Widgets

«ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ» του ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ με τη ΔΥΝΑΜΙΚΗ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Bankingnews: Παρ΄ ότι φυλακισμένη και απομονωμένη η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα!

Πολιτική ανάλυση από την έγκυρη ενημερωτική ιστοσελίδα bankingnews.gr
Το βασικό ερώτημα είναι πώς η Χρυσή Αυγή κάτω από ακραίες συνθήκες καταφέρνει να βρίσκεται στην τρίτη θέση; Ίσως να μην υπάρχει άλλο προηγούμενο παγκοσμίως, κόμμα να είναι προφυλακισμένο, η ηγεσία να κατηγορείται για εγκληματική οργάνωση, να έχει απομονωθεί από όλα τα μέσα ενημέρωσης και να καταφέρνει να βρίσκεται στην 3η θέση. Αναφερόμαστε στην Χρυσή Αυγή.
Η Χρυσή Αυγή παρά την προπαγάνδα του ψεύδους και του μίσους εναντίων της θα καταφέρει να βρίσκεται στην τρίτη θέση στις εκλογές στις 25 Ιανουαρίου του 2015, ξεπερνώντας, το Ποτάμι, το κόμμα της απόλυτης προβολής και το όνομα Παπανδρέου.
Το ΠΑΣΟΚ ούτως ή άλλως δέχεται ασφυκτικές πιέσεις από τον Παπανδρέου και έως την ημερομηνία των εκλογών 25 Ιανουαρίου θα υποστεί περαιτέρω εκλογική καθίζηση. Το βασικό ερώτημα είναι πως η Χρυσή Αυγή κάτω από ακραίες συνθήκες καταφέρνει να βρίσκεται στην τρίτη θέση; Να ληφθεί υπόψη ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα πραγματοποιήσει προεκλογική εκστρατεία όπως τα άλλα κόμματα και παρ΄ ότι έχουν υποβάλλει αίτημα αποφυλάκισης το βέβαιο είναι ότι θα παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα των εκλογών… μέσα από την φυλακή.Οι βασικοί λόγοι πρέπει να αποδοθούν 
1) Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι συνειδητοποιημένοι που κατά βάση προέρχονται από τον χώρο της παραδοσιακής δεξιάς που έχουν αποκηρύξει τον Σαμαρά και την ΝΔ.
2) Η Χρυσή Αυγή παρά τα λάθη και τις ατέλειες της βρήκε απήχηση σε κοινωνικές ομάδες και ψηφοφόρους που θεωρούσαν και θεωρούν ότι η Ελλάδα κυβερνάται από κλίκες πολιτικών και χρειάζεται ένα κόμμα αντισυστημικό που θα αντιδράσει στα οικονομικά, πολιτικά, θεσμικά και δημοκρατικά έκτροπα.
3) Η Χρυσή Αυγή αν μπορούσε να διεξάγει ελεύθερο προεκλογικό αγώνα είναι 100% βέβαιο ότι θα έφθανε στο 9% με 10%.Ωστόσο το γεγονός ότι η ηγεσία της Χρυσής Αυγής είναι προφυλακισμένη λειτουργεί και ως αντίδραση σε ομάδες ψηφοφόρων. Ψηφίζουν αυτούς που θεωρούν ότι έχουν αδικηθεί και διωχθεί πολιτικά.
4) Η συνωμοσία της σιωπής, όλοι μιλούν για την Χρυσή Αυγή, χωρίς να μπορεί η ίδια να μιλήσει για το πρόγραμμα και τις ιδέες της επίσης λειτουργεί σε κάποιο βαθμό υπέρ της Χρυσής Αυγής.
Δεν έχει υπάρξει προηγούμενο το τρίτο κόμμα στην Ελλάδα να μην έχει βήμα στα μέσα ενημέρωσης ώστε να διατυπώσει τις θέσεις του και ο λαός ας κρίνει αν αυτές οι θέσεις είναι ρεαλιστικές ή παράλογές. Τα μέσα ενημέρωσης υποκατέστησαν τον λαό αγνοώντας ότι ο λαός αψηφά τα μέσα ενημέρωσης τα περισσότερα εκ των οποίων είναι είτε χρεοκοπημένα, είτε έχουν ιδιοκτήτες γκάνγκστερ στην κυριολεξία. 


