Widgets

Ο Εθνικισμός στην αντεπίθεση


Από τον Σεπτέμβριο του 2013 το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα σε Κύπρο και σε Ελλάδα δέχτηκε μία ανηλεή επίθεση από το πολιτικό κατεστημένο. Στην Ελλάδα η επίθεση αυτή εκδηλώθηκε αρχικά με την σύλληψη του γενικού γραμματέα του κόμματος Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου και των υπολοίπων βουλευτών και στελεχών του εθνικιστικού κινήματος. Στην συνέχεια η επίθεση κλιμακώθηκε με την δολοφονική επίθεση κατά των αθάνατων πλέον συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη, από αριστεριστές τρομοκράτες. Η συνέχεια γνωστή μια συνωμοσία σιωπής από όλα τα ΜΜΕ, τα οποία αναφέρονταν στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα μόνο για να το λασπολογήσουν. Ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της πρόσφατης προεκλογικής εκστρατείας, η λέξη Χρυσή Αυγή ήταν απαγορευμένη στα τηλεοπτικά πάνελ.

Με τα δεδομένα αυτά το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ήταν ένας άθλος για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, το οποίο κατέλαβε την τρίτη θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο. Πλέον ο χρόνος κυλάει αντίστροφα μέχρι την τελειωτική κατάρρευση των συκοφαντιών που κρατάνε προφυλακισμένους τον αρχηγό, τους βουλευτές και τα στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Στην Ελλάδα ήρθε λοιπόν η ώρα για την εθνικιστική αντεπίθεση…

Αντίστοιχα στην Κύπρο το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) δέχθηκε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο μία μεγάλη επικοινωνιακή επίθεση ενορχηστρωμένη τόσο από την καπιταλιστική αριστερά του ΑΚΕΛ όσο και από την ανθελληνική δεξιά του ΔΗΣΥ. Ακόμη μεγαλύτερη επίθεση δεχτήκαμε ως πολιτικό κίνημα μετά από την διαμαρτυρία έξω από την αίθουσα που μιλούσε ο εγκάθετος του Αττίλα στην Κύπρο και βασανιστής συμπατριωτών μας στον αστυνομικό σταθμό της Κερύνειας, Μεχμέτ Αλή Ταλάτ. Προσπάθησαν τότε να ποινικοποιήσουν και να διώξουν το φρόνημα. Στελέχη μας σύρθηκαν στα κελιά της τιμής με κατηγορίες για πράξεις που δεν διέπραξαν, με μοναδικό στοιχείο ότι είναι στελέχη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.). Οι κατηγορίες του πολιτικού κατεστημένου βεβαίως κατέπεσαν παρά την λύσσα των διωκτών μας και τις φωνές όλων των πολιτικών κομμάτων που ζητούσαν την κεφαλή μας επί πίνακι. Το Κίνημα μας όμως άντεξε και στις Ευρωεκλογές πέτυχε μια περήφανη νίκη αγγίζοντας το 3%, τρομοκρατώντας το πολιτικό σύστημα στην πατρίδα μας.

Δεν είναι τυχαίες άλλωστε οι κινήσεις του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ, που από κοινού προσπαθούν να αυξήσουν το εκλογικό μέτρο για είσοδο στην Βουλή της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στην προσπάθειά τους αυτή απαντήσαμε και την προηγούμενη φορά, καλώντας τους να βάλουν για σιγουριά το εκλογικό μέτρο στο 10% όπως και στην Τουρκία, για να μας εμποδίσουν να εισέλθουμε. Οι όποιες κινήσεις τους θα πέσουν στο κενό καθώς κανείς δεν πρόκειται να σταματήσει το εθνικιστικό ποτάμι που έρχεται.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε φάση εξόρμησης προς τον κόσμο. Χρόνος στα κανάλια, στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις δεν πρόκειται να μας δοθεί παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις ή όταν το προβλέπει ο νόμος λίγο πριν τις εκλογές κατά την προεκλογική εκστρατεία. Αυτό όμως δεν πρέπει να πτοεί κανέναν. Αφού λοιπόν δεν μας δίνεται χρόνος στα ΜΜΕ το εθνικιστικό κίνημα θα βγει στο δρόμο, στα καφενεία και στις πλατείες περνώντας το μήνυμα της εθνικής αντίστασης σε όσους είναι διαθέσιμοι να μας ακούσουν και δυστυχώς για το πολιτικό σύστημα, αυτοί που έχουν ανοικτά τα αυτιά τους είναι πάρα πολλοί. Για τον λόγο αυτόν άλλωστε προσπαθούν να μας φιμώσουν με κάθε ευκαιρία.

