Widgets

Λαϊκός Εθνικισμός ΤΩΡΑ: Η Αυγή είναι δική μαςΈνα αρχαίο ρητό έλεγε πως το πόσο παρηκμασμένη είναι μια κοινωνία φαίνεται από το ποσοστό διαφθοράς των γυναικών. Aυτό το αρχαίο ρητό παίρνει σάρκα και οστά στην Ελλάδα του 2015, στην Ελλάδα του μνημονίου και μιας αόριστης ψεύτικης ελπίδας που πήρε σάρκα και οστά μέσα από το φεμινιστικό κίνημα που φλέρταρε πάντα η αριστερά και ο καπιταλισμός.

Αυτό το άρθρο θα μπορούσε να είναι απλά ακόμη ένα πόνημα που αναλύει με επιχειρήματα και με υπέροχα διανθισμένα λόγια την Ιερότητα της γυναίκας και την σπουδαιότητα της Μητρότητας σε μια ελεύθερη Πατρίδα. Όμως η Πατρίδα μας είναι υπό κατοχή, μετρά θανάτους, μετρά αυτοκτονίες. Μετρά ακόμη και το τελευταίο της σεντς προκειμένου ν' αγοράσει ένα καρβέλι ψωμί.

Μα το κυριότερο; Μετρά κενές ψυχές χωρίς κάτι ανώτερο να περιμένουν ή πιο σωστά να προσδοκούν, μετρά άδεια σώματα που ενδεδυμένα με την τελευταία λέξη της μόδας προσπαθούν να κρύψουν την δυσωδία αυτής της κενής ψυχής. Μιας ψυχής που βάλτωσε γιατί περίμενε μάταια κάτι να την ανυψώσει, κάτι να της δώσει τροφή και να αναγεννηθεί.

Μπροστά στα ερείπια μιας σκλαβωμένης Πατρίδας, μπροστά σ' αυτούς που θέλησαν να υποταχθούν, να εγκλιματιστούν στον νέο τρόπο ζωής ξεπροβάλλει μια Σημαία, η Σημαία μας, ξεπροβάλλει μια Ψυχή, η Ψυχή μας και μια Φωνή τόσο δυνατή σαν πολεμική Ιαχή που σε προκαλεί να σηκωθείς πάνω και να Αγωνιστείς.

Ναι, τα παιδιά με τα μαύρα ήταν οι πρωτοπόροι σε αυτόν τον Αγώνα, μια χούφτα ανθρώπων που πίστεψε ότι δεν θα ερχόταν κανείς να σώσει αυτόν τον τόπο, και πως μόνο με τον προσωπικό τους Αγώνα θα μπορούσαν να διεκδικήσουν ένα καλύτερο Αύριο.

Σήμερα, στο μυαλό κάποιων φαντάζουν -μετά από συνεχή πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ- σαν κάτι απόμερο. Κι όμως, ανάμεσά τους στέκουν γυναίκες  και μάνες με παιδιά που ήρθαν να συμπορευτούν μαζί μας, να πολεμήσουν από το δικό τους μετερίζι γιατί βαρέθηκαν τα ιλουστρασιόν όνειρα των περιοδικών μόδας, μπούχτισαν με τα ακριβοπληρωμένα αρώματα και θέλησαν να μυρίσουν αυτόν τον αέρα της μέχρις εσχάτων Ελευθερίας.

Και τα μάτια τους στέκουν αγέρωχα, σαν αρχαία αγάλματα και εξυμνούν την Αιώνια και μοναδική ομορφιά της Οικουμένης: αυτής της Απροσκύνητης Ελληνικής Φυλής. Ο Εθνικισμός είναι το μοναδικό γνήσιο επαναστατικό κίνημα, γιατί από τα συντρίμμια του σύγχρονου κόσμου έχει την δυναμική να δημιουργεί. Και η δημιουργία αποτελεί γέννηση όπου απόντες και απούσες σε αυτήν δεν χωρούν.

Η Ελληνίδα, σε όλο τον ρου της Ελληνικής Ιστορίας ήταν παρούσα και συνέδραμε σε οποιοδήποτε ιερό Αγώνα του Έθνους εναντίον των εχθρών του.
Έτσι και σήμερα, καλείται να δώσει το φωτεινό παράδειγμα μακριά από τα αστικά όνειρα και τα αριστερά κατάλοιπα, σήμερα καλείται να γίνει μια πραγματική Ελληνίδα.

