Widgets

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος «Εθνική αντιπολίτευση ενάντια σε Μνημόνιο και εθνομηδενισμό»


Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"
Οι εκλογές τέλειωσαν κι ανέδειξαν για δεύτερη συνεχή εκλογική αναμέτρηση την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Και αυτό συνέβη μέσα σε συνθήκες όχι απλά αντίξοες, αλλά κυριολεκτικά μέσα σε απόλυτα εχθρικό περιβάλλον, με αποκλεισμούς, πολιτική τρομοκρατία και με την ηγεσία του Κινήματος φυλακισμένη. Και μετά τις εκλογές τι;
Το πρώτο και κυριότερο η αναζήτηση και ο αγώνας για ένα Εθνικό όραμα πέρα από τους αριθμούς, πέρα από την απάτη των λογιστικών υπολογισμών, πέρα από την ύλη και το χρήμα. Γιατί χωρίς εθνικό όραμα η Πατρίδα μπορεί να αποκτήσει περισσότερα υλικά αγαθά, αλλά θα χάσει για πάντα την ψυχή της. Το γεγονός πάντως που παραμένει και πρέπει επιτέλους να το αντιληφθούν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι οι οποίοι επικαλούνται την δημοκρατία είναι ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει καθιερωθεί πλέον σαν μία πολιτική δύναμη της χώρας και αυτό δεν μπορούν να το αναιρέσουν με τις συνεχιζόμενες διώξεις.
Πρώτος στόχος μας λοιπόν, τακτικός αυτήν την περίοδο είναι να απαντήσουμε στην πολιτική σκευωρία, και ελεύθερο το Κίνημά μας να δώσει τον αγώνα του μέσα στα πλαίσια του υπάρχοντος καθεστώτος. Εκτός εάν οι νέοι κυβερνήτες της χώρας συνεχίσουν την αντιδημοκρατική μεθόδευση της χούντας Σαμαρά - Βενιζέλου να οδηγούνται με χειροπέδες στη Βουλή οι εκπρόσωποι του Λαού, εκτός εάν συνεχιστεί αυτό το πρωτοφανές κυνήγι μαγισσών και η σκανδαλώδης ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής της χώρας. Εκτός όμως από τον αγώνα αυτό, αγώνα πολιτικό και νομικό ταυτόχρονα, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι μέσα στην Βουλή των Ελλήνων η Εθνική Αντιπολίτευση.
Θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να καταργηθεί στην πράξη το μνημόνιο της υποταγής και αυτό σημαίνει ότι θα στηρίξουμε προς αυτή την κατεύθυνση κάθε ειλικρινή προσπάθεια, όπως επίσης και θα εναντιωθούμε σε κάθε υποκριτικό τέχνασμα για να συνεχιστεί το μνημόνιο με άλλο όνομα. Στα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής θεωρούμε θετικό το γεγονός ότι όπως γνωρίζουμε μέχρι σήμερα τουλάχιστον η Ελλάς δεν πρόκειται να συμφωνήσει στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας. Όπως επίσης θεωρούμε θετικές και τις δηλώσεις κατά των ιδιωτικοποιήσεων, οι οποίες δεν είναι τίποτε άλλο από το ξεπούλημα της Ελληνικής Πατρίδας. Θα σταθούμε όμως ενάντιοι σε κάθε σκέψη και μεθόδευση του χωρισμού Εκκλησίας και κράτους ακόμη και εάν κάποιοι μεγαλοσχήμονες ρασοφόροι οι οποίοι παριστάνουν τους προοδευτικούς συμφωνήσουν σε αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ => ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΓια εμάς το κράτος των Ελλήνων το οποίο ιδρύθηκε με την Εθνική Επανάσταση του 1821 εις το όνομα της Αγίας Τριάδος πρέπει να έχει υπόσταση θεϊκή. Το λαϊκό κράτος που κάποιοι εθνομηδενιστές φαντασιώνονται δεν υπάρχει και επιτέλους ας αντιληφθούν ότι δεν είναι Ροβεσπιέροι και ότι η Ελλάς υπήρξε πάντοτε, για χιλιάδες χρόνια, μία οντότητα πολιτειακή με υπόσταση θεϊκή.
Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣΓ. Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΙΜΙΑ 1996 - ΙΜΙΑ 2015: Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν ξεχνούν τους Ήρωες (ΟΛΑ τα ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ)  ΚΑΙ 
ΙΜΙΑ 2015: Οι Έλληνες Εθνικιστές έστειλαν αγωνιστικό μήνυμα ενάντια σε σκευωρούς και εθνομηδενιστές

