Widgets

Κανείς ποτέ δεν σταμάτησε την Ιστορία με διώξεις, φυλακίσεις και απαγορεύσεις - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


…Κ’ εἶναι γραμμένη τοῦ χαμοῦ ἡ Πολιτεία
ἐχτὸς ἂν πρὶ ὁ καινούργιος ἥλιος ἀνατείλῃ
κάμῃ τὸ θᾶμα του ὁ οὐρανὸς καὶ στ' ἄωρα τῆς νυχτὸς
μακρόθυμος τὸν κεραυνό του κάτω στείλῃ…

Ι. ΓΡΥΠΑΡΗΣ - Από το ποίημα “ΕΣΤΙΑΔΕΣ”

Το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 μία μεγάλη συγκέντρωση έλαβε χώρα στο κέντρο των Αθηνών. Μία συγκέντρωση, η οποία αποτελούσε στην ουσία της και στο βαθύτερο νόημά της μία τελετή Τιμής και Μνήμης για τους τρεις γενναίους Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού, οι οποίοι έπεσαν στα γαλανά νερά του Αιγαίου υπερασπιζόμενοι την εθνική μας κυριαρχία.

Οι χιλιάδες των Ελλήνων και των Ελληνίδων, που έλαβαν μέρος σ’ αυτήν, δεν συμμετείχαν σε μία συγκέντρωση πολιτική, αλλά σε μία σύναξη, η οποία θύμιζε ορκωμοσία. Όσοι βρέθηκαν το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 στον χώρο αυτής της συγκέντρωσης, η οποία ήταν ένα προσκλητήριο νεκρών, κοινώνησαν Ελλάδα, μετάλαβαν Πατρίδα. Και έδειξαν με την δυναμική τους παρουσία ότι τίποτε δεν τέλειωσε για την Χρυσή Αυγή παρ’ όλες τις προσπάθειες ενός ολόκληρου συστήματος να εξοντώσουν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Εκ μέρους μου ένα μεγάλο εύγε σε αυτούς που έδωσαν το ΠΑΡΩΝ, αποδεικνύοντας στην τυραννία ότι υπάρχουν ακόμη Έλληνες και Ελληνίδες απροσκύνητες που δεν συμβιβάζονται, δεν υποχωρούν.

Δεν είχα την δυνατότητα να είμαι εκεί και αυτή τη χρονιά όπως και το 2014, αφού συνεχίζεται η πολιτική μας δίωξη, μία δίωξη πέρα για πέρα άδικη. Και το γεγονός ότι είναι άδικη αποδεικνύεται από το ότι με μισόλογα και χωρίς στοιχεία και αποδείξεις μας κρατούν στην φυλακή με κατηγορίες νομικά αβάσιμες, οι οποίες ακροβατούν και δεν αποδεικνύονται εις ουδεμία των περιπτώσεων. Με τη φυλάκισή μας, με τις δολοφονίες των συναγωνιστών μας, με τις βόμβες κατά των γραφείων μας, με την πολιτική τρομοκρατία, με τις απαγορεύσεις και τις αντισυγκεντρώσεις ήθελαν και θέλουν να λυγίσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 

Όμως, δεν τα κατάφεραν και η μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό είναι το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών σύμφωνα με το οποίο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με την ηγεσία της στην φυλακή για δεύτερη συνεχή εκλογική αναμέτρηση, αναδεικνύεται σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας!

ΨΕΥΤΟ-ΡΗΞΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ

Όπως όλοι γνωρίζετε κυβέρνηση στην χώρα είναι πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ και όλα θυμίζουν ημέρες του 1981. Ο ΣΥΡΙΖΑ των συνιστωσών, των πρώην ΠΑΣΟΚΩΝ μέχρι ακόμη και δεξιών “μυρίζει” ΠΑΣΟΚ 1981. Έτσι και τότε όπως και τώρα ο λαός πίστεψε ότι συντελείται μία μεγάλη αλλαγή, ότι πραγματοποιείται μια ιστορική ρήξη. Όμως όπως όλοι γνωρίζουμε τίποτε από αυτά δεν συνέβη. Και όπως ακριβώς το ΠΑΣΟΚ του 1981 δεν έδιωξε ποτέ τις βάσεις και δεν έφερε ποτέ κανέναν σοσιαλισμό, έτσι και ο ΣΥΡΙΖΑ του 2015 πολύ σύντομα θα αποδειχθεί μία κυβέρνηση του μνημονίου. Ήδη μέσα στις πρώτες ημέρες διακυβερνήσεως της χώρας από την συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου έδωσε τα πρώτα δείγματα γραφής.

