Widgets

Τα οράματα της Ελληνικής Επανάστασης παραμένουν ζωντανά


Η λέξη επανάσταση ετυμολογικά είναι σύνθετη και σημαίνει: επανίσταμαι, δηλαδή ίσταμαι ξανά. Ήτοι ξανασηκώνομαι όρθιος. Που πάει να πει, ότι κάποτε ήμουν όρθιος, έπεσα και τώρα ξανασηκώνομαι.

Με αυτό το σκεπτικό η «Οχτωβριανή Επανάσταση» δεν θα έπρεπε να αναφέρεται ως επανάσταση, αλλά ως μια «λαϊκή εξέγερση» για τη διεκδίκηση κοινωνικών αιτημάτων και ένα νέο «συμβόλαιο». Δεν απέβλεπε δηλαδή στο να επαναφέρει μια προηγηθείσα καλή πραγματικότητα, η οποία με κάποιο τρόπο είχε διακοπεί. Αλλά να εγκαθιδρύσει έναν εντελώς νέο τρόπο διακυβέρνησης που δεν είχε ιστορικό προηγούμενο.

Όμως η Ελληνική Επανάσταση είχε ένα τέτοιο νόημα. Να ξανασηκώσει το γένος των Ελλήνων από την πτώση και την ισοπέδωση που είχε υποστεί από τις διαδοχικές βαρβαρικές αλώσεις Φράγκων και Οθωμανών και να το επαναφέρει στην παλιά του δόξα. Αλώσεις που έλαβαν χώρα είτε μεμονωμένα, είτε από τη συνδυασμένη δράση των δυο βαρβάρων εναντίον των Ελλήνων (του κοινού τους εχθρού) με λάφυρο το γεωπολιτικό χώρο, όπου διαχρονικά κυριαρχούσε ο ελληνισμός, από καταβολής κόσμου.

Ο ζωντανός πόθος να ξαναγεννηθεί ο Ελληνισμός από τις στάχτες και να ξαναγίνει αυτό που ήταν κάποτε, υπήρξε χωρίς αμφιβολία η θρυαλλίδα της εθνεγερσίας του ’21, που συνένωσε τις δυνάμεις των Ελλήνων σε έναν ιερό υπέρ πάντων αγώνα, σε μια επική Επανάσταση.

Το αποτέλεσμα όμως ποιο ήταν; Πέτυχε ο σκοπός της Επανάστασης και αν ναι πότε; Όταν απελευθερώθηκε η Πελοπόννησος; Όταν απελευθερώθηκε η Στερεά, η Θεσσαλία, τα Ιόνια νησιά, η Ήπειρος, η Μακεδονία, η Κρήτη, τα Δωδεκάνησα; Πότε ακριβώς; Το σημερινό ελληνικό κράτος, έχει πραγματώσει τους στόχους και τα οράματα των επαναστατημένων Ελλήνων;

Αν ζούσαν σήμερα οι Έλληνες που έφαγαν γάτες, φίδια και ποντίκια στο Μεσολόγγι και στο τέλος έπεσαν μαχόμενοι μέχρις ενός. Οι Σουλιώτισσες του Ζαλόγγου. Οι μάρτυρες της Μονής Αρκαδίου και τόσοι πρόγονοί μας που πότισαν με το αίμα τους το όραμα της χαμένης μας λευτεριάς και έβλεπαν ότι όλα αυτά τα υπέστησαν για να είναι σήμερα πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ο Παπούλιας, τι θα έλεγαν; Δικαιώθηκε άραγε η θυσία τους ή μήπως το όραμά τους ήταν κάτι άλλο;

Κι αν ήταν κάτι άλλο που δεν ολοκληρώθηκε και ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί, τι στάση πρέπει να κρατήσουμε εμείς σήμερα απέναντι στα πολιτικά δρώμενα της πατρίδας μας;
Πως πρέπει να χαρακτηρίσουμε τους πολιτικούς που παρέλαβαν τη βαριά σκυτάλη στον συνεχιζόμενο αγώνα του έθνους κι αντί να συνεχίσουν την προσπάθεια για πραγματική απελευθέρωση, επιχειρούν να μας πείσουν ότι το όλο πρόβλημα συνίσταται σε κάποιες οικονομικές δυσχέρειες τις οποίες μόλις καταφέρουμε να ξεπεράσουμε, όλα θα είναι καλά;

