Widgets

Ξεκάθαρο μήνυμα Σύριζα προς Έλληνες: Ετοιμαστείτε, γιατί σύντομα οι λαθρομετανάστες θα κυκλοφορούν ελεύθερα στις γειτονιές σας!Δεν φαίνεται να λαμβάνει μαθήματα ο ΣΥΡΙΖΑ από τα γεγονότα που συγκλονίζουν ολόκληρη την Ευρώπη με τις δολοφονικές επιθέσεις τζιχαντιστών εναντίον «αντιφρονούντων», όπου ως «αντιφρονούντες» ορίζονται οι μη τζιχαντιστές. Δεν φαίνεται επίσης να λαμβάνει μαθήματα από το γεγονός ότι αριστεριστές προσκείμενοι στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν τουλάχιστον μία φορά ξυλοφορτωθεί από ισλαμιστές λαθρομετανάστες σε συγκεντρώσεις συμπαράστασης του ροζ συνονθυλεύματος προς αυτούς.

Αυτό θα ήταν αυστηρώς κομματικό τους ζήτημα, αν αυτή τη στιγμή δεν ήταν κυβέρνηση της χώρας. Τώρα οι όποιες ιδεοληψίες τους αντανακλούν απευθείας στην διαβίωση των Ελλήνων και στην ασφάλειά τους. Συνεπώς οι δηλώσεις του αρμοδίου υπουργού περί της Αμυγδαλέζας, μόνο ως ανησυχητικές μπορούν να χαρακτηριστούν.

Συγκεκριμένα, μετά από παλινωδίες που έδειχναν τις εσωκομματικές έριδες του μορφώματος, ο Πανούσης είπε: «στόχος είναι σε 100 ημέρες να κλείσει η Αμυγδαλέζα και να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για να προχωρήσουν οι διαμορφώσεις χώρων Αττικής για τρία κέντρα ανοιχτής φιλοξενίας μεταναστών, μια διαδικασία που έχει ξεκινήσει η προηγούμενη κυβέρνηση και θέλουμε να την επιταχύνουμε. μια επιτροπή που συστήνεται θα προχωρήσει σε επανέλεγχο όλων των φακέλων για έναν προς έναν. Θα διαπιστώσουμε ποιοι είναι άρρωστοι, ασυνόδευτοι ανήλικοι, μετανάστες με σημαντικό χρόνο κράτησης ακόμα και 18 μήνες, ποιοι δικαιούνται άσυλο, ποιοι δεν μπορούν να απελαθούν κ.α κατηγορίες και αναμένεται τις προσεχείς 5-10  ημέρες να παραδώσει τα στοιχεία. Κάθε περίπτωση θα εξεταστεί ξεχωριστά».

Η Αμυγδαλέζα, όπως και τα υπόλοιπα «κέντρα κράτησης», ήταν ένα επικοινωνιακό - προεκλογικό τρυκ της νουδούλας, έτσι ώστε να πείσουν τους Έλληνες ότι ενδιαφέρονται για την λαθρομετανάστευση. Ήταν ένα ημίμετρο που θα κρατούσε τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και παράλληλα θα οδηγούσε μερικές χιλιάδες απ' αυτούς μακριά από τα αστικά κέντρα. Τώρα ο Πανούσης προαναγγέλλει το άνοιγμά τους, ώστε να ξεχυθούν και πάλι στα αστικά κέντρα οι λαθρομετανάστες.

Αμφότερες οι πολιτικές ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι καταστροφικές και για τον κοινωνικό ιστό της χώρας και για τους Έλληνες πολίτες που βιώνουν την ανασφάλεια και για τους λαθρομετανάστες που γίνονται θύματα στα φραουλοχώραφα των διεθνιστών και των πασοκτζήδων, όπως στην Μανωλάδα. Η Χρυσή Αυγή πρεσβεύει την πλέον ανθρωπιστική πολιτική τόσο για τους Έλληνες, όσο και για τους λαθρομετανάστες. Αυτή δεν είναι άλλη από την εφαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας που απαιτεί την άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους. Επιπροσθέτως κατάργηση της επαίσχυντης Συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ που «φυλακίζει» τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και δεν τους αφήνει να φτάσουν στις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης που θέλουν να πάνε. xryshaygh.com

Ντρέπεται ο Πανούσης για τις συνθήκες κράτησης των λαθρομεταναστών - Έχει την ίδια ευαισθησία για τα γκέτο στην καρδιά της Αθήνας;

