Widgets

ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΑ ΡΑΓΙΑ! Ψήφισες SYRIZA και ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ οι ΤΟΥΡΚΟΙ...!!!


ΤΟΥΡΚΙΚΗ HURRIYET: ΤΡΕΙΣ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΩΝ

Πανηγυρίζουν οι τουρκαλάδες της Hürriyet, στην ηλεκτρονική της έκδοση, για την εκλογή τριών «Τούρκων» -όπως τους χαρακτηρίζουν, αλλά και όπως αυτοαποκαλούνται οι ίδιοι- βουλευτών του βασικού κομματικού κορμού της νέας συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων: «Τρία μέλη της τουρκικής μειονότητας στη δυτική Θράκη έχουν εκλεγεί στο ελληνικό κοινοβούλιο με το αριστερό κόμμα ΣΥΡΙΖΑ, που σάρωσε στις εκλογές. Οι Mustafa Mustafa και Ayhan Karayusuf, Έλληνες τουρκικής καταγωγής, κατάφεραν να εισέλθουν στην ελληνική βουλή με το κόμμα της Αριστεράς, ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο τουρκικής καταγωγής υποψήφιος Hüsyein Zeybek, από τον νόμο Ξάνθης, κέρδισε επίσης μια έδρα στην ελληνική βουλή.

(ΥΓ):
Να τους χαίρονται και να τους καμαρώνουν οι «καλοί πατριώτες» (έως τουρκοφάγοι – μια φορά κι έναν καιρό ) του κόμματος Καμμένου!  πηγη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!: ΖΗΤΩ το SYRIZA! Θα ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΙΕΣ από ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΟΓΙΑ και άλλους ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ!ΤΕΛΟΣ Η ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΚΥΨΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΣΙΠΡΑ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ.. ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΛΙΔΑΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του koolnews.gr η οικογένεια του Αλέξη Τσίπρα ετοιμάζεται να μετακομίσει από το διαμέρισμα της οδού Αρμονίας στην γκετοποιημένη Κυψέλη, σε άλλο σπίτι και ειδικότερα σε μονοκατοικία στο χλιδάτο και αρχικαπιταλιστικό Παλαιό Ψυχικό που στεγάζει εξάλλου και τους περισσότερους ανάλογους "επαναστάτες" και "ιδεολόγους" της Αριστεράς.....

Η αναζήτηση νέου σπιτιού είχε ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν τις εκλογές και το σπίτι είχε ήδη βρεθεί. Προφανώς όμως τόσο για πρακτικούς όσο και για επικοινωνιακούς λόγους αποφασίστηκε η μετακόμιση να γίνει μετά τις 25 Ιανουαρίου.

Την ίδια ώρα, άλλες πληροφορίες του koolnews.gr αναφέρουν ότι το ζεύγος Τσίπρα διάλεξε σχολείο και για τον 5χρονο γιo του Παύλο, και δεν είναι άλλο από την ιδιωτική, χλιδάτη και πανάκριβη Σχολή Μωραΐτη. Σωστή επιλογή η σχολή Μωραΐτη. Πληρώνεις κάτι χιλιάδες παραπάνω, αλλά βγαίνεις καλός και σωστός επαναστάτης των Β. Προαστίων.

Σιγά βέβαια που ο Τσίπρας θα καταδεχόταν ποτέ να πάει ο γιος του σε δημόσιο τριτοκοσμικό σχολείο, μαζί με τα παιδιά των λαθρομεταναστών που κατά τα άλλα, τόσο πολύ τους αγαπάει.  Μακριά και αγαπημένοι που λέει και ο σοφός λαός μας   ΠΗΓΗ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ!  ΚΑΙ  
ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣΑνακοίνωση Χρυσής Αυγής για την οικονομική πολιτική της νέας κυβέρνησης
Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής η επαναφορά μισθών και συντάξεων στα προ μνημονίου επίπεδα με ταυτόχρονη κατάργηση των προνομίων της πολιτικής και οικονομικής ελίτ.
Θα στηρίξουμε κάθε μέτρο προς την κατεύθυνση αυτή και θα καταγγείλουμε κάθε απόπειρα συνέχισης της μνημονιακής πολιτικής.  Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου 
Η «μαγκιά» κράτησε μια μέρα - Άτακτη υποχώρηση των Συριζαίων εμπρός στους διεθνείς τοκογλύφους!