Χρυσή Αυγή: Διαγραφή του παράνομου Χρέους

Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι ο λογιστικός έλεγχος και η διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους.
Ο Σύριζα σε 2 μόλις εβδομάδες εξουσίας έχει προβεί σε θεαματικές κυβιστήσεις και πολύ σύντομα θα συνεχίσει την καταστροφική μνημονιακή πολιτική ΝΔ- ΠΑΣΟΚ.

Η βαθιά ανησυχία του εγχώριου κεφαλαίου: Έρχεται η Χρυσή Αυγή!Ένα άρθρο ενδεικτικό του πανικού που έχει καταλάβει την εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου, φιλοξενεί ελληνική οικονομική ιστοσελίδα με την υπογραφή του Θανάση Μαυρίδη.
Ο κύριος Μαυρίδης επιχειρεί μια ανάλυση της πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής κατάστασης της χώρας επί τη αναλήψει των καθηκόντων της νέας κυβέρνησης του Σύριζα και των συνθηκών που διαμορφώνονται στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό. Ο αρθρογράφος αποτυπώνει τον μύχιο φόβο της πλουτοκρατίας ο οποίος δεν είναι, φυσικά, η κυβέρνηση Σύριζα, αλλά ο Λαϊκός Σύνδεσμος -  Χρυσή Αυγή.
Κατά τον κύριο Μαυρίδη, αργά ή γρήγορα, η συγκυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου θα υποχρεωθεί σε άτακτη υποχώρηση (κωλοτούμπα) έναντι των διεθνών δανειστών, προξενώντας μεγαλειώδη απογοήτευση των λαϊκών στρωμάτων τα οποία πίστεψαν στις κίβδηλες προεκλογικές εξαγγελίες του Σύριζα και τις πρώτες ενέργειες - πυροτεχνήματα, μιας υποτιθέμενης ρήξης στις σχέσεις με τους τοκογλύφους.
Ουσιαστικά ο αρθρογράφος υιοθετεί τις δηλώσεις Βαρουφάκη ο οποίος κατά τη συνέντευξη που ακολούθησε την συνάντησή του με τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών κύριο Σαπέν, επισήμανε το εξής: «Στηρίξτε την κυβέρνησή μας, διότι, εάν εμείς αποτύχουμε, έρχεται η Χρυσή Αυγή»! Όπερ σημαίνει πως το αντεθνικό Καθεστώς το οποίο εξουσιάζει την Πατρίδα και το Λαό μας, είτε αυτό εκφράζεται από τη μασονοδεξιά, είτε από την διεθνιστική, ανθελληνική αριστερά, απειλείται από μία και μόνο πολιτική δύναμη στην Ελλάδα: τη Χρυσή Αυγή!
Αν μη τι άλλο, το συγκεκριμένο άρθρο αποδεικνύει πως η Χρυσή Αυγή βαδίζει απαρέγκλιτα στον δρόμο της υπεράσπισης των εθνικών μας συμφερόντων, αδέσμευτη από ξένα κέντρα εξουσίας, τα οποία, χρησιμοποιούν την Ελλάδα ως μέσο υλοποίησης των σχεδιασμών τους, ή ως μοχλό πίεσης προς τρίτες χώρες. Απόδειξη αυτών η πρότερη στήριξη της Μέρκελ στην προηγούμενη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και η πρόσφατη αβάντα των ΗΠΑ στην «αριστερή» κυβέρνηση Τσίπρα.
Εν κατακλείδι, καθίσταται αναπόφευκτη η μαζική άνοδος της δημοφιλίας και της επιρροής του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος η οποία θα αρχίσει να αποτυπώνεται κοινωνικά και πολιτικά όταν θα καταστούν ξεκάθαρες προς το Λαό μας οι παλινωδίες της συγκυβέρνησης Σύριζα και ΑΝΕΛ.  ΠΗΓΗ

