Widgets

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΡΙΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΝΙΚΗΟ Αληθινός Έλλην...

ΑΘΗΝΑ 6-2-2015.

Τα όρια τής ανθρώπινης αντοχής βάση τής φυσικής υπόστασης είναι πεπερασμένα. Υπάρχουν όμως περιστάσεις και αιτίες κατά τις οποίες οφείλουμε ως άνθρωποι και ως Έλληνες να υπερβούμε τόσο τις φυσικές αντοχές όσο και τις λογικές σκέψεις. Να προσαρμόσουμε τις δυνατότητες τής Φυλής μας ενάντια στους καιρούς και τούς εχθρούς που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Να φτάσουμε στον Υπερβατικό Υπεράνθρωπο που βάζει επάνω από την βολή και την ασφάλειά του τον Οικουμενικό Ελληνισμό, τα Ελληνόπουλα και τα Ιερά Προσκυνήματα.

Οι ασφαλείς κοινωνίες είναι μονάχα εκείνες οι κοινωνίες που διαθέτουν ακατάλυτη πίστη και πατριωτικό σθένος. Είναι εκείνες οι ανώτερες κοινωνίες που ζουν ως τα αναπόσπαστα κύτταρα ενός έθνους που χτίζει διαδοχικά την ιστορική παρουσία τής Φυλής μέσα στην αιωνιότητα. Είναι ο Αιώνιος Έλλην που μάχεται με το ίδιο πάθος τόσο ενάντια στον Εφήμερο Άνθρωπο όσο και ενάντια στον Βάρβαρο.

Ο Αληθινός Έλλην δεν λειτουργεί σαν αδιάφορη ύπαρξη που περνάει χωρίς καμία χρησιμότητα τον καιρό του, κληρονομώντας βάρη και κουσούρια στις επόμενες γενιές, μήτε λογαριάζει την σωματική ή υλική ή οικονομική ή στρατιωτική δύναμη τού εχθρού. Λειτουργεί ως Στρατιώτης τής Φυλής που γνωρίζει ότι από αυτόν εξαρτάται το μέλλον της και είναι έτοιμος να τα βάλει με ολάκερη την οικουμένη προκειμένου να ζήσει και να θριαμβεύσει ο Ελληνισμός.

Η ανωτερότητα τού λαού μας δεν στηρίζεται επάνω στην υπεροχή τής Ύλης, αλλά τής Ιδέας. Η μαχητικότητα τού ελληνισμού άρχεται από τα ειρηνικά έργα και επεκτείνεται στα αντίστοιχα πολεμικά έργα. Δεν μετράμε ποτέ ποιος είναι απέναντί μας ούτε πόσοι είναι οι εχθροί μας και τι αντίδωρα φέρνουν γυρεύοντας την λευτεριά μας. Η μαχητικότητα τού Έλληνα Εθνικοκοινωνιστή ως αυθεντικού απογόνου Τρανών Προγόνων εστιάζεται στις Αξίες, τα Δίκαια και τα Συμφέροντα τού Έθνους μας.

Η καθαρότητα τής Θρησκείας μας, η Ταυτότητα τής Οικογενείας μας, η μεγαλοσύνη τής Πατρίδος μας, ο αδιάβλητος Πολιτισμός μας προσδιορίζουν την ακατάβλητη ορμή και την διάθεση τού Έλληνα να πρωταγωνιστήσει στο πολιτικό και γεωπολιτικό επίπεδο. Να χτίσει μια Ελλάδα αξεπέραστη από τούς ανταγωνιστές της, δίκαιη προς την ιστορία της και αγέρωχο κληροδότημα για τις επόμενες γενεές.

