Widgets

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ! - Παραδίδουν την Πατρίδα άνευ όρων !!!

Πλήρης παράδοση των Εθνικών θεμάτων από τον ΣΥΡΙΖΑ στις προγραμματικές δηλώσεις του Mr.Alexis!

Που είναι οι «κόκκινες γραμμές», Πάνο Καμμένε; 
Αίσθηση προκάλεσαν οι προγραμματικές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα περί των Εθνικών Θεμάτων και της Εξωτερικής Πολιτικής που πρόκειται να ακολουθήσει κατά τη διάρκεια της διακυβερνήσεώς του.

Καταρχάς, μιλώντας για την Κύπρο, είπε ότι πρόκειται να στηρίξει την πολιτική του σχεδίου Ανάν, για μία «δικοινοτική - διζωνική ομοσπονδία», κοινώς για μία πλήρη νομιμοποίηση του Αττίλα. Είναι πραγματικά σχήμα οξύμωρο πως ο θεομπαίχτης λέει αυτά τα πράγματα την στιγμή που πριν λίγες μέρες πήγε για επικοινωνιακούς λόγους και κατέθεσε στέφανο στα Φυλακισμένα Μνήματα, στους αγωνιστές της ΕΟΚΑ που έπεσαν για την Ένωση με την Ελλάδα. Απέδειξε με αυτόν τον τρόπο ότι πρόκειται να είναι μία κυβέρνηση επικοινωνιακού χειρισμού της εκχώρησης της Εθνικής μας Κυριαρχίας και των Εθνικών Δικαίων.
Ερχόμενοι στο ζήτημα του ονόματος της Μακεδονίας μας, παρά τις κορώνες ότι «δεν διαπραγματευόμαστε την ιστορία μας», είπε ότι συντάσσεται πλήρως με την πολιτική των σαμαροβενιζέλων για εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας, παρά την βούληση του Ελληνικού Λαού. Συγκεκριμένα είπε, όπως ο Βενιζέλος από βήματος ΟΗΕ, ότι επιθυμεί μία σύνθετη ονομασία κοινής αποδοχής, δηλαδή παρέδωσε το όνομα στους Σκοπιανούς.
Στο μεταναστευτικό, επιβεβαίωσε τις εξαγγελίες της αρμοδίας υπουργού, η οποία είχε πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατασκευάσει άμεσα χιλιάδες ψηφοφόρους, δίνοντας αφειδώς ιθαγένεια στα παιδιά των λαθρομεταναστών και συνεπώς και στους γονείς τους. Η κίνηση αυτή έρχεται ως συνέχεια του «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου της νουδούλας, που παρείχε αφειδώς άδειες παραμονής σε όλους τους παράνομους μετανάστες που διαβιούν στη χώρα μας, οι οποίοι τώρα θα λάβουν και δικαίωμα ψήφου, αλλοιώνοντας οριστικώς και αμετακλήτως την λαϊκή βούληση.
Τα παραπάνω λεχθέντα στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβερνήσεως ΣΑΝΕΛ, δημιουργούν βεβαίως ένα αυθόρμητο ερώτημα: Που πήγαν οι «κόκκινες γραμμές», Πάνο Καμμένε; Θα αποσύρεις την στήριξή σου στην κυβέρνηση ύστερα από αυτές τις προγραμματικές δηλώσεις ή θα «αράξεις» στην καρέκλα του ΥΠΕΘΑ που επιζητούσες ήδη από το 2012 με το non paper στον Παπούλια; Ή μήπως θα κρυφτείς από την μήνη του Λαού ελπίζοντας ότι θα υπερψηφίσει το ΠΑΣΟΚ τις συγκεκριμένες διατάξεις, βγάζοντάς σε από την δύσκολη θέση;  ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!:

Βαρουφάκης: Το 70% του μνημονίου θα είναι η δική μας πρόταση! Το άλλο 30% βάλτε το εσείς!

Λύθηκε η μεγάλη παρεξήγηση της περασμένης εβδομάδας. Θυμίζουμε ότι αρχικώς ο Βαρουφάκης δήλωσε ενώπιον του Σόιμπλε ότι συμφωνεί με το 70% του μνημονίου, τονίζοντας ότι αυτά είναι μέτρα που θα ήθελε να εφαρμόσει και από μόνος του. Η δήλωση αυτή είχε προκαλέσει έναν αρχικό σάλο γιατί είχε έντονες επιρροές από Άδωνι Γεωργιάδη, που ήταν ο πρώτος που είπε ότι «αν δεν υπήρχε μνημόνιο, θα έπρεπε να το εφεύρουμε». Έτσι ο υπουργός οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ είχε υποχρεωθεί σε άτακτη ανασκευή, λέγοντας ότι «δεν το εννοούσε», δημιουργώντας εύλογες απορίες, σχετικά με το αν έγινε πάλι. λάθος στην μετάφραση.

