Widgets

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ και ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ απο τους ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ!


Ο Βαρουφάκης γελοιοποιεί τον Τσίπρα: Ολική η κωλοτούμπα από τις προεκλογικές υποσχέσεις του Σύριζα - 2 ΒΙΝΤΕΟ


Μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα η Χρυσή Αυγή επιβεβαιώνεται πλήρως για ακόμη μια φορά σχετικά με τα όσα έλεγε για τις προεκλογικές εξαγγελίες Σύριζα που μετατρέπονται σε επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και θεαματικές κωλοτούμπες. Όσον αφορά την κυβίστηση του Σύριζα με την υπογραφή Γιάνη Βαρουφάκη για την διαγραφή του χρέους η έγκυρη οικονομική ιστοσελίδα bankingnews σημειώνει: 
"Από το haircut 50% στο ελληνικό χρέος του EFSF καταλήξαμε στα perpetual bond – Αυτό λέγεται κυβίστηση ΣΥΡΙΖΑ
Πίσω από την επικοινωνιακή αντεπίθεση που συνάρπασε τον Έλληνα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πραγματοποιήσει μια ιστορική κυβίστηση. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εντός ελαχίστων ημερών από την ανάληψη της εξουσίας προέβη σε μια ιστορική κυβίστηση κοινώς κατά το λαϊκώς γραφόμενο «κωλοτούμπα». Τι ακριβώς συνέβη;

Ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δεν αναφερόταν σε λύσεις perpetual bond χωρίς ουσιαστικά λήξη αλλά σε haircut του χρέους. Ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δεν αναφερόταν σε λύσεις ομολόγων συνδεδεμένα με την ανάπτυξη αλλά σε haircut του χρέους. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης από τις επαφές που είχαν με πολιτικούς παράγοντες της Ευρώπης διαπίστωσαν ότι δεν πρόκειται να δεχθούν haircut στο χρέος.
Το haircut που αποτέλεσε την προεκλογική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ ακριβώς 9 μέρες μετά τις εκλογές εγκαταλείφτηκε και πλέον η κυβέρνηση στρέφεται σε πιο ρεαλιστικές λύσεις. Ωστόσο η κυβίστηση του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται να επιβεβαιώσει ότι σταδιακά όσο εξελίσσονται οι διαπραγματεύσεις η κυβέρνηση Τσίπρα θα αποκλίνει από το αρχικό πρόγραμμα και θα συγκλίνει σε πιο ρεαλιστικές προσεγγίσεις.
Άπαξ και ο ΣΥΡΙΖΑ εγκατέλειψε το haircut είναι 100% βέβαιο ότι θα δεχθεί την νέα προληπτική πιστωτική γραμμή ECCL η οποία ενδεχομένως να μετονομαστεί σε κάτι άλλο αλλά ουσιαστικά θα είναι νέα πιστωτική γραμμή. Με την λύση αυτή δεν κινδυνεύει η Ελλάδα και οι τράπεζες, αλλά σίγουρα θα αποτελεί ιστορική κυβίστηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Αν ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαταλείπει το haircut μέσα σε 9 ημέρες από την ημέρα ανάληψης της εξουσίας, εγκαταλείπει το μείζον στόχο….τότε καθίσταται κατανοητό ότι η νέα ελληνική κυβέρνηση θα αυτοαναιρεθεί. Πίσω από την επικοινωνιακή αντεπίθεση που συνάρπασε τον Έλληνα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πραγματοποιήσει μια ιστορική κυβίστηση. "
Για όσους ξεχνάνε γρήγορα θυμίζουμε τι έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας προεκλογικά: 
Τσίπρας: Διαγραφή 50% του χρέους (προεκλογικά)  ΠΗΓΗ
Τσίπρας: Μόνη λύση η διαγραφή χρέους (προεκλογικά)

Μέσα σε 9 μέρες ακύρωσε όλες τις δεσμεύσεις του το Σύριζα


Ο Σύριζα ακύρωσε τις προεκλογικές του δεσμεύσεις για διαγραφή του χρέους μέσα σε 9 μόλις ημέρες και οδεύει ολοταχώς προς νέο Μνημόνιο και απόλυτη υποταγή στους τοκογλύφους δανειστές.
Η Χρυσή Αυγή, η μόνη φωνή της Εθνικής αντιπολίτευσης, είναι και η μόνη δύναμη ικανή να διεκδικήσει διαγραφή του παράνομου χρέους και κατάργηση των επαχθών μνημονιακών μέτρων.  Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Κωλοτούμπα και στην γεωστρατηγική στροφή της χώρας. O Μr Tsipras ως βαθύς αμερικανοφιλόσοφος που είναι, αρνείται βοήθεια από την Ρωσία.

Οι κινήσεις της κυβέρνησης Σύριζα και στην οικονομία αλλά και στην γεωστρατηγική σκακιέρα στέφονται από μετάλλιο στις κυβισθήσεις, κοινώς στις κωλοτούμπες!

Πολύς ντόρος είχε γίνει σχετικά με την περίφημη γεωστρατηγική στροφή της χώρας μας!  Όμως δεν το άντεξε ο Mr Tsipras το ενδεχόμενο να έρθει σε αντιπαράθεση με τους Ευρωπαίους εταίρους (και τους αμερικάνους) και να ζητήσει οικονομική βοήθεια από τη Ρωσία.

Την είδηση την έδωσε κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου που έδωσε με τον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη.

Όπως είπε ο κ. Τσίπρας, η νέα ελληνική κυβέρνηση θα επιδιώξει μια νέα συμφωνία για τη διευθέτηση του χρέους με τους εταίρους της στην Ευρώπη.

