Widgets

ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ και πάλι! Μοναδική ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Ενάντια στον Ραγιαδισμό και τους Προδότες!


Η Κομμουνιστική Τάση του Σύριζα ομολογεί: Στο Eurogroup υπογράψαμε Μνημόνιο!"Η συμφωνία προβλέπει 4μηνη παράταση - όχι απλά της «δανειακής σύμβασης» - αλλά όπως αναφέρεται ρητά, του «προγράμματος», δηλαδή του Μνημονίου."
Με μια πολύ σκληρή ανακοίνωση η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «υποταγή» τη συμφωνία στο Eurogroup, ζητάει ευθέως καταψήφιση της συμφωνίας αλλά και την αποπομπή του Τσίπρα!   
Μετά και την υπογραφή του Μνημονίου οι τσιπρο-βαρουφάκηδες έχουν ξεχυθεί σε όλα τα ΜΜΕ προσπαθώντας να πείσουν τον Ελληνικό λαό ότι «έκαναν διαπραγμάτευση» και πήραν 4μηνη παράταση της δανειακής σύμβασης χωρίς τους όρους του Μνημονίου!
Βέβαια αυτές τις μπαρούφες δεν τις πιστεύουν ούτε οι ίδιοι πόσο μάλλον ο Ελληνικός λαός που κατάλαβε πλέον την μνημονιακή κωλοτούμπα των Συριζαίων. Σημειώνουμε πως τα κατευθυνόμενα φιλοκυβερνητικά συλλαλητήρια διακόπηκαν άδοξα και ειδικά στη συγκέντρωση για τελευταίο Eurogroup δεν πήγαν ούτε οι κομματικοί υπάλληλοί παρά το κάλεσμα που έγινε από τα social media και προβλήθηκε όλως τυχαίος σε όλα τα ΜΜΕ.
Μάλιστα πολλοί από αυτούς πέρασαν στην αντεπίθεση και κατηγορούν την κυβέρνηση για απροκάλυπτη μνημονιακή συμφωνία. Έτσι λοιπόν η «Κομμουνιστική Τάση του Σύριζα» με μια ανακοίνωση 800 λέξεων ζητάει την καταψήφιση της συμφωνίας από τους κυβερνητικούς βουλευτές γιατί πρόκειται για ξεκάθαρο Μνημόνιο και επιπλέον ζητά την επιτακτικά την αλλαγή ηγεσίας του κόμματος!
Ακολουθεί η ανακοίνωση και τα συμπεράσματα δικά σας...ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!
ΑΝΑΛΥΣΗ: Μονόδρομος η εφαρμογή των θέσεων της Χρυσής Αυγής για έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια!

