Widgets

ΨΟΦΟ-ΔΕΞΙΟΙ και ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ (της Εκάλης) ΙΔΙΟΙ είναι στο ΦΑΪ.. Μαγαζάκι τους η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ» ΒΟ(Υ)ΛΗ!!!


Συνταγματική εκτροπή: Δεν δίνουν την θέση του 5ου αντιπροέδρου στην τρίτη πολιτική δύναμη


Η μη εκπροσώπηση της Χρυσής Αυγής στη θέση του 5ου αντιπροέδρου της νέας Βουλής αποδεικνύει την έλλειψη σεβασμού απέναντι στην Λαϊκή κυριαρχία και ετυμηγορία.
Για δύο συνεχόμενες φορές ο ελληνικός Λαός ανέδειξε την Χρυσή Αυγή σε Τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, η οποία βάσει Συντάγματος δικαιούται και υποχρεούται να καταλάβει την θέση, η οποία σήμερα έμεινε κενή.
Ο προτεινόμενος από τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης έλαβε 37 θετικές ψήφους.  ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!:

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΑ! ΠΡΟΒΑ «ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ» Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ

Με  σταλινικά ποσοστά (235 ψήφους), χάρη στις ψήφους των βολευτών της… αντιπολιτευόμενης νουδούλας και των λοιπών… αντιπολιτευόμενων κομμάτων (του… συνταγματικού τόξου, βεβαίως-βεβαίως) εξελέγη πρόεδρος της βουλής η Κωνσταντοπούλου (την οποία λίγη ώρα αφότου την είχαν ψηφίσει, την κατήγγειλαν όλοι οι -δήθεν- αντιπολιτευόμενοι, ως «κομματική πρόεδρο»!).

Μετά την εκλογή προέδρου, εξελέγησαν οι Αντιπρόεδροι, οι Κοσμήτορες και οι Γραμματείς και για δεύτερη συνεχόμενη φορά (η πρώτη ήταν τον Ιούνιο του 2012) οι τοξότες δεν επέτρεψαν να εκλεγεί πουθενά εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.

Έτσι, από τον ΣΥΡΙΖΑ, πρώτος αντιπρόεδρος εξελέγη Αλέξης Μητρόπουλος με 229 ψήφους, δεύτερος αντιπρόεδρος ο Γ. Μπαλάφας με 235 ψήφους και τρίτη αντιπρόεδρος εξελέγη η Δέσποινα Χαραλαμπίδου με 229 ψήφους.

Από τη νουδούλα, εξελέγη τέταρτος αντιπρόεδρος ο Νικήτας Κακλαμάνης με 247 ψήφους. Και φθάνουμε στον πέμπτο αντιπρόεδρο, όπου δεν εξελέγη ο συναγωνιστής Αρβανίτης, καθώς έλαβε μόλις 37 ψήφους.

Μέχρι και το Ποτάμι του Μπόμπολα εξέλεξε αντιπρόεδρο, τον Λυκούδη. Επρόκειτο για τον έκτο αντιπρόεδρο, που εξελέγη με 210 ψήφους.

Τέλος, έβδομος αντιπρόεδρος εξελέγη ο Γ. Λαμπρούλης από το ΚΚΕ με 235 ψήφους.

Για τις θέσεις των Κοσμητόρων εξελέγησαν οι βουλευτάδες του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου και Γιώργος Πάντζας (με 216 και 238 θετικές ψήφους αντίστοιχα), από την νουδούλα ο Κώστας Κουκοδήμος (με 215 θετικές ψήφους).

Τέλος, Γραμματείς εξελέγησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Παναγιώτα Δριτσέλη (216 ψήφοι), Ζήσης Ζάννας (212 ψήφοι), Δανάη Τζήκα-Κωστοπούλου (220 ψήφοι) και Βασίλης Τσίρκας (213 ψήφοι), και από τη νουδούλα ο Γιάννης Κεφαλογιάννης (222 θετικές ψήφοι). Ο Νικόλαος Κούζηλος, υποψήφιος της Χρυσής Αυγής για τη θέση του ΣΤ’ Γραμματέα της Βουλής, δεν εξελέγη, καθώς έλαβε 33 θετικές ψήφους…

Επρόκειτο βεβαίως για την πρώτη πρόβα «μεγάλης συγκυβέρνησης» (που θα είναι η μεγάλη εφεδρεία του συστήματος, για τις δύσκολες ώρες…), ενώ η τελική πρόβα θα γίνει σε λίγες ημέρες, με την «συναινετική» -όπως όλα δείχνουν- εκλογή προέδρου της «δημοκρατίας» τους! ΠΗΓΗΚανείς ποτέ δεν σταμάτησε την Ιστορία με διώξεις, φυλακίσεις και απαγορεύσεις - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


