Widgets

Απελπισμένοι του ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ επειδή η Χρυσή Αυγή «κλείδωσε» την τρίτη θέση!Ανακοίνωση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για την παράνομη κράτηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και την εισαγγελική πρόταση


Αναφορικά με την πρόταση του εισαγγελέα να απορριφθεί η αίτηση αποφυλάκισης των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή δήλωσε:
"Το μνημονιακό καθεστώς με τη σύμπραξη όλων των κομμάτων της Βουλής κατέλυσε το Σύνταγμα και τις ελεύθερες εκλογές, κρατώντας παράνομα στη φυλακή εκλεγμένους εκπροσώπους του ελληνικού λαού. Για πρώτη φορά στην Ευρώπη οι βουλευτές της τρίτης πολιτικής δύναμης μιας χώρας παραμένουν έγκλειστοι χωρίς δικαίωμα λόγου και αποκλεισμένοι από όλα τα ΜΜΕ.
Το σύστημα φοβάται την φωνή της Χρυσής Αυγής, για΄τι είναι η μοναδική φωνή που εκφράζει την Αλήθεια, τον Λαό και την Πατρίδα".  πηγη

Απελπισμένοι οι Πασόκοι επειδή η Χρυσή Αυγή «κλείδωσε» την τρίτη θέση

Σε απόγνωση βρίσκονται οι διάφορες κομματικές εκφράσεις του συστήματος, επειδή βλέπουν πλέον ξεκάθαρα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι Τρίτο Κόμμα, παρά τις διώξεις, τις συκοφαντίες και την συνωμοσία σιωπής εναντίον της. Το ΠΑΣΟΚ αποτελεί έναν από τους πιο βασικούς φορείς αυτής της απόγνωσης, καθώς βλέπει το αυτονόητο το οποίο δεν μπορεί να αποτρέψει, καθώς η κατάληψη της τρίτης Θέσης από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρέπει να θεωρείται ως δεδομένη. Αυτή ακριβώς η απόγνωση φαίνεται και σε άρθρο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά Δημήτρη Καρύδη, ο οποίος μεταξύ άλλων λέει και τα εξής:
«Γι αυτό ο ρόλος του τρίτου κόμματος θα είναι καταλυτικός για την εθνική μας στρατηγική, για το μέλλον της χώρας. Το να μη σχηματιστεί κυβέρνηση και να πάμε σε δεύτερες, τρίτες κ.λ.π. εκλογές θα είναι καταστροφή, πιθανόν μοιραία για τον τόπο. Είναι λοιπόν κρίσιμο το ποιος θα είναι τρίτο κόμμα. Ποιος θα έχει την τρίτη εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης, σύμφωνα με το Σύνταγμα. Θα είναι ντροπή για όλους μας την εντολή να πάρουν στα χέρια τους οι νεοναζιστές της Χ.Α. που η μόνη θέση που τους αξίζει είναι στη φυλακή».
Απελπισμένοι οι Πασόκοι επειδή η Χρυσή Αυγή «κλείδωσε» την τρίτη θέση
Πέρα από την φανερή εξουσιολαγνεία που διέπει το ΠΑΣΟΚ, καθώς θέλουν την Τρίτη θέση για να διασφαλίσουν την συμμετοχή τους στην νέα συγκυβέρνηση, ακόμη πιο φανερή είναι η επίδειξη θράσους που κάνει ο εκπρόσωπος του πολιτικού αυτού εκτρώματος, επιτιθέμενος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μιας, λοιπόν, και θέλει να παραστήσει τον δικαστή έχουμε να του πούμε ότι αν υπάρχει ένας φορέας που θα έπρεπε να βρίσκεται στις φυλακές αυτός είναι αναμφίβολα το ΠΑΣΟΚ. Το κόμμα το οποίο έκλινε σε όλες τις πτώσεις την λέξη κλέφτης, έκανε την διαφθορά κοινωνική επιστήμη, εκφύλισε εντελώς την αξία της πολιτικής και χρωστάει αμέτρητα ποσά τα οποία δεν πρόκειται να εξοφλήσει ποτέ. Ο θρασύτατος Καρύδης και οι όμοιοί του γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Αρχηγός και οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ βρίσκονται έγκλειστοι στις φυλακές για τις Ιδέες τους και την πολιτική τους δράση και όχι επειδή είναι ανακατεμένοι σε σκάνδαλα με μίζες και απάτες. Συν τοις άλλοις, δεν υπέγραψαν κανένα Μνημόνιο και δεν παραχώρησαν την δημόσια περιουσία της Χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους.  
Ας ετοιμάζεται για την οριστική έξοδο από το Κοινοβούλιο το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου και πολύ περισσότερο ας δει τον πολιτικό θρίαμβο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εκείνο το βράδυ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! :
 • Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη, Παρασκευή 16 Ιανουαρίου, 18:00 - Κεντρικός ομιλητής: Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος  Εκλογολόγος Σύριζα: Σίγουρα τρίτη πολιτική δύναμη και με ανεβασμένο ποσοστό η Χρυσή Αυγή!


