Widgets

Το SYRIZA αποκαλύπτει το Βαθύτατα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ του Πρόσωπο! Αφανισμός του Γένους μας!


Ξεκίνησε το ξεχαρβάλωμα του Σύριζα: Το 5% των νέων αστυνομικών θα είναι μετανάστες και Ρομά!

Η εισαγωγή αλλοδαπών και μελών των λεγόμενων «ευπαθών ομάδων» στην Αστυνομία, «ψηνόταν» τα τελευταία χρόνια (έτοιμος ήταν ο φον Αντωνάκης να την κάνει πράξη, αλλά τον κράτησε ο φόβος της Χρυσής Αυγής…) και τώρα που ήρθαν στην εξουσία οι Τσιπροκαμμένοι θα γίνει νόμος του (ψευδο)κράτους!
Έτσι, όπως ανακοίνωσε ο νέος υπουργός (κομισάριος…) ΠΡΟ-ΠΟ, Πανούσης, μιλώντας σε κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των συνδικαλιστών της Αστυνομίας, τάχθηκε υπέρ της εισαγωγής στο Σώμα «ευπαθών κοινωνικών ομάδων, όπως μετανάστες και Ρομά», προσδιορίζοντας μάλιστα το ποσοστό εισαγωγής τους, στο 5% επί του συνόλου των εισακτέων στις αστυνομικές σχολές(το οποίο στη συνέχεια, μπορεί κάλλιστα να μεγαλώσει…).
Προφανώς, θα πρόκειται για ειδική κατηγορία εισακτέων, το μόνο «προσόν» των οποίων θα είναι η ιδιότητά τους!
Τα σχόλια δικά σας!
(ΥΓ): Έτσι, φωτογραφίες σαν κι αυτή που δημοσιεύουμε, θα είναι πραγματικότητα κι όχι  τρολιά! ΠΗΓΗΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!:
   • ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ! - Παραδίδουν την Πατρίδα άνευ όρων !!!


    Εθνική προδοσία: Ο Τσίπρας ξεπούλησε κι επίσημα το όνομα της Μακεδονίας! ΒΙΝΤΕΟ

    Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε η συγκυβέρνηση Σύριζα - ΑΝΕΛ η Χρυσή Αυγή διεμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση και σε όλους τους τόνους ότι θα είναι η φωνή της Εθνικής αντιπολίτευσης και δεν θα επιτρέψει καμία υποχώρηση στα εθνικά μας θέματα.
    Ιδιαίτερα για το μείζον θέμα της Μακεδονίας μας δεν θα επιτρέψουμε στους Σκοπιανούς παραχαράκτες της Ιστορίας να επιβουλεύονται το όνομα και την Ιστορία της αιματοβαμμένης Μακεδονίας. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ!
    Η εθνομηδενιστική κυβέρνηση Τσίπρα αφού έδειξε τα πρώτα φιλομνημονιακά δείγματα γραφής και διαπραγματεύεται όχι την κατάργηση του Μνημονίου, αλλά το όνομα αυτού προχώρησε και στις εθνικές υποχωρήσεις.
    Στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο πρωθυπουργός δέχτηκε ερώτηση από σκοπιανή δημοσιογράφο σχετικά με το ζήτημα του ονόματος του ψευδοκράτους. Όταν ρωτήθηκε μάλιστα σε ποια χώρα αναφέρεται από τον ίδιο τον Τσίπρα, η Μιλέβκα δήλωσε με θράσος: "Republic of Macedonia" δηλαδή "Δημοκρατία της Μακεδονίας".
    Ο Τσίπρας αντί να την διορθώσει, χαζογέλασε και απάντησε κανονικά στην ερώτησή της, αναγνωρίζοντας ουσιαστικά το κίβδηλο όνομα του ψευδοκράτους! Και όχι μόνο αυτό, αλλά έστειλε μηνύματα υποχώρησης και συνεννόησης με τους σκοπιανούς, δηλώνοντας: "Έχουμε την διάθεση να έχουμε ουσιαστικές σχέσεις εποικοδομητικής συνεργασίας. Τις όποιες διαφορές μας να τις επιλύουμε με σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο και στα πλαίσια του διαλόγου στον ΟΗΕ. Το ίδιο θα κάνουμε και με τους γείτονές μας και με τις διαφορές που πιστεύουμε ότι θα πρέπει να επιλυθούν με τους γείτονές μας της ΠΓΔΜ. Αυτή είναι η πάγια θέση μας και δεν θα την αλλάξουμε".
    Απέναντι στην εθνομηδενιστική και προδοτική πολιτική του Σύριζα επαναλαμβάνουμε: ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!  ΠΗΓΗ
    Ολοκληρώθηκε η κυβίστηση: Τσίπρας – Θα έχουμε μνημόνιο και τρόικα, αλλά θα τα λέμε αλλιώς!

