Widgets

ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ: «Αν το SYRIZA συμβιβαστεί ("ξεβρακωθεί"), τότε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα κάνει ΕΠΕΛΑΣΗ»Οι Financial Times προειδοποιούν: Εάν συμβιβαστεί ο Σύριζα, θα κυριαρχήσει στην Ελλάδα η Χρυσή Αυγή!Καμπανάκι κινδύνου κρούουν οι Financial Times, προειδοποιώντας την κυβέρνηση Σύριζα πως σε περίπτωση συμβιβασμού με τους Ευρωπαίους δανειστές ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την πολιτική επικράτηση της Χρυσής Αυγής.
Το άρθρο που υπογράφεται από τον Wolfgang Münchau επιχειρεί μια εκτίμηση των επιλογών της ελληνικής κυβέρνησης εις ότι αφορά την στάση της κατά την προσεχή συνεδρίαση του Eurogroup. Ο αρθρογράφος συστήνει στην κυβέρνηση Σύριζα να τηρήσει σκληρή στάση έναντι των δανειστών, στον υπουργό Οικονομικών δε, Γ. Βαρουφάκη, να διατηρήσει την ψυχραιμία του απέναντι στην ψυχρότητα που θα αντιμετωπίσει από τους ομολόγους του κατά τη διάρκεια του Eurogroup της Δευτέρας.
Στην πραγματικότητα, ο κύριος Münchau έχοντας διακρίνει τις ξεκάθαρες τάσεις συμβιβασμού από μέρους Σύριζα, κρούει τον κώδωνα του πραγματικού κινδύνου ο οποίος δεν είναι άλλος από το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή. Επισημαίνει κατά λέξη ο αρθρογράφος των Financial Times: «Το χειρότερο σενάριο θα ήταν για την ελληνική κυβέρνηση να αποδεχθεί την ήττα. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ συναινέσει...τότε πολιτικά θα φθαρεί και οι πολίτες θα στραφούν στην Χρυσή Αυγή».
Πράγματι, οι δηλώσεις Τσίπρα και Βαρουφάκη κατά το πρόσφατο παρελθόν, κινούνται ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος: εκλιπαρούν για τον οίκτο των δανειστών, καθώς εάν συμφωνήσουν συνολικά στις απαιτήσεις τους (πράγμα το οποίο επί της ουσίας επιθυμούν) τότε θα γιγαντωθεί εκλογικά η Χρυσή Αυγή. Συνοπτικά λοιπόν, η τακτική Σύριζα έναντι των δανειστών, την οποία επικροτούν οι Financial Times, είναι η ακόλουθη: δεν επιθυμούμε να συγκρουστούμε, θέλουμε να συμφωνήσουμε, αλλά τυχόν καθολική αποδοχή των απαιτήσεών σας θα εξοργίσει τον Ελληνικό Λαό που θα στραφεί στη Χρυσή Αυγή.
Κατά συνέπεια, για την συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ δεν υπάρχει όχι plan B αλλά ούτε καν plan A για τις διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους «εταίρους». Μοναδικό «διαπραγματευτικό χαρτί» της ξενόδουλης συγκυβέρνησης των προθύμων, είναι η απειλή ανόδου της Χρυσής Αυγής. Προς τούτο και διαρρέεται από τα πλήρως ελεγχόμενα από τους εξουσιαστές μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς και από τους απατεώνες των κίβδηλων δημοσκοπήσεων, η υποτιθέμενη απαίτηση της πλειοψηφίας του Λαού μας για έναν «έντιμο συμβιβασμό». Όπου όμως «έντιμος συμβιβασμός», είναι στην πραγματικότητα το ωραιοποιημένο περιτύλιγμα της διατήρησης της Πατρίδος και του Λαού μας στην αισχρή και απάνθρωπη δουλεία των τόκων.
Με το πέρασμα του χρόνου και δεδομένου του ραγιαδισμού που διακρίνει τις ηγεσίες των πολιτικών κομμάτων ολόκληρου του αντισυνταγματικού τόξου, καθίσταται βεβαία και αναπόφευκτη η ισχυροποίηση της μοναδικής πολιτικής δύναμης η οποία έχει τη θέληση αλλά και τη δύναμη να εκφράσει αγνά και καθάρια την απαίτηση των Ελλήνων για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.  Ευάγγελος Καρακώστας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!:
Καμία υποχώρηση στους εκβιασμούς των τοκογλύφων: Είμαστε Πατρίδα και όχι αποικία!

Προδοσία της Λαϊκής εντολής οποιαδήποτε μνημονιακή συμφωνία
Το γεγονός ότι σήμερα οι «εταίροι», όπως τους αποκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ή διεθνείς τοκογλύφοι, όπως τους αποκαλούμε εμείς, έθεσαν τελεσίγραφο, ώστε να υπάρξει παράταση του παρόντος μνημονίου φέρνει την κυβέρνηση ενώπιον της προεκλογικής της ρήσης: «Ιδού η Ρόδος» κύριοι και κυρίες.
Τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος επαναλαμβάνουμε έδωσε σαφέστατη λαϊκή εντολή, δεν τον αφορά αν θα είναι «παράταση του παρόντος» ή «τετράμηνο ενδιάμεσο πρόγραμμα χωρίς μονομερείς ενέργειες», όπως το ονόμασε ο Βαρουφάκης στις δηλώσεις του, αφού στην ουσία πρόκειται για το ίδιο πράγμα. Επίσης αδιάφορο αν ο Βαρουφάκης θα υπογράψει χαρτί του Ντάισελμπολουμ ή του Μοσκοβισί.
Ο Ελληνικός Λαός με μεγάλη πλειοψηφία έχει δώσει σαφέστατη εντολή στην κυβέρνηση να προχωρήσει σε άμεση καταγγελία του μνημονίου, κατάργηση των μνημονιακών μέτρων και διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους.
Οποιαδήποτε υποχώρηση από την μία και μοναδική «κόκκινη γραμμή» που έθεσε ο Ελληνικός Λαός με την ψήφο του είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ και συνιστά κατάφορη παραβίαση της Λαϊκής Βουλήσεως, που είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας.  ΠΗΓΗ

