Widgets

ΑΝΤΙΙΣΛΑΜΙΚΗ «ΕΚΡΗΞΗ» ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ: Τρίτο Τζαμί στις φλόγες στην Σουηδία, αρχίζει να ξεφεύγει η κατάστασηΣτην Σουηδία η κατάσταση ασφαλείας ενάντια στους μουσουλμάνους, λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις...


Ένα ακόμη Τζαμί δέχθηκε επίθεση στην τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Σουηδίας, την Ουψάλα, την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, αποτελώντας το τρίτο κατά σειρά περιστατικό εμπρησμού, που συμβαίνει στην χώρα, από την περασμένη εβδομάδα, αναφέρουν τα τοπικά ειδησεογραφικά πρακτορεία, και αναμεταδίδει η ισραηλινή εφημερίδα jpost.

«Κάποιος πέταξε μια βόμβα μολότοφ, ένα κοκτέιλ Μολότοφ, στο [τζαμί]», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Torsten Hemlin, της Ουψάλα στο σουηδικό πρακτορείο ειδήσεων ΤΤ , προσθέτοντας ότι οι δράστες επίσης «έγραψαν στο τοίχο μερικά χυδαία, ρατσιστικά λόγια».

Σύσσωμη η σουηδική κυβέρνηση καταδίκασε την επίθεση στο Τζαμί, κάνοντας ταυτόχρονα έκκληση για εκδηλώσεις ενάντια στην ξενοφοβία. Σύμφωνα με τον Hemlin, δεν υπήρχαν άνθρωποι στο τζαμί κατά τη στιγμή της επίθεσης. Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τον δράστη.

Στις 29 Δεκεμβρίου, ένα τζαμί καταστράφηκε από πυρκαγιά στη νότια πόλη Eslöv, που βρίσκεται βόρεια του Μάλμοε. Κανείς δεν τραυματίστηκε στην ύποπτη εμπρηστική επίθεση. Την ημέρα των Χριστουγέννων, ένας εμπρηστής επιτέθηκε σε τζαμί στη σουηδική πόλη Eskilstuna. Από την πυρκαγιά τραυματίστηκαν πέντε άτομα.

Σύμφωνα με άρθρο στο pentapostagma.gr, στην Σουηδία η κατάσταση ασφαλείας ενάντια στους μουσουλμάνους, λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις. Το κύμα επιθέσεων από συγκεκριμένες ομάδες, οδηγεί σε ευθεία αντιπαράθεση και στους δρόμους των σουηδικών πόλεων.

Η ανεξέλεγκτη εισροή ισλαμιστών μεταναστών, οι επιθέσεως και βιασμοί από μεμονωμένα άτομα σε Σουηδέζες, και φόβος εξάπλωσης επιθέσεων από ισλαμιστές τύπου Γαλλίας, πυροδότησαν την αντίδραση αυτήν.

Το ίδιο πρόβλημα επαναλαμβάνουμε έχει και η Γερμανία και η Γαλλία, και θα ήταν φρόνιμο οι κυβερνήσεις των χωρών αυτών να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα. Όσο για την χώρα μας , έχουμε και εμείς στα χέρια μας μια βραδυφλεγή βόμβα, η οποία εαν «εκραγεί» θα έχει ανεξέλεγκτες συνέπειες.

Πρέπει πάση θυσία να σταματήσει η παράνομη εισροή μεταναστών από τα θαλάσσια σύνορα μας, η οποία παρομοιάζεται με κανονική στρατιωτική εισβολή. Για αυτό πρέπει να καταφύγουμε και στην ΕΕ, ώστε και αυτή να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν, και όχι να ακούμε ευχολόγια και αόριστες υποσχέσεις. pentapostagma.gr


ΑΝΤΙΙΣΛΑΜΙΚΗ «ΕΚΡΗΞΗ» ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μορφή χιονοστιβάδας άρχισαν να παίρνουν οι εκδηλώσεις κατά της εξάπλωσης του Ισλάμ, σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες όπου ο κόσμος έχει αρχίσει πλέον να αντιλαμβάνεται τον ισλαμικό επεκτατισμό που γέννησε τους Τζιχαντιστές, να χτυπά τις πόρτες του μέσα στην ίδια του την χώρα.

Η αντίσταση αυτή έχει πάρει και πολιτική έκφραση με την μεγαλύτερη «αιχμή» το γνωστό Εθνικό Μέτωπο της Γαλλίας, το οποίο με σημαία του την άμεση αντιμετώπιση της ισλαμικής πλημμυρίδας των λαθρομεταναστών, ανεβάζει συνεχώς τα ποσοστά του απειλώντας ακόμα και αυτή την πρώτη θέση στα πολιτικά πράγματα της χώρας αυτής.