  Οι στημένες δημοσκοπήσεις των καναλιών από τις μυστικές που παραγγέλνουν τα κόμματα απέχουν παρασάγγας. Ακόμα περισσότερο απέχουν οι «αναλύσεις» που παρουσιάζουν οι φυλλάδες με τις αναλύσεις που κάνουν οι εκλογολόγοι των κομμάτων προς τους πολιτικούς αρχηγούς.
  Μία τέτοια ανάλυση που χρήζει σχολιασμού έγινε από τον εκλογολόγο του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Αλέξη Τσίπρα, την αποκάλυψε ο «Βηματοδότης» και σας την παραθέτουμε:
  «Η εκτίμηση του κ. Πουλάκη ήταν ότι για την τρίτη θέση παλεύουν η Χρυσή Αυγή και το Ποτάμι, του εξήγησε ωστόσο ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν εκδηλώνονται στις δημοσκοπήσεις, συνεπώς ενδεχομένως να έχει ισχυρότερο προβάδισμα απ' ό,τι έχει το Ποτάμι. Παρά ταύτα τού υπενθύμισε ότι στις δημοσκοπήσεις και στην ερώτηση «τι ψήφισες στις ευρωεκλογές;» η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει ένα 6%, που απέχει πολύ από το 9,8% που την ψήφισε στις ευρωεκλογές
  Διαφωτιστικότατος υπήρξε ο εκλογολόγος του ΣΥΡΙΖΑ. Στις δημοσκοπήσεις εμφανίζεται ότι 6% των Ελλήνων ψήφισαν στις ευρωεκλογές Χρυσή Αυγή. Όμως στην πραγματικότητα, όπως όλοι ξέρουν το ποσοστό ήταν 9,4%. Συνεπώς οι δημοσκοπήσεις ξεκινούν «κρύβοντας» το 1/3 του ποσοστού της Χρυσής Αυγής. Και όχι μόνο το κρύβουν, αλλά το κάνουν και ενσυνείδητα, αφού φροντίζουν να μην ανακοινώνουν το προφανές αυτό σφάλμα.
  Με αυτό το δεδομένο παίρνουν εντελώς άλλη μορφή οι όποιες διαπιστώσεις μπορεί να κάνει κάποιος για τις μαϊμού δημοσκοπήσεις. Σε αυτές η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται πάνω από 6%, άρα με απλούς συλλογισμούς συμπεραίνει κανείς ότι το πραγματικό ποσοστό είναι διψήφιο, όμως δεν  πρόκειται να το παραδεχτούν γιατί αυτό θα σημάνει την καταστροφή της προπαγάνδας τους.
  Ας κάνουν ό,τι θέλουν. Λίγες μέρες μείνανε μέχρι το οριστικό και αμετάκλητο ξεφτίλισμά τους!  ΠΗΓΗ
Μία δίκη, ο Θανάσης Βέγγος, οι «τρελές σφαίρες» και τα «σαμάρια του Σαμαρά» - του Ηλία Κασιδιάρη


Μία δίκη, ο Θανάσης Βέγγος, οι «τρελές σφαίρες» και τα «σαμάρια του Σαμαρά» - του Ηλία Κασιδιάρη

Η δίκη της περασμένης Τρίτης εξελίχθηκε ομαλά σε γενικές γραμμές, αν εξαιρέσουμε την πρωτοφανή απόφαση, τα ψέμματα και τις φαιδρότητες που εκστόμιζαν ακατάπαυστα οι κατηγορούμενοι και οι συνήγοροί τουςΣε κάποια σημεία μάλιστα, ήταν τόσο αστείοι οι ισχυρισμοί τους, που ανάγκασαν εμένα και τον δικηγόρο της πολιτικής αγωγής κο. Αντωνιάδη να αναφερθούμε σε κωμικές ταινίες του εγχώριου και του ξένου κινηματογράφου για να τους απαντήσουμε.

Πιο συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της «Εφ.Συντ.» επέμενε πως δεν είναι δυνατό να έκανα πλάκα και να αναπαριστούσα μία παρωδία, απ’ την στιγμή που στο επίμαχο βίντεο έπεφταν μπουνιές. Τότε αναγκάστηκα να του απαντήσω πως οι μπουνιές του βίντεο ήταν ίδιες με αυτές που έτρωγε ο Θανάσης Βέγγος στην περίφημη ταινία «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», όπου ο αγαπημένος ηθοποιός υποδύεται τον διαιτητή πυγμαχίας. Ο δικηγόρος αντέτεινε ότι: «εδώ τον άλλο τον πατάνε κάτω», για να του απαντήσω: «όπως ακριβώς ο Θανάσης Βέγγος στην ίδια ταινία πατάει κάτω τον ηθοποιό που υποδύεται τον πυγμάχο και μετράει 1,2,3,4,5 και πέντε-δέκα» (η συγκεκριμένη σκηνή λέει πολλά στους φίλους του παλιού, καλού ελληνικού κινηματογράφου).  Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος Ψαρράς πρόβαλε τον εξής συγκλονιστικό ισχυρισμό: «δεν μπορεί να πρόκειται για παρωδία, αφού στο τέλος της ταινίας ο πρωταγωνιστής (σημ. ΗΚ: που υποδύεται τον βιαστή Χάρη Σταυρόπουλο) πέφτει από το μπαλκόνι και αυτοκτονεί»

Απάντηση σε αυτό το πραγματικά ρηξικέλευθο επιχείρημα έδωσε ο δικηγόρος μου κος. Αντωνιάδης, υπενθυμίζοντας την περίφημη σκηνή από τις «Τρελές σφαίρες» με τον Λέσλι Νίλσεν, όπου ο πρωταγωνιστής πέφτει από το μπαλκόνι, σκοτώνεται, τον πατάνε αυτοκίνητα, φορτηγά, ένας οδοστρωτήρας και στο τέλος περνά από πάνω του ένας τσούρμο που κάνει παρέλαση.