Χρυσή Αυγή για Eurogroup: Ο Ελληνικός λαός έχει πει ήδη το μεγάλο ΟΧΙ στους εκβιαστές
Οι εκβιασμοί των τοκογλύφων δανειστών έχουν ήδη εισπράξει ένα ηχηρό ΟΧΙ από τον ελληνικό λαό και κάθε υποχώρηση της κυβέρνησης ισοδυναμεί με αμφισβήτηση της λαϊκής κυριαρχίας. Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Μια νέα κυβέρνηση στη Χώρα και η Χρυσή Αυγή - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"
Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015 ανέδειξαν ένα νέο πολιτικό τοπίο στη χώρα. Την κυβέρνηση έχουν πλέον στα χέρια τους το κόμμα ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα ΑΝΕΛ. Δεν ξέρουμε κατά πόσο ισχύει το σύνθημα το οποίο χρησιμοποιούσε προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ “πρώτη φορά αριστερά”… Γιατί πράγματι οι αριστεροί και γιατί όχι οι κομμουνιστές είναι στην εξουσία, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι ευρίσκεται στην εξουσία ο κομμουνισμός, ο οποίος αποτελεί μια παλιά ξεχασμένη ιστορία μέσα στο χρόνο.
Βεβαίως ένα από τα ζητούμενα των εκλογών αυτών ήταν να μη έλθει η Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα. Στο σχέδιό τους αυτό απέτυχαν παταγωδώς, παρ’ όλο το γεγονός ότι άπαντα τα κανάλια των νταβατζήδων και δύο κυρίως κόμματα το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι είχαν κάνει σημαία τους να μη βγει τρίτη πολιτική δύναμη στις εκλογές η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τελικά δεν τα κατάφεραν και η Χρυσή Αυγή μέσα από τις φυλακές κατόρθωσε να εκλέξει 17 βουλευτές και να αναδειχθεί σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Είναι η δεύτερη φορά στην πολιτική ιστορία της Ελλάδος που κάποιοι μέσα από την φυλακή εκλέγονται βουλευτές. Την πρώτη φορά είχε γίνει με βουλευτές της αριστεράς, τους οποίους είχε στείλει στην φυλακή και στην εξορία η κεντροδεξιά. Η ίδια ακριβώς παράταξη είναι αυτή που έχει στείλει στην φυλακή και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής με μία ανυπόστατη κατηγορία χωρίς στοιχεία προς χάριν μία φτηνής πολιτικής σκοπιμότητας.
Οι επόμενες ημέρες μετά τις εκλογές απέδειξαν επίσης πόσο μεγάλο ήταν το ψέμα της Ν.Δ. και η κινδυνολογία της προκειμένου να επιτύχει την πόλωση. Τίποτε δεν άλλαξε τίποτε δραματικό και τραγικό δεν συνέβη από όσα μας έλεγαν. Τα πράγματα είναι εξ’ ίσου δραματικά και τραγικά για την Πατρίδα όπως και την περίοδο κατά την οποία κυβερνούσαν την χώρα ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο. Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και ήταν παρούσα δυναμικά στην Βουλή στην πρόσφατη τριήμερη συζήτηση για τον ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση. Συναγωνιστές βουλευτές οι οποίοι πήραν τον λόγο μίλησαν για τα εθνικά θέματα και κατήγγειλαν την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της Κύπρου, του Αιγαίου, της Βορείου Ηπείρου. Τόνισαν επίσης με έμφαση το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης κι ότι αποτελεί μία εθνικά επικίνδυνη πολιτική η σκέψη του ΣΥΡΙΖΑ να μοιράσει την ελληνική ιθαγένεια σε εκατοντάδες χιλιάδες ξένους. Μέσα στα πλαίσια της ίδιας συζητήσεως, καταγγέλθηκε για μια ακόμη φορά η πολιτική σκευωρία και θα έπρεπε οι αριστεροί τουλάχιστον οι οποίοι έχουν γνωρίσει δεκαετίες πολιτικών διωγμών να έχουν και την ανάλογη ευαισθησία απέναντι στις πολιτικές διώξεις.
Η Χρυσή Αυγή στάθηκε όρθια στη Βουλή, υπερήφανη, αλύγιστη, αποφασισμένη να πολεμήσει το μνημόνιο αλλά ταυτόχρονα να μπει και φραγμός στα εθνομηδενιστικά σχέδια. Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, ο κύριος λόγος για τον οποίο μας έχουν στην φυλακή είναι γιατί φοβούνται την πολιτική μας. Γιατί φοβούνται ότι ενάντια στο ψευτοδίλημμα δεξιά - κεντροδεξιά - κεντροαριστερά υπάρχει και μια άλλη παράταξη η Εθνική Παράταξη, η οποία είναι και η μόνη που μπορεί να αντιμετωπίσει χωρίς συμβιβασμό τα σχέδια της ξενοκρατίας ενάντια στην Πατρίδα μας.
Εμείς, απ’ τα κελιά της φυλακής μας συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Αυτό απαιτούμε και από τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Ο Αγώνας πρέπει να συνεχιστεί κι αυτό είναι το μόνο που δικαιώνει τις θυσίες των Χρυσαυγιτών.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ14 δισεκατομμύρια ευρώ στοιχίζει ετησίως η διαφθορά στην Ελλάδα! Έργα και ημέρες του «συνταγματικού τόξου»