…Κ’ εἶναι γραμμένη τοῦ χαμοῦ ἡ Πολιτεία
ἐχτὸς ἂν πρὶ ὁ καινούργιος ἥλιος ἀνατείλῃ
κάμῃ τὸ θᾶμα του ὁ οὐρανὸς καὶ στ' ἄωρα τῆς νυχτὸς
μακρόθυμος τὸν κεραυνό του κάτω στείλῃ…
Ι. ΓΡΥΠΑΡΗΣ - Από το ποίημα “ΕΣΤΙΑΔΕΣ”
Το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 μία μεγάλη συγκέντρωση έλαβε χώρα στο κέντρο των Αθηνών. Μία συγκέντρωση, η οποία αποτελούσε στην ουσία της και στο βαθύτερο νόημά της μία τελετή Τιμής και Μνήμης για τους τρεις γενναίους Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού, οι οποίοι έπεσαν στα γαλανά νερά του Αιγαίου υπερασπιζόμενοι την εθνική μας κυριαρχία.
Οι χιλιάδες των Ελλήνων και των Ελληνίδων, που έλαβαν μέρος σ’ αυτήν, δεν συμμετείχαν σε μία συγκέντρωση πολιτική, αλλά σε μία σύναξη, η οποία θύμιζε ορκωμοσία. Όσοι βρέθηκαν το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 στον χώρο αυτής της συγκέντρωσης, η οποία ήταν ένα προσκλητήριο νεκρών, κοινώνησαν Ελλάδα, μετάλαβαν Πατρίδα. Και έδειξαν με την δυναμική τους παρουσία ότι τίποτε δεν τέλειωσε για την Χρυσή Αυγή παρ’ όλες τις προσπάθειες ενός ολόκληρου συστήματος να εξοντώσουν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Εκ μέρους μου ένα μεγάλο εύγε σε αυτούς που έδωσαν το ΠΑΡΩΝ, αποδεικνύοντας στην τυραννία ότι υπάρχουν ακόμη Έλληνες και Ελληνίδες απροσκύνητες που δεν συμβιβάζονται, δεν υποχωρούν.
Δεν είχα την δυνατότητα να είμαι εκεί και αυτή τη χρονιά όπως και το 2014, αφού συνεχίζεται η πολιτική μας δίωξη, μία δίωξη πέρα για πέρα άδικη. Και το γεγονός ότι είναι άδικη αποδεικνύεται από το ότι με μισόλογα και χωρίς στοιχεία και αποδείξεις μας κρατούν στην φυλακή με κατηγορίες νομικά αβάσιμες, οι οποίες ακροβατούν και δεν αποδεικνύονται εις ουδεμία των περιπτώσεων. Με τη φυλάκισή μας, με τις δολοφονίες των συναγωνιστών μας, με τις βόμβες κατά των γραφείων μας, με την πολιτική τρομοκρατία, με τις απαγορεύσεις και τις αντισυγκεντρώσεις ήθελαν και θέλουν να λυγίσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Όμως, δεν τα κατάφεραν και η μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό είναι το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών σύμφωνα με το οποίο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με την ηγεσία της στην φυλακή για δεύτερη συνεχή εκλογική αναμέτρηση, αναδεικνύεται σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας!
ΨΕΥΤΟ-ΡΗΞΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ
Όπως όλοι γνωρίζετε κυβέρνηση στην χώρα είναι πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ και όλα θυμίζουν ημέρες του 1981. Ο ΣΥΡΙΖΑ των συνιστωσών, των πρώην ΠΑΣΟΚΩΝ μέχρι ακόμη και δεξιών “μυρίζει” ΠΑΣΟΚ 1981. Έτσι και τότε όπως και τώρα ο λαός πίστεψε ότι συντελείται μία μεγάλη αλλαγή, ότι πραγματοποιείται μια ιστορική ρήξη. Όμως όπως όλοι γνωρίζουμε τίποτε από αυτά δεν συνέβη. Και όπως ακριβώς το ΠΑΣΟΚ του 1981 δεν έδιωξε ποτέ τις βάσεις και δεν έφερε ποτέ κανέναν σοσιαλισμό, έτσι και ο ΣΥΡΙΖΑ του 2015 πολύ σύντομα θα αποδειχθεί μία κυβέρνηση του μνημονίου. Ήδη μέσα στις πρώτες ημέρες διακυβερνήσεως της χώρας από την συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου έδωσε τα πρώτα δείγματα γραφής.
