Widgets

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην “Ακρόπολη της Κυριακής”: “Είμαστε έτοιμοι να συντρίψουμε το κατηγορητήριο που έφτιαξε μία ομάδα επίορκων δικαστικών”


Διαβάστε ολόκληρη την αποκλειστική συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εφημερίδα "Ακρόπολη της Κυριακής".

ΑτΚ: Κύριε Πρόεδρε  υπάρχει πλέον μία νέα κυβέρνηση στον τόπο. Οι 16 ψήφοι της Χρυσής Αυγής με τους οποίους αρνηθήκατε να ψηφίσετε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που πρότεινε η προηγούμενη συγκυβέρνηση, ουσιαστικά οδήγησε στην πτώση Σαμαρά. Είστε ικανοποιημένοι γι αυτό και πως αντιμετωπίζεται τη νέα συγκυβέρνηση;

Νικόλαος Μιχαλολιάκος: Η χώρα μας λυτρώθηκε και απηλλάγη από μία εθνοκτονική συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου. Η Χρυσή Αυγή είναι υπερήφανη που συνέβαλε καθοριστικά σε αυτή την εξέλιξη. Αρνηθήκαμε να απαντήσουμε στα κελεύσματα συναλλαγής των υπογείων του Μεγάρου Μαξίμου με αντάλλαγμα την ελευθερία μας. Όσοι το έκαναν, είτε γιατί δείλιασαν, είτε γιατί είχαν άλλα «κίνητρα», σήμερα βρίσκονται μαζί με τις οικογένειες τους αφού πρώτα φυσικά ψήφισαν τον Σταύρο Δήμα. Όλους θα μας κρίνει η ιστορία και ο Θεός. Η χώρα απηλλάγη από τους κοινοβουλευτικούς δικτάτορες Σαμαρά και Βενιζέλο αλλά πρέπει να απαλλαγεί και από το μνημόνιο. Κάθε μέρα σφίγγει η θηλιά στον λαιμό των Ελλήνων και οι πολίτες φτωχοποιούνται χωρίς έλεος. Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ απαλλάξει την χώρα μας από το μνημόνιο  είναι προφανές ότι θα το χειροκροτήσουμε. Οφείλω να σας πω όμως ότι δεν βλέπω να έχει τέτοια πρόθεση. Κάθε άλλο μάλιστα. Επειδή όμως η συγκυβέρνηση είναι μόνο μερικών ημερών ας μην πω περισσότερα.

ΑτΚ: Παρά το γεγονός ότι η εντολή από τον Ελληνικό λαό είναι ακόμη πολύ νωπή η οποία σας κατέταξε μετά τις Ευρωεκλογές και πάλι 3η πολιτική δύναμη του τόπου, παραμένετε προφυλακισμένος, χωρίς πρωτόδικη απόφαση δικαστηρίου. Πως το κρίνετε;

Νικόλαος Μιχαλολιάκος: Η αποκατάσταση των θεσμών στη χώρα μας είναι το πρώτο που πρέπει να γίνει. Η δικαιοσύνη, η λειτουργία του κοινοβουλίου και η ισονομία απέναντι στην έκφραση του Ελληνικού λαού πρέπει να αποκατασταθεί. Βλέπετε εσείς όμως να υπάρχει καμία διαφορετική συμπεριφορά της νέας κυβέρνησης απέναντί μας; Είμαστε μόνοι εναντίον όλων. Τον δρόμο αυτό τον ξέρουμε καλά και πορευόμαστε 30 χρόνια. Περιφρονούν 400.000 Έλληνες που με την ψήφο τους ζήτησαν να μπει τέλος στην μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία που έχει γίνει σε βάρος νόμιμου και εκλεγμένου δημοκρατικά κόμματος στην Ευρώπη. Αρνήθηκαν και πάλι να μας δώσουν την θέση αντιπροέδρου που δικαιούμεθα στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Συνεχίζουν με δικτατορικό τρόπο όλα τα ΜΜΕ τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από κάθε δημόσια συζήτηση. Διαθέτουν μόνο χρόνο για να μας βρίζουν χυδαία, χωρίς αντίλογο.