Έχει περάσει λιγότερο από 48 ώρες από την υπέρτατη μνημονιακή κωλοτούμπα της συγκυβερνήσεως ΣΑΝΕΛ, στο Eurogroup. Οι συγκυβερνώντες γονάτισαν ενώπιον των δανειστών και ζήτησαν παράταση του μνημονίου και συνέχιση της υφεσιακής και αδιέξοδης πολιτικής που σπρώχνει το «καράβι» Ελλάδα στα «βράχια», προς τέρψιν της Deutsche Bank και των «επενδυτών» που θα έρθουν να αγοράσουν τα προς ιδιωτικοποίηση απομεινάρια του Ελληνικού Κράτους.
Οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες δεν είναι, όμως, χαιρέκακοι για να ζητωκραυγάζουν για την αποτυχία της κυβερνήσεως, ακόμα και αν αυτό σημαίνει την άνοδο των ποσοστών μας. Το ζητούμενο, για εμάς, είναι η σωτηρία της Πατρίδος και του Λαού από τις άρπαγες των όρνεων που συμβολικά ονομάζονται διεθνείς τοκογλύφοι και όχι ένα νεφελώδες «κομματικό συμφέρον» που άλλωστε δεν αφορά κανέναν Έλληνα.
24 ώρες μας χωρίζουν από την κατάθεση των κυβερνητικών προτάσεων ενώπιον των «θεσμών» (της τρόικα δηλαδή), ώστε αυτές να «ζυγιστούν», να «μετρηθούν» και εν τέλει να αποφασιστούν ποιες θα είναι οι μεταρρυθμίσεις που θα παρθούν στους επόμενους τέσσερις μήνες. Ήδη η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει να παραμείνει στα μνημονιακά πλαίσια, αφού οι μεταρρυθμίσεις που θα παρατεθούν πρέπει να είναι σύμφωνη με την λογική της τρόικα και – επιπλέον – δεν θα πρέπει να καταργηθεί κανένας από τους μνημονιακούς νόμους.
Πέραν ότι δεν είμεθα χαιρέκακοι, ώστε να χαιρόμαστε με την αποτυχία, επιπλέον δεν είμαστε φορείς στείρας αντιπολιτεύσεως, αλλά αντιθέτως είμαστε η ΜΟΝΗ – πλέον – Εθνική Αντιπολίτευση εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Καθήκον μας, λοιπόν, όχι μόνο να ελέγχουμε την αντεθνική και αντιλαϊκή εξουσία, διά του κοινοβουλευτικού ελέγχου, αλλά και να προτείνουμε λύσεις στα προβλήματα της χώρας, που – θεωρητικά τουλάχιστον – καλείται να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση.
Εφόσον, λοιπόν, μας χωρίζουν 24 ώρες από την κατάθεση των κυβερνητικών προτάσεων, ας προβούμε σε κάποιες εποικοδομητικές προτάσεις για έξοδο της χώρας από την κρίση:
Λογιστικός Έλεγχος του Δημοσίου Χρέους: Η λύση του ελληνικού προβλήματος απαιτεί άμεση διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους που πληρώνει ο ελληνικός λαός. Δεν υπήρξε ποτέ ευνοϊκότερη διεθνής συγκυρία για την επίτευξη αυτού του στόχου. Δυστυχώς οι μνημονιακές κυβερνήσεις δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας, αλλά των διεθνών τοκογλύφων. Η Χρυσή Αυγή στοχεύει στον άμεσο λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους και όλων των δανειακών συμβάσεων από το 1974 μέχρι σήμερα. Ταυτόχρονη σύσταση ειδικών ελεγκτικών ομάδων που θα κάνουν φύλλο και φτερό τα αρχεία όλων των υπουργείων και των δημοσίων οργανισμών. Κάτι τέτοιο όμως δεν έχει γίνει στην Ελλάδα, διότι έτσι θα προκύψει και το ποιοι έλαβαν τις μίζες και το μαύρο χρήμα. Πρωτίστως όμως θα προκύψει επισήμως ποιο μέρος του χρέους είναι παράνομο και επαχθές, το οποίο και το κράτος μας θα αρνηθεί να αποπληρώσει.
Κάθαρση: Σύμφωνα με έκθεση της Διεθνούς Διαφάνειας – Ελλάς/ Παράρτημα Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας η διαφθορά στοιχίζει στην Ελλάδα ετησίως το αστρονομικό ποσό των 14 δισεκατομμυρίων ευρώ. Μονόδρομος, λοιπόν, η κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Απαλλαγή της δημόσιας ζωής από διεφθαρμένους και απατεώνες.Σύσταση ειδικών ελεγκτικών ομάδων που θα αναζητήσουν τους υπευθύνους για τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος σε όλα τα υπουργεία, τους κρατικούς οργανισμούς, αλλά και τους υπόλοιπους φορείς της κλεπτοκρατίας όπως: Κανάλια, εφημερίδες, γραφεία κατασκευαστικών εταιρειών και λοιπών εταιρειών της πλουτοκρατίας, όπως και σε διάφορες λίστες όπως Λαγκάρντ, Λιχτενστάιν, Λονδίνου κλπ.Παραπομπή τους σε ειδικό δικαστήριο, φυλάκιση των ενόχων και δήμευση της περιουσίας τους.
Απεμπλοκή της χώρας από τα χρέη των τραπεζών: Μόνο για την περίοδο 2012 – 2014 οι ιδιωτικές τράπεζες έχουν εισπράξει περισσότερα από 50 δισ. ευρώ για την ανακεφαλαιοποίησή τους. Αυτά τα χρέη δεν αφορούν τον Ελληνικό Λαό, αφού έχουν δημιουργηθεί με υπαιτιότητα αυτών των εταιρειών και συνεπώς δεν επιτρέπεται να τα πληρώσει ο Λαός. Η συγκεκριμένη ρύθμιση έχει μάλιστα περάσει από Eurogroup και αφορούσε την Ισπανία, συνεπώς ευκόλως μπορεί να γίνει και στην περίπτωση της Ελλάδος.
Διεκδίκηση κατοχικού δανείου: Κατά την διάρκεια της κατοχής οι γερμανικός στρατός λάμβανε χρήματα υπό μορφή δανείου από την Τράπεζα της Ελλάδος (εκτός των κατασχέσεων και των καταστροφών που υπέστη ο Ελληνισμός). Το χρέος τους αυτό οι Γερμανοί το αναγνώρισαν και μάλιστα πριν τη λήξη του πολέμου ξεκίνησαν να το αποπληρώνουν. Στην Διάσκεψη Ειρήνης των Παρισίων το 1946 το κατοχικό χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα ανήρχετο σε 100 δισ. ευρώ. Από τότε έπαυσε το άτοκο της οφειλής και με την προσθήκη ενός συμβολικού επιτοκίου, το χρέος σήμερα ανέρχεται σε 510 δισ. ευρώ. Υπάρχουν βεβαίως και άλλες εκτιμήσεις έγκριτων ευρωπαίων οικονομολόγων που κάνουν λόγο για 575 δισ. ευρώ (Jacques Delpla στην εφημερίδα Les Echos – 23/6/11).  Η Χρυσή Αυγή στοχεύει στην δυναμική διεκδίκηση του κατοχικού δανείου από την γερμανική κυβέρνηση, η οποία άλλωστε ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τη φούσκα του ελληνικού χρέους. Τα εύκολα δανεικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης που λάμβανε η Ελλάς τις τελευταίες δεκαετίες έδωσαν ζωή στη γερμανική εξαγωγική βιομηχανία και μέχρι σήμερα αποπληρώνονται με άθλιους τοκογλυφικούς όρους. Μόνο μία αληθινά εθνική ηγεσία μπορεί να διεκδικήσει τα δίκαια της Ελλάδος και τον συμψηφισμό του χρέους μας προς την Γερμανία με το κατοχικό δάνειο.
Αυτά είναι μερικά από τα μέτρα που μπορεί να πάρει μία κυβέρνηση, ώστε να έχει άμεσα κέρδη για την ανακούφιση του Ελληνικού Λαού. Τολμάει η κυβέρνηση να χτυπήσει την πλουτοκρατία και τα ΜΜΕ που την στηρίζουν; Ιδού η Ρόδος... Αν πραγματικά θέλουν και επιθυμούν περισσότερες προγραμματικές λεπτομέρειες, ας έρθουν να παραλάβουν το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής που είναι στην διάθεση ολόκληρου του Ελληνικού Λαού, ενώ μοιράζεται και μετεκλογικά από τους Χρυσαυγίτες.  ΠΗΓΗ
Ο Γιώργος Πετρόχειλος απαντά στη λασπολάγνα μόρφωσηΚάποιο βράδυ του Φεβρουαρίου είδα στην εκπομπή του δημοσιογράφου Παπαδόπουλου στο kontra channel, κάτι που μ’ έκανε ν’ ανατριχιάσω! Ήταν καλεσμένος ο καθηγητής κος Γιανναράς, ο οποίος, όπως πάντα σχεδόν απαντούσε στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου με τρόπο περισπούδαστο και με φράσεις φιλοσοφημένες, δανεισμένες από τους μέγιστους Αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους, Πλάτωνα - Αριστοτέλη - Σωκράτη - Θουκυδίδη και άλλους επιφανείς. Όσο έβαζε στο στόμα του αυτές τις φράσεις ήταν μια χαρά.


