της Ευρώπης!  ΠΗΓΗ
Τελικά όχι Κούγκι, αλλά κιούγκι

Σε δημοσιογραφική παρερμηνεία αποδείχτηκε τελικά ότι οφείλεται η δήλωση του νυν ΥΠΕΘΑ Πάνου Καμμένου ότι: «Αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε από τη διαπραγμάτευση θα το κάνουμε Κούγκι».
Νομίζω ότι ο Πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», δεν εννοούσε το Κούγκι του Σουλίου, όπου έλαβε χώρα το ηρωικό ολοκαύτωμα του καλόγερου Σαμουήλ και των τελευταίων υπερασπιστών που είχαν απομείνει σε αυτό κατά την πολιορκία του Αλή Πασά.
Προφανώς εννοούσε ότι η διαπραγμάτευση θα καταλήξει σε Κιούγκι. Το οποίο σύμφωνα με το λεξικό Μπαμπινιώτη σημαίνει: «υδροσωλήνας που χρησιμοποιείται στους υπονόμους ή σωλήνας του συστήματος αποχετεύσεως», ήτοι βοθροσωλήνας. Και ομολογώ ότι τα κατάφεραν.
Το πρόβλημα βέβαια με την κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ (ή χάριν συντομίας ΣΥ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ), είναι ότι δεν οδήγησαν σε «κιούγκι» μόνο την οικονομική διαπραγμάτευση, αλλά δυστυχώς και μια σειρά από εθνικά θέματα, όπως για παράδειγμα την τελετή μνήμης των Ιμίων.
Εκεί, ο γενναίος αυτός... βατραχανθροϊπτάμενος υπουργός (βλέπε πουλάδες ιπταμένων και σήματα Ο.Υ.Κ στο μπουφάν του σε παλαιότερες φωτογραφίες του), μη τολμώντας να προσγειωθεί με το ελικόπτερο στα Ίμια, επιβεβαίωσε με τρόπο de facto τον τουρκικό ισχυρισμό περί «γκρίζας ζώνης».
Είναι πραγματικά θλιβερό το ότι αυτός ο «νέος Καρατζαφέρης», (τεχνητό κατασκεύασμα-ανάχωμα του συστήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής), αντί να πετύχει στην αποστολή του που είναι μάλλον η απαξίωση της Χρυσής Αυγής, απαξιώνει τελετές εθνικής μνήμης, όπως αυτή των Ιμίων, καθώς και εθνικά ορόσημα, όπως το Κούγκι.
Ειλικρινά νομίζω πως ένας και μόνο χαρακτηρισμός ταιριάζει στα κούφια λόγια και τις θεατρικές ενέργειες του θνησιγενούς κόμματός του: Αίσχος!    ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ  

Μετά το μνημόνιο οι συριζαίοι θα σκίσουν και τη συνθήκη του Σένγκεν

Αφού… έσκισαν το Μνημόνιο (φέρνοντας στη θέση του ένα… αντιμνημονιακό Μνημόνιο), οι Τσιπροκαμμένοι –τώρα που πήραν φόρα- ετοιμάζονται να… σκίσουν και τη συνθήκη Σένγκεν!
Τη σχετική εξαγγελία έκανε ο –όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω- υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ σε (αβανταδόρικη…) συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή του κομμουνιστή Παύλου Τσίμα, στον ΣΚΑΪ:
«Μπορούμε να λύσουμε το θέμα του Δουβλίνο 2,3,4,5 ή να σπάσουμε το Σένγκεν; Εγώ θα έσπαγα το Σένγκεν, αλλά μιλάω ως Γιάννης Πανούσης, μην παρεξηγηθώ. Εφόσον η Ευρώπη δεν θέλει να μας στηρίξει, απλώς μας δίνει λεφτά, για να υποστούμε εμείς όλες τις κοινωνικές και λοιπές συνέπειες πολέμων και εμφυλίων, που δεν φταίμε, θα πρέπει να μοιραστούμε αυτά τα ρεύματα. Εάν δεν θέλει, εγώ θα άνοιγα τα σύνορα, να πάνε 500.000 σε άλλες χώρες, να δούμε πόσο θα ευαισθητοποιηθεί η Ευρώπη για αυτό».
Και για να σοβαρευτούμε τώρα, η «είδηση» ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να… σκίσει τη Συνθήκη Σένγκεν, σερβίρεται στο κοινό από τα μπουκωμένα παπαγαλάκια των ψεκασμένων, για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη μεγάλη αύξηση στην είσοδο λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, τον τελευταίο μήνα, παρά τις… «κόκκινες γραμμές» του υπουργοπάνου. Όπως βλέπετε παραπάνω, το… σκίσιμο της Σένγκεν το υποστηρίζει ο Γ. Πανούσης ως Γ. Πανούσης κι όχι ως υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ. Κι έχει την ίδια αξία που έχει ο λόγος κάποιου από μας σ’ ένα… καφενείο!
Ας πάψουν, λοιπόν, να μας δουλεύουν τα λαμόγια της παραπληροφόρησης!  πηγη

Ξενόδουλη Αριστερά: η Γερμανική Βουλή θα αποφασίσει για το Μνημόνιο του Σύριζα!