ΑτΚ: Το βούλευμα που σας παραπέμπει το γνωρίζετε. Η δίκη πλέον, όπως και εσείς ζητούσατε θα γίνει. Είστε έτοιμοι;

Νικόλαος Μιχαλολιάκος: Είμαστε έτοιμοι να αποδείξουμε την αθωότητα μας και να συντρίψουμε το κατηγορητήριο που έφτιαξε μία ομάδα επίορκων δικαστικών κατ’ εντολή του προηγούμενου Πρωθυπουργού και 2-3 Υπουργών του. Τι δίκη όμως ετοιμάζουν να κάνουν; Ζητούμε από την πρώτη στιγμή να υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη ώστε να μάθει όλη η Ευρώπη εάν τελικά είμαστε εγκληματίες ή πολιτικοί κρατούμενοι. Θα το κάνουν; Ζητάμε να εξεταστούν κατά αντιπαράσταση στο δικαστήριο οι ψευδομάρτυρες που παρέλασαν από την πίσω πόρτα των ανακριτικών γραφείων και αράδιασαν μυθεύματα σε βάρος μας που θα τα ζήλευαν και σεναριογράφοι επιθεωρήσεων. Θα το κάνουν; Έχω εμπιστοσύνη στην συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων δικαστών. Το γεγονός ότι υπήρξε ένας Ντογιάκος και μία Κλάπα δεν σημαίνει ότι όλες οι σελίδες της δικαιοσύνης έχουν τέτοια μελανά χρώματα.

ΑτΚ: Τη διαφωνία του εισηγητή ως προς την μη παραπομπή σας ως εγκληματική οργάνωση πως την κρίνετε;

Νικόλαος Μιχαλολιάκος: Αυτό σας είπα προηγουμένως. Ένας έντιμος δικαστής, που όπως διαβάζω στις εφημερίδες ανήκει στον λεγόμενο προοδευτικό χώρο, σεβόμενος την επιστημονική του κατάρτιση, διαβεβαιώνει μην αφήνοντας καμία αμφιβολία ότι δεν υπάρχει εγκληματική οργάνωση. Μήπως τον έβαλα εγώ να τα πει αυτά; Του το επέβαλε η νομική του παιδεία και η συνείδηση ενός δικαστή που έχει ορκιστεί να απονέμει δικαιοσύνη. Έπεσαν να τον φάνε! Διέρρεαν την εισήγηση του πριν ακόμη αποφανθεί το συμβούλιο για να τον πιέσουν να την αλλάξει. Γνωρίζω πολύ καλά ότι έγιναν και ραντεβού από στενό συνεργάτη του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης, σε φιλικό του πρόσωπο, για να τον μεταπείσουν. Τα γράψατε άλλωστε και εσείς. Σεβάστηκε όμως τον όρκο του και έπραξε στο ακέραιο το καθήκον του. Αυτή είναι η πλειοψηφία των Ελλήνων δικαστών. Οι δικαστές που θα μας δικάσουν δεν έχουν κληρωθεί ακόμη. Δεν έχει οριστεί ακόμη ούτε η ημερομηνία. Εκεί θα είστε, εκεί θα ήμαστε και θα τα δούμε όλα.

ΑτΚ: Τον προηγούμενο Υπουργό Δικαιοσύνης, τον Μπάμπη Αθανασίου, τον είχατε κατηγορήσει ευθέως ότι ενορχήστρωσε με τηλεφωνήματα σε δικαστές την σκευωρία σε βάρος σας. Τότε που ήταν παντοδύναμος. Πιστεύετε ότι υπάρχουν ακόμη «υπολείμματα» στο χώρο της δικαιοσύνης που «σιτιζόντουσαν» στην παράγκα του;

Νικόλαος Μιχαλολιάκος: Μα φυσικά! Οι εκλογές έγιναν πριν 10 μέρες τι έγιναν οι υποτακτικοί του; Πέθαναν; Φυσικά όχι. Θέλω να πιστεύω όμως ότι δεν θα τολμήσει κανένας να προσπαθήσει να επηρεάσει τους δικαστές που θα κληρωθούν. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα το επιτρέψουν καταρχήν οι ίδιοι αλλά και ότι δεν θα είναι με ένα τηλέφωνο στο χέρι όλη μέρα ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης, όπως έκανε ο προηγούμενος για να φοβίζει και να τρομάζει τους δικαστές.

