Widgets

Ήρθε η ώρα της Ελλάδας! Τα λέμε την Κυριακή με το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής στα χέρια και την αποφασιστικότητα του ΈΛΛΗΝΑ στα μάτια!


Λένε διάφοροι "μετριοπαθείς" φίλοι, προφανώς επηρεασμένοι από τα διάφορα ευφάνταστα που βλέπουν στην τηλεόραση. "Ναι, καλοί είστε, καλά τα λέτε, αλλά είστε βίαιοι ρε παιδί μου και τα χαλάμε..."...

Τους απαντάμε λοιπόν:
Η ψήφος, στην Χρυσή Αυγή, είναι ψήφος ευθύνης,  είναι ψήφος στην Ελλάδα!
Η ψήφος, στην Χρυσή Αυγή, είναι φτυσιά και χαστούκι στα μούτρα όλων εκείνων που ήθελαν να γίνει μπάχαλο η χώρα με το που φυλάκισαν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής και τους Βουλευτές της με τον θεαματικό τρόπο που το έκαναν, για να καλύψουν τα εγκλήματά τους εναντίον των Ελλήνων! 

Τίποτε δεν έγινε, αν και έγιναν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας με χιλιάδες μέλη και φίλους. Γατί οι Έλληνες Εθνικιστές είναι συνειδητά έτοιμοι,  και φυλακές να πάνε και εξορίες και το αίμα τους να χύσουν για την Πατρίδα και τους Έλληνες.

Και οι άθλιοι αποφάσισαν να κλιμακώσουν και να χύσουν το αίμα εκείνο το κρύο βράδυ στην λεωφόρο Ηρακλείου, όταν δεν κατάφεραν τους δόλιους σκοπούς τους με τις φυλακίσεις, ελπίζοντας στην δίκαιη αγανάκτηση μας, 

Και πάλι εμείς εκεί, στον δρόμο της Αρετής και της Πειθαρχίας. Στον δρόμο της Ευθύνης.

Θρηνήσαμε, άλλοι βουβά και άλλοι γοερά, είπαμε συνθήματα, αλλά δεν προκαλέσαμε κανέναν. Πάντα όμως θα ζητάμε την τιμωρία για το στυγερό έγκλημα.

Δεν είναι αδυναμία η συμπεριφορά μας. Είναι πράξη δύναμης.

Όπως πράξη δύναμης είναι η υπομονή του συνόλου της κοινοβουλευτικής δύναμης της Χρυσής Αυγή που υπομένει τις διώξεις, τις παρενοχλήσεις στην άσκηση των δικαιωμάτων τους εντός του κοινοβουλίου, ΕΠΙΜΕΝΟΝΤΑΣ με ατσάλινη θέληση για αγώνα, για λευτεριά, για ελπίδα στην Ελλάδα και τον Έλληνα.

Με μπροστάρη τον Αρχηγό μας που βρίσκεται για πολλοστή φορά στις φυλακές διωκόμενος για τις ιδέες του και την Ιδεολογία του που δεν είναι άλλη παρά μόνον η Ελλάδα, ζητούν σε όλους τους τόνους: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

Δεν είμαστε ήρωες όσοι εμπλεκόμαστε με την Χρυσή Αυγή, επειδή φανήκαμε συνετοί στα δύσκολα. Ήρωες είναι εκείνοι που διώκονται και εξακολουθούν να στέκονται αγέρωχοι.


Ήρωες είναι εκείνα τα παιδιά που έπεσαν στην παγωμένη άσφαλτο.
Όλοι εμείς οι υπόλοιποι, είτε είμαστε στα ψηφοδέλτια, είτε όχι, δεν είμαστε κάτι, πέραν από Έλληνες, μέχρι να μας καλέσει και η δική μας μοίρα.

Όλοι όμως, από όποιο πόστο και αν υπηρετούμε την Ιδέα της Ελλάδας, έχουμε μέσα μας την Ελλάδα που  ήταν - είναι - και θα είναι πάνω από όλους μας.

