Widgets

ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ! για Προέδρος της Δημ. του Σύριζα, Προκόπης Παυλόπουλος

Έργα και ημέρες του μνημονιακού υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας του Σύριζα, Προκόπη Παυλόπουλου - 3 ΒΙΝΤΕΟ

Πριν ξεκινήσουν τα εγκώμια των παπαγάλων για τον μνημονιακό υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο θα στηρίξουν και οι ΑΝΕΛ, καλό θα ήταν να θυμηθούμε βιαστικά λίγα από τα "επιτεύγματα" του πολιτικού αντρός Προκόπη Παυλόπουλου. Αρχικά, οφείλουμε να τονίσουμε πως η πρόταση του Σύριζα αποκαλύπτει την ένδεια της κυβερνώσας παράταξης και την διάθεσή της να συμβιβαστεί με το παλαιοκομματικό αμαρτωλό κατεστημένο, εξέχον στέλεχος του οποίου είναι ο Παυλόπουλος.
1) Ο Προκόπης Παυλόπουλος τον Μάιο του 2007 ως υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Καραμανλή κάλεσε όλους τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και τους ευχαρίστησε για την επιλογή τους!

2) Φέρει ακέραια την ευθύνη για την καταστροφή, το πλιάτσικο και το κάψιμο της Αθήνας ως υπουργός Εσωτερικών τον Δεκέμβρη του 2008 από τις γνωστές ομάδες αναρχοαριστερών παρακρατικών μαζί με λαθρομετανάστες.


3) Στις 27 Νοεμβρίου του 2014 ανέλαβε το ξέπλυμα του Μιχελάκη από το σκάνδαλο χρηματισμού του από τον Πάλλη. Είχε λάβει τον λόγο στην Βουλή και είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: "Δηλαδή για ποιο λόγο ψήφισα υπέρ της μη παραπομπής του κ. Μιχελάκη, με βάση το κατηγορητήριο, το οποίο έχει διατυπωθεί. Και σας τονίζω ότι αυτά που θα σας πω δεν έχουν καμμία σχέση με την ουσία, η οποία είναι εντελώς διαφορετικό ζήτημα και είναι θέμα συνείδησης του καθενός. Όμως, θα παρατηρήσετε, κύριοι συνάδελφοι, ότι, ενόψει της παραπομπής του κ. Μιχελάκη, δημιουργείται ένα μεγάλο θέμα, το οποίο πρέπει να έχει υπόψη της η Βουλή την ώρα που θα ψηφίσει. Και σας είπα ότι δεν έχει καμμία σχέση με την ουσία. Είναι δε, όσα χρόνια είμαι στο Κοινοβούλιο, η πρώτη φορά που εμφανίζεται. Εάν παρατηρήσετε το κατηγορητήριο, το οποίο είναι καταγεγραμμένο, ο κ. Μιχελάκης παραπέμπεται με τις διατάξεις του άρθρου 235, παράγραφος 1, του Ποινικού Κώδικα. Ήτοι για δωροδοκία στο πλαίσιο των εγκλημάτων περί την υπηρεσία. Τι σημαίνει τούτο; Σημαίνει ότι για να παραπεμφθεί κάποιος πρέπει να χαρακτηρίζεται –γιατί αυτό λέει ο Ποινικός Κώδικας- «υπάλληλος», γιατί μόνον οι υπάλληλοι εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 235, παράγραφος 1. Το ζήτημα, λοιπόν, το οποίο τίθεται είναι το εξής: Ο Βουλευτής, όταν ασκεί τα κοινοβουλευτικά και νομοθετικά του καθήκοντα, είναι υπάλληλος;... ".
Ο κατάλογος από τα κατορθώματα του "Πάκη" βέβαια είναι ατελείωτος και είναι γνωστό πως... χαίρει εκτιμήσεως από... πλατιά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και από συναδέλφους του. Τα κάτωθι βίντεο είναι χαρακτηριστικά:
Απαξίωση και βρίσιμο από τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής, Μεϊμαράκη  ΠΗΓΗ
Απαξίωση και γελοιοποίηση από τον Άδωνι Γεωργιάδη


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ (ΥΠΟΨΗΦΙΟ) ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ! Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΤΟΑ !

Φυσικά η φωτογραφία είναι παλιά,αλλά διακρίνονται καθαρά (με τα βέλη) ΟΙ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ,σε νεότερη ηλικία:Μάλιστα,ο πρώτος φοράει την παραδοσιακή τεκτονική ποδιά,προφανώς διότι κατέχει αξίωμα υψηλού βαθμού! ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ;Θεωρούμε τους Μασώνους εχθρούς όχι μόνο της Ορθοδοξίας,αλλά και της Ελλάδας:Είναι χρέος μας λοιπόν να τους ξεσκεπάζουμε,ενημερώνοντας τον κόσμο για τα...κατορθώματά τους!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Βλέποντας κανείς τη συγκεκριμένη φωτογραφία,ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ γιατί ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΜΟΝΗ του Κώστα Καραμανλή (ΑΝΙΨΙΟΥ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ) στο πρόσωπο του Παυλόπουλου,παρότι επί Υπουργείας του κάηκε η Αθήνα από αναρχικούς,αυξήθηκε η λαθρομετανάστευση και άλλα πολλά!
 http://aktiovonitsapress.blogspot.gr  πηγη

Χρυσή Αυγή: Όχι στην υποψηφιότητα Παυλόπουλου

Η Χρυσή Αυγή λέει όχι στην υποψηφιότητα Παυλόπουλου, γιατί πρόκειται για εξέχον στέλεχος του παλαιοκομματικού, αμαρτωλού, μνημονιακού κατεστημένου.
 Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!:


   «Έμειναν Παυλόπουλοι» οι Συριζαίοι βουλευτές από την πρόταση του Τσίπρα - Καταναγκαστικά τα χειροκροτήματα! ΒΙΝΤΕΟ