Εν τέλει όπως δήλωσε διευκρινιστικά, ο Βαρουφάκης, το Μνημόνιο όχι μόνο δεν θα σκιστεί αλλά το 70% των όσων προβλέπει θα περιλαμβάνεται στο σχέδιο γέφυρα της κυβέρνησης. Κοινώς για να το πούμε με απλά ελληνικά, επιστρατεύοντας και την πρότερη εμπειρία μας από τις παλαιότερες «διαπραγματεύσεις».
Ο Βαρουφάκης ξεκινάει έχοντας ήδη αποδεχτεί το 70% του προγράμματος. Οι «δανειστές» θα εκβιάσουν απαιτώντας πολύ παραπάνω από όσα έχουν ήδη κατά νου. Τελικώς θα επέλθει συμβιβασμός κάπου στη μέση και θα έχουμε ένα νέο μνημόνιο που θα περιλαμβάνει το 90% - 100% του παρόντος προγράμματος λιτότητας, συν τα καινούργια μέτρα που θα είναι απόρροια των νέων δανείων.
Το όλο θέμα είναι πως θα καταφέρουν τα «παπαγαλάκια» των τσιπροκαμμένων να παρουσιάσουν ως «νίκη» τις εξελίξεις αυτές. Μάλλον έχοντας κατά νου την εμπειρία του από τους σαμαροβενιζέλους, θα παρουσιάζουν τρομοκρατικά σενάρια περί νέων μέτρων και εν τέλει τα μέτρα που θα έρθουν θα τα παρουσιάζουν ως «ανακούφιση».  ΠΗΓΗ
Χρυσή Αυγή για τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης

Ο Τσίπρας προανήγγειλε νέο μνημόνιο με διαφορετικό όνομα, αρνήθηκε την διαγραφή χρέους και ζήτησε από τους πολίτες να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ.

Στα εθνικά θέματα το μέλλον διαγράφεται ζοφερό: οι προγραμματικές θέσεις της νέας κυβέρνησης για Κυπριακό και Μακεδονία δικαιώνουν την πολιτική της Τουρκίας και των Σκοπίων.

Ο νόμος για την απόδοση ιθαγένειας σε αλλοδαπούς αποτελεί ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας.

Καμία λέξη δεν είπε ο πρωθυπουργός για την πρωτογενή παραγωγή, τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες και την σύσφιξη των σχέσεων της Ελλάδος με την Ρωσία.

Η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί σκληρά ενάντια σε κάθε κυβερνητική απόφαση που θα σηματοδοτεί εθνική υποχώρηση

Θα υποστηρίξει κάθε ενέργεια ενάντια στην ανθελληνική πολιτική των διεθνών τοκογλύφων και θα υπερψηφίσει την κατάργηση των προνομίων του πολιτικού συστήματος και της οικονομικής ολιγαρχίας. 
Χρυσή Αυγή - Γραφείο ΤύπουΟ ΕΝΦΙΑ, τα κοτέτσια και η έκπληξη

Μεταξύ των άλλων ωραίων που εξήγγειλε ο mister Tsipras στην ομιλία του για τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας συγκυβέρνησης, ήταν και η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ εντός του 2015 και την αντικατάστασή του με τον «Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας» (ΦΜΑΠ;).
Ταυτόχρονα, έκανε έκκληση προς τους πολίτες να καταβάλουν όλοι τις τελευταίες δόσεις του ΕΝΦΙΑ για το 2014 (τις οποίες πολλοί δεν πλήρωσαν, ελπίζοντας σε… χάρισμά τους από τη νέα συγκυβέρνηση…).
Ωστόσο, κάτι… ξέχασε να μας πει, το σπουδαιότερο: ποιο θα είναι το όριο της «μεγάλης ακίνητης περιουσίας»! Πριν από τις εκλογές, σε διάστημα δύο ημερών, ρωτήθηκαν δύο στελέχη του για το όριο της «μεγάλης ακίνητης περιουσίας» και ο μεν Στρατούλης, το όρισε στις 400.000 ευρώ, ο δε Μηλιός το κατέβασε στις 250.000 (εννοώντας βεβαίως την αξία που υπολογίζεται ότι έχουν τα ακίνητα ενός ιδιοκτήτη).
Γιατί άραγε… ξέχασε να μας προσδιορίσει το όριο ο mister Tsipras; Μήπως γιατί θα είναι πολύ μικρότερο απ’ αυτό που είπαν οι Στρατούλης και Μηλιός (τέτοιο που να συμπεριλαμβάνει όλα τα ακίνητα, εκτός από τα… κοτέτσια) και μας το φυλάει για  έκπληξη;    ΠΗΓΗ