Το όραμα των αγωνιστών του ’21 ήταν απλά ένα καλύτερο επίπεδο ζωής; Η βελτίωση της καταναλωτικής τους ευχέρειας, όπως ισχυρίζονται σήμερα αριστεροί και δεξιοί; Μα αν αυτό είναι αλήθεια, τότε στην Επανάσταση δεν θα πολεμούσαν οι Έλληνες εναντίον των Τούρκων, αλλά οι φτωχοί Έλληνες μαζί με τους φτωχούς Τούρκους, εναντίον των πλούσιων Ελλήνων και των πλούσιων Τούρκων. Πράγμα που ως γνωστόν δεν συνέβη.

Είναι γνωστές βέβαια οι ανοησίες περί ταξικού χαρακτήρα της Επανάστασης. Ανοησίες που βασίζονται εν πολλοίς στους γνωστούς στίχους του Θούριου του Ρήγα Βελεστινλή, που λένε:

«…..Βουλγάροι κι Αρβανήτες, Αρμένιοι και Ρωμιοί,
Αράπηδες και άσπροι, με μια κοινήν ορμή.
Για την ελευθερίαν να ζώσωμεν σπαθί,
πως είμαστ’ αντριωμένοι, παντού να ξακουσθεί
Να σφάξουμε τους λύκους, που στον ζυγόν βαστούν,
και Χριστιανούς και Τούρκους, σκληρά τους τυραννούν.
Στεργιάς και του πελάγου, να λάμψη ο σταυρός,
Και στην δικαιοσύνην, να σκύψη ο εχθρός.
Ο κόσμος να γλυτώση, απ’ αύτην την πληγή,
κ’ ελεύθεροι να ζώμεν, αδέλφια εις την γη.» 

Το λάθος που συνειδητά ή ανεπίγνωστα διαπράττουν, αυτοί που ερμηνεύουν τους στίχους αυτούς με «ταξικό κριτήριο», θεωρώντας ότι ο Ρήγας Φεραίος καλούσε τους λαούς σε μια εξέγερση τύπου «Οκτωβριανής Επανάστασης», καλώντας όλους τους φτωχούς, ανεξαρτήτως φυλής, εναντίον των «λύκων» που «σκληρά τους τυραννούν», υπονοώντας ότι με αυτό το στίχο εννοεί τους πλούσιους, είναι απολύτως έωλο, ανεδαφικό και άσχετο με την ιστορική πραγματικότητα.

Γιατί ο Ρήγας, μέσα από τον Θούριό του εκφράζει τον άσβεστο πόθο των ανθρώπων (πράγματι ανεξαρτήτως φυλής και θρησκεύματος) για επιστροφή στην προ των «λύκων» εποχή. Δηλαδή στην προ της Άλωσης εποχή. Χαρακτηρίζοντας ως «λύκους» τα δυο κακά της μοίρας του Ελληνισμού: τη Δύση και τους Οθωμανούς. Δυο δυνάμεις οι οποίες συνεργαζόμενες κατέλυσαν το ελληνικότατο Βυζάντιο. Δηλαδή τη φυσική τάξη πραγμάτων στον κόσμο για την αποκατάσταση της οποίας καλεί ο Ρήγας τους λαούς σε επανάσταση, ώστε να αναστηθεί η κοινωνία μέσα στην οποία όλοι οι λαοί, θα ξαναζήσουν όπως και πριν: «ελεύθεροι και αδέρφια εις την γη».

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Ρήγας Φεραίος, ενώ εναντιώνεται στην οθωμανική αυτοκρατορία, συλλαμβάνεται και εξοντώνεται όχι από τους Τούρκους, αλλά από τους δυτικούς. Όχι φυσικά γιατί φοβόντουσαν μια εξέγερση ταξικού χαρακτήρα, η οποία για χίλιους λόγους ήταν αδύνατον να επιτύχει, αλλά για να αποφευχθεί να ξανασταθεί (επαναστατήσει) στα πόδια του το ελληνικότατο Βυζάντιο, που είναι εχθρός και των δυτικών και των Οθωμανών.