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε την θητεία της με προεκλογικούς ρυθμούς. Ακόμα και την στιγμή της ανακοινώσεως του υπουργικού σχήματος συνέχιζαν όλοι να μιλάνε για όλα, ασκούμενοι σε λεονταρισμούς και συμβολισμούς άνευ ουδεμίας σημασίας, αφού τα λόγια πετούν και τα γραπτά μένουν, όπως έλεγαν οι Ρωμαίοι με το περιβόητο «Verba volant, scripta manent».
Μέσα στα όσα ειπώθηκαν από τους διάφορους νέους υπουργούς ήταν δύο σημαντικά. Πρώτον ότι θα σταματήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις και δεύτερον ότι η Ελλάδα δεν θα συμφωνήσει σε νέες κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας από πλευράς Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Επί αυτών των δηλώσεων που προφανώς αποτελούσαν αντιγραφή των θέσεων της Χρυσής Αυγής, όπως αυτές διατυπώθηκαν άλλωστε και εγγράφως, το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Όχι στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, όχι στις ιδιωτικοποιήσεις
Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής, η οποία έχει διατυπωθεί και δημόσια στη Βουλή είναι ότι η Ελλάς δεν πρέπει να συμμετάσχει στις κυρώσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΗΠΑ κατά της Ρωσίας. Αυτήν την στάση επιβάλλει το Εθνικό συμφέρον και τα γεωπολιτικά δεδομένα.
Επίσης, στο ζήτημα των ιδιωτικοποιήσεων, τις οποίες θεωρούμε ξεπούλημα της Πατρίδος, έχουμε διατυπώσει θέση κατά των ιδιωτικοποίησεων σε ΟΛΠ και ΔΕΗ. Θεωρούμε επίσης σημαντικό ζήτημα την επιστροφή στον Ελληνικό Λαό της λεγόμενης "μικρής ΔΕΗ".»
Οι διεθνείς τοκογλύφοι, όμως, έχουν αποδείξει ότι δεν πρόκειται να ανεχθούν την οποιαδήποτε στροφή από την πολιτική υποτέλειας που έχουν διαχρονικά ακολουθήσει οι κυβερνήσεις από μεταπολιτεύσεως. Έτσι διακριτικά και χωρίς ουσιαστικές δηλώσεις εκ μέρους τους, το Χρηματιστήριο κατρακύλησε και ξαφνικά οι ΣΑΝΕΛ έκαναν κωλοτούμπα προς τον «πολιτικό ρεαλισμό».
Αμέσως βγήκε ο Βαρουφάκης και δήλωσε ότι «Μιλώντας με τον κ. Ντεϊσελμπλούμ εξέφρασα το σταθερό προσανατολισμό της κυβέρνησης μας προς μια νέα συμφωνία με τους εταίρους», υπονοώντας ότι θα υπογράψουν ένα νέο μνημόνιο, απλά δεν θα το λένε έτσι. Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Δραγασάκης, ύστερα από συνάντηση με τον Τσίπρα και το οικονομικό επιτελείο δήλωσε ότι «μέλημά μας είναι η εύρυθμη λειτουργία των τραπεζών» και ότι «δεν θα υπάρξει ρήξη με τους εταίρους». Κοινώς, οι μαγκιές κόπηκαν και η "επανάσταση" κράτησε μια μέρα!
Όσον αφορά το θέμα της Ρωσίας, έρχεται σήμερα στην Αθήνα ο Σούλτς, ο οποίος δήλωσε «Θέλω να το πω ανοιχτά, είδα με φρίκη ότι η Ελλάδα εγκατέλειψε σήμερα την κοινή θέση της ΕΕ για την Ρωσία. Πραγματικά εξεπλάγην»Ας μην προτρέχει, όμως, ο Σουλτς, αφού η συγκεκριμένη κυβέρνηση καθημερινώς αποδεικνύει ότι την ενδιαφέρουν περισσότερο οι συμβολισμοί και η προπαγάνδα, παρά οι κινήσεις ουσίαςΧώρια που άμα την πιέσει λίγο θα γίνουν πιο αντιρώσοι και από τον ίδιο.
Μόνο μία ισχυρή Εθνική Ηγεσία, απαρτιζόμενη από ανθρώπους που διαθέτουν την Βούληση και την Θέληση να πράξουν ότι απαιτείται για την Ελευθερία της Πατρίδος, μπορεί να επιφέρει πραγματική αλλαγή στην πολιτική κατάσταση της Ελλάδος. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να αναγεννήσει την καθημαγμένη Ελλάδα και να την ανασύρει στο φως της Ελευθερίας από τον βούρκο της υποτέλειας και του ραγιαδισμού.  ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => Καμμένος: Συγκυβερνώ με εθνοπροδότες που πάνε ξεκάθαρα για κοσοβοποίηση την Θράκη

Ήρθε κι έδεσε: Ο κ. Τίποτα υποψήφιος για την θέση του απολύτως Τίποτα - Εμπλοκή στην ψοφοδεξιά


