Widgets

Η Νίκη είναι δική μας: Μας φυλακίσατε, μας φιμώσατε, θα σας νικήσουμε! - Η Χρυσή Αυγή, Ο Καρλ Γιούνγκ και το αρχέτυποΗ αποτύπωση, μέσα σε λίγες γραμμές, των εντυπώσεων για τα πεπραγμένα ενός έτους σίγουρα αποτελεί κάτι αρκετά δύσκολο. Όχι μόνον επειδή είναι δεδομένη η γραπτή ανεπάρκεια λόγω του πολύ περιορισμένου χώρου, αλλά και γιατί ακριβώς σ’ αυτές τις λίγες γραμμές αυτό, το οποίο θα παρουσιαστεί πρέπει να δείχνει, στο μέγιστο του δυνατού, την πραγματική φύση του αντικειμένου. Ακριβώς έναν χρόνο πριν γράφαμε τα εξής, για το 2013 που έφευγε και για το 2014 που ερχόταν: «Η συνέχιση του Αγώνα για την Πατρίδα και τον Λαό, για την Ελευθερία και την Δικαιοσύνη, για την Αξιοπρέπεια και τον Πολιτισμό αποτελεί μονόδρομο. Το οφείλουμε, πέρα από την συνέπειά μας στην Ιδεολογία που ενστερνιζόμαστε, στους αδίκως φυλακισμένους Συναγωνιστές μας, οι οποίοι είναι έγκλειστοι στα κελιά του καθεστώτος πασιφανώς για τις Ιδέες τους. Το οφείλουμε, όμως, και στις Ψυχές των Νεκρών Συναγωνιστών μας, του Γιώργου και του Μανώλη, των οποίων τον Αγώνα συνεχίζουμε. Για το Παρελθόν, το Παρόν και το Μέλλον, το 2014 ας δώσουμε με μεγαλύτερο σθένος την Μάχη για την Αλήθεια και το Δίκαιο!».

Έναν χρόνο αργότερα τι θα μπορούσαμε άραγε να αφαιρέσουμε από αυτά τα γραφόμενα, ως μια παρακαταθήκη για τον τρόπο σκέψης και δράσης και για το 2015; Θα μπορούσαμε, ίσως, να προσθέσουμε, αλλά σε καμία περίπτωση να αφαιρέσουμε. Γράφοντας αυτές τις γραμμές ήρθαν στο νου μου τα λόγια του κορυφαίου ψυχολόγου του 20ου αιώνος, του Καρλ Γιουνγκ, ο οποίος αναφερόμενος στον Άνθρωπο και τα κυρίαρχα στοιχεία της συμπεριφοράς του είχε γράψει τα εξής: «Μπορούμε να τον δούμε σε ένα νέο περιβάλλον που ρίχνει ένα αντικειμενικό φως στην ύπαρξή του, δηλαδή σαν ένα ον που τίθεται σε λειτουργία και κίνηση από αρχετυπικές δυνάμεις και όχι από την “ελεύθερη βούλησή του”, δηλαδή τον αυθαίρετο εγωισμό του και την περιορισμένη συνειδητότητά του. 

Θα πρέπει να μάθει ότι δεν είναι ο κύριος του σπιτιού του και ότι θα πρέπει να μελετήσει προσεχτικά την άλλη πλευρά του ψυχικού του κόσμου, η οποία φαίνεται ότι είναι ο αληθινός κυρίαρχος της μοίρας του. Γνωρίζω πως αυτό είναι απλώς ένας “ευσεβής πόθος”, η πραγμάτωση του οποίου απαιτεί αιώνες, μα σε κάθε αιώνα υπάρχουν τουλάχιστον λίγα άτομα που κατανοούν σε τι συνίσταται η αληθινή αποστολή του Ανθρώπου, και διατηρούν την παράδοσή του για τις μελλοντικές γενιές και για μια εποχή στην οποία η διορατικότητα θα έχει φτάσει σε ένα βαθύτερο και γενικότερο επίπεδο. Πρώτα, θα αλλάξει ο δρόμος λίγων, και σε μερικές γενιές θα υπάρξουν περισσότεροι. Είναι εξαιρετικά απίθανο ο γενικός νους να υποβληθεί σε μια αξιοσημείωτη αλλαγή μέσα σε αυτήν ή ακόμη και στην επόμενη γενιά, καθώς ο σημερινός άνθρωπος δείχνει να είναι εντελώς ανίκανος να συνειδητοποιήσει ότι, από μια ορισμένη άποψη, είναι ξένος προς τον ίδιο τον εαυτό του».

