Widgets

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2015. Τα προεκλογικά έντυπα του κινήματος σε μορφή PDF


Πιστεύω - Ψηφίζω Χρυσή Αυγή!


ΒΙΝΤΕΟ Η Διακαναλική Συνέντευξη «Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή»

Πιστεύω - Ψηφίζω Χρυσή Αυγή!
Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι"


Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, καμία πατριωτική ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη. Καμία διαμαρτυρία δεν δικαιολογεί την στήριξη των εθνομηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ, και μόνο η αυτοκτονική διάθεση δικαιολογεί την στήριξη της καταστροφικής ΝΔ.Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να απολογηθεί στους ψηφοφόρους της για τα ψεύδη με τα οποία τους παραπλάνησε, υφαρπάζοντας την εμπιστοσύνη τους, το 2012. Η ψευτοδεξιά συμμορία συνεργάστηκε με το κλεφτοπασόκ και πρωτοστάτησε στην πολιτική δίωξη των Ελλήνων πατριωτών. Καμία πατριωτική ψήφος δεν πρέπει επομένως να πάει στην διεθνιστική ΝΔ που συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ και θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά διώκει με αποδεδειγμένα και πανθομολογούμενα αποκλειστικά πολιτικά κίνητρα τους πατριώτες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μοναδικό σκοπό την ασφαλή για το πολιτικό σύστημα απορρόφηση της λαϊκής δυσαρέσκειας. Η εγκατάλειψη της αντιμνημονιακής ατζέντας, τα «ήξεις-αφίξεις», οι αμφιταλαντεύσεις των στελεχών του, και τα «προσκυνήματα» που έχει πραγματοποιήσει ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας και τα πρωτοπαλίκαρά του,γηραλέα υπολείματα του Σταλινισμού, με καταθέσεις στους «ναούς» του κεφαλαίου και του καπιταλισμού,στα διεθνή παράκεντρα εξουσίας, δείχνουν ότι η πολιτική που θα ακολουθήσει θα είναι «μία από τα ίδια». Καθώς μάλιστα είναι πολύ πιθανόν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να συγκυβερνήσουν για τους ίδιους λόγους που συγκυβέρνησαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, γίνεται φανερό ότι η μοναδική επιλογή αντίστασης των Ελλήνων είναι η ψήφος στο λαϊκό εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής, που εγγυάται τόσο την Πίστη στις αρχές και τις αξίες του Ελληνισμού όσο και την αποτροπή των διαλυτικών ιδεοληψιών που προωθεί ο διεθνισμός, «μπλε», «κόκκινος» ή «ροζ».
Είναι γεγονός ότι το Σύστημα της κλεπτοκρατίας θέλει την Χρυσή Αυγή στην φυλακή, απομονωμένη και στο περιθώριο της πολιτικής ζύμωσης. Με τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, η θέση της Χρυσής Αυγής θα αναδειχθεί ως καθοριστική για τις εξελίξεις των επομένων μηνών και χρόνων. Η Χρυσή Αυγή είναι ο πλέον σοβαρός και καθαρός πολιτικός φορέας της χώρας, ο μόνος που μπορεί να μιλήσει έντιμα με Ελληνες και ξένους και να προασπιστεί τα εθνικά μας δίκαια.
Καμία ψήφος λοιπόν, να μην πάει χαμένη. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έκαναν το καθήκον τους διώχνοντας την κυβέρνηση Βενιζέλου-Σαμαρά, την αθλιότερη κυβέρνηση με τις πλέον αντιδημοκρατικές και αντιλαϊκές μεθόδους και πολιτικές των τελευταίων δεκαετιών. Τώρα είναι η ώρα της συσπείρωσης όλων των πατριωτών, όλων όσοι ανησυχούν για το μέλλον της Πατρίδας, όλων όσοι πιστεύουν ότι τους αξίζει, στους ίδιους, τα παιδιά και τα εγγόνια τους, μια καλύτερη, μια δυνατή και υπερήφανη Ελλάδα.
Ούτε με τους τοκογλύφους, ούτε με τους μπολσεβίκους. Τώρα: Χρυσή Αυγή!  ΠΗΓΗ
Λευτεριά στη Πατρίδα - Ψήφο στη Χρυσή Αυγή! Το προεκλογικό δεκάλεπτο του Λαϊκού Συνδέσμου


Η Χρυσή Αυγή θα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη παρά τις αντισυνταγματικές διώξεις και τις φυλακίσεις των βουλευτών της.