Ντρέπεται ο Πανούσης για τις συνθήκες κράτησης των λαθρομεταναστών - Έχει την ίδια ευαισθησία για τα γκέτο στην καρδιά της Αθήνας;

Ενδεικτικές του δόγματος «ανοίξαμε και σας περιμένουμε», είναι οι δηλώσεις του νέου αναπληρωτή υπουργού Προ.Πο, Γιάννη Πανούση, ο οποίος έκανε λόγο για εικόνες ντροπής στο κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών στην Αμυγδαλέζα.
Ο υπουργός ισχυρίστηκε πως αναζητούνται χώροι «ανοιχτής φιλοξενίας», στους οποίους οι αλλοδαποί θα μένουν με την υποχρέωση να παρουσιάζονται στα αστυνομικά τμήματα των περιοχών διαμονής τους μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση. Πως ακριβώς μπορούν να εποπτεύονται ανοιχτοί χώροι αλλά και τι στοιχεία έχουν για να επαληθεύουν την ταυτότητα των λαθρομεταναστών, είναι κάτι που μόνο η κυβέρνηση γνωρίζει…

Αναφερόμενος στην επίσκεψή του στην Αμυγδαλέζα, ο Γ. Πανούσης είπε: «Ντράπηκα με τις εικόνες που είδα. Είδα πράγματα τα οποία σε ταινία πριν από την αμερικάνικη επανάσταση θα μπορούσες να τα δεις. Δηλαδή άνθρωποι πάνω στα κάγκελα να φωνάζουν freedom, η τροφή να μην είναι επαρκής για τίποτα όχι για την επιβίωσή τους, οι χώροι -δεν λέω δωμάτια- στους οποίους στεγάζονται είναι για 2 άτομα, στεγάζονται τέσσερις και όχι με όρους υγιεινής, έχουμε προβλήματα γιατρών, σίτισης, ρουχισμού. Ήδη από χθες διορθώσαμε θερμοσίφωνα, αερόθερμα, κοιτάμε να δώσουμε ρουχισμό, να αυξήσουμε την τροφή, διότι δεν μπορεί να τους λες κάποια στιγμή θα τα φτιάξω».

Ωραία όλα αυτά – και άκρως προοδευτικά – όμως αναμένουμε κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον και τις πρωτοβουλίες της νέας ηγεσίας του υπουργείου, για την προστασία των Ελλήνων πολιτών στις γκετοποιημένες περιοχές της χώραςΕκεί όπου η παρανομία και ο τρόμος βασιλεύουν και μέχρι σήμερα κανένας προκάτοχός του δεν έδειξε έμπρακτα τον ανθρωπισμό του προς τους Έλληνες που δεν φταίνε σε τίποτα να πληρώνουν με φόρο αίματος τα Δουβλίνα και τον κυβερνητικό ρατσισμό κατά των Ελλήνων.

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

xryshaygh.com


ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ… ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑΣ!Άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου η παρδαλή μνημονιακή συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων και τώρα θα… απολαύσει τα αποτελέσματα.

Έτσι, αναταραχή σημειώθηκε χθες βράδυ στο προσωρινό «Κέντρο Κράτησης Μεταναστών» και μελλοντικό «Κέντρο Φιλοξενίας» (ξενοδοχείο φαγητού και ύπνου, δαπάναις των Ελλήνων φορολογουμένων…) στην Αμυγδαλέζα, καθώς οι έγκλειστοι, έβαλαν φωτιές και επιχείρησαν να αποδράσουν. Αφού δεν τα κατάφεραν, περιορίστηκαν σε συνθήματα, ζητώντας την άμεση απελευθέρωσή τους.

Τελικά, επενέβη η Πυροσβεστική και έσβησε τις εστίες σε δύο σπίτια-κοντέινερ, ενώ τα… καταργημένα ΜΑΤ έζωσαν την περιοχή.

Και βέβαια, οι κρατούμενοι λαθρομετανάστες έχουν όλα τα δίκια του κόσμου! Διότι, προχθές ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ είπε πως θα καταργήσει άμεσα την Αμυγδαλέζα και θα τους απελευθερώσει όλους και την επομένη… ξείπε, τονίζοντας πως αυτό θα γίνει, αλλά σε… 100 ημέρες.

