Widgets

Ούτε βήμα πίσω ...


Πολλοί είναι αυτοί που έχουν την εντύπωση πως όταν αποκτήσουμε θέσεις στη Βουλή θα γίνουμε και εμείς μέρος του συστήματος. Δεν έχουν καταλάβει όμως όλοι αυτοί τον σκοπό του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.). Ήρθαμε για να γκρεμίσουμε το σάπιο πολιτικό κατεστημένο και όχι για να γίνουμε μέρος του. Αγωνιζόμαστε για την αναγέννηση του Ελληνισμού μέσα από τα ερείπια που θα αφήσουμε στο πέρασμά μας.

Αγωνιζόμαστε καθημερινά, χωρίς κανένα προσωπικό συμφέρον, με μόνο όφελος την ηθική ικανοποίηση που μας διακατέχει με το πέρας της κάθε ημέρας γιατί ήμασταν σωστοί απέναντι στο καθήκον μας. Προσπαθούμε με κάθε μέσο και όλη τη δύναμη να αφυπνίσουμε τον λαό της πατρίδας μας και να κρατήσουμε άσβεστη τη φλόγα του Ελληνισμού στο νησί. Δεν έχουμε μοναδικό μας σκοπό την περισυλλογή ψήφων, για αυτό και ο αγώνας μας δεν σταματά με το πέρας κάθε εκλογικής διαδικασίας. Εμάς θα μας δείτε στους δρόμους, σε εθνικά μνημόσυνα, σε διανομές τροφίμων, στο πλευρό του κάθε έλληνα της Κύπρου που αντιμετωπίζει την αδικία αυτού του διεφθαρμένου κράτους. Θα μας βρείτε απέναντι σε κάθε διεφθαρμένο πολιτικό αξιωματούχο που έχει εγκληματήσει εις βάρος του λαού. Σε κάθε δρόμο, κάθε πόλη και κάθε γειτονιά θα βρίσκετε μπροστά σας περήφανους, μαυροντυμένους, ΕΛΑΜίτες να σας θυμίζουν πως ο αγώνας δεν σταμάτα.

Βαδίζουμε με το κεφάλι ψηλά και το μέτωπο καθαρό αφού εμείς ούτε κλέψαμε, ούτε προδώσαμε. Εμείς δεν έχουμε πλουτίσει από τις μίζες, δεν κυκλοφορούμε με λιμουζίνες και δεν τρώμε σε υπερπολυτελή εστιατόρια. Στεκόμαστε δίπλα στον εργαζόμενο βιοπαλαιστή ο οποίος κάνει αγώνα επιβίωσης. Δίπλα στον συμπολίτη μας, τον οποίο οι διάφοροι κυβερνώντες έχουν αφήσει χωρίς δουλειά. Δίπλα στον άπορο οικογενειάρχη, ο οποίος βλέπει την οικογένεια του να παλεύει για να ζήσει.

Γαλουχημένοι με τα ιδανικά του έθνους, με πίστη, υπομονή και απόλυτη εμπιστοσύνη στην ηγεσία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος πορευόμαστε προς την ημέρα εκείνη που θα έρθει η τελική νίκη για εμάς. Την ημέρα που η σάπια δημοκρατία τους θα γκρεμιστεί από τους εθνικιστές και θα ανατείλει μια νέα αυγή για τον Ελληνισμό της Κύπρου.

Καλούμε λοιπόν στο πλευρό μας τον κάθε Έλληνα κάτοικο του μαρτυρικού αυτού νησιού. Πυκνώστε τις γραμμές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), πορευτείτε μαζί μας και γυρίστε τις πλάτες σε όλους αυτούς που σας κοροϊδεύουν τόσα χρόνια. Αγώνας μέχρι την τελική νίκη!

Κυριάκος Πραστίτης
Μέτωπο Νεολαίας
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)


Έλληνες μαθητές: Έχουμε ρόλο και λόγο στην Ελευθερία 

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Πρόεδρος της συντεχνίας των Τουρκο"κυπρίων" δασκάλων (αλήθεια το ΚΥΠΕ γνωρίζει πως με τέτοιες συνεντεύξεις αναγνωρίζει de facto το ψευδοκράτος και τις επιτροπές του;), κάποια Σεμέν Σαϊγκούν, δηλώνει πως είναι ανάγκη να απομακρυνθεί από τα σχολεία μας ο Εθνικισμός ώστε να επιτευχθεί η πολυπόθητη για τους κάθε λογής επαναπροσεγγιστές επανένωση. 