Ομιλία Ηλία Κασιδιάρη για τις προγραμματικές δηλώσεις Τσίπρα

Ο παράνομα προφυλακισμένος εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε στην ολομέλεια της βουλής απαντώντας στις προγραμματικές δηλώσεις του Τσίπρα.
Αρχικά αναφέρθηκε στις πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής από την παραδικαστική παράγκα που λυμαίνεται την δικαιοσύνη. Παράλληλα αναφερόμενος στο νέο υπουργό Δικαιοσύνης αναρωτήθηκε τι θα γίνει για τις καταγγελίες σχετικά με το συγκεκριμένο παραδικαστικό κύκλωμα που έχει φωτογραφηθεί από τον πρώην υπουργό δικαιοσύνης Ρουπακιώτη και αποκαλύφθηκε από τον πρώην γενικό γραμματέα Μπαλτάκο.  
Σχετικά με τις εξαγγελίες της νέας κυβέρνησης είπε ότι θα υπάρξει στήριξη σε ενέργειες της κυβέρνησης που θα είναι ενάντια σε όσους έβαλαν τη χώρα στην κρίση υποστηρίζοντας ότι εάν οι διαπραγματεύσεις οδηγηθούν σε αποτυχία «και προκληθεί κρίση τότε μονόδρομος είναι το δημοψήφισμα για το αν θα παραμείνουμε στο ευρώ ή θα πάμε στην δραχμή».
Ο συναγωνιστής Κασιδιάρης κατήγγειλε τον Τσίπρα που δεν ανέφερε τίποτα στην ομιλία του για κατάργηση των μνημονίων «ο Βαρουφάκης μάλιστα είπε ότι συμφωνεί με το 70% του μνημονίου. Εμείς συμφωνούμε να φύγει η τρόικα από την Ελλάδα. Πώς γίνεται αυτό όμως όταν σήμερα έχουμε συναντήσεις Βαρουφάκη - Δραγασάκη με Βίζερ και Κοστέλο που εκπροσωπούν την τρόικα. Μέσα σε 10 ημέρες την ξαναφέρατε στην Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά.
Χαρακτήρισε «γοητευτική» τη ρητορική της κυβέρνησης εντός της χώρας ενώ υποστήριξε ότι άλλα επιχειρήματα χρησιμοποιούν όταν βγαίνουν στο εξωτερικό. Κλείνοντας άσκησε κριτική στις δηλώσεις του πρωθυπουργού για την εξωτερική πολιτική και ζήτησε «άμεση στροφή προς την Ρωσία» και «ένωση» Ελλάδας - Κύπρου μέσω των εμπορικών ζωνών.  ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! :Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην “Ακρόπολη της Κυριακής”: “Είμαστε έτοιμοι να συντρίψουμε το κατηγορητήριο που έφτιαξε μία ομάδα επίορκων δικαστικών”
Διαπραγμάτευση τέλος! Αλέξης Τσίπρας: Θα συνεχίσουμε κανονικά τα μνημόνιαΠολλές εξαγγελίες έκανε ο πρωθυπουργός στις προγραμματικές δηλώσεις του εν όψει της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που τώρα αρχίζει. Οι προγραμματικές αυτές δηλώσεις ήταν αποτέλεσμα μακράς διαβούλευσης, προκειμένου να συμβιβαστούν τα κελεύσματα των συνιστωσών και των απαιτήσεων των διεθνών τοκογλύφων.
Μέσα στα πολλά και αόριστα που εξήγγειλε ο Τσίπρας, τα οποία και θα αναλύσουμε στην συνέχεια, κεντρικό ρόλο είχε η προσπάθεια δικαιολόγησης της υπογραφής του νέου μνημονίου, αλλά και το γεγονός ότι ανέφερε μερικά από πιθανά ονόματα αυτού. Συγκεκριμένα ξεκίνησε την ομιλία του ρίχνοντας ευθύνες στη Νέα Δημοκρατία για την δημιουργία, ως τελευταία κυβερνητική πράξη της, ενός ασφυκτικού πλαισίου διαπραγμάτευσης, που λειτουργεί ως θηλιά για τη νέα κυβέρνηση.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η αρχική επιλογή των τοκογλύφων ήταν η 6μηνή παράταση του μνημονίου, αλλά η ΝΔ επέμενε στην δίμηνη παράταση, προκειμένου να πιέσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Προφάσεις εν αμαρτίαις, βεβαίως, αφού αυτό θα είναι το επιχείρημα προκειμένου να υπογραφεί το νέο μνημόνιο με το διαφορετικό όνομα. Δεν μπορεί να εκληφθεί διαφορετικά η αποστροφή του λόγου του Τσίπρα ότι θέλει «αμοιβαία αποδεκτή λύση», ότι «σέβεται τις δημοσιονομικές υποχρεώσεις» και ότι «θέλει να εξυπηρετήσει το χρέος».
Εν όψει του νέου μνημονίου, μάλιστα, το οποίο πρόκειται να υπογραφεί άμεσα, αφού όπως είπε ο Τσίπρας δεν θα ζητήσει παράταση του παρόντος προγράμματος, ζήτησε από τον Λαό να «βάλει πλάτη», θυμίζοντας εντόνως τις αντίστοιχες προγραμματικές δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά το 2012, αλλά και τους παλαιότερους μνημονιακούς πρωθυπουργούς. Όσον αφορά το όνομα του νέου μνημονίου, ανέφερε τα εξής πιθανά: «Νέα Συμφωνία», «Νέο Συμβόλαιο», «Νέο Κοινωνικό Συμβόλαιο», «Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα παραγωγικής ανασυγκρότησης».
Για να αντιπαρέλθει τις παραπάνω δηλώσεις που θα δημιουργούσαν ισχυρές αναταράξεις στο εσωτερικό του κόμματος, αλλά και στην κοινωνία, ο Τσίπρας έκανε και άλλες εξαγγελίες, οι οποίες είτε είναι ανεφάρμοστες, είτε δύσκολες να εφαρμοστούν. Συγκεκριμένα είπε για την σύσταση εξεταστικής για το μνημόνιο, το οποίο με το παρόν νομικό πλαίσιο είναι αδύνατον, αφού τα αδικήματα έχουν παραγραφεί από το νόμο περί ευθύνης υπουργών, τον οποίο δεν σχεδιάζει να καταργήσει ο Τσίπρας.
Εξήγγειλε και την κατάργηση προνομίων σε υπουργούς, βουλευτές και επισήμους, γεγονός το οποίο φυσικά, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, θα έχει περισσότερο συμβολικό παρά ουσιαστικό χαρακτήρα, αλλά θα είναι προς θετική κατεύθυνση αν επιλέξει να την πράξει και εμείς ως Χρυσή Αυγή θα την υπερψηφίσουμε, απαιτώντας μάλιστα ακόμα περισσότερες ενέργειες σε αυτή την κατεύθυνση, όπως την συζήτηση της πρότασης νόμου (από το 2012) που έχει καταθέσει η Χρυσή Αυγή για μείωση κατά 80% της χρηματοδότησης των κομμάτων.  ΠΗΓΗΗ νεολέρα Σύριζα ζητά να αποδοθούν ευθύνες στους αστυνομικούς γιατί δεν κάηκαν από τις μολότοφ των αριστεριστών