Όπως καταλάβατε αντιμετωπίζω με χιούμορ την όλη ιστορία. Τι άλλο μπορώ να κάνω, από την στιγμή που βλέπω οικογενειακές μου στιγμές να γίνονται φέιγ-βολάν και να μοιράζονται παράνομα στον Τύπο από αστυνομικές και ανακριτικές αρχές... στη συνέχεια να δημοσιεύονται χωρίς την έγκρισή μου από έναν επαγγελματία υβριστή της Χρυσής Αυγής, που με παρουσιάζει σαν «βασανιστή» και «τρελό»... έπειτα ένα βίντεο-παρωδία από cult ελληνική ταινία της δεκαετίας του ’80 να εμφανίζεται ως προετοιμασία για βασανιστήρια στο Γκουαντάναμο... κατόπιν μηνύσεώς μου,ο εισαγγελέας της έδρας να κατακεραυνώνει τους υβριστές και να προτείνει την ενοχή τους για όλα τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται, τεκμηριώνοντας απόλυτα το σκεπτικό του. Και στο τέλος να έρχεται η εξής πρωτοφανής απόφαση: αθώοι οι κατηγορούμενοι γιατί τα προσωπικά μου δεδομένα δεν προέρχονται από... «αρχείο», αθώοι και για τις ύβρεις, γιατί είμαι βουλευτής, άρα ο καθένας έχει το δικαίωμα να με αποκαλεί «τρελό» και «βασανιστή».

Το κορυφαίο στιγμιότυπο της υπόθεσης βεβαίως ήταν η αγωνία της υπεράσπισης να γνωστοποιήσει στο δικαστήριο ότι αποκαλώ τον Σαμαρά «αλήτη και μαφιόζο» από το βήμα της βουλής. Λίγο αργότερα, έξω από το κτίριο, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και επίσης επαγγελματίας υβριστής της Χρυσής Αυγής, Τρίμμης, είχε έναν αποκαλυπτικό διάλογο με πολίτες. Στις διαμαρτυρίες τους και στο πιεστικό τους ερώτημα: «γιατί έθαψες το ηχητικό Σαμαρά-παναθηναϊκάκια;» τους απάντησε εν ολίγοις πως δεν δημοσιεύει υποκλοπές από διαλόγους του πρωθυπουργούΤελικά τα «μεγάλα πνεύματα συναντώνται», δηλαδή η άκρα ανθελληνική αριστερά γίνεται εύκολα ουρά και σαμάρι της σαμαρικής, μνημονιακής δεξιάς που κατέλυσε το Σύνταγμα των Ελλήνων, τις ελεύθερες εκλογές και την λαϊκή κυριαρχία, για να πλήξει τον πολιτικό αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου.

Φυλακές Κορυδαλλού,
15 Ιανουαρίου 2015

xryshaygh.com
Το φιάσκο του ξοφλημένου Σαμαρά

Το φιάσκο του ξοφλημένου Σαμαρά

Ρίχνοντας μια προσεκτική ματιά στα λεγόμενα του ίδιου του Σαμαρά, θα διαπιστώσουμε τι πραγματικά τον νοιάζει γύρω από τις επερχόμενες εκλογές. «Συμμερίζομαι την αγωνία κάθε Έλληνα και είμαι εδώ, για να εγγυηθώ την ασφαλή πορεία της Χώρας. Το έργο μας από την αρχή ήταν πολύ δύσκολο, φτάσαμε πολύ κοντά στην οριστική έξοδο από την κρίση. Είμαι εδώ για να εγγυηθώ ότι η Χώρα θα φτάσει στο λιμάνι της ασφάλειας και της σταθερότητας. Χωρίς να κινδυνεύσουν οι θυσίες που έγιναν μέχρι σήμερα, ούτε και η ανάκαμψη που ήδη έχει αρχίσει. Είμαι εδώ για να μην επιτρέψουμε σε κανένα να θέσει σε κίνδυνο ή σε αμφισβήτηση τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη».

Τα όσα προηγήθηκαν αποτελούν δηλώσεις του Σαμαρά μετά το πατατράκ της τρίτης (και φαρμακερής) άκαρπης ψηφοφορίας για εκλογή ΠτΔ. Ο παρατηρητικός αναγνώστης αυτών των δηλώσεων του Σαμαρά θα διαπιστώσει ότι μέσα σ’ ένα τόσο μικρό σε έκταση περιεχόμενο χρησιμοποιείται τρεις (!) φορές η έκφραση «είμαι εδώ». Γνωρίζοντας την αναπόφευκτη ήττα που θα έλθει στις 25 Ιανουαρίου, με αποτέλεσμα να στριμωχτεί στην γωνία από τους εσωκομματικούς αντιπάλους που περιμένουν να τον κατασπαράξουν, το συμπέρασμα που εξάγεται είναι ότι τα λεγόμενα του Σαμαρά δεν απευθύνονταν στους ψηφοφόρους αλλά στο εσωτερικό της ΝΔ.

Πριν δούμε, όμως, το πώς έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα λίγες ημέρες πριν την εκλογική διαδικασία, πρέπει να διευκρινίσουμε ότι η ήττα του Σαμαρά προσωπικά στο ζήτημα της εκλογής ΠτΔ φάνηκε πολύ πριν την διενέργεια της τρίτης ψηφοφορίας. Ήταν σαφώς αποτυπωμένη στην «συνέντευξη»-ρεντίκολο του Σαμαρά στη ΝΕΡΙΤ (στην πραγματικότητα επρόκειτο για διάγγελμα, με δύο κρατικούς δημοσιογράφους σε ρόλο διακοσμητικής γλάστρας), στην οποία όχι μόνο δεν είχε να πει τίποτα το καινούργιο, αλλά πούλαγε «αγριάδα» στους βουλευτές που δεν συντάσσονταν μαζί του για την εκλογή προέδρου. 

Αυτή ακριβώς η «αγριάδα», η κουραστική επανάληψη των γνωστών τρομοδιλλημάτων και το σαφές προεκλογικό στυλ των λεγομένων του, έκαναν φανερή την συνειδητοποίηση εκ μέρους του της επερχόμενης ήττας και της προσήλωσης του πλέον στην προεκλογική περίοδο, την έναρξη της οποίας κήρυξε ανεπίσημα. Φάνηκε, πάντως, ότι τα όσα έλεγε το καλοκαίρι, απευθυνόμενος στους διεθνείς τοκογλύφους-εντολείς του, ότι δήθεν υπάρχει έτοιμο «μαξιλάρι» βουλευτών που θα στηρίξει την προεδρική εκλογή, ήταν «φύκια για μεταξωτές κορδέλες».

