Widgets

ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ! Μέχρι και ο Σόιμπλε με το χάλι των υπόδουλων κυβερνώντων: Ψευταράδες οι νυν, ανύπαρκτοι οι πρώηνΟι διαχρονικοί στίχοι του μεγάλου σατυρικού ποιητή Γ. Σουρή "Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα, τι γαϊδάρους βγάζεις τώρα..." επιβεβαιώνονται καθημερινά. Η Ελλάς παρόλο που είναι μια πλούσια χώρα με κορυφαία γεωστρατηγική θέση, ορυκτό πλούτο, γεωργία και κτηνοτροφία συνεχίζει να αντιμετωπίζεται ως ο απόκληρος της ευρωπαϊκής οικογένειας, δέσμια των δανείων και των εθελόδουλων πολιτικών ηγεσιών.
Δεν είναι τυχαίο ότι οι ελληνικές αντιπροσωπείες αντιμετωπίζονται με γέλια και ειρωνεία σαν τους ζητιάνους δίχως καμία αξιοπρέπεια. Χαρακτηριστικά ήταν όσα είπαν άνθρωποι του Σόιμπλε στον ανταποκριτή του Βήματος στο Βερολίνο, Νίκου Χειλά για την προσπάθεια του Γιάνη Βαρουφάκη και του Αλέξη Τσίπρα να παρουσιάσουν το αποτέλεσμα του Eurogroup σαν δική τους νίκη. «Γελάσαμε ακούγοντας το, αλλά δεν θελήσαμε να του δώσουμε συνέχεια. Το κείμενο της συμφωνίας μιλά από μόνο του».
Παράλληλα όμως έδωσε τον τόνο και για τους ανύπαρκτους προκατόχους Σαμαρά και Βενιζέλο που έλεγαν βροντερά "Ναι σε όλα" δίχως καμία συζήτηση: «η νέα κυβέρνηση έδειξε ένα σθένος στις διαπραγματεύσεις, που ήταν εντελώς ανύπαρκτο στις προκατόχους της».
Το πιο σημαντικό όμως ήταν όσα είπε για την ισχύ του τρέχοντος προγράμματος: "...Συμφωνούμε και με την πρόταση του Βαρουφάκη για διατήρηση του 70% του σημερινού προγράμματος και την αντικατάσταση του 30% με μέτρα που θα επιλέξει ο ίδιος. Πάντα υπό την προϋπόθεση βέβαια, ότι τα νέα μέτρα θα είναι «δημοσιονομικά ουδέτερα», δεν θα γίνονται δηλαδή εις βάρος του ελληνικού προϋπολογισμού, ή των χρημάτων των δανειστών".
Ως παράδειγμα για την «ευελιξία» ανέφερε τις αποκρατικοποιήσεις. «Αν η Αθήνα λέει, ότι η ιδιωτικοποίηση εταιριών του δημοσίου είναι ασύμφορη, επειδή δεν βρίσκει αγοραστές, ή επειδή η τιμή πώλησης είναι εξευτελιστική, εντάξει, το αποδεχόμαστε. Τότε όμως, πρέπει να αντικαταστήσει το κενό σε έσοδα που προκύπτει από τη μη πώληση με εισπράξεις από την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου τσιγάρων και την πάταξη της φοροδιαφυγής». «Το βασικό για μας ήταν η αναγνώριση του τρέχοντος προγράμματος. Από την στιγμή που η Αθήνα προχώρησε σε αυτό, πρόσθεσε, δεν είχαμε κανένα λόγο πλέον να φαινόμαστε σκληροί».
Με λίγα λόγια αφού μας κάνουν την δουλειά, φαινόμαστε και εμείς θετικοί για να μην εξεγείρεται ο λαός που προδόθηκε. Υπάρχει κανείς που δεν το κατάλαβε; ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!
  • ΧΑΜΟΣ στο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ SYRIZA μετά από τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ Γλέζου: «Μανώλη, μην ξυπνάς τον Λαό από τα ψέματά μας!»