Στην προσπάθεια αυτή κανείς δεν δικαιολογείται να απουσιάζει. Άπαντες οι συναγωνιστές αλλά και φίλοι του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) πρέπει να συστρατευθούν στο πλευρό μας, ερχόμενοι στα πολιτικά μας γραφεία σε ολόκληρη την Κύπρο και συμμετέχοντας ενεργά σε κάθε εκδήλωση του κινήματος, σε κάθε εξόρμηση σε γειτονιές και χωριά. Διαδίδουμε την ιδεολογία μας στον προσωπικό μας περίγυρο, σπάζοντας την συνωμοσία της σιωπής που επιβάλλεται από τα ΜΜΕ.

Ο κάθε ένας από εμάς πρέπει να βοηθήσει για να επιτευχθούν οι στόχοι του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, που δεν είναι άλλοι από την επιβίωση του Ελληνισμού στις πατρογονικές μας εστίες.


Χρίστος Χρίστου
Πρόεδρος Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού ΜετώπουΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΑΘΗΝΑ 16-2-2015.

Στην εποχή των ψυχρών υπολογισμών και των σκοπιμοτήτων, στην εποχή τής εικονικής οικονομίας και τού εμπορίου ψυχών, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που έχουν ως προτεραιότητα την ανθρώπινη ζωή και την διαιώνιση τής Φυλής στον αέναο ιστορικό χρόνο τού μέλλοντος. Είναι εκείνοι οι ανυποχώρητοι μαχητές τού ελληνισμού που γράφουν με τα έργα τους τις νέες σελίδες στο βιβλίο τής ελληνικής καθημερινότητας με τις δικές τους δυνάμεις. Προορισμός μας είναι να υπηρετήσουμε την Αλήθεια τού Θεού και το Εθνικό Σχέδιο τού Ελληνισμού, ώστε να σχηματίσει αυτός ελεύθερη και αδέσμευτη κοινωνία για τα παιδιά του.

Αυξάνεστε και πληθύνατε και τον κόσμο κυριεύσατε. Να κυριεύσουμε τον κόσμο με το πνεύμα τής δημιουργικότητας και με το ατσάλι τής κατανικήσεως πάσης μικρότητος. Ο Έλλην στηρίζεται από την πρώτη στιγμή τής ανθρωπότητας στην Πίστη, στην Αρετή, στην Τόλμη και στο Ελληνικό Αίμα. Μα για να φτιάξουμε κοινωνία ενάρετων και τολμηρών πολιτών, πρέπει οπωσδήποτε και απαρέγκλιτα να δομήσουμε έναν πολιτικό οργανισμό ανθρώπων με κοινές αξίες, κοινές επιδιώξεις και κοινές καταβολές. Αυτός ο πολιτικός οργανισμός εξ ορισμού θα συναναστραφεί πολίτες με όνειρα και προορισμούς που θα τον μετασχηματίσουν σε ελληνικό στράτευμα, ικανό να φυλάξει το άβατο τής Φυλής και να μεγαλώσει το οικόπεδο τού Ελληνισμού.

Η Ελληνική Ιδέα και ο Εθνικοκοινωνισμός μας έχουν στο επίκεντρο τού στρατηγικού σχεδιασμού την ενότητα των Ελλήνων και την συνεργασία των κοινωνικών δυνάμεων τής Φυλής. Η ουσία λοιπόν τής υπάρξεως ενός λαού και η ταυτότητά του είναι η εθνική του καταγωγή και η διαπαιδαγώγηση των παιδιών του στην διαδοχική παρουσία και την συλλογική φιλοδοξία, από το παρελθόν έως το παρόν, με στόχο ένα ακόμη πιο λαμπρό μέλλον.

Η ιδιότητα τού πολίτη είναι έννοια ιερή, ένα ασταμάτητο αιμάτινο ποτάμι που συνδέεται μονάχα με την σταθερότητα, την ασφάλεια και την υπεροχή τής Ελληνικής Πολιτείας. Η δε Ελληνική Πολιτεία είναι εγκόσμιος ναός μέσα στον οποίο έχουν δικαίωμα παρουσίας αποκλειστικά όσοι μυσταγωγούν υπέρ αυτής και διακονούν την πίστη στα πεπρωμένα τού Ελληνικού Έθνους.