Χαρακτηριστικός ήταν ο τίτλος στην εφημερίδα ΒΗΜΑ της Κυριακής, 1ης Φεβρουαρίου 2015, τίτλος εύλογος, ο οποίος έλεγε: “Ρήξη πριν τον συμβιβασμό”. Μα πώς είναι δυνατόν να υπάρχει “ρήξη” όταν αυτή μοιραία θα οδηγήσει σε έναν συμβιβασμό; Αλλά ας δούμε κάποια γεγονότα από τις πρώτες ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία δείχνουν προς τα που βαδίζουμε. Ας δούμε πρώτα απ’ όλα την στάση της νέας κυβερνήσεως στο μεγάλο ζήτημα σύμφωνα με την δική μας γεωπολιτική θεώρηση των πραγμάτων, των κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ενώσεως στην Ρωσία. 

Μετά από ένα “πυροτέχνημα” το οποίο έριξαν οι “σύντροφοι”, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα προχωρήσουν ακόμη και σε βέτο, τελικά συμφώνησαν απόλυτα στις κυρώσεις των τοκογλύφων των Βρυξελλών και λακέδων της πολιτικής της Ουάσιγκτον κατά της Ρωσίας. Ουδεμία αλλαγή λοιπόν και όλα για τα μάτια του κόσμου για την μάχη των εντυπώσεων. Είχαμε επίσης την “θεατράλε” σύγκρουση του νέου Τσάρου της οικονομίας, Βαρουφάκη με τον εκπρόσωπο του Eurogroup Ντάισελμπλουμ. Μία σύγκρουση άνευ ουσίας, την οποία τα πρόθυμα να υποστηρίξουν την αλλαγή πολιτικής εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ΜΜΕ, παρουσίασαν με τρόπο δραματικό.

Επί της ουσίας, ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ είπε στον Ντάισελμπλουμ ότι αναγνωρίζει τις σχέσεις της Ελλάδος με την Ευρωζώνη και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, αλλά δεν αναγνωρίζει την ΤΡΟΪΚΑ! Τι είναι όμως η ΤΡΟΪΚΑ; Δεν είναι τίποτε άλλο από μία τριμελή επιτροπή, η οποία αποτελεί τον ενδιάμεσο μεταξύ Ευρώπης και ΔΝΤ και Ελλάδος. Με άλλα λόγια, ο κ. Βαρουφάκης αποδέχεται το γράμμα δεν αναγνωρίζει όμως τον ταχυδρόμο.

Πιο εύλογος ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος στην συνέντευξή του στο Μπλούμπεργκ τόνισε ότι αναγνωρίζει τις δανειακές υποχρεώσεις της Ελλάδος. Καμία λέξη, ουδεμία αναφορά σε λογιστικό έλεγχο του χρέους. Πολύ περισσότερο σε καταγγελία του χρέους ως επαχθούς, αφού όλα αυτά τα δάνεια με τα οποία βαρύνεται η χώρα μας δεν πήγαν για το καλό του λαού, αλλά σε μίζες, εργολαβίες και προμήθειες. Μάλιστα στην Γερμανία έχουν γίνει ακόμη και δίκες και έχουν υπάρξει και καταδίκες για τις μίζες παραγόντων της ελληνικής πολιτικής σκηνής. 

Τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει λοιπόν και για μια ακόμη φορά ο λαός γεμάτος ελπίδες θα προδοθεί από ψεύτικα λόγια, από υποσχέσεις κενές περιεχομένου περιτυλιγμένες σε ένα πολύχρωμο ιλουστρασιόν χαρτί μιας ψευτοεπανάστασης κάποιων νεομπολσεβίκων, οι οποίοι πολύ σύντομα θα σκύψουν το κεφάλι στον διεθνή καπιταλισμό.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν προδόθηκαν! Είναι οι 388.447 Έλληνες και Ελληνίδες που ψήφισαν μέσα σε ένα εντελώς εχθρικό κλίμα την μεγάλη ελπίδα, τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής και τους εξέλεξαν και βουλευτές ακόμη και μέσα από την φυλακή! Γεμάτοι οργή μπολσεβίκοι και νεοφιλελεύθεροι δήλωσαν στα τηλεπαράθυρα ότι κανένας δεν δικαιολογείται πλέον για την ψήφο του στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αφού ήξεραν πολύ καλά ποιους ψηφίζουν.