«Βρισκόμαστε σε ουσιαστικές διαπραγματεύσεις με τους εταίρους μας και αυτούς που μας έχουν δανείσει χρήματα. Έχουμε υποχρεώσεις απέναντί τους. Δεν υπάρχουν άλλες σκέψεις στο τραπέζι» τόνισε, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα για βοήθεια από τη Μόσχα.
Πάνε οι γεωπολιτικοστρατηγικές στροφές, πάνε και οι ευθείες συγκρούσεις με τους δανειστές.. Έχετε δει κυβέρνηση, μέσα σε μια βδομάδα, να κάνει τόσες πιρουέτες και κωλοτούμπες μαζί με τον Πρωθυπουργό της, από τούτους που μας προέκυψαν στις 25 του Ιανουαρίου; Βρε μήπως να ξανακάναμε εκλογές, να το πάμε από την αρχή, γιατί ζαλιστήκαμε; 

Δυστυχώς, τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα που επιβεβαιώνουν απόλυτα την πάγια άποψη της Χρυσής Αυγής: Μόνο ένα Εθνικιστικό Κίνημα μπορεί να ασκήσει πραγματική εθνική πολιτική και ουδείς άλλος. Οι παράγοντες του Σύριζα έχουν εξελιχθεί σε μαιτρ των επικοινωνιακών πυροτεχνημάτων. Ασκούν πολιτική μέσω της τηλεόρασης και του ανούσιου εντυπωσιασμού.  Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να εκφράζει το εθνικό συμφέρον, μέσω των ρηξικέλευθων θέσεων και της επαναστατικής πολιτικής της.

Στην προμετωπίδα του προγράμματος των Ελλήνων Εθνικιστών βρίσκονται: η γεωστρατηγική στροφή προς την Ρωσία, η κατάργηση των καταστροφικών μνημονιακών μέτρων, η άμεση εκμετάλλευση του ελληνικού πλούτου και η οριστική εκρίζωση του καρκινώματος της πολιτικής διαφθοράς.

Οι κινήσεις που άμεσα θα ανέτρεπαν το status-quo στην Ανατολική Μεσόγειο υπέρ της Ελλάδος: έναρξη διαπραγμάτευσης με την Gazprom για τα ενεργειακά κοιτάσματα της Ελληνικής ΑΟΖ, κοινά αεροναυτικά γυμνάσια στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο για τις ελληνικές και τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, διακρατικές επαφές για μόνιμη εγκατάσταση ρωσικού στόλου σε βάση στο Αιγαίο (στον Πόρο ή την Σύρο) κ.ά.   Κοινώς, φέρε τον στόλο των Ρώσων στο Αιγαίο και μετά πες όσα έχεις να τους πεις.Κατάλαβες Βαρουφάκη;

Γιαυτό:
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Για την άμεση αναστροφή της άθλιας γερμανικής και αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής, που αντιμετωπίζει την Ελλάδα, όχι ως ανεξάρτητο κράτος, αλλά ως ένα θλιβερό προτεκτοράτο.  ΠΗΓΗ

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ!


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Να μετρηθούμε λίγο να δούμε την σούμα από τις κωλοτούμπες γιατί χάσαμε τον λογαριασμό;  Λοιπόν, η κυβέρνηση του Τσίπρα σε μια μόνο εβδομάδα εξήγγειλε και ανακάλεσε:

Την ΆΜΕΣΗ πρόσληψη των απολυμένων λόγω μνημονίου,
Τον ΆΜΕΣΗ επαναφορά του βασικού μισθού των 751 ευρώ,
Το κούρεμα του χρέους, ή «αλλιώς καλύτερα ο θάνατος» όπως έλεγε πριν τις εκλογές ο Μπαρουφάκης,
Επαναπροσέλαβαν την Lazard που κατήγγειλαν γιατί είχε εφαρμόσει το Psi της φτωχοποίησης μας και της χρεοκοπίας μας,
Ανέστειλαν τις συζητήσεις για το νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων και την μισθολογική ωρίμανση
Ανακάλεσαν την γεωστρατηγική στροφή της χώρας προς την Ρωσία, (ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!), επιμένοντας στα παιχνίδια με την Αμερική και τους Ευρωπαίους τραπεζίτες
Επανατοποθέτησαν τον κλεφτοπασόκο Ρ. Σπυρόπουλο στο ΙΚΑ
Επανατοποθέτησαν στην Eurobank τον Νίκο Καραμούζη, τον άνθρωπο που έριξε στα βράχια την τράπεζα
Άφησαν την Ελλάδα να καταθέσει εναντίον της Ελλάδας και υπέρ του Μπόμπολα, για τον Χρυσό στις Σκουριές, εξαπατώντας όσους αντιστέκονται στην Χαλκιδική ενάντια στο ξεπούλημα…
Και σαν να μην έφτανε αυτό, ετοιμάζεται να φέρει έναν γνήσιο εκφραστή του Μνημονίου, αφού το ψήφισε όσες φορές και αν ήρθε στην Βουλή, και θα το ψήφιζε όσες φορές και αν ερχόταν ακόμη, για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Και αυτά περί π. Αναστάσιου, απλά ρίχνουν λάδι στην φωτιά της εξαπάτησης του λαού…
Και φυσικά έπεται και συνέχεια…
Σαν πολλά δεν είναι για να χαμογελούν;

Υ.Γ.1: Αφιερωμένο το κείμενο στον φίλο που μου είχε πει πριν λίγες μέρες «πως ο Τσίπρας θα αφήσει όνομα στην ιστορία! Θα κάνει θαύματα… «
Όντως…

Υ.Γ.2: Δυστυχώς το πράγμα φαινόταν καθαρά προς τα που πάει…Ουδείς δικαιούται να θεωρεί τον εαυτό του «εξαπατημένο».