   Παγωμάρα την Κ.Ο. του Σύριζα για Παυλόπουλο
   Δεκτή με χλιαρά χειροκροτήματα από τους βουλευτές του Σύριζα έγινε η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για τον Προκόπη Παυλόπουλο. Οι περισσότεροι έδειχναν να έχουν παγώσει.
   Με κομμένη την ανάσα περίμεναν οι Συριζαίοι βουλευτές την πρόταση του Τσίπρα για αριστερό Πρόεδρο Δημοκρατίας και τελικά «έμειναν Παυλόπουλοι».
   Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα η στιγμή που ο Τσίπρας προφέρει το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου οι περισσότεροι βουλευτές δεν χειροκροτούν, ενώ δεν λείπουν και αυθόρμητες αντιδράσεις απογοήτευσης.   ΠΗΓΗ
   Ο “αντιμνημονιακός” υποψήφιος ΠτΔ του Σύριζα έχει ψηφίσει Μνημόνιο και με τα δυο χέρια!   12 Φεβρουάριου 2012, Κύρωση Μνημονίου 2 στη Βουλή-Προκόπης Παυλόπουλος: ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!
   Εάν η στροφή 180 μοιρών της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ στο ζήτημα της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές και η πρόταση παράτασης του Μνημονίου υπήρξε ένα βαρύτατο σοκ για τους εξαπατημένους ψηφοφόρους, η πρόταση του Προκόπη Παυλόπουλου ως υποψηφίου Προέδρου Δημοκρατίας κατόπιν συνεννόησης Τσίπρα και Καμμένου αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα της μεγαλύτερης πολιτικής κυβίστησης της Αριστεράς από την Μεταπολίτευση κι εντεύθεν.
   Τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης, επί της δημοσιοποίησης της πρότασης Τσίπρα για την Προεδρία της Δημοκρατίας, έσπευσαν να εξυμνήσουν τόσο την κίνηση Τσίπρα, όσο βεβαίως και τον Προκόπη Παυλόπουλο. Στα «θετικά» μάλιστα του τελευταίου, υπήρχε η επισήμανση πως «δεν ψήφισε τα Μνημόνια».
   Πρόκειται φυσικά για ένα χοντροκομμένο ψεύδος, του οποίου το μέγεθος ήταν τέτοιο ώστε να κρίνεται αδύνατο να κρυφτεί κάτω από το χαλί. Όπως ήταν αναμενόμενο, η επισήμανση αποσύρθηκε τάχιστα, μιας και αντί να κατευνάσει, εξόργισε ακόμη περισσότερο τα ήδη τεταμένα πνεύματα.

   Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ Προκόπης Παυλόπουλος
   Προσπερνώντας το Μνημόνιο 1, το Μεσοπρόθεσμο του Σεπτεμβρίου αλλά και το πολυνομοσχέδιο του Οκτωβρίου του 2011, τα οποία η ΝΔ και συνεπώς ο Προκόπης Παυλόπουλος δεν ψήφισαν στα πλαίσια της πολιτικής εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού και του εκλογικού σώματος, ερχόμαστε στην έναρξη της μεγαλειώδους κωλοτούμπας που επιφύλασσε ο Αντώνης Σαμαράς και η ΝΔ για τους Έλληνες, με την υπερψήφιση του Μνημονίου 2, το οποίο έφερε στη Βουλή η κυβέρνηση Παπαδήμου.
   Το Μνημόνιο 2 υπερψηφίστηκε από τη Νέα Δημοκρατία και τον τότε βουλευτή της, Προκόπη Παυλόπουλο.
   Ο Προκόπης Παυλόπουλος δεν κατόρθωσε να επανεκλεγεί στις εκλογές του Μαίου του 2012 και έκτοτε παρέμεινε σιωπηλός κομπάρσος της εθνοκτόνου μνημονιακής πολιτικής της ΝΔ του Σαμαρά, δίχως ποτέ να της προκαλέσει το παραμικρό πρόβλημα ή κλυδωνισμό. Με απλά λόγια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που πρότεινε η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, Προκόπης Παυλόπουλος, παρέμεινε αδρανής μπροστά στην εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού, στις χιλιάδες αυτοκτονίες συμπατριωτών μας και στο ξεπούλημα της εθνικής μας περιουσίας, όπως αυτά συντελέστηκαν κατά την περίοδο της καταστροφικής διακυβέρνησης της χώρας από την ξενόδουλη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, από το Μάιο του 2012 και μέχρι την κατάρρευσή της στα τέλη Δεκεμβρίου του 2014.
   Η πρόταση Τσίπρα-Καμμένου για την υποψηφιότητα του Προέδρου της Δημοκρατίας, αποτελεί μια ξεκάθαρη δικαίωση των προειδοποιήσεων της Χρυσής Αυγής κατά την προεκλογική περίοδο. Τότε που το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα επιχειρούσε να αφυπνίσει τον Λαό μας, τονίζοντάς του πως οι προεκλογικές διακηρύξεις Τσίπρα και Σύριζα αποτελούν το ξεδίπλωμα μιας πελώριας απάτης εις βάρος των Ελλήνων.
   Εκείνες οι προειδοποιήσεις, έρχονται σήμερα να λάβουν σάρκα και οστά, τόσο με την παράταση του Μνημονίου και την επερχόμενη -αργά ή γρήγορα- λήψη νέων μέτρων, όσο και με την ανάδειξη του μνημονιακού Προκόπη Παυλόπουλου, ως υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας με την βαριά σφραγίδα της Αριστεράς!
   Αλήθεια, μετά την πρόταση Τσίπρα-Καμμένου περί της υποψηφιότητας Προκόπη Παυλόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, υπάρχει έστω και ένας Έλληνας που να περιμένει την υλοποίηση των εξαγγελιών Τσίπρα σχετικά με «εξεταστικές για τα Μνημόνια» και «τιμωρίας των ενόχων»;
   Η... ενθουσιώδης υποδοχή του "Πάκη" από την Κ.Ο. του Σύριζα
   Οι "απαράδεκτες" πρώτες δηλώσεις του Πάκη   Η κοινή σύμπλευση του φιλελεύθερου Παυλόπουλου με τον μαρξιστικό Σύριζα: ο Εθνομηδενισμός!
   Πολλοί αναρωτιούνται για ποιον λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε τον Προκόπη Παυλόπουλο για τη θέση του ΠτΔ, από τη στιγμή που αυτός είναι ένας αστός κεντροδεξιός πολιτικός, ο οποίος φαινομενικά απέχει κατά πολύ από τις πεποιθήσεις του. Πριν πούμε οτιδήποτε, ας διαβάσουμε με προσοχή το παρακάτω κείμενο:
   «Οι Πολιτείες διεθνώς και η Τοπική Αυτοδιοίκηση να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο της μετανάστευσης. Πρώτα από όλα πρέπει να τονίσω ότι είναι χρέος, χρέος απέναντι στην πραγματικότητα, χρέος απέναντι στην κοινωνία, χρέος απέναντι στην ίδια τη δημοκρατία, να σκεφτούμε ότι η μετανάστευση είναι ένα απόλυτα φυσιολογικό, ευεργετικό για τις ίδιες τις κοινωνίες, φαινόμενο σήμερα. Η μετανάστευση είναι ένα φυσιολογικό φαινόμενο, ένα φαινόμενο άμεσα συνδεδεμένο με τις ευεργετικές του τονίζω όψεις της παγκοσμιοποίησης και αυτό το φαινόμενο βοηθά τις κοινωνίες και τους λαούς και να προοδεύσουν και να αναπτύξουν τους πολιτισμούς τους, όταν ξέρουμε πόσο τα μεταναστευτικά ρεύματα μπολιάζουν τις κοινωνίες και τους πολιτισμούς για να πάνε μπροστά. Γονιμοποιούν στην κυριολεξία τους πολιτισμούς, γονιμοποιούν τις κοινωνίες. Θα πρέπει να ξέρεις επίσης ότι και αν ακόμα παρεισφρήσουν πέρα και έξω από τη νομιμότητα μετανάστες σε έναν χώρο, δεν νοείται να παραμείνουν παράνομοι… Άρα, σωστή μεταναστευτική πολιτική, νομιμοποίηση των μεταναστών και από εκεί και πέρα ένταξη… Αφού διαμορφωθεί το καθεστώς των επί μακρών διαμενόντων, είναι μια πενταετία η οποία θα αρχίσει να κλείνει από την επόμενη χρονιά από εκεί και πέρα να σκεφτούμε και την παραχώρηση των δικαιωμάτων εκείνων που το Σύνταγμα επιτρέπει σε επίπεδο εκλογικών δικαιωμάτων. Και μιλώ για τη δυνατότητα συμμετοχής στις Δημοτικές και Νομαρχιακές Εκλογές σε πρώτη φάση, γιατί όπως ξέρετε άλλα δικαιώματα συνεπάγονται την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας. Ακριβώς, διαμορφώσαμε τους όρους για να αποκτάται πιο εύκολα η ελληνική ιθαγένεια και ψηφίσαμε ένα Κώδικα όλοι μαζί στη Βουλή».
   Το παραπάνω απόσπασμα ομιλίας δεν ανήκει σε κάποιον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΚΚΕ, ούτε σε κάποια χαμένη στις αντιφάσεις της ομαδούλα της άκρας αριστεράς. Είναι, όπως λογικά θα υποψιάστηκαν αρκετοί, απόψεις του προτεινόμενου από τον ΣΥΡΙΖΑ (και υποστηριζόμενου, επίσης, από Ν.Δ και ΑΝ.ΕΛ) νέου ΠτΔ. Οι όποιες διαφορές του Παυλόπουλου με τον ΣΥΡΙΖΑ εστιάζονται καθαρά σε θέματα οικονομικού χαρακτήρα. Οι ομοιότητές τους όμως, σε άλλα θέματα είναι αξιοσημείωτες. Τις απόψεις του Παυλόπουλου για το μεταναστευτικό θα τις ζήλευε ακόμα και η πιο ακραία συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός, λοιπόν, είναι ο κοινός παρανομαστής που γεφυρώνει τις όποιες άλλες διαφορές υπάρχουν. Ο Εθνομηδενισμός, ο πολυπολιτισμός, η απορρόφηση των λαθρομεταναστών, η μετατροπή του ομοιογενούς Λαού σε ετερόκλητο πληθυσμό, όλα αυτά αποτελούν τα κοινά στοιχεία, όπου ο μαρξισμός και ο φιλελευθερισμός ενώνονται σε κοινή διεθνιστική συνισταμένη.
   Η έκφραση του Παυλόπουλου, ότι οι λαθρομετανάστες «μπολιάζουν τις κοινωνίες» και «Γονιμοποιούν στην κυριολεξία τους πολιτισμούς», είναι ενδεικτικές της αρμονικής συνεργασίας που θα έχει ως ΠτΔ με τις εξίσου φιλομεταναστευτικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Γι αυτό, τόσο οι διαφορές τους σε οικονομικής φύσεως  ζητήματα όσο και το γεγονός ότι και ο Παυλόπουλος ψήφισε και στήριξε το Μνημόνιο και ό,τι καταστροφικό αυτό επέφερε στην Πατρίδα και τον Λαό, μπαίνουν στην άκρη, καθώς αυτό που προέχει είναι η ολοκλήρωση του αφελληνισμού της Κοινωνίας. Ο Παυλόπουλος το προσπάθησε στο παρελθόν, τόσο ως υπουργός του Καραμανλή όσο και ως υπουργός του Σαμαρά. Τώρα, θα συνεχίσει αυτή την τακτική ως ο ανώτατος πολιτειακός άρχοντας, σε πλήρη σύμπλευση με τον ΣΥΡΙΖΑ, τη Ν.Δ και τους ΑΝ.ΕΛ που τον στηρίζουν, καθώς και με την πλήρη ανοχή των υπόλοιπων κομμάτων του «συνταγματικού τόξου».  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ  
   Από τον Παπούλια στον Παυλόπουλο - Ο ρόλος του ΠτΔ ως εγγυητής του συστήματος