Μόλις όμως στο τέλος της εκπομπής απαντώντας στην ελεεινή και προβοκατόρικη ερώτηση του αντιαισθητικού (σε μένα) δημοσιογράφου εναντίον της Χρυσής Αυγής περί ναζισμού, φασισμού, χιτλερικών συμβόλων (τις συνηθισμένες αηδίες των εγκάθετων δηλαδή) και διερωτώμενου πώς η Χρυσή Αυγή πήρε τέτοια ποσοστά και έγινε τρίτο κόμμα ο (εξαίρετος) κος Γιανναράς. Ακούστε φίλοι και φίλες Εθνικιστές και Εθνικίστριες, ΕΣΕΙΣ που λατρεύετε την Ελλάδα περισσότερο κι από τη ζωή σας, τι απάντησε: «Η Χρυσή Αυγή και κυρίως ο κόσμος που την ψήφισε, είναι άνθρωποι ΚΑΤΩΤΑΤΗΣ ΥΠΟΣΤΑΘΜΗΣ!!
Μπράβο σας μορφωμένε κ. Γιανναρά! Μπράβο σας καθηγητά. «Kατωτάτης υποστάθμης» μισό εκατομμύριο λαού (και άλλες εκατοντάδες χιλιάδες που ΕΡΧΟΝΤΑΙ) μεροκαματιάρηδες, άνθρωποι του μόχθου, άλλοι γιατροί, δικηγόροι, στρατιωτικοί, καθηγητές όπως εσείς, μαθητές, νέοι και νέες, απ’ όλα τα επαγγέλματα και απ’ όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, είναι ΚΑΤΩΤΑΤΗΣ ΥΠΟΣΤΑΘΜΗΣ, γιατί αγαπάνε τη χώρα τους, το ΕΘΝΟΣ τους και θέλουν να το ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ, και να το ΣΩΣΟΥΝ. Μάθετε, λοιπόν, πολυπράγμονα Γιανναρά, εκεί στην «Ανώτατη στάθμη» που (νομίζετε ότι) ευρίσκεστε, κάτι που μου έλεγαν οι συγχωρεμένοι γονείς μου και ο παππούς μου, που μαζί με τον πατέρα μου χύσανε το αίμα τους για την Ελλάδα μας. Κάτι που σας το μεταφέρω και σας το χαρίζω. Εγώ, ένας απλός μεροκαματιάρης άνθρωπος του θεάτρου.
Η ΜΟΡΦΩΣΗ κύριε καθηγητά είναι ΕΥΛΟΓΙΑ. Η ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ, όμως, είναι ΚΑΤΑΡΑ!!! Αν αυτοί που λατρεύουν το ΕΘΝΟΣ και την ιστορία του, και είναι έτοιμοι να δώσουν και τη ζωή τους για την πατρίδα τους είναι ΚΑΤΩΤΑΤΗΣ ΥΠΟΣΤΑΘΜΗΣ, τότε οι ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ, οι χαρτογιακάδες και οι κάθε λογής «λόγιοι» που σ’ όλες τις μάχες του ΕΘΝΟΥΣ λουφάρανε κρυμμένοι και μετά ερχόντουσαν στα πολιτικά πράγματα για να εκμεταλλευτούν το αίμα και τον ιδρώτα των «αμόρφωτων» ηρώων που χάρις αυτών υπάρχει σήμερα το ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ; Συνεχίστε, λοιπόν, κ, Γιανναρά να μιλάτε μόνο δια στόματος και λόγων των Αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων. Εκεί τα πάτε μια χαρά. Θερμή παράκληση, όμως, μην ξαναμιλήσετε δια στόματος και πνεύματος δικού σας, τουλάχιστον όσον αφορά το λαό της Χρυσής Αυγής, τους ΓΝΗΣΙΟΥΣ και ΑΓΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, δηλαδή, γιατί μόνο ΘΛΙΨΗ και ΟΡΓΗ για το άτομό σας προκαλείτε. Είναι αμαρτία τώρα, σ’ αυτήν την ηλικία, να χαλάτε τόσο πολύ την εικόνα σας.
Είθε το πνεύμα των Αρχαίων να σας συντροφεύει μέχρι το τέλος. Όχι όμως το δικό σας. Τουλάχιστον αυτό που ξεδιπλώσατε για την ποιότητα του λαού των Ελλήνων Εθνικιστών. ΚΡΙΜΑ. Μια συγνώμη από μέρους σας, θα ήταν καλοδεχούμενη. Γιατί εμείς δεν είμαστε ούτε κακοί, ούτε υπανάπτυκτοι. Αλλά είμαστε Έλληνες Εθνικιστές. Δεν φοβόμαστε τίποτα και δεν κάνουμε πίσω σε τίποτα σε ό, τι έχει να κάνει με την ύπαρξη του ΕΘΝΟΥΣ μας και του λαού μας.
Γιώργος Πετρόχειλος, ηθοποιός
Τελειόφοιτος Εθνικού Θεάτρου
Μέλος «εγκληματικής οργάνωσης» της ΚΑΤΩΤΑΤΗΣ ΥΠΟΣΤΑΘΜΗΣ!!!