Ανακοίνωση Λαϊκού Συνδέσμου για τις μνημονιακές δεσμεύσεις του Σύριζα
Η καταστροφική μνημονιακή πολιτική συνεχίζεται, ο Σύριζα εφαρμόζει όλα τα αιματηρά μέτρα σε βάρος των Ελλήνων πολιτών και η μοναδική δύναμη που αντιστέκεται στην ανθελληνική πολιτική των ξένων τοκογλύφων είναι η Χρυσή Αυγή. - Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη συνεπής αντιμνημονιακή δύναμη και απαιτεί την άμεση έναρξη λογιστικού ελέγχου για το δημόσιο χρέος και εξεταστική επιτροπή για την παράδοση της χώρας στην διεθνή τοκογλυφία.   Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!
Μέχρι και Γερμανοί καθηγητές ιστορίας κατάλαβαν πως ο Σύριζα είναι ίδιος με το ΠΑΣΟΚ του 1981
«Πρώτη φορά αριστερά», είναι το σύνθημα που αρέσκονται να χρησιμοποιούν οι στρατευμένοι του δημοσιογραφικού και «πνευματικού» κόσμου, μετά τον σχηματισμό της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου. Είναι όμως «πρώτη φορά αριστερά» ή μήπως είναι «ΠΑΣΟΚ ξανά»;
Γερμανός καθηγητής Ιστορίας απαντά ανεπιφύλακτα το δεύτερο! Ο Χάιντς Ρίχτερ είναι καθηγητής σύγχρονης ελληνικής και κυπριακής ιστορίας στο Πανεπιστήμιο του Μάνχαϊμ και σε συνέντευξή του στη γερμανική ραδιοφωνία υπήρξε εξόχως ακριβής στις επισημάνσεις του, αποδεικνύοντας πως όχι μόνο διδάσκει αλλά έχει γίνει βαθύς γνώστης της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητος.
Ο κύριος Ρίχτερ επισημαίνει ότι «οι πλούσιοι ήταν απαλλαγμένοι από φόρους από τότε που υπάρχει το ελληνικό κράτος, από το 1830», επιχειρώντας να καταδείξει το άδικο και ανισομερές του ελληνικού φορολογικού συστήματος, από συστάσεως του ελληνικού κράτους. Το σημείο όμως το οποίο υπερτονίζει είναι το ακόλουθο:
«Η πολιτική κουλτούρα διαφέρει με τρόπο ώστε οι πελατειακές σχέσεις δεν είναι αντίστοιχες με εκείνες της δυτικής Ευρώπης», λέει ο Γερμανός καθηγητής και συμπληρώνει: «πρόκειται για ένα ολόκληρο κλειστό σύστημα. Και γι' αυτό οι "συνταγές" που λειτουργούν στη δυτική Ευρώπη, δεν λειτουργούν εκεί».
Ο Χάιντς Ρίχτερ εντοπίζει την απαρχή της βαρύτατης ασθένειας του ελληνικού πολιτικού συστήματος στην περίοδο της Οθωμανικής κατοχής στην Ελλάδα. Στηλιτεύει τις πελατειακές δομές του ελληνικού κράτους, εκτιμώντας πως αυτό άρχισε να δημιουργείται από την επαναστατική ακόμη περίοδο 1821-1830, ενώ άρχισε να μορφοποιείται με τον σχηματισμό των πολιτικών κομμάτων, τα οποία ο καθηγητής ισχυρίζεται πως είναι κόμματα μόνο κατ' όνομα!
«Στην πραγματικότητα είναι πελατειακές πυραμίδες, που αποτελούνται από ηγέτες, ορισμένους υψηλά ιστάμενους και από υποδίκτυα. Οι πυραμίδες διατηρούνται με τα επονομαζόμενα "ρουσφέτια", δηλαδή χάρες"!
Ερωτηθείς για το πώς βλέπει την κυβέρνηση Σύριζα στην Ελλάδα, ο καθηγητής σύγχρονης ελληνικής και κυπριακής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο του Μάνχαϊμ υπήρξε ξεκάθαρος: «δεν διακρίνω στο Σύριζα κάτι διαφορετικό από το παρελθόν»! Και εξηγεί: «η σημερινή κατάσταση μου θυμίζει καταπληκτικά το 1981, όταν ανέλαβε την εξουσία ο Ανδρέας Παπανδρέου και είχε περίπου τα ίδια συνθήματα που έχε σήμερα ο ΤσίπραςΤο ΠΑΣΟΚ φαινόταν τότε εξίσου αριστερό, εξίσου επαναστατικό, όσο φαίνεται σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν άλλαξε τίποτα»!
ΠΑΣΟΚ ξανά λοιπόν, κι ας προσποιούνται οι πρασινοφρουροί πως με τον Σύριζα ήρθε στην εξουσία για πρώτη φορά η Αριστερά. Ούτε οι Γερμανοί δεν τους πιστεύουν.  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ  ΕΠΙΣΗΣ: ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΕΡΨΙΝ ΤΟΥ ΠΟΠΟΛΟΥ! ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΙΣ; ΚΑΙ  Η ΡΗΞΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