Μια θρασύτατη ανακοίνωση εξέδωσε η νεολέρα του ΣΥΡΙΖΑ, κατά των αστυνομικών που δεν τους έκαναν τη χάρη να καούν ζωντανοί από την επίθεση με βόμβες μολότοφ, που δέχτηκαν από αριστεριστές στα Εξάρχεια, αλλά και αυτών που έσπευσαν προς βοήθεια των συναδέλφων τους και επιχείρησαν να συλλάβουν τους παρολίγον δολοφόνους τους! Ταυτοχρόνως, ζητάει τον εκδημοκρατισμό της Αστυνομίας και τη διάλυση των ΜΑΤ και της ομάδας ΔΕΛΤΑ, γιατί είναι  ανεπίδεκτοι «εκδημοκρατισμού»:


«Την Παρασκευή 6/2, το βράδυ, έγινε εμπρηστική επίθεση, από ολιγομελή ομάδα, σε περιπολικό της τροχαίας που επιλαμβανόταν τροχαίου ατυχήματος στην περιοχή των Εξαρχείων. Μέλη του Δικτύου για τα Κοινωνικά και Πολιτικά Δικαιώματα που προσπάθησαν να αποτρέψουν την επίθεση αυτή, χτυπήθηκαν. Η ΕΛ.ΑΣ. απάντησε με επέμβαση μονάδων ΔΕΛΤΑ και ΜΑΤ στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Εξαρχείων, ορισμένες εκ των οποίων προέβησαν σε προσαγωγές, ενώ μια επιτέθηκε βίαια με βόμβες κρότου-λάμψης και δακρυγόνα στο Κατειλημμένο Κοινωνικό Κέντρο Κ*ΒΟΞ… Είναι απαράδεκτη η επέμβαση της αστυνομίας που στοχοποιεί μια ολόκληρη γειτονιά. Δεν μπορούν να δικαιολογηθούν ούτε προσαγωγές στα τυφλά, ούτε πολύ περισσότερο απρόκλητες επιθέσεις ρεβανσιστικού τύπου σε κοινωνικούς χώρους. Επιθέσεις που αποδεικνύουν ότι η φασιστική νοοτροπία είναι παρούσα σε τμήματα των δυνάμεων καταστολής, τα οποία ενδεχομένως αυτονομούνται κατά περίπτωση. Τις καταδικάζουμε, επομένως, με απόλυτο τρόπο, και θα πρέπει η νέα ηγεσία του υπουργείου ΠροΠο να αντιμετωπίσει αποφασιστικά τα φαινόμενα αυτά, καταλογίζοντας τις ευθύνες εκεί που αναλογούν. Ο τερματισμός της  καταστολής της πολιτικής δράσης και ο αγώνας για τα κοινωνικά δικαιώματα συνεχίζεται, καθώς το κράτος και οι μηχανισμοί του δεν αλλάζουν απλώς με μια κυβερνητική αλλαγή. Οι μέρες του φόβου, όμως, αποτελούν παρελθόν. Οι δυνατότητες που μας δίνει η ύπαρξη προοδευτικής κυβέρνησης θα πρέπει να οδηγήσουν στον ταχύ εκδημοκρατισμό της αστυνομίας, που θα ξεκινάει από την τιμωρία των υπευθύνων τέτοιων περιστατικών αστυνομικής αυθαιρεσίας, ώστε να μην επαναληφθούν. Πολύ περισσότερο, απαιτούμε τη συνολική αναδιάρθρωση του ρόλου και της δομής της αστυνομίας, καθώς και την κατάργηση τμημάτων (ΜΑΤ, ΔΕΛΤΑ) τα οποία έχουν δομηθεί με τρόπο που καθιστά τη μεταρρύθμισή τους αδύνατη».
(ΥΓ): Γεια σου σύντροφε Πανοκαμμένε με τις χρυσοβελόνες σου και τις «κόκκινες γραμμές» σου! Αβάντι μαέστρο!  ΠΗΓΗ
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ 18.500 ΣΠΙΤΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΣΗ ΠΩΣ ΠΡΙΝ 50 -150 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΗΤΑΝ ΔΑΣΟΣ!