«Κλείδωσε» όπως όλα δείχνουν η υποψηφιότητα του Δημήτρη Αβραμόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Όπως μεταδίδει το "Βήμα" ο έτερος αντιπρόεδρος της ΝΔ (ο άλλος είναι ο Σταύρος Δήμας...) θα είναι οριστικά και αμετάκλητα η πρόταση της Κ.Ο. του Σύριζα και των Αν. Ελ. για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκράτιας.
Η πρώτη ψηφοφορία που θα γίνει την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου, στην οποία απαιτούνται 180 θετικές ψήφοι, θα δημιουργήσει τεράστιο εσωκομματικό πρόβλημα στην ψοφοδεξιά που ακόμα προσπαθεί να συμμαζέψει τα κομμάτια της μετά την συντριβή.
Είναι ερωτηματικό το τι θα πράξει ο βουλευτής Μεσσηνίας και υπό προθεσμία λήξης πρόεδρος της ΝΔ, Σαμαράς, γιατί στην καλύτερη περίπτωση θα αναγκαστεί σε μία ακόμα άτακτη υποχώρηση και την απόσυρση της υποψηφιότητας Δήμα, που ήταν και η αρχή του τέλους του.
Ήδη πολλά κορυφαία στελέχη της ΝΔ είναι γνώστες του έντονου παρασκηνίου για την προεδρική εκλογή και έχουν διαμηνύσει ότι στην περίπτωση που υποψήφιος είναι ο κ. Αβραμόπουλος θα πάνε απέναντι στην κομματική γραμμή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στη χθεσινή συνάντηση με τον Σαμαρά αναφέρθηκε στο θέμα και εξέφρασε την άποψη ότι το κόμμα πρέπει να υπερψηφίσει μια τέτοια υποψηφιότητα. Αν ο Αβραμόπουλος εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ανοίγει η θέση ενός Ευρωπαίου Επιτρόπου για τον Σύριζα.
Όπως και να έχει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θα εκτελέσει τον ρόλο του: Ο "κ. Τίποτα" θα τοποθετηθεί στην θέση του "απολύτως τίποτα"!  ΠΗΓΗ
Υπουργός Εσωτερικών ο Βούτσης με γιό αναρχικό και πρώην συλληφθέντα με πιστόλια και χειροβομβίδα. Πανηγυρίζουν όλοι οι μπαχαλάκηδες! - ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει ο Αινείας

Χαράς ευαγγέλια στην οικογένεια Βούτση..
Ο μπαμπάς έγινε Υπουργός Δημοσίας Τάξης και ο γιό, μαζί με τους "συντρόφους" του, απαλλάχθηκε από το άγχος μήπως θα πιαστεί και μπορεί να φάει καμιά κράτηση ή φυλακή.

Επίσης η Υπουργοποίηση του Βούτση φέρνει και πολλή μεγάλη ευτυχία και σε ακόμη μια άλλη οικογένεια Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ...

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...Βαρουφάκης: Θα υπογράψουμε νέο μνημόνιο, αλλά δεν θα το λέμε έτσι!

Εξαιρετικό ενδιαφέρον είχε η τελετή παράδοσης - παραλαβής ανάμεσα στο απερχόμενο υπουργό οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη και τον επερχόμενο, Γιάννη Βαρουφάκη. Πέραν του προφανούς ενδιαφέροντος που δημιουργεί η τελετή παράδοσης του υπουργείου που έγινε το μήλον της έριδος ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει και το ενδιαφέρον της επόμενης μέρας ΣΥΡΙΖΑ στα οικονομικά θέματα.
Ο Βαρουφάκης υπήρξε στις δηλώσεις του εξόχως διευκρινιστικός σχετικά με την πολιτική που πρόκειται να ακολουθηθεί και απάντησε ευθέως στους ίδιους τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, που πλέον δεν θα έχουν απορίες σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι. Συγκεκριμένα, μιλώντας στα πλαίσια της κοσμιοτάτης τελετής είπε ότι «στόχος μας είναι μια «συμφωνία - γέφυρα» μεταξύ των προηγούμενων προγραμμάτων και μιας νέας συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας, ΕΕ και ΔΝΤ.» και έσπευσε να συγκεκριμενοποιήσει λέγοντας ότι «Μιλώντας με τον κ. Ντεϊσελμπλούμ εξέφρασα το σταθερό προσανατολισμό της κυβέρνησης μας προς μια νέα συμφωνία με τους εταίρους».
Κοινώς πρόκειται να υπογραφεί ένα νέο μνημόνιο μεταξύ Ελλάδος - Ε.Ε. και ΔΝΤ, το οποίο, όπως τόνισε ο Βαρουφάκης, θα είναι μία συμφωνία - γέφυρα. Για να το πούμε πιο απλά, ο Τσίπρας  και η κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ θα υπογράψουν ένα νέο μνημόνιο με τους «εταίρους». Απλώς δεν θα το ονομάζουν «μνημόνιο» για προπαγανδιστικούς λόγους. Η συμφωνία που πρόκειται να υπογραφεί είναι προφανώς η Ενισχυμένη Προληπτική Γραμμή Στήριξης, στην οποία είχε συμφωνήσει ο Σαμαράς λίγο πριν την πτώση του.
Συμπέρασμα; Τι ΣΑΝΕΛ, τι Σαμαροβενιζέλοι! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ  ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ!   ΠΗΓΗ
ΠΟΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΛΩΝΕ  ΠΡΟΣΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ; ΒΙΝΤΕΟ

Όπως είναι γνωστό, το στέλεχος των  ψεκασμένων Τέρενς Κουίκ ορκίστηκε χθες υφυπουργός του υπουργείου Επικρατείας για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, της νέας συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων.

Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο –κι όχι για  σωσία του- που μιλώντας προ των εκλογών στο mega, δήλωνε  προσβεβλημένος όταν οι δημοσιογράφοι τον ρωτούσαν για το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων!

Θαυμάστε τον και  σιχαθείτε τον ελεύθερα:  πηγηΤον κηδεύουν: Τα πρώην φιλικά προς τον Σαμαρά ΜΜΕ σκυλεύουν το πολιτικό πτώμα του βουλευτή ΜεσσηνίαςΟι ώρες του προδότη και σκευωρού πολιτικάντη είναι μετρημένες, καθώς είναι θέμα χρόνου η προειδοποίηση που του κάναμε προεκλογικά να γίνει πραγματικότητα: Τώρα θα τον αναλάβει η ελεύθερη Δικαιοσύνη!
Τα εγκλήματα του Σαμαρά κατά του Συντάγματος και του Πολιτεύματος και δη η ενορχήστρωση της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου δεν θα μείνουν ατιμώρητα.
Πέρα από τους εσωκομματικούς αντιπάλους και την βάση της ψοφοδεξιάς που βράζει, τον χορό για την σκύλευση του πολιτικού πτώματος του Σαμαρά σέρνουν πρώτοι οι δημοσιογράφοι. Συγκεκριμένα ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε από την ραδιοφωνική του εκπομπή: «Ο Σαμαράς υπέστη εκλογική πανωλεθρία, δεν τόλμησε να αντικρίσει ούτε τον λαό ούτε τους δημοσιογράφους, μίλησε προεκλογικά απέναντι σε γλάστρες. Με τους Μουρούτηδες, τους Αδώνιδες, τους Βορίδηδες και τους Πλεύρηδες. Οι εικόνες από το προκλητικά άδειο μέγαρο Μαξίμου που περίμενε χθες τον νέο πρωθυπουργό και τα φορτηγά που έφυγαν φορτωμένα με έγγραφα νωρίς σήμερα το πρωί από το υπουργείο Οικονομικών κάνουν τον γύρο της Ελλάδας και του κόσμου, ντροπιάζοντας την ύστατη ώρα για ακόμα μία φορά τον πολιτισμό αυτής της χώρας. Η φιλελεύθερη Δεξιά φορτώθηκε την Πολιτική Ανοιξη μέσα σε βαρύ χειμώνα. Ας πρόσεχε!».
Σε ησυχία όμως δεν τον αφήνουν τον Σαμαρά ούτε τα "Παραπολιτικά", αφού ο Γ. Κουρτάκης εξαπέλυσε πολύ σκληρή επίθεση από την εκπομπή του. Ο δημοσιογράφος  μίλησε για "λαμόγια" αποκαλώντας έτσι τον Γ. Μουρούτη, ο αδερφός του οποίου έπαιρνε περίεργες δουλειές. Παράλληλα υπενθύμισε ότι ο Λαζαρίδης ήταν πάντοτε ξένο σώμα στη Νέα Δημοκρατία κάτι που επιβεβαιώνεται τώρα από όλους τους Νεοδημοκράτες. Αποκάλεσε "πολιτικό πτώμα" τον Α. Σαμαρά και τον κατηγόρησε ότι τον ενδιαφέρει μόνο η καρέκλα, ενώ τον κάλεσε να παραιτηθεί άμεσα. Για το τέλος άφησε το καλύτερο...
Αντώνη πες αλεύρι! Ο Νικολούδης σε γυρεύει....  ΠΗΓΗ
Ηλίας Παναγιώταρος: Ευχαριστώ τους Έλληνες που δικαίωσαν τον Αγώνα μας στη Βουλή και στον δρόμο