Σφάζονται για τα e-mail πρώην και νυν κυβερνώντες, αλλά το γεγονός παραμένει: Οι διεθνείς τοκογλύφοι μας κυβερνάνε διά αλληλογραφίας!

«Πόλεμος» ξέσπασε μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ από τη μία και ΝΔ – ΠΑΣΟΚ από την άλλη για το περιβόητο e – mail του Βαρουφάκη προς την τρόικα. Σύμφωνα με την σχεδόν ταυτόχρονη ανακοίνωση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, το e – mail Βαρουφάκη είναι χειρότερο από το αντίστοιχο που είχε λάβει προ μηνών ο Χαρδούβελης, ως τότε υπουργός οικονομικών.
Όπως χαρακτηριστικά σημείωνε ο Σαμαράς: «Με το email Βαρουφάκη: Αφού η Κυβέρνηση αποδέχθηκε προχθές την παράταση του Μνημονίου, και ενώ έχει ήδη αποδεχθεί τη βιωσιμότητα του χρέους, σήμερα με την πρόταση  Βαρουφάκη αποδέχθηκε και το e-mail Χαρδούβελη»
Όμως εδώ υπάρχει μία «λεπτομέρεια» που κάνει την διαφορά: Πριν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, η ΝΔ αρνιόταν πεισματικά και επίμονα την ύπαρξη του e – mail Χαρδούβελη. Από την άλλη μεριά ο Σύριζα μεμφόταν τη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας ότι το e – mail Χαρδούβελη είναι το «κρυφό πρόγραμμά» της, τονίζοντας σε όλους τους τόνους ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να κυβερνάται τοιουτοτρόπως.
Τελικώς η Νέα Δημοκρατία, αλλά και το ΠΑΣΟΚ, αποδέχτηκαν τελικά την ύπαρξη του περιβόητου e – mail, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό ότι είναι ανάλγητοι και αναίσχυντοι πολιτικοί απατεώνες. Από την άλλη μεριά ο Σύριζα για άλλη μία φορά αντί να… σκίσει τα μνημόνια και τα e – mail, αποδέχτηκε εν τέλει την όλη κατάσταση και ανέμενε με προσμονή το απαντητικό e – mail των διεθνών τοκογλύφων, ενώ τώρα αναμένει την έγκριση του Γερμανικού Κοινοβουλίου, ή του 4ου Ράιχ όπως το λέγανε.
Το ζητούμενο, πέρα από όλα αυτά, είναι ότι η χώρα συνεχίζει και κυβερνάται διά… αλληλογραφίας από τους διεθνείς τοκογλύφους. Για να μπορέσει η Ελλάδα να κατακτήσει την Εθνική της Ανεξαρτησίας και το αυτοδιοίκητό της, απαιτεί μία Εθνική Ηγεσία που προτίθεται να συγκρουστεί με το διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο και τους εγχώριους λακέδες του, ροζ, κόκκινους, γαλάζιους, πράσινους, ψεκασμένους ή ποταμίσιους, καναλάρχες ή εργολάβους.  ΠΗΓΗ
Ηλίας Παναγιώταρος: Κανείς δικαστικός λειτουργός δεν μπορεί να καταλύει το Σύνταγμα
Ο αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε σήμερα στην Ολομέλεια για την παράνομη απόφαση της εισαγγελέως φυλακών να στερήσει την άδεια από τους παράνομα προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να παρευρεθούν στην Ολομέλεια.
Συνηγορώντας στην τοποθέτηση του Προεδρείου της Βουλής ότι η Βουλή οφείλει να λειτουργεί με 300 βουλευτές, δήλωσε:
"Το άρθρο 52 του Συντάγματος λέει η ελεύθερη και ανόθευτη εκδήλωση της λαϊκής θέλησης, ως έκφραση της λαϊκής κυριαρχίας τελεί υπό την εγγύηση όλων των λειτουργών της Πολιτείας που έχουν υποχρέωση να διασφαλίζουν σε κάθε περίπτωση. Η Βουλή λειτουργεί με 300 βουλευτές και όχι με 294.
Ξέρουμε ότι δεν θα μας θέλατε εδώ καθ΄ οποιονδήποτε τρόπο. Από την στιγμή που ο ελληνικός λαός με νωπή εντολή μας έχει κατατάξει ως τρίτη πολιτική δύναμη θα πρέπει να το σεβαστείτε. Δεν είναι δυνατόν ένας χαμηλόβαθμος εισαγγελέας να καταλύει το Πολίτευμα". ΠΗΓΗ