   Εάν το 2005 και το 2010 η «συναίνεση»  στο πρόσωπο του τότε ΠτΔ Κάρολου Παπούλια αφορούσε τη Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ, το 2015 η αντίστοιχη «συναίνεση» στο πρόσωπο του Προκόπη Παυλόπουλου αφορά τους σημερινούς μονομάχους του συστημικού δικομματισμού, δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ. Αυτού του είδους η «συναίνεση» δεν αφορά σε καμία περίπτωση φυσικά τον Ελληνικό Λαό, αλλά τις κορυφές του συστήματος, με σκοπό να προκληθεί στους Έλληνες ένα παραπλανητικό κλίμα πολιτικής και υπερκομματικής ενότητας.
   Ως γνωστόν, εδώ και πολλά χρόνια η θέση του ΠτΔ δεν έχει πλέον κάποιον σημαντικό ρόλο, με τον εκάστοτε Πρόεδρο να μοστράρεται ως «βιτρίνα» του πολιτικού κατεστημένου, να παρακολουθεί σαν άγαλμα (ειδικά αυτή η ιδιότητα ταιριάζει απόλυτα στον Παυλόπουλο…) τις παρελάσεις, να υποδέχεται ξένους ηγέτες, χωρίς όμως να έχει ο ίδιος τη δυνατότητα να διεξάγει συνομιλίες ουσίας. Μπορεί, όπως προείπαμε, να μην είναι σημαντική πια η θέση του ΠτΔ, ο οποίος λειτουργεί συμβολικά στο πολιτικό σύστημα, αυτό όμως που συμβολίζει δεν είναι άνευ πολιτικής και κοινωνικής σημασίας.
   Το καθεστώς μέσω των ποικίλων ΜΜΕ που ελέγχει έχει αρχίσει ήδη την «αγιογραφία» του Παυλόπουλου με σκοπό να περάσει στον Ελληνικό Λαό μια αρκετά θετική άποψη γι αυτόν. Όπως όλοι οι Έλληνες, έτσι και ο νέος ΠτΔ δεν μπορεί να μην κρίνεται για τα έργα και τις ημέρες του. Κανείς Έλληνας πολίτης δεν επιτρέπεται να απολαμβάνει οποιοδήποτε ίχνος ανοχής και ασυλίας. Χωρίς ύβρεις και κραυγές ο νέος ΠτΔ θα κριθεί κι αυτός από τον βαθμό –έστω και τυπικό- που θα συμβάλει στην καλυτέρευση ή τη χειροτέρευση των συνθηκών διαβίωσης των Ελλήνων.
   Ο Παπούλιας στην δεκαετή θητεία του δεν αντιπροσώπευε ούτε τα Εθνικά συμφέροντα ούτε τον Ελληνικό Λαό. Αντιπροσώπευσε το σύστημα και το πολιτικό του προσωπικό. Υπηρέτησε τη μνημονιακή κατοχή της Χώρας, την υποχώρηση στα Εθνικά μας θέματα, την «κινεζοποίηση» του Ελληνικού Λαού. Περιμένουμε τις κινήσεις του νυν ΠτΔ για να κριθεί κι αυτός. Γιατί μπορεί ο κάθε ΠτΔ να είναι «ανεύθυνος» ως προς την πραγματική άσκηση της εξουσίας, αλλά ταυτόχρονα είναι και απόλυτα υπεύθυνος για τη σωστή λειτουργία του πολιτικού και κοινωνικού κατεστημένου.  Γιώργος Μάστορας
   Κωλοτούμπα επετεύχθη: Ναι σε όλα από τον Βαρουφάκη που ζητά αύριο συνέχιση του Μνημονίου

   Ούτε καν στα λόγια θα μείνουν, ούτε στην διατύπωση θα κολλήσουν! Το μνημονιακό κοστούμι φορέθηκε σε χρόνο ρεκόρ από τους "επαναστάτες" του Σύριζα που πρόδωσαν και ξεπούλησαν άμεσα την νωπή λαϊκή εντολή.
   Όπως μεταδίδεται η ελληνική πλευρά θα καταθέσει αύριο αίτημα για επέκταση δανειακής σύμβασης, σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν τις διαβουλεύσεις που διεξάγονται αυτήν τη στιγμή. Οι  συζητήσεις συνεχίζονται πυρετωδώς μεταξύ της ελληνικής πλευράς και των συμμετεχόντων θεσμών και όλα βαίνουν καλώς και προς όφελος των διεθνών τοκογλύφων!
   Ακολουθεί το έγκυρο ρεπορτάζ του Bankingnews.gr: Eπίσημο αίτημα για εξάμηνη παράταση του υφιστάμενου προγράμματος αναμένεται να καταθέσει αύριο Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου η ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με το Reuters. Όπως αποκαλύπτει το πρακτορείο, η Ελλάδα προτίθεται αύριο Τετάρτη να ζητήσει επισήμως από τους Ευρωπαίους την παράτασης της δανειακής σύμβασης. Κατά τις πληροφορίες, πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης είναι η παράταση της δανειακής σύμβασης (loan agreement) κατά έξι μήνες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η επιστολή - αίτημα που σχεδιάζει να αποστείλει στους Ευρωπαίους η ελληνική κυβέρνηση θα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην πρόταση που έχει διατυπώσει η Κομισιόν για την ΕλλάδαΚωλοτούμπα επετεύχθη!  ΠΗΓΗ

   ΕΠΙΣΗΣ: Τα δύο ΠΑΣΟΚ αποφάσισαν να στηρίξουν τον αντι – συνταγματολόγο υπουργού του Σημίτη  ΚΑΙ  O Σαμαράς προσπαθεί να συγκροτήσει το «γερμανικό κόμμα» - Ακόμα και οι κολαούζοι του μνημονίου τον φτύνουν!

