Widgets

Τιμή μας! Μεγαλύτερος κίνδυνος του εχθρού το Ε.ΛΑ.Μ.Σε συνέντευξη του, στην εφημερίδα «Πολίτης» (22/2/14 - σελ.: 10), ο κατοχικός ηγέτης, Ντερβίς Έρογλου, με απύθμενο θράσος  συγκρίνει και παρομοιάζει την τρομοκρατική οργάνωση του Ισλαμικού Κράτους, με ένα νόμιμο πολιτικό Κίνημα, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.).
Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι τον προβληματίζει περισσότερο η εμφάνιση και η παρουσία των Εθνικιστών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), παρά η παρουσία των Τζιχαντιστών. Φυσικά και δεν τον ενοχλεί, αφού οι σχέσεις του με τους δεύτερους είναι συνεταιρικές, μέσα σε κλίμα αλληλοβοήθειας, εξόφθαλμο και αυταπόδεικτο γεγονός το οποίο σπεύδει μάταια να διαψεύσει.
Για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, αποτελεί Τιμή ο μεγαλύτερος εχθρός της πατρίδας μας να υπολογίζει μέσα από μία πλειάδα κομμάτων, το Κίνημα μας ως την μεγαλύτερη απειλή και αυτό χωρίς καν ακόμα να έχουμε κοινοβουλευτική παρουσία. Άλλωστε, αυτή η τοποθέτηση είναι πέρα για πέρα λογική, αν αναλογιστεί κανείς τις συνεχείς επικύψεις και κυβιστήσεις όλων των υπολοίπων κομμάτων στα Εθνικά θέματα, τα οποία ενδίδουν καθημερινά στους σχεδιασμούς και τις ορέξεις της Τουρκίας.
Στην προσπάθεια να προκαλέσει, όπως μας έχει συνηθίσει, λέει ότι δεν υπάρχουν ανάλογες οργανώσεις, νεανικές και μη, στο ψευδοκράτος, κάνοντας μάλιστα αναφορά και στην δυναμική ειρηνική εκδήλωση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) κατά του βασανιστή και υπαίτιου για την εξαφάνιση συμπατριωτών μας, Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, για την οποία φαίνεται ότι ενοχλήθηκαν πάρα πολύ, όπως και τα δικά μας πολιτικά κόμματα. Μία υπόθεση για την οποία τα μέλη μας αθωώθηκαν, παρά την τεράστια λασπολογία που υπήρξε εναντίον μας.
Φυσικά και δεν υπάρχουν ανάλογες οργανώσεις ή κόμματα, γιατί αυτές θα θέλανε να ξεκουμπιστείτε από εδώ και να μην καταπατάτε με την βία ξένα εδάφη, διότι αυτές είναι οι ιδέες που εκπροσωπεί ο Λαϊκός Εθνικισμός.
Αν ψάχνει όμως για οργανώσεις τύπου Τζιχαντιστών, να θυμίσουμε στον απολίτιστο κατακτητή των εδαφών μας, τις αγέλες των γκρίζων λύκων που κτυπούσαν βάναυσα μέχρι θανάτου ένα παλληκάρι, τον Τάσο Ισάακ. Να θυμίσουμε, την εν ψυχρώ δολοφονία του νέου με το τσιγάρο στο στόμα, Σολάκη Σολωμού. Αν θέλουν κάθαρση να συλλάβουν τους δολοφόνους και να τους παραδώσουν στις Κυπριακές Αρχές, για να υπάρξει η ανάλογη τιμωρία και όχι αναγάγοντας τους σε πολιτικούς αξιωματούχους.
Έγινε όμως και μία πολύ σωστή παρατήρηση, ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Κύπρου διακρίνεται από αντιτουρκική στάση και συμπεριφορά. Να ενημερώσουμε, ότι αυτή, όχι μόνο υπάρχει αλλά θα συνεχιστεί όσο ο αιώνιος εχθρός του Ελληνισμού θα διακρίνεται από Ανθελληνική και επεκτατική στάση και συμπεριφορά εναντίον μας. Όσο συνεχίζουν να καταπατούν τα εδάφη μας και δεν συνδράμουν προς διευκρίνιση της τύχης των αγνοουμένων. Κυρίως όμως, η στάση και η συμπεριφορά μας αυτή θα συνεχιστεί έως ότου οι Τούρκοι και το ψευδοκράτος, καταλάβουν ότι σε αυτή την γη είναι ξένοι και πληρώσουν για τις χιλιάδες δολοφονίες, βιασμούς και φρικαλεότητες που έχουν προκαλέσει σε αυτό τον δύσμοιρο τόπο.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δίνει όρκο ότι θα βρίσκεται εδώ, σαν η μοναδική γραμμή ανάσχεσης των σχεδίων τους, μέσα από ένα βούρκο ριψάσπιδων που μας ξεπουλούν μέρα με την μέρα. Εδώ, για να τους χαλά τις ορέξεις και τα σχέδια τους, υψώνοντας σημαία Εθνικής Αντίστασης.
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Ο ύψιστος τίτλος τιμής του Χρυσαυγίτη
Ο Πομπήιος, όταν οι Μαμερτίνοι (πολεμιστές της Μεσήνης) επικαλούνταν τους νόμους, τους απαντούσε εντελώς κυνικά: «Τι μου λέτε για τους νόμους, όταν κρατώ σπαθί;». Ο Πομπήιος, όμως, είχε όλη την ειλικρίνεια της ωμής βίας, η οποία δεν χρειάζεται φτηνές δικαιολογίες και ανάλογα περιτυλίγματα.