Η. Παναγιώταρος: Ο Σαμαράς κατέλυσε το Σύνταγμα και το Πολίτευμα - 2 ΒΙΝΤΕΟΟ βουλευτής Αττικής Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε στην Ολομέλεια της Βουλής πως το Σύνταγμα και το Πολίτευμα έχει καταλυθεί στην Ελλάδα από τον σκευωρό Σαμαρά και ένα επίορκο παραδικαστικό κύκλωμα που ενορχήστρωσε και πραγματοποίησε την παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής.

Ο Συναγωνιστής επισήμανε για ακόμη μια φορά πως δεν γίνεται ένας χαμηλόβαθμος δικαστικός λειτουργός να γίνεται ρυθμιστής του Πολιτεύματος δηλώνοντας: "Η αιτιολογία του αναπληρωτή εισαγγελέα φυλακών Κορυδαλλού για την μη χορήγηση άδειας στους παράνομα προφυλακισμένους βουλευτές να εκπληρώσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα ήταν ότι "οι κοινοβουλευτικές συνεδριάσεις δεν εμπίπτουν στην έννοια των επαγγελματικών αναγκών των κρατουμένων βουλευτών".  Αν αυτό τιμά το Κοινοβούλιο, τότε προχωρήστε σε οποιαδήποτε διαδικασία.

Μιλάμε για την διάκριση των εξουσιών, όταν όλοι έχετε ακούσει την τηλεφωνική συνομιλία του πρώην πρωθυπουργού σε ανώτερο δικαστικό τι να κάνει με τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής όταν πήγαιναν στον ανακριτή, όταν όλοι έχετε ακούσει και έχετε δει το βίντεο Μπαλτάκου, το οποίο έχει επιβεβαιωθεί πλήρως. Στην συνέχεια έχουμε την ομολογία Σαμαρά ότι πήρε τηλέφωνο για να προφυλακιστούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και την ομολογία Αθανασίου που δύο φορές παραδέχτηκε εντός Κοινοβουλίου ότι πήρε τηλέφωνο την προϊσταμένη του Πρωτοδικείου. Έτσι λειτουργεί η "Δημοκρατία". Όποιος θέλει ας στρουθοκαμηλίζει, εμείς δεν θα το κάνουμε".