Το πνεύμα τής αυτοθυσίας και τής αυτοπεποίθησης, η δύναμη τής ψυχής που σηκώνει σε δυσθεώρητα ύψη την δύναμη τού σώματος υπήρξε ανέκαθεν βασικό μάθημα ζωής για τούς Έλληνες, ακόμη και πάνω από την σοφία τού πνεύματος. Δεν έχει άλλωστε κανένα απολύτως νόημα η αποθησαύριση γνώσεων και το κάλλος των καλλιτεχνημάτων, εάν δεν είσαι σε θέση να τα θωρακίσεις εσύ ο ίδιος, κάνοντας το κορμί σου απόρθητη ακρόπολη και ατσάλινο εκστρατευτικό σώμα.
Οι πεποιθήσεις, ο πολιτισμός και η παρουσία τού Ελληνικού Έθνους δεν μένουν κλειστές υποθέσεις ούτε έρχονται σε διαπραγματεύσεις με τις βδέλλες που ζουν σε βάρος τού λαού. Γίνονται οι ισχυρές παρακαταθήκες που συνέχουν την κοινωνία και ταξιδεύουν στις εκτός συνόρων εστίες μας, μορφοποιώντας τις αποφάσεις σε μια ελληνική τάξη πραγμάτων.

Το Εθνικό Φρόνημα και η Κοινωνική Δικαιοσύνη δεν έρχονται σε συνεννόηση με τούς συμβιβασμένους και τούς ριψάσπιδες. Το μέλλον τού ελληνικού λαού εξαρτάται από την ενότητα και την αποφασιστικότητα που χαρακτηρίζουν τις προθέσεις του.

Ο Υπεράνθρωπος Έλλην δεν είναι μονάχα εκείνος που καταβάλλει τον εξωτερικό εχθρό μα και τον εσωτερικό. Αδυναμίες μπροστά σε ανθρώπους ανέστιους και ανήθικους, απέναντι σε εμπόρους της Ελληνικής Ιδέας δεν επιτρέπονται σε καμία απολύτως περίπτωση.

Εκείνοι που μετρούν την δύναμη με το χρήμα και με την ποδηγέτηση τής πραγματικότητας στο ψεύδος τής υλικής κατωτερότητας, πρέπει να σωπάσουν δια παντός. Να σταλούν σε σκοτάδια ανεπίστρεπτα. Διότι πέραν από την Ιερή Νίκη τής Δυνατής και Αξιοπρεπούς Ελλάδος, πέραν από την Ελευθερία των Ελλήνων, καμία βολή δεν έχει σημασία και κανένας συμβιβασμός δεν έχει χώρο ύπαρξης.

Όσοι κουρασμένοι και όσοι δειλοί στην άκρη. Στην Ελλάδα κατοικούν, εργάζονται και προμαχούν υπέρ τής Φυλής μονάχα οι Τολμηροί και οι Ανδρείοι Έλληνες. Στην ζυγαριά τού Έθνους υπάρχει μονάχα το Ελληνικό Αίμα και η Ελληνική Τιμή που ζυγίζουν βαρύτερα από όλους τούς θησαυρούς τής γης.

Από τον καιρό τής Σπαρτιατικής Αγωγής τα ελληνόπουλα ανδρώνονται με την πολεμική αρετή στο πλευρό τής όμορφης κατασκευής ενός κτηρίου ή ενός αγάλματος. Και ο πολιτικός λόγος δεν είναι ατομική συναλλαγή πολιτείας και πολίτη για την άκοπη επιβίωση, αλλά συλλογικό συμβόλαιο για την προκοπή και την ανάπτυξη τού Ελληνισμού, με την συνεργασία όλων των δυνάμεων για ζωή αληθινή και ελληνική.

Δεν υπάρχει καμία αρνητική σκέψη που μπορεί να κάμψει τον προσανατολισμό τού Ανίκητου Ελληνισμού. Δεν υπάρχει στιγμή που να στρέψει το βλέμμα και τα βήματά μας προς τα πίσω. Δεν θεωρούμε καμία ενέργεια, καμία θυσία αδύνατη. Υπάρχει ένας στρατηγικός τρόπος σκέψης, μια στάση ζωής, μια βιοθεωρία πως δεν είμαστε μια περαστική εικόνα τής Φυλής, αλλά η ίδια η Ελληνική Φυλή μέσα στον ατελείωτο ιστορικό χρόνο.