Το παραδέχονται και τα “Παραπολιτικά”: Ο Σαμαράς θα εκτινάξει ακόμα περισσότερο τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής


Η συντριβή της ψοφοδεξιάς στις πρόσφατες εκλογές και η ταυτόχρονη ανάδειξη - για δεύτερη συνεχόμενη φορά - της Χρυσής Αυγής σε τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας και πραγματική Εθνική αντιπολίτευση ενάντια σε Μνημόνιο και εθνομηδενισμό σήμανε παράλληλα και την οριστική κατάρρευση της Χούντας Σαμαράς.
Ο προδότης πολιτικάντης και ενορχηστρωτής της σκευωρίας κατά του Λαϊκού Συνδέσμου είναι και ο κύριος υπαίτιος της ενδυνάμωσης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Με τις βρώμικες μεθοδεύσεις του και την εθνοκτόνα του πολιτική κατέστησε σαφές σε όλο τον ελληνικό λαό πως η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη αδέσμευτη πολιτική δύναμη με εθνικό όραμα για την Πατρίδα.
Το πόσο. καλό έκανε ο παρανοϊκός βουλευτής Μεσσηνίας στην Χρυσή Αυγή το παραδέχονται ακόμα και τα "Παραπολιτικά" που σε άρθρο του Γιάννη Κουρτάκη επισημαίνουν: "Αν λοιπόν ο κ. Σαμαράς επιμείνει να παραμένει στην καρέκλα του, για ένα να είναι σίγουρος: ότι, μετά την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να φέρει την βασική ευθύνη και για την περαιτέρω εκλογική εκτίναξη της Χρυσής Αυγής".
Για ένα πράγμα να είναι σίγουροι: Είτε ο βουλευτής Μεσσηνίας παραμείνει στην ηγεσία της ψοφοδεξιάς είτε αποκεφαλιστεί άμεσα, που είναι και το πιθανότερο, η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να ανεβαίνει και να κερδίζει ολοένα την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, ώστε να πραγματώσει τα εθνικά οράματα!  ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ = > ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ και στον ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ! Από τους ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ-ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ  και    Ο βουλευτής Μεσσηνίας φον Αντωνάκης δεν τόλμησε να πάει ούτε στην Καλαμάτα έστειλε αντ’ αυτού τον Μπουμπούκο!