Αντί να ξεκινήσει με τα σπίτια που χτίστηκαν στα καμένα πριν από 5-10 χρόνια από τους καταπατητές το υπουργείο των νεομπολσεβίκων πάει πιο πίσω, τότε που η Αθήνα ήταν όλη δάσος και με πρόφαση τις «δασικές εκτάσεις της Νέας Ιωνίας και του Περιστερίου ή της Νέας Ιωνίας» που πλέον μετά από 150 χρόνια είναι αστικές ζώνες, ζητά να τους πάρει τα σπίτια που έχουν χτιστεί με άδεια και με συμβόλαια στο υποθηκοφυλακείο κλπ κλπ.  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αθώοι από τα αποδυτήρια οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής - Ποιοι τρέμουν μια δημόσια δίκη;

Άρθρο του δημοσιογράφου Άρη Σπίνου από την εφημερίδα "Ακρόπολις της Κυριακής"
Εάν δεν επιτραπεί η δημόσια τηλεοπτική κάλυψη της δίκης κάποιοι θα έχουν λόγο για κάτι τέτοιο
Να είστε σίγουροι ότι έως τώρα έχουν περάσει από «1.000 κόσκινα» τον εισηγητή - εφέτη που «τόλμησε» να αθωώσει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Έχουν ψάξει μέχρι και σε ποιο θρανίο καθόταν στο Δημοτικό σχολείο και αν αντέγραφε από τον συμμαθητή του. Είναι προφανές ότι δεν βρήκαν ούτε ένα ψεγάδι στην έντιμη δικαστική του πορεία γιατί διαφορετικά τα σαπισμένα ΜΜΕ θα μας το κοπανούσαν από το πρωί μέχρι το βράδυ. «Να ο Χρυσαυγίτης δικαστής», θα μας έλεγαν. Φυσικά ο άνθρωπος όχι μόνο δεξιός δεν είναι αλλά με σθένος και σταθερότητα πρεσβεύει τις ιδέες του, που ουδεμία σχέση έχουν με τον «κόσμο των ιδεών» της Χρυσής Αυγής. Έπραξε το καθήκον του και μόνο.
Παρατηρώ όμως ότι το αίσχος των «παπαγάλων» προσπαθεί να διαστρεβλώσει το σκεπτικό του συγκεκριμένου δικαστή που ουσιαστικά οδηγεί στην πανηγυρική αθώωση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Είναι βέβαιο ότι οι Έλληνες δεν έχουν την δυνατότητα να διαβάσουν αυτούσιο το βούλευμα των 1.000 και πλέον σελίδων ώστε να έχουν αυτοτελή άποψη και για αυτό τον λόγο προσπαθούν να τους περάσουν «δανεική σκέψη».
Χωρίς περικοκλάδες, ο εν λόγω δικαστής όχι μόνο αμφιβάλει για την ύπαρξης εγκληματικής οργάνωσης αλλά και για τα ίδια τα αδικήματα!
Για να μπορέσει το δικαστήριο που θα δικάσει την υπόθεση αυτή να καταλήξει σε καταδικαστική ετυμηγορία θα πρέπει να συμβούν «σημεία και τέρατα»! Εάν δεν επιτραπεί η δημόσια τηλεοπτική κάλυψη της δίκης κάποιοι θα έχουν λόγο για κάτι τέτοιο. Αυτός που φοβάται την έκθεση είναι πάντα ο κατηγορούμενος. Για να μην μαθευτούν οι πομπές του. Στην προκειμένη περίπτωση όμως συμβαίνει το αντίθετο. Το ζητάει ο κατηγορούμενος και το αποφεύγει ο κατήγορος. Γιατί;  ΠΗΓΗ
ΨΙΤ ΚΟΡΟΙΔΑΚΙ, Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΣΑΝΤΑ 6.100 ΕΥΡΩ!