Είμαστε εκείνοι που αν εκλείψουμε, θα σβηστεί η Γενιά μας. Είμαστε εκείνοι που εάν σφραγίσουμε το χώμα με τον ιδρώτα και το αίμα μας, το δέντρο τής Φυλής θα βλαστήσει, οι καρποί του θα θρέψουν την Πατρίδα και τα παιδιά του θα σκορπίσουν χρυσή την αυγή πάνω από την κοσμοπλάστρα Ελλάδα. Όλα για την Ελλάδα, όλα για τους Έλληνες.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ethnikistikosagwn.blogspot.com

Ηθική και πολιτική η νίκη της Χρυσής Αυγής

Ηθική και πολιτική η νίκη της Χρυσής Αυγής
Η Νίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις 25 Ιανουαρίου αποκτά τεράστια πολιτική και ηθική διάσταση. Η πολιτική πτυχή αυτής της τεράστιας νίκης αφορά το γεγονός ότι επετεύχθη ο κεντρικός πολιτικός στόχος, η κατάκτηση δηλαδή της Τρίτης Θέσης. Η ηθική πτυχή σχετίζεται με το γεγονός ότι το προπαγανδιστικό παραμύθι της «εγκληματικής οργάνωσης» κατέρρευσε και εκλογικά, καθώς ένα πολύ μεγάλο μέρος του Ελληνικού Λαού έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνι την καθεστωτική ψευδολογία και τίμησε, για πολλοστή φορά, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις κάλπες. Τώρα, που οι εκλογές αποτελούν παρελθόν, αυτή η ηθική και πολιτική διάσταση μπορεί να αναλυθεί, μέχρι ενός σημείου, μέσα από το γραπτό αυτό κείμενο.

Ολόκληρη η προεκλογική περίοδος αποτέλεσε ένα όργιο ανελευθερίας και πλήρους φίμωσης της φωνής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Το Τρίτο Πολιτικό Κόμμα της Ελλάδος, όπως αποδείχθηκε περίτρανα τόσο στις ευρωεκλογές του περασμένου Μαΐου όσο και πριν από λίγες ημέρες, αντιμετωπίστηκε με τον πλέον απεχθή και αντιδεοντολογικό τρόπο από το σύνολο των ΜΜΕ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν σαν να μην υπήρχε για τα τσοντοκάναλα και τις πορνοφυλλάδες, τα οποία αγνοούσαν εντελώς την κομματική έκφραση εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, την ίδια στιγμή που εκτός από την συνεχή παρουσίαση των κοινοβουλευτικών κομμάτων είχαμε και την -σε προκλητικό βαθμό- παρουσίαση αποκομμάτων τύπου ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με μηδαμινή κοινωνική επιρροή και αντίστοιχη εκλογική δύναμη. Απίστευτη «αβάντα», επίσης, για τα μορφώματα του ΚΙΔΗΣΟ και της ΔΗΜΑΡ, τα οποία όμως καταποντίστηκαν (και αυτά) παρά την αστείρευτη διαφήμιση που τους παρείχαν.

Το καρτοτηλέφωνο αποτελούσε, κυριολεκτικά, την μόνη δυνατότητα την οποία είχαν οι έγκλειστοι Βουλευτές στην συγκεκριμένη προεκλογική περίοδο. Και όλα αυτά τα αίσχη κάποιοι θρασύτατοι υποκριτές τα ονομάζουν «ομαλό προεκλογικό αγώνα», δίχως την παραμικρή αιδώ. Την ίδια στιγμή, βεβαίως, οι δημοσκοπικές εταιρείες είχαν ξεσαλώσει. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι μετρήσεις τους έδειχναν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από 4ο-6ο (!) κόμμα, διαστρεβλώνοντας πλήρως την πραγματικότητα. Ακόμα και 3 ή 2 ημέρες πριν τις εκλογές υπήρξαν εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι οποίες έδειχναν είτε 6η (!) την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είτε να υπολείπεται κατά 2 (!) περίπου μονάδων από το Ποτάμι