Ήταν καλοκαίρι του 2013 και η Χρυσή Αυγή μετά την εκλογική της επιτυχία του θέρους του 2012 είχε διπλασιάσει μέσα σε ένα μόλις χρόνο τα ποσοστά της σύμφωνα με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων. Θέλησαν να μας σταματήσουν. Μας φυλάκισαν, μας δολοφόνησαν, μας διώκουν. Όμως, σε μια χώρα που συνεχώς σαπίζει και όπου η τελευταία τους ακόμη ελπίδα προς ένα ιστορικό απολίθωμα όπως είναι η αριστερά θα σβήσει σύντομα, μοιραίο είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να ξανακερδίσει και πάλι εκατοντάδες χιλιάδες λαού, ακόμη και μέσα από την φυλακή. Μάταιος ο κόπος τους, αφού ανάμεσα στα ερείπια που θα φέρουν, χέρια στιβαρά θα βρεθούν που θα υψώσουν τις Γαλανόλευκες και τα εθνικιστικά λάβαρα. 

Δεν έχουν διδαχθεί τίποτε από την Ιστορία δεν κατάλαβαν ότι τους Ιδεολόγους, τους αληθινούς Ιδεολόγους, ποτέ δεν τους σταμάτησαν οι φυλακές και οι διώξεις.

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας
Λαϊκού Συνδέσμου - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Πολιτικός Κρατούμενος


Τι είναι ο Χρυσαυγίτης

Τι είναι ο Χρυσαυγίτης

Αγανακτούν οι αστοί που έφτασε τελικά το μακρύ χέρι του ανθελληνικού κράτους μέχρι την τσέπη τους. Δεν αγανακτήσαν όμως όταν το παιδί του γείτονα πέθαινε από την πρέζα που πούλαγε το ίδιο το κράτος ακόμα και μέσα στα σχολεία. Τους πείραξε το κόψιμο του επιδόματος τους, όμως ξεχάσανε εν ριπεί οφθαλμού τους νεκρούς που έσπειρε το αριστερό παρακράτος στην Marfin, στην προσπάθεια του κράτους να περιορίσει την δίκαιη οργή του Λαού. Ανησυχούν για την, συνεχώς διογκούμενη, ανεργία, όμως πονηρά εισπράττανε σε χρήμα την αγωνία του γείτονα τους που έμενε άνεργος από τους ίδιους, αφού αυτοί προσλαμβάναν λαθρομετανάστες στα χωράφια, στις οικοδομές, στα εστιατόρια. 

Βρίζουν τους πολιτικούς και βλέπουν με δυσπιστία οτιδήποτε μη ελεγχόμενο, οτιδήποτε δεν πλασάρεται από τους δέκτες της παραπληροφόρησης και της αλητείας. Οτιδήποτε, δηλαδή, δεν προβάλλουν τα φερέφωνα του καθεστώτος. Κοιτάν με αγωνία τις εξελίξεις σχετικά με τους φυσικούς πόρους της Ελλάδας, όμως πριν λίγο καιρό που δεν ξέραν για τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο χειροκροτούσαν τον Λάκη και όποιον έλεγε ότι το “Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του”. 

Ακόμα και τώρα βλέπουν ως “δίκαια” τα μέτρα που αρπάζουν τα δικαιώματα άλλων κλάδων, όσο τα δικά τους μένουν σχετικά ανέπαφα, αδιαφορώντας για το ότι Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΟΡΓΑ. Σαν στρουθοκάμηλοι κρύβουν το κεφάλι τους μες την άμμο προσπαθώντας να μην δουν την άσχημη αλήθεια για την κοινωνία μας. Είναι οι δέσμιοι του σπηλαίου, αυτοί που θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να καταπνίξουν την αλήθεια, για να μην τους διαταράξει τον ύπνο τον βαθύ, στον οποίο βρίσκονται. Είναι οι αστοί.

Μαζί τους από κοντά οι αριστεροί ταγοί του καθεστώτος. Οι φρουροί της Βουλής, τα ορφανά του Στάλιν, του Μπακούνιν, του Τσαουσέσκου, του Μάο και του Χότζα. Οι δολοφόνοι της Marfin, οι μόνιμοι προβοκάτορες που καλούνται να διαλύσουν τις συγκεντρώσεις, όταν η κατάσταση ξεφύγει από την περιφρούρηση του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αυτοί που ποτέ δεν συλλαμβάνονται και μπροστά τους οι βόμβες μολότωφ, γίνονται σαμπουάν και οι αντισφυξιογόνες μάσκες, διακοσμητικά. Είναι οι υποστηρικτές των λαθρομεταναστών, των δολοφόνων, των πρεζέμπορων, γιατί κατ’ αυτούς είναι φιλολαϊκό να στηρίζεις τον έμπορο θανάτου και να τον ονομάζεις “παλικάρι από το Μπαγκλαντές” προκειμένου να στηρίξεις την προπαγάνδα των Μάκηδων και των Λάκηδων. 