Η αποτύπωση της μνημονιακής κωλοτούμπας του Σύριζα

Το μνημόνιο επέστρεψε και όσο κι αν θέλουν οι Συριζαίοι να ρίξουν στάχτη στα μάτια του ελληνικού λαού, κανένας πια δεν τους πιστεύει. Αυτό φάνηκε με τον πόλεμο που ήδη ξεκίνησε στο εσωτερικό του Σύριζα, αλλά και στις πλατείες που άδειασαν από υποστηρικτές. Ο λαός για ακόμη μια φορά προδόθηκε!   ΠΗΓΗ

Το πόσο προδόθηκε ο λαός φαίνεται από την τεράστια κωλοτούμπα που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας για να εναρμονιστεί με τις επιταγές των διεθνών τοκογλύφων. Το 2012 έγραφε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: "Η μόνη ρεαλιστική και σωτήρια πρόταση είναι η κατάργηση με ένα νόμο και σε ένα άρθρο όλων των μέτρων λιτότητας"Τελικά αυτό που κατήργησε ήταν το προεκλογικό του πρόγραμμα και οι εξαγγελίες!

Όσο κι αν προσπαθεί η "Αυγή" να μας πείσει για το αντίθετο, το Μνημόνιο επέστρεψε με υπογραφή Σύριζακαι αυτό θα γίνει πασιφανές, όταν θα ψηφιστούν από το "συνταγματικό τόξο" όλα τα νέα αιματηρά μνημονιακά μέτρα.
ΥΓ. Κε Πάνο Καμμένο θυμάστε τι γράφατε πριν μία μόλις εβδομάδα;Συριζαίος Μητρόπουλος: Μην πανηγυρίζετε σύντροφοι, Μνημόνιο υπογράψαμε! BINTEO
Ο Αλέξης Μητρόπουλος επανέλαβε τις ενστάσεις του για τη συμφωνία στο πρόσφατο Eurogroup. Για ακόμη μια φορά άσκησε σκληρή κριτική στο κείμενο της συμφωνίας, τονίζοντας ότι αν εφαρμοστεί κατά γράμμα, ο λαός δεν θα αντέξει τα νέα μέτρα που προβλέπονται.
 «Πρόκειται για προσύμφωνο χωρίς δεσμευτικότητα, με πολλές δεσμεύσεις πολύ σαφείς για την ελληνική πλευρά και πολλές επιφυλάξεις από την πλευρά των δανειστών», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Mega, σημειώνοντας τους όρους του κειμένου για το ζήτημα του χρέους, την επίτευξη των πρωτογενών πλεονασμάτων και τον προσβλητικό, όπως τον χαρακτήρισε, όρο για τα 11 δισ. τα οποία «ούτε καν λογιστικά δεν θα είναι εδώ πλέον».
«Μέχρι αύριο τα μεσάνυχτα περιμένουν την περιγραφή σκληρών μέτρων. Αν υλοποιηθεί κατά το γράμμα και τη σκληρότητά του αυτό το προσύμφωνο, ο λαός δεν θα αντέξει νέα μέτρα», τόνισε ο Μητρόπουλος, προσθέτοντας ότι η τελική συμφωνία δεν μπορεί να περιέχει φράσεις όπως «οι ελληνικές αρχές επαναδιατυπώνουν την κατηγορηματική δέσμευση για τήρηση οικονομικών υποχρεώσεων προς όλους στο ακέραιο και εγκαίρως», η οποία περιλαμβάνεται στο κείμενο της Παρασκευής για το χρέος, τονίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο οι εταίροι εκβιάζουν την Ελλάδα.
Παράλληλα διεμήνυσε ότι δεν πρέπει να πανηγυρίζουν για δήθεν χαλάρωση, εξαιτίας της αναφοράς του κειμένου για την επίτευξη των κατάλληλων πλεονασμάτων. Τέλος εκτίμησε ότι οι δανειστές θα επιμείνουν να μην ακυρωθούν σκληροί νόμοι«Θεωρώ ότι οι δανειστές θα επιμείνουν όχι μόνο στο να μην ακυρωθούν σκληροί νόμοι, που ταλανίζουν ακόμη την κοινωνία μας, αλλά θα επιμείνουν στη ρήτρα εσωτερικής υποτίμησης». ΠΗΓΗ