Στην συνέχεια ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος τόνισε πως οι ευαισθησίες των πολιτικών είναι υποκριτικές, καθώς δεν έδειξαν την ίδια ευαισθησία όταν συλλαμβάνονταν παράνομα ο Αρχηγός και 5 βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Τέλος, τόνισε πως όλοι γνωρίζουν ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι αθώοι και η δίωξη καθαρά πολιτική. Γι΄ αυτό και ο ελληνικός λαός εξέλεξε για τέσσερις συνεχόμενες φορές την Χρυσή Αυγή!
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής τελικά αποχώρησαν για να μην νομιμοποιήσουν μία ακόμα παράνομη κοινοβουλευτική διαδικασία. ΠΗΓΗ
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η Βουλή πρέπει να λειτουργεί με 300 βουλευτές! ΒΙΝΤΕΟΗ πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, τιμώντας τον θεσμό και την θέση της ζήτησε να αναβληθεί η προγραμματισμένη για σήμερα συζήτηση και λήψη απόφασης για την άρση ασυλίας του Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς κατά παράβαση του Συντάγματος και δίχως καμία αιτιολογία η εισαγγελέας φυλακών Κορυδαλλού δεν έδωσε άδεια στους παράνομα προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να παρευρεθούν στην Ολομέλεια.
Παρόλο που η Βουλή είχε στείλει προσκλήσεις στους παρανόμως εγκλείστους βουλευτές να παρερευθούν στην σημερινή Ολομέλεια, η εισαγγελέας φυλακών του Κορυδαλλού κατέλυσε για ακόμη μια φορά το Πολίτευμα, στερώντας αναιτιολόγητα την εν λόγω άδεια.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η κα Κωνσταντοπούλου δεν γίνεται ένας χαμηλόβαθμος δικαστικός λειτουργός να γίνεται ρυθμιστής του Πολιτεύματος και να στερεί από νομίμως εκλεγμένους βουλευτές να εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό στο Κοινοβούλιο.
Η σύνθεση του Κοινοβουλίου πρέπει να είναι πλήρης και όλοι οι βουλευτές να μπορούν να ασκούν τα καθήκοντά τους. ΠΗΓΗ