Μάλιστα! Στους καιρούς της φτώχειας και της δυστυχίας, μια βουλευτίνα κυκλοφορεί στη Βουλή με τσάντα που –ούτε λίγο ούτε πολύ- κοστίζει 6.100 ευρώ. Πρόκειται για την εθνομητέρα (κατά το «εθνοπατέρας» ) Φωτεινή Αραμπατζή, της νουδούλας, στας Σέρρας.    Η λεγάμενη, ήταν δημοσιογράφος και παντρεμένη επί 10 χρόνια με τον πρώην υπουργό του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Μαγκριώτη και είναι η δεύτερη φορά που μπαίνει στη βουλή.

Και βέβαια, δε φταίει η Αραμπατζή και η κάθε Αραμπατζή, που κάνει επίδειξη του πλούτου της αλλά αυτοί που την ψήφισαν! Οι οποίοι είναι άξιοι της τύχης τους Αλλά εμείς οι υπόλοιποι, τι φταίμε;  πηγη

Η Α.Μέρκελ φορολογεί την χριστιανική πίστη - Χιλιάδες χριστιανοί εγκαταλείπουν τις εκκλησίες ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ


Απίστευτο αλλά αληθινό. Η Ανγκελα Μέρκελ έχει επιβάλει φορολογία και σε όσους βαπτίζονται χριστιανοί, πέραν τον ναών, με αποτέλεσμα να έχουν εγκαταλέιψει την πίστη τους τουλάχιστον φαινομενικά χιλιάδες χριστιανοί στην Γερμανία είτε επρόκειτο για προτεστάντες, είτε για καθολικούς.
Φυσικά δεν έχει βάλει παρόμοια φορολόγηση σε όποιον είναι μουσουλμάνος ή άλλου θρησκεύματος, κάτι που έχουν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις αφού η Γερμανίδα Καγκελάριος εμφανίζεται να προαπίζεται τα συμφέροντα των ισλαμιστών τη στιγμή που αιματοκυλίζουν τον κόσμο. Με κρατική εξουσία δηλαδή αποχριστιανοποιεί την Γερμανία.

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοια πολιτική είχε ασκηθεί και κατά της Ορθοδοξίας στα χρόνια του Όθωνα. Από το 1833 η Εκκλησία της Ελλάδας θα είχε μόνο δογματική και πνευματική εξάρτηση από το Πατριαρχείο. Ήταν δηλαδή αυτοκέφαλη με ανώτατη εκκλησιαστική αρχή την πενταμελή Ιερά Σύνοδο. Τα μέλη όμως εκλέγονταν από το βασιλιά και στις συνεδριάσεις θα παρίστατο βασιλικός επίτροπος με δικαίωμα αρνησικυρίας. 


Έκλεισαν όλα τα μοναστήρια που είχαν κάτω από 6 μοναχούς και οι ελλαδικές επισκοπές περιορίστηκαν σε 10. Έκλεισαν τα γυναικεία μοναστήρια και απαγορεύτηκαν οι δωρεές. Εκποιήθηκε, τέλος, μεγάλο μέρος της περιουσίας των διαλυθέντων εκκλησιών για τα κονδύλια του κράτους, γεγονός που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις (απομάκρυνση από παραδόσεις και εφαρμογή ενός καισαροπαπικού σχεδίου Βαυαρών). 