Αυτά τα λόγια του Γιουνγκ, γραμμένα το 1960, ουσιαστικά αποτυπώνουν το νόημα της ύπαρξης των Ανθρώπων που έχουν συνείδηση του εαυτού τους και της αποστολής τους σ’ αυτόν τον κόσμο. Ταυτόχρονα, επεξηγούν την κατάσταση «αναμονής» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ επί δεκαετίες, μέχρι να σημάνει η απαρχή του ξετυλίγματος του μίτου που οδηγεί, διαμέσου πολλών περιπετειών, στην Δικαίωσή μας. Καθορίζουν, επίσης, την διαχρονική μας στάση σ’ όσους, εχθρούς και «φίλους», μας χαρακτήριζαν «κορόιδα», τα οποία «χαραμίζουν την ζωή τους για μια χαμένη υπόθεση». Με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν «χαμένες υποθέσεις» αλλά μόνο χαμένα κορμιά, Εκείνοι που πολέμησαν, αγωνίζονται και θα συνεχίσουν να μάχονται μέχρι τέλους της βιολογικής τους ύπαρξης για όλες τις «χαμένες υποθέσεις», αποτελούν τον Ανθό του Ανθρώπινου Πολιτισμού, τον Τροχό της Ιστορικής Εξέλιξης. Είναι οι ζώσες ενσαρκώσεις της Αρετής, της Ανδρείας, της Αξιοπρέπειας, της Τιμής που τιμή δεν έχει. Είναι οι απόλυτοι και αμετάβλητοι χαρακτήρες με Καρδιά από Ατσάλι και Όνειρα από Σίδερο

Εκείνοι, οι οποίοι πρόθυμα βαδίζουν προς έναν πολύ πιθανό και πρόωρο χαμό τους, για μια Ιδέα που τους γεμίζει με ζωή αλλά και τους ξεπερνά. Αυτοί οι Άνθρωποι αποτελούν τις καλύτερες αποδείξεις του πιο ποιοτικού υλικού της Θεϊκής Δημιουργίας πάνω στην Γη, ακριβώς γιατί μένουν απόλυτα προσηλωμένοι στις Ιδέες και την Αποστολή τους, παραμερίζοντας τα οποιαδήποτε ατομικά συμφέροντα του εαυτού τους και λειτουργώντας ως έμπνευση για όλους όσοι θέλουν να διαφέρουν από το συρφετό της ισοπέδωσης, του αστισμού και του πιο χυδαίου ωφελιμισμού.

Οι Χρυσαυγίτες, Άνδρες και Γυναίκες, κινούμενοι στην ροή των ενεργειών τους από τις Αρχετυπικές Δυνάμεις του υποσυνείδητού τους, είναι Εκείνοι που ενσαρκώνουν την ελπίδα του Καρλ Γιουνγκ για την κατανόηση της Αληθινής Αποστολής του ΑνθρώπουΕκείνοι, οι οποίοι θα δείξουν τον δρόμο στους υπολοίπους. Έχοντας, λοιπόν, συνείδηση της σπουδαιότητας της ύπαρξής τους, οι Άνδρες και οι Γυναίκες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, για ένα ακόμη έτος, θα γράψουν ως πρωταγωνιστές την Ιστορία, αποδεικνύοντας ξανά ότι η Πίστη Είναι Πιο Δυνατή Από Την Φωτιά! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

