Widgets

Μια νέα κυβέρνηση στη Χώρα και η Χρυσή Αυγή - Το μήνυμα του Ν. Γ. ΜιχαλολιάκουΆρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός".

Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015 ανέδειξαν ένα νέο πολιτικό τοπίο στη χώρα. Την κυβέρνηση έχουν πλέον στα χέρια τους το κόμμα ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα ΑΝΕΛ. Δεν ξέρουμε κατά πόσο ισχύει το σύνθημα το οποίο χρησιμοποιούσε προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ “πρώτη φορά αριστερά”… Γιατί πράγματι οι αριστεροί και γιατί όχι οι κομμουνιστές είναι στην εξουσία, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι ευρίσκεται στην εξουσία ο κομμουνισμός, ο οποίος αποτελεί μια παλιά ξεχασμένη ιστορία μέσα στο χρόνο.

Βεβαίως ένα από τα ζητούμενα των εκλογών αυτών ήταν να μη έλθει η Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα. Στο σχέδιό τους αυτό απέτυχαν παταγωδώς, παρ’ όλο το γεγονός ότι άπαντα τα κανάλια των νταβατζήδων και δύο κυρίως κόμματα το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι είχαν κάνει σημαία τους να μη βγει τρίτη πολιτική δύναμη στις εκλογές η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τελικά δεν τα κατάφεραν και η Χρυσή Αυγή μέσα από τις φυλακές κατόρθωσε να εκλέξει 17 βουλευτές και να αναδειχθεί σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Είναι η δεύτερη φορά στην πολιτική ιστορία της Ελλάδος που κάποιοι μέσα από την φυλακή εκλέγονται βουλευτές. Την πρώτη φορά είχε γίνει με βουλευτές της αριστεράς, τους οποίους είχε στείλει στην φυλακή και στην εξορία η κεντροδεξιά. Η ίδια ακριβώς παράταξη είναι αυτή που έχει στείλει στην φυλακή και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής με μία ανυπόστατη κατηγορία χωρίς στοιχεία προς χάριν μία φτηνής πολιτικής σκοπιμότητας.

Οι επόμενες ημέρες μετά τις εκλογές απέδειξαν επίσης πόσο μεγάλο ήταν το ψέμα της Ν.Δ. και η κινδυνολογία της προκειμένου να επιτύχει την πόλωση. Τίποτε δεν άλλαξε τίποτε δραματικό και τραγικό δεν συνέβη από όσα μας έλεγαν. Τα πράγματα είναι εξ’ ίσου δραματικά και τραγικά για την Πατρίδα όπως και την περίοδο κατά την οποία κυβερνούσαν την χώρα ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο. Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και ήταν παρούσα δυναμικά στην Βουλή στην πρόσφατη τριήμερη συζήτηση για τον ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση. Συναγωνιστές βουλευτές οι οποίοι πήραν τον λόγο μίλησαν για τα εθνικά θέματα και κατήγγειλαν την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της Κύπρου, του Αιγαίου, της Βορείου Ηπείρου. Τόνισαν επίσης με έμφαση το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης κι ότι αποτελεί μία εθνικά επικίνδυνη πολιτική η σκέψη του ΣΥΡΙΖΑ να μοιράσει την ελληνική ιθαγένεια σε εκατοντάδες χιλιάδες ξένους. Μέσα στα πλαίσια της ίδιας συζητήσεως, καταγγέλθηκε για μια ακόμη φορά η πολιτική σκευωρία και θα έπρεπε οι αριστεροί τουλάχιστον οι οποίοι έχουν γνωρίσει δεκαετίες πολιτικών διωγμών να έχουν και την ανάλογη ευαισθησία απέναντι στις πολιτικές διώξεις.

Η Χρυσή Αυγή στάθηκε όρθια στη Βουλή, υπερήφανη, αλύγιστη, αποφασισμένη να πολεμήσει το μνημόνιο αλλά ταυτόχρονα να μπει και φραγμός στα εθνομηδενιστικά σχέδια. Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, ο κύριος λόγος για τον οποίο μας έχουν στην φυλακή είναι γιατί φοβούνται την πολιτική μας. Γιατί φοβούνται ότι ενάντια στο ψευτοδίλημμα δεξιά - κεντροδεξιά - κεντροαριστερά υπάρχει και μια άλλη παράταξη η Εθνική Παράταξη, η οποία είναι και η μόνη που μπορεί να αντιμετωπίσει χωρίς συμβιβασμό τα σχέδια της ξενοκρατίας ενάντια στην Πατρίδα μας.