Υ.Γ.3: «Η Ελπίδα έρχεται» είδα σε μια αφίσα που ήταν κολλημένη σε έναν κάδο (απέξω).
Από μέσα ήταν κάποιος που δεν έψαχνε ελπίδα, αλλά ψωμί…  πηγη
Έργο Σύριζα: Νέες μειώσεις στις αποδοχές των συμβασιούχων της Βιομηχανίας Φωσφορικών ΛιπασμάτωνΣε εργασιακή ομηρία οδηγούνται οι εργαζόμενοι που απασχολούνται εργολαβικά στην ΒΦΛ μέσω της Κυπριακής εταιρίας Centrofaro (πρώην ΚΑΒΙΕ). Οι συμβάσεις των περίπου 150 εργαζόμενων έληξαν στο τέλος του προηγούμενου μήνα και η εταιρεία ζητάει να υπογράψουν νέες συμβάσεις με μείωση αποδοχών μέχρι και 50%. Η μείωση αυτή θεωρητικά είναι νόμιμη διότι η εταιρεία είναι αλλοδαπή και η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με τις διατάξεις της δεν αναφέρεται σε εταιρίες της αλλοδαπής ασχέτως αν αυτές δραστηριοποιούνται στον Εθνικό μας χώρο και αν απασχολούν Έλληνες.
Πριν τις εκλογές ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της καταστροφής Βενιζέλος είχε υποσχεθεί την μείωση του ΕΦΚ για την διευκόλυνση των οικονομικών προβλημάτων της εταιρείας, κάτι που επίσης υποσχόταν κάθε 2-3 μήνες ο απερχόμενος αντιπρόεδρος της Βουλής Καλαντζής. Σειρά τώρα της νέας κυβέρνησης των νεομπολσεβίκων να δοκιμαστεί στην δυναμική των υποσχέσεων και στις κωλοτούμπες. Ήδη πάντως σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ ο νέος υπουργός Εργασίας Σκουρλέτης αποκάλυψε πως παγώνει η αύξηση του κατώτατου μισθού μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις.
Η Χρυσή Αυγή παραμένει η μοναδική δύναμη που συμπαραστέκεται στον Έλληνα εργάτη και προς την επίλυση του προβλήματος θα εξαντλήσει όλες τις θεσμικές δυνατότητες που παρέχονται από την ανάδειξη της σε τρίτη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα.  ΠΗΓΗ
ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ Η ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ;

Θύμα της κακοκαιρίας έπεσε και ο περιβόητος φράχτης του Έβρου, σύμφωνα με δημοσιεύματα καθεστωτικών ΜΜΕ:

«Τα πρώτα προβλήματα εμφανίστηκαν στον Έβρο, από τις μεγάλες ποσότητες νερού που μπαίνουν στην Ελλάδα, μετά το άνοιγμα του φράγματος του Ιβαήλογκρατς στη γειτονική Βουλγαρία. Τα νερά μπήκαν αρχικά στον ποταμό Άρδα και εν συνεχεία στον Έβρο  Μικρής έκτασης πλημμυρικά φαινόμενα υπάρχουν και μέσα στον οικισμό των Καστανιών χωρίς ωστόσο να υπάρχει κίνδυνος για κατοικίες ή καταστήματα, ενώ από τα νερά που έχουν μπει στην ελληνική πλευρά, καταστράφηκε σε μήκος εκατό μέτρων και ένα μέρος του αποτρεπτικού φράχτη στον βόρειο Έβρο».

Βέβαια, επειδή έχουνε δει πολλά τα ματάκια μας και οι καιροί είναι πονηροί, αναρωτιόμαστε: τον πήρε το  ποτάμι τον φράχτη του Έβρου ή μήπως οι συριζαίοι άνοιξαν κερκόπορτα για να μπουκάρουν οι λαθρομετανάστες;  ΠΗΓΗ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ και στον ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ! Από τους ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ-ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ  ΚΑΙ   Ν.Γ. Μιχαλολιάκος «Εθνική αντιπολίτευση ενάντια σε Μνημόνιο και εθνομηδενισμό»