Επί 18 μήνες περίπου, από τότε δηλαδή που άρχισε το σύγχρονο κυνήγι μαγισσών κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ο νομικός πολιτισμός της Χώρας δέχεται απανωτά βίαια χτυπήματα, προκειμένου η ξεκάθαρα πολιτική δίωξη του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών να περάσει προς τα έξω ως μια ακόμη υπόθεση ποινικού χαρακτήρα και περιεχομένου

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα είδαμε να υποτάσσεται το Δίκαιο στις μικροπολιτικές σκοπιμότητες, να επιχειρείται ο εξευτελισμός της Προσωπικότητας και της Αξιοπρέπειας Ανθρώπων με στημένα και κατάπτυστα άρθρα και ρεπορτάζ, να περιφρονείται επιδεικτικά η διερεύνηση της Αλήθειας, να διαστρεβλώνονται με προκλητικό τρόπο συγκεκριμένα γεγονότα, να καταπατείται δίχως αιδώ το τεκμήριο αθωότητας και άλλα παρόμοια θλιβερά περιστατικά. Είδαμε την ηγεσία της Δικαιοσύνης να υπηρετεί τα στενά συντηρητικά συμφέροντα ενός αποτυχημένου και λαομίσητου πρωθυπουργού. Να μεροληπτεί ασύστολα υπέρ των κυβερνητικών συμφερόντων, να ποδοπατά, να γρονθοκοπεί, να κουρελιάζει, να καταβαραθρώνει κάθε έννοια νομικής ισότητας. 

Βεβαίως, Εμείς δεν είμαστε Μαμερτίνοι και γνωρίζουμε ότι απέναντί μας έχουμε την κεκαλυμμένη βία ενός διεφθαρμένου αντεθνικού κράτους. Μια κυβέρνηση, η οποία χρησιμοποιεί την εξουσία της όχι για το Έθνος και τον Λαό, αλλά για την επιβολή καταστάσεων οι οποίες εξυπηρετούν ξένα κέντρα αποφάσεων. Στο ηττοπαθές ρητό vae victis (ουαί τοις ηττημένοις) αντιτάσσουμε το ότι οι μόνες χαμένες μάχες είναι αυτές που δεν δίνονται. Σ’ αυτόν, λοιπόν, τον μακρύ Αγώνα για Πατρίδα, Ελευθερία, Αξιοπρέπεια, Δικαιοσύνη, σημασία δεν έχει η προσωπική μοίρα κανενός. Ακόμη κι αν χρειαστεί κάποιοι να ταλαιπωρηθούν επί μακρόν, θα αφήσουν την δική τους παρακαταθήκη για τον Έντιμο Αγώνα μας.

Σε πείσμα των καιρών, που αλλάζουν, ο Ιερός Σκοπός μας παραμένει πάντοτε ο ίδιος. Αυτή είναι η μοίρα των Χρυσαυγιτών, Ανδρών και Γυναικών. Να αγωνίζονται, να αντιστέκονται σε κάθε τι νοσηρό που επιχειρεί να βλάψει την Πατρίδα και τον Λαό. Αντί να μέναμε θλιβεροί κομπάρσοι των εξελίξεων, γίναμε Εμείς οι πρωταγωνιστές που δημιουργούμε τις εξελίξεις. Δείξαμε ότι έχοντας Όνειρα από Σίδερο και Καρδιά από Ατσάλι πήραμε μέρος σε μια συναρπαστική περιπέτεια γραψίματος της Ιστορίας. Θελήσαμε όχι απλώς να μην ενσωματωθούμε στο άρρωστο αυτό σύστημα, αλλά να το πολεμήσουμε Ιδεολογικά και πολιτικά. 