Χαρακτηριστικός ήταν ο τίτλος στην εφημερίδα ΒΗΜΑ της Κυριακής, 1ης Φεβρουαρίου 2015, τίτλος εύλογος, ο οποίος έλεγε: “Ρήξη πριν τον συμβιβασμό”. Μα πώς είναι δυνατόν να υπάρχει “ρήξη” όταν αυτή μοιραία θα οδηγήσει σε έναν συμβιβασμό; Αλλά ας δούμε κάποια γεγονότα από τις πρώτες ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία δείχνουν προς τα που βαδίζουμε. Ας δούμε πρώτα απ’ όλα την στάση της νέας κυβερνήσεως στο μεγάλο ζήτημα σύμφωνα με την δική μας γεωπολιτική θεώρηση των πραγμάτων, των κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ενώσεως στην Ρωσία. Μετά από ένα “πυροτέχνημα” το οποίο έριξαν οι “σύντροφοι”, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα προχωρήσουν ακόμη και σε βέτο, τελικά συμφώνησαν απόλυτα στις κυρώσεις των τοκογλύφων των Βρυξελλών και λακέδων της πολιτικής της Ουάσιγκτον κατά της Ρωσίας. Ουδεμία αλλαγή λοιπόν και όλα για τα μάτια του κόσμου για την μάχη των εντυπώσεων. Είχαμε επίσης την “θεατράλε” σύγκρουση του νέου Τσάρου της οικονομίας, Βαρουφάκη με τον εκπρόσωπο του Eurogroup Ντάισελμπλουμ. Μία σύγκρουση άνευ ουσίας, την οποία τα πρόθυμα να υποστηρίξουν την αλλαγή πολιτικής εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ΜΜΕ, παρουσίασαν με τρόπο δραματικό.
Επί της ουσίας, ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ είπε στον Ντάισελμπλουμ ότι αναγνωρίζει τις σχέσεις της Ελλάδος με την Ευρωζώνη και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, αλλά δεν αναγνωρίζει την ΤΡΟΪΚΑ! Τι είναι όμως η ΤΡΟΪΚΑ; Δεν είναι τίποτε άλλο από μία τριμελή επιτροπή, η οποία αποτελεί τον ενδιάμεσο μεταξύ Ευρώπης και ΔΝΤ και Ελλάδος. Με άλλα λόγια, ο κ. Βαρουφάκης αποδέχεται το γράμμα δεν αναγνωρίζει όμως τον ταχυδρόμο.
Πιο εύλογος ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος στην συνέντευξή του στο Μπλούμπεργκ τόνισε ότι αναγνωρίζει τις δανειακές υποχρεώσεις της Ελλάδος. Καμία λέξη, ουδεμία αναφορά σε λογιστικό έλεγχο του χρέους. Πολύ περισσότερο σε καταγγελία του χρέους ως επαχθούς, αφού όλα αυτά τα δάνεια με τα οποία βαρύνεται η χώρα μας δεν πήγαν για το καλό του λαού, αλλά σε μίζες, εργολαβίες και προμήθειες. Μάλιστα στην Γερμανία έχουν γίνει ακόμη και δίκες και έχουν υπάρξει και καταδίκες για τις μίζες παραγόντων της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει λοιπόν και για μια ακόμη φορά ο λαός γεμάτος ελπίδες θα προδοθεί από ψεύτικα λόγια, από υποσχέσεις κενές περιεχομένου περιτυλιγμένες σε ένα πολύχρωμο ιλουστρασιόν χαρτί μιας ψευτοεπανάστασης κάποιων νεομπολσεβίκων, οι οποίοι πολύ σύντομα θα σκύψουν το κεφάλι στον διεθνή καπιταλισμό.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ
Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν προδόθηκαν! Είναι οι 388.447 Έλληνες και Ελληνίδες που ψήφισαν μέσα σε ένα εντελώς εχθρικό κλίμα την μεγάλη ελπίδα, τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής και τους εξέλεξαν και βουλευτές ακόμη και μέσα από την φυλακή! Γεμάτοι οργή μπολσεβίκοι και νεοφιλελεύθεροι δήλωσαν στα τηλεπαράθυρα ότι κανένας δεν δικαιολογείται πλέον για την ψήφο του στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αφού ήξεραν πολύ καλά ποιους ψηφίζουν.
Ήταν καλοκαίρι του 2013 και η Χρυσή Αυγή μετά την εκλογική της επιτυχία του θέρους του 2012 είχε διπλασιάσει μέσα σε ένα μόλις χρόνο τα ποσοστά της σύμφωνα με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων. Θέλησαν να μας σταματήσουν. Μας φυλάκισαν, μας δολοφόνησαν, μας διώκουν. Όμως, σε μια χώρα που συνεχώς σαπίζει και όπου η τελευταία τους ακόμη ελπίδα προς ένα ιστορικό απολίθωμα όπως είναι η αριστερά θα σβήσει σύντομα, μοιραίο είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να ξανακερδίσει και πάλι εκατοντάδες χιλιάδες λαού, ακόμη και μέσα από την φυλακή. Μάταιος ο κόπος τους, αφού ανάμεσα στα ερείπια που θα φέρουν, χέρια στιβαρά θα βρεθούν που θα υψώσουν τις Γαλανόλευκες και τα εθνικιστικά λάβαρα. Δεν έχουν διδαχθεί τίποτε από την Ιστορία δεν κατάλαβαν ότι τους Ιδεολόγους τους αληθινούς Ιδεολόγους ποτέ δεν τους σταμάτησαν οι φυλακές και οι διώξεις.
Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας
Λαϊκού Συνδέσμου - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Πολιτικός Κρατούμενος