Η συνέχιση της πολιτικής των Μνημονίων, είτε ονομάζεται «Πρόγραμμα» είτε και «Άρης Βελουχιώτης» ακόμη, δεν αποτελεί επί της ουσίας μετεκλογική μεταστροφή της γραμμής Σύριζα, αλλά μάλλον επαναφορά στις προ 2012 θέσεις της καθεστηκυίας Αριστεράς στην Ελλάδα.
Αυτή υπήρξε άλλωστε μια θέση της Χρυσής Αυγής η οποία διατυπώθηκε μετά τις εκλογές του 2012, οπότε και ο Σύριζα παρουσιαζόταν εντέχνως από τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης ως το αντίπαλον δέος της ΝΔ, με μια προφανή σκοπιμότητα: να εμποδιστεί η μαζική στροφή του εκλογικού σώματος προς την Χρυσή Αυγή και να αποτραπεί η εκλογική της γιγάντωση, ενδεχομένου εξόχως δυσάρεστου τόσο για τους διεθνείς δανειστές, όσο και για την εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου. Ο Σύριζα λοιπόν, λειτούργησε ως βαλβίδα ασφαλείας του διεφθαρμένου και χρεωκοπημένου πολιτικού συστήματος και τούτο αποδεικνύεται με τον πλέον περίτρανο τρόπο από την ζέση με την οποία υποδέχθηκε στους κόλπους του τους «ναυαγούς» του κλεφτοΠΑΣΟΚ παραχωρώντας τους όχι απλώς μια θέση στον ροζ ήλιο, αλλά πόστα και οφίτσια στα πρότυπα της πασοκικής αλλαγής της δεκαετίας του 1980!
Τα εντυπωσιακά για τα τσοντοκάναλα και τις κιτρινοφυλλάδες πρώιμα πυρά της νέας κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου κατά των δανειστών, απεδείχθησαν σε λιγότερο από διάρκεια μηνός, άσφαιρα και στρακαστρούκες: η συμφωνία με τους ευρωπαίους δανειστές υπήρξε ράπισμα στους εξαπατημένους ψηφοφόρους που πίστεψαν ξανά τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα. Εκείνοι όμως, θα έπρεπε να είναι υποψιασμένοι, πρωτίστως διότι η Χρυσή Αυγή είχε από μακρού χρόνου επισημάνει το αληθινό πρόσωπο της ροζ Αριστεράς και δευτερευόντως από ένα γεγονός το οποίο αποτέλεσε τη σφραγίδα του καθεστωτικού χαρακτήρα του Σύριζα: της πρότασης και τελικά εκλογής του μνημονιακού νεοδημοκράτη Προκόπη Παυλόπουλου στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Δεν υπήρξε συνεπώς καμία μεταστροφή Σύριζα και Τσίπρα, πολλώ δε μάλλον καμία εφαρμογή της θεωρίας των παιγνίων στην οποία «αρέσκεται» ο Γιάνης Βαρουφάκης, υπήρξαν μονάχα νέα εκλογική εξαπάτηση των Ελλήνων (αυτή τη φορά από την Αριστερά)και μετεκλογική επαναφορά της καθεστωτικής Αριστεράς στις πάγιες θέσεις της από την προ του 2012 περίοδο.
Επανάσταση κατά των μνημονίων από κρατικοδίαιτους αριστερούς (πασόκους με μανδύα Σύριζα), δεν γίνεται. Το μόνο το οποίο απαιτούν οι βολεμένοι του Σύριζα είναι η διατήρηση των προνομίων τους και φυσικά του δημοσιοϋπαλληλικού τους μισθού.
Η είδηση πως η νέα συμφωνία συνέχισης του Μνημονίου από Τσίπρα και Καμμένο αναμένει την επικύρωσή της από τη γερμανική Βουλή, έρχεται ως κερασάκι στην τούρτα της υποτέλειας και του ραγιαδισμού της Αριστεράς. Το σκηνικό θα γίνει ακόμη ωραιότερο εάν μερικές εκατοντάδες αριστεροί συγκεντρωθούν στην Πλατεία Συντάγματος γιορτάζοντας υπό τους ήχους αντάρτικων ασμάτων του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ την επικύρωση της διατήρησης της μνημονιακής πολιτικής.
Στο σουρεάλ σκηνικό θα ήταν αναίδεια και «εθνική» αχαριστία να λησμονήσουμε την επιβλητική παρουσία του «Κούγκι» Πάνου Καμμένου, ο οποίος «ζώστηκε τ' άρματα» μόνο και μόνο για να καταστεί ένας φθηνός παρίας της νέας εθνοκτόνου συμφωνίας με τους «Γερμαναράδες του 4ου Ράιχ»!
ΕΛΛΑΔΑ ΞΥΠΝΑ!
ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ!