Στοιχεία σοκ που έρχονται στη δημοσιότητα, ύστερα από τα στοιχεία που παρουσίασαν η Διεθνής Διαφάνεια – Ελλάς/Παράρτημα Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
Σύμφωνα με την έρευνα και τα στοιχεία που προέκυψαν η διαφθορά στοιχίζει στην Ελλάδα ετησίως το αστρονομικό ποσό των 14 δισεκατομμυρίων ευρώ! Το 2014 έγιναν 600 καταγγελίες για διαφθορά στην Διεθνή Διαφάνεια – Ελλάς, οι οποίες κατά κύριο λόγο αφορούσαν την τοπική αυτοδιοίκηση, το σύστημα υγείας και την ανασφάλιστη εργασία. Είναι αυτονόητο ότι υπάρχουν πολλές ακόμη περιπτώσεις που δεν αποκαλύφθηκαν και δεν βγήκαν ποτέ στην επιφάνεια, οι οποίες επιδεινώνουν το μέγεθος του ήδη τεράστιου αυτού προβλήματος.
Η διαφθορά, βεβαίως, έχει να κάνει και με την πολιτική επεξήγηση του ρητού «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι». Οι εκάστοτε μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις έθρεψαν το τέρας της διαφθοράς, δεκαετίες τώρα, με τραγικό αποτέλεσμα να λάβει ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Ιδιαίτερα από τα χρόνια του «εκσυγχρονιστή» Σημίτη μέχρι και σήμερα το θλιβερό αυτό φαινόμενο αυξάνεται με γεωμετρικούς ρυθμούς.
Στην συγκεκριμένη εκδήλωση μία από τις προτεινόμενες μεθόδους καταπολέμησης της διαφθοράς ήταν η ύπαρξη διαφάνειας στην χρηματοδότηση των πολιτικών κομμάτων. Όσο σωστό κι αν ακούγεται αυτό το μέτρο (και όντως είναι) ακούγεται ως ειρωνεία, μετά την μονόπλευρη απόφαση του Σ.τ.Ε., που ενέκρινε το πάγωμα της κρατικής οικονομικής ενίσχυσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ύστερα από μια νομοθετική ρύθμιση «φωτογραφικού» περιεχομένου, η οποία ψηφίστηκε εκ των υστέρων. Την ίδια ώρα που όλα τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» χρωστούν εκατομμύρια ευρώ, με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ, κανείς δεν σκέφτηκε να προτείνει ένα νόμο διαφάνειας, τόσο για τα υπέρογκα χρέη των κομμάτων όσο και για την απαράδεκτη ηθικά συνέχιση της χρηματοδότησης των κομμάτων από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού.
Η κυβέρνηση Σαμαρά δεν θα ήταν δυνατόν να ψηφίσει έναν τέτοιο νόμο, ο οποίος θα αποτελούσε «στοπ» στην διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, την ώρα που οι Έλληνες υποφέρουν. Αντιθέτως, φρόντισε να φέρει ένα διάτρητο νομοσχέδιο με ξεκάθαρα «φωτογραφική» διάσταση, στην ανήθικη και παράνομη προσπάθεια της να στήσει σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Γυρίζοντας στο ευρύτερο ζήτημα της διαφθοράς, το νόημα του ρητού που αναφέραμε προηγουμένως είναι ότι μια ανίκανη κυβέρνηση, η οποία δεν καταπολεμά την διαφθορά, έχει τα χαρακτηριστικά του συνενόχου. Περιπτώσεις, όπως το Χρηματιστήριο, η Siemens, η λίστα Λαγκάρντ, οι σκανδαλώδεις συμβάσεις σε δημόσια έργα κλπ έχουν ως υπευθύνους όχι μόνο όσους «τα κονόμησαν», αλλά και όσους κάλυψαν αυτές τις καταστάσεις με την δύναμη και την επιρροή τους.
Σκεφτείτε μόνο ότι το τεράστιο ποσό των 14 δισεκατομμυρίων ευρώ είναι κάτι το ασύλληπτο για τα εγχώρια δεδομένα. Τόσο ως νούμερο χρημάτων όσο και για το μέγεθος της διαφθοράς που υπάρχει στην Ελλάδα. Αυτοί που κατηγορούν, λοιπόν, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι οι ίδιοι που δημιούργησαν και συνεχίζουν να τρέφουν το αδηφάγο τέρας της διαφθοράς.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Όταν η κυβέρνηση «βαφτίζει το κρέας ως ψάρι» και αλλάζει ονομασία στο Μνημόνιο
Φαίνεται ότι οι υποκριτικές επισκέψεις του Τσίπρα στο Άγιο Όρος πριν από λίγους μήνες δεν του εμφύσησαν έστω και αργά κάποιο γνήσιο θρησκευτικό συναίσθημα, αλλά τον οδήγησαν στο να ακολουθήσει την μεθοδολογία του γνωστού ρητού, σύμφωνα με το οποίο κάποιοι καλόγεροι του Μεσαίωνα «βάφτιζαν το κρέας ως ψάρι». Με την μέθοδο της βάφτισης, λοιπόν, η τρόικα έγινε «τεχνικό κλιμάκιο».
Όλως τυχαίως, φυσικά, τα πρόσωπα του τεχνικού κλιμακίου είναι τα ίδια ακριβώς μ΄αυτά που συγκροτούσαν την τρόικα… Συν τοις άλλοις, δεν θα έρχονται πλέον στην Αθήνα, αλλά θα τους επισκεπτόμαστε εμείς στις Βρυξέλλες. Μια ακόμη βάφτιση αφορά την μετατροπή του μνημονίου σε «πρόγραμμα – γέφυρα». Μια γέφυρα, η οποία θα αφορά το 30% του προηγούμενου προγράμματος, καθώς το υπόλοιπο 70% έχει την έγκριση της κυβέρνησης, όπως άθελά του (;) αποκάλυψε ο Βαρουφάκης.
Η τρίτη βάφτιση αφορά την παράταση του νυν μνημονίου και την υπογραφή ενός ακόμη, τα οποία η κυβέρνηση θα τα υπογράψει λίαν συντόμως. Θα τα υπογράψει, όμως, κάτω από κάποιον ψευδεπίγραφο τίτλο, ο οποίος θα επιχειρηθεί να έχει επικοινωνιακό αντίκτυπο προς τον Ελληνικό Λαό. Οι συγκεκριμένοι καλόγεροι του Μεσαίωνα μπορούσαν να ξεγελούν και να εξευτελίζουν την συνείδησή τους με τέτοιου είδους βαφτίσεις.
Ο Τσίπρας και το επιτελείο του, όμως, μπορεί αρχικά να καταφέρουν να ξεγελάσουν αρκετό κόσμο με τις «θριαμβευτικές» συμφωνίες τους (με την απαραίτητη συνδρομή φυσικά των καθεστωτικών ΜΜΕ), οι παρενέργειες όμως των νέων μνημονιακών μέτρων θα επαναφέρουν γρήγορα τον Ελληνικό Λαό στην πραγματικότητα και στο σβήσιμο των απατηλών ψευδαισθήσεων που τους δημιούργησε η κυβερνητική προπαγάνδα.  Γιώργος Μάστορας