Κάποιοι λέγουν πως εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές στρεφόμαστε ενάντια στο Θεό και τον ανθρωπισμό. Η κοινή λογική όμως λέγει την ίδια στιγμή πως εκείνοι που στρέφονται ενάντια στο Θεό είναι εκείνοι που πολεμούν να αφανίσουν την Πίστη και την μοναδικότητα τού ανθρώπινου προσώπου. Οι νεοταξίτες που επικαλούνται τον ανθρωπισμό όταν επιδιώκουν να διαλύσουν τα ελεύθερα έθνη, ώστε να βάλουν όλους τούς πολίτες εντός ενός πολυφυλετικού και άπιστου παγκόσμιου στρατοπέδου αιχμαλώτων. Αλλά όταν πλέον δεν υπάρχουν παραδόσεις και βουλήσεις εθνικές, τότε οι αντιστάσεις παύουν και βασιλεύουν οι πιστωτές των βασιλέων και οι βάρβαροι που θρέφονται με το αίμα αθώων σε εδάφη που δεν τούς ανήκουν.

Ο Έλλην πολίτης είναι δάσκαλος ήθους και πολεμιστής αρετής και τόλμης, είναι πολίτης οπλίτης που σκεπάζει με την προστατευτική και ατσάλινη θωριά του την νέα γέννα τής Φυλής. Το ελληνικό αίμα είναι η σκυτάλη τής ψυχής του που μεταβιβάζεται με αποκλειστικό σκοπό την διαδοχή στα χώματα που τον γέννησαν από αξιότερους και πολυπληθέστερους Έλληνες.

Η δε εθνική καταγωγή διαχέεται στην ωραιότητα τής ψυχής και στην πνευματική εξύψωση τού ελληνόπουλου, πως στα πατρογονικά εδάφη και στην οικουμένη ο θρόνος τής νίκης στηρίζεται επάνω στο καθαρό και ανόθευτο εθνικό φρόνημα. Και ακόμη επάνω στην αξιοπρέπεια και την εντιμότητα που στηρίζουν τις ελληνικές κοινότητες και εξασφαλίζουν το σεβασμό των άλλων λαών.

Τον σεβασμό ωστόσο και το δίκαιο δεν μάς τα χαρίζει κανείς και δεν πρόκειται ποτέ να προστρέξουν άλλες δυνάμεις υπέρ των ελληνικών συμφερόντων. Τον σεβασμό τον εμπνέεις και το δίκαιο το κατακτάς με εκείνους τούς πολίτες που μοιράζονται τα ίδια με σένα συμφέροντα. Και τα ίδια συμφέροντα διαθέτουν όσοι πληθυσμοί γεννήθηκαν και ανατράφηκαν από Έλληνες που μοιράζονται τα ίδια ιδανικά με τούς αρχαίους προπάτορες ημών. Το ίδιο αίμα, την ίδια γλώσσα, την ίδια θρησκεία, την ίδια φυλή, τον ίδιο πολιτισμό, ενιαία και αδιαίρετα.

Όσα δεινά κι αν τραβήξουν οι λαοί, ο καθείς θα σπεύσει με ιερό πάθος και αυτοθυσία να στηρίξει, να οχυρώσει και τελικά να αναγείρει σε περίοπτη θέση το δικό του σπίτι. Το δε βάθρο τής οικουμένης έχει μονάχα μια θέση για την επιβολή τής κεντρικής και ηγεμονικής θέσεως τού δυνατού έθνους.

Έλληνες είμαστε και την κεφαλή δεν την στρέφουμε χαμηλά μήτε γυρνάμε την πλάτη στους κινδύνους. Οι τροπαιοθήκες κάθε λαού φέρουν ανεξίτηλη την σφραγίδα εκείνων που ιδρώνουν στον μόχθο και ματώνουν στα πεδία τής Γνώσης και τής Τιμής. Ωθούνται από τον αγέρα τής φυλετικής συνείδησης, εξεγείρονται από τις ορμές που ρέουν στις φλέβες τους και αναβλύζουν οι Αληθινοί Έλληνες επιβλητική την κοσμοπλάστρα φύση τους.