Εμείς, απ’ τα κελιά της φυλακής μας συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Αυτό απαιτούμε και από τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Ο Αγώνας πρέπει να συνεχιστεί κι αυτό είναι το μόνο που δικαιώνει τις θυσίες των Χρυσαυγιτών.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ

xryshaygh.com
Καμία υποχώρηση στους εκβιασμούς των τοκογλύφων: Είμαστε Πατρίδα και όχι αποικία!


Καμία υποχώρηση στους εκβιασμούς των τοκογλύφων: Είμαστε Πατρίδα και όχι αποικία!

Προδοσία της Λαϊκής εντολής οποιαδήποτε μνημονιακή συμφωνία

Το γεγονός ότι σήμερα οι «εταίροι», όπως τους αποκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ή διεθνείς τοκογλύφοι, όπως τους αποκαλούμε εμείς, έθεσαν τελεσίγραφο, ώστε να υπάρξει παράταση του παρόντος μνημονίου φέρνει την κυβέρνηση ενώπιον της προεκλογικής της ρήσης: «Ιδού η Ρόδος» κύριοι και κυρίες.

Τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος επαναλαμβάνουμε έδωσε σαφέστατη λαϊκή εντολή, δεν τον αφορά αν θα είναι «παράταση του παρόντος» ή «τετράμηνο ενδιάμεσο πρόγραμμα χωρίς μονομερείς ενέργειες», όπως το ονόμασε ο Βαρουφάκης στις δηλώσεις του, αφού στην ουσία πρόκειται για το ίδιο πράγμα. Επίσης αδιάφορο αν ο Βαρουφάκης θα υπογράψει χαρτί του Ντάισελμπολουμ ή του Μοσκοβισί.

Ο Ελληνικός Λαός με μεγάλη πλειοψηφία έχει δώσει σαφέστατη εντολή στην κυβέρνηση να προχωρήσει σε άμεση καταγγελία του μνημονίου, κατάργηση των μνημονιακών μέτρων και διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους.

Οποιαδήποτε υποχώρηση από την μία και μοναδική «κόκκινη γραμμή» που έθεσε ο Ελληνικός Λαός με την ψήφο του είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ και συνιστά κατάφωρη παραβίαση της Λαϊκής Βουλήσεως, που είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίαςxryshaygh.com


Χρυσή Αυγή για Eurogroup: Ο Ελληνικός λαός έχει πει ήδη το μεγάλο ΟΧΙ στους εκβιαστέςΟι εκβιασμοί των τοκογλύφων δανειστών έχουν ήδη εισπράξει ένα ηχηρό ΟΧΙ από τον ελληνικό λαό και κάθε υποχώρηση της κυβέρνησης ισοδυναμεί με αμφισβήτηση της λαϊκής κυριαρχίας.Χρυσή Αυγή για την απόφαση του ΣτΕ: Ποδηγετείται η Δικαιοσύνη για την εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων - Να καταργηθεί η χρηματοδότηση των κομμάτων


Χρυσή Αυγή για την απόφαση του ΣτΕ: Ποδηγετείται η Δικαιοσύνη για την εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων - Να καταργηθεί η χρηματοδότηση των κομμάτων

Η Χρυσή Αυγή ανεδείχθη τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας χωρίς να εισπράξει μισό ευρώ από τα κρατικά ταμεία, αποδεικνύοντας πως η χρηματοδότηση των κομμάτων πρέπει να πάψει οριστικά και αμετάκλητα. Είμαστε το πρώτο κόμμα στην σύγχρονη πολιτική  Ιστορία της χώρας, που αποφάσισε να επιστρέψει τις κρατικές χορηγίες στους πολίτες μέσω δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης. Το πολιτικό σύστημα της διαφθοράς, που παρασιτεί για δεκαετίες εις βάρος των Ελλήνων, μας εκδικήθηκε για την πρωτοβουλία μας αυτή.