Τελικά, δεν είχε τίποτα και η τακτική με την οποία κινήθηκε από τον Σεπτέμβριο και μετά τον οδήγησε από ήττα σε ήττα, μέχρι το φιάσκο της 29ης Δεκεμβρίου, κατά την οποία ο εκλεκτός του Δήμας πήρε ακριβώς όσες ψήφους είχε πάρει και στην δεύτερη ψηφοφορία, δηλαδή 168. Ούτε μία παραπάνω, έστω για το θεαθήναι!

Με την προεκλογική περίοδο, λοιπόν, να βρίσκεται σε εξέλιξη, ένα από τα σημεία που πρέπει να καταγράψουμε είναι αναμφισβήτητα η πλήρης εγκατάλειψη του Σαμαρά από τους εντολείς του, οι οποίοι ξεκάθαρα πια τον αντιμετωπίζουν ως αναλώσιμο και στυμμένη λεμονόκουπα. Αρχικά τον ενθάρρυναν «να σηκώσει μπόι» στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό, ανεβάζοντας τον πήχη με την ρήση «τέλος Μνημόνιο, τρόικα και ΔΝΤ», αλλά στην συνέχεια άλλαξαν τον σχεδιασμό τους και αποφάσισαν να τηρήσουν ουδετερότητα, η οποία φυσικά ευνοούσε πολιτικά τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι έχουν πάρει τις παρασκηνιακές διαβεβαιώσεις από το συνονθύλευμα του Τσίπρα για τις συγκεκριμένες πολιτικές κατευθύνσεις που θα ακολουθήσει το μόρφωμα αυτό.

Τα συμφέροντά τους είναι αυτά που τους ωθούν τώρα να ποντάρουν σ’ ένα νέο και άφθαρτο από την άσκηση της εξουσίας «άλογο», παρά να συνεχίσουν να στηρίζουν μια ξοφλημένη και ετοιμόρροπη κυβέρνηση, η οποία έτσι κι αλλιώς παρέπαιε από τους πρώτους κιόλας μήνες της συγκρότησής της. Επομένως, ο Σαμαράς βρίσκεται απομονωμένος καθώς -και δίχως την παραμικρή θετική επιχειρηματολογία- το μόνο που χρησιμοποιεί στην προεκλογική περίοδο είναι η καλλιέργεια του πανικού, η συνεχής κινδυνολογία και ως εκ τούτου ο εκφοβισμός του εκλογικού σώματος. Οι όποιες υποσχέσεις του, γνωρίζει πολύ καλά, ότι δεν έχουν κανένα αντίκρισμα, διότι τις είχε δώσει και τον Σεπτέμβριο για να δεχθεί στην συνέχεια τα ηχηρά χαστούκια από τις αγορές και να προστρέξει στο Eurogroup και στο ΔΝΤ.

Ένας πολύ μεγάλος φιλόσοφος, ο Φρειδερίκος Νίτσε, έλεγε: «Ό,τι χρειάζεται να πέσει, δεν πρέπει κανείς να το συγκρατεί, αλλά να το σπρώχνει μια ώρα αρχύτερα στον γκρεμό». Η αντεθνική και αντιλαϊκή κυβέρνηση Σαμαρά βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και πασχίζει να συγκρατηθεί προκειμένου να μην πέσει στο αχανές κενό του ολέθρου. Για την Πατρίδα και τον Λαό, για την Δικαιοσύνη, την Ελευθερία και την Αξιοπρέπεια, ας πατήσουμε πολιτικά και εκλογικά τα χέρια της κυβέρνησης ώστε το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου να καταβαραθρωθεί εντελώς.

Η 26η Ιανουαρίου, με ουσιαστικό Πολιτικό και Κοινωνικό Νικητή των εκλογών το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, θα σημάνει την απαρχή νέων εξελίξεων, με τους Εθνικιστές να αποτελούν την μόνη ουσιαστική αντίσταση στους διεθνείς τοκογλύφους και τους κάθε λογής υποτακτικούς του ψευδεπίγραφου «συνταγματικού τόξου». 

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!Κουίζ (πανεύκολο…): Τι είναι αυτό που λούζει με… κρύο ιδρώτα τον πρόεδρο Κάρολο κι έχει σχέση με την Χρυσή Αυγή;

Kontra news: Συντριβή του Σαμαρά προβλέπει ο Μπόμπολας - Την τρίτη θέση έχει κλειδώσει η Χρυσή Αυγή!

Kontra news: Συντριβή του Σαμαρά προβλέπει ο Μπόμπολας - Την τρίτη θέση έχει κλειδώσει η Χρυσή Αυγή!

Αποκαλυπτικό αναφορικά με την θέση που θα καταλάβουν τα κόμματα στις προσεχείς εκλογές ήταν το κύριο θέμα της εφημερίδας Kontra news, η οποία δηλώνει ξεκάθαρα βάσει των πραγματικών δημοσκοπήσεων και των προγνώσεων των στοιχηματικών εταιρειών πως η ΝΔ θα διασυρθεί και η Χρυσή Αυγή θα θριαμβεύσει!

"Μεγάλη συντριβή της Νέας Δημοκρατίας και εκλογικό θρίαμβο του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνουν όλα τα στοιχεία της στοιχηματικής εταιρείας Stoiximan που ανήκει στο γνωστό βαρόνο των μίντια και εθνικό εργολάβο Γιώργο Μπόμπολα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας και τις αποδόσεις των στοιχημάτων στο ποντάρισμα για πρώτο, ο όμιλος Μπόμπολα προεξοφλεί το τέλος του Αντώνη Σαμαρά και την εκλογική συντριβή της Νέας Δημοκρατίας. Αντίθετα προβλέπει εκλογικό θρίαμβο του Αλέξη Τσίπρα με τεράστια διαφορά. 