Να μην καταφέρουν δηλαδή οι Ρωμιοί, υποβοηθούμενοι από όλους τους λαούς που ήταν υπό τη σκέπη τους κατά τη βυζαντινή περίοδο του Ελληνισμού, να αποτινάξουν τους βάρβαρους κατακτητές, Ανατολής και Δύσης.. Ή όπως ποιητικά εναργώς θα γράψει ο Ρήγας Φεραίος: «Στεργιάς και του πελάγου, να λάμψη ο σταυρός, και στην δικαιοσύνην, να σκύψη ο εχθρός». Εκτός κι αν κάποιος ισχυρίζεται, ότι με την αποκατάσταση της χαμένης «λάμψης του σταυρού», προσπαθεί να υποκινήσει μπολσεβικικού τύπου «επανάσταση».

Αυτός άλλωστε είναι ο λόγος για τον οποίο οι δυτικοί απαξιώνουν συστηματικά την περίοδο της βυζαντινής αυτοκρατορίας (φυσική κληρονόμο της ελληνικής αρχαιότητας), εννοώντας ότι δεν υπάρχει συνέχεια στην παρουσία του Ελληνισμού στην ιστορία. Υποστηρίζοντας ότι αυτή περιορίζεται στην ελληνική αρχαιότητα.

Το περίεργο βέβαια είναι ότι υπάρχουν και αρκετοί Έλληνες, που θαμπωμένοι από τα φώτα της Εσπερίας, αποδέχονται αυτή την δυτική, απαξιωτική αντίληψη (την απολύτως ανιστόρητη) για την ελληνικότητα του Βυζαντίου. Μ’ αυτό τον τρόπο όμως, όπως πολύ εύστοχα αναφέρει κι ο παπα-Γιώργης ο Μεταλληνός, αποδεχόμαστε τον «παππού» μας, απορρίπτοντας τον «πατέρα» μας.

Άρα στη σημερινή πραγματικότητα δεν φθάσαμε δια μαγείας, αλλά ξεκινώντας από αυτή την ένδοξη Επανάσταση που αποσκοπούσε στην αποκατάσταση των εθνικών δικαίων. Επομένως τα πολιτικά κόμματα που στον πυρήνα της ιδεολογίας τους απορρίπτουν το έθνος και διατηρούν θετική στάση στην Νέα Τάξη και την παγκοσμιοποίηση, θα πρέπει να αποφανθούν για το αν συμφωνούν με τους στόχους και τα οράματα των αγωνιστών του ’21. Δεν είναι δυνατόν να ισχυρίζονται ότι είναι και με την Επανάσταση και με την Παγκοσμιοποίηση.

Η ύπαρξη αυτού του κράτους οφείλεται στον αγώνα και τις θυσίες κάποιων, οι οποίοι καλώς ή κακώς (αυτό είναι δικαίωμα του καθενός να το κρίνει), ένωσαν τις δυνάμεις τους για την απελευθέρωση του έθνους κι όχι απλά για καλύτερες συνθήκες ζωής σε ένα ομοιόμορφο παγκόσμιο περιβάλλον.

Άρα το πραγματικό διακύβευμα για τον Ελληνισμό σήμερα δεν πρέπει να αναζητείται μόνο στη διαχείριση των σημαντικότατων οικονομικών προβλημάτων της χώρας. Αλλά κυρίως στο ποιές πρέπει να είναι οι απαντήσεις και η στάση ζωής, ενός εκάστου εξ ημών σε μια σειρά από κρίσιμα ερωτήματα που σχετίζονται με τη ζωή του έθνους, όπως:

- Αποδεχόμαστε την Επανάσταση του ’21 ως εθνική εξέγερση ή η άποψή μας πρέπει να ταυτιστεί με αυτή του Πατριάρχη Βαρθολομαίου για τον οποίο η Επανάσταση ήταν: «μια διακοπή της υπέροχης συμβίωσης των τετρακοσίων χρόνων επειδή κάτι ξεβράκωτοι ξεσηκώθηκαν και προκάλεσαν τις γνωστές προστριβές»;

