Widgets

Πραγματικά ερωτήματα (και απαντήσεις) για την Ελλάδα


Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή".

Λανθασμένα ερωτήματα, λανθασμένες απαντήσεις.  

-Από πού θα βρεθούν τα χρήματα για την αποπληρωμή των διεθνών τοκογλύφων;  

Αντί του «Ποιοι δανείστηκαν, και με τι αντάλλαγμα, ενώ γνώριζαν την πραγματική οικονομική κατάσταση της χώρας; Να λογοδοτήσουν και να αποπληρώσουν με τις προσωπικές τους περιουσίες» και «Πώς θα βρεθούν οι πόροι και ποιες ενέργειες πρέπει να κάνουμε για να ζήσουν οι Έλληνες παραγωγικά;»

-Ποιες καταστροφές θα επισυμβούν εάν φύγουμε από το ευρώ; αντί του «Ποιοι τομείς της ελληνικής παραγωγής οικονομίας διαλύθηκαν από την παραμονή μας στην Ε.Ε. και την είσοδό μας στο ευρώ;» και «Ποιοι άλλαξαν την νοοτροπία του λαού μας, και τον έκαναν από δημιουργό, μεταπράτη;». 

-Πώς θα κάνουμε για να μην μας μαλώσουν και μας διώξουν από την Ε.Ε.; Αντί του «Άλλες ευρωπαϊκές χώρες πώς ζουν με εθνικό νόμισμα, ακόμα και χωρίς να ανήκουν στην Ε.Ε.»; 

Λάθος ερωτήματα, λάθος απαντήσεις. Αυτή είναι η ιστορία των εκλογικών επιλογών του λαού, αυτή και η επιεικέστερη εκδοχή για την αδυναμία διαδοχικών ελληνικών κυβερνήσεων να βγάλουν την χώρα από τα αδιέξοδα που οι ίδιες δημιούργησαν και γι’ αυτό θα έπρεπε να γνωρίζουν και πώς να τα αντιμετωπίσουν.

Το πρώτο ερώτημα είναι, επομένως, πώς είναι δυνατόν, να προσδοκά ο λαός, κυβερνήσεις οι οποίες συγκροτούνται από ανθρώπους που έχουν εκπαιδευθεί από το Σύστημα να το υπηρετούν, να μην ακολουθούν τις διαταγές του; Είναι προφανές ότι δεν διανοούνται να σκεφθούν έξω από τα δεδομένα του περιβάλλοντος στο οποίο μεγάλωσαν ή ακόμη χειρότερα, με τα οποία ταυτίστηκαν λόγω της επιθυμίας τους να προσκολληθούν στην λεγόμενη υψηλή κοινωνία και να γευθούν τα προνόμιά της.

Δεξιά και Αριστερά διατείνονται ότι θέλουν να λύσουν το λεγόμενο «ελληνικό ζήτημα», δηλαδή το χρέος, την επιτήρηση, την χρεωκοπία. Αν δεχθούμε ότι η αποτυχία τους δεν έχει να κάνει με ιδιοτέλεια και προδοσία, όπως όλα δείχνουν και όλοι λίγο ως πολύ υποψιαζόμαστε, θα πρέπει να υποθέσουμε ότι είναι προϊόν ανοησίας, είτε εκ φύσεως είτε λόγω της πολυετούς θητείας των επίδοξων πολιτικών ηγετών σε πανεπιστήμια και υπηρεσίες των ΗΠΑ, της Βρετανίας, της Γερμανίας.

Όπως είχε ορθά επισημάνει η Χρυσή Αυγή, η κυβέρνηση της Αριστεράς με την συνεργασία των «ακροδεξιών» Ανέλ, ακολουθεί τα μνημονιακά βήματα της παλαιοκομματικής συγκυβέρνησης Βενιζέλου-Σαμαρά. Δεν είναι κακό να προσπαθεί η ελληνική κυβέρνηση να κερδίσει χρόνο αναγκαίο για να διαπραγματευθεί, με την προϋπόθεση ότι έχει κατά νου να προχωρήσει σε ανατροπή των πολιτικών  εξόντωσης του ελληνικού λαού.

