Widgets

Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ! ΩΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ!


Απαλλακτική η εισήγηση του Συμβουλίου Εφετών για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής σύμφωνα με τα ΜΜΕΠαρότι οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου δεν έχουν λάβει ακόμα το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, σύμφωνα με όλα τα ΜΜΕ η σχετική εισήγηση του αρμόδιου Εφέτη είναι απαλλακτική, δεν υπάρχει εγκληματική οργάνωση, όλοι οι βουλευτές μας είναι αθώοι και δεν πρέπει να παραπεμφθούν σε δίκη.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή, η τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας από την πρώτη στιγμή αυτής της παράνομης δίωξης απέδειξε με αδιάσειστα στοιχεία και ντοκουμέντα πως πρόκειται για μία πολιτική σκευωρία που μοναδικό στόχο είχε τη μείωση της εκλογικής μας δύναμης.

Επιτέλους Δίκη! Ήρθε η ώρα να ξεφτιλιστούν οι σκευωροί σε ζωντανή σύνδεση!
Εκδόθηκε επιτέλους το πολυθρύλητο και πολυαναμενόμενο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών σχετικά με την παραπομπή των Συναγωνιστών μας σε δίκη. Μία λεπτομέρεια της έκδοσής του ήταν, φυσικά, το γεγονός ότι πρώτα το πληροφορήθηκαν τα ΜΜΕ και οι δημοσιογραφίσκοι και ύστερα οι αρμόδιοι δικηγόροι, όμως δεν θα μπορούσαμε να αναμένουμε τίποτε καλύτερο από το κύκλωμα διαπλοκής μεταξύ κομμάτων – παραδικαστικών και καναλαρχών που λυμαίνεται τον τόπο.
Το αποτέλεσμα του βουλεύματος ήταν προκαθορισμένο και προαποφασισμένο από την στιγμή που ο Ντογιάκος σκανδαλωδώς και παρατύπως έγινε εν μία νυκτί προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών από προϊστάμενος της ανακρίσεως. Με αυτόν τον τρόπο είχαμε το νομικό παράδοξο ο Ντογιάκος να παραδίδει την πρότασή του στον εαυτό του για να την κρίνει, ενώ είναι σαφές ότι οι ανακριτές πρέπει να διαχωρίζονται πλήρως από τους εφέτες για λόγους ανεξαρτησίας. Αλλά το να ψάχνει κανείς για «ανεξαρτησία» στην «παράγκα του Μπάμπη» είναι σαν να ψάχνει για παρθενία μέσα σε χαμαιτυπείο.
Η πραγματική έκπληξη από την έκδοση του βουλεύματος, λοιπόν, αφορούσε τους σκευωρούς, οι οποίοι είδαν ότι δεν ελέγχουν, ούτε μπορούν να εκβιάζουν το σύνολο του δικαστικού σώματος. Ο εισηγητής του Συμβουλίου Εφετών έκανε απαλλακτική εισήγηση, επιμένοντας ότι υφίσταται κατηγορητήριο, ούτε ίχνος στοιχείου για την παράνομη δίωξη των Συναγωνιστών μας και του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής.
Σε κάθε περίπτωση, εμείς παραμένουμε σε αυτό που τονίζαμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας από την πρώτη στιγμή της σκευωρίας. Επιτέλους Δίκη! Ήρθε, μετά από την πολύμηνη κράτηση του Αρχηγού μας και των Συναγωνιστών μας, η στιγμή που όλα αυτά που ομολογούσαν ανερυθρίαστα στα κλειστά ανακριτικά γραφεία, θα βγουν στο φως. Τα κανάλια μιλούσαν για «οπλοστάσια» και στο ανακριτικό γραφείο γνώριζαν ότι δεν υπάρχει τίποτε και κατέληγαν να βασίζουν τις διώξεις σε φωτογραφίες από το διαδίκτυο και φωτογραφίες στρατηγών από το Ανατολικό Τιμόρ. Μιλούσαν για «βρώμικο χρήμα», αλλά ουδέποτε έβγαλαν στη δημοσιότητα το πόρισμα του ΣΔΟΕ που αποδείκνυε ότι όλα στην Χρυσή Αυγή είναι νόμιμα!
Ήρθε η ώρα της Δίκης! Ήρθε η ώρα που οι κατηγορίες θα πρέπει να θεμελιωθούν και όχι απλώς να εκστομίζονται σε ανακριτικά γραφεία και τηλεοράσεις, από εγκάθετους δημοσιογραφίσκους και επίορκους δικαστικούς. Ήρθε η ώρα, επιτέλους, η Αλήθεια να λάμψει σε ζωντανή σύνδεση για την πληροφόρηση ολόκληρου του Ελληνικού Λαού. Ήρθε η ώρα να σας ξεφτιλίσουμε, ενώπιον ολόκληρου του Ελληνικού Λαού, των διεθνών παρατηρητών και των Ευρωπαίων αξιωματούχων, σε ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ! Ήρθε η ώρα, η πιο «μαύρη» για εσάς, που αυτά που λέγατε σε κλειστά γραφεία και χωρίς να σας ελέγχει κανείς, θα πρέπει να τα πείτε δημοσίως με μάρτυρα τον Ελληνικό Λαό.  ΠΗΓΗ