- Αν αποδεχόμαστε τον εθνικό χαρακτήρα και τα οράματα της Επανάστασης, θεωρούμε ότι αυτά έχουν πια υλοποιηθεί ή υπάρχει ακόμη δρόμος για τον τελικό στόχο;

- Και τέλος αν κάποιοι δεν αποδέχονται τον εθνικό χαρακτήρα, ούτε συμφωνούν με τα οράματά της Επανάστασης, νομιμοποιούνται ηθικά να εντάξουν ανεπιστρεπτί τη χώρα σε ένα πρόγραμμα παγκοσμιοποίησης, απαλείφοντας για πάντα τα εθνικά της χαρακτηριστικά και μάλιστα με τρόπο που να καθιστά αδύνατη την επιστροφή της στην προτεραία κατάσταση;

Για τους Έλληνες Εθνικιστές δεν υπάρχουν διλήμματα και αμφιβολίες. Τα ζώπυρα της Ελληνικής ψυχής που σιγόκαιγαν στα τετρακόσια μαύρα χρόνια της απερίγραπτης σκλαβιάς, την κατάλληλη στιγμή έγιναν πυρκαγιά που καταβρόχθισε τον κτηνώδη κατακτητή.

Βέβαια το 1922 με τη Μικρασιατική Καταστροφή η Επανάσταση ανακόπηκε και έκτοτε η Ελλάδα «αναπνέει» με ένα πνευμόνι. Όμως οι Έλληνες Εθνικιστές μένουν προσηλωμένοι στο όνειρο του Εθνάρχη Κολοκοτρώνη: ότι ο Θεός υπέγραψε την απελευθέρωση της Ελλάδος και δεν παίρνει την υπογραφή Του πίσω. Σύντομα η αληθινή Ελλάδα θα ξαναζήσει πραγματικά.

Όσο για τα «δικαιώματα» στο «διαφορετικό», όλων εκείνων που είναι έτοιμοι να υπογράψουν ή έχουν ήδη υπογράψει «προσκυνοχάρτια», να γνωρίζουν ότι την ύβρη που διαπράττουν προσβάλλοντας το αίμα τόσων ηρώων και μαρτύρων που ανέστησαν την Ελλάδα, σύντομα θα ακολουθήσει η Νέμεσις της ιστορίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ 
xryshaygh.com

ΜΕΓΑ ΠΑΘΟΣ Η ΕΛΛΑΣ
ΑΘΗΝΑ 13-2-2015. 


Η Ελλάς είναι ιδέα και αγίασμα. Δεν είναι πεδίο πειράματος. Οι Έλληνες μάχονται υπέρ πίστεως και πατρίδος και όχι για τούς δημοσιονομικούς δείκτες και τα δανειακά χρέη. Οι υπεύθυνοι πολίτες δεν είναι αυτοί που στοιχίζονται στα ψηφοδέλτια τής μαρξιστικής ψευτοαντίδρασης που τούς στείλανε οι σοσιαλφιλελεύθεροι κομιστές των τοκογλύφων. Είναι οι πολίτες εκείνοι που αντιμετωπίζουν το Ελληνικό Έθνος ως την σκυτάλη τού Ελληνικού Αίματος και αγέρα ελευθερίας κι όχι ως σκυτάλη τής εγκληματικής αστικής κοινοβουλευτικής συμμορίας.

Η πρόοδος τού Ελληνισμού δεν είναι πολιτικό ρεύμα και παγκοσμιοποιημένη υποταγή. Πρόοδος είναι η ελεύθερη βούληση, η ελεύθερη έκφραση, η προσήλωση στην ευημερία τού λαού που βγαίνει από τη δική του νόηση και τα δικά του χέρια. Σκοπός ιερός είναι τα βήματα που πραγματοποιείς να καθοδηγούνται από τον δογματισμό τού μέγα πάθους που λέγεται Ελλάς. Και πολιτικός ορθολογισμός είναι η εκκαθάριση τής πολιτικάντικης βρωμιάς που αλλοιώνει την ενότητα, την πίστη και την εθνική ακεραιότητα των Ελλήνων και τής Ελλάδος.