Τράπεζα Berenberg: Ο Τσίπρας υλοποιεί το πρόγραμμα «Σαμαράς ΙΙ»!

Παρά την ομερτά που έχει κηρυχθεί στα εγχώρια μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με την κατάπτυστη απόφαση της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ να συνεχίσει απρόσκοπτα την πολιτική των μνημονίων, εντείνονται οι φωνές στο εξωτερικό οι οποίες αποκαλύπτουν το μέγεθος της απάτης σε βάρος του Ελληνικού Λαού, όπως αυτή συντελέστηκε στο τελευταίο Eurogroup.
Εκείνο το οποίο οι εγχώριοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης παρουσιάζουν ως επιτυχία της κυβέρνησης Τσίπρα, έρχονται να αποδομήσουν οικονομικοί κύκλοι του εξωτερικού, οι οποίοι κάνουν λόγο για μια εντυπωσιακή μεταστροφή του Σύριζα σε σχέση με τις προεκλογικές του εξαγγελίες και όσα διαδραματίστηκαν τις τρεις πρώτες εβδομάδες της νέας διακυβέρνησης. Η τράπεζα Berenberg, συνέταξε μια ανάλυση-αναφορά μετά τις πρόσφατες διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης Τσίπρα με τους δανειστές, καταλήγοντας στο ηχηρότατο συμπέρασμα πως η πιθανότητα να ακολουθήσει ο Αλέξης Τσίπρας το πρόγραμμα της προηγούμενης κυβέρνησης -το οποίο μάλιστα ονομάζει Samaras II- έχει αυξηθεί στο 50%!
Ο τραπεζικός οργανισμός καταθέτει επιπλέον τέσσερα σημεία της συμφωνίας κυβέρνησης-δανειστών, τα οποία φανερώνουν πως η κυβέρνηση Τσίπρα ακολουθεί πλέον το δρόμο της διαπραγμάτευσης που ακολούθησε και η προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Τα σημεία αυτά είναι τα παρακάτω:
  • Η Ελλάδα αποδέχεται όλους τους όρους που συνδέονται με τα πρόγραμμα διάσωσης της ΕΕ και του ΔΝΤ.
  • Η Ελλάδα παραμένει υπό την πλήρη εποπτεία των «ιδρυμάτων» που μέχρι τώρα ονομάζονταν Τρόικα.
  • Η Ελλάδα μπορεί να προβεί σε προσαρμογές στο πλαίσιο του προγράμματος, αλλά μόνο εάν οι αλλαγές είναι «ουδέτερες» για την άμεση και μακροπρόθεσμη δημοσιονομική προοπτική και αφού προηγουμένως έχουν εγκριθεί από τους εξωτερικούς επόπτες.
  • Η Ελλάδα θα λάβει τη δόση του προγράμματος στήριξης μόνο εφόσον πληροί όλες τις προϋποθέσεις.
Συμπερασματικά, η ανάλυση της Berenberg καταλήγει με την κάτωθι πρόταση: «Υπάρχουν λίγα πράγματα στο τωρινό deal που δεν έχουν συζητηθεί ανάμεσα στην Τρόικα και την προηγούμενη κυβέρνηση. Η μόνη επίδραση από την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι η ελληνική οικονομία έγινε πιο αδύναμη, όπως και η διαπραγματευτική θέση της χώρας».
Όλα τα παραπάνω, επιβεβαιώνουν κατά δραματικό μάλιστα τρόπο τις προεκλογικές προειδοποιήσεις της Χρυσής Αυγής, η οποία επισήμανε την εκλογική απάτη του Σύριζα και την περίφημη πια μετεκλογική μεταστροφή, δια της οποίας η Αριστερά προσδέθηκε σφιχτά στο άρμα των μνημονιακών δυνάμεων. Αποδεικνύεται τέλος, πως η Εθνική πολιτική απαιτεί δυνάμεις μη ελεγχόμενες από εγχώριους και διεθνείς κεφαλαιοκράτες και τέτοια δύναμη είναι μονάχα το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. ΠΗΓΗ
Νέα δημοσιονομικά μέτρα περιλαμβάνει η 4μηνη παράταση του Μνημονίου που υπέγραψαν οι Συριζαίοι