Τα κατευθυνόμενα συλλαλητήρια και η Αξιοπρέπεια
Τα συλλαλητήρια που οργανώνονται αυτές τις ημέρες δεν έχουν αυθόρμητο χαρακτήρα. Έστω και με έμμεσο τρόπο σχεδιάστηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον σχεδιασμό αυτό να μην κρύβεται, καθώς τα κομματικά του μέσα, η συνδικαλιστική του παράταξη (ΜΕΤΑ), αλλά ακόμη και βουλευτές από το βήμα της Βουλής καλούσαν τον Λαό σε συλλαλητήρια στήριξης της κυβερνητικής πολιτικής.
Σημασία, όμως, έχει κυρίως το περιεχόμενο αυτών των συλλαλητηρίων, το στίγμα του οποίου έδωσε το ίδιο το πρωθυπουργικό tweet: «Στις πόλεις της Ελλάδας και της Ευρώπης ο λαός δίνει τη μάχη της διαπραγμάτευσης. Είναι η δύναμή μας!». Ο Ελληνικός Λαός, όμως, δεν χρησιμοποιείται πραγματικά ως δύναμη διαπραγμάτευσης, αλλά αντιμετωπίζεται ως χειροκροτητής μιας κυβέρνησης, η οποία ξεχνώντας τα όσα υποστήριζε στο παρελθόν παζαρεύει με τους δανειστές, εκλιπαρώντας για λίγα ψίχουλα ελεημοσύνης, αντί να καταγγείλει δυναμικά το μνημόνιο. Η νέα κυβέρνηση επιζητεί τους Έλληνες ως κλακαδόρους για τις καθημερινές (αλλά αθόρυβες) κωλοτούμπες που κάνει, διολισθαίνοντας ολοένα και περισσότερο προς τις θέσεις των διεθνών τοκογλύφων.
Είναι ολοφάνερο ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, όχι έναντι των δανειστών, αλλά έναντι του Ελληνικού Λαού, τον οποίο παραμύθιαζε αγρίως πριν τις εκλογές της 25ηςΙανουαρίου. Απαντώντας, λοιπόν, στο κεντρικό σύνθημα των συλλαλητηρίων της Κυριακής, τα οποία είχαν ως τίτλο το «Ανάσα Αξιοπρέπειας», έχουμε να πούμε ότι αυτού του είδους τα συλλαλητήρια έχουν χαρακτήρα αποπροσανατολισμού και όχι Αξιοπρέπειας. Γιατί η Αξιοπρέπεια δεν είναι ένας ομιχλώδης ιδεοληπτικός φανατισμός, που βασίζεται στην άγνοια, την σύγχυση και το σερβίρισμα παραμυθιών, αλλά Γνώση σε βάθος και Συνειδητή τοποθέτηση με ξεκάθαρο περιεχόμενο διεκδικήσεων.
Η Αξιοπρέπεια της Πατρίδας και του Λαού δεν μπορεί να γίνεται αντικείμενο συμφωνιών και ξεπουλήματος κάτω από το τραπέζι. Όσοι συμπατριώτες μας συγκεντρώθηκαν στα κατευθυνόμενα αυτά συλλαλητήρια θα δοκιμάσουν σύντομα την πικρή γεύση μιας ακόμη διάψευσης ελπίδων και της επακόλουθης απογοήτευσης. Όταν (και) η νέα συγκυβέρνηση φανεί ανάξια των Λαϊκών προσδοκιών η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι αυτή η οποία θα κρατήσει ψηλά και έμπρακτα τη Σημαία της Εθνικής και Κοινωνικής Αντίστασης στην επεκτεινόμενη μνημονιακή κατοχή. Γιώργος Μάστορας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΡΗΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  KAI   ΟΙ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΙΚΕΣ

Τραγέλαφος σε όλη την Ευρώπη: Όλοι έχουν πάρει χαμπάρι ότι τρόικα και μνημόνιο απλώς θα ονομάζονται αλλιώς

