Widgets

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Μία εκλογική νίκη εναντίον όλων!

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών, τρίτη πολιτική δύναμη στη χώρα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή. Είναι, δε, ιδιαίτερα σημαντικό να τονιστεί ότι είναι η δεύτερη κατά σειρά εκλογική αναμέτρηση, μετά τις Ευρωεκλογές του Μαΐου του 2014, όπου η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται και πάλι σε τρίτο κόμμα της χώρας. Δεν πρέπει να παραλείψουμε την λάσπη και την προπαγάνδα, η οποία έγινε καθ' όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου απ' όλα τα κόμματα, απ' όλους τους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς, απ' όλες τις μεγάλες φυλλάδες, προκειμένου να μη βγει η Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Πολεμήσαμε εναντίον όλων και τελικά νικήσαμε.

Όσο κι αν τους δυσαρεστεί, όσο κι αν τους ενοχλεί, όσο κι αν τους φέρνει σε δύσκολη θέση, πρέπει να το πάρουν απόφαση. Σε αυτή τη χώρα υπάρχει πλέον ισχυρό πολιτικό κίνημα των Εθνικιστικών και είναι η Χρυσή Αυγή. Το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 είναι μία ακόμα απόδειξη ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα περιστασιακό φαινόμενο, το οποίο θα σβήσει. Η ψήφος στη Χρυσή Αυγή δεν είναι περιστασιακή, είναι μια ψήφος ιδεολογική και βαθύτατα πολιτική. Τον Μάιο του 2012 είχαμε πάρει 6,96% και όλοι είπαν ότι «ήταν ένα φαινόμενο των καιρών» και ότι στις αμέσως επόμενες εκλογές του Ιουνίου «η Χρυσή Αυγή δεν θα επιτύχει ούτε το 3%».

Έγιναν και οι εκλογές του Ιουνίου του 2012 και η Χρυσή Αυγή κράτησε σταθερά το ποσοστό της και εξέλεξε 18 βουλευτές. Στη συνέχεια είχαμε, μετά από την συνεχή δράση και την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής, την προσπάθεια ενός ολόκληρου συστήματος με βρώμικες μεθοδεύσεις, την προσπάθεια του παρακράτους, να εκμηδενίσει, να εξουδετερώσει την Χρυσή Αυγή. Αναφέρομαι στις διώξεις, τόσο εμού προσωπικώς, όσο και των Συναγωνιστών - Βουλευτών και στελεχών του Εθνικιστικού Κινήματος, οι οποίοι φυλακίστηκαν. Αυτά άρχισαν τον Σεπτέμβριο του 2013 και πίστευαν ότι η Χρυσή Αυγή θα τελειώσει. Τα γεγονότα, τα οποία ακολούθησαν, τους διέψευσαν με τον χειρότερο τρόπο. Η Χρυσή Αυγή αύξησε τις δυνάμεις της στις Ευρωεκλογές του 2014 και έτσι φτάσαμε στην διαδικασία για την εκλογή του προέδρου, όπου με τις ψήφους της Χρυσής Αυγή επιτεύχθηκε η ανατροπή της χούντας του μνημονίου, Σαμαρά - Βενιζέλου.

Στο μεσοδιάστημα, βεβαίως, είχε αποκαλυφθεί σε όλο της το εύρος η πολιτική σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής, με το βίντεο Μπαλτάκου. Σε ένα βίντεο, στο οποίο ο Νο2 της κυβερνήσεως, ο Γενικός Γραμματέας της κυβερνήσεως, Μπαλτάκος, αποκάλυπτε τις μεθοδεύσεις, τις πολιτικές παρεμβάσεις, οι οποίες έγιναν, προκειμένου να βρίσκομαι σήμερα εγώ στη φυλακή. Είναι γεγονός ότι το οποιοδήποτε κόμμα θα ευρισκόταν στην δύσκολη θέση, στην οποία εβρέθη η Χρυσή Αυγή, θα είχε διαλυθεί. Η Χρυσή Αυγή, όμως, όχι μόνο δεν διαλύθηκε, αλλά αναδείχτηκε, στις πρόσφατες εκλογές, σε τρίτη πολιτική δύναμη.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφερθούμε στις συνθήκες του προεκλογικού αγώνα. Συνθήκες πραγματικά αντιδημοκρατικές, εις ότι αφορά τη Χρυσή Αυγή. Εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, ήταν οι τηλεοπτικές συζητήσεις πολιτικού περιεχομένου, οι οποίες οργανώθηκαν από τα μεγάλα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας. Σε όλες αυτές, παρόλη την αντίθετη θέση του ΕΣΡ, απουσίαζε η Χρυσή Αυγή. Μας αποκλείσει παντελώς από τον πολιτικό διάλογο, σε όλη την προεκλογική περίοδο.