    Ακούγοντας κανείς τις δηλώσεις Τσίπρα μετά την χθεσινή Σύνοδο Κορυφής δεν μπορούσε παρά να φέρει κατά νου την γαλλική ρήση «Le roi est mort, vive le roi», δηλαδή «Ο Βασιλιάς απέθανε. Ζήτω ο Βασιλιάς». Ο λόγος φυσικά για το μνημόνιο και την τρόικα, οι οποίοι υποτίθεται ότι έπαψαν να υφίστανται από χθες το βράδυ (οριστικά από την Δευτέρα), αλλά θα συνεχίσουν να είναι μαζί μας για πολλά ακόμη χρόνια.

    Είχαμε πει εδώ και μέρες ότι το μοναδικό πεδίο διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης ήταν στις λέξεις και τις εκφράσεις, ενώ μοναδικό διαπραγματευτικό τους εργαλείο ήταν ο φόβος του ερχομού της Χρυσής Αυγής. Το δεύτερο αποτυπώθηκε πολλάκις σε δηλώσεις τόσο του Βαρουφάκη, όσο και του ίδιου του Τσίπρα, μέσα από την Βουλή και στις συναντήσεις με τους «εταίρους».

    Τελικώς ο Τσίπρας κατάφερε να πετύχει μία διαπραγματευτική «νίκη», η οποία όμως δεν αφορά τον Ελληνικό Λαό, αλλά τα στενά κομματικά του συμφέροντα και την επικοινωνιακή του τακτική. Συγκεκριμένα κατάφερε μία ευρεία συναίνεση στο ότι το μνημόνιο θα ονομαστεί αλλιώς, όπως και η τρόικα, έτσι ώστε η νεομνημονιακή εποχή να μην κουβαλάει μαζί της τις λέξεις που προκαλούν την οργή του Ελληνικού Λαού.

    Πριν πούμε το οτιδήποτε να αναφέρουμε ότι η χθεσινή Σύνοδος Κορυφής είναι ένα τροχιοδεικτικό της πορείας που θα ακολουθήσει το Eurogroup της Δευτέρας, στο οποίο θα ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις. Συνεπώς οι δηλώσεις του πρωθυπουργού και των ευρωπαίων αξιωματούχων από χθες θα είναι χρήσιμες στην πρόβλεψη των τεχνικών αποφάσεων που θα ληφθούν την Δευτέρα.

    Όπως συγκεκριμένα είπε ο Τσίπρας: «Η μετάβαση από το Μνημόνιο στο ελληνικό πρόγραμμα είναι στο επίκεντρο της διαβούλευσης μέχρι τη Δευτέρα». Όμως ποια είναι η διαφορά του «ελληνικού προγράμματος» με το «μνημόνιο», αφού μέχρι τώρα το «μνημόνιο» ήταν το «ελληνικό πρόγραμμα»;

    Ο Τσίπρας μέσα στις δηλώσεις του εξηγεί: «Ούτε η Τρόικα υπάρχει ούτε το Μνημόνιο που γνωρίσαμε υπάρχει». Τι εννοεί ο ποιητής; Μήπως ξαφνικά σκίστηκαν τα μνημόνια και διώξαμε κλοτσηδόν τους τροϊκανούς; Προφανώς και όχι! Ας δούμε τις διευκρινιστικές δηλώσεις του:

    Περί τρόικας: «Εμείς θα επικοινωνούμε με τους θεσμικούς μας εταίρους»

    Περί μνημονίου: «Θα μας οδηγήσει σε ένα νέο συμβόλαιο με τους εταίρους για την ανάπτυξη και την αποκατάσταση της κοινωνικής αδικίας»

    Σε απλά ελληνικά, από δω και στο εξής το μνημόνιο θα ονομάζεται «συμβόλαιο» και ίσως και «κοινωνικό συμβόλαιο» για να θυμίζει και λίγο Ρουσσώ και γαλλική επανάσταση, αλλά πάντα αντεθνικιστικά για να μην υπάρχει μπέρδεμα. Την γενικόλογη, ποιητική ρήση του Τσίπρα την εξήγησε αργότερα ο Γιουνκέρ λέγοντας ότι «μπορείς να αντικαταστήσεις μέτρα αρκεί να είναι ισοδύναμης απόδοσης. Πρέπει να μας πουν ποιο είναι το 70% και ποιο το 30%». Κοινώς κάποια μέτρα θα αντικατασταθούν από ισοδύναμα μέτρα, όπως ακριβώς «διαπραγματευόταν» και η νουδούλα. Σε ποια κατεύθυνση θα γίνουν αυτές οι «αλλαγές»; Απαντά και πάλι ο Τσίπρας αναφερόμενος στους κανόνες της λιτότητας που επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση: «Παρά το ότι διαφωνούμε με αυτούς τους κανόνες είμαστε υποχρεωμένοι να τους σεβαστούμε»

