Widgets

Στρατηγός Γ.Επιτήδειος: «Οι ισλαμιστές άμα αισθανθούν ισχυροί θα χτυπήσουν και εμάς»
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή Στρατηγού Γεώργιου Επιτήδειου στην εφημερίδα «Ελευθερία»


Την δυναμική που έχει το Κίνημα μας, μπορεί να την αποκρύπτουν τα ελεγχόμενα μέσα που προπαγανδίζουν νυχθημερόν υπέρ της πολιτικής λιτότητας και των πολιτικών εκφραστών της, αλλά τα ανεξάρτητα μέσα, ειδικά της επαρχίας, αφουγκράζονται τις τάσεις της κοινωνίας και δίνουν βήμα στους εκπροσώπους τους Κινήματος μας. Στα πλαίσια της αντικειμενικής ενημέρωσης λοιπόν ζητήθηκε από τον Ευρωβουλευτή Στρατηγό Επιτήδειο να δώσει συνέντευξη στην ανεξάρτητη εφημερίδα «Ελευθερία».
Στρατηγέ με τα εθνικά μας θέματα τι γίνεται; Σχεδόν δεν ακούμε τίποτα… 

- «Δυστυχώς, τα τελευταία σαράντα χρόνια, μετά τη μεταπολίτευση δηλαδή, τα εθνικά θέματα έγιναν –ως μη όφειλε- αντικείμενο εσωτερικών κομματικών διαμαχών και τα χρησιμοποιούσαν όλοι για να προβάλουν κομματικά συμφέροντα και όχι να εξυπηρετήσουν τα εθνικά συμφέροντα. Υπό αυτήν την έννοια και επειδή η συγκυβέρνηση κυρίως δεν έχει υπηρετήσει όπως έπρεπε το εθνικό συμφέρον είναι λογικό να μην αναφέρεται στα εθνικά θέματα τα οποία βρίσκονται σε μία πολύ κρίσιμη καμπή.

Έχουμε ανοιχτά μέτωπα προς όλες τις κατευθύνσεις, και με την Τουρκία και με τα Σκόπια και με την Αλβανία, γιατί όλοι αυτοί διεκδικούν κάτι από εμάς και οφείλουμε εμείς να υπερασπίσουμε τα συμφέροντά μας.

Δυστυχώς, καίτοι αυτοί είναι επιθετικοί, καίτοι μας δίνουν πολλά δικαιώματα τα οποία θα μπορούσαν οι πολιτικοί μας να εκμεταλλευτούν έτσι ώστε να παρουσιάσουν την πραγματικότητα κυρίως προς τους ξένους, αλλά και να αποτρέψουν αυτή τη θρασύτητα και την επιθετικότητα των αντιπάλων μας δεν τον έκαναν…

Για την ΑΟΖ τόσο εγώ όσο και ο κάθε εθνικά σκεπτόμενος Έλληνας ανεξάρτητα από την πολιτική του τοποθέτηση καταδικάζει τη στάση της συγκυβέρνησης που δεν ανακηρύσσει την ΑΟΖ.

Λέει πολλά και διάφορα, αλλά δεν προχωρά σε αυτή την απλή ενέργεια. Η ΑΟΖ είναι ένα δικαίωμα που πρέπει να το διεκδικήσεις εάν θέλεις να το έχεις, δεν είναι σαν την υφαλοκρηπίδα που νομικά είναι δεδομένο ότι ανήκει στο κράτος. Η ΑΟΖ επειδή έχει σχέση με τις εμπορικές δραστηριότητες του κράτους πρέπει να την ανακηρύξεις…».