Επιπλέον, όλες οι εφημερίδες, όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί, όλα τα ΜΜΕ γενικά, όχι μόνο είχαν αποκλείσει συστηματικά τη Χρυσή Αυγή, αλλά έριχναν και έναν ποταμό λάσπης εναντίον μας, ενώ έθεταν ως κύριο ζήτημα των εκλογών το να μην πάρει η Χρυσή Αυγή την τρίτη θέση. Δύο, τουλάχιστον, αρχηγοί πολιτικών κομμάτων, τόσο ο Σταύρος Θεοδωράκης του κόμματος «Το Ποτάμι», όσο και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Βενιζέλος, είχαν θέσει σαν πρώτη προτεραιότητα στην εκλογική τους προσπάθεια το να μην βγει η Χρυσή Αυγή τρίτη δύναμη.

Κάναμε έναν αγώνα μέσα από τις φυλακές. Χωρίς χρήμα με την παράνομη διακοπή της χρηματοδότησης του κόμματος μας από το κράτος, με ένα νομοσχέδιο αντισυνταγματικό το οποίο ψηφίστηκε στη Βουλή. Επιπλέον είχαμε εναντίον μας όλες τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι οποίες προσπαθούσαν να κάμψουν το ηθικό των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων και Ελληνίδων, οι οποίοι είχαν επιλέξει την Χρυσή Αυγή, παρουσιάζοντας τα ποσοστά μας πολύ κατώτερα απ' αυτά τα οποία πραγματικά είχαν από την έρευνα τους και αναδείχτηκαν στην κάλπη. Μέσα σε όλες αυτές τις δυσκολίες δεν λογάριασαν κάτι. Την Πίστη στην Ιδέα. Την Πίστη που πραγματικά είναι πιο δυνατή από την φωτιά.

Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω, πρώτον τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες που περιφρόνησαν το κλίμα της πολώσεως, την κινδυνολογία της Νέας Δημοκρατίας και τα μεγάλα λόγια του ΣΥΡΙΖΑ, και επέλεξαν την Χρυσή Αυγή. Είναι προφανές ότι υπάρχει νωπή λαϊκή εντολή, η οποία είναι υπεράνω όλων σε μία δημοκρατία, οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής να εκπροσωπούν τον Λαό στην Βουλή των Ελλήνων και όχι να βρίσκονται φυλακισμένοι με άδικες κατηγορίες, οι οποίες θα πρέπει να ερευνηθούν. Αυτό το οποίο θέλω να τονίσω για μία ακόμη είναι ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο το οποίο να συνδέει Βουλευτή της Χρυσής Αυγής με την οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια.

Θέλω να ευχαριστήσω, επίσης, όλους τους Αγωνιστές και τις Αγωνίστριες της Χρυσής Αυγής που έδωσαν τον αγώνα τον καλό, εναντίον όλων κυριολεκτικά, σε πόλεις και σε χώρια, σε δρόμους και σε πλατείες, όπου έφτασε γνήσιος και αυθεντικός ο λόγος του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και έτσι κατορθώσαμε να επιτύχουμε το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών. Επιπλέον η ψήφος στην Χρυσή Αυγή ήταν μία ψήφος - απάντηση στην πολιτική σκευωρία, η οποία μας κρατά στη φυλακή.