Είναι που μιλούν για σοσιαλισμό, όταν ακόμα και το ίδιο τους το κόμμα τους πετάει στυγνά στον δρόμο προκειμένου να μην ελαττωθεί το κέρδος του και δεν μπορέσουν τα στελέχη του να πληρώσουν την βενζίνη για το Lexus, ασχέτως που αυτό είναι δωρεά, βάσει νόμου, του Ελληνικού Λαού. Είναι αυτοί που το παίζουν αντικαθεστωτικοί και δεν έχουν το μυαλό για να καταλάβουν ότι εφόσων τα ΜΜΕ και η ελίτ της σύγχρονης πλουτοκρατίας τους στηρίζει και προπαγανδίζει τις “ιδέες” τους, τότε ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΜΕ ΤΗΝ “ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ” ΤΟΥΣ! Είναι οι αντανακλάσεις του σπηλαίου, οι ζωντανοί νεκροί, τα μισθαρνά όργανα των δεσμωτών, του καθεστώτος. Είναι οι αριστεροί.

Δίπλα από όλους αυτούς, πτυόμενο και αλώβητο, το άλλο πρόσωπο του καθεστώτος. Οι κεντροδεξιοί, οι κεντροαριστεροί, οι κυβερνώντες και οι αντιπολιτευόμενοι. Οι συντηρητικοί και οι “προοδευτικοί”, οι δημοσιογράφοι. Αυτοί που δέχονται την χλεύη και τις επιθέσεις των πάντων γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι η εξουσία τους είναι εξασφαλισμένη, όσο στέκονται στην πύλη για το κάστρο της τα “ιερά τέρατα”, τα “τοτέμ” του καθεστώτος, η δημοκρατία που “δεν πρέπει να κινδυνεύσει”, η “έννομος τάξη”, η “πολιτική ορθότητα”, ο “πολιτικός πολιτισμός”. Δεν ανησυχούν γιατί “μόνο αυτοί έχουν την εμπειρία” και αυτό είναι το μόνο στο οποίο έχουν δίκιο. 

Πράγματι είναι οι μόνοι που έχουν την εμπειρία, όχι όμως για τον λόγο που το λένε, αλλά γιατί είναι οι μόνοι που γνωρίζουν πως είναι να έρπεσαι, να γλύφεις και να παρακαλάς. Είναι οι μόνοι που έχουν την εμπειρία της παντελούς έλλειψης τσίπας και ντροπής, είναι οι μοναδικοί που ποζάρουν ως “ελληνοκεντρικοί” και παράλληλα ξεπουλάνε την Παιδεία και ποζάρουν δίπλα στην υπουργό μπας βγουν κανά λεπτό παραπάνω στην οθόνη προβολής των οπτικών ναρκωτικών. Δεν ανησυχούν γιατί οι δημιουργοί του σπηλαίου τους έχουν διορίσει και είναι ευχαριστημένοι από αυτούς. 

Είναι αυτοί που πάντα αγκαλιάζουν τον διαμαρτυρόμενο μόνο για να τον προδώσουν πίσω από την πλάτη του. Είναι αυτοί που λένε πως σε “καταλαβαίνουν” μέχρι να φτάσουν οι εκλογές. Είναι οι σκώληκες, οι έρπωντες στην Γη, οι χθόνιοι, οι δεσμώτες του σπηλαίου.


Υπάρχουν και οι σκιές, οι άνθρωποι πίσω από τις μαριονέτες. Αυτοί που με ψυχρούς υπολογισμούς καθορίζουν την μοίρα του κόσμου, αυτοί που διατάζουν από την πορεία της Παιδείας μέχρι την εξωτερική πολιτική των κρατών. Είναι οι τραπεζίτες, οι οίκοι αξιολόγησης, οι διεθνείς τοκογλύφοι, οι αιώνιοι σιωνιστές. Είναι οι άνθρωποι πίσω από τις κουρτίνες, οι σύμβουλοι των υπερκυβερνήσεων, οι αόρατες δυνάμεις, μπροστά στις οποίες οι κυβερνώντες αδύναμοι δηλώνουν, ενώ στην ουσία, φυσικά, είναι υπάλληλοι τους. 