Οι εκλογές τέλειωσαν!  Παρ' όλο που το καθεστώς έβαλε τα δυνατά του να μας κλέψει την τρίτη θέση, φιμώνοντας την φωνή μας, φυλακίζοντας τον Αρχηγό μας, δολοφονώντας τα αδέρφια μας Γιώργο και Μάνο, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες εμπιστεύτηκαν και δικαίωσαν την Χρυσή Αυγή.
Δικαίωσαν την Ελλάδα και τα ιδεώδη της με τα οποία ταυτίζεται και υπερασπίζεται η Χρυσή Αυγή.
Η κατάκτηση της τρίτης θέσης ξεμπρόστιασε όλους όσους σκαρφίστηκαν την ελεεινή δικαστική σκευωρία και επιβράβευσε τον αγώνα μας αλλά και την παρουσία μας δίπλα στον λαό, στα μικρά και μεγάλα προβλήματά του. Ο Λαός μας απαιτεί πλέον την άρση των πολιτικών διώξεων και την απελευθέρωση του Αρχηγού και όλων των Βουλευτών που παραμένουν παράνομα και αντισυνταγματικά έγκλειστοι, παρά την ηθική δικαίωση τους μέσω της εκλογικής διαδικασίας!
Ένα tweet με ιδιαίτερο νόημα έκανε ο Βουλευτής Β' Αθήνας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας ΠΑΝΑΓΙΏΤΑΡΟΣ, ως απάντηση σε δημοσιεύματα που θέλουν την Χρυσή Αυγή να επικροτεί θέσεις του Σύριζα.

Η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ υιοθετεί τις θέσεις κανενός άλλου κόμματος. Τα άλλα κόμματα έρχονται και αντιγράφουν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Κατανοητό;"


Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χιλιάδες Έλληνες που αξιολόγησαν την παρουσία μου στην Βουλή θετικά, άξιο συναγωνιστή δίπλα στους συναγωνιστές μου, και εκτίμησαν και δικαίωσαν τον κοινό αγώνα μας για το δίκαιο. Οι "δεξιοί και οι αριστεροί" που με την προβιά του αμνού και της δήθεν "συναινετικής Κυβέρνησης όλων των Ελλήνων" προσπαθούν να δικαιολογήσουν όσα προσυμφωνημένα έρθουν από τους έξω εντολείς, θα μας βρουν απέναντί τους, κάτω από τις εντολές του Αρχηγού Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, πιστούς στις Ιδέες μας, ανυποχώρητους.
Τα λέμε στον δρόμο και στο πεζοδρόμιο, εκεί που χτυπάει η καρδιά κάθε Έλληνα και Ελληνίδα και σας καλούμε να πυκνώσετε τις τάξεις μας στους νέους αγώνες. Τα λέμε στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης των Ιμίων το Σάββατο 31/1.
Συνεχίζουμε...
Ηλίας Παναγιώταρος
Βουλευτής Β΄ Αθηνών
Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή ΑυγήΕλευθέριος Συναδινός: Η τρομοκρατία αποτελεί ασύμμετρη απειλή και ως τέτοια πρέπει να την αντιμετωπίσουμεΣτις 28 Ιανουαρίου 2015, κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός μίλησε για τα μέτρα κατά της τρομοκρατίας και τόνισε ότι, η Ευρωπαϊκή Ένωση εφαρμόζει λάθος πολιτικές για την αντιμετώπισή της και δεν κοιτάζει το πρόβλημα κατάματα. Επισήμανε ότι, πρέπει να σταματήσει τις συζητήσεις και να λάβει αποφάσεις για την αντιμετώπισή της λαμβάνοντας υπόψη ότι αποτελεί μία ασύμμετρη απειλή.
Ακολουθεί η ομιλία:
Δυστυχώς τα πρόσφατα γεγονότα στο Παρίσι και το Βέλγιο, οι καθημερινές επιθέσεις τρομοκρατών τζιχαντιστών με τη μορφή ένοπλων ληστειών, απαγωγών, βιασμών και φόνων και η μετακίνηση "χαρακτηρισμένων" Ευρωπαίων πολιτών που τελικά αποδείχθηκαν ακραία μουσουλμανικά στοιχεία, από και προς την ΕΕ, αποδεικνύουν τις λάθος πολιτικές που εφαρμόζουμε όσον αφορά στην τρομοκρατία. Έχουμε θεσπίσει πλήθος συνθηκών, νόμων, στρατηγικών και δράσεων για την καταπολέμησή της. Δεν μπορούμε όμως να την αντιμετωπίσουμε μόνο με συζητήσεις.
Ας πάρουμε γενναίες αποφάσεις, ας χρησιμοποιήσουμε όλους τους μηχανισμούς σε κοινοτικό επίπεδο και, κυρίως, ας παύσουμε την ανόητη εξωστρέφεια, ασχολούμενοι κατά βάση με χώρες εκτός ΕΕ. Στρουθοκαμηλίζουμε και αδυνατούμε να κοιτάξουμε το πρόβλημα κατάματα.
Η τρομοκρατία αποτελεί ασύμμετρη απειλή και ως τέτοια πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Οι μονάδες ταχείας αντίδρασης που δημιουργούμε, η FRONTEX και η EUROPOL δεν διαθέτουν τα απαραίτητα, σε νομοθετικό και επιχειρησιακό επίπεδο. Δε διαθέτουν ούτε την τεχνογνωσία αλλά πολύ περισσότερο τον εξοπλισμό και τη βάση πληροφοριών, για να αντιμετωπιστούν οι ασύμμετρες απειλές.
Τα μηνύματα που δεχόμαστε καθημερινά προειδοποιούν για τον επερχόμενο κίνδυνο.  Οι εχθροί μας γνωρίζουν τις αδυναμίες μας. Καιρός είναι να τις παραδεχτούμε και εμείς.  ΠΗΓΗ
Γεώργιος Επιτήδειος: Νίκη εναντίον όλωνΠροσπάθησαν να μας εξαλείψουν από τον πολιτικό χάρτη της χώρας. Εφήρμοσαν εναντίον μας τα πλέον ανελεύθερα, ανηλεή και προσβλητικά για κάθε πολιτισμένο άνθρωπο μέτρα. Επεδίωξαν να κάμψουν το φρόνημα των Ελλήνων πατριωτών. Ήλπιζαν οι αφελείς πως φυλακίζοντας τον Aρχηγό μας και την περισσότερη από την κοινοβουλευτική μας ομάδα του κόμματος, απαγορεύοντας τον λόγο σε όλους σχεδόν τους υπόλοιπους βουλευτές και παρεμβάλλοντας στον αγώνα μας πολλά και ποικίλα εμπόδια, πως δεν θα υπήρχαν στο κόμμα οι άνθρωποι εκείνοι που θα είχαν την δυνατότητα να διατηρήσουν την φλόγα της πίστεως προς τα ιδανικά μας και να αναθερμάνουν την ''αποσταμένη ελπίδα '' όπως θα έλεγε και ο ποιητής.
Πλανήθηκαν πλάνην οικτράν. Διαψεύσθηκαν κατά τρόπο πανηγυρικό. Οι εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόροι που στήριξαν το κόμμα μας δεν πλανήθηκαν, δεν συμβιβάσθηκαν, δεν εξέφρασαν οργή. Διατράνωσαν το ακατάβλητο σθένος τους, την άρνηση τους να αποδεχτούν την προγραμματισμένη και μεθοδικά εφαρμοζόμενη καταστροφή της πατρίδος μας και έδωσαν ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως η χώρα που ευλόγησε ο θεός, η χώρα των σοφών και των ηρώων, η χώρα που δημιούργησε και έδωσε σε όλη την ανθρωπότητα τον μεγαλύτερο πολιτισμό, δεν πεθαίνει διότι έχει ακόμη σε ετοιμότητα και ακατάβλητους τους πολιτικά ακοίμητους φρουρούς της. Τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες. Αγωνισθήκαμε με πίστη και αφοσίωση στις ιδέες, τις αρχές και τα ιδανικά μας. Αγωνισθήκαμε λίγοι εναντίον πολλών. Αγωνισθήκαμε μόνοι εναντίον όλων. Δείξαμε σε όλους την δύναμη μας. Τους νικήσαμε όλους. Πρέπει να είμαστε ευτυχείς και υπερήφανοι. Συγχαρητήρια σε όλες και σε όλους. Συγχαρητήρια στις νέες και στους νέους βουλευτές μας. Εύχομαι ολόψυχα ο θεός της Ελλάδος να τους προστατεύει και να καθοδηγεί πάντοτε τα βήματα τους στην επιτυχία. Συγχαρητήρια σε όλους που από ατυχία και μόνον δεν πέτυχαν να επανεκλεγούν.
Όλοι μαζί, υπό την ηγεσία του Αρχηγού μας και με τους υπολοίπους συναγωνιστές που οσονούπω απελευθερώνονται, θα συνεχίσουμε τον αγώνα, βαδίζοντας από νίκη σε νίκη για το καλό της  Ελλάδος την οποία αγαπάμε, η οποία μας έλαχε ο κλήρος να κρατήσουμε ζωντανή και δυνατή. Θα τα καταφέρουμε όσο και αν αυτό δυσαρεστεί τους εχθρούς μας. Ζήτω η Ελλάς, Ζήτω η Χρυσή Αυγή, Ζήτω ο Αρχηγός.
Γεώργιος Επιτήδειος
Αντιστράτηγος ε.α.
Ευρωβουλευτής Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Μήνυμα συναγωνιστή Δημήτρη Κουκούτση: Πυκνώστε τις γραμμές της Χρυσής Αυγής - Η δικαίωση πλησιάζει!

Μήνυμα συναγωνιστή Δημήτρη Κουκούτση: Πυκνώστε τις γραμμές της Χρυσής Αυγής - Η δικαίωση πλησιάζει!