Η απάντηση που δεν μπόρεσε να δώσει ο «ροκ σταρ» υπουργός οικονομικών
Χρόνια μας πιλατεύουν οι προσφάτως αναγορευθέντες στο τιμόνι της χώρας «σύντροφοι» της αριστεράς με τις μεγαλόστομες αντικαπιταλιστικές και φιλεργατικές τους ατάκες.
Τι έγινε όμως ξαφνικά μόλις ανέλαβαν την ευθύνη της διακυβέρνησης; Πού πήγε το μαχητικό τους μένος και οι ρηξικέλευθες προτάσεις του «ροκ σταρ» Γιάνη Βαρουφάκη;
Που χάθηκε ο οίστρος των διεκδικήσεων για το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές επανορθώσεις από τη Γερμανία, του Μανώλη Γλέζου; Τι έγινε με το ρωσικό εμπάργκο; Πως βρέθηκαν αγκαλιά αυτοί οι αντιφασίστες αριστεροί με τους ναζί του Κιέβου;
Προφανώς υπάρχει ένα μεγάλο κενό, ανάμεσα σε αυτό που περίμενε ο ελληνικός λαός να πράξει η νέα κυβέρνηση και σε αυτό που τελικά δρομολογήθηκε στις Βρυξέλλες.
Ένα κενό που μόνο μια πολιτική δύναμη μπορεί να καλύψει, ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή. Η μόνη δύναμη που μπορεί να εκφράσει με γνήσιο τρόπο τη μοναδική πραγματική απάντηση που ταιριάζει στην περίπτωση.
Μια απάντηση που αναβλύζει κατ’ ευθείαν μέσα από τα βάθη της ελληνικής ψυχής, φουσκώνοντας τα στήθη των Ελλήνων από εθνικό μένος, φέρνοντας στα χείλη τους ψιθυριστά τα λόγια του Κύπριου ποιητή Θεοδόση Πιερίδη σαν ένα νέο παιάνα του Ελληνισμού που περιμένει την άγια μέρα της Ανάστασης του Έθνους:
Λογαριάστε λάθος με το νου σας εμπόροι
δε μετριέται πατρίδα λευτεριά με τον πήχη
κι αν μικρός είν’ ο τόπος και το θέλει και μπόρει
τον ασήκωτο βράχο να τον φάει με το νύχι
Τούτη δίψα δε σβήνει τούτη η μάχη δεν παύει
χίλια χρόνια αν περάσουν δεν πεθαίνουμε σκλάβοι
Όχι εσάς δε σας θέλει τούτη γη δε σας ξέρει
όλα εδώ είναι δικά μας τι απ’ το κάθε λιθάρι
απ’ το χώμα το δέντρο το νερό και τ’ αγέρι
το κορμί μας μια στάλα για να γίνει έχει πάρει
η ψυχή μας επήρε μια πνοή απ’ το καθένα
όλα εδώ είναι δικά μας μα για σας όλα ξένα
Γιατί εσείς είστε ξένοι κι όσα βάγια αν κρατάτε
τούτη η γη δεν πουλιέται δεν της γίνεστε φίλοι
η πατρίδα είναι μάνα έχει μνήμη θυμάται
απ’ τον άγιο της κόρφο ποια βυζάξανε χείλη
κι γλυκιά μας Ελλάδα ήταν είναι θα μένει
για τα τέκνα της μάνα μα για σας πάντα ξένη
Τούτη δίψα δε σβήνει τούτη η μάχη δεν παύει
χίλια χρόνια αν περάσουν δεν πεθαίνουμε σκλάβοι


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ : Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΒΓΑΖΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Σύμφωνα με τα επίσημα και αδιαμφισβήτητα στοιχεία που έχει στα χέρια της η εφημερίδα Ακρόπολη και τα οποία προέρχονται από την Τράπεζα της Ελλάδος, την περίοδο 2010-2012, ο Σαμαράς- επί πρωθυπουργίας του- έβγαζε λεφτά στο εξωτερικό, την ώρα που ζητούσε από το ελληνικό λαό θυσίες και «αίμα»!
Το όνομά του συμπεριλαμβάνεται σε μια λίστα με 174 βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, στην συντριπτική τους πλειοψηφία από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ενώ ακολουθούν του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι απέστειλα εμβάσματα στο εξωτερικό την περίοδο της κρίσης.


Η συγκεκριμένη λίστα περιλαμβάνει πολύ μεγάλα «λαβράκια». Μεταξύ αυτών και πολιτικούς αρχηγούς, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στην επιβολή των μνημονιακών πολιτικών: Βαγγέλης Βενιζέλος, Γιώργος Παπανδρέου και Φώτης Κουβέλης που υπήρξαν οι αναμφισβήτητοι συνεργάτες, του πρωταγωνιστή της καταστροφής της μεσαίας τάξης και της οριστικής επιβολής των εντολών των δανειστών, Αντώνη Σαμαρά. ΠΗΓΗ


Όταν τους είπαμε πράκτορες της Άγκυρας παρεξηγήθηκαν: Οι τουρκόφρονες συριζαίοι βουλευτές ζητούν την προδοσία της Ελλάδος