Οι αληθινοί παρακρατικοί «αντιφασίστες» και η αντισυστημική Χρυσή ΑυγήΤα αίσχη του Σαββάτου, με τους παρακρατικούς αντιφασίστες να εξευτελίζουν τις αστυνομικές δυνάμεις, αποτελεί πηγή διδαγμάτων. Ας ξεκινήσουμε με μια υπόθεση εργασίας: Ας υποθέσουμε, λοιπόν, ότι κάποιο αριστερό κόμμα διοργάνωνε συγκέντρωση το περασμένο Σάββατο και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διοργάνωνε αντισυγκέντρωση. Ας υποθέσουμε, επίσης, ότι οι Χρυσαυγίτες έκαναν πορεία προκειμένου να «συναντήσουν» την αριστερή συγκέντρωση. Στη συνέχεια, να φωτογραφίζονται μαζί με τα ΜΑΤ και κατόπιν με σπρέι να έγραφαν εθνικιστικά συνθήματα πάνω στις κλούβες.
Φανταστείτε τι θα έγραφαν οι συστημικές φυλλάδες«Αίσχος! Επετράπη παράνομη φασιστική αντισυγκέντρωση, η οποία είχε σκοπό να επιτεθεί στη νόμιμη αριστερή συγκέντρωση», «Απροκάλυπτη συνεργασία των φασιστών με τα ΜΑΤ. Όχι μόνο φωτογραφιζόντουσαν παρέα, αλλά σε μια επίδειξη παρακρατικής δύναμης έγραψαν συνθήματα πάνω στις κλούβες των ΜΑΤ» κλπ. Ας δούμε, όμως, τι συνέβη στην πραγματικότητα το περασμένο Σάββατο. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε προγραμματισμένη εκδήλωση μνήμης για την τραγική επέτειο των Ιμίων.
Κάποιες οργανώσεις-σφραγίδα, εκ των οποίων ορισμένες καθαρά και ξάστερα μιλούν για εξόντωση των φασιστών, δίχως τον παραμικρό ενδοιασμό και χωρίς καμία «θυματοποίηση των φασιστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», διοργάνωσαν αντισυγκέντρωση. Ας δούμε πως περιγράφει την πορεία τους η «Εφημερίδα των Συντακτών» (γνωστή και ως εφημερίδα των φωτομοντάζ): «Το σώμα της πορείας παρέμεινε για περίπου μία ώρα μπροστά στον φραγμό των λουλουδάδικων, χωρίς να σημειωθεί η παραμικρή ένταση. Αρκετοί διαδηλωτές μάλιστα πέρασαν και πίσω από τις κλούβες και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες με τα ΜΑΤ, ενώ άλλοι έγραψαν αντιφασιστικά και αντικατασταλτικά συνθήματα με σπρέι πάνω στις παρατεταγμένες κλούβες! Η πορεία συνεχίστηκε μέχρι τα Προπύλαια, όπου και κατέληξε. Κάπως έτσι εγκαινιάστηκε επιτυχώς ένα νέο, διακριτικό δόγμα αστυνόμευσης, καθώς επίσης αποδείχτηκε περίτρανα η ικανότητα μιας αντιφασιστικής πορείας να φροντίσει για την ασφάλειά της μέσω αποφασιστικής περιφρούρησης».
Αυτά για να βλέπουν όλοι ποιοι είναι οι πραγματικοί παρακρατικοί και οι χαϊδεμένοι του καθεστώτος. Όσο για τους αστυνομικούς που ανέχτηκαν τον απόλυτο εξευτελισμό, φωτογραφιζόμενοι μ’ αυτούς που τους θεωρούν χοιρινό κρέας, τους πετάνε μολότωφ και βλέποντας ακίνητοι σαν αγάλματα να τους λερώνουν με συνθήματα τα οχήματά τους, θα είναι οι ίδιοι οι οποίοι θα δείχνουν την βία και την αυθαιρεσία της κρατικής καταστολής σε βάρος του Λαοφιλούς Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όποτε θα τους δίνεται η ευκαιρία. Όσο για τα υπόλοιπα που γράφει η συγκεκριμένη φυλλάδα, ότι στην εκδήλωση των Ιμίων παρέστησαν 800 (!) άτομα, ένα από τα δύο συμβαίνει: Ή ο συντάκτης του κειμένου έχει σοβαρό πρόβλημα με την αριθμητική ή απλώς λέει συνειδητά ψέματα. Όταν, μάλιστα, γράφει για «συμμετοχή περισσότερων από 5.000 αντιφασιστών», την στιγμή που δεν ξεπέρασαν τις μερικές εκατοντάδες, είναι ολοφάνερο ότι εκτός από φωτομοντάζ η συγκεκριμένη εφημερίδα ειδικεύεται και στην αφαίρεση ή στην πρόσθεση πλήθους, ανάλογα με την περίπτωση.
Όπως και να έχει, οι εκδηλώσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, καθώς φυσικά και η νόμιμη πολιτική της δράση, θα συνεχιστούν όσο κι αν ενοχλούνται η κυβέρνηση, τα υπόλοιπα συστημικά κόμματα, ο καθεστωτικός Τύπος και οι παρακρατικοί συνφωτογραφιζόμενοι με τα ΜΑΤΓιώργος Μάστορας

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ!
ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 32

«Ακτινογραφία» του πρόσφατου εκλογικού αποτελέσματος, έκανε η εταίρα Κάπα Research στο «Βήμα», με στοιχεία –μεταξύ άλλων- για την απήχηση των κομμάτων στις διάφορες ηλικιακές κατηγορίες.