Από το κελί της φυλακή, απευθύνομαι σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την ψήφο σας, και θέλω να σας πω πως δεν θα σας προδώσουμε ποτέ. Έχει ιδιαίτερη σημασία να το λέει αυτό κάποιος ευρισκόμενος, μετά από έναν άδικο διωγμό, στα σίδερα της φυλακής από ότι να το λέει κάποιος, ο οποίος βρίσκεται ελεύθερος και αποτελεί μέρος του πολιτικού κατεστημένου.

Ο Αγώνας συνεχίζεται! Ο Αγώνας για την Χρυσή Αυγή των Ελλήνων. Αγώνας για κάθαρση, για να πάνε οι κλέφτες φυλακή. Αγώνας για μια νέα Εθνικιστική Ελλάδα. Για να έρθουν και πάλι οι Έλληνες στην εξουσία. Θα είμαστε η Εθνική Αντιπολίτευση. Θα είμαστε η φωνή των Εθνικιστών στη Βουλή και αυτό δεν είναι κάτι που μας χαρίσανε, αλλά κάτι που το κερδίσαμε με σκληρούς αγώνες, με φυλακίσεις, δολοφονίες, κλίμα πολιτικής τρομοκρατίας, με διωγμούς, λασπολογίες και συκοφαντία. Ζήτω Η Νίκη!


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

xryshaygh.com

Οι Εθνικιστές είναι εδώ! Για την Πατρίδα και τον Λαό


Ο Τσίπρας είναι πλέον πρωθυπουργός και έχει να διαχειριστεί τα πράγματα της χώρας, τα οποία ομολογουμένως δεν επιτρέπουν τον οποιονδήποτε εφησυχασμό. Είτε μιλήσουμε για την οικονομία που βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής, είτε στραφούμε στα ακανθώδη και εξόχως σημαντικά Εθνικά Θέματα, αντιλαμβανόμαστε ότι ζούμε σε στιγμές εξαιρετικά κρίσιμες για την Πατρίδα μας.

Είναι επίσης σαφές ότι η καινούργια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αποτελείται από φαιδρούς και ανάξιους πολιτικάντηδες, οι οποίοι δεν έχουν τα εχέγγυα διαχειρίσεως της καταστάσεως, παρά είναι άξιοι για την καταστροφή και μόνο. Ως προς αυτό ουδεμία αλλαγή συνετελέσθη στο πολιτικό σκηνικό, αφού παρέλαβαν τα ηνία της χώρας από πολιτικούς απατεώνες εξίσου ικανούς για την καταστροφή και εξίσου ανίκανους για έργα. Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για τον Τσίπρα να καταφέρει να ξεπεράσει την χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά, ασχέτως αν ο Τσίπρας έχει την καταστροφή, σε όλα τα επίπεδα, ως πολιτικό πρόγραμμα.

Η Χρυσή Αυγή αναλαμβάνει από σήμερα και επισήμως Εθνική Αντιπολίτευση ενάντια σε ένα αντεθνικό καθεστώς. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά η δεύτερη που αναλαμβάνουμε το συγκεκριμένο πόστο εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Δυστυχώς, για την Πατρίδα μας, διότι εναλλάχθηκαν δύο αντεθνικά καθεστώτα στην θέση της διακυβέρνησης και ευτυχώς διότι πλέον έχουμε περισσότερη εμπειρία στο πεδίο της κοινοβουλευτικής διαδικασίας και συνεπώς μπορούμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.