Η. Παναγιώταρος: Να σταματήσει το τσίρκο με τις χειροπέδες σε εκλεγμένους εκπροσώπους του ελληνικού λαούΟ βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος μετά την ορκωμοσία της νέας Βουλής έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Ο Ελληνικός Λαός με νωπή εντολή κατέταξε την Χρυσή Αυγή στην τρίτη θέση. Παρ΄όλα αυτά και η νέα "προοδευτική" και "δημοκρατική" κυβέρνηση φέρει τον Αρχηγό και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής με χειροπέδες στα υπόγεια της Βουλής σαν να είμαστε σε τσίρκο. Την ίδια στιγμή που η εισήγηση του Συμβουλίου Εφετών είναι παντελώς αθωωτική για την ανύπαρκτη και ανυπόστατη κατηγορία περί εγκληματικής οργάνωσης".  ΠΗΓΗ
Σπηλιωτόπουλος: Χάσαμε από την Χρυσή Αυγή λόγω των παράνομων πολιτικών διώξεων

Μια μεγάλη και πικρή αλήθεια για την ψοφοδεξιά ξεστόμισε χθες ο επί πολλά έτη βουλευτής και στέλεχος της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος.
Ο πρώην εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, ο οποίος προτίμησε να μην κατέβει στην πρόσφατη εκλογική μάχη, γνωρίζοντας την συντριβή που ερχόταν, ομολόγησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ πως η ψοφοδεξιά διαλύθηκε από την Χρυσή Αυγή, επειδή ο Σαμαράς ενορχήστρωσε την πολιτική και δικαστική σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της Χώρας.
Για του λόγου του αληθές παραθέτουμε αυτολεξεί τα λεγόμενά του: "Επί της ουσίας είχαμε πολιτικές λαϊκοδεξιές, Δώσαμε έναν αγώνα ως παράταξη στα δεξιά με την Χρυσή Αυγή. Φάγαμε ξύλο από την Χρυσή Αυγή και ήταν θέμα χρόνου πότε θα μπαίναμε στο περιθώριο των πολιτικών εξελίξεων. Όταν η Νέα Δημοκρατία φυλακίζει εν μία νυκτί τα στελέχη της Χρυσής Αυγής με έναν λάθος τρόπο, και στα όρια της Συνταγματικής νομιμότητας, και η Χρυσή Αυγή επιβιώνει ως τρίτη πολιτική δύναμη, σημαίνει ότι οι πολιτικές αυτές απέτυχαν!"
Πιστεύουμε ότι κάθε άλλο σχόλιο είναι περιττό, όταν ο ίδιος ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ομολογεί την σκευωρία, την πολιτική δίωξη και εντέλει την πανωλεθρία της ψοφοδεξιάς από τους Έλληνες εθνικιστές.  ΠΗΓΗ
Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπουΌλα άρχισαν στις 28 Σεπτεμβρίου του 2013 με την παράνομη σύλληψη του Αρχηγού μας, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, και των Συναγωνιστών Βουλευτών Χρήστου Παππά, Ιωάννη Λαγού, Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρου και Νικόλαου Μίχου. Οι Συναγωνιστές συνελήφθησαν παρανόμως, με «νομικές ακροβασίες» και κατ’ εντολή των ξένων, όπως έχει παραδεχτεί ο διευθυντής της εφημερίδας Δημήτρης Μητρόπουλος και οδηγήθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες ενώπιον του ανακριτή, λίγες μέρες μετά.
Το αποτέλεσμα της ανακρίσεως ήταν ότι ενώ στην αρχή αφέθηκαν ελεύθεροι οι Συναγωνιστές, στη συνέχεια προφυλακίστηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρήστος Παππάς. Όπως έχει παραδεχτεί ο ίδιος ο Σαμαράς σε συνέντευξη του στον Πρετεντέρη "Μπορούσα να κάνω ένα τηλέφωνο και να πω παρακαλώ πείτε τους να τους κρατήσουνε; Είδατε ότι δεν συνέβη αυτό τουλάχιστον στην αρχή... "......
    ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΔΩ!