Ειδικότερα όσοι ποντάρουν σε νίκη της Νέας Δημοκρατίας, η οποία σύμφωνα με τη Stoiximan του κ. Μπόμπολα, είναι το απόλυτο αουτσάιντερ, δεκαπλασιάζουν τα λεφτά τους! Για παράδειγμα αν κάποιος παίξει υπέρ της Ν.Δ. χίλια ευρώ και το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά κερδίσει τις εκλογές τότε θα εισπράξει δέκα χιλιάδες ευρώ!!! Τέτοιου μεγέθους αποδόσεις δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες όταν πρόκειται για ποντάρισμα, όπως τώρα με τη Ν.Δ., που δεν έχουν στατιστικά καμία απολύτως τύχη. 

Αντίθετα αν ποντάρετε σε νίκη του ΣΥΡΙΖΑ χίλια ευρώ, θα πάρετε επιστροφή χίλια πενήντα. Δηλαδή θα κερδίσετε μόνο 50 ευρώ! Ειδικότερα το ποντάρισμα σε πρωτιά της Ν.Δ. σε κάνει πλούσιο, γιατί έχει απόδοση επί 10, ενώ το ποντάρισμα σε νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, δίνει ψίχουλα γιατί έχει απόδοση επί 1,5.

Σύμφωνα με στοιχεία της Stoiximan η Νέα Δημοκρατία μπορεί στην καλύτερη περίπτωση να φτάσει ένα ποσοστό της τάξεως του 28,5%. Αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ στη χειρότερη περίπτωση θα συγκεντρώσει ένα ποσοστό της τάξεως του 33,75%. Πρόκειται για μια διαφορά η οποία καθημερινά θα διευρύνεται εξαιτίας της δυναμικής που αναπτύσσει πάντα το φαβορί των εκλογών και της απορρόφησης των αναποφάσιστων, οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία κατευθύνονται πάντα στο πρώτο κόμμα.

Όλες οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν φαβορί για την Τρίτη θέση τη Χρυσή Αυγή, γιατί προφανώς κάνουν δημοσκοπήσεις πραγματικές, επειδή ρισκάρουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και όχι στημένες, όπως είναι αυτές που παραγγέλνουν οι βαρόνοι της διαπλοκής που εμφανίζουν κάτι φαντάσματα, Ποτάμια, λίμνες και ρέματα δήθεν να διεκδικούν την Τρίτη θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την έναρξη των εκλογών η διαφορά ανάμεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ. ήταν ισορροπημένη. Μάλιστα ορισμένες εταιρείες έδιναν μικρή απόδοση για νίκη της Ν.Δ., γιατί οι μετρήσεις έδειχναν διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ στα όρια του στατιστικού λάθους. Στην πορεία όμως προς τις εκλογές σταδιακά η διαφορά Ν.Δ. - ΣΥΡΙΖΑ αυξάνεται, γι' αυτό το ποντάρισμα προς τη Ν.Δ. άρχισε να ανεβαίνει. Πριν από δέκα μέρες η πρωτιά της Ν.Δ. πλήρωνε επί 3,5, στη συνέχεια ανέβηκε στο επί 4, για να φτάσει τις τελευταίες μέρες στο επί 10, γιατί πλέον η διαφορά είναι μη αναστρέψιμη, αφού όλες οι πραγματικές μετρήσεις προεξοφλούν το θρίαμβο του Αλέξη Τσίπρα.

Τα αποτελέσματα των στοιχηματικών εταιρειών στην Ελλάδα, το Λονδίνο και σε ολόκληρο τον κόσμο ξεμπροστιάζουν τις μαϊμού δημοσκοπήσεις των ανεξέλεγκτων εταιρειών δημοσκοπήσεων με τις οποίες θα πρέπει κάποτε να ασχοληθεί η Δικαιοσύνη. Η «kontranews» έχει συγκεντρώσει όλες τις δημοσκοπήσεις για να τις συγκρίνει με τα πραγματικά εκλογικά αποτελέσματα. Έτσι θα αποδειχθεί η μεγάλη απάτη που γίνεται με τα γκάλοπ τα οποία χρησιμοποιούνται για τη χειραγώγηση του ελληνικού λαού και του εκλογικού αποτελέσματος. Ήδη κάποια ανύπαρκτα κόμματα εμφανίζονται ως Τρίτη πολιτική δύναμη. Πρόκειται για ένα κόλπο διαμόρφωσης τεχνητής δυναμικής που έχει στόχο να εγκλωβίσει ψηφοφόρους". xryshaygh.com

Στον αστερισμό του δικαστικού δικαίου Ευτέρπης - Μπάμπη


Στον αστερισμό του δικαστικού δικαίου Ευτέρπης - Μπάμπη

Νομικοί όλου το κόσμου ξεχάστε αυτά που ξέρατε! Σκίστε τα διπλώματά σας! Τίποτε απ’ όλα αυτά που διδαχτήκατε τόσα χρόνια στα Πανεπιστήμια ισχύει… Ήλθαν δυο αστεράτοι νομικοί να ανατρέψουν το δικαστικό κατεστημένο! Νέα ήθη, παγκόσμιες πρωτοτυπίες, νέες μέθοδοι…Η μεν Ευτέρπη κατάφερε το ακατόρθωτο! Κατάφερε να αναιρέσει τον ίδιο της τον εαυτό όταν κλήθηκε να μας κατηγορήσει για ένα ψεύτικο καταστατικό την στιγμή που η ίδια είχε επικυρώσει το πραγματικό καταστατικό του Κινήματός μας!Λόγω αυτής της παγκόσμιας πρωτοτυπίας, λοιπόν, σήμερα ευρίσκονται παράνομα και καταχρηστικά προφυλακισμένοι ο Αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας Νικόλαος Μιχαλολιάκος (17 μήνες τώρα!) και άλλοι 6 βουλευτές! Τρείς είμαστε σε κατ’ οίκον περιορισμόν και άλλοι δύο άκουσον-άκουσον σε πολίτευμα, λέει, δημοκρατικό, τους έχει στερηθεί ο δημόσιος λόγος όντας εκλεγμένοι από την λαϊκή βάση για να τους εκπροσωπήσει στον ναό της επιλεκτικής, εν τέλει, δημοκρατίας, μέσα στο κοινοβούλιο!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο της Συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια στο Κοινωνικός Εθνικισμός