Ευχαριστήριο μήνυμα προς φίλους και ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής παρά το γεγονός ότι δεν επανεξελέγη βουλευτής στη Μεσσηνία εξέδωσε ο Συναγωνιστής Δημήτρης Κουκούτσης.
Αναλυτικά το μήνυμα:
"Φίλοι και φίλες Μεσσήνιοι
Μέσα από αυτό το κείμενο δεν είναι δυνατόν να αποτυπωθούν τα συναισθήματα που με διακατέχουν τούτη την ώρα. Είναι τόσο μεγάλη η αγάπη σας και η στήριξή σας που με κάνει ακόμα πιο δυνατό για τις μέρες που έρχονται, και το λέω αυτό γιατί οι εκλογές πέρασαν αλλά τα δικαστήρια, οι άδικες διώξεις και κυρίως ο εγκλεισμός μου τους τελευταίους 8 μήνες συνεχίζονται παράνομα.
Όλοι εσείς που αγωνιστήκατε και στηρίξατε το Εθνικιστικό Κίνημα είστε απλά ήρωες γιατί αντέξατε τις πιέσεις, τις ύβρεις, τις διώξεις, τις κακουχίες, την λάσπη και το κυνηγητό αυτών που φεύγουν αλλά και αυτών που έρχονται, όλοι εσείς που συμμετείχατε στον δίκαιο αυτόν αγώνα είστε άξιοι γιατί το μόνο κέρδος σας ήταν η ηθική δικαίωση κι όχι διορισμοί και υλικές απολαβές και κυρίως είστε υπερήφανοι γιατί μπορείτε να δηλώσετε ότι δεν προσκυνήσατε, δεν γονατίσατε, δεν ακούσατε τα κελεύσματα της νέας τάξης, δεν συμμετείχατε στην καταστροφή και στην φτωχοποίηση της πατρίδας και του λαού μας.
Είναι πολύ μικρό το ευχαριστώ για να περικλείει τον τιτάνιο αγώνα σας και την ψυχική σας δύναμη!
Δυστυχώς επαληθευτήκαμε για μια φορά ακόμα βλέποντας ότι στον νομό μας η ψοφοδεξιά άφησε κληρονομιά 4 εκπροσώπους της αριστεράς. Μιας αριστεράς που έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο αμέσως μετά τις εκλογές κρύβοντας εντέχνως κατά την προεκλογική περίοδο τα σφυροδρέπανα, το ΕΑΜ, την σημαία των κίναιδων και το απλυταριό!
Δίνω όρκο τιμής ότι τον τίμιο αγώνα που έδωσα στο κοινοβούλιο θα τον δώσω ακόμα πιο δυνατά έξω από αυτό, πιο δυνατός από ποτέ καλώντας κι όλους εσάς να πυκνώσετε τις γραμμές μας μπροστά στα δεινά που έρχονται.
Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ - ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ"
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ
ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Μιχαήλ Αρβανίτης: Είμαστε η μόνη Εθνική αντιπολίτευση και θα πράξουμε το καθήκον μας με οποιοδήποτε κόστος


Ευχαριστώ τους χιλιάδες Αχαιούς συμπατριώτες μου που μου έδωσαν για μια ακόμη φορά τη δυνατότητα εντάξεώς μου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής.
Ως μόνη πλέον ΕΘΝΙΚΗ αντιπολίτευση με ακλόνητη πίστη στα ιδανικά του γένους μας θα κάνουμε το χρέος μας εις το ακέραιο με οποιοδήποτε κόστος κι αν χρειαστεί.
Μιχαήλ Αρβανίτης
Βουλευτής Αχαΐας 
Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Δέθηκε στην καρέκλα του ο παρανοϊκός βουλευτής Μεσσηνίας - Εντατικές προσπάθειες αποκόλλησης του από Καραμανλικούς και Μητσοτακικούς

Την ύστατη προσπάθεια να παραμείνει στην αρχηγία της ψοφοδεξιάς την στιγμή που ΟΛΟΙ του φωνάζουν: "Σήκω φύγε τώρα!" κάνει ο βουλευτής Μεσσηνίας, Σαμαράς.
Ο αρχομανής πολιτικάντης και προδότης αρχισκευωρός συνεχίζει την τακτική των βρώμικων μεθοδεύσεων με μοναδικό στόχο να διατηρηθεί Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ώστε να έχει ασυλία για τα ανόμηματά του. Δυστυχώς για αυτόν όμως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει και η ελεύθερη Δικαιοσύνη σύντομα θα ξετινάξει όλα τα βρώμικα τεφτέρια του.
Ο παρανοϊκός δικτατορίσκος που δεν κατάφερε να εκλέξει ούτε τον προσωπικό του ψυχίατρο, Βαρτζόπουλο (δεν το λέμε εμείς, τα παπαγαλάκια της Συγγρού "Παραπολιτικά" το είπαν) έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο υστερίας που κάνει το εξής τραγικό:
Παίρνει τηλέφωνο τους εναπομείναντες βουλευτές της ψοφοδεξιάς, λέγοντάς τους ότι η χώρα θα χρεοκοπήσει σε ένα μήνα και τότε θα κλείσει αριστερή παρένθεση Τσίπρα και αυτός θα επανέλθει μετά βαΐων και κλάδων! Το έχει χάσει εντελώς...
Από την συντριβή της Νδ και μετά Καραμανλικοί και Μητσοτακικοί, όπως έχουμε τονίσει πολλάκις, ετοιμάζουν την επόμενη μέρα χωρίς το πολιτικό πτώμα του Σαμαρά που είναι θέμα χρόνου να ταφεί και επισήμως!  ΠΗΓΗ
Παρατείνεται ο διαγωνισμός για το λογότυπο των 100 χρόνων του ΚΚΕ - Αναμένουμε απάντηση για τις προτάσεις μας