ΑτΚ: Επιτρέψτε μου να σας ρωτήσω για την διαφαινόμενη ρήξη της κυβέρνησης με τους δανειστές μας. Ποια είναι η δική σας θέση;

Νικόλαος Μιχαλολιάκος: Καταρχήν το μνημόνιο – κολαστήριο για τον Ελληνικό λαό πρέπει να αποτελέσει παρελθόν για την πατρίδα μας. Είναι προφανές όμως ότι η αντιμετώπιση των τοκογλύφων δανειστών μας δεν μπορεί να γίνει με γελάκια και τσιμπήματα στο μάγουλο. Χρειάζονται ισχυρές γεωστρατηγικές συμμαχίες που να εξασφαλίζουν στη χώρα μας ασφάλεια και αυτοπεποίθηση για τις επόμενες κινήσεις. Μην ξεγελιέστε από τις χλιαρές δήθεν δηλώσεις στήριξης των Αμερικανών. Άλλα λένε το πρωί και άλλα το απόγευμα. Χρειάζεται εθνικό σχέδιο. Είναι αυτονόητο ότι κάτι τέτοιο δεν έχουν πρόθεση να εφαρμόσουν σήμερα όταν την 3η πολιτική δύναμη του τόπου την έχουν σιδηροδέσμια στις φυλακές. Ο Υπουργός Οικονομικών, κύριος Βαρουφάκης, πήγε στον Σόιμπλε υποτίθεται για να διαπραγματευτεί και το μέλημα του ήταν να πει ότι πρέπει να τον λυπηθούν, γιατί αλλιώς θα έρθει η Χρυσή Αυγή. Απεκάλεσε μάλιστα και τους 400.000 χιλιάδες ψηφοφόρους μας νεοναζιστές. Δεν τους ενδιαφέρει να σωθεί η πατρίδα μας αλλά μην τυχόν και κυβερνηθεί από την Χρυσή Αυγή. Ας το ξέρουν λοιπόν πως πολύ σύντομα αυτό θα συμβεί.

ΑτΚ: Κύριε Πρόεδρε σας ευχαριστώ πολύ για τη συνέντευξη αυτή. Η «Ακρόπολη» ήταν και θα παραμείνει φιλόξενη στις θέσεις σας.

Νικόλαος Μιχαλολιάκος: Είστε η μόνη ημερήσια εφημερίδα που το κάνει αυτό και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ειδικά εσείς είστε από τους ελάχιστους δημοσιογράφους μετρημένους στα δάκτυλα του ενός χεριού, χωρίς ιδιοτέλεια, που σταθήκατε δίπλα μας όταν όλοι σιώπησαν ή φοβήθηκαν. Ξέρω καλά πως και πόσο το έχετε πληρώσει αυτό. Να γνωρίζετε ότι δεν είμαι αχάριστος ούτε άφιλος. Καλή δύναμη και σε όλους τους συνεργάτες σας. Έχετε τους ειλικρινείς χαιρετισμούς απ’ όλους τους βουλευτές και όλα τα στελέχη μας που διακρίνουν τον έντιμο αγώνα που κάνετε. xryshaygh.com

ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 9-2-2015.

Όταν μία πολιτεία και οι θεσμοί αυτής έχουν σαπίσει, ουδείς αληθινός πατριώτης και σώφρονας πολίτης νοείται να λυπάται για το γκρέμισμα τής διαφθοράς υπό τις διαθέσεις λεηλασίας διεφθαρμένων και βαρβάρων. Διότι οι μεν διεφθαρμένοι είναι βέβαιο ότι θα παραδοθούν στην νιρβάνα των αυλοκολάκων τους, οι δε βάρβαροι, όντες αφέντες των διεφθαρμένων, θα ζητήσουν πλιάτσικο και κεφαλές τού λαού. Είναι ακριβώς εκείνη η στιγμή που οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές, πορευθέντες μπροστά, εξεγείρουμε τον έχοντα καθαρή καρδιά και ψηλό φρόνημα λαό προς ανακατάληψη τής φιλτάτης πατρίδος μας.