    Όσον αφορά την τρόικα, η κατάσταση ακολουθεί την ίδια ακριβώς ρότα, αφού η τρόικα πλέον θα ονομάζεται «εκπρόσωποι των θεσμικών εταίρων». Θα έρχονται, βεβαίως, και θα ασκούν την ίδια επιτήρηση, θα δίνουν τις ίδιες διαταγές και θα κρατούν ακριβώς την ίδια αντεθνική και αντιλαϊκή στάση, αλλά δεν θα ονομάζονται τρόικα. Ποιοι είναι οι «θεσμικοί εταίροι»; Μα ακριβώς οι ίδιοι που απάρτιζαν την τρόικα, δηλαδή η ΕΚΤ και το ΔΝΤ ή για να το πούμε με τα λόγια του Τσίπρα: «Θα πρέπει να είμαστε σε επικοινωνία και με το ΔΝΤ και την ΕΚΤ».

    Το μόνο αποτέλεσμα, λοιπόν, ήταν ότι «άλλαξε ο μανωλιός και φόρεσε τα ρούχα του αλλιώς». Η κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ την Δευτέρα θα υπογράψει το νέο μνημόνιο και ακολούθως θα το φέρει στην Βουλή για κύρωση, γιατί όπως ευθαρσώς δήλωσε «δημοψηφίσμα τέλος! Ούτε σκέψη», με την δικαιολογία ότι έχει νωπή λαϊκή εντολή. Η διαφορά από τη νουδούλα ποια είπαμε ότι είναι;

    Σχετικά με τα νέα ονόματα μνημονίου και τρόικας, το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

    "Οι τροϊκανοί συνεχίζουν να μας εξουσιάζουν με το νέο τους όνομα (”εκπρόσωποι θεσμικών οργάνων”)

    Οι τοκογλύφοι δανειστές επιβάλλουν τους όρους του νέου καταστροφικού μνημονίου και ο Τσίπρας διαλέγει το νέο του όνομα. Οι τροϊκανοί συνεχίζουν να μεταχειρίζονται την Ελλάδα ως προτεκτοράτο, αλλά θα τους αποκαλούμε πλέον "εκπροσώπους θεσμικών οργάνων". Ο Ελληνικός Λαός παραμένει δέσμιος της διεθνούς τοκογλυφίας." ΠΗΓΗ

   Οι τροϊκανοί συνεχίζουν να μας εξουσιάζουν με το νέο τους όνομα (”εκπρόσωποι θεσμικών οργάνων”)   Οι τοκογλύφοι δανειστές επιβάλλουν τους όρους του νέου καταστροφικού μνημονίου και ο Τσίπρας διαλέγει το νέο του όνομα. 
   Οι τροϊκανοί συνεχίζουν να μεταχειρίζονται την Ελλάδα ως προτεκτοράτο, αλλά θα τους αποκαλούμε πλέον "εκπροσώπους θεσμικών οργάνων"
    Ο Ελληνικός Λαός παραμένει δέσμιος της διεθνούς τοκογλυφίας.
   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο «εξισωτισμός» του Σύριζα ως προάγγελος μετασχηματισμού της Ελληνικής Κοινωνίας;

   ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ: Η ΞΑΝΘΙΑ ΑΦΕΝΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΡΝΑΚΙ
   merkel_tsipras«Στο σκοτάδι φαίνονται όλα αλλιώς Παραδείγματος χάριν  Η σκιά του ποντικού στον τοίχο μοιάζει λιοντάρι»…(Απόσπασμα από το γνωστό άσμα με τίτλο «μαύρα μεσάνυχτα»)  πηγη

   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΣΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ! Η ΤΡΟΙΚΑ ΦΕΥΓΕΙ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ INSTITUTIONS (ΘΕΣΜΙΚΟΙ)!