Είναι η μόνη που αντιστέκεται στο διεφθαρμένο καθεστώς του Μνημονίου, η μόνη δύναμη αντίστασης ενάντια σε όσους προδίδουν την Ελλάδα.
ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ - ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ

Διαβάστε και διαδώστε: Ολόκληρο το πολιτικό πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα.


Για να κατεβάσετε το Έντυπο Υλικό Εκλογών 2015 της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2015 και ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΦΕΪ ΒΟΛΑΝ.) ΠΑΤΗΣΤΕ  ΕΔΩ


Το προεκλογικό σποτ του Λαϊκού Συνδέσμου: ΠΙΣΤΕΥΩ - ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Γιατί θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή


Γιατί θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή
1) Γιατί αγαπώ την οικογένειά μου, τους ομοεθνείς μου και την πατρίδα μου.
2) Γιατί θέλω μια Πατρίδα ελεύθερη και ανεξάρτητη η οποία να ανήκει στους ΈΛΛΗΝΕΣ.
3) Γιατί θέλω να με διοικούν αληθινοί ΈΛΛΗΝΕΣ πατριώτες και όχι δοσίλογοι και προδότες εγκάθετοι και φερέφωνα ξένων κέντρων.
4) Γιατί θέλω οι κλέφτες και οι προδότες να πάνε φυλακή για να μην μπορούν να με βλάψουν.
5) Γιατί θέλω να μου επιστρέψουν τα κλεμμένα όπου κι αν βρίσκονται είτε το θέλουν είτε όχι.
6) Γιατί δεν θέλω να αφήσω μια κλίκα να συνεχίσει να καταστρέφει τη ζωή μου αισχροκερδώντας εις βάρος μου χωρίς να τιμωρείται.
7) Γιατί θέλω να υπάρχει δικαιοσύνη αντικειμενική και ανεξάρτητη χωρίς παρεμβάσεις πάσης φύσεως συμμοριών.
8) Γιατί δεν θέλω να τους ακούω να με φοβίζουν ότι εάν δεν τους ψηφίσω θα πεθάνω από την πείνα εγώ και η οικογένειά μου.
9) Γιατί δεν θέλω να μου κάνουν πλύση εγκεφάλου οι καναλάρχες και οι δημοσιογράφοι τους με κακοηθέστατα ψέματα.
10) Γιατί δεν θέλω να μου κλέβουν το μεροκάματό μου ή την σύνταξή μου για τη οποία αγωνίζομαι και αγωνίστηκα μια ζωή και να μου λένε ότι είναι μεν άδικο αλλά πρέπει να μου τα αρπάξουν για να σωθούν αυτοί που τα έκλεψαν.
11) Γιατί δεν θέλω να μου πάρουν το σπίτι μου και να το ξεπουλήσουν σε ξένους απατεώνες και να μου λένε ότι πρέπει να πληρώνω ενοίκιο για να μένω σ’ αυτό.
12) Γιατί δεν θέλω οι ξένοι να καταστρέφουν το μέλλον των νέων παιδιών στην πατρίδα μου για να τους αναγκάσουν να μεταναστεύσουν στις χώρες τους δίνοντάς τους δελεαστικούς μισθούς και από την άλλη να κουβαλούν χιλιάδες λαθρομετανάστες πεινασμένους και εξαθλιωμένους για να θησαυρίζουν ορισμένοι λαθρέμποροι κάνοντας εμπόριο λευκής σαρκός.
13) Γιατί δεν θέλω στην πατρίδα μου να ακούω για αριστερούς και δεξιούς που τόσο κακό μας έχουν κάνει αλλά μόνο για Έλληνες οι οποίοι ενωμένοι και αγαπημένοι θα αγωνίζονται να κάνουν καλύτερη τη ζωή τους και κατ’ επέκταση την πατρίδα τους.
14) Γιατί δεν μπορώ να ανέχομαι να είναι φυλακισμένοι εντελώς άδικα Έλληνες πατριώτες, επειδή δεν πρόδωσαν τα ιδανικά τη πίστης και της πατρίδας τους.
15) Γιατί θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να δικαιωθούν τα ιδανικά και οι ιδέες αυτών των αγωνιστών.
16) Γιατί έχω εμπιστοσύνη στις αρετές της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής και γνωρίζω ότι δεν θα με προδώσουν ποτέ όπως και εγώ αυτούς.
Γι’ αυτό θα ψηφίσω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τώρα και στο μέλλον με πίστη και αυταπάρνηση στα ιερά και τα όσια του Έθνους και των προγόνων μου και θα συμβάλλω και εγώ σε αυτόν τον Αγώνα και δεν θα με τρομάξει κανένας.
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Η Χρυσή Αυγή θα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη παρά τις αντισυνταγματικές διώξεις και τις φυλακίσεις των βουλευτών της. Είναι η μόνη που αντιστέκεται στο διεφθαρμένο καθεστώς του Μνημονίου, η μόνη δύναμη αντίστασης ενάντια σε όσους προδίδουν την Ελλάδα.