   Παράταση δανειακής σύμβασης σημαίνει ξεπούλημα και κοροϊδία σε βάρος των πολιτών από το Σύριζα   Παράταση δανειακής σύμβασης σημαίνει Αγγλικό Δίκαιο, καμία ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας και συνέχεια στο ξεπούλημα της Ελλάδος, δηλαδή τα άκρως αντίθετα από όσα απαίτησε ο ελληνικός λαός με την ψήφο του στις εκλογές.  Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
   Το Σύριζα στα χνάρια του Σαμαρά: Σήμερα το αίτημα παράτασης του μνημονίου!   Ο Σύριζα στα χνάρια του Σαμαρά: Σήμερα το αίτημα παράτασης του μνημονίου!
   Χοντρό δούλεμα από «νταβατζήδες» και συριζαίους στους Έλληνες
   Επικοινωνιακά παίγνια παίζονται από το πρωί σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις προκειμένου να καλυφθεί η μνημονιακή κωλοτούμπα ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σήμερα καταθέτει αίτημα παράτασης του επαχθούς μνημονίου, με όλους τους όρους του, τουλάχιστον για ένα εξάμηνο. Περνούν για χαχόλους τους Έλληνες οι «νταβατζήδες» και οι τοκογλύφοι συνεργάτες των συριζαίων και από κοινού αγωνίζονται να εμφανίσουν την κωλοτούμπα ως μία «διαπραγμάτευση».
   Από χθες το βράδυ, ο Σακελλαρίδης ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση θα ζητήσει παράταση της δανειακής συμβάσεως και όχι του μνημονίου. Η επικοινωνιακή φούσκα του κυβερνητικού εκπροσώπου ήρθε να συμπληρωθεί από δήθεν ρεπορτάζ περί αντιδράσεως Σόιμπλε. Στις δήθεν ειδήσεις μεταδίδουν ότι ο Σόιμπλε αντέδρασε στην ανακοίνωση περί αιτήματος παρατάσεως της δανειακής συμβάσεως και όχι του μνημονίου, διαμηνύοντας ότι «δεν υπάρχει δανειακή σύμβαση χωρίς μνημόνιο».
   Αυτό που εμφανίστηκε, όμως, ως «αντίδραση Σόιμπλε» ήταν η αλήθεια που προσπαθούν διακαώς να αποκρύψουν από τον λαό οι συριζαίοι και οι υποστηρικτές τους, όπου ως υποστηρικτές λογίζονται οι καναλάρχες και οι εργολάβοι που κουμαντάρουν τα κανάλια. Ο λόγος της απόκρυψης αυτής της αλήθειας εδράζεται σε αυτό που είχε πει ο Τσίπρας στην Βουλή:
   "Όσοι επενδύουν σε αποτυχία της Ελλάδας, να γνωρίζουν πως εθελοτυφλούν. Η αποτυχία της νέας κυβέρνησης δεν πρόκειται να ανοίξει τον δρόμο της δικής τους επιστροφής. Ήδη ανήκουν στην ιστορία. Η ιστορία θα τους κρίνει αυστηρά. Αυτό στο οποίο επενδύουν, δηλαδή σε μια αποτυχία της κυβέρνησης, μόνο τους εχθρούς της δημοκρατίας μπορεί να ευνοήσει. Μόνο στους εχθρούς της δημοκρατίας μπορεί να ανοίξει τον δρόμο τόσο εδώ όσο και στην Ευρώπη. Δεν έχουμε το δικαίωμα να το αφήσουμε να συμβεί στον τόπο μας. Δεν έχουμε το δικαίωμα να το αφήσουμε να συμβεί στην Ευρώπη."
   Για τον φόβο της Χρυσής Αυγής, οι «νταβατζήδες» παίζουν το επικοινωνιακό παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ, κρύβοντας από τον Λαό ότι και ο Σαμαράς προεκλογικά «παράταση της δανειακής συμβάσεως» είχε κάνει. Η πραγματικότητα είναι ότι εντός της δανειακής συμβάσεως, υπάρχει ξεκάθαρος όρος ότι οι δύο έννοιες, μνημόνιο και δανειακή σύμβαση, είναι στην ουσία το ίδιο πράγμα.
   Πάμε, όμως, να μιλήσουμε με στοιχεία:
   Στο κείμενο της δανειακής συμβάσεως, της οποίας την παράταση ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρεται ρητά ότι:
   «Η διαθεσιμότητα και η παροχή Χρηματοδοτικής Ενίσχυσης στο πλαίσιο της παρούσας Σύμβασης, συμπεριλαμβανομένων των Διευκολύνσεων εξαρτώνται από τη συμμόρφωση του Δικαιούχου Κράτους Μέλους με τα μέτρα που ορίζονται στο Μνημόνιο» - Μνημόνιο
   «Το Δικαιούχο Κράτος Μέλος επιτρέπει στο ΕΤΧΣ να στείλει δικούς του αντιπροσώπους ή δεόντως εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους για να διεξάγουν τεχνικές ή οικονομικές αξιολογήσεις, ελέγχους ή επιθεωρήσεις τις οποίες θεωρεί απαραίτητες σε σχέση με τη διαχείριση της Σύμβασης» - Τρόικα
   «Το Δικαιούχο Κράτος Μέλος έχει υπαχθεί νόμιμα, αποτελεσματικά και αμετάκλητα στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου» - Αγγλικό Δίκαιο
   Και εις άλλα με υγεία!    ΠΗΓΗ

   Γιατί δεν ανακοινώθηκε συμφωνία στο χθεσινό Eurogroup;
   Ούτε χθες βρέθηκε «λύση» στο Eurogroup, παρά το ότι την προηγούμενη Πέμπτη είχαν καλλιεργηθεί υψηλές προσδοκίες για ανακοίνωση συμφωνίας τη Δευτέρα.
   Τι μέλλει γενέσθαι; Μην πιάνεστε κορόιδα! Η συμφωνία έχει γίνει κι έχει υπογραφεί προ πολλού - πολύ πριν από τις εκλογές- κι όλα τούτα τα μπρος-πίσω είναι μόνο για τα μάτια του κόσμου.
   Το πρόβλημα είναι πως οι κυβερνήσεις θα σερβίρουν τη νέα μνημονιακή συμφωνία στους λαούς τους. «Δεν έχω αμφιβολία ότι στο τέλος θα υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους μας. Δεν έχω αμφιβολία ότι τις επόμενες 48 ώρες η Ευρώπη θα ενωθεί και θα βρούμε τη σωστή διατύπωση», δήλωσε μετά τη λήξη της παράστασης ο Μπαρουφάκης. Η «σωστή διατύπωση», λοιπόν, είναι το πρόβλημα, κι όχι η επίτευξη μιας συμφωνίας.
   Και το μεγαλύτερο πρόβλημα στην «διατύπωση» (το… σερβίρισμα) το έχουν η φράου Μέρκελ και ο mister Tsipras.
   Διότι στην μεν Γερμανία υπάρχει λαϊκή δυσαρέσκεια, που συμπυκνώνεται στο σύνθημα «γιατί να πληρώνουμε εμείς τα χρέη των άλλων;». Που όπως φαίνεται πιάνει, διότι στις προχθεσινές εκλογές στο κρατίδιο του Αμβούργου, τα ποσοστά του κόμματος της φράου  Μέρκελ ήταν τα χειρότερα μεταπολεμικώς, ενώ αντιθέτως ενισχύθηκε το λεγόμενο «κόμμα του μάρκου», που ξεπέρασε το όριο του 5% και μπήκε στο κοινοβούλιο του κρατιδίου.
   Στην δε Ελλάδα, όπως γράφουν και οι χθεσινοί Financial Times, το μεγάλο πρόβλημα είναι το εξής: «Το χειρότερο σενάριο θα ήταν να λυγίσει πρώτη η ελληνική κυβέρνηση και να αποδεχτεί την ήττα. Αν σταματήσει να υπάρχει η επιλογή ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική σκηνή, το μόνο πολιτικό κόμμα που μένει για να αντιταχθεί σε αυτές τις στρατηγικές θα ήταν το νεοναζιστικό Χρυσή Αυγή».
   Έτσι, συνεχίζεται η δήθεν «σκληρή διαπραγμάτευση», προκειμένου στο τέλος να δοθεί στην κοινή γνώμη –κάθε πλευράς- η εντύπωση ότι «δόθηκε σκληρή μάχη και πετύχαμε το καλύτερο»!  ΠΗΓΗ
   Η ελπίδα θα αργήσει Φορολογικό σοκ για εργαζομένους με «μπλοκάκι»