xryshaygh.comΗ Νίκη είναι δική μας: Μας φυλακίσατε, μας φιμώσατε, θα σας νικήσουμε!Νέος «τσακωμός» ξέσπασε μεταξύ των μελλοντικών συγκυβερνητών της χώρας Σαμαρά και Τσίπρα, με θέμα τα debate των πολιτικών αρχηγών. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Τσίπρας ζήτησε να υπάρξουν δύο – ένα με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και ένα μεταξύ του Σαμαρά και του ίδιου – αλλά ο Σαμαράς αρνήθηκε, λέγοντας ότι δεν μιλάει με «κατ’ επάγγελμα υβριστές».
Παραλλήλως τα κομματικά επιτελεία καταστρώνουν τις επικοινωνιακές τους στρατηγικές – τακτικές, με φόντο τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, βγάζοντας στα πάνελ τους διάφορους μαϊντανούς τους, οι οποίοι αναλαμβάνουν την προώθηση των θέσεων τους και την παράλληλη αποδόμηση των αντίπαλων θέσεων.
Θα πει κάποιος ότι τα ανωτέρω είναι η ψυχή του πολιτικού αγώνα. Ορθόν, ορθότατον και η πληροφόρηση είναι όντως η ψυχή και η καρδιά της δημοκρατίας. Τι συμβαίνει, όμως, όταν τα παραπάνω δεν ισχύουν για όλους; Θεωρητικά ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία ότι τα κόμματα προβάλλονται αναλόγως του ποσοστού τους, ενώ εκτός τηλεοπτικών δεκτών η πολιτική δράση είναι εντελώς ελεύθερη για όποιον έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι.
Στο σαμαριστάν, τα παραπάνω που είναι αυτονόητα για ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο και τα τηρούν ακόμα και τριτοκοσμικές χώρες, δεν εφαρμόζονται. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή πηγαίνει στις εκλογές όντας αποκλεισμένος από όλα τα ΜΜΕ. Επιπροσθέτως του αποκλεισμού και της φίμωσης υπάρχει και η ατιμωρησία των ΜΜΕ που την διαπράττουν, αφού δεν καλούνται καν να απολογηθούν για το γεγονός ότι καλούν συνεχώς αντιπροσώπους ανύπαρκτου κόμματος (βάσει της νομοθεσίας το «Ποτάμι» έπρεπε να είναι στην ίδια τηλεοπτική μοίρα με τον… Λεβέντη) και «παραλείπουν» συνεχώς να καλέσουν εκπρόσωπο του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας.
Ακόμα χειρότερα, στο σαμαριστάν ο Αρχηγός και οι εκλεγμένοι Βουλευτές της Τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου βρίσκονται στις φυλακές χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο, μόνο και μόνο επειδή το διέταξε ο Σαμαράς. Άλλοι Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου είναι κλεισμένοι σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ σε άλλους έχει απαγορευτεί η εκφορά πολιτικού λόγου εκτός του Κοινοβουλίου. Κοινώς, η Χρυσή Αυγή απαγορεύεται να έρθει σε επαφή με τον Λαό και να λάβει μέρος στον πολιτικό αγώνα.
Ας γνωρίζουν όμως οι ταγοί της νεοελληνικής κατάντιας ότι σε στημένο παιχνίδι, με πληρωμένο διαιτητή, εμείς και πάλι θα τους κερδίσουμε. Μπορεί να έχουν απαγορεύσει στους Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου την συμμετοχή στο πολιτικό παίγνιο, όμως ο δικός μας Αγώνας είναι περί αρετής και ουχί περί χρημάτων, θέσεων και οφίκιων. Πίσω από τον Αρχηγό και τους Έγκλειστους, Διωκόμενους Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων, που θα δώσουν τον Αγώνα τον Καλό και ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ!
Όσον αφορά τα πάνελ τους, τα κανάλια τους και την προβολή τους ας γνωρίζουν ότι έτσι και αλλιώς οι Έλληνες τους έχουν γυρίσει την πλάτη. Έχουν απαξιώσει πλήρως  τους «Πρετεντέρηδες» της παραπληροφόρησης και αγκαλιάζουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. 
Ας γνωρίζουν, λοιπόν, και ας προετοιμάζονται... ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ

xrysh_aygh__article
Άρθρο της Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

Φεύγουν. Το κλεφτοπασόκ και οι πατριδοκάπηλοι της ΝΔ φεύγουν. Οσες απειλές και αν εκτοξεύσουν, όσους επικοινωνιολόγους, ψυχολόγους του πλήθους και προπαγανδιστές και αν πληρώσουν, το καθεστώτος που οδήγησε την Ελλάδα στα βράχια, και τον λαό σε απόγνωση, θα τελειώσει. Αλλά δεν τελειώνει αύριο. Και δεν φεύγει για να πάει σπίτι του και να μασουλήσει ανενόχλητο όσα έκλεψε επί δεκαετίες. Η απληστία είναι ίδιον της κάστας τους.