Λ. Φουντούλης: Η Χρυσή Αυγή πρώτη μίλησε για την διαφθορά και τα σκάνδαλα – Μόνο αυτή μπορεί να φέρει την κάθαρση!


Αρκετές ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 όπου ο Ελληνικός λαός ανέδειξε τρίτη πολιτική δύναμη στην χώρα τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή, στην συζήτηση για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος και της διαφθοράς στην Ευρώπη στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015, ο ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Λάμπρος Φουντούλης αναφέρθηκε στην ομιλία του για το σκάνδαλο της SIEMENS και τον άνθρωπο που κινούσε τα νήματα και μοίραζε τις μίζες προς τα κόμματα και πολιτικά πρόσωπα προκειμένου η εταιρία να καταφέρνει να παίρνει τις «δουλειές» κάτω από το τραπέζι.
Μίλησε για τον ρόλο του Χριστοφοράκου στην Ελλάδα τον οποίο η Γερμανία προστατεύει για ευνόητους λόγους και παρά το ότι υπάρχουν εναντίον του τρία ευρωπαϊκά εντάλματα για να συλληφθεί και να εκδοθεί στην Ελλάδα όπου θα πρέπει να λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη, αυτός κυκλοφορεί ελεύθερος στην Γερμανία. Μας κουνάει το δάχτυλο η Γερμανία για διαφθορά όταν σε όλες τις μίζες και τις κομπίνες είναι πρωταγωνιστές εταιρίες Γερμανικών συμφερόντων. Όπως ήταν φυσικό η παρέμβαση θάφτηκε όπως γίνεται συστηματικά από όλα τα ΜΜΕ στην Ελλάδα.
Στην πρόσφατη συνάντηση Σόιμπλε – Βαρουφάκη ο νέος υπουργός οικονομίας της Ελλάδας δεν είχε το θάρρος να αναφερθεί στο θέμα της SIEMENS. Αντιθέτως όταν το θέμα τέθηκε με ερώτηση δημοσιογράφου προς τον Σόιμπλε ήταν εμφανής η αμηχανία και των δύο, με τον Γερμανό να πετάει την μπάλα στην εξέδρα. Ο κ. Βαρουφάκης αντίθετα διαβάζοντας τις σημειώσεις που του είχαν δώσει γύρισε το θέμα στον ναζισμό τον οποίο η καλή Γερμανία κατάφερε να εξαλείψει στην χώρα της, εκλιπαρούσε και έγλειφε τον Σόιμπλε μήπως μας λυπηθεί και μας πετάξει κανένα κοκαλάκι. Είπε ότι θα επιστρέψει στο Ελληνικό κοινοβούλιο όπου υπάρχουν ναζί και θα πρέπει οι Γερμανοί να μας βοηθήσουν, υπονοώντας τον Λαϊκό Σύνδεσμο. Δεν μπορεί να το χωνέψει ότι υπάρχουν Έλληνες Εθνικιστές, πραγματικοί πατριώτες και προσπαθεί ξεθάβοντας σκελετούς του παρελθόντος να υποβαθμίσει την πρόσφατη εκλογική νίκη του Λαϊκού Συνδέσμου. Ποιός του έδωσε το σημείωμα που διάβασε; Σε ποιόν  απευθυνόταν με έμμεσο τρόπο αποκαλύπτοντας την στάση του κόμματός του απέναντι στην Χρυσή Αυγή; Είτε το θέλουν είτε όχι ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή είναι η μόνη Εθνική αντιπολίτευση μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Και οι Βουλευτές και οι Ευρωβουλευτές θα αγωνίζονται για το καλό της Ελλάδας και των Ελλήνων.
Δείτε το βίντεο από την παρέμβαση:   ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Σύριζα είχε προαναγγείλει την μνημονιακή κωλοτούμπα του
Στυγνή συριζαίικη προπαγάνδα η δήθεν «διαμάχη» και οι δήθεν «πιέσεις» των τοκογλύφων
Σύμφωνα με τα αργυρώνητα ΜΜΕ, αλλά και συγκεκριμένα «νεοφώτιστα» παπαγαλάκια του διαδικτύου, η κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ «μάχεται» εναντίον των διεθνών τοκογλύφων, προσπαθώντας να συμβιβάσει την νωπή λαϊκή εντολή για διαγραφή του χρέους και καταγγελία του μνημονίου με τις επιταγές των ξένων. Η πραγματικότητα, όμως, είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε προαναγγείλει την μνημονιακή κωλοτούμπα του πριν ακόμα διεξαχθούν οι εκλογές και πριν ακόμα υπάρξει η οποιαδήποτε «πίεση» εκ μέρους των τοκογλύφων.
Ακολούθως θα σας παρουσιάσουμε σχετικά στοιχεία που αποδεικνύουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί τις πραγματικές εξαγγελίες του, τις οποίες φρόντιζαν τα ΜΜΕ να αποκρύπτουν από τον Ελληνικό Λαό, ώστε να υφαρπάξουν την ψήφο του και να την διοχετεύσουν σε ένα κόμμα που θα συνεχίσει κανονικά το μνημόνιο. Έτσι γίνεται αντιληπτό ότι αυτή τη στιγμή οι ΣΑΝΕΛ δεν κάνουν «αντίσταση», αλλά απλώς μετακινούνται με επικοινωνιακά αποδεκτό τρόπο στις μνημονιακές θέσεις τους.
Διαγραφή χρέους – Δηλώσεις Σταθάκη 22 Ιανουαρίου 2014"Είναι τα εξοπλιστικά προγράμματα και ο εξηλεκτρισμός του ΟΣΕ, που δεν έγινε ποτέ. Είναι περίπου στο 5%. Η μεγάλη πλειοψηφία του χρέους, πάνω από το 90%, είναι παραδοσιακό, δημόσιο χρέος των αγορών, δηλαδή των ομολόγων. Εκεί δεν υπάρχει νομική διαδικασία για να αμφισβητηθεί".
Καταγγελία μνημονίου – Δηλώσεις Σταθάκη 18 Οκτωβρίου 2014«Νομίζω ότι δεν θα υπάρξει μονομερής διαγραφή του χρέουςΤο έχουμε πει 100 φορές αυτό. Η δανειακή σύμβαση – διότι αυτό αφορά το χρέος – θα αποτελέσει αντικείμενο επαναδιαπραγμάτευσης με τους εταίρους, με προοπτική να γίνει βιώσιμο το χρέος. Αυτό είναι το νούμερο 1 σημείο. Και οι Ευρωπαίοι, υπό την πολιτική πραγματικότητα που θα διαμορφωθεί στην Ελλάδα, αναγκαστικά θα συζητήσουν κι αυτό το σκέλος, διότι δεν περπατάει αλλιώς η οικονομία».
Φορολογία – Δηλώσεις Σταθάκη 14 Φεβρουαρίου 2014: «Τα έσοδα είναι μόλις στο 38% του ΑΕΠ. Οφείλουμε να αυξήσουμε τα φορολογικά έσοδα στα 43%. Η τρύπα είναι στο 6% σε σχέση με Γερμανία στα φυσικά και νομικά πρόσωπα. Για τον ΣΥΡΙΖΑ το μίγμα είναι δεδομένο: 40% φόροι προσώπων νομικών προσώπων, 40% έμμεσοι, 20% εισφορές»
Όπως γίνεται αντιληπτό από τα παραπάνω ενδεικτικά παραδείγματα, υπήρξαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία έθεσαν με σαφήνεια τις πραγματικές θέσεις του παρδαλού συνονθυλεύματος. Σήμερα τα ΜΜΕ υιοθετούν την διγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος στο εξωτερικό λέει ότι «συμφωνεί με το 60 – 70% του μνημονίου» και στο εσωτερικό έρχεται και δηλώνει τα ακριβώς αντίθετα.
Ο σκοπός αυτής της διγλωσσίας είναι ότι έχουν αντιληφθεί πως την στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ αποτύχει και το αντιληφθεί ο Ελληνικός Λαός, τότε έρχεται η μοναδική πραγματική Εθνική και Αντιμνημονιακή Δύναμη, η Χρυσή Αυγή. Και τότε θα πάνε οι κλέφτες φυλακή! ΠΗΓΗ
Συριζαίος Σταθάκης: τον Μάρτιο το ταμείον θα είναι μείον 