   Με βάση την κλίμακα των ελευθέρων επαγγελματιών θα φορολογηθούν οι μισθωτοί με μπλοκάκια για το εισόδημα τους από τα δελτία παροχής υπηρεσιών και όλα δείχνουν ότι θα πληρώσουν πάλι όλα τα σπασμένα.
   Αυτό διευκρινίζει σε εγκύκλιο της η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2014 και θα δηλωθούν εφέτος στην εφορία. Ειδικότερα, για το εισόδημα από μισθούς οι φορολογούμενοι θα φορολογηθούν με βάση την κλίμακα μισθωτών υπηρεσιών.
   Για το εισόδημα από το μπλοκ παροχής υπηρεσιών θα φορολογηθούν με βάση την κλίμακα των επαγγελματιών δηλαδή με συντελεστή 26% για εισόδημα ως 50.000 ευρώ και με συντελεστή 33% για τυχόν υπερβάλλον.
   Σημειώνεται ότι ως το 2013 οι φορολογούμενοι αυτοί είχαν τη δυνατότητα να φορολογηθούν με βάση την κλίμακα των μισθωτών και για το εισόδημα από το μπλοκ.
   Στην εγκύκλιο διευκρινίζεται ωστόσο ότι όσοι μισθωτοί έχουν εισοδήματα μόνο από μπλοκάκια θα συνεχίσουν να φορολογούνται με την κλίμακα των μισθωτών εφόσον συντρέχουν οι ακόλουθες προϋποθέσεις:
   - έχουν έγγραφη σύμβαση με τα φυσικά ή και νομικά πρόσωπα στα οποία εργάζονται,
   - τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα για τα οποία εργάζονται δεν υπερβαίνουν τους τρεις. Αν είναι περισσότεροι των τριών τότε το 75% του εισοδήματος πρέπει να προέρχεται τουλάχιστον από έναν.
   - δεν έχουν εμπορική δραστηριότητα και η επαγγελματική εγκατάσταση ταυτίζεται με την διεύθυνση κατοικίας τους.  ΠΗΓΗ

   Κύρτσος: Δεν πήγαιναν καλά οι δουλειές και έγινα πολιτευτής του Σαμαρά
   «Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα ευρωβουλευτής για δύο λόγους: Πρώτον, επειδή ήμουν δημοσιογράφος και εκδότης επί 35 χρόνια και ήθελα ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μου, την επαγγελματική και την προσωπική. Δεύτερον, επειδή υπάρχει μεγάλη κρίση στα ΜΜΕ στην Ελλάδα. Δεν πάνε καλά γιατί έχουν μειωθεί τα έσοδα από τις διαφημίσεις. Γι αυτό προτιμώ το ασφαλές περιβάλλον του Ευρωκοινοβουλίου από αυτό της ελληνικής αγοράς. Της άγριας ελληνικής αγοράς».Η ΝΔ ανέκαθεν ήταν ένα κόμμα πατριδοκάπηλο, με τον φιλελεύθερο προορισμό της να αποτελεί την πυξίδα πορείας ακόμη και στις ατομικές συμπεριφορές των βουλευτών και των στελεχών της. Ο φιλελευθερισμός, ως ιδέα και πολύ περισσότερο ως πρακτική εφαρμογή, απέχει έτη φωτός από την αυταπάρνηση, την θυσία υπέρ της Πατρίδας και του Κοινωνικού Συνόλου, την Πίστη σε Ανώτερες Αξίες. Αυτό φαίνεται κατά καιρούς μέσα από τις δηλώσεις και τις συμπεριφορές αρκετών εκπροσώπων της «μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης». Ένα χαρακτηριστικό πρόσφατο παράδειγμα αποτελούν τα όσα υποστήριξε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος,  πριν από λίγες ημέρες, για το πώς αντιλαμβάνεται την εκλογή του:
   Το συμπέρασμα το οποίο βγαίνει από τα λεγόμενα του Κύρτσου είναι ότι χαίρεται που εκλέχθηκε ευρωβουλευτής καθαρά για βιοποριστικούς λόγους. Τσεπώνοντας μερικές χιλιάδες ευρώ τον μήνα θα ανακουφιστεί, γνωρίζοντας ότι τακτοποιεί τις όποιες οικονομικές του εκκρεμότητες. Αναρωτιόμαστε τι θα σκεφτούν διαβάζοντας την δήλωσή του αυτή όσοι ψήφισαν ΝΔ και ιδιαίτερα όσοι στις ευρωεκλογές του 2014 είχαν «σταυρώσει» τον Κύρτσο. Αμφιβάλλουμε αν έστω και ένας απ΄αυτούς το έκανε έχοντας την αγωνία για το βιοποριστικό «δράμα» του Κύρτσου, ο οποίος αντιμετωπίζει την… τραγωδία ότι «έχουν μειωθεί τα έσοδα από τις διαφημίσεις».
   Διαβάζοντας, μάλιστα, ότι ο ευρωβουλευτής της ΝΔ νιώθει πλέον σε «ασφαλές περιβάλλον» στις Βρυξέλλες, σε αντίθεση με αυτό «της άγριας ελληνικής αγοράς», θα πρέπει να αισθάνεται και μέγιστο κορόιδο που έστειλε στο ευρωκοινοβούλιο κάποιον όχι  για να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα της Χώρας και των Πολιτών αλλά τα στενά ατομικά συντηρητικά συμφέροντα του Κύρτσου. Η δήλωση αυτή, όμως, του Κύρτσου έχει μια ευρύτερη διάσταση, εκφράζοντας την παρακμιακή κατάσταση και την επακόλουθη σήψη της ίδιας της ΝΔ, καθώς τα λεγόμενα του αντανακλούν ουσιαστικά την αληθινή εικόνα του κόμματος αυτού. Η ΝΔ και ο αρχηγίσκος της Σαμαράς έδειξαν ότι το Εθνικό Συμφέρον, η Λαϊκή Ευημερία και η Κοινωνική Δικαιοσύνη αποτελούν άγνωστες έννοιες στο πολιτικό τους λεξιλόγιο. Το κομματικό και ατομικό συμφέρον, ακόμη και αν αυτά προϋποθέτουν την περαιτέρω καταστροφή της Χώρας, βρίσκονται όχι απλώς υπεράνω αλλά αποτελεί την αποκλειστική στόχευσή τους. Αυτά τα φαινόμενα παρακμής, όμως, είναι που θα αποσυνθέσουν πλήρως το ήδη πολιτικό πτώμα της ΝΔ.  Γιώργος Μάστορας
   ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ!

   Πολιτική σκληρής μαρξιστικής τρομοκρατίας κατά των ενστόλων –με πρώτα θύματα τους αστυνομικούς- ξεκινάει η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων!