Το ποσοστό του Εθνικού Μετώπου της Μαρί Λεπέν από 6,3% που ήταν στις αρχές του 2014, σήμερα παίρνει το 24,5%, πλασαρισμένο σαν το πρώτο κόμμα της Γαλλίας.

Πέραν όμως της Γαλλίας και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης η πολιτική έκφραση της αντιισλαμικής εκστρατείας έχει αρχίσει και παίρνει μεγάλες διαστάσεις. Έτσι στην Αγγλία το Ανεξάρτητο Κόμμα ενώ το 2009 ήταν στο 16,09%, μέσα στο 2014 το ποσοστό του ανέβηκε στο 26,77%, διεκδικώντας και αυτό την πολιτική πρωτοκαθεδρία στην Αγγλία.

Στην Γερμανία για πρώτη φορά στην μεταπολεμική της ιστορία το Εναλλακτικό Κόμμα πήρε ποσοστό 7% και μπήκε στην γερμανική βουλή, ενώ η εμφάνιση της Pagida, με καθαρά αντιισλαμικές θέσεις και με έντονη εκστρατεία κατά της περαιτέρω εισροής μουσουλμάνων, έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις για την πολιτική ζωή της Γερμανίας.


Η κατάσταση αυτή έχει θορυβήσει και το τουρκικό κοινοβούλιο. Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Milliyet, τα αντιτουρκικά αισθήματα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα μέσα στο 2014 σε μια σειρά ευρωπαϊκών χωρών με κορυφή την Αυστρία και την Δανία, ενώ και στην Γερμάνια, όπου υπάρχει μια μεγάλη τουρκική κοινότητα περί τα 3 εκατομμύρια, αυξάνονται συνεχώς τα αντιτουρκικά αισθήματα.

Η τουρκική βουλή σε ψήφισμα της καταδικάζει την λεγόμενη ισλαμοφοβία, που έχει κατακλύσει τον τελευταίο χρόνο την Ευρωπαϊκή Ένωση και την χαρακτηρίζει σαν υψίστη μορφή ρατσισμού και φασιστικών πολιτικών επιλογών.

Συγκεκριμένα η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της τουρκικής βουλής, στην ετήσια αναφορά της κάνει λόγο για έκρηξη της ισλαμοφοβίας σε πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με εμφάνιση πολλών ακραίων αντιισλαμικών στοιχείων που εκφράζονται και πολιτικά, με μεγάλη απήχηση στην ευρωπαϊκή κοινή γνώμη.

Όπως επισημαίνει η αναφορά, μέσα στο 2014 έχουν σημειωθεί 60 σοβαρά αντιισλαμικά και αντιτουρκικά επεισόδια σε πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που διαγραφούν έναν έντονο κλίμα ισλαμοφοβίας.

Βέβαια η αναφορά της τουρκικής βουλής, που κόπτεται για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δεν κάνει κανένα λόγο για την κατάφορη και ωμή καταπάτηση των ανθρωπινών δικαιωμάτων στην Τουρκία.

Επίσης δεν αναφέρει τίποτα για τα εγκλήματα των Τζιχαντιστών, τις σφαγές των χριστιανών στην Μέση Ανατολή και την μαζική εισβολή χιλιάδων μουσουλμάνων σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με πρώτη και καλύτερη την χώρα μας, την Ελλάδα, που απειλούν να τινάξουν στο αέρα την κοινωνική συνοχή αυτών των χωρών, ενώ επιδιώκουν να επιβάλλουν στην δημόσια ζωή τα δικά τους ισλαμικά πρότυπα.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες ο κόσμος έχει αρχίσει να ξεσηκώνεται κατά της συνεχιζόμενης ισλαμικής εισβολής, εδώ στην Ελλάδα όποιος τολμήσει να πει κάτι χαρακτηρίζεται σαν ρατσιστής, ποινικοποιήται με τον νέο αντιρατσιστικό νόμο και καταδιώκεται από τα ξεπουλημένα ΜΜΕ.

Καιρός να… γίνουμε και εμείς Ευρωπαίοι σε αυτό το θέμα, που περισσότερο από όλους «καίει» εμάς, καθώς είμαστε η πόρτα εισόδου όλου αυτού του μουσουλμανικού όγκου που επιδιώκει να βάλει φωτιά στα θεμέλια της ίδιας της ύπαρξης μας σαν Ελληνισμός και σαν Ορθοδοξία.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

nikosxeiladakis.gr


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ-ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ 2129548613747613455

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item