Σπηλιωτόπουλος: Χάσαμε από την Χρυσή Αυγή λόγω των παράνομων πολιτικών διώξεων


Μια μεγάλη και πικρή αλήθεια για την ψοφοδεξιά ξεστόμισε χθες ο επί πολλά έτη βουλευτής και στέλεχος της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος.
Ο πρώην εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, ο οποίος προτίμησε να μην κατέβει στην πρόσφατη εκλογική μάχη, γνωρίζοντας την συντριβή που ερχόταν, ομολόγησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ πως η ψοφοδεξιά διαλύθηκε από την Χρυσή Αυγή, επειδή ο Σαμαράς ενορχήστρωσε την πολιτική και δικαστική σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της Χώρας.
Για του λόγου του αληθές παραθέτουμε αυτολεξεί τα λεγόμενά του: "Επί της ουσίας είχαμε πολιτικές λαϊκοδεξιές, Δώσαμε έναν αγώνα ως παράταξη στα δεξιά με την Χρυσή Αυγή. Φάγαμε ξύλο από την Χρυσή Αυγή και ήταν θέμα χρόνου πότε θα μπαίναμε στο περιθώριο των πολιτικών εξελίξεων. Όταν η Νέα Δημοκρατία φυλακίζει εν μία νυκτί τα στελέχη της Χρυσής Αυγής με έναν λάθος τρόπο, και στα όρια της Συνταγματικής νομιμότητας, και η Χρυσή Αυγή επιβιώνει ως τρίτη πολιτική δύναμη, σημαίνει ότι οι πολιτικές αυτές απέτυχαν!"
Πιστεύουμε ότι κάθε άλλο σχόλιο είναι περιττό, όταν ο ίδιος ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ομολογεί την σκευωρία, την πολιτική δίωξη και εντέλει την πανωλεθρία της ψοφοδεξιάς από τους Έλληνες εθνικιστές.  ΠΗΓΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Η Ελληνική Αυγή, αυτοδιοικητική έκφραση του προγράμματος των Ελλήνων Εθνικιστών σε όλη την Ελλάδα, συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές, με σκοπό να εφαρμόσει το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, ώστε να μην υπάρχει ελληνική οικογένεια που δεν θα μπορεί να ονειρευτεί το αύριο για τα παιδιά της, να μην υπάρχει σπίτι με παγωμένο παιδικό δωμάτιο, να μην υπάρχει γονέας που να αναρωτιέται με απόγνωση για το αύριο!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για την ΚΡΗΤΗ, με την σκέψη στους Έλληνες και στο πλαίσιο της προσφοράς μας προς την σκληρά δοκιμαζόμενη Ελληνική κοινωνία, προχώρησε στην πρωτοβουλία δημιουργίας γραφείου στήριξης μονογονεϊκής οικογένειας, και στην δημιουργία γραφείου στήριξης υπερχρεωμένων νοικοκυριών.

Και τα δύο γραφεία, θα στηρίζουν Έλληνες πολίτες, χωρίς να εξετάζεται η κομματική διάκριση και θα παρέχετε κάθε δυνατή βοήθεια και συνδρομή ώστε κανείς Έλληνας να μην είναι μόνος του.

Τηλ επικοινωνίας
6984074097
6984874475
e-mail mayros71@yahoo.gr

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Συστημικός καθηγητής Μαζάουερ: Αν αποτύχει το Σύριζα, έρχεται η Χρυσή Αυγή που θα μας διαλύσει!


Είναι κοινώς παραδεκτό, ότι αν αποτύχει (και θα αποτύχει!) ο ΣΥΡΙΖΑ, θα ’ρθει η ώρα της Χρυσής Αυγής, που θα αποτελέσει την τελευταία ελπίδα του Ελληνισμού.
Έτσι, όλοι οι συστημικοί διεθνώς, έχουν πέσει πάνω στους παγκόσμιους αφέντες, παρακαλώντας τους να υποστηρίξουν με όλες τις δυνάμεις τους τη νέα συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, μπας και αποφύγουν το μοιραίο.
Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά του γνωστού συστημικού καθηγητή Ιστορίας του ξακουστού αμερικανικού πανεπιστημίου Columbia και συγγραφέα, Μαρκ Μαζάουερ να επισημάνει τον θανάσιμο κίνδυνο για το παγκόσμιο σύστημα από την αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ και τον ερχομό της Χρυσής Αυγής.
Γράφει, λοιπόν, σε άρθρο του στους Financial Times:
«Μέχρι και την περασμένη εβδομάδα οι Ευρωπαίοι ηγέτες πίστευαν ότι ο χειρότερος εφιάλτης τους ήταν ένας θρίαμβος του ΣΥΡΙΖΑ στις ελληνικές βουλευτικές εκλογές. Τώρα που το ακροαριστερό λαϊκιστικό κόμμα είναι στην κυβέρνηση, ανησυχούν για το τι θα συμβεί αν αποτύχει… Η σημερινή ακροδεξιά μιλάει τη γλώσσα της δημοκρατίας και η εκλογική της δύναμη μπορεί προς το παρόν να καθιστά τη γλώσσα αυτή ειλικρινή. Αλλά πρόκειται για μια πολύ μικρή παρηγοριά. Αυτό το οποίο πρεσβεύει μπορεί να γίνει πιο θανάσιμο για την Ε.Ε. από οτιδήποτε μπορεί να εξαπολύσουν οι ακροαριστεροί λαϊκιστές.
Μολονότι επικρίνουν την πορεία που έχει πάρει η Ε.Ε., ο ΣΥΡΙΖΑ και το Ποδέμος της Ισπανίας, παραμένουν αφοσιωμένοι ευρωπαϊστές. Δεν συμβαίνει το ίδιο και με τις δυνάμεις της δεξιάς. Η Χρυσή Αυγή, ένα ανοιχτά ναζιστικό κόμμα, κράτησε σταθερά τα ποσοστά της στις ελληνικές εκλογές, κερδίζοντας την τρίτη θέση παρά το γεγονός ότι η ηγεσία της βρίσκεται στην φυλακή. Πολιτικά, είναι ευρωσκεπτικιστική. Οικονομικά, το όραμα της είναι ο φασισμός σε μια χώρα…
Αυτό που διακινδυνεύει η Ευρώπη αν δεν αλλάξει πορεία είναι μια επιπλέον διάβρωση του πολιτικού κέντρου και την άνοδο του ακροδεξιού εξτρεμισμού και ενδεχομένως την ίδια την διάλυση της ένωσης».
Και μιας και ο κύριος καθηγητής ασχολείται με την Ελλάδα και τις ελληνικές πολιτικές εξελίξεις, θα του μάθουμε ένα αρχαίο ρητό (του Πινδάρου): «το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον»!
Η Ελλάς, Μαζάουερ, προορίζεται να ζήσει, και θα ζήσει! Κι αυτή την Ελλάδα η Χρυσή Αυγή θα την κυβερνήσει!  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ  ΕΠΙΣΗΣ: Γάλλος Υπ. Οικονομικών προς Συριζαίους: Τέρμα η ντόλτσε βίτα - Δεσμεύσεις τώρα!  ΚΑΙ  Ο «ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