Μαρία Σιδηροπούλου

xryshaygh.comΠΙΣΤΗ, ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ 
ΑΘΗΝΑ 4-2-2015. 


Η Ελλάς είναι ο φωτοδότης τού κόσμου όλου, Έθνος Αποστολικό μυρωμένο από τα χέρια τού Θεού και το αίμα των Ηρώων. Έσκυψε το κεφάλι σαν ξέχασε την Πίστη και σαν μόλεψε την τρανή γενιά της με αλλοτινές μισελληνικές και μισάνθρωπες βλέψεις. Μα τώρα που οι Σταυρωτήδες θέλησαν να μάς σκορπίσουν στους τέσσερις ανέμους για να μάς εξοντώσουν, τώρα ακριβώς είναι που το Αίμα το Ελληνικό θεριεύει μέσα μας και ξυπνάει την Πίστη στο Θεό, στην Ράτσα μας και στην Ιερή Αποστολή μας, στον Πανελληνισμό και την επιστροφή τής Ιστορίας στον Ελληνικό Θρόνο της.

Η ανθρωπότητα είναι ένα σκάφος που κινείται επάνω στην πορεία που χαράζει κάθε φορά ο δυνατός κυβερνήτης. Εκείνος ο ηγέτης και εκείνο το ηγεμονικό έθνος που βαστάνε το πηδάλιο στα χέρια είναι που κανονίζουν πόσα βήματα μπροστά ή πίσω θα κάνουν οι λαοί. Ο πολιτισμός, το μαχητικό πνεύμα, η ευφυΐα, η εργατικότητα και η ακατάβλητη προσήλωση στα δίκαια τής Φυλής είναι ο θώρακας και το οπλοστάσιο τού Ανίκητου Ελληνισμού. Και το αντίπαλο στρατόπεδο απαρτίζεται από την αλαζονεία, την εγκληματικότητα και την ματαιοδοξία τού ανέστιου και άπιστου σιωνιστικού νεοταξισμού που έχει μοναδικό του μέλημα την κατοχή επάνω σε ξένα οικόπεδα.

Δύο ειδών κοσμοκρατορίες υπάρχουν. Από την μια πλευρά είναι η Δύναμη που κυβερνιέται από την Ιεροπρέπεια προς τον Θεό και τα Άγια Προσκυνήματα μαζί με τα Προγονικά Νάματα και τον ακατάλυτο Δεσμό τού Αίματος. Είναι εκείνη η Δύναμη που δεν βλέπει περιουσίες και τάξεις μήτε αναγνωρίζει υλικές αντιπαροχές και ξένες κηδεμονίες, αλλά αντιμετωπίζει το Έθνος ως μια αδιάκοπη ιστορική συνέχεια και μια σιδερόφρακτη φρουρά που συγκεντρώνει όλα τα παιδιά τής Ελλάδος κάτω από τα λάβαρα τής Φυλής. Και από την άλλη πλευρά είναι εκείνος ο εσμός που μη έχοντας αξίες, ανδρεία και πλειοψηφία λαού, παρεισφρέει στα σπλάχνα τού δυνατού οργανισμού σκορπώντας σάπια κύτταρα μέσα στην πολιτεία και ξένους στρατούς πολυεθνικούς έξω από τις πύλες τού Ελληνισμού μας.

Σάπισαν τα κύτταρα τής ανηθικότητας, τής ηττοπάθειας και τής υποταγής. Οι ξένοι στρατοί που βρίσκονται έξω από το Κάστρο τής Ελληνικής Φυλής βγάζουν γλώσσα γυρεύοντας το μερτικό που τούς έταξε ο Εμποράκος των Εθνών σε πλούτο και χώμα. Ο δε Σταυρωτής δεν έχει ανάγκη τούς επιστάτες του, τούς δημοκράτες πολιτικάντηδες και επιδιώκει να κόψει τις σάρκες τής Φυλής μας για να τις βάλει στο σεντούκι, οδηγώντας την ανθρωπότητα στα πόδια του και στα πόδια τού αντίχριστου αφέντη του. Όμως το σκοτάδι δεν μάς πηγαίνει και η νίκη για εμάς τούς Έλληνες δεν κρίνεται στα χαρτιά τής ατιμίας αλλά στο στρατιωτικό πεδίο τής Τιμής. Σπάμε τις αλυσίδες τής αιχμαλωσίας, καίμε τις φυλακές τής προδοσίας και κατακτούμε τον πολιτικό και εδαφικό χώρο που ανήκει στον Λαϊκό και Εθνικιστικό Ελληνισμό.