Τις προηγούμενες ημέρες, αναφερθήκαμε στην απαρχή της κόκκινης τρομοκρατίας κατά των ενστόλων – με πρώτα θύματά της τους αστυνομικούς. Φαίνεται, όμως, πως οι συριζαίοι είναι πολύ… ανυπόμονοι κι άρχισαν τις γελοίες «καταγγελίες» και κατά στρατιωτικών. Έτσι, στην επίσημη ιστοσελίδα του κυβερνώντος κόμματος, αναρτήθηκε κείμενο-καταγγελία με τίτλο: «Ο Ελληνικός Στρατός και η Αγιά Σοφιά»: καταγγελία νεοσυλλέκτων από το ΚΕΜΧ Ναυπλίου».

Ιδού το κάρφωμα:

«“Στο τρούλο στην Αγιά Σοφιά θα ανέβω για να βγάλω

την Τούρκικη ημισέληνο και το σταυρό να βάλω

και τότε μόνο ο Θεός την Πόλη θα φωτίσει

και ο ύμνος ο Ελληνικός παντού θα αντηχήσει”

Όντας νεοσύλλεκτοι της σειράς 336 στο Κέντρο Εκπαίδευσης Μηχανικού στο Ναύπλιο βιώσαμε από κοντά αρκετές από τις καταστάσεις που φαίνονται ελαφρώς παράλογες σε όσους ζουν εκτός στρατοπέδων, καταστάσεις για τις οποίες ήμασταν όμως προετοιμασμένοι, καθώς είχαμε προειδοποιηθεί από φίλους που είχαν υπηρετήσει σε παλιότερες σειρές.

Αυτό το οποίο δεν περιμέναμε ήταν ότι εν έτη 2015 ο ελληνικός στρατός έχει ακόμα στις τάξεις του ακραία συντηρητικές, ρατσιστικές και εθνικιστικές ομάδες βαθμοφόρων οι οποίοι ελπίζουμε να είναι απομονωμένοι από το υπόλοιπο στράτευμα. Έτσι λοιπόν, υπό το πέπλο μιας διαστρεβλωμένης πραγματικότητας, που ταυτίζει την αγάπη στην πατρίδα με τις βλέψεις για μια Ελλάδα έκτασης αντίστοιχης της αυτοκρατορίας του Μ. Αλεξάνδρου, βιώσαμε ρατσιστικές συμπεριφορές βαθμοφόρων απέναντι σε Έλληνες πολίτες ποντιακής καταγωγής επειδή δεν γνώριζαν καλά την ελληνική γλώσσα, μια παρωδία ορκωμοσίας στην οποία κυρίαρχο στοιχείο ήταν το θρησκευτικό και διαχώριζε καταφανώς τους νεοσύλλεκτους σε χριστιανούς ορθόδοξους και αλλόθρησκους. Επίσης στο πρόγραμμα στρατιωτικής εκπαίδευσης είχε ενταχθεί και η τρομοκρατία απέναντι σε νεοσύλλεκτους που ήθελαν να δηλώσουν άθεοι ή άθρησκοι, καθώς από την ημέρα ήδη της κατάταξης η στρατολογία τους “προειδοποιούσε” ότι τις ημέρες που το υπόλοιπο στράτευμα θα εκκλησιαζόταν αυτοί θα έκαναν αγγαρείες και ότι θα έχουν πρόβλημα με τις άδειες του Πάσχα κάτι το οποίο είναι και καταφανώς ψευδές. Έτσι, επόμενο είναι να αναρωτηθεί κανείς αν το νόημα του όρκου διατηρείται ή αλλοιώνεται, αφού δεν ήταν λίγοι οι νεοσύλλεκτοι που ορκίστηκαν θρησκευτικά μόνο και μόνο για να αποφύγουν γραφειοκρατικά γρανάζια.

Τον όρκο βέβαια φαίνεται να μην τον έχουν σε μεγάλη υπόληψη και οι ίδιοι καθώς τον καταπατούσαν πρώτοι από όλους συγκεκριμένοι βαθμοφόροι όταν μας καλούσαν να κατευθυνθούμε προς το εστιατόριο σε σχηματισμό και με βήμα, φωνάζοντας συνθήματα όπως το εισαγωγικό τετράστιχο και άλλα παρόμοια που έγειραν εδαφικές διεκδικήσεις κατά μήκος όλων των χερσαίων συνόρων της χώρας ελέγχοντας μάλιστα ποιοι από εμάς δεν τραγουδούσαν με πάθος. Κάτι το οποίο έρχεται σαφέστατα σε ρήξη με τον όρκο τους ότι θα τηρούν το σύνταγμα, τους νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους…».

(ΥΓ):
Γεια σου υπουργοπάνε ελληνολεβέντη, με τις  «κόκκινες γραμμές» σου!  ΠΗΓΗ
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8232807780781982340

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item