Widgets

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ούτε με τους τοκογλύφους, ούτε με τους μπολσεβίκους!


Η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι μία ψήφος ξεκάθαρη. Είναι μια ψήφος υπερήφανη, ψήφος για την Πατρίδα, που δεν δίνεται ούτε στους τοκογλύφους του μνημονίου της Ν.Δ., ούτε στους μπολσεβίκους του εθνομηδενισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

Ψηφίστε Χρυσή Αυγή για να μη προδοθείτε και πάλι από τους ψεύτες και τους επαγγελματίες απατεώνες της πολιτικής.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

xryshaygh.com


Πιστεύω στην Ελλάδα - Ψηφίζω Χρυσή Αυγή
Πιστεύω στην Ελλάδα - Ψηφίζω Χρυσή Αυγή

Με εκβιασμούς, φόβο ή ακόμα και ψεύτικες ελπίδες, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ προσπαθούν να διασώσουν το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα στο οποίο ανήκουν. Καλλιεργούν την πόλωση και την τρομοκρατία στους Έλληνες ώστε να τους πείσουν ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Δυστυχώς όμως για κείνους και ευτυχώς για τον Ελληνισμό, σήμερα υπάρχει ένα πραγματικά ασυμβίβαστο Κίνημα με ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι δεν λυγίζουν μπροστά στην αμαρτωλή τους εξουσία.

Υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΦΩΝΗ που είναι και η μεγάλη ελπίδα Αντίστασης σε τοκογλύφους και μπολσεβίκους.

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ: Μαυρίστε τον εθνομηδενισμό της αριστεράς. Μαυρίστε τις ψεύτικες υποσχέσεις των «σοσιαλιστών» με τις μεγάλες καταθέσεις και τις μετοχές.

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΝΔ: Μαυρίστε τους όψιμους «αντικομμουνιστές, τους πατριδοκάπηλους παλιάτσους της χαζοδεξιάς που μόλις χθες θυμήθηκαν την λαθρομετανάστευση και τον «κομμουνιστικό κίνδυνο».

ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα της Πατρίδας. Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να γκρεμίσει την Δικτατορία των διεφθαρμένων.

Στις 25 Ιανουαρίου ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ – Δυναμώνουμε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα για να ανακαταλάβουμε την Πατρίδα μας από τους προδότες και τους κλέφτες.

Στις 25 Ιανουαρίου όσοι ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ στην Ελλάδα, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Νίκος Κωνσταντίνου

xryshaygh.com


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2015. Τα προεκλογικά έντυπα του κινήματος σε μορφή PDF.

Φώναξε: «Χρυσή Αυγή»


Φώναξε: «Χρυσή Αυγή»

Μπορεί να μην χρειάζεται η εισαγωγή, αλλά θα το πω μια και καλή, για να συνεννοηθούμε: Ψηφίζω ΚΑΙ στηρίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ωραία. Το είπα. Και τώρα μπορεί η Αντιτρομοκρατική να μπουκάρει, να αδειάσει στο πάτωμα τα συρτάρια της ντουλάπας μου, να μαζέψει καμιά εκατοστή κούτες απ’ ό,τι της γυαλίσει προς εξέταση, να σπάσει τους κουμπαράδες με τα φραγκοδίφραγκα των παιδιών μου, και να μου στείλει και τίποτε μυστήριους με το μαλλί τάχαμου μοϊκάνα να πιάνουν στασίδι από το χάραμα έξω απ’ το σπίτι μου.

Λοιπόν, συνέβη κι αυτό, μερικούς μήνες πριν, ένα χρόνο και, για την ακρίβεια. Και τρόμαξα. Πολύ. Όχι για τα πεταμένα πράγματα, για την παραβίαση της ζωής μου, για το αγρίεμα των ανήλικων παιδιών μου. Αλλά για τους τύπους που πήγαιναν τον πατέρα των παιδιών μου σαν το λιοντάρι στο κλουβί, με τις χειροπέδες στα χέρια. Και για το άδικο, γι’ αυτά τα δυο.