Μιλάμε για Ελλάδα και δακρύζουμε βλέποντας τα σημερινά χάλια, την ταπείνωση, το σκυμμένο κεφάλι του πατέρα στο άδειο τραπέζι, το κρύο παιδικό δωμάτιο μέσα στον χειμώνα.


Γιατί θέλουμε τους Έλληνες ελεύθερους, ανεξάρτητους, ισχυρούς.
Θέλουμε την χώρα μας, χώρα υπερήφανη και όχι υποταγμένη στους ξένους τοκογλύφους.


Ποιος είναι λοιπόν "Φασίστας"; Ποιος σας λέει να μην μας ψηφίσετε γιατί είμαστε "Φασίστες, εγκληματίες, νεοναζί; "Για κοιτάξτε τον καλά στα μάτια και δείτε την αδιαφορία του, δείτε πόσο έχει μπει η τηλεόραση βαθιά στο πετσί του και έχει ποτίσει το ψέμα την ψυχή του.

Μυρίστε την απάθεια και τον ωχαδερφισμό του να αναδύεται από την λογική της εύκολης και αθέμιτης κριτικής. Ρωτήστε τον, ποιος είναι ο Φασίστας και δείτε τον να τα χάνει.

Εμείς, που είδαμε χυμένο το αίμα των παιδιών μας από την αριστερή τρομοκρατία που υπερασπίζεται ο Σύριζα; 


Εμείς που είδαμε τον Αρχηγό μας να σέρνεται στις φυλακές τους, χωρίς κατηγορίες και ανεχόμαστε - γιατί και ο ίδιος το ανέχεται - να βρίσκεται εδώ και 17 μήνες παράνομα και αντισυνταγματικά προφυλακισμένος χωρίς την περιβόητη δίκη;


Εμείς που κάναμε προεκλογικό αγώνα στην σιωπή, γιατί βρισκόμαστε αποκλεισμένοι από όλα τα κανάλια των εργολάβων της διαπλοκής, του μίσους και του ψεύδους, που τρέμουν την Ελεύθερη φωνή μας; 

Ή ΟΛΟΙ εκείνοι που λένε εμάς φασίστες και μας φιμώνουν την φωνή; 

Καιρός να ξανασυστηθούμε και να επαναπροσδιορίσουμε τις λέξεις.

Υ.Γ. Τα λέμε την Κυριακή με το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής στα χέρια και την αποφασιστικότητα του ΈΛΛΗΝΑ στα μάτια!

Χρυσή Αυγή - Η μόνη Εθνική Επιλογή!


ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΣΕΛΑΣ
xryshaygh.blogspot.com


N. Γ. Μιχαλολιάκος: Πιστοί στην Σημαία και τα Ιδανικά μας


N. Γ. Μιχαλολιάκος: Πιστοί στην Σημαία και τα Ιδανικά μας

Από την κεντρική προεκλογική ομιλία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην Θεσσαλονίκη.

Μου είναι ιδιαίτερη η τιμή που απευθύνομαι στον Λαό της Μακεδονίας μας, για την οποία έπεσαν τόσα παλικάρια. Τι ειρωνεία της τύχης, αυτός ο οποίος έχτισε μια ολόκληρη πολιτική καριέρα πάνω στο όνομα της Μακεδονίας, να είναι αυτός που σήμερα, ως πρωθυπουργός, αποδέχεται ονομασία των Σκοπίων ως «Μακεδονία».

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι δεν υπάρχει η οποιαδήποτε αναφορά στα Εθνικά Θέματα. Κανείς δεν δεσμεύεται, ούτε ο ψευτομακεδονομάχος Σαμαράς, ότι δεν πρόκειται να δεχτεί ονομασία των Σκοπίων που να περιέχει τον όρο «Μακεδονία».  Καμία αναφορά για την τουρκική απειλή σε Αιγαίο και Θράκη. Στην Θράκη μας, όπου αλωνίζουν οι πράκτορες των τούρκων και «μαγειρεύουν» με τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος θα βγάλει βουλευτή, εκλεκτό του τουρκικού προξενείου.