Θελήσαμε να δείξουμε ότι η Πίστη σε μια Ιδέα είναι πιο δυνατή από το χρήμα, ότι η θέληση υπερπηδά κάθε τεχνητό εμπόδιο, ότι ακόμη κι αν επί χρόνια συντηρούμε μια φλόγα ζωντανή, αυτή θα μετατραπεί κάποια στιγμή σε μια τεράστια φωτιά εξαγνισμού. Αντισταθήκαμε στην βρώμικη επιχείρηση της εξόντωσης της Ιστορικής Μνήμης, γιατί η λησμονιά και ο λήθαργος είναι ο επιθυμητός σκοπός των ανθελλήνων εξουσιαστών. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι απλώς ένα σημαντικό μέρος της σύγχρονης Ιστορίας, αλλά αντιθέτως είναι η ίδια, η οποία γράφει την Ιστορία με τα πεπραγμένα του Έντιμου και Νόμιμου Αγώνα της. Ακόμη και μέσα από τα όποια αναπόφευκτα λάθη δεν δικαιούνται οι εχθροί της να μας κρίνουν, ούτε πολιτικά, ούτε πολύ περισσότερο ηθικά, γιατί απλούστατα Εμείς έχουμε το Δίκαιο με το μέρος μας και αυτοί όχι. Εμείς πιστεύουμε στην Τιμή, που τιμή δεν έχει, ενώ οι εχθροί μας είναι άτιμοι. 

Μπορεί να έχουμε λάθος σελίδες στην πορεία μας, επ’ ουδενί όμως δεν είχαμε μαύρες σελίδες. Γι αυτό, ως μια αυτονόητη πράξη κάθε Εθνικιστή-Επαναστάτη και ως μια στοιχειώδη ενέργεια αυτοσεβασμού, δεν αναγνωρίζουμε κανένα δικαίωμα έντιμης και ειλικρινούς κριτικής απέναντί μας, τόσο από τις ποικίλες εκφράσεις του καθεστώτος όσο και από τους «υπερεπαναστάτες» του πληκτρολογίου και του καναπέ. Λογαριασμό θα δώσουμε απέναντι στην Ιστορία αυτού του Τόπου. Απέναντι σ’ όλους όσοι μέσα στους αιώνες έβαλαν έναν μεγάλο ή μικρό λίθο στο χτίσιμο του Κάστρου της Αθανασίας που περικλείει την Ελλάδα ως Έθνος, Συνείδηση και Δημιουργό των καλύτερων στην Ιστορία της ανθρωπότητας Πολεμιστών, Ποιητών και Φιλοσόφων. Θα δώσουμε, όμως, λογαριασμό και απέναντι στην δική μας Συνείδηση, Αξιοπρέπεια και Περηφάνια. Για να αποδειχθεί, τελικά, αν είμαστε Αετοί ή κότες, Αυθεντικοί ή κίβδηλοι, Πρωτοπόροι ή ουραγοί.

Περισσότερο απ’ όλους, όμως, θα δώσουμε λογαριασμό στους νεκρούς και τους αγέννητους και ιδίως στα Αδέρφια μας Γιώργο και Μάνο, οι οποίοι έπεσαν κυριολεκτικά υπερασπιζόμενοι όλα όσα πρεσβεύουμε και τα οποία πρέπει σε καθημερινή βάση να τα αποδεικνύουμε με έμπρακτες πράξεις και όχι κούφια λόγια. Ξεχνώντας τους, ξεχνώντας την θυσία τους, ξεχνούμε την ίδια την φύση της Ιδεολογίας μας. Κάποτε θα τους συναντήσουμε και στεκόμενοι μπροστά τους θα πρέπει να τους εξηγήσουμε τι κάναμε για την Ιδέα μας και αν χρειάστηκε να θυσιάσουμε οτιδήποτε για την Υπεράσπισή της. Ας φροντίσουμε, λοιπόν, όταν έρθει αυτή η ώρα, να δικαιολογήσουμε τον Ύψιστο Τίτλο Τιμής του Χρυσαυγίτη. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

xryshaygh.com


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

E.ΛΑ.Μ. 8025811567419494973

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item