Γιούνκερ σε Τσίπρα: Ρώτα και τον Σαμαρά Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν αλλάζει τίποτα!
Πριν ακόμα αρχίσει η συνάντηση Γιούνκερ – Τσίπρα, ο φίλος του Σαμαρά είχε δώσει το στίγμα που πρόκειται να ακολουθήσει η Κομισιόν στις επικείμενες διαπραγματεύσεις για το νέο μνημόνιο. Σε δηλώσεις που έδωσε ο πρόεδρος της Κομισιόν λίγο πριν συναντήσει τον Τσίπρα είπε ότι «Δεν θα ανατρέψουμε τα πάντα επειδή είχαμε ένα εκλογικό αποτέλεσμα».

Εδώ είναι που γεννώνται δύο βασικά κουίζ, τα οποία θα τεθούν μετ’ απαντήσεως για να μην βασανίζεται ο αναγνώστης. Πρώτον απ’ όλα ποια είναι η σημειολογία του «χεράκι – χεράκι» μεταξύ Τσίπρα – Γιούνκερ την στιγμή που τα φιλιά Σαμαρά – Γιούνκερ οδήγησαν στην φτωχοποίηση των Ελλήνων και το ξεπούλημα της Ελληνικής Πατρίδας. Προφανώς ο Γιούνκερ είδε στον Τσίπρα τον συνεχιστή της μνημονιακής πολιτικής, που ευαγγελίζεται για την Ελλάδα.
Το δεύτερο ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είναι αν η δήλωση αυτή του Γιούνκερ αποτελεί εξέλιξη ή σταθερά. Η απάντηση προφανής αφού ομοιάζει τρομακτικά με μία δήλωση του Σόιμπλε, που έγινε προεκλογικά κι έλεγε: «ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα, ό,τι ισχύει δεν αλλάζει».
Οι διεθνείς τοκογλύφοι, το επαναλαμβάνουμε, δεν ενδιαφέρονται για τις εκλογές στην Ελλάδα. Κοιτούν αποκλειστικά και μόνο την κερδοφορία των εταιρειών του, η οποία περνά μέσα από το πρόγραμμα λιτότητας που συνεπάγεται την αφαίμαξη του Ελληνικού Λαού. Ο μοναδικός τρόπος για αναστροφή αυτής της πολιτικής είναι μία ηγεσία που προτίθεται να συγκρουστεί μαζί τους, προς χάριν των Ελλήνων, και όχι να πηγαίνει «χεράκι – χεράκι» με τους ολετήρες του Ελληνισμού.  ΠΗΓΗ
Πονηριές Καμμένου: Θα πάρουν ιθαγένεια τα παιδιά μεταναστών, αλλά εμείς δεν θα ψηφίσουμε για να μην φανεί η κωλοτούμπα Ούτε 10 μέρες δεν άντεξαν οι «ιερές», κατά τα άλλα, κόκκινες γραμμές του κόμματος Καμμένου.Καθ' όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, οι ΑΝΕΛ δήλωναν πως ο στόχος τους ήταν να εκμεταλλευτούν την μη επίτευξη αυτοδυναμίας από το Σύριζα και να εξαναγκάσουν τον Τσίπρα να σχηματίσει μαζί τους κυβέρνηση και να μοιραστούνε τα υπουργεία. Το σενάριο, όμως, αυτό, είχε ως βασικό μειονέκτημα το ότι η τεράστια πλειοψηφία των Ελλήνων που στήριζαν ή σκέφτονταν να στηρίξουν το κόμμα Καμμένου, ανησυχούσαν για τις έντονα ανθελληνικές και αντεθνικές θέσεις που έχει υποστηρίξει κατά καιρούς ο Σύριζα. Έπρεπε να βρεθεί τρόπος για να πειστούν οι άνθρωποι αυτοί ότι εξυπηρετεί το εθνικό συμφέρον να σχηματιστεί κυβέρνηση Σύριζα - ΑΝΕΛ, δηλαδή με ένα κόμμα με ξεκάθαρα αντεθνικές θέσεις!
Ο πονηρός κύριος Καμμένος, για να διασκεδάσει τα, ομολογουμένως, έντονα πατριωτικά και εθνικά αισθήματα της μεγάλης πλειοψηφίας των ανθρώπων που σκέφτονταν να στηρίξουν ΑΝΕΛ, παρουσίασε προεκλογικά τις λεγόμενες κόκκινες γραμμές, τον σεβασμό των οποίων θα έθετε ως όρο για να συμμετάσχει το κόμμα του σε κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Τσίπρα. Αυτές περιλάμβαναν κυρίως τα εθνικά θέματα, στα οποία ο Καμμένος δεν σήκωνε «κουβέντα»! Αυτές, μεταξύ άλλων, την μη παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία, το σεβασμό της Εκκλησίας και του Ορθόδοξου χαρακτήρα του λαού μας και τέλος το μεταναστευτικό, στο οποίο οι ΑΝΕΛ υποστηρίζουν μια «σκληρή» γραμμή απέναντι στα ανοιχτά σύνορα που ευαγγελιζόταν ο Σύριζα.