Για να βρεθούμε φυλακή στήθηκε μία ολόκληρη πολιτική σκευωρία. Βλέποντας δημοσκοπήσεις στήσανε κατηγορητήρια και είπανε ότι ολόκληρο το κόμμα της Χρυσής Αυγής είναι μία «εγκληματική οργάνωση». Αλήθεια, όταν κατηγορείτο για τη δολοφονία ενός αριστερού ένα μέλος της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα πρόεδρος νομαρχιακής της, γιατί τότε δεν κατηγορήθηκε η Νέα Δημοκρατία ως εγκληματική οργάνωση;

Όμως ολόκληρη η σκευωρία αποκαλύφθηκε από το περίφημο βίντεο Μπαλτάκου, όπου ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας της Κυβερνήσεως είπε ξεκάθαρα ότι όλα έγιναν κατόπιν πολιτικών πιέσεων. Με τηλέφωνα μας στείλανε στη φυλακή. Με τηλέφωνα σε επίορκους, οι οποίοι έγιναν εκτελεστές ενός συμβολαίου πολιτικού θανάτου ενός ολόκληρου πολιτικού κόμματος.

Ενός κόμματος που πίστευαν ότι αμέσως μετά το σόου με τις χειροπέδες θα έπεφτε στο 2%.  Εμείς όμως δεν τις κρύψαμε τις χειροπέδες, σηκώσαμε ψηλά το κεφάλι και φωνάξαμε γεμάτοι περηφάνια ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μήνες μετά, παραμένουμε όρθιοι, αλύγιστοι και όσο χτυπάει μέσα στην καρδιά μας η Ελλάδα δεν πρόκειται να υποκύψουμε. Ακολούθησαν οι Ευρωεκλογές και η Χρυσή Αυγή ανεδείχθη τρίτο κόμμα της χώρας όπως είναι και σήμερα, όσο και αν θέλουν να το κρύψουν.

Μας έβαλαν στη φυλακή, δολοφόνησαν Συναγωνιστές μας, μας απέκλεισαν από τα κανάλια, τις φυλλάδες και τα ραδιόφωνα τους. Όμως κανένα ψέμα δεν διαρκεί πολύ. Τι έγιναν οι δήθεν χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής που θα ανακάλυπταν; Που είναι τα οπλοστάσια; Ο Λαός έχει καταλάβει ότι είμαστε αθώοι και γι' αυτό η ψήφος στη Χρυσή Αυγή είναι και μια ψήφος για την Αληθινή Δικαιοσύνη. Να σπάσουν τα κελιά της Τιμής, να ελευθερωθούν οι Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής και να ξαμοληθεί ξανά ελεύθερος ο Εθνικισμός σε ολόκληρη τη χώρα, να αντηχήσουν και πάλι οι δρόμοι και οι πλατείες από τα εμβατήριά μας και να κυματίσουν ελεύθερες στον αέρα οι Σημαίες μας.

Δεν μπορούν να απαντήσουν στα ερωτήματα που θέτουμε. Ποιος φταίει για την σημερινή κατάσταση της χώρας εκτός από την χούντα του Μνημονίου; Ποιος οδήγησε χιλιάδες Έλληνες στην αυτοκτονία και εκατομμύρια στην ανεργία; Ποιος είναι ο μεγάλος ένοχος για την παρακμή της Πατρίδας, πέρα απ' το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ που κυβέρνησαν; Και όμως, γυρνάνε οι θλιβεροί κομματάρχες σε χωριά και σε πόλεις και λένε «ψηφίστε ΝΔ για να σώσετε την Πατρίδα», για την «σταθερότητα». Ποια «σταθερότητα»; Της κακομοιριάς και της μιζέριας;

Δεν συγχωρούν στην Χρυσή Αυγή ότι εμείς ήμασταν οι μόνοι που αντισταθήκαμε στην μαρξιστική πανούκλα και στην φιλελεύθερη λέπρα. Δεν μας συγχωρούν ότι ήμασταν οι πρώτοι που μιλήσαμε για το πρόβλημα «λαθρομετανάστες», το οποίο υποκριτικά θυμάται ο Σαμαράς κάθε προεκλογική περίοδο.