   Ένας από τους όρους του νέου (αντιμνημονιακού…) Μνημονίου, που είναι επί θύραις, είναι και η κατάργηση της τρόικα. Οι Τσιπροκαμμένοι επέμεναν σ’ αυτό τον συγκεκριμένο όρο, για προφανείς συμβολικούς-προπαγανδιστικούς λόγους, επειδή η τρόικα είχε ταυτιστεί με τους δυνάστες του ελληνικού λαού. Στα μυαλά των (άφθονων…) αφελών βεβαίως, γιατί η τρόικα αποτελείτο από απλούς υπαλλήλους των διεθνών τοκογλύφων, που απλώς και μόνον μετέφεραν τις άνωθεν εντολές στους ντόπιους υπαλλήλους της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

   Τώρα, στη θέση της «τρόικα», έρχονται οι «Institutions», δηλαδή, «θεσμοί» ή «θεσμικά όργανα».

   Αυτό προκύπτει από τις ανακοινώσεις για τη συμφωνία Ντάισελμπλουμ-Τσίπρα, όπου αναφέρεται ότι «τα θεσμικά όργανα θα συνεργαστούν με τις ελληνικές Αρχές, προκειμένου να ξεκινήσουν εργασίες με σκοπό την τεχνική αξιολόγηση του κοινού εδάφους μεταξύ του τρέχοντος προγράμματος και των σχεδίων της ελληνικής κυβέρνησης, ώστε να διευκολυνθούν οι συζητήσεις στο Eurogroup της Δευτέρας, 16 Φεβρουαρίου».

   Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την νέα… μασκαρεμένη (Απόκριες έρχονται άλλωστε…) τρόικα, θα αποτελούν οι Ντ. Κοστέλλο από την Κομισιόν, Κ. Μαζούχ από την ΕΚΤ και Ρ. Γκογιάλ από το ΔΝΤ.

   (ΥΓ): Κοροϊδάρες, που παίρνατε  ανάσες αξιοπρέπειας στο Σύνταγμα και αλλού, βοήθειά σας!   πηγη

   Ο ΟΟΣΑ έρχεται στην Ελλάδα για να επιτηρεί την κυβέρνηση

   «Η νέα κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να πραγματοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η Ελλάδα» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στις κοινές δηλώσεις με τον Ανχελ Γκουρία του ΟΟΣΑ, με τον οποίο συναντήθηκε νωρίτερα. 

   «Οσα δεν τόλμησαν να κάνουν οι προηγούμενες κυβερνήσεις εμείς μπορούμε να το κάνουμε γιατί δεν έχουμε δεσμεύσεις και εξαρτήσεις. Θέλουμε να συνεργαστούμε πολύ στενά με τον Οργανισμό προκειμένου να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε τις μεταρρυθμίσεις που έχουν ξεκάθαρο κοινωνικό πρόσημο» πρόσθεσε ο έλληνας πρωθυπουργός.

   Από την πλευρά του ο κ. Γκουρία είπε ότι βρίσκεται στην Αθήνα για να συνεργαστεί με την Ελλάδα και να… βοηθήσει την χώρα. Πρόσθεσε επίσης ότι τα οφέλη της ανάπτυξης πρέπει να ωφελήσουν την πλειονότητα των Ελλήνων και όχι ολίγους.

   Άραγε ο Γκουρία του Στουρνάρα με την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ θα είναι διαφορετικός από τον Γκουρία του Βαρουφάκη;

   Τα συμπεράσματα δικά σας… πηγή

   Το 53% των Ελλήνων έδωσε εντολή: Να τελειώνουμε με το μνημόνιο

   Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί από την Τετάρτη στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας
   Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ανήκουν στο παρελθόν, όχι όμως και το Μνημόνιο που η σκιά του σκεπάζει κάθε ελπίδα ανάκαμψης στον τόπο. Το αποτέλεσμα των εκλογών δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνειών για όσους επιθυμούν να συνεχιστεί η πολιτική των τελευταίων πέντε ετών.
   Συνολικά, το 53% του Ελληνικού Λαού έδωσε ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ για ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και αναφερόμαστε όχι μόνον στο ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ αλλά στο άθροισμα όλων των πολιτικών κομμάτων που δηλώνουν ή είναι αντιμνημονιακά και αυτά είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το ΚΚΕ, οι ΑΝΕΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Τα πράγματα λοιπόν είναι απλά και το αποτέλεσμα ξεκάθαρο: Περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες επιθυμούν πλέον την ΔΙΑΓΡΑΦΗ του παράνομου χρέους. Περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες θέλουν να διώξουμε από την χώρα μας, τα κοράκια που θρέφονται από την δυστυχία μας.
   Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τους πολιτικούς σχηματισμούς όταν ο ίδιος ο λαός αναλαμβάνει την ευθύνη και μάλιστα εν μέσω μιας πρωτοφανούς κινδυνολογίας από την προηγούμενη συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου. Οι Έλληνες απάντησαν στον φόβο με την επιλογή της αποδέσμευσης από τους διεθνείς τοκογλύφους. Απέρριψαν τις απειλές και τους εκβιασμούς και απαιτούν αλλαγή πλεύσης.
   Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ΚΑΘΗΚΟΝ απέναντι – όχι μόνο στους ψηφοφόρους της, αλλά στο 53% του Ελληνικού λαού! Η συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής με οποιαδήποτε μορφή ή ονομασία, ισοδυναμεί με ΠΡΟΔΟΣΙΑ της λαϊκής ετυμηγορίας. Δεν θα υπάρξει ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ για την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα να μην υλοποιήσει την επιθυμία της πλειοψηφίας των Ελλήνων. Νίκος Κωνσταντίνου