Είναι δικαίωμα τού ανθρώπου να επιλέγει τις προτεραιότητες τής ζωής του. Είναι ιερότερο όμως το δικαίωμα τού Έθνους να εξυπηρετήσει τις συλλογικές ανάγκες που θα εξασφαλίσουν την ταυτότητά του καθαρή και τον προσανατολισμό του στην κορυφή τής πυραμίδος των εθνών. Όταν οι προτεραιότητες καθοδηγούνται από τούς συστημικούς προπαγανδιστές στην κατεύθυνση τής «ασφάλειας» τού χρήματος και τής ανηθικότητος, τής συναλλαγής με εκείνους που αλυσοδένουν τούς Έλληνες στα δεσμά των νεοταξιτών και των διεθνών τοκογλύφων ξεσχίζοντας τις υποσχέσεις τους, τότε οι διχαστές πρέπει να ξεριζωθούν από τα πόδια μας και η κοινωνία να αναμορφωθεί μέσα από την εμπιστοσύνη στον ίδιο της τον εαυτό.

Η άκρα αριστερά τού ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε από την πρώτη στιγμή που πήρε την εξουσία στα χέρια της να μάς δείξει τις προθέσεις της. Ο αρχηγός της, αναρχικός με αστική πλουτοκρατική προέλευση, έδωσε πολιτικό και όχι θρησκευτικό όρκο, δείχνοντας την απόφαση να εκθρονίσει τον Θεό από τις καρδιές των Ελλήνων. Κι αφού ξεμπέρδεψε με τον διακοσμητικό πρόεδρο τής δημοκρατίας, ομοίων καταβολών και κείνος, πήγε στο σκοπευτήριο τής Καισαριανής για να δείξει το αντιφασιστικό του πρόσωπο, με τούς οπαδούς του να ζητούν, κραυγάζοντας υπέρ τού τρομοκρατικού ΕΛΑΣ, καινούργιο συμμοριτοπόλεμο σε βάρος των Εθνικιστών και ολοκλήρου τού ελληνικού λαού, σε βάρος τού Εθνικού μας Φρονήματος.

Στο οικονομικό επίπεδο οι μαρξιστές συνομιλητές τής σιωνιστικής παγκόσμιας τράπεζας φρόντισαν να φανερώσουν τις συνομιλίες που ίσαμε τώρα κρύβανε. Η πολιτική διάρρηξη τού ελληνικού σπιτιού πλέον έγινε και έτσι πρέπει να κάμουν τα αποκαλυπτήρια, προκειμένου να σηκώσουν οι συνεχιστές των προηγούμενων ψευτορωμιών τα ασημικά. Όχι μάς είπανε πριν σχηματίσουν κυβέρνηση, δεν θα ζητήσουμε το κούρεμα τού «ελληνικού» χρέους, αλλά την επιμήκυνση τής δανειακής αποπληρωμής, δηλαδή την προσθήκη κι άλλων βαρών και το μάκρεμα τής αλυσίδος.

Βάθεμα στο πάρσιμο σπιτιών και άμεση κατάργηση τού υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης. Έχουμε ήδη καινούργιους Τούρκους βουλευτές. Θα δούμε την αναγνώριση τουρκικής μειονότητας και συλλόγων. Θα δούμε την ψευτομακεδονία των Σκοπίων να παίρνει την άδεια εκπροσώπησης τής αυθεντικής Μακεδονίας. Θα δούμε την νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών. Και ακόμη θα επιχειρηθεί η έλευση τής αντίχριστης κάρτας τού πολίτη και τού βδελυρού ενσώματος σφραγίσματος.