Μια συνταρακτική αποκάλυψη για το τι μέλλει γενέσθαι, έκανε ο συριζαίος υπουργός Σταθάκης στην αμερικάνικη Wall Street Journalπως η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα ρευστότητας τον Μάρτιο, αν δεν ανακάμψουν τα φορολογικά έσοδα, που έχουν υποχωρήσει κατά 7% ή 1,5 δισ. ευρώ τον Δεκέμβριο. Πρόκειται βεβαίως για τα «φέσια» που έβαλαν διάφοροι οφειλέτες στο δημόσιο (κάποιοι δεν πλήρωσαν ούτε τους… λογαριασμούς της ΔΕΗ και του ΟΤΕ!), ελπίζοντας ότι θα τους τα… χαρίσει η νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ!
Όπως ανέφερε, η κυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων θέλει να «επαναδιαπραγματευθεί» (όπως έλεγαν και οι Σαμαροβενιζέλοι…) τους όρους του διεθνούς πακέτου διάσωσης μέχρι τον Ιούνιο και ζητάει από άλλες κυβερνήσει τις ευρωζώνης να της χορηγήσουν μία «χρηματοδότηση- γέφυρα»(έτσι το λένε τώρα…) για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, που τις υπολογίζει σε 4-5 δισ. ευρώ. Βέβαια, ο Σταθάκης κάνει πως δεν ξέρει, πως οποιαδήποτε χρηματοδότηση –ακόμα και με  γέφυρα- απαιτεί την υπογραφή νέου Μνημονίου και την επιβολή όρων…
«Εάν η Γερμανία και οι άλλες κυβερνήσεις της ευρωζώνης δεν μαλακώσουν τη θέση τους σχετικά με την παροχή χρηματοδότησης-γέφυρα, η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα χρεοκοπήσει για 5 δισ. ευρώ»,  δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σταθάκης.
Ωστόσο, λίγη ώρα μετά τη δημοσίευση των ανωτέρω, ο συριζαίος υπουργός διέψευσε –μέσω… Twitter- τα όσα είπε για έλλειψη ρευστότητας τον Μάρτιο, μεταθέτοντας το πρόβλημα για το… καλοκαίρι.  Ή μήπως το έκανε έχοντας στο μυαλό του τη γνωστή παροιμία «από Μάρτη καλοκαίρι»;  ΠΗΓΗ
Παραδοχή υπουργού του Σύριζα: Η Χρυσή Αυγή έχει πάρει τέσσερις φορές την έγκριση του Ελληνικού λαού!

Σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, υπάρχουν και αναφορές στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το χαρακτηριστικό απόσπασμα έχει ως εξής:
«- Ποιος είναι ο βασικός σας στόχος ως αν. υπουργός Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη;
Η συμφιλίωση της αστυνομίας με την κοινωνία και της κοινωνίας με την αστυνομία. Θεωρώ ότι είναι ένα παιχνίδι της δημοκρατίας. Εδώ παίζουμε τη δημοκρατική νομιμοποίηση και λειτουργία των θεσμών. Πρέπει και οι μεν και οι δε να αποβάλλουν στερεότυπα και καχυποψίες. Την αρχή όμως πρέπει να την κάνει η αστυνομία διότι η αστυνομία είναι ο θεσμός της δημοκρατίας που δεν πρέπει να μετατραπεί σε ένα θεσμό καταπίεσης. Όχι να μην κάνει αυτό που της επιτρέπει το Σύνταγμα και οι νόμοι αλλά να μην δίνει την εντύπωση του μπάτσου, ας το πούμε έτσι. Αυτό προσπαθήσαμε να δείξουμε, αποσύροντας τα κάγκελα, τις κλούβες αλλά και με τις δύο πρώτες μεγάλες διαδηλώσεις το περασμένο Σάββατο. Και νομίζω ότι γίνεται δεκτό από ομάδες που δεν συμπαθούν το κράτος και την αστυνομία. Παρά ταύτα, ζούμε σε δημοκρατία, πρέπει να βάζουμε όρια.
- Όλοι παρακολουθήσαμε με έκπληξη τις πρώτες ειρηνικές διαδηλώσεις που αναφέρετε. Τι κάναμε λάθος τόσα χρόνια και σχεδόν κάθε πορεία κατέληγε σε σύγκρουση;
Είναι και θέμα τύχης, ας μην κάνουμε τους θεούς τώρα... Το περασμένο Σάββατο ένα σύνθημα που ακουγότανε ήταν: "Αυτό δεν είναι πορεία, είναι παρωδία, φέρτε μας πίσω την αστυνομία". Κοιτάζανε τις κλούβες να καταλάβουνε τι ακριβώς συμβαίνει. Κι όμως φέρθηκαν υπεύθυνα. Το ότι πήγανε και γράψανε με σπρέι είναι αστείο. Εδώ καιγόταν η μισή Αθήνα άλλες φορές. Και οι αστυνομικοί χαμογελούσανε και τα παιδιά χαμογελούσανε. Η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής ήταν άλλο πράγμα, είχε τη δική της περιφρούρηση και τη δική της σκοπιμότητα. Όμως κι εκεί δεν είχαμε έκτροπα. Ήταν έτοιμη η ελληνική κοινωνία να ανακουφιστεί στο σύνολό της από αυτή τη συνεχή την τυφλή βία».
Το πρώτο, το οποίο παρατηρούμε, είναι ότι σύμφωνα με την οπτική του υπουργού έχουν το ίδιο ηθικό και νομικό βάρος η νόμιμη και καθιερωμένη σε ετήσια βάση συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τους πεσόντες Υπαξιωματικούς στα Ίμια με την ανήθικη και παράνομη αντισυγκέντρωση των γνωστών παρακρατικών κύκλων. Πρέπει, επίσης, να τονιστεί ότι ο σκοπός της συγκέντρωσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είχε ειρηνικό χαρακτήρα εξ αρχής, δίχως την παραμικρή διάθεση σύγκρουσης, σε αντίθεση με τις παρακρατικές ομαδούλες οι οποίες φώναζαν εμπρηστικά συνθήματα και ο σκοπός τους ήταν να προσεγγίσουν, έστω και θεωρητικά, την συγκέντρωση των Εθνικιστών. Δεν μπορεί, όμως, σε καμία περίπτωση να μείνει ασχολίαστη η άποψη του Πανούση «το ότι πήγανε και γράψανε με σπρέι είναι αστείο». Πού το είδε το «αστείο» ο υπουργός; Στο γεγονός ότι δημόσια οχήματα, που τα πληρώνει ο Ελληνικός Λαός από το υστέρημά του για την συντήρηση τους, λερωνόντουσαν από ένα τσούρμο αληταράδες; Αν γράφανε με σπρέι στο δικό του αμάξι θα το εύρισκε εξίσου «αστείο»;
Ή μήπως βρήκε «αστείο» το περιεχόμενο των συνθημάτων, το οποίο ήταν σαφής προτροπή προς βία και δολοφονίες; Είναι σίγουρος ότι οι αστυνομικοί «χαμογελούσανε» με τον δημόσιο εξευτελισμό τους, τόσο με την αναγραφή συνθημάτων όσο και με την αναγκαστική φωτογράφιση μαζί μ΄αυτούς που τους θεωρούν ως χοιρινό κρέας και τους θέλουν νεκρούς; Ας μη συγκρίνει, λοιπόν, τη νόμιμη, μαζική (με παρουσία χιλιάδων συμμετεχόντων) και ειρηνική συγκέντρωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με την παράνομη, άδεια (μόλις μερικές εκατοντάδες) και με βίαιες προθέσεις αντισυγκέντρωση και πορεία των «αντιφασιστών». Πιο κάτω επανέρχεται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όπου υπάρχει η εξής ερώτηση και η επακολουθείσα απάντηση:
«- Σας ανησυχεί η γοητεία που ασκεί η ιδεολογία και οι πρακτικές της Χρυσής Αυγής στους αστυνομικούς; Όπως και στις προηγούμενες έτσι και κατά την τελευταία εκλογική αναμέτρηση αποδείχθηκαν πιστοί ψηφοφόροι της ΧΑ, ενώ δεν είναι λίγες οι καταγγελίες για ανοχή της ΕΛ.ΑΣ στους χρυσαυγίτες, ακόμα και για διαπλοκή, αλληλοκάλυψη και αλληλοϋποστήριξη...
Ας τα βάλουμε σε μία τάξη. Η Χρυσή Αυγή, ως κόμμα, έχει τέσσερις φορές πάρει την έγκριση ενός μεγάλου μέρους του ελληνικού λαού. Εγώ προσωπικά διαφωνώ πλήρως, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Ο καθένας πάει στο παραβάν και ψηφίζει ό,τι θέλει, δεν μπορώ εγώ να παρέμβω, είτε είναι αστυνομικός είτε είναι απλός πολίτης, αυτά είναι τα πιστεύω του. Όταν όμως μπαίνει σε μια δημόσια υπηρεσία, στο σχολείο, στο Στρατό... Όταν μπαίνει στην Αστυνομία και θέλει αυτό που πιστεύει ως πολίτης και ψηφίζει να το μετατρέψει σε έναν προσηλυτισμό, σε ένα κύκλωμα, σε μια λειτουργία έξω από το Σύνταγμα και τους νόμους, αντιδημοκρατικά και παραβιάζοντας τις εντολές του Αρχηγού, του υπουργού κλπ, αυτό θα κοπεί. Θα κοπεί από όπου κι αν γίνεται.
Διαφωνώ πλήρως με την αντίληψη που έχει για τη δημοκρατία, την ισοπολιτεία, τους μετανάστες κλπ ο ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής, αλλά ο αστυνόμος της Χρυσής Αυγής καλό θα είναι να τα σταματήσει αυτά».
Θα σταθούμε απλώς στην παραδοχή του Πανούση ότι «Η Χρυσή Αυγή, ως κόμμα, έχει τέσσερις φορές πάρει την έγκριση ενός μεγάλου μέρους του ελληνικού λαού». Αυτό από μόνο του αρκεί για να ακυρώσει οτιδήποτε άλλο και αν αυτή την αντίληψη του Πανούση την είχαν οι δύο προκάτοχοί του (Δένδιας, Κικίλιας) της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, χωρίς να  υπακούουν στις παρανοϊκές εντολές Σαμαρά για παρενόχληση και παρεμπόδιση της νόμιμης πολιτικής δραστηριότητας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τότε όλα θα ήταν πολύ καλύτερα. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα Λαοφιλές Πολιτικό Κίνημα, το Τρίτο στις προτιμήσεις του Ελληνικού Λαού, και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται, σε αντίθεση με τις άνομες επιθυμίες ψυχικά άστατων πολιτικάντηδων όπως ο Σαμαράς.   Γιώργος Μάστορας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!:
ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ!
shmaia 2
Καλησπέρα Συναγωνιστές. Έγινε η ορκωμοσία της νέας βουλής και η νέα κυβέρνηση απέδειξε ότι παρέλαβε τη σκυτάλη από την προηγούμενη για να συνεχίσει το έργο της, παρά τις πασοκοπροπαγανδιστικού τύπου θριαμβολογίες. Και αυτό φάνηκε από τη συμπεριφορά έναντι της Χρυσής Αυγής. Το επισημαίνω αυτό, γιατί αποδεδειγμένα η πολεμική εναντίον της Χρυσής Αυγής πάει πακέτο (για την ακρίβεια περιλαμβάνεται σε αυτό) με την εξυπηρέτηση των Αμερικανογερμανικών και διεθνών τοκογλυφικών συμφερόντων σε βάρος της χώρας. Η Χρυσή Αυγή, αντιστέκεται και αποτελεί εμπόδιο στα σχέδια των Διεθνών Τοκογλύφων και γι’ αυτό την πολεμούν. Εξ’ ου και η φαινομενικά «παράδοξη» – για τους μη γνωρίζοντες και τους αφελείς – χρηματοδότηση έκδοσης βιβλίου αριστερών δημοσιογράφων κατά της Χρυσής Αυγής από τη γερμανική κυβέρνηση. Όταν τελειώσουν και τα σόου της δήθεν «ασυμβίβαστης κυβέρνησης» (που ήδη έχουν αρχίσει να καταρρέουν) θα φανεί και το υπόλοιπο πακέτο (αυτό της υποταγής στα μνημόνια και τις επιταγές των Διεθνών Τοκογλύφων).

