Widgets

Ζητούν χρηματοδότηση από την Ε.Ε. για την φιλοξενία των λαθρομεταναστών αυτοί που δήθεν θα τους έστελναν στο Βερολίνο!

Νέες εκπληκτικές δηλώσεις από τον υπουργό Προ-Πο για τους λαθρομετανάστες: “Θα τους δώσουμε και δουλειά”!
Όταν η "τρικυμία εν κρανίω" συνδυάζεται με εμμονές και ιδεοληψίες τότε παράγονται... εκπληκτικά αποτελέσματα. Ο λόγος για τον υπ. Προ-Πο Γ. Πανούση ο οποίος αναλώνει τις περισσότερες ώρες του υπουργικού του «έργου» στη φροντίδα και κοινωνική αποκατάσταση όχι των Ελλήνων (βέβαια) αλλά των λαθρομεταναστών.

Από υπουργός υπεύθυνος για τη δημόσια ασφάλεια των Ελλήνων έχει μετεξελιχθεί σε φορέα προσφοράς υπηρεσιών «κοινωνικού λειτουργού» για ανθρώπους οι οποίοι δε θα έπρεπε καν να βρίσκονται στη Ελλάδα. Θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν υπεύθυνος σε μια από τις δεκάδες ΜΚΟ αλλά προτίμησε, άγνωστο γιατί, το υπουργείο δημόσιας τάξης για να καθήκοντα εντελώς διαφορετικά από αυτά για τα οποία ορκίστηκε.

Στην αρχή είχε δηλώσει πως ο φράχτης του Έβρου δεν θα καταργηθεί. Στη συνέχεια ανέφερε πως ναι μεν δε θα καταργηθεί αλλά θα αφήσουμε ανοίγματα για μπαίνουν οι «πρόσφυγες». Επέστρεψε δριμύτερος για να πει ότι καταργούνται όλα τα κέντρα κράτησης και απελευθερώνονται οι λαθρομετανάστες. Στη συνέχεια δήλωσε πως δε θα απελευθερωθούν όλοι αλλά ειδικές κατηγορίες και σταδιακά.

Τώρα λέει ότι όχι μόνο θα απελευθερωθούν όλοι αλλά θα αναστείλει και τις απελάσεις (οι οποίες ούτος ή άλλως δεν γίνονται) αλλά και θα φροντίσει να τους βρει δουλειά γιατί η ελληνική ύπαιθρος έχει ανάγκη από χείρα! Και υπουργός Γεωργίας ο Γ. Πανούσης. «Θα τούς βρούμε δικαίωμα εργασίας, με 6μηνη αναβολή (απέλασης). Η ελληνική γη χρειάζεται χέρια, γιατί να έχουμε Μανωλάδες;» διερωτήθηκε ο υπουργός(;) ΠΡΟ.ΠΟ.
«Δεν μπορούμε πια να τους κρατούμε στα Κέντρα Κράτησης είδαμε και στα κρατητήρια παρόμοιο απάνθρωπο θέαμα. Παραβιάζουμε τους νόμους μας ήδη η Ευρώπη μας κατηγορεί για τον τρόπο που χειριζόμαστε τα θέματα αυτά» εξήγησε.

Ταυτόχρονα επισήμανε θα τους δώσει και ψυχολογική υποστήριξη!  «Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν και κοινωνική ψυχολογική υποστήριξη, θα βγαίνουν σιγά – σιγά αφότου ταυτοποιηθούν και κατηγοριοποιηθούν. Σε όλα Κέντρα Κράτησης είναι 3.500 άνθρωποι, στην Αμυγδαλέζα 1.100... Αν κάποιοι έχουν ποινικές εμπλοκές θα ελεγχθούν από το δικαστήριο, όχι από μια διοικητικής κράτηση» πρόσθεσε ο υπουργός.