N. Γ. Μιχαλολιάκος: Πιστοί στην Σημαία και τα Ιδανικά μας

Από την κεντρική προεκλογική ομιλία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην Θεσσαλονίκη
Μου είναι ιδιαίτερη η τιμή που απευθύνομαι στον Λαό της Μακεδονίας μας, για την οποία έπεσαν τόσα παλικάρια. Τι ειρωνεία της τύχης, αυτός ο οποίος έχτισε μια ολόκληρη πολιτική καριέρα πάνω στο όνομα της Μακεδονίας, να είναι αυτός που σήμερα, ως πρωθυπουργός, αποδέχεται ονομασία των Σκοπίων ως «Μακεδονία».
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι δεν υπάρχει η οποιαδήποτε αναφορά στα Εθνικά Θέματα. Κανείς δεν δεσμεύεται, ούτε ο ψευτομακεδονομάχος Σαμαράς, ότι δεν πρόκειται να δεχτεί ονομασία των Σκοπίων που να περιέχει τον όρο «Μακεδονία».  Καμία αναφορά για την τουρκική απειλή σε Αιγαίο και Θράκη. Στην Θράκη μας, όπου αλωνίζουν οι πράκτορες των τούρκων και «μαγειρεύουν» με τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος θα βγάλει βουλευτή, εκλεκτό του τουρκικού προξενείου.
Για να βρεθούμε φυλακή στήθηκε μία ολόκληρη πολιτική σκευωρία. Βλέποντας δημοσκοπήσεις στήσανε κατηγορητήρια και είπανε ότι ολόκληρο το κόμμα της Χρυσής Αυγής είναι μία «εγκληματική οργάνωση». Αλήθεια, όταν κατηγορείτο για τη δολοφονία ενός αριστερού ένα μέλος της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα πρόεδρος νομαρχιακής της, γιατί τότε δεν κατηγορήθηκε η Νέα Δημοκρατία ως εγκληματική οργάνωση;
Όμως ολόκληρη η σκευωρία αποκαλύφθηκε από το περίφημο βίντεο Μπαλτάκου, όπου ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας της Κυβερνήσεως είπε ξεκάθαρα ότι όλα έγιναν κατόπιν πολιτικών πιέσεων. Με τηλέφωνα μας στείλανε στη φυλακή. Με τηλέφωνα σε επίορκους, οι οποίοι έγιναν εκτελεστές ενός συμβολαίου πολιτικού θανάτου ενός ολόκληρου πολιτικού κόμματος.
Ενός κόμματος που πίστευαν ότι αμέσως μετά το σόου με τις χειροπέδες θα έπεφτε στο 2%.  Εμείς όμως δεν τις κρύψαμε τις χειροπέδες, σηκώσαμε ψηλά το κεφάλι και φωνάξαμε γεμάτοι περηφάνια ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μήνες μετά, παραμένουμε όρθιοι, αλύγιστοι και όσο χτυπάει μέσα στην καρδιά μας η Ελλάδα δεν πρόκειται να υποκύψουμε. Ακολούθησαν οι Ευρωεκλογές και η Χρυσή Αυγή ανεδείχθη τρίτο κόμμα της χώρας όπως είναι και σήμερα, όσο και αν θέλουν να το κρύψουν.
Μας έβαλαν στη φυλακή, δολοφόνησαν Συναγωνιστές μας, μας απέκλεισαν από τα κανάλια, τις φυλλάδες και τα ραδιόφωνα τους. Όμως κανένα ψέμα δεν διαρκεί πολύ. Τι έγιναν οι δήθεν χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής που θα ανακάλυπταν; Που είναι τα οπλοστάσια; Ο Λαός έχει καταλάβει ότι είμαστε αθώοι και γι' αυτό η ψήφος στη Χρυσή Αυγή είναι και μια ψήφος για την Αληθινή Δικαιοσύνη. Να σπάσουν τα κελιά της Τιμής, να ελευθερωθούν οι Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής και να ξαμοληθεί ξανά ελεύθερος ο Εθνικισμός σε ολόκληρη τη χώρα, να αντηχήσουν και πάλι οι δρόμοι και οι πλατείες από τα εμβατήριά μας και να κυματίσουν ελεύθερες στον αέρα οι Σημαίες μας.