Έβαλα ως τίτλο τον τίτλο από το άρθρο του Αρχηγού, «Ούτε με τους Τοκογλύφους, ούτε με τους Μπολσεβίκους», το οποίο επικρίνει τόσο τις κινδυνολογίες της ΝΔ, όσο και τις απατηλές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Το επισημαίνω αυτό, γιατί το μπλε μαντρί, γνωστό και ως «γαλάζια πολυκατοικία» (η οποία από την ταράτσα μέχρι το υπόγειο διέπεται από σύνδρομα επιθυμίας ξένων «προστατών» και ξενοκρατίας), άρχισε τις κινδυνολογίες για τη δήθεν «άκαμπτη» στάση του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε, στη συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει και ο «υπερπατριώτης» Καμμένος που «τα λέει χύμα και τσουβαλάτα» (δήθεν) «στη Μέρκελ» (αλλά στην πραγματικότητα λέει άλλα απ’ αυτά που αφήνει να εννοηθούν). Το κακό με το ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την περίπτωση (γιατί υπάρχουν και άλλα κακά σε πολλές άλλες περιπτώσεις) δεν είναι η δήθεν «άκαμπτη» στάση του έναντι των Διεθνών Τοκογλύφων, αλλά το ακριβώς αντίθετο. Η υποκρισία του και η δουλικότητα που δείχνει στην πραγματικότητα έναντι αυτών. Άλλωστε, απ’ την πρώτη μέρα των εκλογών και πριν καν τοποθετηθεί υπουργός οικονομικών, ο Βαρουφάκης, δήλωσε δημοσίως πως η κυβέρνησή του «δε θα επιδιώξει αντιπαράθεση με τις Βρυξέλες και τη Φρανκφούρτη», καθώς επίσης και για διαπραγμάτευση «αποπληρωμής του χρέους», το οποίο ήδη αναγνώρισε προς ικανοποίησιν της Μέρκελ και των Διεθνών Τοκογλύφων. Από εκεί και πέρα, τα σόου με τον κεντροαριστερό σοσιαλιστή Ντάιζελμπλουμ, είναι για τους αφελείς. Γι’ αυτό ακριβώς και η «αργεντινοκαταστροφολογία» της ΝΔ δεν έχει καμμία βάση. Γι’ αυτό και για τη Χρυσή Αυγή ισχύει το ούτε με τους Τοκογλύφους, ούτε με τους Μπολσεβίκους ή αλλιώς ούτε με τους Μπολσεβίκους, ούτε με τους Τοκογλύφους.

Τη Χρυσή Αυγή, δεν την επηρεάζει επίσης και το κλίμα θριαμβολογίας που καλλιεργούνε τα πασοκολιμά της δημοσιογραφίας και λοιποί ομόφρονες, για τη δήθεν «ασυμβίβαστη στάση του ΣΥΡΙΖΑ», τη στιγμή που ενώ την ίδια ώρα στο εσωτερικό της χώρας οι παπαγάλοι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ καλλιεργούν μια ψευδής εικόνα «ασυμβίβαστης στάσεως», στο εξωτερικό η συγκυβέρνηση διαπραγματεύεται με τους Διεθνείς Τοκογλύφους το πως θα ξεπουλήσει καλύτερα τη χώρα σε αυτούς.

Όλα αυτά ας τα καταλάβουν – και κυρίως ας τα πάρουν απόφαση – άπαντες, ότι ο κόσμος της Χρυσής Αυγής δεν είναι πρόβατα για να τον μαντρωθεί στα κοπάδια της Μεταπολίτευσης. Ο κόσμος της Χρυσής Αυγής είναι Ελεύθεροι Έλληνες που δεν επηρεάζονται από Σειρήνες «θριάμβου» και «καταστροφής». Ο κόσμος της Χρυσής Αυγής, έχει επιλέξει το δρόμο του Οδυσσέα, βαδίζοντας μια δύσκολη πορεία με μεθοδικότητα, που οδηγεί στην Ελευθερία, την Αρετή, τη Δόξα και προπάντων τη Νίκη. Ο κόσμος της Χρυσής Αυγής φτύνει το σύστημά τους.