Και για να είμαστε απολύτως σαφείς, όλα αυτά τα μισελληνικά κακουργήματα φυτεύτηκαν στην ζωή μας επί των ημερών όλων των αστικών μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων και κομμάτων, των πράσινων, των μπλε, των ροζ και των πολύχρωμων. Κακουργήματα που κανονίστηκαν πίσω από τα φώτα τής δημοσιότητας και βγήκαν μπροστά από τις κάλπες και τα έκπληκτα μάτια των ψηφοφόρων. Όμως το μέλλον των παιδιών μας δεν είναι διαπραγματεύσιμο και ο Έλληνας είναι πολεμιστής κι όχι ραγιάς. Ο δε εθελόδουλος ραγιάς και ο βολεμένος στομαχόφρονας είναι εχθροί μας ισάξιοι με τούς σιωνιστές και λοιπούς βαρβάρους εισβολείς.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τής Χρυσής Αυγής κατά τις πρόσφατες εκλογές κατήγαγε μια περιφανή νίκη ενάντια σε διώξεις, δολοφονίες και εκβιασμούς. Η είσοδος ωστόσο στο κοινοβούλιο από μόνη της δεν μάς αρκεί, διότι στόχος μας είναι η νίκη και η ανάληψη τής εξουσίας. Η δικαίωση των διωγμένων θα επέλθει με την ταυτόχρονη δικαίωση τού Ελληνικού Έθνους, με την ανάκαμψη τής εθνικής κυριαρχίας, με την ανάπτυξη τής ελληνικής κοινωνίας, με την κατάκτηση τής εθνικής μας υπεροχής, με την εδαφική μας ολοκλήρωση. Σκοπός μας δεν είναι η παραμονή τής διχαστικής ξενοκρατίας, αλλά η πλήρης αποκατάσταση τής ελληνικής ωραιότητας στον πολιτισμό και την καθημερινότητα. Ο θρίαμβος τής Πίστης ενάντια στους άπιστους και τούς κλέφτες τής ζωής μας.

Η φύση τού Εθνικοκοινωνισμού μας είναι η πλήρης ταύτισή του με τις σκέψεις και τις αγωνίες τού λαού. Είναι η διείσδυση και η πλήρης ενσωμάτωση με τον γενετικό κώδικα τής Ελληνικής Φυλής. Δεν είμαστε οι περιστασιακοί εκπρόσωποι τού Ελληνισμού, είμαστε εμείς οι ίδιοι και τα εθνοφυλετικά μας αδέρφια που ορκίζονται σε Θεό και Πατρίδα ο Ελληνισμός ο ίδιος. Ζούμε και αναπνέουμε για την Μεγάλη και Ένδοξη Ελλάδα, εμποτισμένοι ως το ύστερο υποσυνείδητο από την επιθυμία να φανούμε αντάξιοι των Τρανών Προγόνων. Και ακόμη να τούς ξεπεράσουμε. Μέσα στα μάτια των παιδιών μας αντλούμε δύναμη και όρεξη να φτιάξουμε πιο άνετο, πιο καθαρό, πιο ελληνικό το Οικόπεδο τής Φυλής.

Η Ελλάς είναι η ακατάλυτη οδός αγώνος στην κατεύθυνση τής ψυχικής τελειώσεως και τής υλικής προσφοράς. Αποστολικό ιερό βήμα στο Θέλημα τού Θεού Πατρός στην κατεύθυνση Αρετής και Δικαίου. Απόλυτη έκφραση τής αρχέγονης κοσμοθεωρίας πως ελεύθερον είναι το εύψυχον. Και πως Αληθινή Ελλάς είναι η Πατρίς τού Φωτός, δηλαδή η Ισχυρή Ελλάς που σκεπάζει την οικουμένη με ατσάλι και σκήπτρο δίκαιου ηγεμόνα. 


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ 

ethnikistikosagwn.blogspot.com


ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΘΗΝΑ 11-2-2015. 

Ένας ζωντανός λαός που επιθυμεί να κατοχυρώσει την ανεξίτηλη ιστορική του παρουσία στο διηνεκές έχει τον χαρακτήρα τού τυχοδιώκτη που αρέσκεται στο να ανακατεύει τα ύδατα στον γεωπολιτικό ορίζοντα. Είναι λαός μαχητικός και συνεκτικός, ξεκινώντας το πολιτικό του ταξίδι από την διαμόρφωση δυνατής προσωπικότητας. Διερευνάει τους εταίρους, συμμάχους και ανταγωνιστές, και καταστρώνει το σχέδιο και την διαδρομή που θα ακολουθήσει για να διαφυλάξει την ελευθερία του. Και η οδός τής εθνικής ακεραιότητας είναι η οδός τής εθνικής υπεροχής διά τής υποταγής των εχθρών μας.