Συμπέρασμα: έχουμε να δούμε πολλά ευτράπελα μ’ αυτούς τους… σκιτζήδες υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ! ethnikismos.netΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΕΣ… ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Ενώ όλοι ασχολούνται με το αν θα υπάρξει ή όχι συμφωνία με τους διεθνείς τοκογλύφους, οι ληστοσυμμορίες –εγχώριες και αλλοδαπές- αλωνίζουν και αφήνουν πτώματα στο πέρασμά τους.

Έτσι, διπλό έγκλημα αποκαλύφθηκε στην περιοχή Σφηνάρι Κισσάμου Χανίων. Θύματα ήταν ένας 78χρονος και η 66χρονη γυναίκα του, τους οποίους αναζήτησε ο γιος τους, καθώς τους αναζητούσε ματαίως από τηλεφώνου. Όταν μπήκε στο σπίτι, τους βρήκε νεκρούς.

Και οι δύο έφεραν πλήγματα πιθανόν από μαχαίρι· τα περισσότερα, πέντε τον αριθμό, η γυναίκα, στην πλάτη και ένα στην κοιλιά, ενώ ο άντρας φέρει ένα τραύμα στην κοιλιά, το δε σπίτι τους ήταν αναστατωμένο, δείγμα ότι επρόκειτο για ληστεία μετά φόνων!

Και την ίδια ώρα που οι εγκληματίες οργιάζουν, οι Τσιπροκαμμένοι και οι συνιστώσες τους ασχολούνται με τον… εκδημοκρατισμό της Αστυνομίας!!! ethnikismos.net


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζήτω η… ανεξάρτητη δικαιοσύνη! 18 φορές είχε συλληφθεί για κλοπές αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος ο ληστής των Πετραλώνων! Δεν ήταν Χρυσαυγίτης…

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΝΑΞΟ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΟΛΗ...!!!


Ο “αντιφασισμός” ως επίσημη επιλογή

Ο “αντιφασισμός” ως επίσημη επιλογή
Καθώς διανύουμε τις πρώτες ημέρες της νέας συγκυβέρνησης, η οποία αυτή τη φορά έχει στην σύνθεση της ως μετόχους τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, ας προσπαθήσουμε να βγάλουμε κάποια πρώτα συμπεράσματα γύρω από την αντιμετώπιση που θα έχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απ’ αυτήν. Η συγκέντρωση της 31ης Ιανουαρίου για την τραγική επέτειο των Ιμίων καθώς και η παράλληλη αντισυγκέντρωση, μερικά χιλιόμετρα πιο πέρα, των παρακρατικών «αντιφασιστών» οδηγούν σε ορισμένες αρχικές σκέψεις. 

Με δεδομένο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τον  βασικό και κυρίαρχο φορέα αυτής της  συγκυβέρνησης είναι ολοφάνερο ότι από την δική του συμπεριφορά βγαίνει και η κεντρική γραμμή των κυβερνητικών κινήσεων προς την αντιμετώπιση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Σίγουρα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αγνοηθεί το γεγονός ότι οι παρακρατικές συμμορίες της άκρας αριστεράς ανέκαθεν δημιουργούσαν παράνομες αντισυγκεντρώσεις σε βάρος των νομίμων συγκεντρώσεων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τόσο επί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, όσο κυρίως επί της συγκυβέρνησης έκαναν ό,τι μπορούσαν προκειμένου οι επικεφαλής τους να μπορούν να δικαιολογούν τον μισθό του δημοσίου υπαλλήλου που έπαιρναν.  


Τώρα, όμως, με την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία είδαμε κάτι πρωτόγνωρο στην δράση των συγκεκριμένων παρακρατικών κύκλων. Ο εσμός των έμμισθων υπαλλήλων, των «χρήσιμων ηλιθίων», των ψυχικά ανισόρροπων και των λοιπών συμπλεγματικών που αποτελούν τους χαχανούληδες του περιφερόμενου αντιφασιστικού θιάσου, έκανε επίδειξη δύναμης στους άντρες των ΜΑΤ, οι οποίοι είχαν παραταχθεί απέναντι τους, όταν η πορεία των μόλις μερικών εκατοντάδων ανθελλήνων τερμάτισε την διαδρομή της μπροστά τους

Αποθρασυνόμενοι πλήρως και εντελώς ανενόχλητοι οι παρακρατικοί έβγαιναν φωτογραφίες μαζί με τους εμβρόντητους αστυνομικούς, ενώ πολύ χειρότερα στην συνέχεια έγραψαν συνθήματα(!) πάνω στις κλούβες των ΜΑΤ, για να αποχωρήσουν στο τέλος χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Έχοντας υπόψιν ότι η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχε και αυτή στην διοργάνωση της συγκεκριμένης αντισυγκέντρωσης, καταλαβαίνουμε ότι με την ενέργεια αυτή επιχειρεί να νομιμοποιήσει την παρουσία και την δράση των παρακρατικών αντιφασιστικών ομάδων.  