Δεν είμαστε οι έσχατοι τής πλάσης, αλλά οι εκπολιτιστές τής οικουμένης. Μια οικουμένη που έχει για αληθινό της όνομα την ένδοξη Ελλάδα. Τα σύνορα τής Μητροπολιτικής Ελλάδος περικλείουν το εργαστήρι, το σχολειό και τον στρατώνα τής Φυλής μας. Οι Αξίες όμως τού Ηρωικού Πνεύματος, τής Ελευθερίας και τής Αυτοκυριαρχίας είναι ταξιδιάρικα πουλιά. Η λαλιά και αδελφοσύνη των Ελλήνων μαζί με την Ορθοδοξία είναι Σάλπισμα Αγώνος και Υπεροχής.

Βαρέθηκα λοιπόν την φτωχή, μικρή και δούλα ψευτορωμιά και βάλθηκα να βάλω την Αρχόντισσα Ελλάδα στην θέση της. Σιχάθηκα τούς συμβιβασμένους γύρω μου και έτσι βάλθηκα να τούς πετσοκόψω. Είναι μικρός ο αυλόγυρος που βλέπει το παράθυρο τής Φυλής μου και είπα να κατεβάσω το φράχτη. Όχι όμως για να βαστήξω λαθρομετανάστες και να διώξω εδάφη στους τυχοδιώκτες βαρβάρους τής παγκοσμιοποίησης, αλλά για να μαζέψω κάτω από τις φτερούγες τού δικέφαλου αητού αίγλη και ψυχές.

Ο Έλλην ο Αληθινός ενεργεί πάντα υπέρ τής δόξας τού Οίκου του. Διότι για να πας μπροστά οφείλεις να στηριχθείς στις ρίζες σου και να ακολουθήσεις τις διαδρομές τους. Και για να αναρριχηθείς στο πρώτο βάθρο τής Οικουμένης, πρέπει να δώσεις πολιτισμό και πυξίδα σε κείνους που θα αποδεχτούν την ηγεμονία σου. Έχουμε μέσα μας ακλόνητη την αυτοπεποίθησή μας, την εμπιστοσύνη στις δικές μας δυνάμεις. Έχουμε απόλυτη προσήλωση στην ζωντάνια των γραφών μέσα από τις δικές μας πράξεις. Είμαστε Έλληνες που σμιλεύουμε την γη μας με γνώμονα την ευημερία των παιδιών μας και την Ελληνικότητα στις αποφάσεις μας. Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ανθρωπότητα.

Το πρώτο γνώρισμα που προσδιορίζει το Λαϊκό, Φυλετικό και Εθνικιστικό μας Κράτος είναι το Ελληνικό Αυτοδιοίκητο. Το δεύτερο γνώρισμα είναι η κοινωνική συγκρότηση με βάση την Όμαιμη Λαϊκή Κοινότητα. Το τρίτο γνώρισμα είναι η ακλόνητη προσήλωση των Ελλήνων στην αρχή τού σχηματισμού εθνικού σκοπού που αρμόζει σε Μεγάλη Δύναμη. Ένωση των γνωρισμάτων αυτών είναι η Ελευθερία Όλων των Ελλήνων και η Εθνική μας Ολοκλήρωση στον εδαφικό παράγοντα, από δυσμάς έως ανατολάς των παλιών συνόρων. Στην κορυφή τής γεωπολιτικής μας συμπεριφοράς η συμμετοχή στις κρατικές μας υποθέσεις τού Οικουμενικού Ελληνισμού ανά την υφήλιο. Πανελληνισμός στον δρόμο Θεού και Ελληνικής Ιστορίας. 


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ 

ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3055968976826975467

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item