5) Η Χρυσή Αυγή παραδόξως ευνοείται από το κόμμα Παπανδρέου. Το κόμμα Παπανδρέου απορροφά μεγάλο μέρος της εκλογικής πελατείας του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού και ο παράγοντας αυτός βοηθάει την Χρυσή Αυγή που έχει υψηλά ποσοστά συσπείρωσης να παραμείνει στην τρίτη θέση.
6) Μέρος της κοινωνίας έχει κατανοήσει ότι άδικα έχουν προφυλακιστεί τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, κατηγορούνται για αδικήματα, τουλάχιστον φαιδρά, ενώ ο Σαμαράς όπως αποδείχθηκε έδινε τηλεφωνικώς οδηγίες σε δικαστές να φερθούν σκληρά στους βουλευτές του κόμματος.  Τα περί εγκληματικής οργάνωσης είναι αστειότητες. Δυστυχώς οι εγκληματικές οργανώσεις, οι μαφίες βρίσκονται εκτός φυλακών και οι εθνικιστές φιμώνονται μόνο και μόνο γιατί η ΝΔ χάνει ψήφους.
7)Έχουμε μια μεγάλη απορία πως θα εξηγηθεί από τους πολιτικούς αναλυτές το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή είναι προφυλακισμένη, είναι απομονωμένη, είναι κυνηγημένη, είναι εκδιωγμένη, είναι κατασυκοφαντημένη και παρ΄ όλα αυτά θα καταφέρει να βγει τρίτο κόμμα. 
8 )Θεωρητικά η Χρυσή Αυγή θα έχει το δικαίωμα της τρίτης διερευνητικής εντολής, αν το πρώτο και δεύτερο κόμμα αποτύχουν να σχηματίσουν κυβέρνηση. Αν συμβεί αυτό θα πρόκειται για το απόλυτη γελοιοποίηση του βρώμικου συστήματος ή κατά το λαϊκώς γραφόμενο κατά την αργκό…το ξεβράκωμα των συκοφαντών. 
9)Στις 25 Ιανουαρίου του 2015 το βράδυ θα τα ξαναπούμε. Ο καιρός γαρ εγγύς…  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!: Κατατίθενται τα πλήρη ψηφοδέλτια του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή: ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ   KAI  
Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής: Λάμπουν τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής!


N. Γ. Μιχαλολιάκος: Εκατοντάδες υπερήφανοι Έλληνες και Ελληνίδες στα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής
Δήλωση Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την κατάθεση των ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής:
"Απαντώντας στην λάσπη, την εμπάθεια, τον αποκλεισμό και την συνωμοσία της σιωπής είμαι στην ευχάριστη θέση από τις φυλακές Κορυδαλλού ως επικεφαλής του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής να ανακοινώσω ότι το Κίνημά μας θα συμμετάσχει με πλήρεις συνδυασμούς στην προσεχή εκλογική μάχη σε ολόκληρη τη Χώρα. 
Εκατοντάδες υπερήφανοι Έλληνες και Ελληνίδες συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής. Ανάμεσά τους δεκάδες αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, διακεκριμένοι επιστήμονες, δικηγόροι, ιατροί, μηχανικοί, οικονομολόγοι, καθηγητές και φυσικά άνεργοι, εργάτες, αγρότες από τα λαϊκά στρώματα που είναι η ψυχή και η ραχοκοκαλιά του Έθνους. 
Σε όλους αυτούς εύχομαι καλό Αγώνα και καλή Νίκη!"  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Κατερίνης: Λευτεριά στην Πατρίδα - Ψήφο στην Χρυσή Αυγή