Όπως όμως εύστοχα παρατηρεί το αμερικανικό περιοδικό Νιου Γιόρκερ, «Μόλις ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο σκληρός Γερμανός υπουργός Οικονομικών, συνειδητοποίησε ότι ο Βαρουφάκης δεν θα μπορούσε να παίξει το χαρτί του Grexit, ήξερε ότι τον είχε εκεί όπου τον ήθελε». Κι αυτό μας φέρνει στο επόμενο ερώτημα: Πώς μια κυβέρνηση με νωπή και ισχυρή λαϊκή εντολή απαξιώνει από την πρώτη κιόλας διαπραγμάτευση στην οποία συμμετέχει τα δυο ισχυρότερα διαπραγματευτικά της χαρτιά, και αυτό που αναφέρει ο Νιου Γιόρκερ αλλά ακόμη περισσότερο, αυτήν την ίδια την εντολή του ελληνικού λαού;

Εκείνο που κάνει τα αποτελέσματα της διαπραγμάτευσης του Σύριζα-Ανέλ περισσότερο αποκαρδιωτικά είναι είναι ότι οι «δανειστές μας» δηλαδή οι διεθνείς τοκογλύφοι ονομάζονται πλέον «θεσμοί». Δηλαδή, τα παράσιτα που απομυζούν τα έθνη και τον δικό μας λαό, αποκτούν την αγιοσύνη κάποιων ιερών μοσχαριών που οφείλουν οι πολίτες να υπακούν και να προσκυνούν εν είδη γκουρού. Η θρησκεία των αγορών, δηλαδή των Χρηματιστηρίων και των τοκογλύφων, σε πλήρη ανάπτυξη.

Κι ερχόμαστε στο τρίτο ερώτημα. Πώς είναι δυνατόν μια κυβέρνηση που προσκυνά τις αγορές να είναι Αριστερή δηλαδή αντικαπιταλιστική, φιλολαϊκή και αντίθετη με το κεφάλαιο; Η Αριστερά με την άνοδό της στην εξουσία, στην καθαρότερη ως τα τώρα μορφή της, αποδεικνύει την ορθότητα του λεχθέντος ότι όσοι γνωρίζουν την Αριστερά στην πράξη, παύουν να είναι αριστεροί. Όσο και αν η κυβέρνηση προσπαθεί να δικαιολογήσει την πολιτική κυβίστηση, τα στελέχη της δεν μπορούν να αποφύγουν την ώρα των αποφάσεων. Η κυβέρνηση, ο πολιτικός κόσμος και ο ελληνικός λαός πρέπει να απαντήσουν σε βασικά ερωτήματα. 

Και αυτά δεν έχουν να κάνουν με τις τεχνικές λεπτομέρειες μιας σύμβασης στις οποίες οι ξένοι θέλουν να επικεντρώνουν την συζήτηση ώστε να μην βλέπει ο λαός μας και η κυβέρνησή του ούτε εκατοστό πέρα απ’ τη μύτη τους. Οι συμφωνίες μεταξύ κρατών, ενδύονται εντέχνως την απολυτότητα ενός δήθεν θεόσταλτου γι’ αυτό και απαράβατου και αδιαπραγμάτευτου δεκαλόγου. Στην πραγματικότητα, δεν είναι παρά αυτό: συμφωνίες μεταξύ ανθρώπων που διαπραγματεύτηκαν και κατέληξαν σε μια κοινά αποδεκτή οδό. Εάν η οδός οδηγεί σε αδιέξοδο, υπάρχει άραγε συμφωνία για εθνοκάθαρση, για εκατόμβη, για ολοκαύτωμα συγκεκριμένου λαού, εν προκειμένω του ελληνικού; Και ποια κυβέρνηση είναι αυτή που νομιμοποιείται να υπογράψει την εξόντωση του λαού της και το ξεπούλημα μιας Πατρίδας που η Ιστορία της είναι ταυτόσημη με τον ανθρώπινο πολιτισμό;

Οι Έλληνες εθνικιστές της Χρυσής Αυγής πιστεύουμε ότι η πολιτική μιας χώρας, με την γεωπολιτική θέση, τον φυσικό πλούτο και το ιστορικό βάθος της Ελλάδος, δεν μπορεί να αφήνεται σε ξένα διευθυντήρια. Δεν ερωτούμε οι ξένοι τοκογλύφοι πώς θέλουν να πληρωθούν, μα προτάσσουμε στην όποια οφειλή-η οποία πρέπει να διαπιστωθεί με σαφή και διαυγή τρόπο, ώστε να ξέρει ο λαός μας τι χρωστά και σε ποιους, τι σε κεφάλαιο, τι σε τόκους, και μέχρι πότε-, το δικαίωμα του Λαού μας στην ύπαρξη και την πρόοδό του.