   ΟΙ ΠΑΣΟΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΤΗ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ 20 ΝΕΟΥΣ!   Την επομένη των  συνήθων δηλώσεων του νέου πρωθυπουργού mister Tsipra, περί κατάργησης των συμβούλων των υπουργών και των μετακλητών υπαλλήλων των βουλευτών (απ’ αυτές που κάνουν όλοι οι πρωθυπουργοί τις πρώτες ημέρες της διακυβέρνησής τους και στις προγραμματικές τους δηλώσεις, αλλά στην πορεία τις… ξεχνάνε), ήρθε η (επίσης συνήθης ) διάψευσή τους.

   Έτσι, τη δημιουργία… πολιτικού γραφείου που θα «βοηθά» το έργο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης αποφάσισε η κυβέρνηση, στο οποίο θα διοριστούν 20 συριζαίοι! Εκ των οποίων, οι δέκα θα είναι μετακλητοί διοικητικοί υπάλληλοι, οι πέντε σύμβουλοι-ειδικοί συνεργάτες και οι άλλοι πέντε υπάλληλοι του Δημοσίου ή νομικού προσώπου του δημόσιου τομέα.

   Μάλιστα, εξεδόθη και το σχετικό ΦΕΚ, το οποίο υπογράφουν ο  φρούραρχος Δραγασάκης και ο Γιάνης (προσοχή, με ένα νι…) Βαρουφάκης.

   Περαστικά σε όσες κοροϊδάρες πίστεψαν τους Τσιπραίους, όπως παλαιότερα είχαν πιστέψει και τους Παπαντρέηδες, Καραμανλήδες, Σημίτηδες και δε συμμαζεύεται!  ethnikismos.net   Κουρέλι το κατηγορητήριο: Παραδοχή από το «Ποντίκι» πως η δίκη της Χρυσής Αυγής τινάχτηκε στον αέρα!

   Όταν οι φανατικοί πολέμιοι της Χρυσής Αυγής, όπως η εφημερίδα "Ποντίκι" που πολλάκις έχει ρίξει τόνους λάσπη εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών παραδέχονται πως το κατηγορητήριο είναι σαθρό και ανυπόστατο και θα καταρρεύσει άμεσα στην ακροαματική διαδικασία, εμείς δεν έχουμε τίποτα παραπάνω να προσθέσουμε.
   Παραθέτουμε αυτούσια την εν λόγω ανάλυση που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα "Ποντίκι":
   Στον αέρα η δίκη της Χρυσής Αυγής - Μια σοβαρή παράλειψη στην ογκώδη δικογραφία μπορεί να βγάλει άκυρο το κατηγορητήριο
   Μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις ενδέχεται να βρεθούν οι δικαστές της πολύκροτης υπόθεσης σχετικά με την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, εξαιτίας μιας σημαντικής παράλειψης στην ογκώδη δικογραφία, αφού έχει παραλειφθεί η κατηγορία για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης και υπάρχουν μόνο οι κατηγορίες για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

   ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!: Ελευθέριος Συναδινός: Η Γερμανία μας χρωστά, δεν της χρωστάμε! 3 ΒΙΝΤΕΟ