Συνέντευξη σε τούρκικη εφημερίδα έδωσαν οι τουρκόφρονες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και Αϊχάν Καραγιουσούφ, και μίλησαν για τα ζητήματα που άπτονται των συμφερόντων και των επιδιώξεων της Τουρκίας. Στην «ημερήσια διάταξη» της συνεντεύξεως ο φράκτης του Έβρου, οι μουφτήδες και φυσικά η «τούρκικη» μειονότητα, όπως αρέσκονται να αποκαλούν τους Έλληνες Μουσουλμάνους της Θράκης.
Οι τουρκόφρονες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αφότου παπαγάλισαν τις θέσεις της Τουρκίας για τα συγκεκριμένα ζητήματα, εναπόθεσαν τις ελπίδες του στον Τσίπρα. Συγκεκριμένα ο Ζεϊμπέκ είπε: «Ο Τσίπρας γνωρίζει καλά τα προβλήματά μας. Μας έχει πει ότι οι διακρίσεις εις βάρος των Τούρκων πρέπει να σταματήσουν. Επίσης έστειλε μήνυμα λέγοντας πως θα κατεδαφίσει το τείχος του αίσχους που έχει μήκος 12,5 χιλιόμετρα».
Φυσικά, βάσει των διεθνών Συνθηκών, αλλά και της πραγματικότητας, στην Θράκη δεν κατοικούν «τούρκοι», αλλά Έλληνες Μουσουλμάνοι, οι οποίοι δεν υφίστανται την οποιαδήποτε διάκριση. Όμως ο τουρκόφρονας βουλευτές δεν αναφέρεται στα θρησκευτικά ή τα αστικά δικαιώματα των ανθρώπων, αλλά στο κατά πόσο θα διαχέεται η τουρκική προπαγάνδα ελευθέρως από το προξενείο, προς τους ανυποψίαστους πολίτες. Όσον αφορά δε, το «τείχος του αίσχους», ο λόγος φυσικά για τον φράχτη του Έβρου, ο οποίος παρότι πλήρως αποτυχημένος, έχει έναν συμβολισμό εναντίον των τούρκων δουλεμπόρων, που εργάζονται υπέρ του σχεδίου Οζάλ, για κατακλυσμό της Ελλάδας με λαθρομετανάστες.
Το πραγματικό ζητούμενο, όμως, για τους τουρκόφρονες ήταν και είναι, όπως προείπαμε, η τουρκοποίηση της ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας, Προς αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε και η ερώτηση του τούρκου δημοσιογράφου σχετικά με την παράνομη οργάνωση «τουρκική ένωση Ξάνθης», για να λάβει την απάντηση από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι «μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αντιταχθεί στις πρακτικές αντι-μειονότητας στην Ελλάδα», εννοώντας ότι επί ΣΥΡΙΖΑ θα αναγνωριστεί αυτή η παράνομη οργάνωση. Στο ζήτημα των μουφτήδων, τάχτηκαν υπέρ των ψευδομουφτήδων, λέγοντας ότι «δεν μπορεί να διορίζονται οι μουφτήδες από την Αθήνα».
«Η Ελλάδα χρειάζεται την Τουρκία» είναι η απόληξη της όλης συζητήσεως. Ο λόγος, φυσικά, για τον τουρισμό και την εύκολη εκχώρηση βίζας προς τους φιλόδοξους «επισκέπτες από την γείτονα», σε μία μπουτάρεια απομίμηση μεταξύ τουρκοφρόνων. Αλήθεια, όμως, πως συνάδει η εκχώρηση βίζας σε τούρκους την στιγμή που το τουρκικό προξενείο δρα υποχθόνια, υποστηρίζοντας παράνομες οργανώσεις που φιλοδοξούν την απόσχιση εθνικών εδαφών από την ελληνική επικράτεια. Και με ποιο τρόπο αμύνεται το ελλαδικό κράτος έναντι αυτή της επιθετικότητας; Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως παρατέθηκε από τους βουλευτές του, ήταν εξόχως σαφές: Άμυνα με την όπισθεν!
Η Χρυσή Αυγή ως μόνη Εθνική Αντιπολίτευση σε αυτόν τον τόπο, δηλώνει ότι οι μεθοδεύσεις του τουρκικού προξενείου ουδέποτε θα γίνουν κυβερνητική πολιτική στην ΕλλάδαΗ Εθνική Προδοσία δεν θα περάσει!  ΠΗΓΗ