Λήψη μέτρων ακόμη και αν αναθεωρηθεί ο στόχος για το πρωτογενές πλεόνασμα
Ακόμη και αν η διαπραγμάτευση με τους πιστωτές καταλήξει σε συμφωνία, τα δύσκολα για την κυβέρνηση έρχονται, καθώς όσο ευνοϊκή κι αν είναι η τελική απόφαση, θα χρειαστεί να προχωρήσει στη λήψη δημοσιονομικών μέτρων, να ακυρώσει εξαγγελίες και να εφαρμόσει δράσεις του υφιστάμενου Μνημονίου, ενώ την ίδια ώρα θα διαπραγματεύεται το επόμενο πρόγραμμα και την αναδιάρθρωση του χρέους.
Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής, η επίτευξη δημοσιονομικών στόχων (χαμηλότερων από αυτούς που είχε το Μνημόνιο) και η υλοποίηση μεταρρυθμίσεων θα είναι προαπαιτούμενα για την καταβολή δόσεων στη διάρκεια της παράτασης.
• Δημοσιονομικά. Το οικονομικό επιτελείο θα υποχρεωθεί να λάβει δημοσιονομικά μέτρα ακόμη και αν οι εταίροι δεχθούν την πρόταση της Αθήνας να αναθεωρηθεί ο στόχος για το πρωτογενές πλεόνασμα φέτος από το 3% του ΑΕΠ στο 1,5%. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Γενικού Λογιστηρίου, μόνο εξαιτίας της απόκλισης από τον στόχο του 2014 (carry over), χωρίς τη λήψη μέτρων, το πρωτογενές πλεόνασμα δεν θα ξεπεράσει το 1% του ΑΕΠ. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι απαιτούνται μέτρα τουλάχιστον 900 εκατ. ευρώ για να φτάσει το πρωτογενές πλεόνασμα στο 1,5% του ΑΕΠ.
• Μεταρρυθμίσεις. Οι εταίροι και πιστωτές ζητούν να δεσμευθεί η κυβέρνηση σε συγκεκριμένη μεταρρυθμιστική ατζέντα, όπως επίσης και να μην αναιρέσει άλλες διαρθρωτικές αλλαγές που είχαν γίνει το προηγούμενο διάστημα. Αυτό το τελευταίο θα είναι ίσως το πιο δύσκολο πολιτικά για την κυβέρνηση.
• Νέο πρόγραμμα. Η παράταση που δόθηκε είναι 4μηνη και όχι 6μηνη. Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση θα διαπραγματευθεί για το νέο πρόγραμμα και ένα νέο δάνειο, υπό την πίεση ότι θα χρειάζεται τις δόσεις για να πληρώσει τα ομόλογα που λήγουν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, συνολικού ύψους 6,7 δισ. ευρώ.  ΠΗΓΗ

Νέες εκπληκτικές δηλώσεις από τον υπουργό Προ-Πο για τους λαθρομετανάστες: “Θα τους δώσουμε και δουλειά”!


Όταν η "τρικυμία εν κρανίω" συνδυάζεται με εμμονές και ιδεοληψίες τότε παράγονται... εκπληκτικά αποτελέσματα. Ο λόγος για τον υπ. Προ-Πο Γ. Πανούση ο οποίος αναλώνει τις περισσότερες ώρες του υπουργικού του «έργου» στη φροντίδα και κοινωνική αποκατάσταση όχι των Ελλήνων (βέβαια) αλλά των λαθρομεταναστών.
Από υπουργός υπεύθυνος για τη δημόσια ασφάλεια των Ελλήνων έχει μετεξελιχθεί σε φορέα προσφοράς υπηρεσιών «κοινωνικού λειτουργού» για ανθρώπους οι οποίοι δε θα έπρεπε καν να βρίσκονται στη Ελλάδα. Θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν υπεύθυνος σε μια από τις δεκάδες ΜΚΟ αλλά προτίμησε, άγνωστο γιατί, το υπουργείο δημόσιας τάξης για να καθήκοντα εντελώς διαφορετικά από αυτά για τα οποία ορκίστηκε.