Τα κόμματα που έχουν ρημάξει τα δημόσια ταμεία και χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στον λαό, συνεχίζουν να ποδηγετούν την Δικαιοσύνη για να πλήξουν την Χρυσή Αυγή. Ας μας αντιμετωπίσουν επιτέλους με πολιτικά επιχειρήματα και όχι με αντισυνταγματικά νομοθετήματα, διώξεις και παράνομες φυλακίσεις. Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θέση θα λάβουν όσοι βουλευτές του Σύριζα είχαν αντιδράσει -  ως αντιπολίτευση - στον αντισυνταγματικό και φωτογραφικό νόμο Αθανασίου - Δένδια για την κατάργηση της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής.

Σημειώστε ότι κατά την πρώτη συνεδρίαση του ΣτΕ για την υπόθεση, ο ίδιος ο πρόεδρος του Συμβουλίου, Ρίζος, είχε διαμαρτυρηθεί εντόνως δηλώνοντας πως η κυβέρνηση πρέπει να πάψει να εμπλέκει την Δικαιοσύνη στις δικές της σκοπιμότητες. Δυστυχώς, οι πολιτικές πιέσεις που ασκήθηκαν στην συνέχεια, επικάλυψαν το αίσθημα δικαίου και καθήκοντος, που υποχρεούται να καθοδηγεί τους δικαστικούς λειτουργούς.


Η ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 18-2-2015.

Η μεγαλοσύνη τού Έθνους δεν μετριέται με το στρέμμα. Με τής καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα. Πολύ ορθά και σοφά το έθεσε ο μεγάλος Εθνικιστής ποιητής μας Κωστής Παλαμάς. Η δύναμη τής Φυλής ορίζεται πρωτίστως από το ιερό πάθος και την γενναιότητα που έχει αυτή ώστε να τειχίσει τα ειρηνικά έργα με την ατσάλινη αποφασιστικότητα να αρνηθεί πάσα συναλλαγή με την αναίδεια των ισχυρών. Το δε Αίμα τής ζωντανής, γεμάτης παλμό Φυλής ποτίζει το δέντρο τής λευτεριάς και τής ισχύος, καταλύοντας την βαρβαρότητα.

Το δέντρο τού Ελληνισμού στηρίζεται στις γερές ρίζες που απλώνουν ολόγυρα την παρουσία τους, φτιάχνοντας χώρο για την νέα σπορά και το πλάτεμα τού εδάφους που θα την υποδεχτεί. Στηρίζεται στην Πίστη και στις Παραδόσεις τού Ελληνικού Έθνους. Στηρίζεται ακόμη στα υγιή κλαδιά που αναφύονται από το ίδιο το δέντρο, δίνοντας τούς καλούς καρπούς στο οικόπεδο τού Έθνους. Στηρίζεται δηλαδή στα δικά του γεννήματα, στην νέα γέννα τού Ελληνισμού που θα λάβει γνώση ωφέλιμη και εθνική για να την μετουσιώσει σε απαιτητικότερη Ελλάδα.

Χρειάζεται ψυχικό σθένος και πνεύμα αυτοθυσίας που δεν ανακόπτονται μπροστά σε κανένα εμπόδιο. Μήτε από αριθμητικές υπεροχές μήτε από οικονομικά ανταλλάγματα των μισελλήνων. Απαιτείται η υποδούλωση τής ύλης στην υπηρεσία τής Ιδέας, πως η εθνική ανεξαρτησία και η αξιοπρέπεια δεν χαρίζονται, αλλά κατακτώνται. Χρειάζεται ακόμη η στερεή πεποίθηση πως ο Ελληνισμός δεν πρόκειται να εφησυχάσει παρά μονάχα ίσως όταν όλες οι ελληνικές κοινότητες και όλες οι ελληνικές πατρίδες τεθούν κάτω από ελληνικά λάβαρα και ελληνική κεντρική διοίκηση. Αλλά και σ’ αυτήν ακόμη την περίπτωση ο Έλλην θα ανοίξει πάλι τα πανιά του για να φτιάξει γεωπολιτική διείσδυση, ώστε να φτάσει στην κορυφή τής οικουμένης.