Εμπόλεμη ζώνη στο Ζεφύρι: Ρομά πυροβόλησαν αστυνομικό στο πρόσωπο με καραμπίνα

Ξεσάλωσαν οι Ρομά - Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα
Ο νεαρός αστυνομικός μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Οι δύο Ρομά δράστες συνελήφθησαν έπειτα από επιχείρηση της αστυνομίας.
Ένα αιματηρό επεισόδιο με θύμα έναν αστυνομικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Ζεφύρι. Όλα ξεκίνησαν όταν άντρες τοπικού Αστυνομικού Τμήματος δέχθηκαν κλήση προκειμένου να ελέγξουν ένα ύποπτο όχημα. Ωστόσο, στην οδό Φιλιππιάδος, ένας άγνωστος άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους.
Τα πυρά δεν ήρθαν, όμως, από το όχημα που επιχείρησαν να ελέγξουν, αλλά από την ταράτσα ενός παρακείμενου σπιτιού και όπως έγινε γνωστό, από μια καραμπίνα!
Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ένας αστυνομικός στο πρόσωπο και να μεταφερθεί στη συνέχεια στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, σύμφωνα με τους γιατρούς.
Πίσω από την επίθεση βρίσκονταν δύο Ρομά, ένας 19χρόνος και ένας 45χρονος, πατέρας και γιος. Και οι δύο συνελήφθησαν έπειτα από επιχείρηση της αστυνομίας. Σημειώνεται ότι οι συλληφθέντες, κατά το παρελθόν έχουν απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών. ΠΗΓΗ


Μια οφειλόμενη απάντηση στον «υποβρύχιο» αντισυνταγματολόγο Βενιζέλο
Ευθεία μομφή εξαπέλυσε εχθές στη Βουλή κατά της Προέδρου, Ζωής Κωνσταντοπούλου ο αρχικαρεκλάρχης του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σχετικά με την πρόταση του Προεδρείου να αναβληθεί η ψηφοφορία περί του αιτήματος περί άρσεως της ασυλίας του Άδωνι Γεωργιάδη, επειδή δεν μπορούσε, με ωμή παρέμβαση της δικαστικής εξουσίας, να συγκροτηθεί η Ολομέλεια της Βουλής. Ο Βενιζέλος ομίλησε για παραβίαση της διάκρισης των εξουσιών που υποτίθεται ότι συνετελέσθη από την ομολογουμένως θετικά πρωτοφανή δημοκρατικότητα του Προεδρείου.
Το διπλό ειρωνικό αστείο είναι ότι η μομφή περί παραβίασης της διάκρισης των εξουσιών έγινε: α) Από τον Βενιζέλο και β) Κατά την διάρκεια ψηφοφορία περί άρσεως ή μη ασυλίας ενός βουλευτή.
Είναι αστείο ότι επικαλέστηκε την διάκριση των εξουσιών ο Βενιζέλος, ο οποίος επί πολύ καιρό ήταν «εταίρος πλήρους ευθύνης» του αρχισκευωρού Σαμαρά και συνεπώς είναι κοινωνός, αν όχι συνένοχος, των ωμών παρεμβάσεων που έγιναν (και γίνονται μέχρι σήμερα όπως δείχνει η χθεσινή «απόφαση» του Εισαγγελέα) από την προηγούμενη κυβέρνηση, ώστε να προφυλακιστούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ενδεικτικά του θυμίζουμε μόνο το ηχητικό ντοκουμέντο που ακούγεται ο πρώην πρωθυπουργός να διατάσσει την προφυλάκιση βουλευτών.  ΠΗΓΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4560822190817372827

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item