Η τακτική αυτή, όπως φάνηκε και από τα αποτελέσματα των εκλογών, έπιασε, ο Καμμένος κατάφερε να μπει στην κυβέρνηση Τσίπρα παίρνοντας και ως αντάλλαγμα τα ανάλογα υπουργεία και υφυπουργεία.
Δεν πέρασαν, όμως, 10 μέρες από την ορκωμοσία της συγκυβέρνησης Σύριζα - ΑΝΕΛ, και ο Καμμένος ήδη «ξέχασε» τις κόκκινες γραμμές και άρχισε τις λεγόμενες κωλοτούμπες. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ότι το κόμμα του δεν δέχεται οι μετανάστες δεύτερης γενιάς να πάρουν ιθαγένεια. Παράλληλα ανέφερε ότι εάν ένα νομοσχέδιο είναι αντίθετο προς τις αρχές του κόμματός του και, ιδίως, τις κόκκινες γραμμές δεν θα το ψηφίσουν οι βουλευτές του κόμματός του.
Δηλαδή, εάν ο Σύριζα καταθέσει νομοσχέδιο με το οποίο θα δίνει ιθαγένεια σε εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες, αλλοιώνοντας έτσι τον κοινωνικό ιστό της χώρας, ο Καμμένος, δεν θα αναγκάσει τον Σύριζα να αποσύρει το νομοσχέδιο αυτό, απειλώντας με αποχώρηση από την κυβέρνηση. Απλά, δεν θα το ψηφίσει.
Οπότε το νομοσχέδιο θα μπορεί να περάσει άνετα από τη Βουλή με τις ψήφους του ΚΚΕ, του Ποταμιού, ή του ΠΑΣΟΚ. Έτσι, ο Καμμένος, θα παραμένει στην κυβέρνηση ενώ οι λεγόμενες κόκκινες γραμμές θα έχουνε παραβιαστεί. Με λίγα λόγια, και η πίτα ολόκληρη, χορτάτος και ο σκύλος.
Φυσικά, ο πονηρός κύριος Καμμένος λογαριάζει χωρίς τον «ξενοδόχο», δηλαδή τον ελληνικό λαό και όλους αυτούς που στήριξαν τους ΑΝΕΛ πιστεύοντας πως θα σεβαστεί τις κόκκινες γραμμές που παρουσίασε προεκλογικά ως απαραβίαστες.
Αν εννοεί ο Καμμένος αυτά που έλεγε προεκλογικά, θα πρέπει σε περίπτωση που προσπαθήσει ο Σύριζα να περάσει νομοσχέδιο που θα δίνει ιθαγένεια στους μετανάστες, να απαιτήσει την απόσυρσή του, αλλιώς να αποσύρει την στήριξή του στην κυβέρνηση.
Τραγικά μόνο Ο Σαμαράς προσπαθεί μάταια με απειλές να παραμείνει στην ηγεσία της ψοφοδεξιάςΤελειωμένος από όλους και από παντού είναι ο αρχισκευωρός και προδότης δικτατορίσκος βουλευτής Μεσσηνίας, ο οποίος είναι και ο ΜΟΝΟΣ που ακόμα δεν έχει αντιληφθεί ότι έχει ξοφλήσει.
Ο λόγος για τον Αντώνη Σαμαρά που κάνει μάταιες προσπάθειες να ελέγξει με την εναπομείνασα κλίκα του το απόκομμα της Συγγρού. Οι κινήσεις του βέβαια πέφτουν στο κενό και ο λόγος που δεν έχει αρχίσει ακόμα το... πανηγύρι, είναι επειδή οι εσωκομματικοί αντίπαλοι περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για τον αποκεφαλισμό του.
Η βάση και τα εναπομείναντα κομματικά στελέχη της ΝΔ βράζουν με τον αποτυχημένο πολιτικάντη που έχει διαλύσει την πρώην μεγάλη παράταξη και ζητούν την άμεση αποπομπή του. Ο Σαμαράς όμως με εκβιασμούς και απειλές φιμώνει τις εσωκομματικές φωνές, νομίζοντας ότι έτσι το πρόβλημα λύνεται...
Παράλληλα, την Πέμπτη μετά την ορκωμοσία της νέας Βουλής όπου η ψοφοδεξιά θα κάνει Κοινοβουλευτική Ομάδα ο δικτατορίσκος Σαμαράς έχει απαιτήσει να μην πάρει κανείς τον λόγο για να μην ξεκινήσει το "πυρ ομαδόν" εναντίον του.
Τέλος, ακούγεται πως μέχρι και τον Γιούνκερ πήρε τηλέφωνο (αμάν αυτή η μανία με τα τηλέφωνα...) ο παρανοϊκός δολοπλόκος για να πείσει τον Αβραμόπουλο να μην δεχτεί την πρόταση Τσίπρα για την Προεδρία της Δημοκρατίας που θα τον αδειάσει παντελώς.
Παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του.  Οι ώρες του Σαμαρά μέχρι να αποκαθηλωθεί εντελώς και να τον αναλάβει η ελεύθερη Δικαιοσύνη είναι μετρημένες!  ΠΗΓΗ