Στην αρχή είχε δηλώσει πως ο φράχτης του Έβρου δεν θα καταργηθεί. Στη συνέχεια ανέφερε πως ναι μεν δε θα καταργηθεί αλλά θα αφήσουμε ανοίγματα για μπαίνουν οι «πρόσφυγες». Επέστρεψε δριμύτερος για να πει ότι καταργούνται όλα τα κέντρα κράτησης και απελευθερώνονται οι λαθρομετανάστες. Στη συνέχεια δήλωσε πως δε θα απελευθερωθούν όλοι αλλά ειδικές κατηγορίες και σταδιακά.
Τώρα λέει ότι όχι μόνο θα απελευθερωθούν όλοι αλλά θα αναστείλει και τις απελάσεις (οι οποίες ούτος ή άλλως δεν γίνονται) αλλά και θα φροντίσει να τους βρει δουλειά γιατί η ελληνική ύπαιθρος έχει ανάγκη από χείρα! Και υπουργός Γεωργίας ο Γ. Πανούσης. «Θα τούς βρούμε δικαίωμα εργασίας, με 6μηνη αναβολή (απέλασης). Η ελληνική γη χρειάζεται χέρια, γιατί να έχουμε Μανωλάδες;»διερωτήθηκε ο υπουργός(;) ΠΡΟ.ΠΟ.
«Δεν μπορούμε πια να τους κρατούμε στα Κέντρα Κράτησης είδαμε και στα κρατητήρια παρόμοιο απάνθρωπο θέαμα. Παραβιάζουμε τους νόμους μας ήδη η Ευρώπη μας κατηγορεί για τον τρόπο που χειριζόμαστε τα θέματα αυτά» εξήγησε.
Ταυτόχρονα επισήμανε θα τους δώσει και ψυχολογική υποστήριξη!  «Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν και κοινωνική ψυχολογική υποστήριξη, θα βγαίνουν σιγά – σιγά αφότου ταυτοποιηθούν και κατηγοριοποιηθούν. Σε όλα Κέντρα Κράτησης είναι 3.500 άνθρωποι, στην Αμυγδαλέζα 1.100... Αν κάποιοι έχουν ποινικές εμπλοκές θα ελεγχθούν από το δικαστήριο, όχι από μια διοικητικής κράτηση» πρόσθεσε ο υπουργός.
«Δεν θα βγουν χωρίς διεύθυνση και χωρίς περιοριστικούς όρους όσοι βγουν (...) δεν πρόκειται να βγουν 400.000 σε μια μέρα όπως ακούω, οι υπερήλικες και τα νέα παιδιά θα βγουν. Είμαστε σε επαφές με το Δήμο Αθηναίων και άλλους φορείς για να βρούμε τρόπους μεταστέγασης αυτών των ανθρώπων» επισήμανε ο Γιάννης Πανούσης.
Και φυσικά το εύλογο ερώτημα στο παραλήρημα αυτό είναι ότι εάν είναι να απελευθερωθούν μόνο  οι υπερήλικες και τα παιδιά αυτούς θα στείλει στα χωράφια ο υπουργός Γεωργίας και Προ-Πο; Τους υπερήλικες και τους ανήλικους θα πάει στα χωράφια για να δουλέψουν;  Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ   ΚΑΙ   Η πρωτομνημονιακή Λούκα Κατσέλη, το Ινστιτούτο Λεβί και ο Σόρος
ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ!Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Προ ημερών, ανακοινώσαμε την έναρξη της κόκκινης τρομοκρατίας κατά των ενστόλων, που θα έχει ως πρώτα της θύματα τους αστυνομικούς (μια καταγέλαστη «καταγγελία» συριζαίας δικηγόρου, ότι αστυνομικοί του Αλλοδαπών… βασανίζουν «μετανάστες», εν συνεχεία απειλητική ανακοίνωση του τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και τέλος διεξαγωγή «κατεπείγουσας» ΕΔΕ από τον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ)… Και που έρχεται ως συμπλήρωμα των διώξεων της αλήστου μνήμης εποχής Δένδια!

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα κόκκινης τρομοκρατίας, φαίνεται πως εντάσσονται και τα διαδικτυακά καρφώματα, των συντρόφων της… επαγρύπνησης. Έτσι, σε γνωστή ιστοσελίδα «αστυνομικού ενδιαφέροντος», την οποία διαχειρίζεται φανατικός ακροαριστερός αστυνομικός συντάκτης μεγάλου (όχι mega-λου…) καναλιού, βρίσκεται σε δημόσια θέα το παρακάτω διαδικτυακό κάρφωμα (το οποίο –όπως ήταν φυσικό κι επόμενο- προκάλεσε την άμεση παρέμβαση των κομισαρίων του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ…):

«Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για βράβευση αστυνομικού από χρυσαυγίτη βουλευτή

Αναγνώστης του bloko.gr, κι αυτός με γνήσιο email, μας έστειλε την φωτογραφία, από την οποία έχουμε αποκρύψει τα πρόσωπα με την ακόλουθη επισήμανση: » ελληνας αστυνομικος της Α.Δ….. βραβευεται απο χρυσαυγιτη βουλευτη,,,!! Μια εικονα χιλιες λεξεις!τυχαιο δεν νομιζω…»

Την φωτογραφία την κοινοποιήσαμε στο γραφείο Τύπου του αρχηγείου της Αστυνομίας και όπως μας επισημάνθηκε, «η φωτογραφία στάλθηκε στη διεύθυνση Προσωπικού για να διενεργηθεί έρευνα αναφορικά με τα πως και τα γιατί της βράβευσης».