Πριν λοιπόν από οποιαδήποτε συζήτηση για τεχνικές λεπτομέρειες, η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να θέσει τις σωστές ερωτήσεις. Εμείς σε αυτές απαντήσαμε καταφατικά:
  • Θέλουμε ένα ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος.
  • Θέλουμε μια δυνατή οικονομία, με πραγματικές βάσεις και συγκεκριμένους στόχους.
  • Θέλουμε μια οικονομία δημιουργική, παραγωγική, που δεν θα υπάρχει σε οθόνες υπολογιστών αλλά θα έχει αντίκρισμα. 
Εάν χώρες όπως η Τουρκία και οι Ινδίες μπορούν να περιλαμβάνονται στους ισχυρούς του πλανήτη, επιθυμούμε και επιδιώκουμε αντίστοιχη θέση για την Ελλάδα. Τέλος, μια ένωση έχει νόημα και ουσία όταν είναι αμοιβαία καρποφόρα και επωφελής. Η Ελλάδα υπήρχε πριν την Ε.Ε. και το ευρώ, και θα εξακολουθήσει να είναι ζωντανή και ακμαία και μετά από τις γητειές της τρόικα, όπως έγινε και με τους νόμους και τα φιρμάνια αυτοκρατοριών που πέρασαν και χάθηκαν.  

Η εθνική μας ανεξαρτησία έχει εγγυητές τον Ελληνικό Λαό και την Χρυσή Αυγή. 

Ειρήνη Δημοπούλου - Παππά

xryshaygh.comΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ


ΑΘΗΝΑ 27-2-2015.


Το άλας της οικουμένης και ο στύλος του ανθρώπινου πολιτισμού είναι το δίχως άλλο μέσα από σπορά πνευματικών καρπών και προσφορά αιμάτινων θυσιών ο Ελληνισμός. Ο λαός μας πρώτευσε ανιδιοτελώς στα θεία σεβάσματα μέσα από τις προσευχές των πιστών και στην καλλιέργεια ήθους και σοφίας μέσα στο κοινωνικό καμίνι και στο πεδίο της τιμής παράλληλα. Χτίστης πολιτειακής οικοδομής και ζωντανή ακρόπολη που έφτασε στα πέρατα του κόσμου στηριγμένος σε δίκαιο και ατσάλι, αυτός είναι ο Αληθινός Έλλην.

Οι αρχές και τα αγαθά στα οποία στηρίχθηκε ο περιπετειώδης και δημιουργικός Έλληνας υπήρξαν η πίστη, η γλώσσα, το ελεύθερο πνεύμα και η ορμητική του φύση. Πρώτος στην εκπαίδευση, διδάχος και μαθητής του αιώνιου ελληνισμού. Σταθερός στην αποστολή του για τον σχηματισμό καθάριων ελληνικών οικογενειών και εντίμων πολιτών που φτιάχνουν και διοικούν απόλυτα ελληνικές κοινωνίες. Λάτρης τής ωραιότητος, τής τέχνης, τής πνευματικής καλλιέργειας και τής εργατικότητας. Στρατιώτης τής Ελληνικής Φυλής και τής Εθνικής Υπεροχής σε κάθε σπιθαμή τής γης.

Ο Έλλην λατρεύτηκε μα και μισήθηκε το ίδιο δογματικά και στον ανώτερο βαθμό. Κορυφαίες προσωπικότητες ομολόγησαν την πρωτοπορία τού λαού μας σε όλες τις εκφάνσεις τής ανθρώπινης δραστηριότητας, από την ιατρική και τη φιλοσοφία έως την πολεμική αρετή και τον αλτρουισμό προς τον αδερφό του. Απόστολοι τού Θεού πριν ακόμη γνωρίσουν οι πρόγονοί μας τον Θεάνθρωπο Ιησού. Άκαμπτοι πρόμαχοι τής Πατρίδος μας ως αλώβητου κληροδοτήματος στα παιδιά μας, ζωοδότες στα γεννήματά μας ακόμη και με το ίδιο το Αίμα μας. Εξερευνητές τής πλάσης και εξαγωγείς κοσμοκρατορίας πλήρους ελληνικότητας.

Η ελληνική γλώσσα, πλήρης αρμονίας και νοημάτων, αποτελεί την γλώσσα τού ελληνικού πολιτισμού, την γλώσσα τού ευαγγελίου, την γλώσσα τής οικονομικής και τής στρατιωτικής τέχνης. Όμως η μεγάλη διαφορά τού φτηνού και ευτελούς παρόντος με το ακριβό σε αίγλη και εκτυφλωτικό μας παρελθόν είναι ότι στους καιρούς τής ακμής δεν θαυμάζαμε αλλά φτιάχναμε τα μεγαλεία. Δεν ψάχναμε να βρούμε την αυλή τού ισχυρού να μπούμε μέσα να κουρνιάσουμε, αλλά κάναμε την Πολιτεία άπαρτο κάστρο και την αυλή μας πλέρια να μεγαλώνει κάθε φορά που ο Ελληνισμός μας υπέτασσε την βαρβαρότητα.