Έτσι, η Χρυσή Αυγή είχε τα παρακάτω ποσοστά:

Στις ηλικίες από 18 έως 23: 8%

Στις ηλικίες από 24 έως 29: 9,1%

Στις ηλικίες από 30 έως 35: 8%

Στις ηλικίες από 36 έως 41: 7,3%

Στις ηλικίες από 42 έως 47: 7,6%

Στις ηλικίες από 48 έως 53: 5,2% («Γενιά του Πολυτεχνείου» 2)

Στις ηλικίες από 54 έως 59: 4,5% («Γενιά του Πολυτεχνείου» 1)

Στις ηλικίες από 60 έως 65: 4,8% και

Στις ηλικίες από 65 και άνω: 4,8%


Συμπέρασμα: η Χρυσή Αυγή είναι το κόμμα της νιότης κι έχει το μέλλον μπροστά της!  Πηγη
Μήνυμα συναγωνιστή Αντώνη Γρέγου: Ο Eλληνικός Λαός μίλησε και πάλι, τρίτη δύναμη η Χρυσή Αυγή!Κερδίσαμε και αυτή τη μάχη νικηφόρα με συνθήκες που ούτε σε ακραία ολοκληρωτικά καθεστώτα έχουν παρατηρηθεί. Ο Ελληνικός λαός μίλησε και πάλι και έδωσε μια ξεκάθαρη εντολή. Η Χρυσή Αυγή είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Είμαστε ακόμα πιο δυνατοί, ακόμα πιο ενωμένοι. Ευχαριστώ όλους τους συναγωνιστές που έδωσαν ένα τίμιο εθνικό αγώνα και νίκησαν και πάλι!
Εκατοντάδες χιλιάδες ψήφοι, είναι για εμάς μάρτυρες υπεράσπισης των παράνομα διωκόμενων συναγωνιστών αλλά και μάρτυρες κατηγορίας ενός σάπιου και διεφθαρμένου καθεστώτος. Απαιτούμε εδώ και τώρα την απελευθέρωση και την ηθική αποκατάσταση του Αρχηγού και των διωκόμενων συναγωνιστών.
Γρέγος Αντώνιος
Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης

Βαρουφάκης: Μας τελείωσε η διαγραφή του χρέους - Θα βγάλουμε ομόλογα όπως η νουδούλα!

Ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε κυβέρνηση ευαγγελιζόμενος την διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους. Βεβαίως η θέση αυτή είχε… διανθιστεί με αντιφατικές δηλώσεις στελεχών του ροζ συνονθυλεύματος της αριστεράς, τα οποία από την μία μίλαγαν για διαγραφή και από την άλλη τόνιζαν ότι «δεν υπάρχει επαχθές χρέος».
Όπως σε όλα τα ζητήματα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παρουσίασε μία θέση για κάποιο ζήτημα, ελπίζοντας να εισπράξει από την σύγχυση περί των πραγματικών του θέσεων, γεγονός που έγινε καθιστώντας τον κυβέρνηση. Όπως όλες οι κυβερνήσεις του κλεπτοκρατικού τόξου, έπρεπε να περάσουν οι εκλογές για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να αντιληφθεί ο Ελληνικός Λαός τι ακριβώς ψήφισε.
Την αποστολή αυτή, του ξεκαθαρίσματος, ανέλαβε ο αρμόδιος υπουργός, Βαρουφάκης, ο οποίος ξεκαθάρισε, με συνέντευξή του στους Financial Times, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν απαιτεί διαγραφή του παράνομου χρέους, αλλά ούτε καν «κούρεμά» τουΣτην πραγματικότητα, είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πορευτεί στους ίδιους δρόμους με τη νουδούλα, εκδίδοντας ομόλογα και ελπίζοντας σε «πρωτογενή πλεονάσματα», ακόμα "κι αν χρειαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ να μην εφαρμόσει όλες τις προεκλογικές του δεσμεύσεις".
Καταλάβαμε όλοι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ την επαύριο των εκλογών έγινε νουδούλα και θα πορευτεί στον μνημονιακό δρόμο. Ως Χρυσή Αυγή είχαμε, άλλωστε, προειδοποιήσει ότι τα δύο δήθεν αντίπαλα κόμματα ήταν και είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Όμως ας πούμε δύο λόγια για τα ομόλογα που σκέφτεται να εκδώσει ο Βαρουφάκης, που όλο και πιο πολύ δικαιώνει όσους μιλάνε για «Μπαρουφάκη».
Όπως ανέφερε στην συνέντευξή του ο Βαρουφάκης, αυτά τα ομόλογα θα είναι συνδεδεμένα με την «ανάπτυξη». Κοινώς θα βγάλει ομόλογα με θολό και αβέβαιο επιτόκιο και θα αναμένει να τα αγοράσουν οι διεθνείς τοκογλύφοι, για να του δώσουν λεφτά. Βεβαίως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, αφού αποτελεί μπαρούφα ολκής. Αυτό που πρόκειται να συμβεί είναι ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα εκδώσει κανονικά ομόλογα, τα οποία θα διαθέσει στις αγορές με αμφίβολη επιτυχία, με αντάλλαγμα νέα επαίσχυντα μέτρα από τους επιτηρητές της Ελληνικής Οικονομίας.
Εμείς ως Χρυσή Αυγή παραμένουμε σταθεροί στις θέσεις μας, απαιτώντας τον λογιστικό έλεγχο του δημόσιου χρέους και ακολούθως την διαγραφή της συντριπτικής πλειοψηφίας του, ήτοι του απεχθούς – επαχθούς χρέους που έγινε από κυβερνήσεις διεφθαρμένων, προκειμένου να τροφοδοτούν τους ημέτερούς τους. ΠΗΓΗ