Μια σύμπτωση της Ιστορίας - Θεόδωρος Κολοκοτρώνης: “Ποτέ δεν πίστεψα πως θα φτάσουν σε σημείο να φτιάξουν ψευδομάρτυρες”
Τον Απρίλη του 1832 ξεκινά η δίκη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη με την κατηγορία της συνωμοσίας και της εσχάτης προδοσίας. Οι πολιτικές τοποθετήσεις και πεποιθήσεις του μόνου πραγματικού Εθνάρχη της Ελλάδος πείραζαν, απ’ ότι φαίνεται, αρκετούς πέριξ του τότε ανήλικου βασιλέα Όθωνα. Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε εις θάνατον, με την ποινή του να μετατρέπεται λίγο μετά, εξαιτίας του σάλου που προκλήθηκε, σε κάθειρξη. Λίγο μετά την ενηλικίωση του βασιλέα, απονεμήθηκε χάρη στον Κολοκοτρώνη, ο οποίος πολύ αργότερα – στα απομνημονεύματα του – αναφέρθηκε πολύ συνοπτικά σε εκείνη την δίκη. Συγκεκριμένα έγραψε:
«Μ' έβαλαν έξι μήνες μυστική φυλακή, χωρίς να δω άνθρωπο εκτός του δεσμοφύλακα. Δεν ήξερα τι γίνεται για έξι μήνες, ούτε ποιος ζει, ούτε ποιος πέθανε, ούτε ποιόν [άλλον] έχουν στη φυλακή. Για τρεις μέρες δεν ήξερα πως υπάρχω, μου φαινόταν σαν όνειρο. Ρωτούσα τον εαυτό μου αν ήμουν εγώ ο ίδιος ή άλλος κανένας. Δεν ήξερα γιατί μ' έχουν κλεισμένο. Με τον καιρό μου πέρασε απ' το νου, πως ίσως η Κυβέρνηση, βλέποντας την υπόληψη που 'χε ο λαός προς εμένα, με φυλάκισε για να μου κόψει την επιρροή. Ποτέ δεν πίστεψα πως θα φτάσουν σε τέτοιο σημείο να φτιάξουν ψευδομάρτυρες».
Παρότι προφανώς ούτε γίνεται, ούτε υπάρχει η θέληση να γίνει σύγκριση μεταξύ του οποιουδήποτε και του Εθνάρχη, Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, δεν μπορεί παρά κάποιος να δει την ιστορική αντιστοιχία και σύμπτωση. Εν έτει 1832 ο Άνδρας που έδωσε και το αίμα του για την ελευθερία αυτού του τόπου μπαίνει στην φυλακή με χρήση ψευδομαρτύρων, επειδή οι πολιτικές του πεποιθήσεις δυσαρέστησαν κάποιους. Μιλώντας συγκεκριμένα το γεγονός ότι ο Κολοκοτρώνης είχε τόσο μεγάλη επιρροή στον Λαό και παραλλήλως ήταν υποστηρικτής του ρωσικού κόμματος, δεν μπορούσε να μείνει ασυγχώρητο από τους ταγούς της αγγλοσαξωνικής - βαυαρικής κατοχής που βίωσε η Πατρίδα μας μετά την απελευθέρωση της από τους τούρκους.