Λοιπόν, τρόμαξα. Και θύμωσα. Και έκλαψα. Πολύ. Και πέρασα νύχτες παγωμένη, με τα μάτια να κοιτάζουν το σκοτάδι. Κι έκανα ατελείωτα δρομολόγια με καλούς φίλους και καλούς συγγενείς (που φάνηκαν μάγκες και παλικάρια στα δύσκολα), κι έχασα εκατομμύρια εργατοώρες πηγαίνοντας πάνω-κάτω, πάνω-κάτω, χωρίς αιτία, γιατί έτσι το θέλησε ο Σαμαράς και το παρεάκι του Μαξίμου. Κι έχασε και η Πατρίδα (δηλαδή κι εσύ), απ’ όσα είχε κι έχει να δώσει στην Πατρίδα και σε σένα ο Αρχηγός, κι ο συναγωνιστής μου κι οι συναγωνιστές μας.

Κι αφού έγιναν όλα αυτά, και με τρόμαξαν, και μ’ έκαναν να κλαίω, κι εγώ, και τα παιδιά και τα σόγια και οι φίλοι. Μάντεψε. Η μάλλον, Κοίταξε.

Είμαστε εδώ. Στη Χρυσή Αυγή.

Σταθήκαμε απέναντι στους αέρηδες. Ισιώσαμε τα πανιά μας. Μαζέψαμε τον θυμό μας και τη στενοχώρια μας και τα κάναμε ΚΑΤΙ. Αντί να μουρμουρίζουμε και να παραπονιόμαστε και να καταριόμαστε τα σκοτάδια, καταπώς έγραφαν οι μιλιταίρ τσάντες μας, όταν ήμασταν δεκάξι, κάναμε αυτό:

Ανάψαμε μισό εκατομμύριο λαμπάδες ίσαμε το μπόι της Ελλάδας, γιατί ΝΑΙ, τόσο θάρρος θέλει, για να πάρεις τα πόδια σου, να μπεις πίσω από το άθλιο  παραβάν της άθλιας «δημοκρατίας» που δεν ανέχεται άλλη γνώμη από αυτή του Σαμαρά, και να ρίξεις το χαρτάκι που γράφει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μες στο κουτί με το χαμόγελο. Τόσο απλό.

Μην μου λες λοιπόν ότι φοβάσαι. Πες πως προτιμάς να πεθάνεις ταπεινωμένος από τον  γκαβό (ζητώ συγγνώμη από όλους τους υπολοίπους γκαβούς πλην Σαμαρά) που δίνει εντολές στον Παναθηναϊκάκια να σε (#@%). Πες στο: Προτιμώ να @#% την Πατρίδα και το σόι μου η Μέρκελ, ο Βενιζέλος κι ο Σαμαράς. Αλλά μην μου λες ότι φοβάσαι.

Εμείς οι Χρυσαυγίτες ζήσαμε τον φόβο, κι είμαστε εδώ. Με το κεφάλι ψηλά, με το κεφάλι σοφότερο, ναι, όταν χρειάζεται και με την γλώσσα έξω, στο πολιτικάντικο σκυλολόι των υποκριτών, των κλεφτών και των ψευτών.

Λάκισαν, θα πεις, δυο απ’ τους πρώτους δεκαοχτώ. Δες τους και πες στον εαυτό σου αν τους μοιάζεις. Αν τους μοιάζεις , ώρα καλή. Λυπάμαι, αλλά δεν σε λυπάμαι.

Αν όμως μοιάζεις σε κάποιον έστω  από τους δεκάξι  που έμειναν, η θέση σου είναι μαζί μας και πουθενά αλλού. Δεν χρειάζεται να μπεις στην φυλακή. Δεν χρειάζεται καν να μείνεις κλεισμένος στο σπίτι, ή με το χανζαπλάστ στο στόμα (με εντολή Σαμαρά). Μόνο να πας στις 25, μια βδομάδα και λίγο από σήμερα, και να ψηφίσεις τους μόνους που στάθηκαν όρθιοι για σένα.

Τα γράφω αυτά, μιας και είμαστε στην αρχή της χρονιάς, και είμαστε λίγο πριν τις εκλογές, και βλέπω τα ποσοστά των αναποφάσιστων που κοντεύουν να βγάλουν αυτοδυναμία, κι ακούω την δικαιολογία πως «ο κόσμος φοβάται να πει ότι ψηφίζει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Και παρότι δεν μου αρέσει καθόλου να γράφω με κεφαλαία, θα το πω μεγαλοφώνως και κεφαλαιογράμματα:

ΜΗΝ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ-ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ

Ψηφίζω Χρυσή Αυγή για χίλιους δυο λόγους. Τους βασικούς θα τους διαβάσεις στο Πρόγραμμά μας. Αυτοί είναι μερικοί επιπλέον:

Για να μην φοβάσαι, εσύ ο φοβισμένος, να βγεις από την πόρτα σου.
Για να μπορείς να μιλάς Ελληνικά με τα παιδιά σου, τον παπά, τον δάσκαλο και τον μπακάλη της γειτονιάς σου.
Για να παίρνεις το ταίρι σου αγκαλιά και να κοιτάτε μαζί το φεγγάρι χωρίς το φόβο του εισαγόμενου συμπλεγματικού με το γιαταγάνι.