Παρατείνεται ο διαγωνισμός για το λογότυπο των 100 χρόνων του ΚΚΕ - Αναμένουμε απάντηση για τις προτάσεις μας...
Με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ παρέτεινε τον διαγωνισμό για το λογότυπο – σήμα του εορτασμού των 100 χρόνων του ΚΚΕ μέχρι 28 Φλεβάρη 2015 "λόγω της διάθεσης συμμετοχής στο διαγωνισμό, αλλά και των δυσκολιών που αντικειμενικά υπήρξαν εξαιτίας της προεκλογικής περιόδου" όπως είπαν. Αναμένουμε απάντηση και για τις δικές μας προτάσεις... πηγη


Συνάντηση Σουλτς με Σταύρο Θεοδωράκη - Το Ποτάμι καταθέτει τα διαπιστευτήριά του στους τοκογλύφουςΣτην Αθήνα θα βρίσκεται την Πέμπτη ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, προκειμένου να συναντηθεί με το νέο πρωθυπουργό. Η είδηση βεβαίως, προκύπτει από την ανακοίνωση πως ο κύριος Σουλτς πρόκειται να έχει συνάντηση και με τον πρόεδρο του κόμματος των εργολάβων της ενημέρωσης, Σταύρο Θεοδωράκη.
Πρόκειται για την ατράνταχτη απόδειξη της συμπαιγνίας που οργανώθηκε στην πλάτη του Ελληνικού Λαού, προς εξαπάτησή του. Η αδικαιολόγητα υψηλή προβολή του κόμματος Θεοδωράκη σε όλα ανεξαιρέτως τα μέσα ενημέρωσης, είχε μια και μοναδική σκοπιμότητα: να αποτρέψει την κατάκτηση της τρίτης θέσης από το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.
Με μια πανάκριβη τηλεοπτική προεκλογική εκστρατεία, ο Θεοδωράκης και το συνονθύλευμά του απέτυχαν στην αποστολή που τους είχε ανατεθεί. Οι προεκλογικές παρουσίες σε πόλεις της επαρχίας αλλά και στα μεγάλα αστικά κέντρα, αποτέλεσαν ένα ανεπανάληπτο θέαμα, με μετρημένους στα δάχτυλα των δυο χεριών γραφικούς να πλαισιώνουν έναν καιροσκόπο της πολιτικής, πουλέν της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου.
Ακόμη πιο οικτρό όμως, ήταν το θέαμα της απόπειρας Θεοδωράκη να πείσει τους Έλληνες πως το κόμμα του αποτελεί εγγυητή της σταθερότητας. Ενδεικτικές άλλωστε ήταν οι διακηρύξεις του πως επιθυμεί να συνεργαστεί με οποιονδήποτε αναδειχθεί πρώτο κόμμα, είτε το Σύριζα είτε τη ΝΔ. Ο ίδιος αποκάλυψε μετεκλογικά την μεγαλειώδη απάτη του μορφώματος του οποίου ηγείται, όταν στις πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Κυριακής επισήμαινε ψευδώς και ανερυθρίαστα πως «το Ποτάμι είναι η τρίτη, δημοκρατική πολιτική δύναμη της χώρας»!
Προς δυστυχία των νταβατζήδων της ενημέρωσης, των πραγματικών αφεντικών του Ποταμιού, ο Θεοδωράκης κατόρθωσε να ηττηθεί σε όλα τα επίπεδα. Η Χρυσή Αυγή αναδείχθηκε πανηγυρικά και παρά τις αντιξοότητες τρίτο κόμμα, ενώ το Ποτάμι θ' αρχίσει με το πέρασμα του χρόνου να αποσυντίθεται, όπως ακριβώς απαξιώνεται και ένα τηλεοπτικό σόου το οποίο μετά τις πρώτες τυμπανοκρουσίες, κουράζει και ακολούθως λαμβάνει τέλος.  ΠΗΓΗ

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2968012909737093742

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item