Σήμερα οι ψευδομάρτυρες ξυπνάνε και πάλι σκοτεινές μνήμες, λέγοντας παραμύθια που αντί για δράκους έχουν αρνιά, τεθωρακισμένα και αντιαρματικά. Μόνο και μόνο για την αντίθεση της Χρυσής Αυγής στο καθεστώς του μνημονίου, μόνο και μόνο επειδή Μέρκελ και Σαμαράς μετράγαν τα «κουκιά» και δεν «έβγαιναν», επιστρατεύονται οι ψευδομάρτυρες, προκειμένου να στηθούν έωλες κατηγορίες εναντίον όποιου δεν είναι πλήρως υποταγμένος στο καθεστώς των διεθνών τοκογλύφων. Όμως ας μην ξεχνάνε οι ταγοί του καθεστώτος ότι τελικώς η αλήθεια έλαμψε και σε εκείνη την περίπτωση. Ο Κολοκοτρώνης δεν καθαιρέθηκε ποτέ από την συνείδηση του Λαού. Έτσι και σε αυτή την περίπτωση – και το βλέπουν ήδη – η Χρυσή Αυγή κρατάει σταθερά τις δυνάμεις της και όπως σημειώνουν πάρα πολλοί αναλυτές, συντόμως η όλη σκευωρία θα γυρίσει «μπούμερανγκ» στους κατασκευαστές της.  ΠΗΓΗ
Άνοιξε το στοίχημα: Φαβορί η Ντόρα για την ηγεσία της ΝΔ, κουτσό άλογο ο Σαμαράς...Μπορεί ο Σαμαράς να μην έχει καταλάβει ή να μην θέλει να καταλάβει ή κυρίως λόγω της ψυχικής του διαταραχής να μην μπορεί να καταλάβει ότι έχει υποστεί μια συντριπτική ήττα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως και ο πολιτικός του χρόνος δεν μετρά αντίστροφα.
Οι διαδικασίες για την αντικατάσταση του πολιτικού πτώματος του βουλευτή Μεσσηνίας στην ηγεσία της ψοφοδεξιάς έχουν ανοίξει και ήδη οι στοιχηματικές εταιρείες κάνουν τις δικές τους προβλέψεις. Επειδή στις πρόσφατες εκλογές οι αφερέγγυες εταιρείες δημοσκοπήσεων έφαγαν την σκόνη των στοιχηματικών εταιρείων, θα δώσουμε βάση στις προβλέψεις τους.
Στην παρούσα φάση επικρατέστερη για να κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές και να πάρει την εκδίκηση από τον προδότη και σκευωρό Σαμαρά για χάρη του πατέρα της εμφανίζεται η Ντόρα Μπακογιάννη με πιθανότητες 1 προς 3. Εξάλλου έχουμε επισημάνει πολλάκις πως η Ντόρα εφόσον κατέβει, θα κερδίσει άνετα την αρχηγία της ΝΔ.
Οι δελφίνοι Δένδιας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Κώστας Καραμανλής έπονται με αποδόσεις 1 προς 6, αν και για τον κουρασμένο της Ραφήνας είναι ξεκάθαρο πως δεν θα κάνει καμία κίνηση, αλλά θα ενορχηστρώσει το παιχνίδι παρασκηνιακά.
Τελευταίος και καταϊδρωμένος ο βουλευτής Μεσσηνίας Σαμαράς που παίζεται με πιθανότητες 1 προς 8 και έχει ξεμείνει με την θλιβερή κλίκα του, τους Μουρούτη, Παπαμιμικό και Λαζαρίδη.
Όποιος και να βγει νέος πρόεδρος στην ΝΔ ένα είναι σίγουρο: Η ψοφοδεξιά έχει συντριβεί και θα συνεχίσει να εξαφανίζεται από την πραγματική εθνική αντιπολίτευση της Χρυσής Αυγής και τον σκευωρό Σαμαρά σύντομα θα αναλάβει η ελεύθερη Δικαιοσύνη.  ΠΗΓΗ
«ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ» - ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