Ζήτω η Χρυσή Αυγή! Ζήτω η Νίκη     Παρατηρητηριάκιας

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ;
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Όλες αυτές τις μέρες, ακούσαμε από τα χείλη των νέων υπουργών της τσιπροκαμμεναρίας ένα κάρο υποσχέσεις (μέχρι και για… 15.000 προσλήψεις στο δημόσιο), οι περισσότερες εκ των οποίων έχουν μεγάλο κόστος και είναι από εξαιρετικά αμφίβολο έως εντελώς απίθανο να υλοποιηθούν.

Αντιθέτως, δεν ακούσαμε ούτε λέξη για ένα πάγιο αίτημα της «όλης» αριστεράς στην Ελλάδα, από το 1974 μέχρι πρότινος, το οποίο έχει μηδενικό κόστος και μπορεί να περάσει από την παρούσα βουλή με 200 ψήφους και άνω: την απλή αναλογική!

Σας θυμίζω, ότι ακόμα και στις αρχές της πρόσφατης προεκλογικής περιόδου, ο «πολύς» Γλέζος είχε πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απορρίπτει το μπόνους των 50 εδρών που του δίνει το ισχύων καλπονοθευτικό εκλογικό σύστημα, γι’ αυτό μόλις θα γίνει κυβέρνηση θα καθιερώσει την απλή αναλογική και θα προκηρύξει αμέσως νέες εκλογές!

Τι γίνεται άραγε με την απλή αναλογική; Τόσο γρήγορα την ξέχασαν οι  πρίγκιπες του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα που στρογγυλοκάθισαν στις αναπαυτικές καρέκλες της εξουσίας; πηγη

ΣΧΕΤΙΚΟ: Ο MISTER TSIPRAS, Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΟΝΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ MEGA – ΦΥΛΑΚΑΣ – ΑΓΓΕΛΟΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΡΦΑΝΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

Με την είδηση που αφορά τις πλημμύρες στον Έβρο και την εκκένωση των χωριών ασχολήθηκαν οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Καμπουράκης και Νίκος Οικονομέας στην πρωινή τους εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega».

Αφού ολοκλήρωσαν όμως το θέμα, θέλοντας να αλλάξουν κλίμα και θέμα άρχισαν να συζητούν για την ορκωμοσία των βουλευτών και τις selfie που έβγαλαν μερικοί μέσα στη Βουλή, γελοιοποιώντας την Δημοκρατία και δίνοντας το στίγμα του πως θα πολιτευθούν, ποιες προτάσεις θα κάνουν και πόσο είναι έτοιμοι να υπηρετήσουν σοβαρά την δημοκρατία.Έτσι ο Δημήτρης Καμπουράκης είπε: «Ευκαιρία να το ελαφρύνουμε λίγο. Ο Νίκος Ορφανός, ο βουλευτής από το Ποτάμι είναι μαζί μας στο τηλέφωνο». 

Ο βουλευτής Νίκος Ορφανός, παίρνοντας το σοβαρό του αναρωτήθηκε : «Τώρα συγνώμη, μετά από όλα αυτά τα σοβαρά με τους μαθητές που πεινάνε και τις πλημμύρες, πώς να το ελαφρύνουμε;».

«Να μην το ελαφρύνουμε λοιπόν. Συμφωνούμε μαζί σου. Γεια σου Νίκο, ευχαριστούμε πολύ! Καλημέρα!», είπε ο δημοσιογράφος και έκοψαν την επικοινωνία με τον βουλευτή στον αέρα!

Δόξα τον Θεό! Τον προστάτεψαν ΚΑΙ αυτόν ΚΑΙ το απόκομμα του από την περαιτέρω γελοιοποίηση! Μα συνεννοημένοι ήταν;  ΠΗΓΗ

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ «ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ»


Από τα συνθήματα στις κλούβες, γρήγορα καταλήξαμε στις μολότοφ στα περιπολικά!

Έτσι, παραλίγο να κάψουν ζωντανούς αστυνομικούς, οι προστατευόμενοι κουκουλοφόροι της «πρώτης κυβέρνησης της αριστεράς», εχθές αργά το βράδυ στα Εξάρχεια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα περιπολικό της τροχαίας έφτασε στη διασταύρωση των οδών Τοσίτσα και Σπ. Τρικούπη, για να καταγράψει ένα τροχαίο ατύχημα, που είχε γίνει εκεί προηγουμένως. Ενώ, λοιπόν, γινόταν η ανταλλαγή στοιχείων των εμπλεκομένων στο τροχαίο οδηγών, εμφανίστηκε μια κουκουλοφόρα συμμορία, τα ξεσαλωμένα μέλη της οποίας, αφού επιτέθηκαν με ξύλα και χτύπησαν τους αστυνομικούς, πέταξαν μία βόμβα μολότοφ στο περιπολικό και το έκαψαν.

Φυσικά, διαψεύστηκε η είδηση ότι στη συνέχεια έγινε προσαγωγή υπόπτων, από άλλους αστυνομικούς που έσπευσαν προς βοήθεια των συναδέλφων τους, γιατί καραδοκούσε το γνωστό τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, για να καταγγείλει την «αστυνομική αυθαιρεσία» και να ζητήσει τα κεφάλια των «αυθαιρετούντων» αστυνομικών επί πινάκι… ΠΗΓΗ
FREE HELLAS web Radio


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 233218388905580918

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item