   Έτσι, μετά από μια «καταγγελία» συριζαίας δικηγόρου για συστηματικά βασανιστήρια (!!!) από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής εις βάρος αλλοδαπών κρατουμένων, ο μεν υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ διέταξε τη διεξαγωγή «κατεπείγουσας ΕΔΕ», το δε περιβόητο Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ υιοθέτησε αμέσως την «καταγγελία» και εξέδωσε μια άκρως απειλητική ανακοίνωση. Ιδού:

   «Συνεχίζεται η βαρβαρότητα αστυνομικών εναντίον ανυπεράσπιστων κρατουμένων αλλοδαπών, παρά τις σαφείς περί του αντιθέτου οδηγίες που έχουν δοθεί από τη νέα κυβέρνηση.

   Το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει με τον πιο αυστηρό τρόπο τα νέα κρούσματα κακομεταχείρισης και ξυλοδαρμού αλλοδαπών. Επιβάλλεται η σε βάθος, αποτελεσματική και διεξοδική έρευνα για τα περιστατικά αυτά, ο καταλογισμός υπηρεσιακών ευθυνών στους δράστες αστυνομικούς και η προσαγωγή των υπευθύνων στη δικαιοσύνη μέσα από τις νόμιμες διαδικασίες. Σε ένα πλαίσιο μηδενικής ανοχής σε κρούσματα αυθαιρεσίας των αστυνομικών οργάνων είναι αναγκαία η σύσταση, το συντομότερο δυνατό, πραγματικά ανεξάρτητου και αποτελεσματικού φορέα για τη διερεύνηση τέτοιων περιστατικών, ώστε να αποδίδονται οι νόμιμες ευθύνες».

   Ιδού και η «καταγγελία»:

   «Εχθές το απόγευμα, 13/02/2015, επισκέφθηκα έναν κρατούμενο μετανάστη από το Ιράκ στα κρατητήρια του τμήματος αλλοδαπών της Π. Ράλλη. Ήμουν η μοναδική δικηγόρος εκείνη την ώρα στο επισκεπτήριο.

   Ο κρατούμενος μου ανέφερε ότι πριν από μέρες χτυπήθηκε βάναυσα από 6 αστυνομικούς του τμήματος (με γελοία αφορμή ή μάλλον χωρίς κάν αφορμή) στο δωμάτιο που φυλλάσσουν τις κουβέρτες. Ακολούθως, τον μετέφεραν στον 3ο όροφο, όπου τον κρέμασαν από τα δεμένα χέρια του επί 2,5 ώρες, του έδεσαν μάλιστα και τα πόδια. Μου είπε ότι οι υπόλοιποι κρατούμενοι, κατά τη διάρκεια που συνέβαιναν αυτά, αρνήθηκαν το φαγητό τους, απαιτώντας να επανέλθει στο κελί ο βασανιζόμενος κρατούμενος. Όταν επανήλθε, μετά την πάροδο 2,5 ωρών, εξακολούθησαν να αρνούνται, έως ότου έλθει ο διοικητής και υποβληθεί καταγγελία για το περιστατικό. Ο διοικητής όντως προσήλθε και υπεβλήθη, από ό,τι μου είπε καταγγελία, ενώ ο διοικητής τον ρώτησε αν θα μπορούσε να τους αναγνωρίσει και ο κρατούμενος του απάντησε «τους ξέρω έναν έναν». Μου ανέφερε δε ότι τις προάλλες έσπασαν το χέρι ενός Γεωργιανού. Και ότι τέτοια περιστατικά γίνονται κάθε μέρα, συνέχεια.

   Τα παραπάνω μου εξιστορούσε υπό τους ήχους ξυλοδαρμών και ύβρεων, που ελάμβαναν χώρα εκείνη την ώρα λίγα μέτρα από εμάς. Άκουγα κραυγές, κλωτσιές και τον ήχο που κάνει ένα κεφάλι όταν το βαράς στον τοίχο. Μέχρι που… ξεθάρρεψαν οι αστυνομικοί και έκαναν επίθεση (αφού άκουγα να ρωτάνε «εσύ κάνεις επανάσταση εδώ μέσα;») σε έναν μετανάστη, ενώπιόν μου. Δηλαδή, είδα με τα ίδια μου τα μάτια διαγωνίως αριστερά μου, σε ένα δωμάτιο με ανοιχτή πόρτα, 2-3 αστυνομικούς να χτυπούν έναν μετανάστη, ο οποίος φώναζε βοήθεια. Έβαλα τις φωνές, ούρλιαζα δλδ, να σταματήσουν και όντως αμέσως σταμάτησαν. Μετά από ένα δυο λεπτά όμως βγήκε ένας αστυνομικός φασίστας κανονικός από το δωμάτιο που έγινε η επίθεση (δλδ από τη μεριά του κρατουμένου, μας χώριζε το γυαλί) και εντελώς επιθετικά «μου ζητούσε τα ρέστα» επειδή ανακατεύτηκα στη δουλειά τους και εμφανώς αμήχανος και φοβισμένος, αν και πολύ επιθετικός και με περίσσειο τσαμπουκά, με απειλητικό ύφος μου έλεγε «δεν είδες τίποτα, τίποτα δεν είδες, τη δουλειά σου, κάνε τη δουλειά σου». Δεν έκανα πίσω με τίποτα, εξακολουθούσα να φωνάζω, ζήτησα το όνομά του, φυσικά δεν μου το έδωσε και του υποσχέθηκα ότι θα υπάρξει συνέχεια…».

   Παρατήρηση 1η: «Βγήκε ένας αστυνομικός φασίστας κανονικός»  Που το κατάλαβε η «προοδευτικιά» ότι ήταν «φασίστας»; Προφανώς, το έγραφε στο  κούτελό του!

   Παρατήρηση 2η: Πως γίνεται ένας άνθρωπος -ο συγκεκριμένος αστυνομικός- να είναι και «εμφανώς αμήχανος και φοβισμένος» και «πολύ επιθετικός και με περίσσειο τσαμπουκά» και να έχει και «απειλητικό ύφος»; Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!  Βγάλτε τα συμπεράσματά σας!  
   ΠΗΓΗ


   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ» ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ» ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!   ΚΑΙ  
   ΨΕΜΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…


   ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ-ΤΣΙΠΡΑ: ΤΙ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΗ; ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΣ ΕΣΥ ΠΡΟΕΔΡΕ!


   Την εποχή που μεσουρανούσε η πράσινη «αλλαγή», κυκλοφορούσε μεταξύ των συντρόφων του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ ένα ανέκδοτο για τη δουλική στάση του Άκη Τσοχατζόπουλου απέναντι στον Ανδρέα Παπανδρέου. «Τι ώρα είναι Άκη;»… «Ότι ώρα θες εσύ πρόεδρε»!