«Δεν θα βγουν χωρίς διεύθυνση και χωρίς περιοριστικούς όρους όσοι βγουν (...) δεν πρόκειται να βγουν 400.000 σε μια μέρα όπως ακούω, οι υπερήλικες και τα νέα παιδιά θα βγουν. Είμαστε σε επαφές με το Δήμο Αθηναίων και άλλους φορείς για να βρούμε τρόπους μεταστέγασης αυτών των ανθρώπων» επισήμανε ο Γιάννης Πανούσης.

Και φυσικά το εύλογο ερώτημα στο παραλήρημα αυτό είναι ότι εάν είναι να απελευθερωθούν μόνο  οι υπερήλικες και τα παιδιά αυτούς θα στείλει στα χωράφια ο υπουργός Γεωργίας και Προ-Πο; Τους υπερήλικες και τους ανήλικους θα πάει στα χωράφια για να δουλέψουν; Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μετά το μνημόνιο οι συριζαίοι θα… σκίσουν και τη συνθήκη του Σένγκεν
Μετά το μνημόνιο οι συριζαίοι θα… σκίσουν και τη συνθήκη του Σένγκεν
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Αφού… έσκισαν το Μνημόνιο (φέρνοντας στη θέση του ένα… αντιμνημονιακό Μνημόνιο), οι Τσιπροκαμμένοι –τώρα που πήραν φόρα- ετοιμάζονται να… σκίσουν και τη συνθήκη Σένγκεν!

Τη σχετική εξαγγελία έκανε ο –όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω- υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ σε (αβανταδόρικη…) συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή του κομμουνιστή Παύλου Τσίμα, στον ΣΚΑΪ:

«Μπορούμε να λύσουμε το θέμα του Δουβλίνο 2,3,4,5 ή να σπάσουμε το Σένγκεν; Εγώ θα έσπαγα το Σένγκεν, αλλά μιλάω ως Γιάννης Πανούσης, μην παρεξηγηθώ. Εφόσον η Ευρώπη δεν θέλει να μας στηρίξει, απλώς μας δίνει λεφτά, για να υποστούμε εμείς όλες τις κοινωνικές και λοιπές συνέπειες πολέμων και εμφυλίων, που δεν φταίμε, θα πρέπει να μοιραστούμε αυτά τα ρεύματα. Εάν δεν θέλει, εγώ θα άνοιγα τα σύνορα, να πάνε 500.000 σε άλλες χώρες, να δούμε πόσο θα ευαισθητοποιηθεί η Ευρώπη για αυτό».

Και για να σοβαρευτούμε τώρα, η «είδηση» ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να… σκίσει τη Συνθήκη Σένγκεν, σερβίρεται στο κοινό από τα μπουκωμένα παπαγαλάκια των ψεκασμένων, για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη μεγάλη αύξηση στην είσοδο λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, τον τελευταίο μήνα, παρά τις… «κόκκινες γραμμές» του υπουργοπάνου. Όπως βλέπετε παραπάνω, το… σκίσιμο της Σένγκεν το υποστηρίζει ο Γ. Πανούσης ως Γ. Πανούσης κι όχι ως υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ. Κι έχει την ίδια αξία που έχει ο λόγος κάποιου από μας σ’ ένα… καφενείο!

Ας πάψουν, λοιπόν, να μας δουλεύουν τα λαμόγια της παραπληροφόρησης! Εθνικισμός

Πόσοι λαθρομετανάστες μας… προτίμησαν χθες;

Πόσοι λαθρομετανάστες μας… προτίμησαν χθες;
Γράφει ο Αντίοχος

Εχθές ήταν μια καθαρά χειμωνιάτικη μέρα, με έντονες βροχοπτώσεις και πολλά μποφόρ στις θάλασσες. Ωστόσο, τίποτα δεν εμποδίζει τους λαθρομετανάστες να… προτιμούν (όπως είπε κάποτε ο νυν πρόεδρος της «δημοκρατίας» τους) την Ελλάδα.