Είναι οι χρηματοδότες, ή μάλλον καλύτερα επενδυτές, όλου του συστήματος, είναι οι ιερείς του σύγχρονου Μαμμωνά, οι δημιουργοί και του μαρξισμού και του φιλελευθερισμού. Είναι οι δημιουργοί του σπηλαίου, οι σχεδιαστές του, αυτοί που το μόνο που φοβούνται είναι το στατιστικό σφάλμα της δημιουργίας τους. Είναι οι χαρτογιακάδες που μισούν την έννοια του Αίματος και της Τιμής, αφού δικός τους “θεός” είναι μόνο το χρήμα. Μόνος τους σκοπός η επικράτηση επί ενός κόσμου ερειπίων, μπάσταρδων και ανίκανων για αντίσταση ανθρώπων. Είναι ο Εχθρός!

Απέναντι όλων αυτών ζει το μόνο λάθος τους. Ο μόνος εχθρός στον οποίο όλοι οι παραπάνω συμφωνούν. Το μόνο που καταφέρνει να τους ενώσει φανερά, γιατί στα κρυφά είναι μονίμως ενωμένοι. Ζει ο Ζωντανός στην Γη των Πεθαμένων. Αυτός που δεν καταφέρουν να του κάμψουν το σώμα με τα ναρκωτικά τους. Αυτός που δεν καταφέραν να τον κάνουν φοβισμένο κουτάβι με τα ψέμματα τους. Αυτός που δεν κατάφεραν να μισθώσουν την οργή του για τους σκοπούς τους. Αυτός που δεν “μεγάλωσε” και δεν “ωρίμασε ποτέ”, αυτός που δεν έγινε “καθώς πρέπει” γιάπης. Αυτός, ο μόνος, που έλαβε, από τον Θεό, Ψυχή. 

Αυτός που ποτέ δεν έκανε πίσω ούτε ένα χιλιοστό στην μάχη ενάντια στον εχθρό. Αυτός που εις βάρος της όποιας μικροαστικής του ανησυχίας έδωσε και δίνει καθημερινά τον υπέρ πάντων Αγώνα, χωρίς να υπολογίζει συνέπειες κι διώξεις. Είναι αυτός που με το ήθος και την αυταπάρνησή του, δίνει το παράδειγμα για τους νέους. Ο τελευταίος φάρος του Ελληνικού Έθνους. Είναι αυτός που ανέβηκε στο Φως από το Σπήλαιο και κατέβηκε και πάλι για να πει την Αλήθεια στους δέσμιους, αδιαφορώντας αν αυτοί θα προσπαθήσουν να τον σκοτώσουν. Είναι ο Χρυσαυγίτης!

Κώστας Αλεξανδράκης

xryshaygh.com

Απάντηση σε «αριστερές» απορίες

Απάντηση σε «αριστερές» απορίες

Ο αριστερός τρόπος σκέψεως με βρίσκει να διαφωνώ σε πολλά, κυρίως με τα αποτελέσματα που έχει σ’ αυτό που είναι οδηγός και μέτρο των αντιλήψεων και των επιλογών του Εθνικιστή, δηλαδή την ύπαρξη, την επιβίωση και την άνθιση του Έθνους. Παρ’ ότι το συλλογικό προέχει του ατομικού, είναι στο ατομικό πεδίο που εντοπίζεται κατά τη γνώμη μου η δυσπλασία την οποία δημιουργεί η αριστερή σκέψη: Μπολιάζεται στο μυαλό των ανθρώπων και τους εμποδίζει να σκέφτονται από μόνοι τους.

Σαν μια στρόφιγγα να κλείνει τις φλέβες του δέντρου, κι όσο κι αν η γη δίνει τους χυμούς της, το δέντρο μεγαλώνει στραβό και μαραζωμένο. Έτσι κι οι άνθρωποι που μαθαίνουν να σκέφτονται «αριστερά» (κι όχι μόνον οι «αριστεροί»), πιστεύουν πως για να σκέφτονται «σωστά» όπως τους έμαθαν οι ινστρούχτορες στο Σχολείο ή το Πανεπιστήμιο, οφείλουν να σκέφτονται διαφορετικά από τον Λαό τους, διάφορα από το έμφυτο αίσθημα και ένστικτο, διαφορετικά από την Φύση την ίδια. Κι αντίστοιχα πράττουν. Κανένα είδος έμβιου όντος δεν στρέφεται εναντίον του εαυτού του και του είδους του, γυρεύοντας να το καταστρέψει, παρά μόνον ο Αριστερός Άνθρωπος.