Κάποιοι θα ερμηνεύσουν την επιθυμία για περισσότερη ελληνική κυριαρχία ως δείγμα σωβινισμού ή ιμπεριαλισμού ή και έλλειψης ορθολογισμού. Είναι οι ίδιοι ακριβώς αχαμνοί τύποι που εκδημοκρατίζουν κράτη, γκρεμίζοντας αυτά και γεμίζοντάς τα με ξένους πληθυσμούς και στρατούς. Την ίδια ωστόσο ακριβώς αντίληψη έχουν και οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες μαζί με τις επαγγελματικές «ανθρωπιστικές» τους κουστωδίες που στέλνουν Έλληνες στα πέρατα τού κόσμου όχι για να γίνουν πρεσβευτές τής Φυλής μας, αλλά για να εκκενώσουν χώρο ώστε να περάσει η σιωνιστική νέα τάξη πραγμάτων, ο Τούρκος και τα λοιπά τριτοκοσμικά και κοντινότερα υποχείρια τής περιοχής μας.

Σωβινισμός σημαίνει μίσος προς τον άλλο άνθρωπο. Από πότε όμως η δημιουργικότητα ισχυρής και ευημερούς εθνικής προσωπικότητας και από πότε επιπλέον η απελευθέρωση σκλαβωμένης γης θεωρείται μίσος; Αν δεν υπήρχε η περιπετειώδης φύση, ο δυναμισμός και η ελληνική ωραιότητα πνεύματος και ύλης, σήμερα είναι σίγουρο ότι δεν θα υπήρχε ανθρώπινος πολιτισμός.

Μα για να ανθήσουν τα έργα τής ειρηνικής περιόδου, όπως ακριβώς συνέβη όταν φτάσαμε να σχηματίσουμε ελληνόριζες πολιτείες που γίνηκαν κράτη, πρέπει να διαθέτουμε το αυτεξούσιο και επομένως να διαθέτουμε πολεμική αρετή. Η δε Επανάσταση τού Εικοσιένα έγινε για να μείνουμε Έλληνες και Ορθόδοξοι, για να σηκώσουμε ελληνική σημαία στην Αληθινή μας Πρωτεύουσα Κωνσταντινούπολη κι όχι για να αφανιστούμε από τοκογλύφους.

Η Ελλάς είναι Αυτοκρατορικό Έθνος. Είναι Έθνος που βρίσκεται στην κορυφή τής πυραμίδος των εθνών όχι από κάποια συγκυρία ούτε από εγκληματική συμπεριφορά, αλλά από την ευλογία τού Θεού για την σπορά τής Αλήθειας και από το Αίμα των Ηρώων που στήσανε Θερμοπύλες και υποδούλωσαν κάτω από ελληνικές κοσμοκρατορίες τούς αλαζόνες εισβολείς. Δεν είμαστε αντιιμπεριαλιστές καρπαζοεισπράκτορες, αλλά Φυλή Ηγεμονική. Γνωρίζουμε μονάχα μια τάξη πραγμάτων, την Ελληνική Τάξη Πραγμάτων με την Γαλανόλευκη, τον Δικέφαλο Αετό και τον Μαίανδρο στην κεφαλή τής Ελλάδος.

Η αμερικανοκομμουνιστική κυβέρνηση τού ΣΥΡΙΖΑ διατείνεται για την φιλορωσική συμπεριφορά της ενάντια στις ευρωπαϊκές και νεοταξικές πιέσεις στο πεδίο τής Ουκρανίας, όταν βρίσκεται σε ανοικτό διάλογο με τις ΗΠΑ, οι οποίες στηρίζουν τις σε βάρος μας διεκδικήσεις των Τούρκων, των Σκοπιανών και των Αλβανών σε εδαφικό, πληθυσμιακό και γεωφυσικό επίπεδο. Ο δε υπουργός Άμυνας των ψοφοδεξιών ΑΝΕΛ θεωρεί πως με το πέταγμα από αέρος στο Αιγαίο ενός στεφανιού τονίζεται η ελληνικότητα των Ιμίων, όταν κανένα ελληνικό σκάφος και κανείς Έλληνας δεν μπορεί σήμερα να προσεγγίσει δίχως να αναχαιτιστεί τις αιματοβαμμένες νησίδες μας. Όλα αυτά συμβαίνουν ολάκερους δημοκρατικούς καιρούς τώρα για να περιθωριοποιηθούμε εδαφικά και οικονομικά, ώστε να αποδεκατιστούμε.