Μπορεί τα κανάλια της διαπλοκής να εμφανίζουν μία μαγική εικόνα «ρήξεως» όμως η πραγματικότητα απέχει παρασάγγας απ’ αυτό που παρουσιάζουν στον κόσμο οι προπαγανδιστές. Την αρχή την έκανε ο Σόιμπλε προ ημερών όταν εξέθεσε την κυβέρνηση λέγοντας «Χαιρόμαστε που δεν την αποκαλούμε πια τρόικα, αλλά οι τρεις θεσμοί θα συνεχίσουν τον εποπτικό τους ρόλο» και αποκαλύπτοντας ότι η μοναδική «διαπραγμάτευση» που έκανε η κυβέρνηση ήταν στο πως θα λέγεται η τρόικα και όχι στο αν θα υπάρχει ή όχι.
Τώρα ήρθε το «δεύτερο χτύπημα» με την εκπρόσωπο του Γάλλου Υπ.Οικ, Ανίκα Μπράιτχαρτ, να δηλώνει ότι μετά τη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, υπάρχει μία «συμφωνημένη γλώσσα» που εφαρμόζεται και προστάζει να μην χρησιμοποιείται η λέξη τρόικαΤόνισε όμως ότι παρά την  «συμφωνημένη γλώσσα» η δομή της τρόικας παραμένει η ίδια, δηλαδή Κομισιόν, ΔΝΤ και ΕΚΤ.
Τραγέλαφος και περίγελος της Ευρώπης έχει γίνει η δήθεν «διαπραγμάτευση» του ΣΥΡΙΖΑ, που προσφέρει «ανάσα αξιοπρέπειας» στους «ιθαγενείς» και άφθονα γέλια στους τοκογλύφους, οι οποίοι συμφώνησαν εξαρχής στην αλλαγή των ονομασιών, αλλά στην διατήρηση της ουσίας, τόσο του μνημονίου, όσο και της τρόικαΟ ΣΥΡΙΖΑ κοροϊδεύει τον Λαό από κοινό με τα αργυρώνητα ΜΜΕ, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της υπογραφής ενός νέου μνημονίου και ταυτοχρόνως να μην χαλάσει το αντιμνημονιακό προσωπείο της συγκυβερνήσεως ΣΑΝΕΛ.  ΠΗΓΗ

Γ. Επιτήδειος: Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να προστατευτεί από τους “πρόσφυγες” τρομοκράτεςΣτα πλαίσια της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, έκανε παρέμβαση σχετικά με την κατάσταση στην Υεμένη. Ο Στρατηγός Επιτήδειος τόνισε το γεγονός ότι αυτή η κρίση έχει δημιουργήσει δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες και ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να προστατευτεί από την ενδεχόμενη διείσδυση τρομοκρατών υπό την μορφή "προσφύγων".
Ακολουθεί το κείμενο:
Στις 22 Ιανουαρίου, με την παραίτηση του προέδρου της κυβερνήσεως, Χάντι, που υποστηριζόταν από τη Δύση, και την κατάληψη της εξουσίας από τους αντάρτες Χούτι, έληξε στην Υεμένη ένας εμφύλιος πόλεμος που διαρκούσε από το 2004. Όμως είναι ορατός ο κίνδυνος να συνεχισθούν οι εχθροπραξίες υπό τη μορφή της συρράξεως μεταξύ των σουνιτών που υποστήριζαν τον πρόεδρο Χάντι και των σιιτών που υποστηρίζουν τους Χούτι.
Η κατάσταση στην Υεμένη είναι λογικό να δημιουργεί ανησυχίες στην Ευρωπαϊκή Ένωση, διότι η χώρα αυτή, εκτός από τη στρατηγική σημασία που έχει η γεωγραφική της θέση, θεωρείται και το κέντρο της Αλ Κάιντα στην Αραβική Χερσόνησο. Για τον λόγο αυτό, παλαιότερα, αμερικανικά αεροσκάφη, σε συνεργασία με τις κυβερνητικές δυνάμεις, βομβάρδιζαν τις θέσεις της Αλ Κάιντα. Τώρα που ενδέχεται να σταματήσουν αυτές οι επιθέσεις, υπάρχει κίνδυνος να ενισχυθεί η Αλ Κάιντα και ένα μεγάλο μέρος του σουνιτικού πληθυσμού να καταλήξει στους ακραίους ισλαμιστές.
Έχουμε και ανθρωπιστική κρίση: 77.000 άτομα είναι πρόσφυγες στη χώρα τους και πολλά παιδιά χρησιμοποιούνται ως στρατιώτες. Πρέπει η Δύση, η Ευρωπαϊκή Ένωση, να φροντίσει ούτως ώστε να δοθεί σταθερότητα στην περιοχή και παράλληλα να μην επιτρέψει στους τρομοκράτες να διεισδύσουν με τη μορφή προσφύγων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.  ΠΗΓΗ


Ξεκάθαρο μήνυμα Σύριζα προς Έλληνες: Ετοιμαστείτε, γιατί σύντομα οι λαθρομετανάστες θα κυκλοφορούν ελεύθερα στις γειτονιές σας!