Οι δυνάμεις τού χαλασμού βρίσκονται ενώπιον τής δίκαιας οργής των δημιουργικών δυνάμεων τού Ελληνικού Έθνους. Αυτό είναι το νέο και οριστικό, το πραγματικό δίπολο τής πολιτικής αντιπαραθέσεως. Πατριώτες, Πιστοί και Εθνικιστές ενάντια στους Απάτριδες, Άπιστους και Διεθνιστές. Αλλά ο Αληθινός Έλλην δεν είναι μήτε άπιστος μήτε αυτοκαταστροφικός, γιατί σ’ αυτή την περίπτωση έχει παραδώσει οικιοθελώς την ταυτότητά του στις ορέξεις τής ανηθικότητος και τής τυραννίας τού σατανικού σιωνισμού. Η δε αντιπαράθεση πρέπει να λάβει γρήγορο τέλος, ώστε το νέο και καθάριο ελληνικό καθεστώς να οικοδομήσει την Πολιτεία ως Κάστρο των Ενωμένων και Ψυχωμένων Ελλήνων.

Ενδεχομένως η λήξη τής αντιπαραθέσεως και ο συντονισμός των κοινωνικών δυνάμεων τού Ελληνισμού κάτω από ενιαία πολιτική καθοδήγηση να μην συνάδει με τον δημοκρατικό οίστρο των επικαλούντων ανθρωπισμούς και πολυφωνίες, αλλά απηχεί την λαϊκή βούληση για την πρόοδο τής Πατρίδος και το ανθοβόλημα τής νέας γέννας. Όταν μιλάμε για την πρόοδο τής Πατρίδος, εννοούμε την αξιοποίηση τού πλεονεκτήματος που παρέχει ο εδαφικός παράγοντας και η παραγωγική δραστηριότητα των ελληνικών χεριών. Κι όταν μιλάμε για τον νέο ανθό, εννοούμε την ενίσχυση των ελληνικών οικογενειών, την δημογραφική άνθηση τού εθνοφυλετικού μας ιστού και την πνευματική ενίσχυση των ελληνόπουλων στην κατεύθυνση τής αναπτύξεως υγιούς φιλοδοξίας.

Ιδού λοιπόν που βρίσκεται η δύναμη τού Ελληνικού Έθνους. Στον Νεολαίο, στον Εργάτη, στον Παραγωγό, στον Επιχειρηματία τής Φυλής μας. Είναι εκείνες οι δημιουργικές ομάδες που θέλουν οι μεν σοσιαλφιλελεύθεροι ταπεινωμένες στον οικονομικό ζυγό, οι δε μαρξιστές συνέταιροι τής αστικής δημοκρατικής τυραννίας κατακερματισμένες να παλεύουν για δήθεν συγκρουόμενα συμφέροντα. Αυτοί οι ίδιοι ετοιμοπόλεμοι Έλληνες για έργα πλούσια στον καιρό τής ειρήνης, είναι οι ίδιοι που θα δώσουν το τίμιο αίμα τους στους οργισμένους πολεμικούς καιρούς για να πετάξουν εισβολείς και γυρολόγους έξω από τα ελληνικά χώματα. Το νέο παιδί, ο άνθρωπος που φτιάχνει μονάχος τίμιο ψωμί, ο ζυμωμένος με τις μυρωδιές τής γης, εκείνος που χρησιμοποιεί τεχνογνωσία για την υπηρεσία των αδερφών του. Αυτοί θέλουν ψηλά την Ελλάδα, αυτοί που την πιστεύουν.

Η Ελλάς τού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος είναι η Ελλάς που φτιάχνει την μοίρα της με αξιώσεις άρχοντος κι όχι αρχόμενου. Είναι η Πατρίδα στην οποία κατοικεί ο πλέριος και ολοκληρωμένος πολιτισμός. Και αυθεντικός είναι ο πολιτισμός στον οποίο το μυαλό και τα χέρια δίνουν ταυτόχρονα πνευματικούς και υλικούς καρπούς. Είναι ακόμη η αστείρευτη δίψα για λευτεριά και κυριαρχία τού ελληνικού λαού μέσα στο περιβάλλον που τον περικλείει. Η εξημέρωση αυτού τού περιβάλλοντος στην υπηρεσία τής Ισχυρής Ελλάδος κι όχι η μετατροπή αυτού σε φέουδο τοκογλύφων και αρπακτικών κρατικών δορυφόρων τής παγκοσμιοποίησης. Δεν είμαστε αυτοί που χρωστούν σε κείνους που γκρέμισαν την ανθρωπότητα, αλλά εκείνοι που θα πάρουμε πίσω τον κόσμο που μάς στέρησαν βασισμένοι στην ελληνικότητα, την εργατικότητα και το μαχητικό πνεύμα.