Πανικόβλητος ο Βενιζέλος από τη σίγουρη Τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής και τον καταποντισμό του ΠΑΣΟΚ
Πανικόβλητος είναι ο Βενιζέλος, όχι μόνο από το αναμφισβήτητο γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα λάβει την Τρίτη θέση στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, αλλά και από τον σίγουρο καταποντισμό του ΠΑΣΟΚ (για την ακρίβεια, ό,τι απόμεινε από αυτό), το οποίο οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην έξοδό του από τη Βουλή και επομένως στην οριστική του διάλυση.
Μεγαλομανής, όπως πάντα, συνέκρινε τον εαυτό του με τον Ελευθέριο Βενιζέλο (!), όσο απίστευτο κι αν φαίνεται αυτό, σε ομιλία του στη Καλλιθέα, όπου είπε τα εξής«Και στις εκλογές του 1920, ενώ βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη η μικρασιατική εκστρατεία, οι Έλληνες πολίτες καταψήφισαν τον Ελευθέριο Βενιζέλο, αλλά με κυβέρνηση των αντιπάλων του λίγο αργότερα, μετά την καταστροφή, τον έψαχναν να εκπροσωπήσει αυτός τη χώρα στη μεγάλη διαπραγμάτευση για τη Συνθήκη της Λωζάννης».
Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν το παραλήρημα ενός τύπου, ο οποίος βλέπει το έδαφος να καταρρέει κάτω από τα πόδια του. Τους φόβους του για την κατάληψη της Τρίτης θέσης από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκδήλωσε και στα όσα είπε τη Δευτέρα το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ζητιανεύοντας στην ουσία την ψήφο του Ελληνικού Λαού, έτσι ώστε να είναι αυτός και οι εναπομείναντες γύρω του τρίτο κόμμα, παίρνοντας διερευνητική εντολή και εξυπηρετώντας με αυτόν τον τρόπο τα συντηρητικά του σχέδια. Χαμένος κόπος, καθώς η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι αναμφίβολα η Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας στις προσεχείς εκλογές (με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τον εξευτελισμό του συστήματος), ενώ το απόκομμα του ΠΑΣΟΚ θα βρεθεί εκτός κοινοβουλίου και επομένως στο σκουπιδοτενεκέ της πολιτικής ζωής του Τόπου.   Γιώργος Μάστορας

Ο τουρκοπράκτορας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Χατζηοσμάν, στην συνεδρίαση του κόμματος Ερντογάν


Είχε «παρεξηγηθεί» όταν η Χρυσή Αυγή τον είχε αποκαλύψει εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου
Τον Σεπτέμβριο του 2013, λίγο πριν την απαρχή των πολιτικών διώξεων, η Χρυσή Αυγή είχε θέσει ενώπιον του Κοινοβουλίου και ολόκληρου του Ελληνικού Λαού το θέμα με τους τουρκόφρονες βουλευτές ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ που φωτογραφίζονται πολλές φορές σε τουρκοσυνάξεις και εκδηλώσεις για την «ανεξάρτητη Θράκη». Τότε ο πασόκος πρόεδρος της Βουλής πρότεινε στον Χατζηοσμάν να μην απαντήσει στις κατηγορίες, προστατεύοντάς τον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιβουλής της ακεραιότητας της χώρας που προπαγανδίζουν οι συνάξεις στις οποίες παραβρίσκονται οι εν λόγω βουλευτάδες συνιστά ποινικό αδίκημα, που τιμωρούταν με θάνατο, όταν ίσχυε η θανατική ποινή. Τώρα που έχει καταργηθεί τιμωρείται αντιστοίχως με ισόβια.

Τώρα ο Χατζηοσμάν συνεχίζει τις ανθελληνικές προκλήσεις του. Αυτή τη φορά πήγε και παρακολούθησε ομιλία του Νταβούτογλου στην συνεδρίαση της Κ.Ο. του AKP, του κόμματος Ερντογάν – Νταβούτογλου. Τον «κάρφωσε» μέσω twitter σχετικώς ο Τσαβούσογλου, ο οποίος τις προάλλες είχε προβεί σε απειλές πολέμου εις βάρος της Ελλάδος.  

Τα συμπεράσματα δικά σας!  ΠΗΓΗ

ΣΙΧΑΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ: ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΦΛΩΡΙΔΗΣ – ΠΡΙΝ ΑΠΟ 20 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑ 

floridis_venizelos

Είχαμε γράψει εγκαίρως (προ μηνών) ότι μ’ αυτά που θα δει ο κοσμάκης κατά τις διαδικασίες εκλογής προέδρου της «δημοκρατίας» τους και στις εκλογές που θα ακολουθήσουν, αν μέχρι τότε θα σιχαίνεται μία φορά τους πολιτικάντηδες, θα τους σιχαθεί εκατόν-μία!