Στην αναμονή ο Θεοδωράκης για να γίνει ο επόμενος συγκυβερνήτης του Τσίπρα
Το ότι ο Θεοδωράκης και το μόρφωμά του αποτελούν κόμμα «ειδικού σκοπού» είναι ολοφάνερο από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του. Είναι ολοφάνερο, επίσης, ότι ο τέως παρουσιαστής παρακμιακών τηλεοπτικών εκπομπών πικράθηκε, επειδή ο Τσίπρας προτίμησε τον Καμμένο ως συγκυβερνήτη αντί γι αυτόν. «Πρώτη φορά η συγκρότηση μιας κυβέρνησης ανακοινώνεται από τον αρχηγό του έκτου κόμματος» δήλωσε εμφανώς πικραμένος. Θα έπρεπε, όμως, να περιμένει μια τέτοια εξέλιξη. Γιατί να «εκτεθεί» ο Τσίπρας σε μια συζήτηση και συμφωνία από τώρα με τον Θεοδωράκη από την στιγμή που είχε έτοιμη την συνεργασία του Καμμένου;
Αν και όταν έρθει η στιγμή της ασυμφωνίας και της σύγκρουσης μαζί του, τότε μπορεί ο ποταμάκιας να πάρει αυτός την θέση του συγκυβερνήτη. Γι αυτό, λοιπόν, μετά την έκφραση της αρχικής του πίκρας και αφού μίλησε με τους πάτρωνές του, έβαλε την ουρά στα σκέλια και έσπευσε να πάει στην Κουμουνδούρου για να συναντηθεί με τον Τσίπρα και να ανακοινώσει ότι το Ποτάμι θα είναι κοντά στη νέα κυβέρνηση. Κάνοντας ένα σαφές άνοιγμα για μελλοντική συνεργασία ο Θεοδωράκης δήλωσε με νόημα ότι «Εμείς θα θέλαμε να δούμε τι πραγματικά θέλει να διαπραγματευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τους Ευρωπαίους και αν το δούμε είμαστε διατεθειμένοι να συμμετάσχουμε σε μια εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης».
Αυτή η ατάκα, περί «εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης» μπορεί να αποτελέσει την μαγιά για την δημιουργία ενός πολύ καλού άλλοθι του ΣΥΡΙΖΑ για την επικείμενη κωλοτούμπα στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές. Θα αποτελεί αυτή η «ομάδα» (Ποτάμι, ενδεχομένως και ΠΑΣΟΚ) ένα αντίβαρο στον Καμμένο, αν αυτός επιμείνει σε αντιμνημονιακά λογύδρια, ενώ θα είναι και η εναλλακτική λύση για συγκυβέρνηση, αν οι ΑΝΕΛ αποχωρήσουν.
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Τόσο οι διεθνείς τοκογλύφοι όσο και το εγχώριο εκδοτικό και κοινωνικό κατεστημένο θέλουν να στηριχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, για να μην αρχίσει η άμεση κατάρρευση του μόλις αρχίσουν οι απανωτές κωλοτούμπες. Ταυτόχρονα, θέλουν να υπάρξει ένας κεντρώος πολιτικός πόλος, ο οποίος θα λειτουργεί στην πραγματικότητα ως συμπληρωματική συστημική δύναμη, για να ελεγχθεί η ενδυνάμωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ως της μόνης Γνήσιας και Συνεπούς αντιπολιτευτικής δύναμης. Γιώργος Μάστορας
Κλείνει η φυλλάδα του “Έθνους” - Ο “δημοκράτης” Μπόμπολας ετοιμάζει απολύσεις
Γνωστός ο ρόλος της φυλλάδας του Μπόμπολα στον πόλεμο λάσπης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Το «Έθνος», του συγκεκριμένου μεγαλοεργολάβου και μεγαλοεκδότη, με λύσσα συμμετείχε στη σκευωρία εναντίον της Τρίτης Πολιτικής Δύναμης της Χώρας με κάθε είδους δημοσίευμα. Όταν, μάλιστα, το «Ποτάμι», με την τόση αβάντα από τα συστημικά ΜΜΕ, τρώει στο τέλος τη σκόνη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, καταλαβαίνουμε απόλυτα τον εκνευρισμό κάποιων.
Επειδή η φυλλάδα αυτή αρέσκεται στο να παριστάνει τον τιμητή των πάντων αναδημοσιεύουμε από την «Εφημερίδα των Συντακτών» το κείμενο με τίτλο «Απολύονται οι αθλητικοί συντάκτες στο ''Έθνος''», όπου γράφονται τα εξής: «ΝΕΑ ΗΘΗ στον χώρο της δημοσιογραφίας, με τους εκδότες να σκέφτονται όλο και πιο απίθανα πράγματα ενάντια στους εργαζόμενους. Τελευταίο παράδειγμα η εφημερίδα «Έθνος» του ομίλου Μπόμπολα. Με μια ευφάνταστη κίνηση η ιδιοκτησία πρότεινε στους αθλητικούς συντάκτες, σε όλους τους, γύρω στα 20 άτομα, να απολυθούν! Να δεχτούν την απόλυσή τους και την επαναπρόσληψή τους αμέσως μετά με τον μισό μισθό από αυτόν που έπαιρναν έως τώρα. Όσο για τις νόμιμες αποζημιώσεις τους, που δεν ξέρουμε πια με τόσους μνημονιακούς νόμους πόσο μικρές μπορεί να είναι αυτές, οι απολυμένοι - εργαζόμενοι θα πάρουν άμεσα το 30% αυτών και το υπόλοιπο ποσό σε 12 μηνιαίες δόσεις. Οι εργαζόμενοι δεν αποδέχτηκαν την πρόταση διαμηνύοντάς το μέσω της διεύθυνσης στην ιδιοκτησία. Σήμερα στις 2 το μεσημέρι περιμένουν την απάντηση του Φώτη Μπόμπολα ώστε να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους. Γενικώς ο όμιλος Μπόμπολα εφευρίσκει τέτοιες «καθαρές» λύσεις για τους δημοσιογράφους και δη τους αθλητικογράφους. Παράδειγμα ο ραδιοσταθμός «Sentra 103,3» που ανήκει στον όμιλο εδώ και χρόνια (πλέον, κατά 50% μόνο). Τι είχε κάνει λοιπόν ο κ. Μπόμπολας; Έβαζε τους αθλητικούς συντάκτες των εφημερίδων του, του «Έθνους» και του «Goal», να δουλεύουν δωρεάν στο ραδιόφωνό του. Ήταν υποχρεωμένοι να το κάνουν χωρίς να παίρνουν κάτι περισσότερο. Ευχαριστημένοι πρέπει να είναι. Θα μπορούσε να τους έβαζε να πληρώσουν κιόλας».
Αντί, λοιπόν, εκεί στο «Έθνος», να ανακαλύπτουν ψευδομάρτυρες κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ας φροντίσει η οικογένεια Μπόμπολα να τηρεί τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις της απέναντι στους εργαζομένους της. Αν μη τι άλλο, το μόνο που δεν της λείπει είναι τα λεφτά. Όσο για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το γεγονός ότι το η Πίστη των Μελών της, η αυταπάρνηση και η θέληση 400.000 περίπου Ελλήνων νίκησαν τις όποιες επιθυμίες του Μπόμπολα, δείχνει ότι η Ψυχή είναι πιο δυνατή από το ψέμα και ο αγώνας για μια Ιδέα από το χρήμα. Μέσα στην πλουσιοπάροχη κατοικία τους και τις ανάλογες ανέσεις τους, ας το σκεφτούν οι Μπομπολαίοι.    Γιώργος Μάστορας