Η θέση της Χρυσής Αυγής

Την επόμενη μέρα, η Χρυσή Αυγή θα είναι εδώ. Καταλύτες στην κατάρρευση του καθεστώτος των φαύλων θα είναι οι Έλληνες Εθνικιστές, όρθιοι μέσα στην ομοβροντία των ύβρεων και την αντιδημοκρατική συνωμοσία της σιωπής των ΜΜΕ. Παρά τις φυλακίσεις του Αρχηγού, των βουλευτών και δεκάδων φίλων της, παρά τις εν ψυχρώ δολοφονίες δύο μελών της με την συνενοχή, ενεργητική ή παθητική της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας, παρά τις ωμές παρεμβάσεις του ίδιου του Πρωθυπουργού στην Δικαιοσύνη, η Χρυσή Αυγή είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας που βγαίνει κρυστάλλινος από τις δοκιμασίες της μνημειώδους αλλαγής η οποία συντελείται στην χώρα.

Ο Σαμαράς και οι φίλοι του θα ήθελαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής να συναινέσουν στην παραμονή τους στην εξουσία. Η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, η οποία νεκρανάστησε το ΠΑΣΟΚ που έφερε στην Ελλάδα το ΔΝΤ, και ο «δεξιός» πρωθυπουργός με κομμουνιστές συμβούλους στο Μαξίμου, ζητούν (απαιτούν κιόλας) να πιστέψουμε ότι φοβούνται τον…  κομμουνισμό. Άγνωστο τι τους έκανε να διανοούνται ότι η φυλακισμένη ηγεσία του εθνικιστικού κόμματος θα έστεργε να στηρίξει τους δημίους ολόκληρου του Ελληνικού λαού και τους δικούς της. Τότε οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής δεν θα «μύριζαν» βεβαίως στον κομισάριο Δήμα, όπως δεν τον ενόχλησαν οι ψήφοι των δύο «πρώην» βουλευτών της.
Ο Ελληνικός Λαός ξέρει πλέον ότι η δίωξη του Νίκου Μιχαλολιάκου και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής έγινε γιατί του έκοβαν ψήφους. Κι ο λαός δεν ανέχεται πλέον να τον κοροϊδεύουν. Βλέπει ότι αυτά που ζει πάνε προς το χειρότερο.                                                                                                                                                                                                                                                          
Το πολιτικό σύστημα επιχειρεί ένα πολωτικό «ή αυτοί  ή εμείς», στο οποίο το 50% και πλέον των εκφραστών της κοινής γνώμης όπως αυτή διαμορφώνεται από την προπαγάνδα των ΜΜΕ, θεωρεί ότι απειλείται από το υποτιθέμενο 5,5% της Χρυσής Αυγής. Εάν πράγματι μια Χρυσή Αυγή του υποτιθέμενου 5,5%  είναι η μόνη απειλή εναντίον του συστήματος που στέλνει τα παιδιά μας στην ξενιτειά όταν δεν τα καταδικάζει στην ανεργία και σκοτώνει τα όνειρά τους, τότε η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που πρέπει να στηρίξει ο λαός.

Ο «εθνικός κίνδυνος»

Στις επόμενες εβδομάδες, ο Σαμαράς και οι σύμβουλοί του θα κινδυνολογούν. Ηδη προσκαλούν τους κερδοσκόπους να επιτεθούν στην ελληνική οικονομία. Αν οι απειλές τους δεν πάρουν σάρκα και οστά, τότε θα φροντίσουν να υπονομεύσουν οι ίδιοι την χώρα, ποντάροντας στην κατάρρευσή της κι ελπίζοντας ότι έτσι θα επανακάμψουν ως… σωτήρες.
Ο Αντώνης Σαμαράς επικαλείται «εθνικούς κινδύνους» ενώ οδηγείται στην παγωμένη κόλαση του Δάντη που προορίζεται για τους Προδότες. Αυτός και η ΝΔ πρόδωσαν έναν ολόκληρο λαό που τους εμπιστεύτηκε για να βγάλουν τη χώρα από τα αδιέξοδα, κι όχι για να την κάνουν αποικία της κομσομόλας κομμουνίστριας Μέρκελ.