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, λοιπόν, τοποθετήθηκε ο πρώην βουλευτής και υπουργός του Γ. Φλωρίδης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε αποστασιοποιηθεί από το κόμμα του και το απαξίωνε συνεχώς, σε κάθε δήλωσή του.

Για να μην πάμε σε βάθος χρόνου, θα παραθέσουμε τα όσα είχε πει για το κόμμα του οποίου θα είναι επικεφαλής στο Επικρατείας, μόλις προ εικοσαημέρου, στις 19 Δεκεμβρίου, όταν ήταν καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή «901 κεντροαριστερά στα FM». Καμαρώστε έναν… μεταρρυθμιστή:

«Το ΠΑΣΟΚ είναι βεβαρημένο από μία κυβερνητική πρακτική η οποία μόνο μεταρρυθμιστική δεν είναι. Δηλαδή δεν μπορεί να έχεις θεοποιήσει το πελατειακό κράτος, δεν μπορεί να έχεις αποδεχθεί τη στελέχωση του κρατικού μηχανισμού με χιλιάδες κομματικά στελέχη και ταυτόχρονα να λες είμαι μεταρρυθμιστής. Που είσαι μεταρρυθμιστής; Σε ποιο πράγμα; Δεν μπορεί να έχεις δεχθεί να έχουμε μία φορολογία με 100.000 σελίδες και να λες ότι είμαι μεταρρυθμιστής… Δεν μπορείς να έχει δεχθεί το γεγονός ότι παραμένει ανέγγιχτη μία Δημόσια Διοίκηση η οποία έχει το κακό της το χάλι και δεν μπορεί να συγκροτήσει έναν τρόπο για αξιολογήσεις. Σε μία χώρα που έχει πτωχεύσει, εδώ και πέντε χρόνια, και ενώ είχες δηλώσει ότι δεν υπάρχει σάλιο στα ασφαλιστικά ταμεία, να βγάζει ακόμη συνταξιούχους 50 χρονών… Μεταρρυθμιστικά είναι αυτά; Εδώ δεν είναι τι δηλώνεις είναι και τι κάνεις!».
Τα συμπεράσματα δικά σας
!  ΠΗΓΗ

ΕΜΜΕΣΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΑΡΑΝΤΖΙΔΗ: ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ «ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ»potami

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές, τόσο κάποιοι συστημικοί θα ομολογούν την αλήθεια –έστω και εμμέσως- για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να μη χάσουν την πολιτική αξιοπιστία τους. Έτσι, ο… παραποτάμιος καθηγητής Μαραντζίδης, σε άρθρο του στην «Καθημερινή» υπό τον τίτλο «Τα κόμματα στην τελευταία στροφή», αφήνει να εννοηθεί ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής δεν είναι αυτά που παρουσιάζουν οι καραστημένες δημοσκοπήσεις, αλλά πολύ μεγαλύτερα, δίνοντας ταυτόχρονα στις εταίρες δημοσκοπήσεων το άλλοθι της λεγόμενης «κρυφής ψήφου», που παρατηρείται σε όλες χώρες της Ευρώπης για τα εθνικιστικά κινήματα (λόγω της κρατικής και παρακρατικής τρομοκρατίας…). Ιδού:

«Μεγάλο ερώτημα παραμένει η εκτίμηση της εκλογικής δύναμης της Χ.Α. Με βάση τις έρευνες, η τάση της είναι πτωτική καθώς εμφανίζει ποσοστά ακόμη και κάτω από αυτά του 2012, συνέπεια πιθανότατα των δικαστικών εξελίξεων και του οργανωτικού πλήγματος που υπέστη. Πάντως, όπως και στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, η εκτίμηση της ακροδεξιάς ψήφου συνιστά πονοκέφαλο και κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη».  ΠΗΓΗ


Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Πιο δυνατοί από ποτέ - Στις εκλογές η Χρυσή Αυγή θα είναι το τρίτο κόμμα! ΒΙΝΤΕΟΟ συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος που είναι παράνομα προφυλακισμένος με εντολή του Σαμαρά μίλησε στο TRT Θεσσαλίας για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Αρχικά αναφέρθηκε στις δικαστικές εξελίξεις λέγοντας πως το άθλιο κατηγορητήριο δεν μπορεί να σταθεί σε κανένα ακροατήριο και κανένας δικαστής δεν θα αναλάβει να συνεχίσει την σκευωρία που έστησε ο Σαμαράς μαζί με την παραδικαστική κλίκα του. Τόνισε ότι αυτά που κάνανε στην Χρυσή Αυγή εάν είχαν συμβεί σε οποιοδήποτε άλλο κόμμα, αυτό θα είχε διαλυθεί μέσα σε 2 ώρες.
Κατήγγειλε για ακόμη μια φορά τις στημένες δημοσκοπήσεις σημειώνοντας πως η Χρυσή Αυγή παρά τις πολιτικές διώξεις είναι πιο δυνατή από ποτέ και θα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη στις ερχόμενες εθνικές εκλογές.