Πριν λίγες μέρες μου υπέδειξαν ένα κείμενο το οποίο αναφερόταν σε μένα. Με αφορμή την προεκλογική εκστρατεία και τις διαφημίσεις των κομμάτων για τις εκλογές, o «Ιός» (ο γνωστός χρηματοδοτούμενος φορέας της καγκελαρίου Μέρκελ) ασχολήθηκε με ένα κείμενο της στήλης «Η Οχιά».

Γράφει, συγκεκριμένα σε κείμενο με τίτλο «Πατρίς-θρησκεία-γραβάτα»: «Η νοσταλγία για τις ανέφελες ημέρες του αστικού κόσμου διαπερνά την προπαγάνδα ακόμη και του πιο «ακραίου», «ριζοσπαστικού» υποτίθεται, μορφώματος της πολυκατοικίας. Το διαπιστώνουμε από το εκτενές άρθρο με τίτλο «Θυμάμαι μιαν Αθήνα διαφορετική» που αναρτήθηκε στο κομματικό σάιτ της Χρυσής Αυγής στις 4 Ιανουαρίου, με την υπογραφή «Οχιά» – κατά κόσμον Ειρήνη Δημοπούλου, ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης, σύζυγος του προφυλακισμένου υπαρχηγού της, Χρήστου Παππά, και διευθύντρια του (επίσης κομματικού) «Εμπρός». Διαυγέστερη σκιαγράφηση του κοινού τόπου που αποτελεί το σημείο συνάντησης κάθε λογής εκδοχών της εθνικοφροσύνης, δύσκολα θα μπορούσε να διατυπωθεί», και παραθέτει αποσπάσματα του κειμένου, για να καταλήξει: «Όπως όλες οι διακηρύξεις της οργάνωσης, έτσι κι αυτή η ρομαντική αναπόληση κλείνει φυσικά με την εξελληνισμένη εκδοχή του χιτλερικού Sieg Heil: «Ζήτω η Νίκη!» Τίνος ακριβώς;»

Ο άνθρωπος που το έγραψε, μου προκάλεσε το ενδιαφέρον. Πόσο θέλει να δεχτεί, πόσο θέλει να πιστέψει! Πόσο θέλει να ξανάρθει σε επαφή με τον εαυτό του, με τις αναμνήσεις του, πόσο θέλει την Αθήνα «του», την Ελλάδα «του»! Αναζητά να συντονιστεί με την Φύση του, μα δεν το επιτρέπει στον εαυτό του, εμποδισμένος από τον καταναγκασμό να της αντιπαρατεθεί! Νοσεί, μα δεν το παραδέχεται.

Ο Ιός και οι φορείς του τρέφουν μίσος διαχρονικό για την «εθνικοφροσύνη», και θανατηφόρο, κυριολεκτικώς, για την Χρυσή Αυγή. Όμως, πιστεύω στους ανθρώπους. Πιστεύω πως το καλό νικά το κακό, όπως η ζωή νικά τον θάνατο, γιατί αυτό επιβάλλει ο φυσικός νόμος κι αυτό δείχνει η αέναη αναγέννηση που μαρτυρείται στην ιστορική μνήμη και την εμπειρία όλων ανεξαιρέτως των λαών. Γι’ αυτό και μόνον μπαίνω στον κόπο να καταπιαστώ. Παρακάμπτοντας την ταυτότητα των συγγραφέων, θα δώσω μιαν απάντηση στην απορία του Αριστερού, ακόμα κι αν φθάσει σε ώτα μη ακουόντων.

Έγραψα παραπάνω για τους Αριστερούς, μια που «αριστερή» είναι η πηγή του δημοσιεύματος. Δεν σκέφτονται όμως αριστερά μόνον οι αριστεροί μα και οι «Δεξιοί». Υπάρχουν «Πατριώτες» που συναγωνίζονται τους Αριστερούς σε μένος εναντίον του μοναδικού πολιτικού κόμματος που κατάφερε να δώσει φωνή και λαϊκή απήχηση στον Ελληνικό Εθνικισμό, και του μοναδικού Αρχηγού του, του Νικόλαου Μιχαλολιάκου. Ο εχθρός τους είναι η Χρυσή Αυγή, σύμβολο, μύθος, και κίνημα. Στην λίστα των επαγγελματιών του «αντιφασισμού» βρίσκονται όλοι όσοι υπερασπίζονται την θρησκεία τους (εάν αυτή είναι η Ορθοδοξία),την Πατρίδα τους (αρκεί να είναι η Ελλάδα), και το δικαίωμά τους στην ύπαρξη (μόνον αν είναι Έλληνες).