Η οικονομική αφαίμαξη αποτελεί μεγάλη πληγή για έναν οικογενιάρχη με αποτέλεσμα τουλάχιστον επίσημα να αναγκάζεται να κρύψει την Πίστη του, ακριβώς όπως έκαναν κάποτε επί Τουρκοκρατίας χιλιάδες Έλληνες που έπρεπε να επιλέξουν να αφήσουν ή την γλώσσα ή την θρησκεία προκειμένου να αποφύγουν τον βαρύ τουρκικό φόρο. 

Αρον άρον εγκαταλείπουν την πίστη τους και την Εκκλησία χιλιάδες Γερμανοί για φορολογικούς λόγους! Έως 400.000 Γερμανοί έχουν επίσημα καταθέσει δηλώσεις προκειμένου να εγκαταλείψουν την Προτεσταντική και την Καθολική Εκκλησία μετά τη λήψη απόφασης για την επέκταση της φορολογικής επιβάρυνσης του 8 ή 9 τοις εκατό. 

Τα μέλη της Εκκλησίας στη Γερμανία απαιτείται από το νόμο να πληρώνουν φόρους για να χρηματοδοτήσουν τις δραστηριότητες της εκκλησίας, οι οποίοι φόροι συλλέγονται από την κυβέρνηση και χρησιμοποιούνται επίσης για να χρηματοδοτήσει εκείνη την εκπαίδευση και τις κοινωνικές υπηρεσίες.
Σύμφωνα με τη γερμανική νομοθεσία, όποιος βαφτίστηκε ως παιδί είναι αυτόματα μέλος της εκκλησίας και υποχρεούται να καταβάλει τον φόρο, φόρος που χρεώνεται ως ποσοστό του εισοδήματός του, ανεξάρτητα από τις πεποιθήσεις του ή αν συμμετέχει στη λειτουργική ζωή της εκκλησίας.
Ο μόνος τρόπος για να αποφύγει κανείς την υποχρέωση καταβολής του φόρου είναι να κάνει μια επίσημη δήλωση αποποίησης της ιδιότητάς του ως μέλος της εκκλησίας. 

Η οξεία πτώση στη σύνθεση των μελών της εκκλησίας φαίνεται να έχει προκληθεί από μια απόφαση να συμπεριληφθεί μια χρέωση της τάξης του 8 ή 9 τοις εκατό στην υπεραξία του εισοδήματος ή στο κέρδος από την πώληση ενός περιουσιακού στοιχείου. 

Η νέα φορολογική νομοθεσία ήταν «απλώς η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους ανθρώπους που είχαν ήδη σκεφτεί να φύγουν», είπε η Ruth Levin, εκπρόσωπος για την προτεσταντική εκκλησία στο Disnlaken στην εφημερίδα Westdeutsche Allgemeine Zeitung. 

Βέβαια το να φύγει κανείς από την Εκκλησία έχει και επακόλουθα. Εκείνοι που αποφασίζουν να την εγκαταλείψουν έχουν συνέπειες που έχουν να κάνουν με τη θρησκευτική ταφή, αλλά και με την πρόσβαση στα καλύτερα σχολεία χρηματοδοτούνται από το κράτος. 

Καθολικοί που αρνούνται την ένταξη στης εκκλησία τους αποκλείονται από την εξομολόγηση και την κοινωνία. 

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία , περίπου 200.000 Γερμανοί Προτεστάντες έχουν παραιτηθεί από μέλη των εκκλησιών τους, από 138.100 το 2012. Στη Βαυαρία, το ποσοστό εγκατάλειψης της πίστης αυξήθηκε κατά 62 τοις εκατό.
Τα στοιχεία για τους αριθμούς έξοδο από την Καθολική Εκκλησία το 2014 δεν είναι ακόμα διαθέσιμα, αλλά 178.000 Καθολικοί παραιτήθηκαν το 2013, και πάνω από 118.000 το 2012. 

Σχεδόν 30,8 τοις εκατό των Γερμανών, ή 24,7 εκατ άνθρωποι, είναι καθολικοί.
Σημειώνεται ότι η Γερμανία έχει βοηθήσει οικονομικά όπως και οι Γαλλία,ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο τους ισλαμιστές του ISIS για τους οποίους τώρα όλες οι ηγεσίες αυτών των κρατών κάνουν πως δεν γνώριζαν.

Σημειώνεται ότι και ο Αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και θρησκευμάτων Τάσος Κουράκης είχε δηλώσει στο παρελθόν κάτι παρόμοιο, να πληρώνουν δηλαδή φόρο όσοι είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί για να πληρώνονται οι μισθοί των ιερέων. 