Δηλώνει, μάλιστα, πως ο εθνικισμός επηρεάζει τις νέες γενιές που ανατρέφουμε κρούωντας τον κώδωνα του κινδύνου προς τους εκπαιδευτικούς να αποβάλουν τέτοιες απόψεις. Ακόμα λίγο θα μας πουν οι εκπαιδευτικοί να προσλαμβάνονται μόνο μετά από εξακρίβωση φρονημάτων, μην τυχόν και θίξουμε τους δολοφόνους των παππούδων μας.

Γενικότερα, η συνέντευξη διακατέχεται από τα διάφορα φαιδρά περί του "κακού" εθνικισμού που συνεχώς αυξάνεται στις τάξεις της νεολαίας. Βεβαίως, από την πλευρά μας σε όλα αυτά δεν μπορούμε να αρνηθούμε το γεγονός πως όντως ο Εθνικισμός διογκώνεται ραγδαία μεταξύ των νέων και αυτό φυσικά είναι ένα θετικότατο σημάδι πως η νεολαία μας έχει αρχίσει να αφυπνίζεται. Ο Εθνικισμός είναι η νιότη του κόσμου, μία ιδέα που έρχεται και όσες συνεντεύξεις και αν δώσουν, όσους αφορισμούς και αν κάνουν, δεν πρόκειται να σταματήσουν μία Ιδέα που είναι προορισμένη για να κυβερνήσει.

Ένα άλλο όμως κομμάτι της συνέντευξης στο οποίο θα πρέπει να σταθούμε είναι η απαίτηση της συγκεκριμένης Τουρκο"κύπριας" να καταργηθούν οι εθνικές εορτές στα σχολεία μας. Κάτι παρόμοιο, βεβαίως, που στηρίζει και η ανάλογη συνδικαλιστική οργάνωση της ΠΕΟ. Ας γνωρίζουν καλά και οι δύο ότι η Κύπρος έχει μία ελληνική ιστορία 3000 ετών, μία ιστορία γεμάτη αίμα και θυσίες. Αν νομίζετε πως με την παραχάραξη της Ιστορίας θα αφελληνίσετε τους νέους μας είστε βαθιά γελασμένοι. Οι νέοι της Κύπρου θα σας δώσουν την πρέπουσα απάντηση αν επιχειρήσετε να κάνετε κάτι τέτοιο.

Δείτε τα του οίκου σας πρώτα και μετά να έρθετε να μας κάνετε υποδείξεις. Η Κύπρος είναι σήμερα ένα ημικατεχόμενο νησί από τους δικούς σας προγόνους-κατακτητές και μην παριστάνετε τις αθώες περιστέρες. Εσείς ευθύνεστε για τα κακά που έχουν βρει την πατρίδα μας και τρέμετε που οι νέοι πλέον έχουν αντιληφθεί πως με τις υγιείς και αγνές δυνάμεις του Εθνικισμού θα επιτευχθεί η απελευθέρωση της πατρίδας μας.

Κλείνοντας, σας αφιερώνω μία επίκαιρη στροφή του Γιώργου Σεφέρη που σας απαντά στην απαίτηση σας να καταργηθούν οι εθνικές εορτές:

«Η γης δεν έχει κρικέλια
για να την πάρουν στον ώμο και να φύγουν
μήτε μπορούν, όσο κι αν είναι διψασμένοι
να γλυκάνουν το πέλαγο με νερό μισό δράμι. 

Και τούτα τα κορμιά
πλασμένα από ένα χώμα που δεν ξέρουν,
έχουν ψυχές.
Μαζεύουν σύνεργα για να τις αλλάξουν,
δε θα μπορέσουν· μόνο θα τις ξεκάμουν
αν ξεγίνουνται οι ψυχές.
Δεν αργεί να καρπίσει τ’ αστάχυ
δε χρειάζεται μακρύ καιρό
για να φουσκώσει της πίκρας το προζύμι,
δε χρειάζεται μακρύ καιρό 

το κακό για να σηκώσει το κεφάλι,
κι ο άρρωστος νους που αδειάζει
δε χρειάζεται μακρύ καιρό
για να γεμίσει με την τρέλα,
νῆσός τις ἔστι …». 

Μέτωπο Νεολαίας
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

E.ΛΑ.Μ. 7150566945823020921

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item