Αγνοούν βεβαίως πως ο «αντιφασισμός» τους όπως ο «αντικομμουνισμός» της μεταπολεμικής Δεξιάς είναι καταδικασμένος να ηττηθεί αφού αποτελεί άρνηση θέσεων των «άλλων» χωρίς να έχει να αντιτείνει άλλο από ωμή βία, διώξεις και φυλακίσεις. Ακριβώς αυτές που βιώνει εδώ και 16 μήνες η Χρυσή Αυγή. Αριστεροί και Δεξιοί με αριστερό τρόπο σκέψεως έχουν ένα κοινό: είναι Διεθνιστές. Κι ως υπηρέτες της Παγκοσμιοποίησης ενοχλούνται από τις απόψεις και τα θέλω του Λαού. Είναι ακόμη ελιτιστές και πλουτοκράτες, όπως αποδεικνύει και η σύνθεση της νέας «αριστερής» κυβέρνησης η οποία στελεχώνεται από μπλαζέ μπουρζουάδες που διασκεδάζουν την ανία τους παίζοντας τους επαναστάτες.

Κι όμως. Αν και η Αριστερά με τις ευλογίες της Δεξιάς είναι Το Καθεστώς από το 1974 και μετά, ακόμη νιώθει ηττημένη και εν αμύνη. Γιατί ξέρει. Ξέρει πως όσο υπάρχουν Έλληνες, όσο υπάρχουν Έθνη, όσο υπάρχει Μνήμη, όσο υπάρχει Ψυχή, η ισοπεδωτική Παγκοσμιοποίηση θα ηττάται κι ο Ελληνικός Ήλιος και η Αθήνα θα νικούν.

Η παντοκρατορία της Αριστερίστικης κουλτούρας, δεν μπόρεσε να αγγίξει την καρδιά των Ελλήνων, εκεί όπου θα φωλιάζει πάντα η Πατρίδα μας. Το βλέπει στα μάτια των νέων κάθε ηλικίας της Χρυσής Αυγής. Στα δροσερά μάγουλα των έφηβων αγοριών και κοριτσιών. Στα γελαστά μάτια των γονιών τους. Στα σκαμμένα μέτωπα των παππούδων τους. Αυτοί οι Έλληνες, αυτοί οι Χρυσαυγίτες, στο χολερικό μίσος μπολσεβίκων και καπιταλιστών εναντίον των Πατρίδων, έδωσαν μεγαλειώδη απάντηση στην Τελετή Μνήμης και Τιμής για τα Ίμια.

Προσδοκούμε την Νίκη, προσδοκούμε την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού, προσδοκούμε μια νέα Ελλάδα που θα σκεπάσει και πάλι με το Φως της τη γη. Γι’ αυτή την Νίκη αγωνιζόμαστε. Γι’ αυτή την Νίκη κοπιάζουμε. Μα πού να καταλάβουν την δύναμη της Ιδέας, την δύναμη της Ψυχής, οι υπάλληλοι του Δ’ Ράιχ, οι έμμισθοι της «Ρόζα Λούξεμπουργκ», οι επαγγελματίες του «αντί» και των ΜΚΟ.

Είναι τόσο εύκολο και τόσο αποπνιχτικό να είσαι σκλάβος. Είναι τόσο δύσκολο και τόσο φωτεινό να είσαι Ελεύθερος! Λοιπόν, Ζήτω η Νίκη!

Ειρήνη Δημοπούλου - Παππά  xryshaygh.com

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ!

Άρθρο του Λευτέρη Πανούση στην εφημερίδα  Εμπρός


Βγήκε λέει κατά πλειοψηφίαν[!] η απόφαση για την παραπομπή σε δίκη των πολιτικών κρατούμενων της Χρυσής Αυγής. Με σκορ 2-1! [ντέρμπυ,δηλαδή] Και με το σκεπτικό πως ήσαν μέλη εγκληματικής οργάνωσης!

Ποιας εγκληματικής οργάνωσης αφού η Χρυσή Αυγή είναι νόμιμο κόμμα;

Και γιατί να είναι εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή;

Επειδή στάθηκε στο πλευρό των διωκόμενων Ελλήνων, εκεί όπου λαθρέποικοι και λαθροεισβολείς, έχουν εγκαταστήσει τον τρόμο του Ισλάμ και τη βία του στιλέτου. Στον Άγιο Παντελεήμονα, στα Σεπόλια, στον Κολωνό, στο Μεταξουργείο, στα Πατήσια, παντού όπου έχει καταληφθεί ελληνικό έδαφος. Εκεί όπου ο Έλληνας λογίζεται ως πολίτης δευτέρας κατηγορίας και τον σκοτώνουν μέρα μεσημέρι για να του πάρουν είκοσι ευρώ.