Εκείνος που επιθυμεί διαρκή και μόνιμη ειρήνη είναι εκείνος που αντιμετωπίζει την ζωή ως ένα διαρκή πόλεμο για την διαρκή κατάκτηση τής μόνιμης νίκης. Η Ελλάς στηρίζεται στην υπεράσπιση τής τίμιας και αγίας υποστάσεως τής Πατρίδος και στην αναρρίχηση των ελληνικών αξιών στην κορυφή τής οικουμένης. Δεν είναι πρέπον, ωφέλιμο και ελληνικό να οδηγούμαστε σε αναγκαστικές συμπορεύσεις με ξένους λαούς και ήθη, ακόμη και με την απειλή των όπλων. Είναι ανδρείο, φιλόδοξο και επομένως ελληνικό ιδίωμα να χαράσσουμε τις αποφάσεις και τις πράξεις με τον ελληνικό λαό που διαπνέεται από πίστη άσβεστη στο Θεό και το Ελληνικό Αίμα. Και ακόμη από την έμφυτη ορμή για την εφάμιλλη προς τούς προγόνους μας νέα ελληνική δόξα.

Ένα προπαγανδιστικό εργαλείο που χρησιμοποιεί η ανθελληνική νέα τάξη σιωνιστικών πραγμάτων είναι τα ειρηνευτικά τάχα κινήματα, συνήθως αριστερής προελεύσεως, και η υιοθέτηση ανθρωπιστικού πνεύματος που συμπεριλαμβάνει όλους τούς πληθυσμούς και τα συμφέροντα πλην των Ελλήνων. Λέγουν κόμματα και οργανώσεις τής αναίμακτης τάχα κατάληψης τού Έθνους πως πρέπει να ομονοήσουμε και να συζήσουμε με όσους επιθυμούν να μάς κλέψουν ελληνικό έδαφος για να μην ματώσουμε το σαρκίο μας. Να δυστυχήσουμε με αλλογενείς και αλλοδόξους γυρολόγους, κάμνοντας δικούς μας αυτούς και τα ήθη τους. Και από κοντά έρχονται οι οικονομέτρες και οι λογιστές τής παγκοσμιοποίησης που λαμβάνουν εξουσίες και ισοπεδώνουν μόχθους βαδίζοντας στη λογική τού ψευτοανθρωπισμού πως ή θα υποταχθείτε στην ενιαία κοινωνία των εθνών ή θα σάς πνίξουμε στο αίμα.

Αντιρατσιστές και χρηματάνθρωποι λοιπόν αποτελούν μια αγέλη άξεστων βαρβάρων που χρησιμοποιούν τούς στρατούς τους όταν θέλουν να υποτάξουν τα ελεύθερα πνεύματα. Εμφανίζονται ως τυχοδιώκτες και είναι εγκληματίες κατά τής ανθρωπότητος. Πολεμούν την έννοια τού Έθνους. Αλλά εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές είμαστε Απόστολοι τού Έθνους, εκφραστές τής Ελευθερίας και επομένως Πολεμιστές τής Ελλάδος. Διότι αυτεξούσιος άνθρωπος είναι εκείνος που έχει σαφή και διακριτή ταυτότητα, εκείνος που έχει σπίτι να βαστήξει και έργο να επιτελέσει. Έλλην Άνθρωπος είναι εκείνος που παίρνει την Γη των Πατέρων και τής δίδει μορφή εργαστηρίου ωραιότητος και κάστρου ελληνικότητος.