Η Χρυσή Αυγή από τον Ιούλιο του 2012 απέδειξε ότι διαθέτει το κυριότερο προσόν για άσκηση Εθνικής Πολιτικής, δηλαδή την Βούληση να λέει την Αλήθεια, να αποκαλύπτει τους απατεώνες, τους σκευωρούς και τα λαμόγια με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία. Και το απέδειξε ερχόμενη σε ρήξη με ένα ολόκληρο κατεστημένο που την πολέμησε και την πολεμά με λύσσα. Ξεκινώντας από την πραξικοπηματική σύλληψη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, φτάνοντας στην δολοφονία των αδερφών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, και διεξάγοντας δύο εκλογικές διαδικασίες χωρίς τους Συντρόφους μας και τα υλικά μέσα για την περαίωσή της, αποδείξαμε σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό ότι είμαστε οι μόνοι ικανοί για να φέρουμε την απαραίτητη, για τον τόπο, Κάθαρση και την στροφή σε Εθνικές πολιτικές επιλογές.

Συντόμως πρόκειται να υπογραφεί ένα νέο μνημόνιο. Ένα μνημόνιο με άλλο όνομα, όπως δήλωσε ευθαρσώς πριν τις εκλογές ο διευθυντής του γραφείου του Τσίπρα, Νίκος Παππάς. Η πείνα, η ανεργία, η απελπισία και τα χρέη θα εξακολουθήσουν να στοιχειώνουν τους Έλληνες πολίτες. Παράλληλα συνεχίζει να υφίσταται αμείωτη η τουρκική απειλή σε Αιγαίο, Θράκη, Κύπρο και Δωδεκάνησα. Την ίδια στιγμή ελέω του «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου που ψήφισαν με χέρια και με πόδια ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εκατομμύρια λαθρομεταναστών έχουν την δυνατότητα να παίρνουν άδειες παραμονής με συνοπτικές διαδικασίες.

Η Χρυσή Αυγή, όμως, είναι εδώ για να βοηθήσει τους Έλληνες όπως το έπραττε τόσο καιρό. Είναι εδώ για να αποκαλύψεις τις ασχήμιες του νέου καθεστώτος, το οποίο έχει δώσει δείγμα γραφής με τις μετοχές της JPMorgan, της BlackRock, την διγλωσσία, το ψέμα, τις πλαστές επιταγές, τις οικονομικές ατασθαλίες εκατομμυρίων ευρώ και φυσικά τις θέσεις του για την καταστροφή.

Πολλοί μας ζήταγαν προεκλογικά να «μην τους προδώσουμε», εμείς καταφέραμε και αναστρέψαμε το ερώτημα. Εσείς μην προδώσετε τον εαυτό σας, Έλληνες, εμπιστευόμενοι πολιτικούς απατεώνες και λαμόγια που από πράσινα, βάφτηκαν ροζ. Εμείς, στις επάλξεις μας συνεχίζουμε και δίνουμε, σταθερά, τον Αγώνα για Πατρίδα και Ελληνικό Λαό και μόνοι και μετά πολλών, με οποιοδήποτε κόστος και «όπλο» μας την Αλήθεια και την Πίστη στις Ιδέες μας!

Kώστας Αλεξανδράκης
xryshaygh.com ΥΠΕΡ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΧΙ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»ΑΘΗΝΑ 2-2-2015. 

Το πολίτευμα αποτελεί τον καταστατικό χάρτη της πολιτείας και υπερβαίνει κατά πολύ σε σπουδαιότητα την οποιαδήποτε συνταγματική αναθεώρηση που κατασκευάζουν ιδιοτελώς τα κόμματα τής αστικής δημοκρατίας. Οι δομές και οι κανόνες λειτουργίας τής εθνικής ζωής, δημόσιας και ιδιωτικής, δεν είναι ζήτημα τύπων και τυχοδιωκτισμών, αλλά μείζονα υπόθεση που άπτεται τού ήθους, τής αξιοσύνης και τού πατριωτισμού των Ελλήνων. Είναι υπόθεση σαφέστατα ποιοτική και όχι ποσοτική.