Φυσικά έχουμε αποκρύψει και την ονομασία της αστυνομικής διεύθυνσης που υπηρετεί ο αστυνομικός και με την αποδοχή της βράβευσης του από έναν εκπρόσωπο του νεοναζιστικού αυτού θιάσου που υπηρετεί τη μισαλλοδοξία και το ρατσιστικό σκοταδισμό, προκαλεί ερωτήματα. Θα επανέλθουμε μόλις έχουμε απάντηση από το αρχηγείο για το αποτέλεσμα της έρευνας.

Σκόπιμα «θολώσαμε» και των δύο τα πρόσωπα, καθώς δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο βουλευτής του εγκληματικού γκρουπούσκουλου».

(ΥΓ): Αυτή είναι η «δημοκρατία» τους! Να την χαίρονται!  πηγη

ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ


Μετά τα υβριστικά-απειλητικά συνθήματα που έγραψαν ανενόχλητοι αναρχοκομμουνιστές στις κλούβες των ΜΑΤ (!!!) τις πρώτες μέρες της «πρώτης κυβέρνησης της αριστεράς» (με ολίγη από… ψεκασμένους), ήρθαν τώρα και τα συνθήματα ΜΕΣΑ στη σχολή της Αστυνομίας, στην Αμυγδαλέζα, υπό την ανοχή των αστυνομικών – κατόπιν «εντολής άνωθεν»!

Έτσι, 200 συνήθεις «αντιρατσιστές» που έκαναν συγκέντρωση στο Μουσείο, έφτασαν με… πούλμαν στις εγκαταστάσεις της Αμυγδαλέζας για να διαδηλώσουν τη «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» τους στους (υπό απελευθέρωση…) λαθρομετανάστες.

Πως μπήκαν μέσα στις αστυνομικές εγκαταστάσεις οι αναρχοκομμουνιστές; Μην ακούτε τα παραμύθια, ότι «έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό» κ.τ.λ. Στην πραγματικότητα, στην κεντρική πύλη όχι μόνο «κλοιός» δεν υπήρχε αλλά ούτε καν φρουρά, οι πόρτες ήταν ορθάνοιχτες κι έτσι έκαναν πορεία μέσα στη σχολή και κάποια στιγμή έφτασαν –ανενόχλητοι- μέχρι τα κοντέινερ όπου μένουν οι λαθρομετανάστες!

Άραγε, την επόμενη φορά που θα τους αφήσουν να μπουν οι Τσιπροκαμμένοι; πηγη


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ –ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗΣ- ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!

ΠΟΣΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΧΘΕΣ;
Εχθές ήταν μια καθαρά χειμωνιάτικη μέρα, με έντονες βροχοπτώσεις και πολλά μποφόρ στις θάλασσες. Ωστόσο, τίποτα δεν εμποδίζει τους λαθρομετανάστες να… προτιμούν (όπως είπε κάποτε ο νυν πρόεδρος της «δημοκρατίας» τους) την Ελλάδα.

Έτσι:
Είκοσι εννέα (29) «παράνομα εισελθόντες αλλοδαποί» (έτσι αποκαλούν τους λαθρομετανάστες οι Τσιπροκαμμένοι) εντοπίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της ν. Φαρμακονησίου, είκοσι επτά (27) στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της ν. Αγαθονησίου, πενήντα δύο (52) στην παραθαλάσσια περιοχή »ΛΑΜΠΗ» ν. Κω, είκοσι (20) στο οδικό δίκτυο Καμαριώτισσας – Θερμά ν. Σαμοθράκης, είκοσι επτά (27) στην περιοχή »ΜΥΣΤΕΓΝΩΝ» ν. Λέσβου, σαράντα (40) στην περιοχή »ΑΛΥΚΕΣ΄΄ Οινουσσών Χίου, σαράντα πέντε (45) στη θαλάσσια περιοχή βορειανατολικά ν. Σάμου, είκοσι επτά (27) στη θαλάσσια περιοχή ν. Αγαθονησίου, έξι (06) στη θαλάσσια περιοχή “ΛΑΜΝΑΣ” ν. Λέσβου, τριάντα δύο (32) στην περιοχή »ΚΑΠΗ» ν. Λέσβου, είκοσι πέντε (25) στην περιοχή »ΣΚΑΛΑΣ ΣΥΚΑΜΙΝΕΑΣ» ν. Λέσβου και εξήντα τρεις (63) στην περιοχή “ΚΡΑΤΗΓΟΣ-ΧΑΡΑΜΙΔΑ» ν. Λέσβου.

Σύνολο: 393 μέσα σε μια μέρα και μάλιστα μέσα σε μια τέτοια μέρα που χάλαγε ο κόσμος από την κακοκαιρία!

Κι αν μπαίνουν τόσοι χειμωνιάτικα, μόλις καλοκαιρέψει τι θα γίνει;
(ΥΓ): Γεια σου συνοδοιπόρε υπουργοπάνε με τις  «κόκκινες γραμμές» σου! πηγη

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7229149597716066739

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item