Δεν φαίνεται να λαμβάνει μαθήματα ο ΣΥΡΙΖΑ από τα γεγονότα που συγκλονίζουν ολόκληρη την Ευρώπη με τις δολοφονικές επιθέσεις τζιχαντιστών εναντίον «αντιφρονούντων», όπου ως «αντιφρονούντες» ορίζονται οι μη τζιχαντιστές. Δεν φαίνεται επίσης να λαμβάνει μαθήματα από το γεγονός ότι αριστεριστές προσκείμενοι στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν τουλάχιστον μία φορά ξυλοφορτωθεί από ισλαμιστές λαθρομετανάστες σε συγκεντρώσεις συμπαράστασης του ροζ συνονθυλεύματος προς αυτούς.
Αυτό θα ήταν αυστηρώς κομματικό τους ζήτημα, αν αυτή τη στιγμή δεν ήταν κυβέρνηση της χώρας. Τώρα οι όποιες ιδεοληψίες τους αντανακλούν απευθείας στην διαβίωση των Ελλήνων και στην ασφάλειά τους. Συνεπώς οι δηλώσεις του αρμοδίου υπουργού περί της Αμυγδαλέζας, μόνο ως ανησυχητικές μπορούν να χαρακτηριστούν.
Συγκεκριμένα, μετά από παλινωδίες που έδειχναν τις εσωκομματικές έριδες του μορφώματος, ο Πανούσης είπε: «στόχος είναι σε 100 ημέρες να κλείσει η Αμυγδαλέζα και να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για να προχωρήσουν οι διαμορφώσεις χώρων Αττικής για τρία κέντρα ανοιχτής φιλοξενίας μεταναστών, μια διαδικασία που έχει ξεκινήσει η προηγούμενη κυβέρνηση και θέλουμε να την επιταχύνουμε. μια επιτροπή που συστήνεται θα προχωρήσει σε επανέλεγχο όλων των φακέλων για έναν προς έναν. Θα διαπιστώσουμε ποιοι είναι άρρωστοι, ασυνόδευτοι ανήλικοι, μετανάστες με σημαντικό χρόνο κράτησης ακόμα και 18 μήνες, ποιοι δικαιούνται άσυλο, ποιοι δεν μπορούν να απελαθούν κ.α κατηγορίες και αναμένεται τις προσεχείς 5-10  ημέρες να παραδώσει τα στοιχεία. Κάθε περίπτωση θα εξεταστεί ξεχωριστά».
Η Αμυγδαλέζα, όπως και τα υπόλοιπα «κέντρα κράτησης», ήταν ένα επικοινωνιακό - προεκλογικό τρυκ της νουδούλας, έτσι ώστε να πείσουν τους Έλληνες ότι ενδιαφέρονται για την λαθρομετανάστευση. Ήταν ένα ημίμετρο που θα κρατούσε τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και παράλληλα θα οδηγούσε μερικές χιλιάδες απ' αυτούς μακριά από τα αστικά κέντρα. Τώρα ο Πανούσης προαναγγέλλει το άνοιγμά τους, ώστε να ξεχυθούν και πάλι στα αστικά κέντρα οι λαθρομετανάστες.
Αμφότερες οι πολιτικές ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι καταστροφικές και για τον κοινωνικό ιστό της χώρας και για τους Έλληνες πολίτες που βιώνουν την ανασφάλεια και για τους λαθρομετανάστες που γίνονται θύματα στα φραουλοχώραφα των διεθνιστών και των πασοκτζήδων, όπως στην Μανωλάδα. Η Χρυσή Αυγή πρεσβεύει την πλέον ανθρωπιστική πολιτική τόσο για τους Έλληνες, όσο και για τους λαθρομετανάστες.Αυτή δεν είναι άλλη από την εφαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας που απαιτεί την άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους. Επιπροσθέτως κατάργηση της επαίσχυντης Συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ που «φυλακίζει» τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και δεν τους αφήνει να φτάσουν στις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης που θέλουν να πάνε.   ΠΗΓΗ

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ
copen

Ελεύθεροι θα αφεθούν όσοι μετανάστες κρατούνται παρανόμως στα κέντρα κράτησης, αφού υλοποιηθεί το συνολικό σχέδιο φροντίδας τους, διευκρίνισε η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, σύζυγος τού υπουργού Δρίτσα, μιλώντας «Στο Κόκκινο».

Οι επιθέσεις όμως που διαδραματίστηκαν το Σαββατοκύριακο στην Κοπεγχάγη και προκάλεσαν στοχευμένα τον θάνατο δύο ανθρώπων, έχουν πυροδοτήσει ένα νέο κύμα σοκ στην Ευρώπη,η οποία καλείται να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της ισλαμικής τρομοκρατίας.Η Δανία, μετά την επίθεση του Σαββάτου, από τζιχαντιστή που είχε απελευθερωθεί μόλις 2 εβδομάδες πριν ελεύθερος να τριγυρνάει στην Κοπεγχάγη, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στην ευρωπαϊκή κοινότητα  Η Ελλάδα ακούει  ΠΗΓΗ


Χρυσή Αυγή για την απόφαση του ΣτΕ: Ποδηγετείται η Δικαιοσύνη για την εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων - Να καταργηθεί η χρηματοδότηση των κομμάτων
Η Χρυσή Αυγή ανεδείχθη τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας χωρίς να εισπράξει μισό ευρώ από τα κρατικά ταμεία, αποδεικνύοντας πως η χρηματοδότηση των κομμάτων πρέπει να πάψει οριστικά και αμετάκλητα. Είμαστε το πρώτο κόμμα στην σύγχρονη πολιτική  Ιστορία της χώρας, που αποφάσισε να επιστρέψει τις κρατικές χορηγίες στους πολίτες μέσω δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης. Το πολιτικό σύστημα της διαφθοράς, που παρασιτεί για δεκαετίες εις βάρος των Ελλήνων, μας εκδικήθηκε για την πρωτοβουλία μας αυτή.

Τα κόμματα που έχουν ρημάξει τα δημόσια ταμεία και χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στον λαό, συνεχίζουν να ποδηγετούν την Δικαιοσύνη για να πλήξουν την Χρυσή Αυγή. Ας μας αντιμετωπίσουν επιτέλους με πολιτικά επιχειρήματα και όχι με αντισυνταγματικά νομοθετήματα, διώξεις και παράνομες φυλακίσεις. Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θέση θα λάβουν όσοι βουλευτές του Σύριζα είχαν αντιδράσει -  ως αντιπολίτευση - στον αντισυνταγματικό και φωτογραφικό νόμο Αθανασίου - Δένδια για την κατάργηση της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής.