Στο Εθνικοκοινωνικό Κράτος ισχύει η Αρχή των Αρίστων ενάντια στην δημοκρατική Αρχή των Μεσαζόντων. Είναι η άμεση έκφραση τής γνώμης και τής αποφάσεως τού ελληνικού λαού που μετουσιώνεται αυτοστιγμεί και ομοθυμαδόν με τούς Εκλεκτούς Ηγέτες τής Ελληνικής Φυλής. Εκλέκτορες και Εκλεκτοί αποτελούν μια ενιαία Εκκλησία τού Δήμου, με τούς πρώτους να διορίζουν και να διατάζουν τούς δεύτερους, οι δε τελευταίοι αποτελούν την φωνή τού Έθνους. Έθνος αντί για κόμματα. Κοινωνικές αναγκαιότητες και εθνικές προτεραιότητες, η Τιμή τού Αίματος δηλαδή, προσπερνάνε την συναλλαγή τού χρήματος.

Είμαι σαφέστατα υπέρμαχος και εκφραστής τής Εθνικής Αριστοκρατίας και την ίδια στιγμή πολέμιος τής αστικής δημοκρατίας. Οι βασικοί λόγοι προς τούτο που λειτουργούν παράλληλα με την Εθνικιστική μου Ιδεολογία είναι η λογική και η αποτελεσματικότητα ανάμεσα σε ένα κράτος που δεν έχει λόγο ύπαρξης και σε ένα κράτος που χρειαζόμαστε και είναι ταιριαστό στην φύση τού Έλληνα. Η λογική λέγει πως τις αποφάσεις για το δικό μου μέλλον τις λαμβάνω εγώ με την δική μου πνευματική επάρκεια και την δική μου εργασία επάνω στις Αξίες τής Ατίθασης Ελληνικής Ράτσας. Και η αποτελεσματικότητα προσδιορίζεται από την συνοχή, την ομαλή εσωτερική λειτουργία και την ισχυρή προσωπικότητα τής Ελλάδος.

Το αχρείαστο κράτος είναι αυτό που λειτουργεί με αισχροκερδείς χρηματοδότες και βαρβάρους κηδεμόνες. Είναι το κράτος στο οποίο η κοινή βούληση έχει παραδοθεί στους λάτρεις τής βολής και τής ηδονής. Διοικείται από επαγγελματίες ψεύτες και ποτισμένους από το γενετικό υλικό τής προδοσίας. Ο εξουσιαστικός μηχανισμός τής σαπίλας έχει μεγάλα έξοδα που τα βαφτίζει δημόσιο χρέος και τα φορτώνει στο δημόσιο ταμείο, δηλαδή στον ελληνικό λαό. Κι αυτός ο μηχανισμός ακολουθείται από βαστάζους που έχουν αντί για προσωπικότητα ένα κομμάτι χαρτί, την λεγομένη ψήφο, ψάχνουν στέγη ξένη αντί για σπίτι και κάστρο ελληνικό και μαθαίνουν για αλήθεια τα ψέματα που τούς ταΐζουν χρηματάνθρωποι και κατακτητές.

Το κράτος που μαντρώνει τούς Έλληνες σαν πρόβατα και σκλάβους στην παγκοσμιοποίηση που κουβαλούν ψευτορωμιοί χαφιέδες, πρέπει να λείψει από την μέση, να ψοφήσει μια για πάντα. Οι πλειοψηφίες δεν έχουν το αλάθητο. Πολύ ορθά επισημαίνεται πως κάθε λαός έχει τούς ηγέτες που τού ταιριάζουν. Αυτό άλλωστε αποδείχτηκε περίτρανα από την μεθοδευμένη «ελληνική» κρίση κατά την οποία γέμισε ο τόπος κοψοχέρηδες, ανθρώπους που βοήθησαν ή έστω ανέχτηκαν τούς σατανάδες τής αστικής δημοκρατίας και τούς ψεύτικους παραδείσους που αυτοί τάξανε. Και τούτο διότι άφησε ο Έλληνας στην άκρη τον μόχθο, το μαχητικό πνεύμα και την όρεξη για την γέννηση τής Ανίκητης και Κοσμοπλάστρας Ελληνικής Φυλής.