Η οικονομία

Όσο και αν ο Πρωθυπουργός επικαλείται «εθνικούς λόγους», το εθνικό συμφέρον, ακόμα και αυτή η δευτερευούσης ουσιαστικά πλέον αμφίβολη επιβίωση της ελληνικής οικονομίας, σε τίποτε δεν έχουν να ωφεληθούν από την παραμονή Σαμαρά στην εξουσία. Το απέδειξαν οι λεονταρισμοί του για … έξοδο από το μνημόνιο. Υπευθυνότητα και Σαμαράς είναι λέξεις αντίθετες. Το μνημόνιο είναι μια ανωμαλία η οποία γρήγορα θα ξεπεραστεί. Ο Σαμαράς, η ΝΔ  και οι μνημονιακοί φίλοι του στο κλεφτοπασόκ θα είναι μια θλιβερή παρένθεση. Η χώρα με εθνική ηγεσία που θα ενεργοποιήσει τις ικανότητες του Λαού μας, και με το θέλημα του Θεού που πάντοτε στηρίζει την Ελλάδα, θα ανακάμψει. Οι μόνοι που επωφελούνται από την παραμονή του μνημονιακού καθεστώτος στο τιμόνι της χώρας, είναι οι ελάχιστοι με την «εσωτερική πληροφόρηση» που εξυπηρετούνται και πλουτίζουν όπως με τις δεκάδες τροπολογίες σε άσχετα νομοσχέδια που περνά νύχτα η κυβέρνηση όπως συνέβη μέχρι και την τελευταία νομοθετική της παρέμβαση, πριν λίγες μέρες, σε νομοσχέδιο για την άνοια…

Η αριστερά

Δυστυχώς για τον Σαμαρά ο Ελληνικός Λαός δεν πάσχει από άνοια. Αισθάνεται  τις πολιτικές του στην καθημερινότητά του. Εάν ο πρωθυπουργός ελπίζει σε μια «αριστερή παρένθεση» ολίγων μηνών, μέχρι να κληθεί να αναλάβει ξανά η δοσιλογική ΝΔ την εξουσία, θα γελαστεί και πάλι. Το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο με τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις του αβαντάρει ανύπαρκτα στην κοινωνία κόμματα και πολιτικούς με την ελπίδα ότι θα κολακεύσει τους απολιτίκ ανεπάγγελτους.

Οργή λαού

Ο μεγαλοαστός Σαμαράς και οι κρατικόσιτοι σύμβουλοί του που αναρριχήθηκαν περνώντας από τις κομματικές νεολαίες, αδυνατεί να αντιληφθεί ότι μεγαλύτερος φόβος από την αβεβαιότητα στην οποία έχει οδηγήσει τους νοικοκυραίους με τις περικοπές μισθών και συντάξεων και τους τερατώδεις φόρους, δεν υπάρχει. Δεν μπορεί να φανταστεί την οργή από το άδικο κόψιμο των δεδουλευμένων μιας ζωής, από την εξαέρωση των καταθέσεων, από την γκαγκστερική επιδρομή στις κατοικίες, τις μαζικές απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα, τα λουκέτα καταστημάτων και βιοτεχνιών, την αδυναμία των συνταξιούχων να πάρουν μια σοκολάτα στα εγγόνια τους. Όποιος νομίζει ακόμη πως οι πολιτικές Σαμαρά δεν θα τον επηρεάσουν, ξεγελάει τον εαυτό του. Εάν οι πολιτικές της ΝΔ συνεχιστούν, τότε κανείς, ούτε και αυτοί που νομίζουν πως είναι τώρα ασφαλείς πίσω από τις ψηλές πόρτες των επαύλεών τους, θα είναι. Γιατί τότε πράγματι οι φτωχοί θα φάνε τους πλούσιους όπως λέει και το γνωστό σύνθημα στους τοίχους.