Χθες, αναρωτιόμασταν αν η πτώση περίπου 100 μέτρων από τον φράχτη του Έβρου, ήταν αποτέλεσμα της ορμητικότητας των νερών του ποταμού ή αν –ευκαιρίας δοθείσης από την κακοκαιρία- έβαλαν το χεράκι τους και οι συριζαίοι, για να δημιουργήσουν τετελεσμένα γεγονότα. Αν κρίνουμε από τους πανηγυρισμούς του συριζαίου βουλευτή Διαμαντόπουλου (αυτουνού που έδινε «ραντεβού στα γουναράδικα»…), τείνουμε να πιστέψουμε το δεύτερο.

Έγραψε, λοιπόν, ο –κατά δήλωσή του- «αναρχικός» βολευτής του συνονθυλεύματος στον λογαριασμό του στο Facebook: «Η φύση είναι σοφή και ενίοτε εκδικείται. Ελπίζω να μην τρέξει κανένας να δηλώσει πως θα τον ξαναστήσει…».

Δύο σύντομες παρατηρήσεις:

1ον) Να δώσει το  καλό παράδειγμα ο «αναρχικός» βολευτής και να πάρει σπίτι του, τους πρώτους λαθρομετανάστες που θα εισβάλουν στην Ελλάδα από την Κερκόπορτα του Έβρου.

2ον) Περιμένουμε αντιδράσεις από τα «πατριωτάκια» του Καμμένου, καθότι η Κερκόπορτα του Έβρου υπερβαίνει τις «κόκκινες γραμμές» τους. Ή μήπως όχι;
 ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ και ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ απο τους ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)  ΚΑΙ  Ο βρετανός υπουργός οικονομικών ομολογεί πως ένα “GRexit” μπορεί να οδηγήσει σε κατάρρευση την παγκόσμια οικονομία

Ωμή παρέμβαση βουλευτών του Σύριζα υπέρ εγκληματικής ομάδας Ανθελλήνων αναρχικών στην Καβάλα

Το μεσημέρι της Κυριακής ομάδα αντιφασιστών επιτέθηκε σε μέλη πατριωτικού συλλόγου που βρεθήκαν στην πόλη μας για την καθιερωμένη εκδήλωση μνήμης για τους 3 αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού που σκοτώθηκαν στις 3 Φεβρουαρίου 1996. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ομάδα αντιφασιστών αφού τους απομόνωσε και προκάλεσε σοβαρές σωματικές βλάβες ενώ ταυτόχρονα απέσπασαν και ένα τσαντάκι με μεγάλο χρηματικό ποσό, βρήκε άσυλο στον χώρο της κατάληψης των αντιεξουσιαστών επί της Βύρωνος 3. Η αστυνομία επενέβη και προχώρησε σε 2 συλλήψεις αντιφασιστών με την κατηγορία σύσταση συμμορίας, διατάραξη κοινής ειρήνης, πρόκληση σωματικής βλάβης και ληστεία.
Αξίζει να αναφερθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρούμε ομάδες αναρχικών να ενεργούν με πρόσχημα τον αντιφασισμό και με ορμητήρια τις κατά τόπους καταλήψεις να προκαλούν εγκληματικές ενέργειες. Πριν δύο χρόνια περίπου ομάδα αναρχικών εξερχόμενη από την ίδια κατάληψη έκαψε τα οχήματα της νομαρχίας Καβάλας προκαλώντας ζημίες άνω των 200.000 ευρώ, το κόστος των ζημιών στο τέλος θα το επιβαρυνθεί ο Έλληνας πολίτης.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stokokkino.gr (γνωστή ιστοσελίδα του αριστερού χώρου) αλλά και τον τοπικό Τύπο οι νεοκλεγέντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρα Τσανάκα και Δημήτρης Εμμανουηλίδης -συνοδευόμενοι από την δικηγόρο Ευγενία Παπαναστασίου- μετέβησαν στην αστυνομική διεύθυνση Καβάλας ζητώντας εξηγήσεις από τον αστυνομικό διευθυντή και ζητώντας διαβεβαιώσεις ότι δεν θα υπάρξει επέμβαση της αστυνομίας στην κατάληψη του αντιεξουσιαστικού χώρου όπου βρήκαν άσυλο η ομάδα των αντιφασιστών.
Θα πρέπει να μας προκαλεί τρόμο να βλέπουμε νεοκλεγέντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ακόμη καλά-καλά δεν έχουν ορκιστεί να παρεμβαίνουν και να ζητούν ανοχή σε εγκληματικές ενέργειες και κατ’ ουσία να υπερασπίζονται ομάδας αναρχικών η οποία προκάλεσε σοβαρές σωματικές βλάβες αλλά και ληστεία.   ΠΗΓΗ