Γιατί πιστεύω ότι σαν Έλληνας που είσαι, σου αξίζει να ζεις με αξιοπρέπεια, με μπόλικα κεραμίδια πάνω απ’ το κεφάλι σου, και μια δουλειά που να έχει νόημα κι αποτέλεσμα.
Γιατί πιστεύω ότι οι ελαιώνες και τα δάση με τις βελανιδιές και τα πουρνάρια, τους κέδρους και τις οξιές, και οι απέραντες θάλασσες όπου σάλπαρε ο Οδυσσέας, δίδαξαν οι Κένταυροι και χόρεψαν οι Νύμφες δεν είναι παραμύθια μα υπάρχουν σε ένα σύμπαν τόσο μικρό και τόσο μεγάλο όσα τα μόρια του σώματός σου.

Για ακόμη περισσότερους λόγους στηρίζω την Χρυσή Αυγή.
Γιατί είναι η μόνη αληθινή. Ξέρεις άραγε πόσο δρόμο και πόσο κουράγιο θέλει η Αλήθεια;
Γιατί ξέρω πού βρίσκομαι με την Χρυσή Αυγή.

Γιατί μπορώ να λέω τις σκέψεις μου ανοιχτά, να διαφωνώ, να συμφωνώ, να προχωρώ μαζί της.
Γιατί γράφω στα μετερίζια της κάμποσα χρόνια, πολλά και διαφορετικά, κι ο Αρχηγός δεν με λογόκρινε ποτέ.
Γιατί, γιατί, γιατί…
Πίστεψε, λοιπόν, και μη φοβάσαι.

Κάνε να βγει η ψυχή τους απ’ τον φόβο. Κάνε τους να μετανιώσουν που σου βγάζουν κάθε μέρα την ψυχή, φόρο το φόρο το μισθό, κόψιμο το κόψιμο τη σύνταξη , και φέτα-φέτα το πιο ακριβό, τα όνειρά σου για τη Ζωή σε τούτη την υπέροχη Πατρίδα.
Κάντε τους να τους βγει η ψυχή, λοιπόν!

Ένα από τα πολύ καλά συνθήματα αυτών των εκλογών, ένα από τα δυο αγαπημένα μου, είναι αυτό: “Ήρθε η ώρα να φωνάξεις-Χρυσή Αυγή, η φωνή σου”.
Εμπρός λοιπόν! Δείξε πως ζεις!

Φώναξε δυνατά και κάνε τους να φύγουν. Φώναξε με την αληθινή φωνή σου.

Φώναξε: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΠΑ

xryshaygh.com

Μία δίκη, ο Θανάσης Βέγγος, οι «τρελές σφαίρες» και τα «σαμάρια του Σαμαρά» - του Ηλία Κασιδιάρη


Μία δίκη, ο Θανάσης Βέγγος, οι «τρελές σφαίρες» και τα «σαμάρια του Σαμαρά» - του Ηλία Κασιδιάρη


Η δίκη της περασμένης Τρίτης εξελίχθηκε ομαλά σε γενικές γραμμές, αν εξαιρέσουμε την πρωτοφανή απόφαση, τα ψέμματα και τις φαιδρότητες που εκστόμιζαν ακατάπαυστα οι κατηγορούμενοι και οι συνήγοροί τουςΣε κάποια σημεία μάλιστα, ήταν τόσο αστείοι οι ισχυρισμοί τους, που ανάγκασαν εμένα και τον δικηγόρο της πολιτικής αγωγής κο. Αντωνιάδη να αναφερθούμε σε κωμικές ταινίες του εγχώριου και του ξένου κινηματογράφου για να τους απαντήσουμε.