   Κάπως έτσι είναι και η σχέση Τσίπρα-Καμμένου, στη συγκυβέρνηση. Έτσι, χθες το απόγευμα έγινε σύγκλιση της κοινοβουλευτικής ομάδας της καμμεναρίας, για το θέμα του νέου προέδρου. Και η απόφαση που ελήφθη ήταν να ψηφιστεί όποιος υποψήφιος προταθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ:«Όποιον προτείνει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ θα τον ψηφίσουμε στο όνομα της εθνικής ενότητας, γιατί η χώρα χρειάζεται σταθερότητα».

   Και βέβαια χρειάζεται «σταθερότητα», γιατί πως αλλιώς θα παραμείνει ο Πάνος υπουργός Εθνικής Αμύνης (και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων…);

   Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι αγνοί πατριώτες που ψήφισαν το μόρφωμα του Πανοκαμμένου, για να βάζει «κόκκινες γραμμές» και να κρατάει τα ίσα!
   (ΥΓ): Σημαντική παρατήρηση: για να ανακοινώσει στους βουλευτές του το όνομα του υποψηφίου προέδρου χωρίς κάποιος-οι εξ’ αυτών να το διαρρεύσουν αμέσως στα ΜΜΕ, ο υπουργοπάνος τους υποχρέωσε όταν έμπαιναν στην αίθουσα, να αφήσουν τα κινητά τους απ’ έξω (μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών…). Κι εδώ προκύπτει αβίαστα το εξής ερώτημα: αφού δεν τους εμπιστεύεται αυτός, γιατί να τους εμπιστευθεί ο κοσμάκης; ΠΗΓΗ


   ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!


   Στα καμώματα του αμίμητου μπάρμπα-Γιώργη Καρατζαφέρη καταφεύγει η γελοιωδέστατη συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, μετά από μπόλικη… ελληνική μου λεβεντιά (που μας χορεύεις την ιτιά…) και αβέρτα «ανάσες αξιοπρέπειας», στις πλατείες και στις ρούγες της χώρας.

   Όταν, λοιπόν, ρωτούσαν μετά το 2010 τον Καρατζαφέρη γιατί ψήφισε το Μνημόνιο, αυτός απαντούσε: «Δεν ψήφισα το Μνημόνιο, ψήφισα μόνο το άρθρο 1 για να πάρουμε τα λεφτά».

   Βέβαια, ο πρόεδρας δεν έπεισε τον ελληνικό λαό, που τον… περιποιήθηκε καταλλήλως, αλλά τις καραγκιοζίστικες δικαιολογίες του τις επαναλαμβάνουν τώρα οι Τσιπροκαμμένοι!

   Έτσι, σήμερα οι… «όρθιοι», «ανυποχώρητοι», «εθνικά υπερήφανοι» κ.τ.λ., βάζοντας την ουρά στα σκέλια καταθέτουν αίτημα για 6μηνη παράταση της «δανειακής σύμβασης». Διότι, άλλο είναι λένε η δανειακή σύμβαση κι άλλο το Μνημόνιο!!! Λες και μπορεί να υπάρξει στον κόσμο δανειακή σύμβαση χωρίς όρους, δηλαδή χωρίς εφαρμογή Μνημονίου…

   Τέλος πάντων, για να μη λέμε πολλά, όποιος είναι ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ, ας πάρει μερικές «ανάσες αξιοπρέπειας» κι ας τους πιστέψει
   !  ΠΗΓΗ   Ποιου κόμματος οι ψηφοφόροι είναι στην πλειοψηφία τους υπέρ της ρήξης με τους διεθνείς τοκογλύφους;

   Όπως είναι γνωστό, η φυλλάδα των Ιών δημοσίευσε προχθές τα ευρήματα (;) δημοσκόπησης της εταίρας Marc. Χθες, δημοσιεύθηκε το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης, με διάφορα ερωτήματα, σχετικά με τη στάση της συγκυβέρνησης κατά τη «σκληρή διαπραγμάτευση», τις… «ανάσες αξιοπρέπειας» κ.τ.λ. Για την οικονομία της συζητήσεως, θα δεχθούμε ότι όλα τα ευρήματα δεν είναι «πειραγμένα».
   Βέβαια, οι απαντήσεις σ’ αυτά τα ερωτήματα είναι αναλόγως των εντυπώσεων της στιγμής και της επικοινωνιακής διαχείρισης που κάνει η συγκυβέρνηση και τα ΜΜΕ. Ανά πάσα στιγμή, όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν και μάλιστα άρδην, αναλόγως με τις εξελίξεις που θα υπάρξουν.
   Ωστόσο, υπάρχει και μια ερώτηση, στην οποία οι απαντήσεις δεν είναι καθόλου πρόσκαιρες: «Ρήξη ή έντιμος συμβιβασμός;» (με τους διεθνείς τοκογλύφους, εννοείται), σε κάθε περίπτωση κι όχι μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση της «διαπραγμάτευσης» των Τσιπροκαμμένων. Εδώ βλέπουμε καθαρά πόσα απίδια πιάνει ο σάκος και ποιών κομμάτων οι ψηφοφόροι είναι κατά πλειοψηφία «και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ» (δηλαδή με τις κάθε είδους μαγκιές, αρκεί να είναι… τζάμπα, και μετά υπέρ του… όπισθεν ολοταχώς στην υποτέλεια του ευρώ). Εδώ, λοιπόν, φαίνεται ποιο κόμμα είναι το αντισυστημικό και ποια είναι του καθίσματος στα... τέσσερα.
   Ιδού και τα ποσοστά των ψηφοφόρων των διαφόρων κομμάτων που τάσσονται υπέρ της ρήξης:
   Χρυσή Αυγή 60%
   ΚΚΕ 52%
   ΣΥΡΙΖΑ 40%
   Κόμμα Καμμένου 39%
   Άλλο Κόμμα 31%
   ΠΑΣΟΚ 11,5%     
   ΝΔ 10%
   Ποτάμι 5,9%
   Τα συμπεράσματα δικά σας!
   (ΥΓ): Και οι κότες, όξω από την παράγκα!   ΠΗΓΗ

   ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


   ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

   ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3601124448225072805

   Δημοσίευση σχολίου

   Translate

   ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

   SOCIAL

   ΤΩΡΑ

   ΑΡΘΡΑ

   ΔΗΜΟΦΙΛΗ

   Widget by:Blogger Tips
   Pro Blogger Tricks
   Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

   ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

   ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

   Delivered by FeedBurner

   ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
   Recommended Post Slide Out For Blogger

   ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

   Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

   You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

   item