Στις μέρες μας οι νεοταξίτες έμποροι των εθνών και οι ταγοί τής ραγιαδοσύνης προσπαθούν να μάς πείσουν πως η επιβίωση ενός λαού μετριέται με το χρήμα και με τις επικύψεις, εκείνες που τις αποκαλούν παγκόσμια εξουσία και ειρήνη. Η κυριαρχία τού έθνους είναι μαζί με την ελληνική φυλή προϊόν αναλώσιμο. Το σθένος τής υπερασπίσεως τής πατρογονικής γης μόνος και μετά πολλών παραδόθηκε στην φωτιά τής ηττοπάθειας ενώπιον τού πολυπληθέστερου και πλουσιότερου εχθρού. Οι μετοχές νίκησαν τα δόρατα, οι δημοκρατικές πολυφωνίες την ενότητα, η νόθευση τής παιδείας την θεϊκή γλώσσα και οι προαιώνιοι εισβολείς και σταυρωτές τούς Ήρωες τού Ελληνισμού.

Όμως ο Θεός και οι Απόγονοι Τρανών Ελλήνων δεν έχουν δώσει την τελική απάντηση και την μεγαλύτερη μάχη τής ανθρώπινης ιστορίας. Η δικαιοσύνη η φτιαχτή των σκυφτών σκλάβων και των εραστών τής ανηθικότητας δεν έχει καμία απολύτως αξία μπροστά στον Νόμο τού Θεού και το Δίκαιο τής Ελληνικής Φυλής.

Τα θέλγητρα των εμπόρων τής ύλης εξαντλήθηκαν, καθώς τώρα το ζητούμενο σε μια οικουμένη που παραπέει είναι να επιλέξουν οι πάντες θέση και σκοπό. Ή θα προσκυνήσουν τον Άνομο και θα μπουν στο άροτρο τού πολυφυλετισμού γινόμενοι οικονομικές μονάδες σε μια βραχύβια επιβίωση ή θα σηκωθούν Όρθιοι Πολεμιστές και Εργάτες μιας Ελεύθερης, Πιστής και Μεγάλης Ελλάδος.

Ο Εθνικοκοινωνιστής δεν δίδει την ελληνοσύνη του χάρισμα σε κανέναν ψεύτικο προστάτη. Ο κόσμος μας και η ιστορία πρέπει να προχωρήσουν μπροστά. Σκοπός μας δεν είναι η αναγκαστική επιβίωση αλλά η κατάκτηση τής ζωής και των δικαιωμάτων μας. Πρώτο μας μέλημα είναι η αυτοπεποίθηση των Ελλήνων, η ενότητα και ο ιερός όρκος τού λαού μας. Μόνος και μετά πολλών, ιερά τα πάτρια υπερασπίσω. Την Πίστη μου επάνω στην πλάση θα εξαπλώσω με την Αλήθεια και με την προσήλωση στον Ανίκητο Ελληνισμό. Και εκεί που πάλλεται ελληνική ψυχή, εκεί στέκει η δική μας Λαϊκή και Εθνικιστική Πολιτεία.

Συλλογική Φυλετική Φιλοδοξία, Σθένος και Εθνική Αυτογνωσία. Έθνος που έβγαλε μέσα από τα σπλάχνα του Μεγαλέξανδρο, Αριστοτέλη και Κολοκοτρώνη, αυτό το Έθνος δεν μπορεί να μείνει ανενεργό ηφαίστειο μπροστά σε κοσμογονικές καταστάσεις. Όταν έχεις υπάρξει πέντε φορές κοσμοκρατορία, όταν η ελληνική σοφία έχει γίνει συνώνυμη τής ανθρώπινης γνώσης, όταν ο Ηρωισμός και ο Ελληνισμός είναι φτιαγμένα από την ίδια φύση, τότε είναι βέβαιο ότι αποστολή σου είναι να επιστρέψεις στο τιμόνι και να επαναφέρεις το σκάφος στον ίσιο δρόμο.

Η οικονομία είναι το μέσον προς την ευημερία κι όχι ο σκοπός, ο υπηρέτης κι όχι ο άρχοντας τού ελληνισμού. Ο άνθρωπος από το καλούπι του ξεχωρίζει από το όρθιο ανάστημα, από την αξιοπρέπεια και από την αυτοκυριαρχία του. Ο Έλλην Άνθρωπος είναι εκείνος που προσπερνάει την ποσότητα με τις αρχές του και την ποιότητα. Ατσάλινος θώρακας με τρόπαιο νίκης την νέα γέννα, τον νέο ελληνισμό που πυκνώνει τις τάξεις τού Έθνους των εθνών.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5299531081927952482

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item