   Να σωπάσουν τα «ορφανά» του μνημονίου που κατέστρεψαν Λαό και Πατρίδα
   Ένα πολύ γνωστό ρητό λέει: «εκεί που ευημερούν οι αριθμοί υποφέρουν οι άνθρωποι». Όταν μάλιστα υποφέρουν και οι αριθμοί, τότε τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Αυτό συμβαίνει στη μνημονιακή Ελλάδα, όπου ούτε οι αριθμοί μπορούν να κρύψουν την τραγική κατάσταση της Χώρας και του Λαού της.
   Οι κυβερνήσεις Παπανδρέου – Παπαδήμου – Σαμαρά, οι οποίες διαχειρίστηκαν τη μνημονιακή κατοχή, έκαναν κάτι πολύ χειρότερο από το να μην μπορούν να ερμηνεύσουν την απελπισία, την οργή και το αδιέξοδο του Ελληνικού Λαού. Μην έχοντας την παραμικρή επαφή με τη σκληρή κοινωνική πραγματικότητα και με την καθημερινή ζωή των Ελλήνων, ταυτίστηκαν σε εξοργιστικό βαθμό με τις αδίστακτες και ανάλγητες επιθυμίες των ξένων τοκογλύφων, στους οποίους δεν έφερναν την παραμικρή αντίρρηση. Μάλιστα, οι πιο θρασείς και προκλητικοί απ’ αυτούς προκαλούσαν την αηδία και τη μήνη των Ελλήνων με τις απίστευτα εμετικές και δουλοπρεπείς δηλώσεις τους, όπως «το μνημόνιο είναι ευτυχία για τον Τόπο», «και να μην υπήρχε μνημόνιο έπρεπε να το εφεύρουμε», «είμαι ο μνημονιακότερος των βουλευτών», «καλώς τους! Μας λείψατε!» (απευθυνόμενος στους εκπροσώπους της Τρόικα), «αν δεν μπορέσετε να χωνέψετε τα μέτρα πιείτε μια γκαζόζα» και άλλες παρόμοιες αθλιότητες.
   Μετά από το εκλογικό αποτέλεσμα δεν δίστασαν να μιλήσουν για «αχαριστία» των πολιτών, η οποία θα εκθέσει την Πατρίδα σε κίνδυνο! Φαίνεται ότι κλεισμένοι στον μικρόκοσμο της «σνομπ» αντιλαϊκής αισθητικής τους δεν ήταν σε θέση να αντιληφθούν ότι ο άνεργος, ο φτωχός, ο πεινασμένος, ο άστεγος όλοι όσοι βρίσκονται στα πρόθυρα της απόλυτης εξαθλίωσης και εξαΰλωσης, προτιμούν την αβεβαιότητα του κινδύνου από τον σίγουρο θάνατο. Επί χρόνια οι διαχειριστές της μνημονιακής πολιτικής έπαιξαν αμέριμνα και ανεύθυνα με τις ζωές μας, κουνώντας με αλήτικη συμπεριφορά το δάχτυλο προς τον Ελληνικό Λαό, που δεν μπορούσε να αντιληφθεί το βάθος της «μεγαλοφυΐας» τους. Τώρα, συνθλιμμένοι και άξιοι περιφρόνησης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών, μπορούν να παίξουν με κάτι άλλο…
   Ας καθίσουν στην ανυπαρξία τους και στην οριστική πολιτική σύνταξη και ας αντιληφθούν ότι δεν δικαιούνται να κάνουν αντιπολίτευση. Για τις επερχόμενες «πιρουέτες» κι εναλλαγές στα λεγόμενα και τις πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ, ο μόνος κομματικός φορέας που έχει το ηθικό και πολιτικό δικαίωμα και πλεονέκτημα να κάνει Εθνική και Κοινωνική αντιπολίτευση είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.  Γιώργος Μάστορας
   Ο αδίστακτος Σαμαράς θέλει να κουβαλήσει κλακαδόρους στην επόμενη Κ.Ο της Ν.Δ.   Τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα το σενάριο ότι η επόμενη συνεδρίαση της Κ.Ο της Ν.Δ δεν θα γίνει στη Βουλή, όπως πάντα συνέβαινε μέχρι τώρα, αλλά στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού! Αρκετοί βουλευτές διαμηνύουν ότι δεν θα επιτρέψουν να συμβεί κάτι τέτοιο, ακριβώς επειδή θέλουν να αποφύγουν τους κλακαδόρους του Σαμαρά, τους οποίους θεωρούν ως σίγουρο ότι θα καλέσει.
   Δεν μπορούν ακόμα να ξεχάσουν τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν το βράδυ των εκλογών, όταν παρά το βαρύ κλίμα που δημιούργησε η συντριβή της Ν.Δ, εν τούτοις, υπήρξαν ορισμένοι χειροκροτητές του Σαμαρά στο Ζάππειο, οι οποίοι προκάλεσαν τη γενική θυμηδία στα τηλεοπτικά πάνελ με τη γελοία εικόνα που δημιουργήθηκε.
   Ήδη τα πράγματα αρχίζουν να ζορίζουν ολοένα πιο πολύ για τον ευρισκόμενο σε πλήρη ασυναρτησία σκέψεων και λόγων πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος βλέπει πλέον ακόμα και την ηγεσία της ΟΝΝΕΔ να αδειάζει αυτόν και τους αυλικούς του. Συν τοις άλλοις, αυξάνονται σε καθημερινή βάση ο αριθμός των στελεχών της ΝΔ, τα οποία άμεσα αμφισβητούν είτε την πολιτική γραμμή που ακολούθησε είτε πολύ χειρότερα τον ίδιον. Με δεδομένη την απληστία, την εκδικητικότητα, τη μεγαλομανία και τη μικροψυχία του ανεκδιήγητου αυτού καταστροφέα του Τόπου θα έχει πολύ ενδιαφέρον η αντίδρασή του στην επιχείρηση εκπαραθύρωσής του από την αρχηγική καρέκλα, όταν αυτή εκδηλωθεί ευθέως.  Γιώργος Μάστορας   Παραπάνω από 1 στους 4 Έλληνες ήταν επίσημα άνεργοι τον Νοέμβριο: Ιδού οι «επιτυχίες» Σαμαρά