Τσιπρανδρέου σε νέα ανέκδοτα: H Lazard (που έκανε το PSI) θα κάνει εξεταστική για το PSI!

Ο Τσίπρας αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι ο πραγματικός πνευματικός απόγονος του Ανδρέα Παπανδρέου, του ανθρώπου που στον λαό έλεγε «έξω οι βάσεις του θανάτου» και πίσω από την πλάτη του λαού έδινε γη και ύδωρ στους αμερικανούς. Οι κυβιστήσεις διαδέχονται η μία την άλλη με άψογο στυλ, ολυμπιακού επιπέδου, και τα πρόθυμα ΜΜΕ επιλέγουν να προβάλλουν μονάχα τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα της κυβερνήσεως.
Ένα τέτοιο επικοινωνιακό τέχνασμα έγινε και κατά τη διάρκεια της επισκέψεως Τσίπρα στην Κύπρο. Φυσικά δεν πρόκειται να σχολιάσουμε το γεγονός ότι είχε το θράσος να καταθέσει στεφάνι στα φυλακισμένα μνήματα ο ιδεολογικά ομόσταυλος των κομμουνιστών συνεργατών των Άγγλων. Θα σταθούμε στις δηλώσεις του Τσίπρα, οι οποίες ήταν πραγματικά εξωφρενικές.
Μόλις πριν λίγες μέρες γράφαμε ότι με επίσημη ανακοίνωση του Υπ.Οικ προσελήφθη η Lazard ως σύμβουλος του υπουργείου. Θυμίζουμε ότι η εν λόγω εταιρεία ήταν που συντόνισε το περιβόητο PSI, με τις γνωστές συνέπειες για τους μικροομολογιούχους, τα ασφαλιστικά ταμεία και την Κύπρο. Μιλώντας, λοιπόν, στην Κύπρο ο αθεόφοβος Τσίπρας είπε ότι ΘΑ συστήσει εξεταστική για το PSI. Κοινώς θα βάλει την Lazard να ψάξει τον εαυτό της!
Ο πολιτικαντισμός και η κληρονομιά των Καρατζαφέρη, Παπανδρέου περνάνε σε άλλο επίπεδο με τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ!  ΠΗΓΗ