Είναι σαφές λοιπόν πως η εγκατάλειψη τής Μεγάλης Ιδέας για την εθνική μας ολοκλήρωση και η τοποθέτηση δοτών πολιτικών και οικονομικών εξαρτήσεων υπήρξαν τα μέσα για την περικύκλωση τού Ελληνισμού και για την εγκατάλειψη των εστιών μας. Η αποστέρηση διεξόδου γεωπολιτικού και η ηττοπάθεια μαζί με την ένδεια των σύγχρονων Ελλήνων αποτελούν το άνοιγμα τής νέας Κερκόπορτας, όταν ψευτοσυμμαχίες και αποδοχές ξένων απαιτήσεων είναι η πολιτική των άπιστων πολιτικών εχθρών τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Η αξιοποίηση τού γεωστρατηγικού βάθους τής Πατρίδος μας με την ταυτόχρονη απαίτηση τής ανακαταλήψεως εθνικού χώρου είναι η έκφραση τού ζωντανού εθνικού μας οργανισμού. Άμεση σύνδεση των ελληνικών κοινοτήτων με την Μητροπολιτική Ελλάδα σε συνδυασμό με την στρατιωτική θωράκιση και την χάραξη νέων συμμαχιών. Είναι ο στρατηγικός προσανατολισμός που οδηγεί στην Μεγάλη και Φυσική Ελλάδα.

Το Ελληνικό Αίμα και η Ιστορική Δικαιοσύνη πορεύονται στον πύρινο δρόμο που χάραξε ο Στρατηγός και Εθνάρχης Κολοκοτρώνης, δείχνοντας στο πεδίο τής Τιμής και κατόπιν με την αυτοθυσία του, την Χρυσή της Φυλής μας Αυγή στην Αγία Σοφία και στην Κωνσταντινούπολη ίσαμε τον Πόντο.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ethnikistikosagwn.blogspot.com


Ξεπερνώντας το Εγώ, υπέρ του Έθνους


Ξεπερνώντας το Εγώ, υπέρ του Έθνους
''Μονάχα εκείνος λυτρώθηκε από την κόλαση του εγώ του που νιώθει να πεινάει όταν ένα παιδί της ράτσας του δεν έχει να φάει, και να σκιρτάει πασίχαρος όταν ένας άντρας και μια γυναίκα του σογιού του φιλιούνται.
Όλα τούτα είναι μέλη του μεγάλου ορατού κορμιού σου. Πονάς και χαίρεσαι σκορπισμένος ως τα πέρατα της Γης μέσα σε χιλιάδες ομοαίματα κορμιά.
Όπως μάχεσαι για το μικρό σου το σώμα, πολέμα και για το μεγάλο. Πολέμα όλα τούτα τα κορμιά σου να γίνουνε δυνατά, λιτά, πρόθυμα. Να φωτιστεί ο νους τους, να χτυπάει η καρδιά τους φλεγόμενη, γενναία, ανήσυχη.
Πως μπορείς να ΄σαι δυνατός, φωτεινός, γενναίος, αν οι αρετές τούτες δεν τρικυμίζουν αλάκερο το μεγάλο σου το σώμα; Πως μπορείς να σωθείς, αν δε σωθεί αλάκερο σου το αίμα; Ένας από τη ράτσα σου να χαθεί, σε συντραβάει στο χαμό του. Ένα μέλος του κορμιού και του νου σου σαπίζει.
Να ζεις βαθιά, όχι σαν Ιδέα, παρά ως σάρκα κι αίμα, την ταυτότητα τούτη.
Είσαι ένα φύλλο στο μέγα δέντρο της ράτσας. Να νιώθεις το χώμα ν΄ ανεβαίνει από τις σκοτεινές ρίζες και ν΄ απλοκαμιέται στα κλαριά και στα φύλλα."

Νίκος Καζαντζάκης - "Ασκητική"

xryshaygh.com


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6201890271291960407

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item