Η επιλεκτική ποινική μεταχείριση του Ψαρρά


Η επιλεκτική ποινική μεταχείριση του Ψαρρά

Η έκπληξη που δοκίμασαν αρκετοί με την απαγγελία της χθεσινής ποινικής απόφασης που αφορά στη μήνυση του Ηλία Κασιδιάρη κατά του δημοσιογράφου Ψαρρά, δεν είναι δικαιολογημένη. Ειδικά για εκείνους που έχουν εμπειρία στον τρόπο με τον οποίο τα δικαστήρια «διαχειρίζονται» τις υποθέσεις με μηνυτή τη Χρυσή Αυγή.

Ο επαγγελματίας διώκτης της Χρυσής Αυγής - σε αγαστή συνεργασία με τις κρατικές υπηρεσίες (των οποίων τη συνδρομή αρνήθηκε να κατονομάσει ακόμα και στο δικαστήριο επικαλούμενος το περίφημο «δημοσιογραφικό απόρρητο») – μπορεί να συνεχίσει να δρα ανενόχλητος παραβιάζοντας κάθε έννοια ηθικής και νομιμότητας. 

Ενώ η δημοσιοποίηση ακόμα και του προσώπου ενός ειδεχθούς παιδεραστή τελεί υπό την έγκριση του Εισαγγελέα προκειμένου να εμφανιστεί το πρόσωπό του στους δέκτες, ο κύριος αυτός εκμεταλλευόμενος τις καθεστωτικές του «άκρες» έχει την ευχέρεια όχι μόνο να δημοσιοποιεί βίντεο με καταφανώς προσωπικές οικογενειακές στιγμές ενός Βουλευτή που του χορήγησαν οι κρατικοί «συνεργάτες» του, αλλά και να απαλλάσσεται δικαστικά για την πρακτική αυτή!

Και μάλιστα, παρά την εμπεριστατωμένη πρόταση του Εισαγγελέα ο οποίος καταδικάζοντας τις σχετικές πρακτικές, θεώρησε τη δημοσιοποίηση του σχετικού βίντεο όχι μόνο εξυβριστικό αλλά και ότι αποκτήθηκε με παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Βιώνοντας στην εποχή της καθεστωτικής «μιντιοκρατίας» όπου ο κάθε αυτοαποκαλούμενος «ερευνητής» θεωρεί δικαίωμά του να ασελγεί με βαναυσότητα στα δικαιώματα που υποτίθεται ότι «προασπίζει» με την ελευθερία που του παρέχει το σύστημα, η χθεσινή δικαστική απόφαση δεν μπορεί να θεωρηθεί παράλογη.
.
Άλλωστε το ίδιο ακριβώς «πρότυπο» ακολούθησε και η απόφαση με μηνυτή τον Αντώνη Γρέγο κατά Μπόμπολα και Έθνους με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμησης: Ο Εισαγγελέας ήταν καταδικαστικός, ενώ ο Πρόεδρος αθώωσε! Τυχαίο; Στην τηλεοπτική «δημοκρατία» - και όσο αυτή συνεχίζει να καθορίζει την ατζέντα της πολιτικής και της καθημερινότητας- τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο.

Το εάν αυτό θα αλλάξει, εξαρτάται κυρίαρχα και από την ψήφο μας στις 25 Ιανουαρίου!  xryshaygh.com
Τρέμει ο Χατζηγάκης: «Ο Θεός να βάλει το χέρι του να μην βγει τρίτο Κόμμα η Χρυσή Αυγή»

Όσο πλησιάζει η διεξαγωγή των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου τόσο πονοκεφαλιάζουν οι διάφοροι εκπρόσωποι του εγχώριου πολιτικού συστήματος με τη βεβαιότητα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι Τρίτο Κόμμα. Την σκυτάλη αυτή τη φορά πήρε ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. Σωτήρης Χατζηγάκης, ο οποίος τα έχει «τσουγκρίσει» με τον Σαμαρά και βρίσκεται προς το παρόν εκτός κόμματος, καθώς με δήλωσή του επισημαίνει ότι «αν έρθει τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή – ο Θεός να βάλει το χέρι του- θα δοθεί άραγε εντολή στον φυλακισμένο αρχηγό της; Δυστυχώς σε τέτοια τραγικά αδιέξοδα καταλήγουν οι αδίστακτοι τυχοδιωκτισμοί και τα επικίνδυνα, χωρίς αρχές, παιχνίδια με τα ακροδεξιά «σταγονίδια» που γιγαντώθηκαν εν τω μεταξύ και απειλούν τώρα το Δημοκρατικό πολίτευμα».
Ο Χατζηγάκης είναι γνωστός για τις πολύ φιλελεύθερες απόψεις του. Βεβαίως, αυτές οι εξάρσεις ελευθερίας αφορούν γεγονότα όπως το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων, με το οποίο κάθε άλλο παρά διαφωνών ήταν ως υπουργός, και όχι τα αναφαίρετα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτικών κρατουμένων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η έκφραση τρόμου στο ενδεχόμενο (σιγουριά λέμε εμείς) να βγει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τρίτο Κόμμα, συνοδεύεται και από μια επίκληση στα θεία. Ας είναι σίγουρος ότι ο Θεός δεν ανέχεται τις αδικίες και την παλιανθρωπιά και γι αυτό όντως «θα βάλει το χέρι του», αλλά ως προς την εντελώς αντίθετη κατεύθυνση απ’ αυτήν που επιζητεί ο Χατζηγάκης. Και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι το Τρίτο Κόμμα, αλλά πολύ περισσότερο θα καταπέσει σύντομα η σκευωρία που στήθηκε εναντίον της.
Ο «μεγάλος δημοκράτης» Χατζηγάκης αναρωτιέται αν «θα δοθεί άραγε εντολή στον φυλακισμένο αρχηγό της;». Ώστε έτσι, κύριε Χατζηγάκη: «άραγε». Ενώ το Σύνταγμα λέει ρητά και κατηγορηματικά ότι ο Αρχηγός του Τρίτου Κόμματος πρέπει να πάρει διερευνητική εντολή, εσείς αφήνετε ανοιχτή την πιθανότητα να μην συμβεί αυτό. Θα καταπατηθεί (για μια ακόμη φορά) το Σύνταγμα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν φτηνές μικροκομματικές σκοπιμότητες; Η Δημοκρατία στη Χώρα μας δεν απειλείται, φυσικά, από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αντιθέτως,, έχει καταλυθεί πολλάκις από τη στυγνή χούντα του Σαμαρά και τα εξαπτέρυγά του στη Δικαιοσύνη, τα οποία ντροπιάζοντας τον ιερό αυτό θεσμό ποινικοποιούν Ιδέες, γραπτά και ομιλίες γιατί έτσι επιτάσσει το στενό συντηρητικό συμφέρον αυτών που κατέστρεψαν τη Χώρα και την κατέστησαν σκλάβα των διεθνών τοκογλύφων. Γιώργος Μάστορας