Ο Τάσος Κουράκης είναι αποτελεί μελανό σημείο για την κυβέρνηση καθώς οι δηλώσεις του αυτές θα τον ακολουθούν μέχρι να τις αποκηρύξει, ενώ κανείς δεν μπορεί να συμφωνήσει με την επαναφορά των "αιωνίων" φοιτητών στα πανεπιστήμια. 

Είναι σαφές ότι υπήρχε το γερμανικό νεοταξίτικο παράδειγμα.
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων επελαύνει και χορεύει μέσα στην καρδιά της "δημοκρατικής" Ευρωπαϊκής Ένωσης.  
defencenet.gr

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΧΤΩ ΧΑΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ»!
lathro_nekroi
Όπως έγινε γνωστό, οκτώ νεκροί και έξι διασωθέντες είναι ο τελικός απολογισμός από την ανατροπή λέμβου με λαθρομετανάστες κοντά στα τουρκικά παράλια, στη θαλάσσια περιοχή απέναντι από τη Σύμη, όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Ακτοφυλακή. Οι συγκεκριμένοι, προσπαθούσαν να περάσουν στην Σύμη…

Κι εδώ το ερώτημα είναι το εξής: ποιος ευθύνεται γι’ αυτές τις οχτώ χαμένες ζωές (και για όλες τις προηγούμενες…); Μήπως όλοι αυτοί οι ντόπιοι «αντιρατσιστές» – υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων (μέχρι πρότινος οι Σαμαροβενιζέλοι και τελευταία οι Τσιπροκαμμένοι…), που με την πολιτική τους ελκύουν αυτούς τους δυστυχείς συνανθρώπους μας στην Ελλάδα, καλλιεργώντας τους την εντύπωση πως εδώ είναι  παράδεισος, άρα αξίζει το ρίσκο να θαλασσοδαρθούν χειμωνιάτικα για να τον κατακτήσουν;  ΠΗΓΗ


Εβραϊκό περιοδικό περιγράφει το πώς να μαγειρέψεις και να φας έναν μη Εβραίο

Η παρακάτω σελίδα είναι κόμικ από γνωστό Εβραϊκό περιοδικό (το Heeb magazine).

Εξιστορεί πως οι Εβραίοι μπορούν να μαγειρεύουν έναν “Gentile” δηλαδή έναν ειδωλολάτρη ή έναν μη Εβραίο και φυσικά να τον τρώνε σε γεύμα. Το όνομα “Gentile” το χρησιμοποιούσαν οι Εβραίοι από τα αρχαία χρόνια για να δηλώσουν τους Έλληνες ειδωλολάτρες και γενικά κάθε μη Εβραίο.  ΠΗΓΗ
Ερώτηση κρίσεως: μπορεί ο Γ. Καρατζαφέρης να ρίξει τη συγκυβέρνηση των τσιπροκαμμένων;

Πέρασε και η δεύτερη βδομάδα διακυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων (που έχουν εξαγγείλει εκατό φορές μέχρι τώρα, πως θα πατάξουν τη διαφθορά…) κι ο Γιώργης ο Καρατζαφέρης είναι ακόμα έξω! Βλέπετε, εδώ και πολύ καιρό, όλο είναι έτοιμος ο εισαγγελέας να τον καλέσει για να τον κλείσει «μέσα» για κείνες τις off shore εταιρείες, αλλά όλο το… ξεχνάει. Κι όχι μονάχα ο εισαγγελέας, αλλά και τα ΜΜΕ την έχουν… ξεχάσει την εκκρεμούσα υπόθεσή του. Γιατί άραγε;
Αυτή την απορία είχα κι εγώ, μέχρι που ήρθε χθες το βράδυ κάποιο… πουλάκι (και ουχί… παπαγαλάκι) και μου είπε, ότι μονίμως θα τον… ξεχνάει ο εισαγγελέας. Γιατί, ο μπάρμπα-Γιώργης –που ήταν σε όλα μέσα και ξέρει πρόσωπα και πράγματα- έχει μηνύσει στη νέα κατάσταση, ότι αν κάνει το λάθος και τον καλέσει κανάς εισαγγελέας, θα «δώσει» τον «άλλον» (με ατράνταχτα ντοκουμέντα…) και υπό το βάρος των αποκαλύψεων, η συγκυβέρνηση θα πέσει την ίδια ώρα! Και να μην τον πολυενοχλούν, γιατί μπορεί να  απασφαλίσει τη μπόμπα ανά πάσα στιγμή! Λέτε να έχει δίκιο το… πουλάκι;  ΠΗΓΗ


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6601928551602017319

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item