Θέλω να εργαστώ σκληρά για να αναδείξω το μεγαλείο τής Φυλής μου και τις ομορφιές τής Πατρίδος μου. Να κάνω την Ελλάδα ένα αυτάρκες εργοστάσιο παραγωγικότητας και ένα ατσάλινο στράτευμα που οργανώνεται, δημιουργεί και υποτάσσει την οικουμένη στα μέτρα και τούς πόθους τής ελληνικής ψυχής. Θέλω να ιδρώσω και να ματώσω προκειμένου να δώσω στο παιδί μου ένα πολύ καλό όνομα, απεριόριστο πεδίο δράσεως και στο τέλος τής διαδρομής μου να αφήσω την Ελλάδα στα χέρια τού λαού της, μεγάλη και λεύτερη. Αυτό το Κράτος, αυτή δηλαδή η Ισχυρή Εθνική Προσωπικότητα είναι εκείνη η Ελλάδα που φτιάχνεται από τους Αυτόβουλους Έλληνες υπό την καθοδήγηση των καλυτέρων στα έργα και το ήθος Ελλήνων, υπό την καθοδήγηση των Αρίστων Ελλήνων.

Ουδείς διαμεσολαβητής μα και ουδείς διερμηνέας των πόθων μας. Τα θέλω να διοικούνται από τα πρέπει τής Ράτσας μας, τα δε πρέπει να αποτελούνται από την εφαρμογή των θέλω μας. Η Αυθεντική Ελληνική Πολιτεία είναι μια πυραμίδα που ξεκινάει την οικοδομή της από τα θεμέλια και τροφοδοτεί κοινωνικές διαστρωματώσεις και κρατικούς θεσμούς με γνώμονα το Αίμα και την Τιμή. Το Εθνικοκοινωνικό Κράτος είναι ο θρίαμβος τής Αυτοτελούς Φύσεως και το Πολίτευμα τής Αριστοκρατίας είναι η ευγενέστερη έκφραση τής αμέσου αποφάσεως διά τής συνεργασίας των πολιτών. Μόνος γνώμονας είναι η εξυπηρέτηση τού συμφέροντος που ταυτίζεται με το δίκαιο και τις φιλοδοξίες ενός όντως ζωντανού έθνους.

Ο ελληνικός λαός εργάζεται. Ο ελληνικός λαός βούλεται. Ο ελληνικός λαός διοικεί και διοικείται. Ο ελληνικός λαός εργάζεται, πολεμά και νικά. Οι διαφορετικές φωνές ακούγονται και το αποτέλεσμα τής διαβούλευσης είναι η επιλογή και η στράτευση των Ελλήνων υπέρ τής καλύτερης φωνής και υπέρ τού καλύτερου στρατηγικού σχεδίου. Η απόφαση υπηρετεί την Ισχύ και την Ενότητα τού Ελληνικού Έθνους. Κατά συνέπεια λαμβάνεται μονάχα από τούς Έλληνες στο Αίμα και την Πίστη, η δε κοινή γνώμη δεν τίθεται σε κομματικές αντιπαραθέσεις και ξένους συμβιβασμούς.

Η λαϊκή αντιπροσώπευση άρχεται από τις τοπικές κοινωνίες και δίδει εκπροσώπους εν συνεχεία στην κεντρική διοίκηση που προέρχονται από όλες τις ασχολίες και τούς θεσμούς, πολιτικούς, εκκλησιαστικούς, ακαδημαϊκούς και εργατικούς. Ο Αρχηγός τού Κράτους σχηματίζει την Ανωτάτη Συμβουλευτική Επιτροπή που έχει με τη σειρά της άμεση σύνδεση με τα Επαρχιακά Συμβούλια ανά την Ελληνική Επικράτεια. Ο έλεγχος τού κράτους και οι πράξεις του είναι διαρκής κι όχι τετραετής διαδικασία. Τα δημοψηφίσματα χαράζουν όλα τα μείζονα ζητήματα. Ο δε Θρίαμβος τής Ελληνικής Ιδέας είναι η πεμπτουσία τού Λαϊκού Εθνικισμού μας.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5540112086553819958

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item