Πρέπει να σκεφτούμε  πολύ σοβαρά ότι η εγκαθίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία τον απογυμνώνει πλέον από τον οποιοδήποτε καταγγελτικό ρόλο και αντικυβερνητικό περιεχόμενο, καθώς είναι υποχρεωμένος να την διαχειριστεί. Η μοιραία φθορά του ΣΥΡΙΖΑ στην άσκηση της εσωτερικής πολιτικής, καθώς η μεταστροφή του σ’ ολοένα και πλησιέστερες προς το Μνημόνιο θέσεις θα αυξάνει σε καθημερινή βάση, θα τον οδηγήσει σε δυσχερή πολιτικά  θέση. Οι καταγγέλλοντες θα γίνουν πλέον καταγγελλόμενοι, με τους συμβιβασμούς και τις υποχωρήσεις απέναντι στους τοκογλύφους και το εγχώριο εκδοτικό κατεστημένο να πληθαίνουν. Το «αντίτιμο» γι’ αυτή την υποχωρητικότητα θα είναι ασφαλώς η ανοχή και η στήριξη τόσο του ξένου παράγοντα όσο και των ντόπιων «τσιφλικάδων» απέναντι στη νέα κυβέρνηση, της οποίας ο αναντικατάστατος μέτοχος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Από την άλλη μεριά, όμως, η διολίσθηση σε καθεστωτικές θέσεις στην διαχείριση της μνημονιακής πολιτικής «πρέπει» να έχει ως αντίβαρο ένα «επαναστατικό» προφίλ σε άλλο τομέα. Την ίδια ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ στην οικονομική του πολιτική  θα ανάβει «φλας» αριστερά και ταυτόχρονα θα στρίβει δεξιά, θα εκτονώνει την οργή των μελών του στον «αντιφασιστικό αγώνα» και στην με κάθε τρόπο παρεμπόδιση της πολιτικής δράσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, παίρνοντας έτσι την σκυτάλη της κρατικής καταστολής από την προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά. Κατ’ ουσίαν, δηλαδή, τα πρόσωπα στο κυβερνητικό πάνθεον μπορεί να άλλαξαν, όμως το σύγχρονο «κυνήγι μαγισσών» θα συνεχιστεί  ακάθεκτο. Τόσο για λόγους τυφλής εμπάθειας όσο και πολιτικής σκοπιμότητας ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει το πνίξιμο της φωνής του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, ακριβώς επειδή γνωρίζει ότι το μακροπρόθεσμο πολιτικό του συμφέρον προϋποθέτει κάτι τέτοιο.  


Ο «αντιφασισμός» (και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους ο ανθελληνισμός) αποτελούσε επί διακυβέρνησης ΝΔ κεντρική πολιτική επιλογή και συνεχίζει να αποτελεί και επί της σημερινής διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα, μάλιστα, στις αντιεθνικιστικές μανίες των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να προστεθεί και το γεγονός ότι ο Τσίπρας -βλέποντας μακροπρόθεσμα- γνωρίζει ότι η ουσιαστική αμφισβήτηση της κυβερνητικής πολιτικής και επομένως της παραμονής του στον κυβερνητικό θώκο δεν πρόκειται  να έρθει από την ευρισκόμενη σε βαθύτατη κρίση και παρακμιακή κατάσταση ΝΔ, αλλά από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 

Ταυτόχρονα, στην προσπάθεια αυτή του ΣΥΡΙΖΑ θα σιγοντάρουν με τον τρόπο τους τόσο οι ΑΝΕΛ, όσο και η ΝΔ. Ο Καμμένος γνωρίζει ότι η συγκυβέρνηση εκτός από τη νομή της εξουσίας εμπεριέχει και τον κίνδυνο της φθοράς, με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να κερδίζει την μερίδα του λέοντος από τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους των ΑΝΕΛ. Το ίδιο ισχύει, ακόμη πιο πολύ, στη ΝΔ, η οποία γνωρίζει ότι η εκλογική συντριβή της δεν είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί. Το χειρότερο θα είναι η σταδιακή «αποψίλωση» των μέχρι τώρα ψηφοφόρων της από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μέσα από τα πλαίσια αυτά, λοιπόν, μπορούμε να αντιληφθούμε γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει ο μεγάλος εχθρός του καθεστώτος. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ! 


ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ  

xryshaygh.com

Τάκης Θεοδωρακόπουλος: Η Χρυσή Αυγή ασπίδα για Ελλάδα και Ευρώπη απέναντι στους Μουσουλμάνους εξτρεμιστές

Τάκης Θεοδωρακόπουλος: Η Χρυσή Αυγή ασπίδα για Ελλάδα και Ευρώπη απέναντι στους Μουσουλμάνους εξτρεμιστές

Άρθρο στην εφημερίδα "Εμπρός".


Στην νέα πολιτική κατάσταση όπως διαμορφώνεται στην πατρίδα μας μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρεται σε άρθρο του στο βρετανικό περιοδικό «The Spectator» ο διάσημος Ελληνας αρθρογράφος Τάκης Θεοδωρακόπουλος. Με το γνωστό δηκτικό του ύφος, ο Sir Taki δεν κρύβει την ικανοποίησή του για την «απειλή» της Ελλάδος απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ενωση, για την οποία τρέφει μια παλαιόθεν τεκμηριωμένη αποστροφή. «Τα καλά νέα είναι ότι το ελληνικό υπόθετο πρόκειται να ανακουφίσει την οικονομική δυσκοιλιότητα της ΕΕ. Το κακό είναι ότι υπάρχει ένας Κάστρο ανάμεσά μας, -ακριβώς όπως ο Φιντέλ πριν 56 χρόνια-, ένας δημοκρατικά εκλεγμένος λαϊκιστικής. Τότε ήταν ο θείος Σαμ ο οποίος ήταν ο μπαμπούλας. Τώρα είναι η ΕΕ. Τότε η Σοβιετική αρκούδα έσπευσε προς διάσωση του Φιντέλ. Τώρα είναι ο Πούτιν. Προσωπικά, προτιμώ τον Vlad από την απρόσωπη, μη εκλεγμένη συμμορία των Βρυξελλών».

Στη συνέχεια δίνει μια εκ των έσω εικόνα των αντιδράσεων της συντηρητικής μεγαλοαστικής τάξης αλλά και μια ενδιαφέρουσα ερμηνεία της διακυβερνήσεως Σαμαρά: “Η Αθήνα ήταν πολύ ήσυχη το βράδυ της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ. Οι περισσότεροι φίλοι μου αισθάνθηκαν αποτροπιασμό για το μέγεθος της νίκης του Τσίπρα. Τους ρώτησα, τι περίμεναν μετά από τέσσερα χρόνια λιτότητας; Μια νίκη Σαμαρά; Ένας καλός φίλος αντέτεινε, «Αλλά ο Σαμαράς είναι ξάδελφος μου ...». Λες και αυτό έκανε τα πράγματα ΟΚ. Είναι περίεργοι αυτοί οι Έλληνες. Η συμμορία των Βρυξελλών εισάγει έναν δούρειο ίππο, τον Σαμαρά, για να εκτελέσει τις διαταγές της, η μεσαία τάξη εξαφανίζεται-6000 γιατροί πάνε προς τα δυτικά, και οι Έλληνες φίλοι μου είναι έκπληκτοι όταν ένας Κάστρο εμφανίζεται και κερδίζει“, σχολιάζει ο Sir Taki.

Aπό την κριτική του δεν ξεφεύγει και η πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής, δίωξη την οποία έχει και στο παρελθόν στηλιτεύσει. Αναφερόμενος στα αίτια της ήττας Σαμαρά, γράφει: “Ένας άλλος λόγος ήταν το να στρέψει η κυβέρνηση όλη την εξουσία της κατά της Χρυσής Αυγής, το λεγόμενο νεοναζιστικό κόμμα, κάτι που η Χρυσή Αυγή δεν είναι. Πολλά από τα μέλη της μαραζώνουν στη φυλακή για χαλκευμένες κατηγορίες τώρα, κάτι που θα στοιχειώνει τους Έλληνες όταν ο Τσίπρας δείξει το πραγματικό πρόσωπό του και ξεκινήσει να βάζει στη φυλακή άτομα για «αντι-ελληνικές δραστηριότητες», όπως το να μιλούν ελεύθερα κατά της μαρξιστικής πολιτικής του. 