Η ώρα των αποφάσεων

Κάθε Έλληνας, όποιο κόμμα κι αν ψήφιζε, όποιο κόμμα κι αν σκεφτόταν να ψηφίσει πριν τις παράνομες διώξεις του Σαμαρά εναντίον των Εθνικιστών, οφείλει τώρα να κάνει το καθήκον του. Να διαφωτίσει τα θύματα της τηλεοπτικής προπαγάνδας, και να τους δώσει την μόνη απάντηση στα δεινά τους: ψήφο στους Έλληνες Εθνικιστές που δεν θα τους προδώσουν, και το απέδειξαν.
Ο Σαμαράς και οι επικοινωνιολόγοι του έχουν χάσει το παιχνίδι των επιχειρημάτων, γι’ αυτό και καταφεύγουν σε ύβρεις εναντίον της σημερινής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, γι’ αυτό και ξεχωρίζουν τις ψήφους των εκπροσώπων του Ελληνικού λαού σε «καλές» και «κακές». Άραγε με τέτοιο διχαστικό επίδοξο Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα οδηγηθεί μπροστά η χώρα; Το μόνο που κινδυνεύει να γκρεμιστεί αν φύγει ο Σαμαράς από την εξουσία είναι το απίθανο καθεστώς των πατριδοκάπηλων που όμνυαν στην Ελλάδα και τα συμφέροντά της, αλλά υπέγραψαν και υπογράφουν τα μνημόνια που ως προαπαιτούμενο έχουν την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας.

Οι ανεξέλεγκτοι

Ο Σαμαράς θέλει τους Εθνικιστές στο περιθώριο. Δεν την θέλει ισότιμο συνομιλητή και ρυθμιστή των εξελίξεων. Αυτό συμφέρει την μασονία της εξουσίας που προτιμά να συνομιλεί με το κλεφτοπασόκ παρά με τους Ελληνες Εθνικιστές. Γι’ αυτό δουλεύουν τα Μέσα που δεν δίνουν βήμα στην τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας αλλά στον τηλεκονφερανσιέ του ανύπαρκτου στην κοινωνία μπομπολαίικου μορφώματος, όπως παλαιότερα στον τηλεπωλητή υβριστή του Σαμαρά που μεταλλάχθηκε σε σφόδρα μνημονιακό και σαμαρικό υμνητή. «Είναι σοβαρό τώρα αυτό, να εξαρτάται η Ελλάδα από το αν θα πουν ναι ή όχι κάποια περιθωριακά ή γραφικά κόμματα; Είναι σοβαρό τώρα αυτό να εκβιάζομαι από πέντε-δέκα ανεξέλεγκτους; Προφανώς κάτι πάει λάθος». Αυτό πρέπει να πει ο Σαμαράς στον Τσίπρα, έγραψε ο «κομιστής» την περασμένη Κυριακή. Αυτούς τους «ανεξέλεγκτους» και μόνον, φοβάται επομένως το πολιτικό σύστημα των ρουφιάνων και των τηλεφωνημάτων στην Δικαιοσύνη, αυτούς τους ανεξέλεγκτους πρέπει να στείλει ο Λαός στην Βουλή, όχι πέντε-δέκα, αλλά δεκάδες. Γιατί μόνο η ανεξέλεγκτη από συμφέροντα και λέσχες Χρυσή Αυγή, μπορεί να κάνει την πραγματική αλλαγή.

ethnikismos.net

ΜΕ ΤΟΛΜΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ PIC ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΑΘΗΝΑ 2-1-2015.


Το δίχτυ τού νεοταξικού φόβου έχει απλωθεί πάνω από την κατεκτημένη και χειμάζουσα ελληνική κοινωνία. Χρηματάνθρωποι, κυβερνητικοί και αντιπολιτευτικοί κρατούντες τού κράτους, παρακρατικοί και γυρολόγοι, γραβατωμένοι και ψευτοκακόμοιροι, όλοι τους είναι μέλη τού ίδιου μισελληνικού κατοχικού εσμού. Και δεν υπάρχει άλλος δρόμος μήτε άλλη περίπτωση να βγούμε από τον φαύλο κύκλο τής δανεικής ψευτοδημοκρατίας, αυτής που μάς φόρτωσαν δηλαδή ξένα συμφέροντα για να μάς υποδουλώσουν, εάν δεν επιδείξουμε τόλμη, αρετή και ανδρεία ελληνική.