Για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων είπε ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος έχει ήδη συμπληρώσει όλες τις θέσεις την στιγμή που τα άλλα κόμματα ακόμα προσπαθούν να βρουν άτομα για να γεμίσουν τις λίστες τους. Μάλιστα αποκάλυψε πως σήμερα το βράδυ θα ανακοινωθούν όλοι οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής στην κεντρική σελίδα του κόμματος Xagr.net.
Εν συνεχεία παρουσίασε τις βασικές θέσεις του κόμματος για την οικονομία, την εθνική παραγωγή και το μνημόνιο κτλ. Κλείνοντας είπε πως θα είναι υποψήφιος βουλευτής στο νομό Μαγνησίας μέσα από τα κελιά της Τιμής και ενημέρωσε τους τηλεθεατές για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το απόγευμα στο Παλιούρι Διμηνίου με βασικό σύνθημα "Οι Έλληνες στην εξουσία – Οι κλέφτες στην φυλακή."  ΠΗΓΗ
Τσίπρας σε ιταλική εφημερίδα: Κανένα πρόβλημα με τους τοκογλύφους, θα συνεχισθούν τα Μνημόνια!Με συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Κοριέρε ντελα Σέρα, ο Αλέξης Τσίπρας δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο αμφιβολιών σχετικά με την πολιτική που θα ακολουθήσει ως πυλώνας της κυβέρνησης που θα προκύψει από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
«Η Ελλάδα μου δεν θα ζημιώσει την Ευρώπη», δήλωσε με στόμφο ο Τσίπρας, καθιστώντας κάτι παραπάνω από σαφές πως δεν έχει καμία πρόθεση να συγκρουστεί με τους διεθνείς τοκογλύφους που πίνουν το αίμα του Λαού μας! Στην Ελλάδα παριστάνει τον αντιμνημονιακό και στο εξωτερικό κάνει τα πάντα για να καθησυχάσει τα διεθνή αφεντικά που έχουν εξαθλιώσει τον Ελληνικό Λαό, διαβεβαιώνοντας πως ο Σύριζα θα ακολουθήσει κατά γράμμα την μνημονιακή γραμμή της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά.
Όσο λοιπόν κι αν σκούζουν οι εγχώριοι παπαγάλοι της εξαπάτησης, η αλήθεια είναι η εξής: Με φαρδιά-πλατιά την υπογραφή Τσίπρα, θα συνεχιστεί απρόσκοπτα η δουλεία των τόκων στην οποία έχουν σύρει την Ελλάδα και τους Έλληνες οι κυβερνήσεις των ξενόδουλων. Έχει ήδη συμφωνηθεί να κυβερνήσει ο Τσίπρας διότι απλούστατα έχει υπογράψει στους διεθνείς τοκογλύφους πως τα Μνημόνια θα παραμείνουν και καμία σύγκρουση δεν πρόκειται να υπάρξει με εκείνη την Ευρώπη των τραπεζιτών που σπέρνει την δυστυχία και την φτώχεια.
Τα δεδομένα είναι σήμερα πιο ξεκάθαρα από ποτέ: όλα τα κόμματα κάνουν προεκλογική εκστρατεία επιχειρώντας να πείσουν τους ξένους. Μονάχα η Χρυσή Αυγή απευθύνεται καθάρια στον Έλληνα και στην Ελληνίδα, καλώντας τους να συμβάλλουν στην οικοδόμηση μιας Ελλάδος που θα ανήκει στους Έλληνες, μιας Ελλάδος που θα είναι Ελεύθερη και Κοινωνικά Δίκαιη!  ΠΗΓΗ