Εκεί που βρίσκονται ελληνικές ψυχές και εκεί που βρίσκονται τα συμφέροντα τού ελληνισμού, εκεί βαδίζει ολάκερη η Φυλή, με ανοικτούς ορίζοντες και βλέψεις. Στις ευκολίες και στις δυσκολίες, στους καιρούς τής ακμής μα και τής παρακμής, το Ελληνικό Έθνος βαδίζει ως μια γροθιά σε μια διαρκή πορεία προς τα εμπρός. Μηδέποτε στρεφόμενοι προς τα οπίσω και μηδέποτε έχοντες τον νου προς το ηττάν. Όσοι κουλουριάζονται είτε ως σαπιορήτορες είτε ως πρεσβευτές τού Εμποράκου των Εθνών δικαιούνται μονάχα τον αφανισμό από τα στιβαρά χέρια των Ελλήνων. Στο εσωτερικό μέτωπο Εξουσία Λαϊκή και Εθνικιστική, στην κοινωνική διεργασία Φρουροί τής Παράδοσης και στα εξωτερικά ζητήματα Δύναμη κατάλυσης γόρδιων δεσμών. Εκφραστές τού πεπρωμένου τής Δίκαιης Ελλάδος. Και Δίκαιη Ελλάς είναι η Φυλετική Μεγάλη Ελλάς.

Δεν υπάρχει φόβος μέσα στις καρδιές των Αληθινών Ελλήνων και δεν νοείται κανείς κοσμοπολιτισμός μπροστά στο αιμάτινο ποτάμι τού Ανίκητου Ελληνισμού. Διεθνισμός και επίδοξοι εισβολείς είναι από κοινού μια γάγγραινα που γυρεύει κατάσαρκα κόψιμο τού σάπιου σώματος. Η δε αντιμετώπιση τού αντίπαλου δέους επιτυγχάνεται με την δική μας εθνική συλλογική φιλοδοξία. Η κατάληψη ζωτικού χώρου εξουσίας και εδαφικής επιρροής. Η συσπείρωση τού Ελληνισμού γύρω από τον εθνικό σκοπό. Η οριοθέτηση τής Εθνικής Κοινότητος ως ενός όμαιμου ομόκεντρου κύκλου που επεκτεινόμενος στο γεωστρατηγικό βάθος τής γεωπολιτικής μας αυλής ανοίγει, πυκνώνει και μεγαλώνει.

Κανείς οικονομικός σκοπός δεν καθορίζει την μοίρα τού Ισχυρού Εθνικού Κράτους. Καμία οικονομία δεν μπορεί να σταθεί δίχως άξια πολιτική ηγεσία. Και καμία πολιτική ηγεσία δεν μπορεί να σταθεί αν δεν έχει δίπλα της στρατό και λαό. Η Εθνική Ηγεσία που έχει δίπλα της τον στρατό και τον λαό είναι εξ ορισμού εθνικιστική και κοινωνική. Είναι η Ηγεσία που ταυτίζει τις απαιτήσεις της ταυτόχρονα με τις εντολές τής ιστορικής πραγματικότητας και των Πιστών σε Θεό και Εθνικό Φρόνημα Ελλήνων. Η Πίστη και το Φρόνημα εκφράζονται στην πράξη με το Ατσάλι, με το Στρατιωτικό και Πολεμικό Πνεύμα. Η Ελληνική Σημαία είναι προορισμένη να μεγιστοποιεί την εδαφική μαζί με την πολιτική μας κυριαρχία.

Αν η Ελλάς δεν είχε τις αλύτρωτες πατρίδες, πάλι θα έπρεπε να προνοήσει να φτιάξει γέφυρες επηρεασμού τής παγκόσμιας εξουσίας. Σ’ αυτήν ακριβώς την παγκόσμια εξουσία ο Έλληνας δεν μπορεί παρά να έχει την θέση τού ηγήτορα και κατευθυντήριου νου. Η γειτονιά μας θέλει πιο άνετα και πλατιά ελληνικά σύνορα. Και οι δεσμοί των Ελληνικών Κοινοτήτων εντός και εκτός τής Μητροπολιτικής Ελλάδος αποτελούν τον δρόμο τής Μεγάλης, Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδος. Το Αίμα μας για την Πατρίδα και τα παιδιά μας!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2943865089607888560

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item