Έτσι: Είκοσι εννέα (29) «παράνομα εισελθόντες αλλοδαποί» (έτσι αποκαλούν τους λαθρομετανάστες οι Τσιπροκαμμένοι)εντοπίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της ν. Φαρμακονησίου, είκοσι επτά (27) στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της ν. Αγαθονησίου,  πενήντα δύο (52) στην παραθαλάσσια περιοχή ''ΛΑΜΠΗ'' ν. Κω, είκοσι (20) στο οδικό δίκτυο Καμαριώτισσας – Θερμά ν. Σαμοθράκης, είκοσι επτά (27) στην περιοχή ''ΜΥΣΤΕΓΝΩΝ'' ν. Λέσβου, σαράντα (40) στην περιοχή ''ΑΛΥΚΕΣ΄΄ Οινουσσών Χίου, σαράντα πέντε (45) στη θαλάσσια περιοχή βορειανατολικά ν. Σάμου, είκοσι επτά (27) στη θαλάσσια περιοχή ν. Αγαθονησίου, έξι (06) στη θαλάσσια περιοχή “ΛΑΜΝΑΣ” ν. Λέσβου, τριάντα δύο (32) στην περιοχή ''ΚΑΠΗ'' ν. Λέσβου, είκοσι πέντε (25) στην περιοχή ''ΣΚΑΛΑΣ ΣΥΚΑΜΙΝΕΑΣ'' ν. Λέσβου και εξήντα τρεις (63) στην περιοχή “ΚΡΑΤΗΓΟΣ-ΧΑΡΑΜΙΔΑ'' ν.Λέσβου.

Σύνολο: 393 μέσα σε μια μέρα και μάλιστα μέσα σε μια τέτοια μέρα που χάλαγε ο κόσμος από την κακοκαιρία! Κι αν μπαίνουν τόσοι χειμωνιάτικα, μόλις καλοκαιρέψει τι θα γίνει;

(ΥΓ): Γεια σου συνοδοιπόρε υπουργοπάνε με τις… «κόκκινες γραμμές» σου! Εθνικισμός


Ταφόπλακα του Ελληνισμού οι νέες διευκολύνσεις προς τους αιτητές πολιτικού ασύλου

Σύμφωνα με ανακοίνωση ειδησεογραφικής ιστοσελίδας, η Μονάδα Ανθρωπιστικών Θεμάτων του οργανισμού Future Worlds επιλέχθηκε ως τελικός φορέας για την υλοποίηση της Δράσης «Παροχή δωρεάν νομικής συνδρομής σε αιτητές ασύλου», με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσφύγων και την Κυπριακή Δημοκρατία.
Προ ολίγων ημερών το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είχε στιγματίσει την θλιβερή μείωση του Ελληνισμού της Κύπρου κατά 12.000 άτομα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία για το 2013.
Την στιγμή που οι Έλληνες της Κύπρου είναι αντιμέτωποι με βιολογικό αφανισμό, η Κυβέρνηση διοργανώνει διαγωνισμούς με φορείς του εξωτερικού που προωθούν τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης για να κάνει ελκυστικότερη και ανετότερη την διαδικασία έγκρισης των αιτητών πολιτικού ασύλου!
Η ένοχη σιωπή των υπολοίπων πολιτικών δυνάμεων στο θέμα των αιτητών, καθιστούν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα την μοναδική ασπίδα του Ελληνισμού στα σχέδια των ξένων κέντρων για αλλοίωση του πληθυσμού της Κύπρου.
Σαν Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ζητούμε από την Κυβέρνηση αντί να διοργανώνει διαγωνισμούς προς όφελος των αλλοδαπών, να λάβει μέτρα που θα βοηθήσουν τους νέους ανθρώπους να δημιουργήσουν οικογένειες, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η βιολογική συνέχεια των Ελλήνων της Κύπρου, για να πάψουμε να είμαστε μειονότητα στο σύνολο του πληθυσμού της Κύπρου.
Γραφείο Τύπου
Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.)ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από την Αριστεία στην αχρηστία
Εξάδελφος του Καντάφι προειδοποιεί: 10-50 άτομα ανάμεσα σε κάθε 1000 λαθρομετανάστες είναι τρομοκράτες!
Κατοίκους με προνόμια, χωρίς υποχρεώσεις κάνει η Κυβέρνηση

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ 5596121641134208726

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item