Γι αυτό έκριναν οι δύο από τους τρεις λειτουργούς της δικαιοσύνης ότι είναι εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή!

Μα τότε είμαι κι εγώ εγκληματίας!

Γιατί κι εγώ κ.κ. δικαστές αγωνίζομαι για να προστατεύσω το σπίτι μου, την οικογένεια μου, τη γειτονιά μου και προπαντός αγωνίζομαι για να υπερασπίσω την πατρίδα από την εισβολή αφροασιατικών μαζών, που ζητάνε έναν νέο γύρο στην αρχαία αντιπαράθεση μεταξύ ανατολής και δύσης…

Και να σας πω και κάτι ακόμα κ.κ. δικαστές; Δεν ξέρω αν έχετε πατήσει ποτέ το πόδι σας στις λαθροκατακτημένες περιοχές της Αθήνας αλλά εδώ δεν βγαίνεις μοναχός σου να αντισταθείς στη βία του Αφγανού, στο καλάσνικωφ του αλβανού και στο μαχαίρι του Μαροκινού. Εξόν κι αν θες να αυτοκτονήσεις…

Γιατί η αστυνομία και το κράτος κ. κ. δικαστές μας έχουν αφήσει μονάχους απέναντι στην καθημερινή τρομοκρατία του λαθρέποικου και του λαθροεισβολέα.

Κι έτσι, όλοι εμείς σαν τον Οδυσσέα, αποφασίσαμε να αγωνιστούμε για να προστατεύσουμε τον κόσμο μας .

Γι αυτό είμαστε κι εμείς εγκληματίες κ. κ. δικαστές…

Κι είμαστε πολλοί εμείς οι εγκληματίες, ξέρετε…

Είμαστε οι δεκάδες χιλιάδες των Αθηναίων που στηρίξαμε την Ελληνική Αυγή στις δημοτικές εκλογές,είμαστε οιεκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που στηρίξαμε τη Χρυσή Αυγή στις πρόσφατες εθνικές εκλογές.

Είμαστε οι αμέτρητοι μικροεπιχειρηματίες που πληρώνουμε τα μαλλιοκέφαλα μας σε δήμους και σε εφορίες, για να έρθει μετά ο πάσα ένας αλλοδαπός και να πουλάει τα λαθραία του απόξω από τη πόρτα των μαγαζιών μας.

Είμαστε οι μικροπωλητές της Ραφήνας που η αστυνομία μας έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνι, είμαστε οιμικροεπαγγελματίες που κλείσαμε τα μαγαζιά μας, επειδή νέκρωσαν εξαιτίας των λαθρομεταναστών ολόκληρες περιοχές, είμαστε οι χιλιάδες των συνταξιούχων που ένας χρυσαυγίτης κάποτε μας οδήγησε με ασφάλεια μέχρι την τράπεζα για να πάρουμε τη σύνταξη μας, είμαστε οι χιλιάδες των ανέργων, των άστεγων και των πεινασμένων Ελλήνων, που μοναχά η Χρυσή Αυγή μας έδωσε ένα πιάτο φαί, [είμαστε οι Έλληνες που τους στερούν την ιστορία τους, τη γλώσσα τους και το μέλλον τους], είμαστε προπάντων οι νέοι και οι νέες που αντιμετωπίζουμε τον τρόμο της ανεργίας, σε μια πατρίδα η οποία πλέον γνοιάζεται πιο πολύ για τον μετανάστη, παρά για τον Έλληνα.

Όλους εμάς πρέπει λοιπόν να δικάσετε κ. κ. δικαστές. Γιατί αν είναι αυτοί που μας βοήθησαν εγκληματίες, τότε εμείς είμαστε δυο φορές εγκληματίες, επειδή εμείς τους ζητήσαμε να μας βοηθήσουν και εμείς επικυρώσαμε τη δράση τους με την ψήφο μας.

Εμάς τους Έλληνες θα κληθείτε να αποκαλέσετε «εγκληματική οργάνωση» στη δίκη σας κ. κ. δικαστές. Και [δεν θα βρίσκεται ούτε ο κ. Μιχαλολιάκος, ούτε ο κ.Κασιδιάρης απέναντι σας, στα έδρανα των κατηγορουμενων. Θα βρίσκεται ηπάσχουσα Ελλάδα. Αυτήν θα καταδικάσετε, κατά πλειοψηφίαν, σεβαστοί κ. κ. δικαστές   Και γι αυτή τη δίκη θα σας κρίνει η Ιστορία
 ΠΗΓΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1303724308068756986

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item