Σημειώστε ότι κατά την πρώτη συνεδρίαση του ΣτΕ για την υπόθεση, ο ίδιος ο πρόεδρος του Συμβουλίου, Ρίζος, είχε διαμαρτυρηθεί εντόνως δηλώνοντας πως η κυβέρνηση πρέπει να πάψει να εμπλέκει την Δικαιοσύνη στις δικές της σκοπιμότητες. Δυστυχώς, οι πολιτικές πιέσεις που ασκήθηκαν στην συνέχεια, επικάλυψαν το αίσθημα δικαίου και καθήκοντος, που υποχρεούται να καθοδηγεί τους δικαστικούς λειτουργούς.  
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΙΔΟΥ ΟΙ «ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ» ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ: Ή ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ Ή ΡΙΧΝΩ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!  ΚΑΙ  Η κατάντια των εννοιών «εθνική υπερηφάνεια» και «αξιοπρέπεια» στην εποχή των συριζαίων

Οι τουρκόφρονες του DEB ζητούν ανταλλάγματα μειοδοσίας στην Θράκη για την στήριξή τους στο Σύριζα

Αποθρασυμμένο τελείως το τουρκοκόμμα DEΒ, ζητά από την κυβέρνηση, με ανακοίνωσή του, να θεσπίσει εδώ και τώρα τα δίγλωσσα τουρκόγλωσσα νηπιαγωγεία, την εκλογή των μουφτήδων, την νομιμοποίηση των εθνοτικών προσδιοριστικών σε φορείς και συλλόγους και όλα εκείνα τα οποία κρίθηκαν παράνομα στην ισχύουσα Συνθήκη της Λωζάννης.
Όχι άδικα βέβαια, αφού οι αυτοχριζόμενοι αριστεροί ''σωτήρες'' της χώρας μας δεσμεύτηκαν προεκλογικά να τα πράξουν όλα αυτά, κυκλοφορώντας μάλιστα τα σχέδιά τους για την παράδοση της Θράκης και στην τουρκική γλώσσα ''ως είθισται'' άλλωστε, για να μπορέσουν να ωφεληθούν ψηφοθηρικά, ανταλλάσσοντας αναίσχυντα ψήφους με εθνικές παραχωρήσεις.
Η ανακοίνωση-απαίτηση της εν λόγω πολιτικής πρακτοροσύναξης, αποτελεί συνέχεια των απαιτήσεων της Άγκυρας μετά τις πρόσφατες δηλώσεις των τριών νεοεκλεγέντων μειονοτικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Θράκη, αλλά και την κορύφωση του τουρκικού παρεμβατισμού επί των εσωτερικών υποθέσεων της Ελλάδας, όπως δε και την τουρκική διεισδυτικότητα στην περιοχή μας.
Η περιοχή μας έχει εγκαταλειφθεί από το αδιάφορο κράτος των Αθηνών κι από όλα τα εθνομηδενιστικά πολιτικά σκουπίδια που το περιβάλουν. Επιτρέποντας έτσι, να υπάρχει απόλυτη επιβολή των απόψεων της Άγκυρας, καθοδηγούμενη από ψευτομουφτήδες που έχουν μετατρέψει τα τεμένη από χώρους λατρείας σε χώρους εθνικιστικής τουρκικής προπαγάνδας κατά των Ελλήνων, αλλά κι όπου η ελληνική νομοθεσία έχει προ πολλού αντικατασταθεί, σε μεγάλο μέρος της, από την Σαρία.
Γίνεται, πλέον απολύτως κατανοητό πως για τον ΣΥΡΙΖΑ τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο η τουρκολαγνική θολοκουλτούρα της πολυπολιτισμικότητας, υπερτερεί από το καθήκον προς την πατρίδα. Το αποτέλεσμα αυτής της υποστήριξης των τουρκικών σχεδιασμών, καθιστά αγαστή την συνεργασία του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, με την ελλαδική κυβέρνηση, προκειμένου η Θράκη να χαρακτηριστεί κι επισήμως ως τουρκική!
Ενδεικτικό των προθέσεων της Τουρκίας και των εν Θράκη ελληνόφωνων οργάνων της, είναι ότι ο χάρτης τείνει να βαφτεί όχι γκρίζος, όπως έγινε στις ευρωεκλογές, αλλά τουρκοπράσινος από την σημαία της ανεξάρτητης Θράκης προς ικανοποίηση και χαρά της γείτονος Τουρκίας. Στην Θράκη πέρα από την μειονότητα υπάρχει και η πλειονότητα που αγωνίζεται, πολεμά κι αντιστέκεται στα εθνοπροδοτικά σχέδια του κάθε υποταγμένου ραγιά πολιτικάντη. Αυτή η πλειονότητα δεν μπορεί να αγνοηθεί όσο κι αν το προσπαθούν οι εθνομηδενιστές πολιτικοί όλων των αποχρώσεων.
Για ακόμη μία φορά βροντοφωνάζουμε στον Θρακιώτη πολίτη να ξυπνήσει! Να ορθώσει το ανάστημά του και να πυκνώσει τις τάξεις μας ενάντια σε όλους τους επικίνδυνους προδότες. Η Χρυσή Αυγή διαμηνύει σε όλους αυτούς που ανέχονται κι ενισχύουν τον εκάστοτε τούρκο πρόξενο και την δράση των πρακτόρων, εγχώριων και μη και των συνοδοιπόρων τους, ότι και θέλουμε και μπορούμε να κλείσουμε το μίασμα του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής και να απελάσουμε τους πράκτορες.
Χρυσή Αυγή Για μία Θράκη παντοτινά Ελληνική!

Προς νέα διάσπαση το κλεφτοΠασόκ - Δεν μπορεί να σηκωθεί από την καρέκλα της αρχηγίας ο Βενιζέλος