Βενιζέλος Τέλος: Η εκθρόνιση, η ταπείνωση και η επερχόμενη ποινική δίωξη!
Η εκ νέου θλιβερή τηλεοπτική εμφάνισή του για λίγο καιρό ακόμη αρχικαρεκλάρχη του ΠΑΣΟΚ Βενιζέλου σηματοδότησε την παραδοχή του, ότι οριστικά φεύγει από την αρχηγία του (από) κόμματός του. Καταλαβαίνοντας ότι οποιαδήποτε περίπτωση επανεκλογής του είναι εκ των προτέρων καταδικασμένη σε πλήρη αποτυχία, ο «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ είπε ότι στο επόμενο συνέδριο του απομειναριού αυτού θα γίνει η αλλαγή ηγεσίας. Όπως και να έχει, όμως, η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη για το κομματικό αυτό καρκίνωμα, το οποίο είτε αυτόνομα είτε σε συνεργασία με τη Ν.Δ κατέστρεψε τη Χώρα.
Αμφιβάλλουμε καν αν θα μπορέσει να συμμετάσχει αυτοτελώς στις επόμενες εκλογές, καθώς οι φυσικοί νόμοι της φθοράς είναι πολύ πιθανόν να οδηγήσουν νωρίτερα το πολιτικό αυτό ανοσιούργημα στην οριστική διάλυση και αποσύνθεση. Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι όλα πρέπει να κυλήσουν «ήρεμα και ωραία» για το πολιτικό και ηθικό αυτό παχύδερμο, το οποίο έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της σημερινής τραγικής κατάστασης που βιώνει η Χώρα. Η λίστα Λαγκάρντ, το σκάνδαλο υποβρυχίων, ο αντισυνταγματικός νόμος της επιβολής του χαρατσίου, η χυδαία επίδειξη της πολυτελούς και θωρακισμένης BMW αξίας 750.000 ευρώ, αποτελούν ορισμένα  μόνο από τα δυσώδη και διαπλεκόμενα «κατορθώματα» του πολιτικού αυτού απατεώνα.
Ο βασικός ενορχηστρωτής της νοηματικής και λεκτικής απάτης του «συνταγματικού τόξου», ο «εταίρος πλήρους ευθύνης» του Σαμαρά στην επιχείρηση κατεδάφισης της Ελλάδας, ο χυδαίος υβριστής της Τρίτης Πολιτικής Δύναμης της Χώρας, ο θρασύδειλος φωνακλάς εναντίον συνταξιούχων που είχαν το «θράσος» να τους στριμώξουν άγρια σε τηλεοπτική εκπομπή, το λαομίσητο αυτό υποκείμενο, δεν μπορεί «έτσι απλά» να περάσει στο περιθώριο της πολιτικής ζωής.
Οφείλει να λογοδοτήσει για τις ποταπές ενέργειές του εναντίον της Πατρίδας και του Λαού, για όσο διάστημα χειριζόταν αλαζονικά την εξουσία ως σεσημασμένος εντολοδόχος των διεθνών τοκογλύφων. Ακόμα και αν μέσα στα πλαίσια της νοσηρής πολιτικής ορθότητας και της αλληλεγγύης μεταξύ των απατεώνων του «συνταγματικού τόξου» επιλέξουν κάποιοι να περάσουν την περίπτωσή του στη λήθη, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν θα αφήσει σε καμιά περίπτωση να ξεχαστούν τα όσα έπραξε σε βάρος του Ελληνικού Λαού. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί τον εγγυητή για τη μη κάλυψη των εγκλημάτων του υπερφίαλου αυτού πολιτικάντη.  Γιώργος Μάστορας
FREE HELLAS web Radio


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7020552623285916186

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item