Η υπεροχή μας δεν είναι προϊόν συναλλαγής υλικής και παγκόσμιας νόθευσης, αλλά εθνικού παλμού, φυλετικής φροντίδας και πολιτισμικής έκρηξης ενός πλέριου ελληνισμού στην κεφαλή ελεύθερων εθνών. Ασφαλής Έλληνας είναι ο Δυνατός Έλληνας. Και Δυνατός Έλληνας είναι εκείνος που διαθέτει στερεή κρατική στέγη και κραταιό πολιτικό οργανισμό, κατά δικό του, αδέσμευτο και πιστό. Αυτός ο ελληνικός πολιτικός οργανισμός είναι το αποτέλεσμα που συνδέει τον πολίτη με την ελληνικότητά του.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ethnikistikosagwn.blogspot.com


Ο ρόλος της Εθνικίστριας γυναίκας στην κοινωνία
Θα ήθελα στο άρθρο αυτό να πω λίγα λόγια για την γυναίκα, την Ελληνίδα, την Μάνα, την σύζυγο, την αδελφή και τον ρόλο της για την Πατρίδα και το Έθνος, που σήμερα προσπαθούν οι νεοταξίτες και πολυπολιτισμικοί πολιτικάντηδες να πλασάρουν στην Πατρίδα μας.

Εφαρμόζουν πολιτικές ξένων κρατών για να αποδυναμώσουν την γυναίκα, να μην μπορεί να διδάξει και να διαπαιδαγωγήσει τα παιδιά της για το Έθνος, την Πατρίδα, την Θρησκεία. Για τους Ήρωες που έχουν δώσει ότι πολυτιμότερο είχαν την ζωή τους για να υπερασπίσουν τα ιδεώδη τους.

Έχουν καταντήσει με την κρίση και την ξενόφερτη πολυπολιτισμική πολιτική τους να αποξενωθεί από την οικογένεια και να μην αφιερώνει χρόνο για τα παιδιά της. Να δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ με πολύ λίγο μισθό και έτσι τα παιδιά να αφήνονται στο έλεος των διαφόρων επιτήδειων που τα οδηγούν στα ναρκωτικά και στο τέλος στην καταστροφή.

Η Ελληνίδα γυναίκα εδώ και αιώνες κατείχε σημαντικό ρόλο στο Έθνος. Η γυναίκα έχει γεννήσει Ήρωες, διδάσκοντας τους να αγαπούν την Πατρίδα τους, το Έθνος τους, την θρησκεία τους και αν χρειαζόταν να έδιναν ακόμα και την ζωή τους για να τα υπερασπιστούν.

Οι ξένοι λαοί έχουν για σαθρά ινδάλματα, τραγουδιστές, ηθοποιούς, ποδοσφαιριστές, που επιβάλει η σάπια εκβιομηχανισμένη κοινωνία. Γιατί; Γιατί δεν έχουν Ήρωες όπως έχει το Ελληνικό Έθνος. Γι’ αυτό και μας ζηλεύουν και θέλουν να μας καταστρέψουν με τους προδότες πολιτικάντηδες που ακολουθούν πιστά τις οδηγίες τους με το αζημίωτο φυσικά, αφού το μόνο πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι το χρήμα.

Οι γνωστοί πολιτικάντηδες που καπηλεύονται το όνομα και τις θυσίες των Ηρώων όταν κοντεύουν εκλογές για να αρπάζουν την ψήφο του αφελή λαού.

Κάποιοι μας λένε, στις διάφορες συζητήσεις που έχουμε, τι μπορούμε να κάνουμε αφού είμαστε αδύναμοι. Εμείς τους απαντάμε, «ξέρετε πόσα αδύνατα γίνονται δυνατά στην καθημερινή μας ζωή, φτάνει να έχουμε θέληση να αγωνιζόμαστε για αυτά και να δείτε ότι και τα αδύνατα γίνονται δυνατά».

Γι αυτό Έλληνες και Ελληνίδες να βγάλουμε τον ραγιά που έχουμε μέσα μας και να αντισταθούμε στην νέα τάξη πραγμάτων. Διδάξετε στα παιδιά σας να αγαπάνε το Έθνος τους, την Πατρίδα τους, την Θρησκεία τους, τον λαό τους, τα έθιμα τους και να αγωνίζονται για όλα αυτά! Να γίνουν με λίγα λόγια ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.


Γιώργος Χαραλάμπους
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

E.ΛΑ.Μ. 3817056082099629293

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item