Η ακόρεστη βουλιμία για την εξουσία και η αχαλίνωτη εγωπάθεια του είναι χαρακτηριστικές. Ο λόγος, φυσικά, για τον «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο, ο οποίος παρά τα λεγόμενά του ότι πρόκειται να αποχωρήσει από την ηγεσία του ετοιμοθάνατου κομματιδίου του ΠΑΣΟΚ, εντούτοις με τις μέχρι τώρα ενέργειες του δεν δείχνει ότι προτίθεται στ' αλήθεια να πραγματοποιήσει κάτι τέτοιο. Αντιθέτως, ακολουθώντας την τρικυμιώδη «λογική» του πρώην «εταίρου πλήρους ευθύνης» Σαμαρά, ποντάρει κι αυτός στην θεωρία της «αριστερής παρένθεσης», επενδύοντας έμμεσα στην καταστροφολογία και ότι πολύ σύντομα θα έχουμε ξανά εκλογές. Γι' αυτό και επιθυμεί πρώτα την διεξαγωγή του συνεδρίου του (από)κόμματος και έπειτα την εκλογή του νέου προέδρου από την... βάση.
Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι οι όποιες αρχαιρεσίες στην Χαριλάου Τρικούπη παραπέμπονται το νωρίτερο για το ερχόμενο καλοκαίρι. Είναι ενδεικτικό ότι οι προσκείμενοι στον νυν αρχικαρεκλάρχη του ΠΑΣΟΚ στο ερώτημα που τους τίθεται πότε θα υπάρξει νέα ηγεσία απαντούν με νόημα «σε εύλογο χρονικό διάστημα», διαψεύδοντας πλήρως τις παλαιότερες δηλώσεις του Βενιζέλου ότι όλα θα έχουν διευθετηθεί μέχρι τον Μάιο. Είναι ολοφάνερο ότι ο παμπόνηρος και εξουσιομανής αρχηγίσκος του ΠΑΣΟΚ κάνει ό, τι μπορεί προκειμένου να καθυστερήσει τις διεργασίες, ελπίζοντας - όπως προαναφέραμε - στην θεωρία της «αριστερής παρένθεσης».
Κάτι τέτοιο οδηγεί σε οργή τους επίδοξους δελφίνους, οι οποίοι όμως μετρούν ακόμη τις δυνάμεις τους. Μόνο η Γεννηματά έχει κάνει ένα βήμα παραπάνω, ερχόμενη σε ευθεία σύγκρουση μαζί του. Το γεγονός ότι όπως έχει καταντήσει σήμερα το άλλοτε κραταιό αυτό κόμμα, περισσότεροι είναι οι επίδοξοι αρχηγοί από τους οπαδούς του, δείχνει το μέγεθος της σήψης του. Και όπως είναι μαθημένοι, στο να φροντίζει ο καθένας για τα ατομικά του συμφέροντα, κάνουν ακόμη πιο αποκρουστική την εικόνα του ΠΑΣΟΚ προς τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος έχει καταδικάσει το αποτρόπαιο αυτό κομματικό απολίθωμα σε αργό και βασανιστικό πολιτικό θάνατο.  Γιώργος Μάστορας

ΕΠΙΣΗΣ: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ JEFFREY ΝΕΟΣ Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝΣταθερά ξενόδουλος και προδότης ο σκευωρός Σαμαράς


Απίστευτα υποτελής και ξενόδουλος ο Σαμαράς δείχνει για μια ακόμη φορά την πλήρη εξάρτηση από τους διεθνείς τοκογλύφους. Μετά την κατάπτυστη ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), η οποία ταυτιζόταν με τις επιδιώξεις των διεθνών τοκογλύφων, ο πλέον αποτυχημένος, ανίκανος και επικίνδυνος πρωθυπουργός που γνώρισε ποτέ ο Τόπος ξαναχτύπησε, τασσόμενος και πάλι στο πλευρό της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Η απίστευτα ξενόδουλη τακτική του Σαμαρά επιβεβαιώνει το ότι μπροστά στην εξυπηρέτηση του ατομικού του συμφέροντος δεν υπολογίζει τίποτα απολύτως, ακόμη κι αν χρειαστεί να καταστραφεί η Χώρα.
Παρακαλάει για μια καταστροφή της Ελλάδας, έχοντας την ψευδαίσθηση ότι οι Έλληνες θα τον παρακαλάνε μετά γονατιστοί να επανέλθει για να «σώσει» την Πατρίδα όπως μόνο αυτός μπορεί να τα καταφέρει. Το γεγονός ότι η σημερινή τραγική κατάσταση οφείλεται επί το πλείστον στους δικούς του τραγικούς χειρισμούς δεν λέει τίποτα στον θλιβερό αυτόν πολιτικάντη, ο οποίος βρίσκεται απομονωμένος σ΄έναν άυλο κόσμο παρακμιακών παραισθήσεων. Η δήλωση υποταγής του Σαμαρά λέει ότι: «Διανύσαμε πολύ δρόμο για να τα τινάξουμε όλα στον αέρα. Η ρήξη δεν είναι λύση. Το αδιέξοδο είναι μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη. Παρά το γεγονός αυτό, η κυβέρνηση πρέπει να παραμείνει στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης που αποτελεί τον μόνο δρόμο για μια θετική εξέλιξη για την πατρίδα μας. Μια διαπραγμάτευση που πρέπει να διεξαχθεί με όρους υπευθυνότητας, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης».
Θυμίζουμε ότι ο δήθεν ανησυχών για το μέλλον της Χώρας Σαμαράς ήταν ο ίδιος που συνηγόρησε στην  έκδοση της προσβλητικής και απαράδεκτης για την Ελλάδα ανακοίνωσης του ΕΛΚ, η οποία μέχρι και εσωκομματικές αντιδράσεις μέσα στη ΝΔ προκάλεσε, λόγω της απροκάλυπτα ανθελληνικής της διάστασης. Η οποιαδήποτε ψυχική του ταλαιπωρία δεν μπορεί να αποτελέσει την παραμικρή δικαιολογία για την ταύτισή του, σε βαθμό εξάρτησης, με τους διεθνείς τοκογλύφους. Κάθε χαρακτηρισμός ωχριά γι΄ αυτόν τον ανεκδιήγητο τύπο, ο οποίος αφού κατέστρεψε την Χώρα και έστησε μια απίστευτη πλεκτάνη εις βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για μικροκομματικούς λόγους, τώρα λίγο πριν το κύκνειο άσμα της πολιτικής του καριέρας δείχνει και πάλι εντελώς αναίσχυντα τα διαπιστευτήρια των υπηρετικών του καθηκόντων προς τις ξένες δυνάμεις κατοχής του Μνημονίου.  Γιώργος Μάστορας

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4277807148763579308

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item