Την ίδια ώρα που εκατομμύρια λαθρομετανάστες βρίσκονται στην Πατρίδα μας, δημογραφικός θάνατος απειλεί το Έθνος. Υπάρχουν δημοτικά σχολεία που μέσα σε μία τάξη είκοσι παιδιών, υπάρχουν μόνο 2 - 3 Ελληνόπουλα. Πεθαίνει ο Ελληνισμός και αυτοί μας λένε αριθμούς, λογιστικά τερτίπια και ασχολούνται με τους τοκογλύφους πάτρωνές τους και όχι με την Πατρίδα που χάνεται.

Απέναντι σε όλα αυτά η Χρυσή Αυγή έχει θέσεις ξεκάθαρες, για Εθνική Πολιτική. Για εμάς Εθνική Πολιτική σημαίνει πρώτα απ' όλα καταγγελία του Μνημονίου. Η Ελλάδα δεν κέρδισε τίποτα και από το μνημόνιο. Όλη αυτή η κινδυνολογία, την οποία επικαλούνται, είναι λόγος κενός, είναι ένα ακόμα προεκλογικό ψέμα. Ό,τι και αν κάνουν δεν πρόκειται να φοβίσουν τον Ελληνικό Λαό. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ οδεύουν ολοταχώς προς τα σκουπίδια της πολιτικής ιστορίας του τόπου.

Με αφορμή τις δημοσκοπήσεις να σας πω κάτι. Σε όλες εμφανίζουν μία μικρή διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Αυτό είναι μεγάλο ψέμα. Η διαφορά είναι μεγάλη, αλλά η πόλωση βολεύει και τους δύο και γι' αυτό τη συντηρούν. Με αυτόν τον τρόπο θέλουν να κλέψουν την ψήφο των Εθνικιστών προκειμένου να γίνουν αυτοί ακόμα πιο δυνατοί. Ό,τι κι αν κάνουν όμως εμείς θα παραμείνουμε αποφασισμένοι στις γραμμές μας με συνέπεια να αγωνιστούμε για τις Αρχές μας, τις Ιδέες μας, τα Ιδανικά μας.

Ας το πάρουν απόφαση! Οι φυλακίσεις και οι διώξεις δεν λυγίζουν τους Εθνικιστές. Εμείς θα παραμείνουμε πιστοί στη Σημαία και τα Ιδανικά μας. Όσο χτυπά μέσα στα στήθη μας η καρδιά η ελληνική εμείς θα αγωνιζόμαστε για να πέσει η χούντα της διαφθοράς και της παρακμής, των ξενοκίνητων καπιταλιστών και μπολσεβίκων. Γιατί εμείς λέμε το ίδιο «ΟΧΙ» και στον καπιταλισμό και στον μπολσεβικισμό. Ούτε με τους τοκογλύφους της Νέας Δημοκρατίας, ούτε με τους μπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ.

Μας έβαλαν στη φυλακή και νόμιζαν ότι τελείωσαν μαζί μας. Όμως δεν μπορούν να κλείσουν τον αετό στο κλουβί. Ο «αετός» έχει απλώσει τα φτερά του! Είσαστε εσείς οι χιλιάδες που βρίσκεστε σε αυτή την αίθουσα και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Όλοι εσείς δώστε τον Αγώνα τον καλό μέχρι το τέλος. Αγωνιστείτε με πείσμα για να μην μας κλέψουν την ψήφο οι ψευτοδημοκράτες, με τη νοθεία που ετοιμάζουν στα εκλογικά τμήματα. Δώστε το αγωνιστικό παρόν, γιατί μόνο έτσι θα σωθεί η Πατρίδα.

Μόνο με ένα Κίνημα Εθνικιστικό θα σωθεί ο Ελληνισμός που σήμερα βρίσκεστε σε κρίσιμο σημείο.

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

xryshaygh.com


Χρυσή Αυγή - Η μόνη Εθνική επιλογή!

Χρυσή Αυγή - Η μόνη Εθνική επιλογή!

Ας το παραδεχτούμε: Αυτές οι εκλογές δεν είναι συνηθισμένες. Δεν πρόκειται (και δεν πρέπει να πρόκειται για μια απλή κυβερνητική μεταβολή). Οι ψηφοφόροι πρέπει να αποφασίσουν εάν η Πατρίδα μας θα παραμείνει υπόδουλη στους Ευρωπαίους δεσμοφύλακές της ή αν θα ξεσηκωθούμε να αποτινάξουμε τον ζυγό και να αποκτήσουμε ξανά την ελευθερία μας και την εθνική μας ανεξαρτησία.