Ανέλαβε την ΝΔ η Ντόρα: Θεσμική συνάντηση Μπακογιάννη με Τσίπρα - Μετράει ώρες ο βουλευτής ΜεσσηνίαςΚομμάτι - κομμάτι ξεσκίζει το πολιτικό πτώμα του βουλευτή Μεσσηνίας η Ντόρα Μπακογιάννη που βλέπει πως ήρθε πια η ώρα να πάρει η οικογένεια της εκδίκηση για την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη από τον προδότη Σαμαρά.
Σε μια δίχως προηγούμενο κίνηση αδειάσματος, η Ντόρα αφού συνάντησε τον Καραμανλή, επισκέπτεται σε λίγη ώρα τον Τσίπρα σε μία θεσμική συνάντηση σαν πρόεδρος κόμματος προς πρωθυπουργό.
Όπως είναι αναμενόμενο, στο συνέδριο του κόμματος που δεν αργεί, ο αποκεφαλισμός Σαμαρά είναι βέβαιος και ο μόνος που ακόμα δεν το έχει αντιληφθεί είναι ο υπό προθεσμία πρόεδρος του κόμματος. Οι φιλικές προς την ψοφοδεξιά ιστοσελίδες δεν ελέγχονται πια από την κλίκα Μουρούτη και γράφουν ανοιχτά για την ανάγκη αλλαγής στην ηγεσία του κόμματος, ενώ και στοστοίχημα δεν τα πάει πολύ καλά...
Εντωμεταξύ ο ίδιος ο αρχισκευωρός είναι ένα κινούμενο πολιτικό πτώμα. Στην σημερινή ορκωμοσία δεν είχε καν το θάρρος να κοιτάξει προς τα έδρανα των νικητών, των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ενώ στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ψοφοδεξιάς που θύμιζε περισσότερο πολιτική κηδεία δεν τον χειροκρότησε κανένας. Μόνο στο τέλος έπεσαν κάτι παλαμάκαι με βαριά καρδιά επειδή γράφουν και οι κάμερες...
Οι ώρες του βουλευτή Μεσσηνίας λιγοστεύουν μέρα με την μέρα και δεν αργεί η στιγμή που θα τον αναλάβει η ελεύθερη Δικαιοσύνη.  ΠΗΓΗ
Εγκεφαλικό έπαθε ο Βενιζέλος μόλις είδε το γραφείο του:”Τι τρύπα είναι τούτη....”


Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις... Την πιο μαύρη περίοδο της αρχομανίας του περνά ο Βαγγέλης Βενιζέλος που μέρα με την ημέρα βιώνει τις συνέπειες της πανωλεθρίας του. Το 4,6% που έλαβε στις πρόσφατες εκλογές και η κατάταξή του στην 7η και τελευταία θέση των κοινοβουλευτικών κομμάτων έχει στοιχίσει πολύ στο πάλαι ποτέ κραταιό και πάντα κρατικοδίαιτο κλεφτοΠασόκ.
Ιδιαίτερα όμως έχει στοιχίσει στο αρχικαρεκλάρχη και Ντούτσε του Πασόκ που μετά την επιστροφή της 750.000 ευρώ υπουργικής "μπέμπας" αναγκάστηκε και να αλλάξει γραφείο. Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Βενιζέλος αναγκάστηκε να μετακινηθεί σε πολύ μικρότερο γραφείο (στο 051) και δη σε μια τρύπα του πρώτου ορόφου δίπλα στο ασανσέρ. Πρόκειται για ένα στενό δωμάτιο χωρίς παράθυρο που το πολιτικό μέγεθος του Βαγγέλη Βενιζέλου δεν δύναται να χωρέσει...
Το καλύτερο όμως ήταν η αντίδραση του προέδρου του Πασόκ, όταν ξεναγήθηκε σήμερα στην νέα του τρύπα. Ξίνισε την μούρη του και γρύλισε ανάμεσα στα δόντια: "Τι τρύπα είναι τούτη....".
Να μαθαίνεις Βαγγέλη στην... στενή. Ποτέ δεν ξέρεις πως έρχονται τα πράγματα!  ΠΗΓΗ
Επιστημονική μελέτη επιβεβαίωσε το αυτονόητο: Οι αυτοκτονίες αυξήθηκαν κατά 35,7% στα χρόνια του ΜνημονίουΜια αλήθεια, η οποία ήταν ευρέως γνωστή σ΄ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό και ενοχλούσε ιδιαίτερα τις κυβερνήσεις του Μνημονίου, επιβεβαιώνεται και μέσα από την μελέτη Ελλήνων και Αμερικανών επιστημόνων, που δημοσιεύτηκε στην Βρετανική ιατρική επιθεώρηση BMJ OpenΑφορά την ραγδαία αύξηση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα κατά την χρονική διάρκεια της κυριαρχίας του Μνημονίου. Στην μελέτη αυτή εξετάζονται οι αυτοχειρίες στην Χώρα μας από το 1983 έως το 2012, συσχετιζόμενα με θετικά ή αρνητικά οικονομικά γεγονότα.
Έπειτα από την έλευση του Μνημονίου η αύξηση των αυτοκτονιών ήταν κατακόρυφη, με σημείο καμπής τον Ιούνιο του 2011, όπου η ανακοίνωση και η ψήφιση του δεύτερου μνημονίου έφερε ταυτόχρονα  και την αύξηση των απονενοημένων διαβημάτων των Ελλήνων κατά 35,7% σε σχέση με τον μέσο όρο των προηγούμενων  μηνών. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της συγκεκριμένης έρευνας, για την αύξηση των αυτοκτονιών δεν ευθύνονται μόνο οι εφαρμοζόμενες οικονομικές πολιτικές, αλλά και τα «δημόσια μηνύματα» που αυτές εξέπεμπαν, ειδικά ως προς τον αντίκτυπό τους στην ψυχική υγεία των πολιτών.
Ευθύνες, επίσης, η έρευνα αυτή δίδει και στα ΜΜΕ τα οποία, όπως υποστηρίζει, οφείλουν να έχουν συνείδηση «του δυνάμει αρνητικού αντίκτυπου που έχουν στη δημόσια υγεία, ιδιαίτερα στις αυτοκτονίες». Η μελέτη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα μέτρα λιτότητας που επιβλήθηκαν στην Χώρα μας δεν είχαν κανένα επιστημονικό υπόβαθρο, ενώ προτείνει να υπάρξει μεγαλύτερη προσοχή στις συνέπειες πιθανών τέτοιων μελλοντικών μέτρων στην ψυχική υγεία των πολιτών, καθώς μπορούν πολύ εύκολα να τους οδηγήσουν στην απελπισία κι από εκεί στο απονενοημένο διάβημα.
Η συγκεκριμένη έρευνα – καταπέλτης, που επιβεβαιώνει το αυτονόητο της απίστευτης αύξησης των αυτοκτονιών, αποτελεί ένα ηχηρό χαστούκι στα διάφορα παχύδερμα – απολογητές της μνημονιακής πολιτικής, τα οποία με απύθμενο θράσος θεωρούσαν ως «φτηνό λαϊκισμό» και «φούσκωμα των ποσοστών» οποιαδήποτε αναφορά στο αδιαμφισβήτητο γεγονός της αύξησης των αυτοκτονιών λόγω της μνημονιακής πολιτικής.  Γιώργος Μάστορας

FREE HELLAS web Radio


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5613639977704234896

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item