Ας μην ξεχνάμε ότι ήταν η Χρυσή Αυγή που φρόντισε οι Μουσουλμάνοι εξτρεμιστές να μην εξαπλώσουν το κακό μήνυμά τους και τις δραστηριότητές τους ιδιαίτερα γύρω από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, τις δύο μεγαλύτερες πόλεις. Απέτρεψαν εκκολαπτόμενους τζιχαντιστές και εγκληματίες που απειλούσαν τους φτωχούς, κάτι που οι πολύπαθοι Βρετανοί και Γάλλοι θα έπρεπε να έχουν κάνει εδώ και χρόνια».Βιογραφικό


Ο Τάκης Θεοδωρακόπουλος έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Davis Cup (τένις), ενώ υπήρξε και αρχηγός της εθνικής ομάδας καράτε. Έχει κερδίσει το αμερικανικό πρωτάθλημα βετεράνων στο τζούντο δυο φορές και το 2008 ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής του τζούντο στην κατηγορία άνω των 70 ετών. Είναι αρθρογράφος στο «London Spectator» (διατηρεί τη μακροβιότερη στήλη του εμβληματικού περιοδικού), στους «Sunday Times» του Λονδίνου, στο αμερικανικό «Esquire», στο «Vanity Fair» και στο «Chronicles Magazine». Το 2002 ίδρυσε το περιοδικό «The American Conservative» με τον αμερικανό πολιτικό Pat Buchanan. Ως πολεμικός ανταποκριτής, έχει καλύψει τους πολέμους του Βιετνάμ, του Γιομ Κιπούρ και την εισβολή στην Κύπρο, το 1974. xryshaygh.com


Με ανυπόστατες κατηγορίες, ψεύδη και συκοφαντίες συνεχίζεται η πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής


Με ανυπόστατες κατηγορίες, ψεύδη και συκοφαντίες συνεχίζεται η πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής


Πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας και προβλήθηκε αναλόγως από τα καθεστωτικά μέσα και τους γνωστούς συκοφάντες κατά της Χρυσής Αυγής ένα συμβάν επίθεσης κατά μεταναστών από το Πακιστάν στην περιοχή της Ομόνοιας. Σύμφωνα με τις καταγγελίες της γνωστής ΚΕΕΡΦΑ η επίθεση έγινε από δύο άτομα, τα οποία δήλωσαν στα θύματα και τους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν ότι είναι Χρυσαυγίτες!


Όλα τα μέσα αναπαρήγαγαν την είδηση έχοντας δεχθεί ως δεδομένο ότι οι δράστες είναι Χρυσαυγίτες, παρόλο που τα εν λόγω άτομα ουδεμία σχέση έχουν με την Χρυσή ΑυγήΠρόκειται για μια πάγια τακτική συκοφαντίας και ανυπόστατων κατηγοριών πάνω στην οποία στήθηκε ένα κατηγορητήριο τέρας! Με αυτά τα ψεύδη στήθηκε και και συνεχίζεται η πολιτική δίωξη κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου και με αυτές τις συκοφαντίες παραπέμπεται σε δίκη συλλήβδην η προηγούμενη Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής, ενώ 6 εκλεγμένοι βουλευτές παραμένουν στην φυλακή.Πώς γίνεται άραγε η ηγεσία της "εγκληματικής οργάνωσης" να βρίσκεται στην φυλακή και να πραγματοποιείται μια επίθεση κατ΄ εντολήν της; Είναι τυχαίο πως στο πόρισμα της διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται ότι για τις καταγγελίες της γνωστής κρατικοδίαιτης ακροαριστερής οργάνωσης δεν προσκομίστηκαν ποτέ τα αναμενόμενα αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία θα πιστοποιούσαν την αλήθεια των καταγγελιών;


Η λάσπη δεν αγγίζει την Χρυσή Αυγή που συνεχίζει τον νόμιμο πολιτικό Αγώνα απέναντι σε αποκλεισμούς, συκοφαντίες, τρομοκρατία και πολιτικές διώξεις. xryshaygh.com


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ 6318866610479036298

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item