DEUTSCHE WELLE: ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΣΙΓΟΥΡΑ Ο MISTER TSIPRAS ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ»
tsipras-merkel__articleΣτο τι μέλλει γενέσθαι μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και την αναμενόμενη επικράτηση του παρδαλού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρεται η φωνή της φράου Μέρκελ (Deutsche Welle). Σύμφωνα, λοιπόν, με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, η όλη αντιπαράθεση για μια ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ γίνεται μόνο και μόνο για να επηρεαστούν οι ψηφοφόροι. Καθότι, θεωρεί σιγουρότατο πως ο mister Tsipras θα βρει τη «χρυσή τομή» με τους διεθνείς τοκογλύφους (αφήνοντας να εννοηθεί πως τα έχουν βρει ήδη…) και απλώς ψάχνει έναν τρόπο να μην τον πάρουν με τις… πέτρες οι ψηφοφόροι, πολλοί εκ των οποίων (προφανώς οι πιο αφελείς, οι πάντοτε ευκολόπιστοι και πάντα προδομένοι…) νομίζουν ότι θα… σκίσει το Μνημόνιο. Και σύμφωνα πάντα με την Deutsche Well, ο τρόπος εξαπατήσεως των ψηφοφόρων, βρέθηκε. Το τυράκι στη φάκα θα είναι μια νέα επιμήκυνση, την οποία ο mister Tsipras θα εμφανίσει στο εσωτερικό ως… «μεγάλη νίκη» και «αποτέλεσμα σκληρής διαπραγμάτευσης»! Ιδού πως εξαπατούν τον ελληνικό λαό:

«Πόσο πιθανή είναι η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ; Θα οδηγούσε την χώρα του εκτός ευρωζώνης ο Αλέξης Τσίπρας ως πρωθυπουργός; Το σίγουρο είναι ότι αυτό δεν αποτελεί στόχο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης…

Στο μεταξύ ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε νερό στο κρασί του. Από εκεί που μιλούσε για μονομερή καταγγελία των ελληνικών υποχρεώσεων, προτίθεται σήμερα να «διαπραγματευθεί» με τους πιστωτές και να προχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες μόνο αν αναγκαστεί. Πετάει συνεπώς το μπαλάκι στους δανειστές.

Σε περίπτωση νίκης του ΣΥΡΙΖΑ το πιθανότερο είναι οι πιστωτές να «ελαφρύνουν» τα βάρη που επωμίζεται σήμερα η Ελλάδα, ίσως με τη μορφή μιας νέας επιμήκυνσης, στην οποία είχε αναφερθεί ο πρώην ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Όλι Ρεν σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel. Ένα τέτοιο βήμα θα είναι φυσικά αποτέλεσμα… «σκληρών διαπραγματεύσεων», τουλάχιστον προς τα έξω. Δεν θα ήταν άλλωστε η πρώτη φορά. Και έτσι δεν θα πληγεί το κύρος καμιάς πλευράς. Ο Αλέξης Τσίπρας θα μπορούσε να πει στους ψηφοφόρους του ότι απέσπασε κάτι και οι πιστωτές ότι τίποτα δεν άλλαξε στους όρους για τη χορήγηση στήριξης. Διότι ζητούμενο για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές είναι να αποφύγουν πολιτικές και οικονομικές «αναταράξεις» στην ευρωζώνη».

(ΥΓ):
Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς! Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!  ΠΗΓΗ


Η Χρυσή Αυγή χτυπάει την έδρα και στην Κέρκυρα με τον πρόεδρο των Ελλήνων Ιατροδικαστών, Γιάννη Αϊβατίδη