Το γνωρίζουν οι εχθροί μας ότι όσο υπάρχει έστω και ένας αποφασισμένος Έλληνας στον ιερό ετούτο τόπο, η Ελλάς θα σηκώσει το κεφάλι και θα απαιτήσει πίσω τα δικαιώματα των παιδιών της και την εθνική της κυριαρχία. Όσο υπάρχουν Έλληνες που μετρούν την Τιμή με την αξιοπρέπεια και με την ορμή τής δημιουργικότητας στα δικά τους χέρια, όσο υπάρχουν Έλληνες που τούς αρέσει να ξεμακραίνουν και να αγκαλιάζουν γη και ιστορία ελληνική, το Έθνος μας θα ενωθεί κάτω από τα λάβαρα Πίστης και Πατρίδος. Και επειδή η στημένη κρίση και οι «συμμαχικές» προκλήσεις ανοίξανε μάτια και σμίξανε Έλληνες, ήρθε η καλλιεργούμενη ανασφάλεια.

Καθίστε καλά, γιατί έρχεται η αριστερή «αντίδραση» και θα φύγουν οι «καλοί» τοκογλύφοι. Έτσι λένε οι φρόνιμοι σοσιαλφιλελεύθεροι. Με την σημαντικότατη διαφορά όμως ότι η αριστερή «αντίδραση» έχει συνομιλήσει, συμφωνήσει και συνυπογράψει με τούς «καλούς» τοκογλύφους ό,τι ακριβώς έχουν αποδεχτεί και οι «φρόνιμοι κυβερνητικοί». Όπου φρονιμάδα για ολάκερη την αστική δημοκρατία είναι η προδοσία και κυβερνητικές εξουσίες φυσικά ασκούν οι φοροεισπράκτορες και οι λόγχες τού παγκοσμιοποιητή τύραννου, με μνημόνια και βαρβαρικές έρευνες υδρογονανθράκων.

Όλοι μας θαυμάσαμε το εκπληκτικό θράσος τής εξουσίας να διατάζει τούς δικαστές να γαμίσουν τούς βουλευτές τής Χρυσής Αυγής και τούς ενημερωτάδες τής καθεστωτικής προπαγάνδας να μιλούν για την υποτιθέμενη πρόκληση των εθνικιστών να υπερασπιστούν τούς εαυτούς τους! Κατανοητό το θράσος χιλίων πιθήκων τής καθεστωτικής σαπίλας και προδοτοκρατίας, αφού δεν έχουν μάθει ποτέ τι εστί αξιοπρέπεια και αφού όντες ένοχοι ψάχνουν να φορτώσουν το εθνικό μας φρόνημα με ανύπαρκτες ενοχές. Όλα μαζί τα σαπρόφυτα όταν δεν βγάζουν γλώσσα, όντας μπουκωμένοι από τούς νεοταξίτες αφέντες τους, κρύβουν επιμελώς την αισχρή συναλλαγή των θεσμών για να μην την μάθουν οι ραγιάδες!

Ναι, έτσι ακριβώς μάς υπολογίζουν εμάς τούς ταυτιζόμενους στο αίμα και την ψυχή με την αιώνια ελληνικότητα. Μάς λένε και μάς φορολογούν και μάς σκοτώνουν και μάς στερούν γη και εργασία ως σκλάβους τής εκκολαπτόμενης παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης. Δεν μάς θέλουν ως Έλληνες, αλλά ως κοσμοπολίτες μιας άεθνης και άθεης αγέλης.