Κανείς από τους υπεύθυνους αυτών των εταιρειών, με τις κατάπτυστες και παντελώς αναληθείς «μετρήσεις» τους, δεν είχε το σθένος να ζητήσει έστω μια συγνώμη (για παραίτηση, φυσικά, ούτε λόγος) για την αισχρή, ξεδιάντροπη και κίβδηλη παραχάραξη της πραγματικότητας. Προσπαθούσαν, με τον πλέον ύπουλο τρόπο, να σπείρουν την σύγχυση στον Ελληνικό Λαό και να τον αποπροσανατολίσουν από την αληθινή εκλογική απήχηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ο σκοπός τους προφανής: Να δημιουργήσουν ψευδείς εντυπώσεις στον κόσμο, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι η αναμφισβήτητη Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας, μήπως και καταφέρουν να πείσουν ένα μέρος των ψηφοφόρων να πορευθούν προς κάποιον από τους γνωστούς συστημικούς πολιτικούς σχηματισμούς.

Τα αποτελέσματα, όμως, των εκλογών φρόντισαν όχι απλώς να διαψεύσουν τις φρούδες ελπίδες όλων των πτυχών του καθεστώτος, αλλά να τους γελοιοποιήσουν τελείως. Γιατί πραγματικά η Τρίτη θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποτελεί τόσο μια απόδειξη του ισχυρού της χαρακτήρα όσο και το ότι η θέληση των ξεχωριστών Ανθρώπων και Φορέων είναι δυνατότερη από τα οποιαδήποτε τεχνητά εμπόδια των ποικίλων υπηρετών του κατεστημένου. 

Με την ηγεσία του Κινήματος έγκλειστη στα κελιά της Τιμής, με τις παρακρατικές δυνάμεις της άκρας αριστεράς να δρουν όχι απλώς ανενόχλητες αλλά συνοδοιπορούμενες από συγκεκριμένα μετερίζια της κυβερνητικής μηχανής, με τον πλήρη αποκλεισμό από κάθε τηλεοπτικό, ραδιοφωνικό, γραπτό και ηλεκτρονικό μέσο των βαρόνων στα μίντια, με την αναστολή της χρηματοδότησης να συνεχίζεται για 6 ολόκληρους μήνες, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κατόρθωσε να επιτύχει μια περίτρανη νίκη ηθικού και πολιτικού περιεχομένου, η οποία συνέτριψε όλα τα κακόβουλα σχέδια του ανθελληνικού συστήματος που φέρει πλέον τον ψευδεπίγραφο τίτλο του «συνταγματικού τόξου». 

Με τον ΣΥΡΙΖΑ συνεπικουρούμενο από το συνονθύλευμα του Καμμένου, με τη ΝΔ σε βαθιά κρίση με μη αναστρέψιμο χαρακτήρα και με μια σειρά συμπληρωμάτων της συστημικής σκακιέρας, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει πλέον τον ουσιαστικό ρόλο της Εθνικής και Κοινωνικής αντιπολίτευσης. Ακόμη κι αν από κοινού οι φορείς και τα πρόσωπα του ανθελληνικού καθεστώτος επιδιώξουν να πετσοκόψουν ό,τι μπορούν από τα θεσμικά δικαιώματα που δικαιούται το Τρίτο Κόμμα του Κοινοβουλίου, εν τούτοις τίποτα το ουσιαστικό δεν μπορούν να κάνουν σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αφού το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα άντεξε στο άτιμο, ανελέητο και ασταμάτητο σφυροκόπημα της κυβέρνησης Σαμαρά, είναι ήδη δοκιμασμένη η αντοχή του και δεν πτοείται από τις οποιεσδήποτε νέες προκλήσεις, απ’ όπου κι αν προέλθουν.

Η νικηφόρα εκλογική μάχη της 25ης Ιανουαρίου προστίθεται στον μακρύ κατάλογο των όσων έχει επιτύχει σήμερα το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Στον πολιτικό πόλεμο που διεξάγεται, οι μάχες τις οποίες στο μέλλον θα δώσει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για την αντίστοιχη πολιτική απελευθέρωση της Χώρας, θα είναι αρκετές. Ας ετοιμαστούμε, προκειμένου να τις κερδίσουμε όλες! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

xryshaygh.comΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3969521717663074314

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item