Πανικός σε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ: Γι' αυτό "σκοτώνονται" με ποιον θα κατέβει η Γκερέκου
Ο γνωστός Ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας της Κέρκυρας, Γιάννης Αϊβατίδης, πρόεδρος μέχρι σήμερα της Υπηρεσίας των Ελλήνων Ιατροδικαστών του υπουργείου Δικαιοσύνης, κατέρχεται ως ένας από τους υποψηφίους της “Χρυσής Αυγής” στην περιφέρεια στο νησί των Φαιάκων.
Η κάθοδος του στις εκλογές έχει προκαλέσει πανικό στις τάξεις της ΝΔ, που απεγνωσμένα αναζήτησε λύση στο πρόσωπο της Γκερέκου, εξού και ο σχετικός θόρυβος. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο ο ο φίλος των μασώνων, Δένδιας, αναγκάστηκε να "μεταναστεύσει" από την περιφέρεια του στην "αρένα με τα θηρία" της Β' Αθηνών. Ήξερε πως στην Κέρκυρα δεν θα έβρισκε ούτε την ψήφο του. 
Ο γνωστός λειτουργός της Δικαιοσύνης και της ιατροδικαστικής με παρουσία ως μάρτυρας σε πολλές πολύκροτες υποθέσεις στα εγκληματικά χρονικά, είναι εξέχων πρόσωπο της τοπικής κοινωνίας και διατηρεί άριστες σχέσεις με την τοπική κοινωνία και τις δικαστικές αλλά και αστυνομικές αρχές της περιοχής.
Το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή "χτυπάει" ευθέως την έδρα της καταρρέουσας ψοφοδεξιάς στην Κέρκυρα είναι ενδεικτικό της κατάρρευσης της Νέας Δημοκρατίας σε ολόκληρη την Ελλάδα, που συνοδεύεται από μία επέλαση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.  ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!: Κοσμοσυρροή στην Τ.Ο. Ευβοίας για την κοπή της Βασιλόπιτας και την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής
Άντζελα Γκερέκου: η επιτομή της ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ...

Υποψήφια με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Κέρκυρα θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η Άντζελα Γκερέκου.

Η υφυπουργός Πολιτισμού έχει σχεδόν συμφωνήσει σε όλα με το Μέγαρο Μαξίμου, εγκαταλείποντας το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, με το οποίο εκλεγόταν ανελλιπώς από το 2004, προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα με το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο στην εκλογική περιφέρεια της Κέρκυρας. (Πρώτο Θέμα)
Μόλις πριν δύο (2) ημέρες η κ. Γκερέκου με ανακοίνωσή της μας ενημέρωνε ότι :
«Η διαδρομή μου στην πολιτική με δίδαξε ότι οι πολίτες αξιώνουν καθαρή θέση, συνεπή στάση, υπεύθυνη συμπεριφορά.
Γι' αυτό και δε θα μπορούσα παρά να συνεχίσω όπως ακριβώς ξεκίνησα αυτή τη διαδρομή, ως υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα.
Έχω το χρέος να τιμήσω την παράταξη που με ανέδειξε και, κυρίως, τις Κερκυραίες και τους Κερκυραίους που με εμπιστεύθηκαν σε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις».  ΠΗΓΗΣαμαράς: Ψηφίστε ΝΔ για να σας «σώσει» η πασόκα Γκερέκου από τους κομμουνιστές!Αν είχαν απομείνει ψήγματα διλημμάτων σε όσους ψήφισαν στις ευρωεκλογές του 2014 Νέα Δημοκρατία και σκέφτονταν να το ξανακάνουν, διαλύθηκαν πια, μετά την είδηση της επικείμενης προσχώρησης της Άντζελας Γκερέκου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Κέρκυρα!
Ενδεχομένως η «μεγαλειώδης» αυτή κίνηση Σαμαρά να γείρει την πλάστιγγα υπέρ της ΝΔ, για να μην πούμε πως... θα αλλάξει τον ρου της Ελληνικής Ιστορίας και μας πουν υπερβολικούς! Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου, θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά πως δεν υφίστανται πολιτικά και ιδεολογικά πλαίσια για να περιχαρακώσουν το προσωπικό συμφέρον. Αυτό ακριβώς εκφράζει σήμερα η ΝΔ, αυτό εκπροσωπεί και η κυρία Γκερέκου, μαζί με όλους τους υποψήφιους της πατριδοκάπηλης ψοφοδεξιάς σε όλη τη χώρα.