Να μην διεκδικούμε τα δίκαιά μας. Να μην θεωρούμε τις εστίες μας ελληνικές. Να μην υπερασπιζόμαστε τούς εαυτούς μας και να μην πολεμούμε να γενούμε κυρίαρχοι. Να δεχόμαστε όμως τις «ελευθερίες» των παραβατικών μεγαλοαστών που πουλάνε λαϊκή προστασία με το όπλο. Να περιθάλπουμε τούς λαθρομετανάστες που μάς στέλνουν ψευτοσύμμαχοι που χαλάνε σκόπιμα κράτη, ώστε να χαλάσουνε και το δικό μας. Να δέχεται επίθεση η εβραϊκή πρεσβεία, όταν οι ξένες τραπεζικές καταθέσεις δραπετεύουν στο εξωτερικό, τα κοράκια διαπραγματεύονται ελληνικά φιλέτα και οι γεωπολιτικοί γείτονες συνδράμουν τους κλέφτες απαιτώντας δικό τους πλιάτσικο.

Έλα μου όμως που μέσα στον γενικό κουρνιαχτό πετάξανε την σκούφια τους οι Έμποροι των Εθνών. Όχι μάς είπανε ορέ σκυφτοί επαίτες, δεν ήταν απαραίτητο το μνημόνιο, όπως δεν ήταν και κανένα δάνειο απαραίτητο. Έτσι μάς είπαν. Δεν το διαγράψαμε το χρέος σας γιατί δεν ήταν δικό σας, αλλά των γραικύλων που σάς ξεπουλάνε. Ενώ την ίδια στιγμή οι γραικύλοι λυσσομανάνε με τούς ευρωπαϊκούς λαούς που θέλουν το ψοφολόγημα τής ψευτοευρωπαϊκής ένωσης και τού οικονομικού χαλκά τού ευρώ. Άνοιξαν λένε οι «κακοί» εθνικιστές το φρενοκομείο.

Το φρενοκομείο που σκαρώσατε τελειωμένα σκουλήκια τής σημαδεμένης και χρηματισμένης ψήφου θα στολίσει εσάς με τον πολιτικό ζουρλομανδύα που σάς ταιριάζει. Η σκόνη τής πτώσης δεν ταιριάζει στον υψιπετή και λεβέντη Έλληνα Αητό που έχει μάθει να σαρώνει τούς αιθέρες και να ακουμπά το χώμα μονάχα για να ξαποστάσει. Δεν θα γενούμε ερπετά ποτέ. Απαντούμε με τόλμη στον φόβο. Απαντούμε με εθνική και λαϊκή αντεπίθεση στους εισβολείς. Απαντούμε με συλλογική φυλετική φιλοδοξία στην σκόπιμη ηττοπάθεια.

Κοινή γαρ πεποίθηση όλων ημών των Ελλήνων στην Πίστη και το Φρόνημα είναι ότι έφτασε η ώρα να σταματήσουμε να καθόμαστε φρόνιμα. Και το κυριότερο είναι πως αυτή η πεποίθηση είναι απόφαση άμεσα εκτελεστή. Είμαστε λαός και έθνος και φυλή. Είμαστε χτίστες και πολεμιστές. Είμαστε ανδρείοι που εξουσιάζουν τις υπάρξεις τους και κατανικούν τούς δειλούς. Είμαστε εκπολιτιστές τού φωτός που δεν δεχόμαστε τούς άπιστους τού νεοταξικού σκότους.

Έλληνες, έχουμε ασημαντότητες απέναντί μας, ποντίκια που κάνουν τα λιοντάρια. Υποκριτές που σέρνουν ανάμεσά μας οι σταυρωτήδες. Και στην γεωπολιτική αυλή μας βάρβαρα παράσιτα, τουρκικά και άλλα σκηνιτικά και γυρολόγα τού παγκοσμιοποιητή τυράννου δίχως δική τους μοίρα.

Ενωμένοι θα πάρουμε πίσω την πατρίδα μας. Ενωμένοι θα λευτερώσουμε γη και ψυχές. Κυριευμένοι με πάθος ιερό θα θερίσουμε τούς ψευτορωμιούς. Και έτσι καθάρια η γη τής ρωμιοσύνης και τής παλικαροσύνης θα γενεί πάλι ελληνική και τρανή. Με τον πηγαίο εθνικισμό μας θα απλωθεί χρυσό το χρώμα τής αυγής στην Πατρίδα τού Θεού, των Αγίων και των Ηρώων.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6451002921025419006

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item