Το «πατριωτάκι» ο Πανοκαμμένος προς την πρέσβη του Ισραήλ: Η στρατιωτική συνεργασία μας θα συνεχιστείΕπειδή κάποιοι ψοφοδεξιοί (της διαδικτυακής φωνής του φον Αντωνάκη) αναρωτιόντουσαν τις προηγούμενες μέρες «Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με το Ισραήλ;» και  αγωνιούσαν αν η νέα κυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων «θα φροντίσει να διατηρήσει τις στενές σχέσεις με το Ισραήλ», τους ενημερώνουμε για να πάει η  καρδιά τους στη θέση της.
Συνάντηση, λοιπόν, σε θερμό κλίμα (όπως άλλωστε αναμενόταν…) είχε το «πατριωτάκι» ο προεδροπάνος Καμμένος, με την πρέσβη του Ισραήλ, Ιρίτ Μπεν-Αμπά και την ακολουθία της. Ο προεδροπάνος χαρακτήρισε «πολύ σημαντική» τη συνεργασία της Ελλάδος με το Ισραήλ, αλλά και την τριμερή συνεργασία της Ελλάδος, της Κύπρου και του Ισραήλ για την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και δεσμεύτηκε ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη και με τη νέα κυβέρνηση: «Θα συνεχίσουμε την συνεργασία και σε πολιτικό επίπεδο αλλά και σε στρατιωτικό επίπεδο».
Αυτά και για μερικούς ανόητους της άλλης πλευράς (της αριστεράς) που νόμιζαν ότι η «πρώτη κυβέρνηση της αριστεράς» θα διακόψει τη στρατιωτική συνεργασία με το σιωνιστικό κράτος, γιατί έδωσαν βάση στις θέσεις για την Άμυνα που παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ στις 02/06/2012, στις οποίες δεσμευόταν για «διακοπή της στρατιωτικής συνεργασίας με το Ισραήλ» και στην ανακοίνωσή του της 06/10/2013, στην οποία υποστήριζε ότι «η στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ εγκυμονεί κινδύνους για τη χώρα μας».
(ΥΓ): Υπενθυμίζουμε δημοσίευμα του «Βήματος» της 11/11/2012, με τίτλο «Ποιοι συνομιλούν με τις ξένες πρεσβείες» (το οποίο –όπως βλέπουμε- «έπεσε μέσα» στην περίπτωση Καμμένου):
«Στο ευρύτερο σύστημα της Δεξιάς οι πρεσβείες παρακολουθούν τις κινήσεις του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Π. Καμμένου και των δύο υπαρχηγών του, των κκ. Χρ. Ζώη και Κ. Μαρκόπουλου. Ο κ. Καμμένος διατηρεί επαφές με ισραηλινούς κύκλους και συνομιλεί υπερατλαντικά…».  ΠΗΓΗ
Μιλάνε όλοι Μιλάει κι ο Μπουτάρης κατά της Χρυσής Αυγής
Προκλητικός, για μια ακόμη φορά, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης (με δύο ν...) Μπουτάρης, μιλώντας στην εκδήλωση για το ολοκαύτωμα των Εβραίων της Θεσσαλονίκης, υποστήριξε ότι στην Χώρα δεν υπάρχει (!) δημοκρατία και ότι η εβραϊκή κοινότητα έχει πλέον να φοβηθεί κάτι, επειδή υπήρξε δυστυχές (!!!) εκλογικό αποτέλεσμα που ανέδειξε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως Τρίτο Κόμμα.
Χυδαιολογώντας εναντίον  400.000 Ελλήνων, οι οποίοι σπάζοντας την τρομοκρατία της κυβέρνησης και την συνομωσία σιωπής των ΜΜΕ κατέδειξαν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών στην Τρίτη Θέση, ο φτηνός και φαιδρός αυτός τύπος έδειξε το πώς αντιλαμβάνεται και το πόσο σέβεται την Λαϊκή ετυμηγορία. Προκαλώντας, ως συνήθως, μίλησε για «τη νεοναζιστική, αντισημιτική, ρατσιστική, μισαλλόδοξη και εγκληματική οργάνωση, που έχει φορέσει τον μανδύα νομιμότητας ενός κοινοβουλευτικού κόμματος με το όνομα Χρυσή Αυγή».
Θα μπορούσαμε, ίσως, να αντιστρέψουμε την λογική του Μπουτάρη και να μιλήσουμε για τον ανθέλληνα, εθνομηδενιστή, ψωνισμένο «μανεκέν», «τζόβενο» κ.λπ., ο οποίος έχει φορέσει τον θεσμικό μανδύα ενός δημάρχου. Αλλά δεν αξίζει καν τον κόπο. Το γεγονός ότι ένας δεδηλωμένος κοσμοπολίτης, όπως ο Μπουτάρης, επιτίθεται εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία από Πέμπτο Κόμμα το 2012 είναι πλέον το Τρίτο, αποτελεί Τίτλο Τιμής για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και απόδειξη ότι βαδίζει στον σωστό δρόμο.
Αν συνυπολογίσουμε μάλιστα την παραδοχή του, ότι θέλει να κάνει την Θεσσαλονίκη καταφύγιο αλλοθρήσκων, μειονοτήτων και τρανσέξουαλ (!) τότε κάθε άλλο σχόλιο μάλλον περιττεύει.  Γιώργος Μάστορας
ΜΕ ΤΟ «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! 
LATHRO_5