Επιπλέον όμως, συντρίβεται μονομιάς το γελοίο επιχείρημα των κλακαδόρων της Συγγρού, που προσπαθούν να πείσουν ηλικιωμένους λέγοντάς τους οτι «εάν δεν ψηφίσετε Σαμαρά θα έρθουν οι κομμουνιστές». Τώρα ας αναθεωρήσουν την προπαγάνδα τους: η Γκερέκου, η Σπυράκη και άλλοι πασόκοι θα σας σώσουν από τους κομμουνιστές!
Καθότι υπάρχει ο κίνδυνος να μην βρίσκεται καν στην επόμενη Βουλή, συστήνουμε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλο να κάνει τώρα το μεγάλο βήμα, ζητώντας από τον Αντώνη Σαμαρά να τον εντάξει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ! Είναι βέβαιο ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα δεχτεί με ευχαρίστηση, συνεπώς μοναδικός παράγοντας τον οποίο θα πρέπει ο Βενιζέλος να λάβει υπόψη, είναι ο χρόνος. Πρέπει να το πράξει τώρα που προλαβαίνει!
Αυτοί είναι οι ξεφτίλες ψευτοπατριώτες της ΝΔ.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!


Ο «Ιός», η ουρά και οι κλαρινιτζούδες του Σαμαρά 

Ο «Ιός», η ουρά και οι κλαρινιτζούδες του Σαμαρά

Προσπάθεια να εμφανίσει… «κοινά στοιχεία», «ταυτόχρονες πρωτοβουλίες» και «κλεισίματα του ματιού», μεταξύ του προφυλακισμένου επί 16μηνο από τη χούντα Σαμαρά, Αρχηγού της Χρυσής Αυγής (κατά κοινήν ομολογία, με την πολύτιμη βοήθειά του…), και του… Σαμαρά (!!!), επιχειρεί να παρουσιάσει ο φον Δημητράκης Ψαρράς (του οποίου, το πιο πρόσφατο συκοφαντικό πόνημα κατά της Χρυσής Αυγής, χρηματοδότησε το υπουργείο Εξωτερικών της φράου Μέρκελ…)!
Ποια είναι αυτά τα κοινά στοιχεία; Η προεκλογική… λαθρομεταναστευτοφαγική παράσταση του (ομοτίτλου του…) φον Αντωνάκη στον Έβρο από τη μια κι ένα άρθρο του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, υπό τον τίτλο: «Μόνο μια δυνατή Χρυσή Αυγή μπορεί να σταματήσει τον ΣΥΡΙΖΑ».
Ωστόσο, αν θέλει ο φον Δημητράκης να ψάξει για «κοινά στοιχεία», «ταυτόχρονες πρωτοβουλίες» και «κλεισίματα του ματιού» με τον Σαμαρά, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να κοιταχθεί στον καθρέφτη και να θυμηθεί τον άθλιο πρωταγωνιστικό ρόλο του στη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, με αποκορύφωμα το διαβόητο πόρισμα Βουρλιώτη, το οποίο ήταν πιστή αντιγραφή της κατάθεσής του!
Συνεχίζοντας την «έρευνά» του (μιας κι είναι γνωστός… ερευνητής), θα πρέπει να βάλει στο «κάδρο» και το κόμμα της δήθεν «αξιωματικής αντιπολίτευσης» (το οποίο υποστηρίζει με πάθος), που ενώ είχε τη δύναμη και τη θεσμική υποχρέωση να καταγγείλει πρώτο τις χουντικές μεθοδεύσεις του Σαμαρά και της τρελοπαρέας του, υπερθεμάτισε των διώξεων (υποστηρίζοντας πως… άργησαν), έκανε γαργάρα τη συζήτηση στην ολομέλεια για τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου και τουμπεκιάστηκε ακόμα και στην περίπτωση της ηχητικής απόδειξης της παρέμβασης Σαμαρά στην «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», για να φυλακίσει τρεις βουλευτές, γινόμενο έτσι ουρά και πατσαβούρα του Σαμαρά.
Εν συνεχεία, και τα λοιπά κόμματα της αριστεράς (και της… προόδου), που έπαιξαν τον ίδιο άθλιο ρόλο των κλαρινιτζούδων του Σαμαρά στην επιχείρηση καταστολής της Χρυσής Αυγής – και όχι μόνον.
Αυτά τα ολίγα για την ώρα!
(ΥΓ): Αλήθεια φον Δημητράκη, πότε εκδίδεται το επόμενο συκοφαντικό πόνημά σου κατά της Χρυσής Αυγής; Να το περιμένουμε πριν τη δίκη; Τι μαθαίνεις; Ενέκρινε το σχετικό κονδύλιο του υπουργείου Εξωτερικών της η φράου Μέρκελ ή όχι ακόμα;   ΠΗΓΗ

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7451377960410028502

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item