Λάκης Λαζόπουλος: Τα κανάλια φιμώνουν την Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ

Ο αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής από τα κανάλια της διαπλοκής είναι αισθητός ακόμα και στους πολέμιους του Λαϊκού Συνδέσμου.
Στην χθεσινή του εκπομπή ο Λάκης Λαζόπουλος έθεσε πολύ σημαντικά ερωτήματα για τον τρόπο διεξαγωγής της προεκλογικής περιόδου και τον πλήρη αποκλεισμό του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας. Έθεσε δημόσια το ερώτημα για ποιο λόγο οι καναλάρχες έχουν αποκλείσει την Χρυσή Αυγή, μήπως έχουν πάρει εντολή από την Νέα Δημοκρατία;
Ρητορική η ερώτηση φυσικά...
Η Χρυσή Αυγή παρά τον αποκλεισμό, τον πόλεμο και την λάσπη των νταβατζήδων στις προσεχείς εκλογές της 25η Ιανουαρίου θα είναι πάλι η τρίτη πολιτική δύναμη. ΠΗΓΗ


Mega: Δε θα πάρει την τρίτη εντολή η Χρυσή Αυγή, γιατί θα σχηματιστεί μεγάλη συγκυβέρνηση ΝΔ-Σύριζα με την πρώτη!


Γράφει ο Αντίοχος
Το πιο γερό… στάνταρ των προσεχών εκλογών, είναι η ανάδειξη της Χρυσής Αυγής σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, γεγονός που -φαινομενικά τουλάχιστον- προκαλεί την… ιερή αγανάκτηση των μεγάλων «δημοκρατών», λόγω του ότι ο Ν. Μιχαλολιάκος θα λάβει τρίτη εντολή σχηματισμού κυβέρνησης και «θα εκτεθεί η χώρα» (λέγοντας «χώρα» εννοούν τη «δημοκρατία» τους…).
Ωστόσο, κάποιοι δε φαίνεται να ανησυχούν, διότι προφανώς κάτι ξέρουν. Όπως για παράδειγμα ο υπάλληλος του Big Boss Μπόμπολα, Γιάννης Σαραντάκος, ο οποίος είπε μετά βεβαιότητος στο κανάλι του αφεντικού, ότι «δεν θα φτάσει στο τρίτο κόμμα η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης».
Κι εδώ, το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: τι εννοεί ο υπάλληλος του Big Boss; Μήπως ότι τα κατεστημένα κόμματα έχουν συμφωνήσει από τώρα να φτιάξουν στα γρήγορα την «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ (και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων» – όσων διασωθούν  εκλογικά), με το άλλοθι της τρίτης εντολής στην Χρυσή Αυγή;
Τα υπόγεια του Μαξίμου εκβιάζουν την Δικαιοσύνη με παπαγαλάκι τον Τράγκα
Μια ψευδέστατη πληροφορία είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας από το Νο 1 παπαγαλάκι των υπογείων του Μαξίμου, Γιώργο Τράγκα. Από την ραδιοφωνική του εκπομπή και την ιστοσελίδα του ανέφερε ότι δήθεν έχει εκδοθεί παραπεμπτικό βούλευμα για τους πολιτικά διωκόμενους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, γεγονός που είναι απολύτως ψευδές.
Η συγκεκριμένη ψευδής διαρροή καταδεικνύει τον πανικό της Νέας Δημοκρατίας και την πρόθεση Σαμαρά να εκβιάσει για πολλοστή φορά την Δικαιοσύνη. Αντιλαμβανόμενοι την παταγώδης τους ήττα, οι αποτυχημένοι της Συγγρού προσπαθούν με κάθε αθέμιτο μέσο να επηρεάσουν τις δικαστικές αποφάσεις για να τρομοκρατήσουν την κοινή γνώμη και να κερδίσουν ψηφαλάκια.
Με απειλές, εκβιασμούς, πιέσεις σε δικαστικούς να λάβουν παράνομες αποφάσεις και γελοίες διαρροές και μυθεύματα το μόνο που θα καταφέρουν είναι η περαιτέρω συσπείρωση των ψηφοφόρων του Λαϊκού Συνδέσμου. Οι Έλληνες πολίτες θα απαντήσουν στις βρώμικες μεθοδεύσεις τους στις 25 Ιανουαρίου.