Δεν μάς ενδιαφέρει η στασιμότητα και η διαιώνιση των δεσμών αιχμαλωσίας. Προτιμότερη είναι η κατάλυση τής ηρεμίας και τής βολής τού σάπιου καθεστώτος με την σταθερότητα τής ηττοπάθειας και το μοίρασμα των ιματίων, ψυχικών, οικονομικών και εδαφικών, στα χέρια τού Εμπόρου των Εθνών και των προδοτών ψευτορωμιών. Να γιατί δεν μάς νοιάζουν ξένα νομίσματα, ξένα αγαθά και ξένοι «παράδεισοι» που μήτε στέκονται στο πλευρό των Ελλήνων μήτε τούς έχουμε ανάγκη. Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη, ενότητα και χτίσιμο τής Πατρίδος ως μεγάλου, αυτάρκους και υγιούς Οίκου Όλων των Ελλήνων. Έχουμε ήδη αποφασίσει πως πάνω από πάσης φύσεως κοσμοπολιτισμούς είναι η Ράτσα μας η Ελληνική που για να σταθεί όρθια θέλει δύο πράματα, περισσότερους Έλληνες και περισσότερους ελληνικούς καρπούς.

Να στηριχθεί η ελληνική οικογένεια. Να ελαφρυνθεί το κόστος τού οικογενειακού προϋπολογισμού. Η σπουδαιότερη επένδυση τού Έθνους είναι τα ελληνόπουλα που διασφαλίζουν την αιμάτινη συνέχεια τής φυλετικής βιολογικής πραγματικότητας. Στους παιδαγωγικούς σταθμούς, στο σχολείο, στην διασφάλιση πάσης ελληνικής ψυχής, εκεί ξεκινάει η ανοδική μας πορεία. Στην Νεολαία και ευθύς αμέσως στην έρευνα, στην τεχνογνωσία και στην αγορά εργασίας. Στην πνευματική ανάπλαση τής Φυλής μας που εξάπτει την σωματική δύναμη και την ανθρώπινη φιλοδοξία. Το Ελληνικό Έθνος αναπτύσσει τις πηγές και τούς πόρους σε στεριά και θάλασσα.

Ο Φυσικός Ελληνισμός τού Εθνικοκοινωνισμού μας είναι μια ζωντανή ύπαρξη που συνδυάζει την Ελευθερία του με την Παράδοση και το άνοιγμα νικηφόρων οδών για τις ελληνικές δραστηριότητες στο σπίτι του και την γεωπολιτική αυλή του. Εργάτης και Πολεμιστής μαζί. Συγκοινωνούντα δοχεία που σμιλεύουν το Σώμα τής Ελληνικής Φυλής στην κορυφή τού κόσμου.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεξιά, Αριστερά ή Εθνικισμός;


Δεξιά, Αριστερά ή Εθνικισμός;

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι".

H χωροθεσία των Κοινοβουλίων έχει την δική της Ιστορία, που ανάγεται στην γαλλική επανάσταση, και δεν είναι της παρούσης να την θυμίσουμε. Με βάση, πάντως, αυτήν, η Χρυσή Αυγή έχει τοποθετηθεί στο δεξιό άκρο της Βουλής των Ελλήνων. Στο άλλο άκρο είναι ένα μέρος του Σύριζα και το ΚΚΕ. Κι ανάμεσα στα δυο «άκρα» η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, οι ποταμίσιοι κι οι Ανέλ.