   Παραπάνω από 1 στους 4 Έλληνες είναι επισήμως άνεργοι, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Αρχή. Συγκεκριμένα, για τον Νοέμβριο του 2014 η ανεργία έφτασε στο 25,8%, δείχνοντας την τεράστια έκταση του προβλήματος. Μάλιστα, τα πρωτεία στην περιοχή με τη μεγαλύτερη ανεργία πήρε αυτή τη φορά η Αττική, παίρνοντας τη σκυτάλη από τη συνήθη «πρωταθλήτρια» Περιφέρεια Μακεδονίας – Θράκης, δείχνοντας έτσι  το τραγικό μέγεθος της κατάστασης στην πιο πολυπληθή περιοχή της Χώρας.
   Ενδιαφέρον, επίσης, παρουσιάζει το γεγονός ότι από τον Σεπτέμβριο του 2014 και μετά παρατηρείται μόνιμη μείωση της εργασιακής απασχόλησης. Στο σύνολο των καταγεγραμμένων εργαζομένων τον Νοέμβριο του 2014 (3.538.308 άτομα) διαπιστώθηκε μείωση κατά 27.020 άτομα, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, κάτι που δείχνει την ανοδική πορεία της ανεργίας. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο τραγικά, αν σκεφτούμε ότι υπάρχουν χιλιάδες άνεργοι οι οποίοι δεν φαίνονται στα χαρτιά και δεν είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ, γεγονός το οποίο εκτοξεύει κατά πολύ το 25,8% που επισήμως φαίνεται ως αριθμός των ανέργων.
   Την ίδια εποχή, βεβαίως, που επίσημα 1 στους 4 Έλληνες είναι άνεργος, ο ανεκδιήγητος, ανεπρόκοπος, παθολογικά ψεύτης και καταστροφέας της Χώρας Αντώνης Σαμαράς συνέχιζε να παραμυθιάζει τους Έλληνες, δίχως την παραμικρή αιδώ. Παίρνοντας κι αυτός τη σκυτάλη από τον Τζέφρυ και τον Παπαδήμο κατάφερε να αυξήσει τους δείχτες της ανεργίας, δείχνοντας τη συνειδητή ανικανότητά του. Ένας θλιβερός τύπος, που κατέστρεψε τη Χώρα, ξεπούλησε τη δημόσια περιουσία της, φτωχοποίησε στο έσχατο σημείο τους Έλληνες, φυλάκισε τους πολιτικούς του αντιπάλους για ψηφοθηρικούς λόγους και που μέσα στην ασταθή ψυχική του ισορροπία ίσως να ήθελε να αφήσει το στίγμα του ως ένας σύγχρονος Ηρόστρατος. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ   ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ
   συριζα (2)

   Η πρώτη παραίτηση κομματικού στελέχους σημειώθηκε από το κυβερνών κόμμα. Ο Νίκος Σαμανίδης, παραιτήθηκε από την θέση του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος στην Α’ Θεσσαλονίκης. Κράτησε ωστόσο την ιδιότητα του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

   ΄Οπως ο ίδιος υποστήριξε, η παραίτησή του υπεβλήθη επειδή «υπάρχει μια υστέρηση στις διαδικασίες του κόμματος και προεκλογικά και μετεκλογικά». ΄Οπως είπε «το κόμμα οργανωτικά έχει μείνει πίσω. Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση από πλευράς μου ότι πρέπει να προσεχτεί η δημοκρατία και η συλλογικότητα εντός του κόμματος. Αυτό είναι το μήνυμα».