Πιο συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της «Εφ.Συντ.» επέμενε πως δεν είναι δυνατό να έκανα πλάκα και να αναπαριστούσα μία παρωδία, απ’ την στιγμή που στο επίμαχο βίντεο έπεφταν μπουνιές. Τότε αναγκάστηκα να του απαντήσω πως οι μπουνιές του βίντεο ήταν ίδιες με αυτές που έτρωγε ο Θανάσης Βέγγος στην περίφημη ταινία «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», όπου ο αγαπημένος ηθοποιός υποδύεται τον διαιτητή πυγμαχίας. Ο δικηγόρος αντέτεινε ότι: «εδώ τον άλλο τον πατάνε κάτω», για να του απαντήσω: «όπως ακριβώς ο Θανάσης Βέγγος στην ίδια ταινία πατάει κάτω τον ηθοποιό που υποδύεται τον πυγμάχο και μετράει 1,2,3,4,5 και πέντε-δέκα» (η συγκεκριμένη σκηνή λέει πολλά στους φίλους του παλιού, καλού ελληνικού κινηματογράφου).  Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος Ψαρράς πρόβαλε τον εξής συγκλονιστικό ισχυρισμό: «δεν μπορεί να πρόκειται για παρωδία, αφού στο τέλος της ταινίας ο πρωταγωνιστής (σημ. ΗΚ: που υποδύεται τον βιαστή Χάρη Σταυρόπουλο) πέφτει από το μπαλκόνι και αυτοκτονεί»Απάντηση σε αυτό το πραγματικά ρηξικέλευθο επιχείρημα έδωσε ο δικηγόρος μου κος. Αντωνιάδης, υπενθυμίζοντας την περίφημη σκηνή από τις «Τρελές σφαίρες» με τον Λέσλι Νίλσεν, όπου ο πρωταγωνιστής πέφτει από το μπαλκόνι, σκοτώνεται, τον πατάνε αυτοκίνητα, φορτηγά, ένας οδοστρωτήρας και στο τέλος περνά από πάνω του ένας τσούρμο που κάνει παρέλαση.

Όπως καταλάβατε αντιμετωπίζω με χιούμορ την όλη ιστορία. Τι άλλο μπορώ να κάνω, από την στιγμή που βλέπω οικογενειακές μου στιγμές να γίνονται φέιγ-βολάν και να μοιράζονται παράνομα στον Τύπο από αστυνομικές και ανακριτικές αρχές... στη συνέχεια να δημοσιεύονται χωρίς την έγκρισή μου από έναν επαγγελματία υβριστή της Χρυσής Αυγής, που με παρουσιάζει σαν «βασανιστή» και «τρελό»... έπειτα ένα βίντεο-παρωδία από cult ελληνική ταινία της δεκαετίας του ’80 να εμφανίζεται ως προετοιμασία για βασανιστήρια στο Γκουαντάναμο... κατόπιν μηνύσεώς μου,ο εισαγγελέας της έδρας να κατακεραυνώνει τους υβριστές και να προτείνει την ενοχή τους για όλα τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται, τεκμηριώνοντας απόλυτα το σκεπτικό του. Και στο τέλος να έρχεται η εξής πρωτοφανής απόφαση: αθώοι οι κατηγορούμενοι γιατί τα προσωπικά μου δεδομένα δεν προέρχονται από... «αρχείο», αθώοι και για τις ύβρεις, γιατί είμαι βουλευτής, άρα ο καθένας έχει το δικαίωμα να με αποκαλεί «τρελό» και «βασανιστή».

Το κορυφαίο στιγμιότυπο της υπόθεσης βεβαίως ήταν η αγωνία της υπεράσπισης να γνωστοποιήσει στο δικαστήριο ότι αποκαλώ τον Σαμαρά «αλήτη και μαφιόζο» από το βήμα της βουλής. Λίγο αργότερα, έξω από το κτίριο, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και επίσης επαγγελματίας υβριστής της Χρυσής Αυγής, Τρίμμης, είχε έναν αποκαλυπτικό διάλογο με πολίτες. Στις διαμαρτυρίες τους και στο πιεστικό τους ερώτημα: «γιατί έθαψες το ηχητικό Σαμαρά-παναθηναϊκάκια;» τους απάντησε εν ολίγοις πως δεν δημοσιεύει υποκλοπές από διαλόγους του πρωθυπουργούΤελικά τα «μεγάλα πνεύματα συναντώνται», δηλαδή η άκρα ανθελληνική αριστερά γίνεται εύκολα ουρά και σαμάρι της σαμαρικής, μνημονιακής δεξιάς που κατέλυσε το Σύνταγμα των Ελλήνων, τις ελεύθερες εκλογές και την λαϊκή κυριαρχία, για να πλήξει τον πολιτικό αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου.

Φυλακές Κορυδαλλού,
15 Ιανουαρίου 2015

xryshaygh.com

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8075857850792768939

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item