Δηλώσεις Α.Ματθαιόπουλου, συνέντευξη Φ.Γραικού στο Μακεδονία TV για τις πολιτικές διώξεις και την τρέχουσα επικαιρότητα - 2 ΒΙΝΤΕΟ


Για όλα τα ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας σχετικά με τις επικείμενες εκλογές και τις αντισυνταγματικές συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξάγονται αυτές τοποθετήθηκαν οι Συναγωνιστές Ματθαιόπουλος Αρτέμης καιΓραικός Φώτης σε δηλώσεις και συνέντευξη που παραχώρησαν αντίστοιχα στο κανάλι Μακεδονία TV.

Τη στιγμή που τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου μιλάνε για δημοκρατία και δικαιώματα, την ώρα που οι εκπρόσωποι τους συνεχίζουν να ταΐζουν με ψέματα και φθηνά διλήμματα τον ελληνικό λαό, η φωνή της αλήθειας, η φωνή των Ελλήνων εθνικιστών τονίζει το αυτονόητο: ελεύθερες εκλογές σημαίνει ελεύθερη Χρυσή Αυγή!  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ: Χωρίς παθολόγους το Νοσοκομείο Πύργου

Θεοδωράκης: «Υπάρχω μπας και κόψω την τρίτη θέση από τη Χρυσή Αυγή


Τον ρόλο του, τόσο ως «απεσταλμένος» των βαρόνων των ΜΜΕ όσο και ως κατασκευασμένο ανάχωμα, προκειμένου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να μην εκλεγεί Τρίτο Κόμμα την 25η Ιανουαρίου, αποδεικνύει σε καθημερινή πλέον βάση ο «ποταμάκιας» Σταύρος Θεοδωράκης. Στο «Έθνος», το οποίο «σπρώχνει» σε κραυγαλέο βαθμό το συγκεκριμένο μόρφωμα, διαβάζουμε σχετικά:
« Για τον δε στόχο του να αναδειχθεί σε Τρίτη δύναμη επαναλαμβάνει ότι έτσι θα κοπεί ο δρόμος της Χρυσής Αυγής να λάβει την Τρίτη διερευνητική εντολή ‘’κάτι που θα πρέπει να αποφύγουμε πάση θυσία’’, λένε τα στελέχη του Ποταμιού».
Ουσιαστικά, δηλαδή, ο πρώην παρουσιαστής παρακμιακών τηλεοπτικών εκπομπών παραδέχεται ότι υπάρχει μόνο και μόνο για να φράξει τον δρόμο προς την Τρίτη θέση για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Όταν, μάλιστα, τα στελέχη του μορφώματος λένε ότι αυτό αποτελεί «κάτι που πρέπει να αποφύγουμε «πάση θυσία» περιλαμβάνει και τη νοθεία. Φαίνεται ότι η πλήρης αποσιώπηση της εκλογικής παρουσίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν αρκεί ούτε στο σύστημα ούτε στα διάφορα πιόνια του, καθώς η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όχι μόνο δεν πτοείται, αλλά αντιθέτως έχει συνεχώς αυξητικές τάσεις.
Όσο για τα «παράπονα» του Θεοδωράκη για τον τηλεοπτικό διαφημιστικό χρόνο των κομμάτων και την τεράστια διαφορά χρόνου ανάμεσα σε Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα κόμματα, τώρα ανακάλυψε την αδικία αυτή; Έχει όμως το θράσος και μιλάει ο επικεφαλής ενός κόμματος, ο οποίος είχε συνεχή παρουσία στις τηλεοπτικές συζητήσεις προ των ευρωεκλογών, παρότι το «Ποτάμι» δεν βρισκόταν ούτε στη Βουλή ούτε στο Ευρωκοινοβούλιο.
Την ίδια στιγμή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, παρότι εκφράζει και θεσμικά πολύ περισσότερο μέρος του Ελληνικού Λαού απ’ ότι το κατασκεύασμα του Θεοδωράκη, αντιμετωπίζεται από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ των «νταβατζήδων» σαν  να μην υπάρχει. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όμως, το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου θα είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών, θριαμβεύοντας απέναντι στο πολιτικό και εκδοτικό κατεστημένο.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

MISTER TSIPRAS: ΑΝ ΔΕ ΒΓΩ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΣΚΙΣΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

tsipras_boreioi

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των Ποντιακών Ομοσπονδιών Ενώσεων και Σωματείων, είχε ο mister Tsipras και κατά τη διάρκειά της είπε κάποια πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.

Ως… πρόλογο, θεώρησε πιθανές τις πιέσεις που θα ασκηθούν ώστε να αποκλίνει από τις δεσμεύσεις του σε περίπτωση που δεν είναι αυτοδύναμος ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Και μπαίνοντας στο… ψητό, διευκρίνισε πως οι δεσμεύσεις που έχει περιγράψει (σκίσιμο του Μνημονίου κ.τ.λ.) «ισχύουν υπό την βασική προϋπόθεση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αυτοδύναμος», εννοώντας ότι αν δεν έχει αυτοδυναμία (που είναι σχεδόν σίγουρο ότι ΔΕΝ θα έχει ), θα αναγκαστεί να συμβιβαστεί σε κάποια πράγματα.

Και βέβαια, αυτό ακριβώς θα είναι το άλλοθί του, για να συνεχίσει την μνημονιακή πολιτική των Σαμαροβενιζέλων! Πολύ πιθανόν, μαζί τους σε «μεγάλη συγκυβέρνηση»!  ΠΗΓΗ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΟ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ    ΚΑΙ  ΚΟΥΪΖ (ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ…): ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΟΥΖΕΙ ΜΕ ΚΡΥΟ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΡΟΛΟ ΚΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3091234428921454233

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item