Είμαστε, λοιπόν, «ακροδεξιά»; Κοιτώντας από ποια μεριά;

Καμιά λέξη ή φράση που αφορά την ιδεολογική και πολιτική μας τοποθέτηση και δεν προέρχεται από εμάς τους ίδιους, δεν μας αφορά και δεν μας εκφράζει. Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και οι πολιτικοί μας διώκτες, μπορούν (;) ατιμωρητί να μας αποκαλούν όπως εξυπηρετεί την προπαγάνδα τους. Εμείς έχουμε κάθε δικαίωμα να αυτοπροσδιοριζόμαστε. Αυτοί μπορεί να είναι σταματημένοι στα 1917 και να φαντασιώνονται κονσερβοκούτια και Μελιγαλάδες όπου «έκαναν μισή δουλειά» τα παλικάρια με τα εγγλέζικα φυσεκλίκια, αλλά ο Λαός μας ζει στο 2015 και εμείς είμαστε Έλληνες Εθνικιστές. Ας δούμε τι είναι αυτοί που μιλούν για εμάς χωρίς εμάς.

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι οι εγκληματικές οργανώσεις που διασπάθισαν το δημόσιο χρήμα,  έριξαν την Ελλάδα στα νύχια των τοκογλύφων και του ΔΝΤ κι έφεραν την ανεργία και την απελπισία στον Λαό μας.

Το Ποτάμι είναι το πολιτικό μόρφωμα των μηντιαρχών και μεγαλοκατασκευαστών, δηλαδή των συμφερόντων της αδίστακτης κεφαλαιοκρατικής συμμορίας πάνω στην οποία στηρίχτηκαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Οι Ανέλ είναι οι «πατριώτες» του «Όπου Φυσά ο Άνεμος», η διάδοχη κατάσταση του συνεργαζόμενου με τους Γερμανούς κατακτητές, λαοσικού κομματιδίου.

Το ΚΚΕ και η Αριστερά του Lifestyle είναι πράγματι αυτοί που αντιμάχονται το άτιμο Σύστημα; Γι’ αυτό είναι τακτικοί θαμώνες, πρωί-βράδυ, των καναλιών των διαπλεκόμενων συμφερόντων; Γι’ αυτό έκαναν δήθεν αποκλεισμό στο Mega και την διαπλοκή, αλλά ως υπουργοί χαριεντίζονται με τους δημοσιογράφους με τα μικρά τους ονόματα; Αυτό θα πει «αντίσταση στα συμφέροντα»; Είναι σαφές πως όχι. Αυτή η «Αριστερά» είναι συνεργάτης της ΝΔ η οποία την εξέθρεψε και την έφερε στην εξουσία με αποκλειστικά δική της ευθύνη, κυνηγώντας, φυλακίζοντας και οπλίζοντας το χέρι του παρακράτους εναντίον των Εθνικιστών.

Πώς εντάσσεται λοιπόν στο Κοινοβουλευτικό σχήμα η Χρυσή Αυγή;

H Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη αλλαγής. Με όρους του πολιτικού συστήματος είναι η πραγματική «Δεξιά», χωρίς συμπλέγματα, με γνώση και κρίση του παρελθόντος, θεματοφύλακας των παραδόσεων και της Ιστορίας του Έθνους. Συγχρόνως είναι και η πραγματική «Αριστερά», υπερασπιστής των δικαίων του Έλληνα Αγρότη, του Έλληνα Εργάτη, του Έλληνα Ανέργου, ενάντια στο διεθνές και εγχώριο ληστρικό κεφαλαιοκρατικό κατεστημένο.

Η Χρυσή Αυγή είναι η δυναμική, ελληνική πολιτική δύναμη του τόπου, είναι η πρωτοπορία και το Αύριο της Ελλάδος που θέλει να ζήσει και να δημιουργήσει. Κι ενώ έχει τις ρίζες της βαθιά στην Ιστορία, αφήνει πίσω της τα απολιθώματα της «Αριστεράς» και της «Δεξιάς», συνταιριάζει και συνθέτει το Έθνος που αυτές διαίρεσαν, και συγχρόνως τις καταργεί.

Η Χρυσή Αυγή είναι η πραγματική Δεξιά, η πραγματική Αριστερά, το πραγματικό Κέντρο, γιατί έχει στο κέντρο της Ιδεολογίας της τον ίδιο τον ελληνικό Λαό και την Πατρίδα. xryshaygh.com

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2980582309135778303

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item