Για τους τζιχαντιστές τι λέτε, εμείς έχουμε πρόβλημα… 


- «Και βέβαια και εμείς έχουμε πρόβλημα με τον ισλαμικό κίνδυνο, γιατί οι ισλαμιστές δεν κρύβονται και έχουν διακηρύξει ότι θέλουν να πάνε στην Ευρώπη για να την κατακτήσουν…

Έτσι προσπαθούν να μεταφέρουν το «τζιχάντ», δηλαδή τον Ιερό Πόλεμο στις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις. Αυτό που έγινε στο Παρίσι δεν είναι ένα γεγονός τυχαίο, αποτελεί έναν κρίκο στην αλυσίδα της ισλαμικής απειλής κατά της Ευρώπης και κατ’ επέκταση κατά της Ελλάδος.

Ας μην ξεχνάμε ότι η Ελλάδα είναι η πύλη των λαθρομεταναστών προς την Ευρώπη. Μέσα σε αυτούς που έρχονται είναι και πυρήνες των τζιχαντιστών. Αυτοί έρχονται εδώ για να διοργανώσουν και να διεξαγάγουν τον αγώνα τους σε πρώτη φάση όχι εντός της Ελλάδος γιατί αυτή τη στιγμή, λόγω του ότι δεν ελέγχονται από κανέναν η χώρα μας αποτελεί παράδεισο γι’ αυτούς.

Έρχονται, οργανώνονται και στέλνουν τους μαχητές τους στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη για να διεξάγουν τον αγώνα τους.

Τώρα όταν κάποια στιγμή θα αισθανθούν ότι είναι ισχυροί και εδώ, τότε θα στραφούν και εναντίον της Ελλάδας. Αυτή τη στιγμή και δεν είναι ισχυροί και αν θέλετε από πλευράς πολιτικής δεν θέλουν να εκτεθούν, γιατί αν κάνουν κάποια τρομοκρατική ενέργεια στην Ελλάδα θα υποχρεωθεί η κυβέρνηση εκ των πραγμάτων να αναλάβει σκληρά μέτρα για να τους εξουδετερώσει και αυτό δεν το θέλουν.

Θέλουν να έχουν μία ασφαλή βάση για να μπορούν να εξορμούν, όταν όμως αισθανθούν ισχυροί θα κάνουν και σε μας αυτά που κάνουν και στα άλλα κράτη.

Ο πιο ασφαλής τρόπος για να αντιμετωπιστεί αυτός ο ισλαμικός κίνδυνος είναι να ελέγξουμε τα σύνορα της Ευρώπης, ώστε να μην έχουμε αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών. Άλλος τρόπος είναι να υπάρξουν νομοθετικές ρυθμίσεις οι οποίες να απαγορεύουν τη δραστηριότητα αυτών των ανθρώπων που επιδιώκουν τις τρομοκρατικές ενέργειες.

Τέλος βέβαια, και αυτό είναι και το ύστατο μέτρο, είναι να αντιμετωπιστούν δυναμικά, είτε με επέμβαση της αστυνομίας, είτε με επέμβαση του στρατού. Δυστυχώς η φιλοσοφία που επικρατούσε μέχρι τώρα στην Ευρώπη, ήταν ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν το δικαίωμα να πιστεύουν ό,τι θέλουν, έχουν ανθρώπινα δικαιώματα που δεν πρέπει να τους τα παραβιάζουμε και όλα αυτά που ακούγονται ωραία, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια υπεκφυγή για να αντιμετωπίσουμε τις ευθύνες μας…
».

Γιατί θα λέγατε σε κάποιον να ψηφίσει Χρυσή Αυγή… 


- «Θα του λέγαμε ότι πρέπει ψηφίσει Χρυσή Αυγή γιατί εμείς είμαστε ένα κόμμα που αγαπάει την πατρίδα και η όλη μας σχεδίαση είναι στο πώς θα εξυπηρετήσουμε το εθνικό συμφέρον, χωρίς υπεκφυγές, δισταγμούς και αναστολές. Δεν φοβόμαστε να πούμε την αλήθεια στον κόσμο και γι’ αυτό λέμε πράγματα τα οποία άλλοι θέλουν να τα πουν, αλλά φοβούνται…». xryshaygh.com


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2015. Τα προεκλογικά έντυπα του κινήματος σε μορφή PDF.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4030544071874720613

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item