Άρθρο της Κορίνας Πενέση στην εφημερίδα «Εμπρος»

Πριν καλά καλά ορκιστεί νέα κυβέρνηση και μία από τις πρώτες προτεραιότητές της αποτελεί (τι άλλο;) η χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας σε όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου μιλώντας στο ραδιόφωνο είπε χαρακτηριστικά ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δεσμευτεί να αποδώσει την ελληνική ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα, τη λεγόμενη δεύτερη γενιά μεταναστών».

Η «εξέλιξη» λοιπόν του νόμου Ραγκούση του 2009, αποτελεί ένα χαρακτηριστικό δείγμα της κοινωνικής πολιτικής που πρόκειται να εφαρμόσει αυτή η κυβέρνηση προκειμένου να θρυμματίσει τον εθνικό κορμό και φυσικά είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα κάνει.

Και καλά με τα παιδιά. Τα παιδιά όμως αυτά έχουν και γονείς. Με τους γονείς τους τι θα γίνει; Ρητορική η ερώτηση.

Κύριοι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, ελπίζουμε να δείτε και να αντιληφθείτε το μέγεθος του εγκλήματος που διαπράττεται αυτή τη στιγμή σε βάρος του Έθνους, της Πατρίδας και της Πίστης.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πώς θα αντιδράσουν οι μετέχοντες στην κυβέρνηση «πατριώτες» ΑΝ.ΕΛ. σε μια τέτοια απόφαση. Θα αντιδράσουν ή θα συμπεριφερθούν σαν οπορτουνιστές που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η συμμετοχή στην κυβέρνηση; Επίσης ρητορική η ερώτηση. Το πιθανότερο θα είναι να προβούν σε θεατρινισμούς και «διαφωνίες», στο τέλος όμως το εν λόγω νομοσχέδιο θα περάσει άνετα και ούτε γάτα-ούτε ζημιά.

Η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού αποφάσισε να εκλέξει μια κυβέρνηση στην οποία συμμετέχουν πρόσωπα τα οποία έχουν κατά καιρούς εκφράσει επικίνδυνες θέσεις για διάφορα θέματα, όπως για την ανάπτυξη, για την επαναφορά του ασύλου παρανομίας στα πανεπιστήμια και φυσικά για τα ανοικτά σύνορα σε κάθε παράνομο μετανάστη (sic).

Μετά τους ψηφοφόρους του ανεκδιήγητου Γιωργάκη που κατέστρεψε ετούτο τον τόπο, έρχονται σήμερα οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και συναινούν (χωρίς ίσως να το αντιλαμβάνονται) στην χειροτέρευση της καθημερινότητας όλων μας και στον κίνδυνο απώλειας της ελευθερίας μας με τις όποιες συνέπειες.

Ο Θεός της Ελλάδας ας βάλει το χέρι του.  ΠΗΓΗ


FREE HELLAS web Radio


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7249851381539746115

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item