Το αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών προβλέπεται εξαιρετικά αμφίβολο και ο σχηματισμός κυβέρνησης δύσκολος. Τεράστια η προπαγάνδα υποστήριξης του πιστού υπαλλήλου των Γερμανών Σαμαρά. Τα πάντα για να μη χαθεί η ευρωπαϊκή «στήριξη». Δεν την θέλουμε κύριοι αυτήν τη στήριξη, γιατί πολύ απλά αυτή η Ευρώπη ΔΕΝ μας αντιπροσωπεύει. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους Αμερικάνους, που «σπρώχνουν» τον έτερο ανθέλληνα, τον ανεκδιήγητο Γιωργάκη.

Απαγορεύεται σε αυτές τις εκλογές να ψηφίσει ο κόσμος ελαφρά τη καρδία. Απαγορεύεται να ψηφιστεί η ΝΔ, η οποία αποτελεί εθνικό κίνδυνοΚατέστρεψε την ελληνική κοινωνία, αποδεχόμενη δουλικά όλες τις δήθεν μεταρρυθμίσεις και τα προαπαιτούμενα της τρόικας και προσπαθώντας να μας πείσει να συνεχίσει η πείνα, η ανεργία, η φτώχεια, η κοινωνική εξαθλίωση, ο εργασιακός Μεσαίωνας, οι μισθοί και οι συντάξεις πείνας και οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας.

Η κυβέρνηση παλεύει να μείνει στην εξουσία για να ολοκληρώσει το σχέδιο των δανειστών. Αυτό είναι να τελειώσουν μία και καλή με την Ελλάδα, διαλύοντας τη βιομηχανία, όποια έχει απομείνει, τον πρωτογενή τομέα, το Δημόσιο τομέα και να μπορούν στη συνέχεια να εφαρμόσουν τους αποικιακούς τους όρους. Το επόμενο βήμα, με όποια κυβέρνηση, είναι η κατασχέσεις τους τραπεζικούς λογαριασμούς. Το έχουν πει με κάθε τρόπο οι Ευρωπαίοι Κομισάριοι.

Ογδόντα μεγάλες βιομηχανίες στην Ελλάδα, που κινούνται στο χώρο της χαλυβουργίας, της υαλουργίας, της κλωστοϋφαντουργίας, του τσιμέντου και του αλουμινίου ετοιμάζονται να χτυπήσουν «κανόνι», ακολουθώντας την πορεία της Χαλυβουργικής. Πίσω από τις επιχειρήσεις αυτές κρύβονται χιλιάδες θέσεις εργασίας, οι οποίες αν τελικώς χτυπήσουν «κανόνι» χιλιάδες εργαζόμενοι Έλληνες θα βρεθούν στην ανεργία, η οποία έχει ξεπεράσει, επισήμως, το 28%. Και όμως η κυβέρνηση έχει το θράσος να μιλάει για «success story» και για ανάπτυξη.

Αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πάει πίσω. Εκτενές δημοσίευμα στους “Financial Times” με τίτλο «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μην είναι ο μπαμπούλας για τις αγορές»,  υποστηρίζει  ότι ο Αλέξης Τσίπρας δε θα σκίσει το Μνημόνιο και θα είναι πειθήνιος απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους, όσο και οι Σαμαροβενιζέλοι…

Οι ποικιλώνυμοι αριστεροί όλων των αποχρώσεων, ψυχοπονιάρηδες από γεννησιμιού τους, ενδιαφέρονται για τα δικαιώματα των αλλοδαπών κάθε απόχρωσης, αλλά για τα σημεία και τέρατα που συμβαίνουν στην Πατρίδα μας δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει ριζώσει στην ψυχή των Ελλήνων ως το μόνο κόμμα που μπορεί να ανταπεξέλθει στις δύσκολες σημερινές ανάγκες της χώρας. Στην συνείδησή του Ελληνικού λαού είμαστε οι μόνοι ασυμβίβαστοι, οι μόνοι δυνατοί, αυτοί που αντέχουν διώξεις, πολιτική τρομοκρατία, δολοφονίες και φυλακές και αγωνίζονται για τις Ιδέες τους με συνέπεια.