   Αρνείται δε ότι η παραίτησή του έχει σχέση με το γεγονός ότι δεν πήρε κάποια κρατική θέση στην Θεσσαλονίκη, όπως ακούστηκε. «Δεν πρόκειται να πάω σε κανένα πόστο. Είμαι φανατικός του κόμματος. Εγώ θα μείνω στο κόμμα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Γι’ αυτό πρέπει να προσεχθούν και ορισμένα πράγματα μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ. Χωρίς κόμμα που θα λειτουργεί συλλογικά και δημοκρατικά, το εγχείρημά μας θα είναι κουτσό».

   Μπορεί η Ελπίδα να έρχεται όπως διατείνονται στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τα στελέχη τους άρχισαν να την κάνουν νωρίς- νωρίς, πριν καν κλείσει μήνα η κυβέρνηση. ΠΗΓΗ


   Όταν η Μάνδρου συνάντησε τον Ηλία Κασιδιάρη
   Μια αποκλειστική καταγραφή σας έχουμε από τις στιγμές δόξας που έζησαν σήμερα το πρωί τα Δικαστήρια της οδού Ευελπίδων.
   Πάντοτε συνεπής επαγγελματίας, η γνωστή δικαστική ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ Ιωάννα Μάνδρου αψήφησε το δριμύ ψύχος και, τυλιγμένη στη μανταρινί γούνα της, εμφανίστηκε στο δεύτερο όροφο του κτιρίου 6 για  να πιει τον πρωινό καφέ της σε κάποιο ανακριτικό γραφείο.
   Προς μεγάλη της έκπληξη ωστόσο, αντίκρισε στο βάθος του διαδρόμου τον Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη να εξέρχεται αγέρωχος του ανακριτικού γραφείου.
   Μάταια ο εκπρόσωπος του Τύπου της Χρυσής Αυγής περίμενε την «αμερόληπτη» ρεπόρτερ να τον πλησιάσει για να του πάρει κάποια δήλωση. Τα όσα είχε να πει ο παρανόμως προφυλακισμένος Βουλευτής δεν θα ηχούσαν ευχάριστα στα αυτιά των αφεντικών της, οπότε η Μάνδρου συνέχισε να χτυπά μία-μία τις πόρτες των ανακριτικών γραφείων.
   Ωστόσο, η βραχύτατη παραμονή της σε καθένα εξ αυτών, διάρκειας μόλις λίγων δευτερολέπτων, δείχνει ότι μάλλον δεν την υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη ευχαρίστηση. Όπως όλο και περισσότεροι δημοσιογράφοι αναγκάζονται να ομολογούν, η δίκη της Χρυσής Αυγής είναι στον αέρα και οι... ευτυχισμένες μέρες της "παράγκας Μπάμπη" έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. ΠΗΓΗ

   ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!

   Αυτές τις μέρες θα πληροφορηθούμε το όνομα του νέου προέδρου της «δημοκρατίας» τους, που αναμένεται να εκλεγεί με διακομματική συναίνεση των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου (καθώς φαίνεται και της νουδούλας…) και θα αντικαταστήσει τον πρόεδρο Κάρολο. Όμως, τι μισθό θα παίρνει ο όποιος νέος πρόεδρος, δεδομένου ότι ο πρόεδρος Κάρολος –συμμεριζόμενος το δράμα του ελληνικού λαού- έχει αποποιηθεί του μισθού του, όπως ανακοίνωσε πομπωδώς το 2012; Ή μήπως δεν τον έχει αποποιηθεί; Γράφει σχετικά ο (πάντα καλά πληροφορημένος – εκ των έσω…) «Βηματοδότης»:

   «Ο μισθός του Προέδρου

   Θυμάστε που το 2012 έγιναν ανακοινώσεις έξω από το Προεδρικό Μέγαρο ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποποιείται λόγω οικονομικής κρίσης τον μισθό του. Ε, λοιπόν, σας πληροφορώ ότι δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Σύμφωνα με τον Ν4081/12 ο Πρόεδρος αποποιείται τα έξοδα παραστάσεως που ανέρχονταν σε 6.240 ευρώ μηνιαίως. Όχι όμως και τον μισθό του…».    Τα συμπεράσματα δικά σας!  πηγη
   FREE HELLAS web Radio

   ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


   ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

   ΣΥΡΙΖΑ 2170929999091988432

   Δημοσίευση σχολίου

   Translate

   ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

   SOCIAL

   ΤΩΡΑ

   ΑΡΘΡΑ

   ΔΗΜΟΦΙΛΗ

   Widget by:Blogger Tips
   Pro Blogger Tricks
   Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

   ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

   ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

   Delivered by FeedBurner

   ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
   Recommended Post Slide Out For Blogger

   ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

   Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

   You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

   item