Όπως σοφά λέει και ο Αρχηγός μας: "Ας τους αφήσουμε αυτούς με τα μακιγιάζ τους στα τηλεπαράθυρα με τις πολύχρωμες καλλιτεχνικές φωτογραφίες τους στις φυλλάδες και ας κρατήσουμε για εμάς τις φυλακές. Υπερήφανοι, καμαρώνουμε τους συναγωνιστές μας που δίνουν έναν υπέροχο αγώνα στους δρόμους και τις πλατείες, στα χωριά και τις πόλεις ολόκληρης της Ελλάδας".

Αγαπητοί Έλληνες ψηφοφόροι, βάλτε καλά στο μυαλό σας τούτο: Οι ιδέες δεν πολεμούνται, δεν φυλακίζονται και δεν δολοφονούνται.

Ο Αγώνας μας είναι συνεχόμενος αγώνας για την ανάσταση του Έθνους, ένας αγώνας που γίνεται εδώ και χρόνια, βήμα – βήμα, στις πλατείες, στα σχολεία, στους χώρους εργασίας. Εκεί όπου προκαλούμε οποιονδήποτε να έρθει να περπατήσει μαζί μας, δίπλα μας και να δει τις αντιδράσεις του κόσμου από κοντά. Μπορεί ο πολιτικός αγώνας της Χρυσής Αυγής να δέχεται πυρά ομαδόν από αριστερά και δεξιά, να δέχεται κριτική επειδή για πρώτη φορά στην σύγχρονη ελληνική Ιστορία γίνεται ορατή η δυνατότητα μιας εθνικής διακυβέρνησης της χώρας και, κυρίως, γιατί για πρώτη φορά ο ελληνικός λαός ακούει τον λόγο των εθνικιστών και αντιλαμβάνεται τι λέει πραγματικά.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ – ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!

ΚΟΡΙΝΑ ΠΕΝΕΣΗ
xryshaygh.com

BBC: Τι θα κάνουμε αν αποτύχει ο Σύριζα, κατακερματιστούν τα κατεστημένα κόμματα και μείνει όρθια μόνο η Χρυσή Αυγή;

BBC: Τι θα κάνουμε αν αποτύχει ο Σύριζα, κατακερματιστούν τα κατεστημένα κόμματα και μείνει όρθια μόνο η Χρυσή Αυγή;

Γράφει ο Αντίοχος

Εκτενές ρεπορτάζ για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου έκανε το βρετανικό BBC, συμπεραίνοντας υπεροπτικά πως «οι εκλογές στην Ελλάδα είναι τσίρκο».
Κι αν σε γενικές γραμμές το ρεπορτάζ περιέχει τα ίδια και τα ίδια που γράφουν όλοι οι ξένοι, υπάρχει κάποιο σημείο που ξεπερνά την «επόμενη μέρα» και αντικατοπτρίζει τους φόβους των διεθνών τοκογλύφων και των ντόπιων λακέδων τους:

«Άλλοι αναρωτιούνται τι θα συμβεί εάν κατακερματιστούν τα κόμματα του κατεστημένου, αποτύχει ο ΣΥΡΙΖΑ και η μόνη δύναμη που θα μείνει όρθια θα είναι η Χρυσή Αυγή - οι ηγέτες της οποίας είναι σήμερα στη φυλακή».

Πράγματι, αυτό ακριβώς φοβούνται! Όχι τις επόμενες, αλλά τις μεθεπόμενες εκλογές! Και καλά κάνουν και το φοβούνται κι έχει γίνει ο εφιάλτης τους, γιατί θα ’ρθει –και πολύ σύντομα μάλιστα- η στιγμή που η Χρυσή Αυγή θα αποτελέσει την τελευταία ελπίδα του Ελληνισμού… Και τότε, θα λογαριαστούμε!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2832316784616311170

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item