Δεν μπορούν να απαντήσουν στα ερωτήματα που θέτουμε. Ποιος φταίει για την σημερινή κατάσταση της χώρας εκτός από την χούντα του Μνημονίου; Ποιος οδήγησε χιλιάδες Έλληνες στην αυτοκτονία και εκατομμύρια στην ανεργία; Ποιος είναι ο μεγάλος ένοχος για την παρακμή της Πατρίδας, πέρα απ' το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ που κυβέρνησαν; Και όμως, γυρνάνε οι θλιβεροί κομματάρχες σε χωριά και σε πόλεις και λένε «ψηφίστε ΝΔ για να σώσετε την Πατρίδα», για την «σταθερότητα». Ποια «σταθερότητα»; Της κακομοιριάς και της μιζέριας;
Δεν συγχωρούν στην Χρυσή Αυγή ότι εμείς ήμασταν οι μόνοι που αντισταθήκαμε στην μαρξιστική πανούκλα και στην φιλελεύθερη λέπρα. Δεν μας συγχωρούν ότι ήμασταν οι πρώτοι που μιλήσαμε για το πρόβλημα «λαθρομετανάστες», το οποίο υποκριτικά θυμάται ο Σαμαράς κάθε προεκλογική περίοδο.
Την ίδια ώρα που εκατομμύρια λαθρομετανάστες βρίσκονται στην Πατρίδα μας, δημογραφικός θάνατος απειλεί το Έθνος. Υπάρχουν δημοτικά σχολεία που μέσα σε μία τάξη είκοσι παιδιών, υπάρχουν μόνο 2 - 3 Ελληνόπουλα. Πεθαίνει ο Ελληνισμός και αυτοί μας λένε αριθμούς, λογιστικά τερτίπια και ασχολούνται με τους τοκογλύφους πάτρωνές τους και όχι με την Πατρίδα που χάνεται.
Απέναντι σε όλα αυτά η Χρυσή Αυγή έχει θέσεις ξεκάθαρες, για Εθνική Πολιτική. Για εμάς Εθνική Πολιτική σημαίνει πρώτα απ' όλα καταγγελία του Μνημονίου. Η Ελλάδα δεν κέρδισε τίποτα και από το μνημόνιο. Όλη αυτή η κινδυνολογία, την οποία επικαλούνται, είναι λόγος κενός, είναι ένα ακόμα προεκλογικό ψέμα. Ό,τι και αν κάνουν δεν πρόκειται να φοβίσουν τον Ελληνικό Λαό. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ οδεύουν ολοταχώς προς τα σκουπίδια της πολιτικής ιστορίας του τόπου.
Με αφορμή τις δημοσκοπήσεις να σας πω κάτι. Σε όλες εμφανίζουν μία μικρή διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Αυτό είναι μεγάλο ψέμα. Η διαφορά είναι μεγάλη, αλλά η πόλωση βολεύει και τους δύο και γι' αυτό τη συντηρούν. Με αυτόν τον τρόπο θέλουν να κλέψουν την ψήφο των Εθνικιστών προκειμένου να γίνουν αυτοί ακόμα πιο δυνατοί. Ό,τι κι αν κάνουν όμως εμείς θα παραμείνουμε αποφασισμένοι στις γραμμές μας με συνέπεια να αγωνιστούμε για τις Αρχές μας, τις Ιδέες μας, τα Ιδανικά μας.
Ας το πάρουν απόφαση! Οι φυλακίσεις και οι διώξεις δεν λυγίζουν τους Εθνικιστές. Εμείς θα παραμείνουμε πιστοί στη Σημαία και τα Ιδανικά μας. Όσο χτυπά μέσα στα στήθη μας η καρδιά η ελληνική εμείς θα αγωνιζόμαστε για να πέσει η χούντα της διαφθοράς και της παρακμής, των ξενοκίνητων καπιταλιστών και μπολσεβίκων. Γιατί εμείς λέμε το ίδιο «ΟΧΙ» και στον καπιταλισμό και στον μπολσεβικισμό. Ούτε με τους τοκογλύφους της Νέας Δημοκρατίας, ούτε με τους μπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ.
Μας έβαλαν στη φυλακή και νόμιζαν ότι τελείωσαν μαζί μας. Όμως δεν μπορούν να κλείσουν τον αετό στο κλουβί. Ο «αετός» έχει απλώσει τα φτερά του! Είσαστε εσείς οι χιλιάδες που βρίσκεστε σε αυτή την αίθουσα και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Όλοι εσείς δώστε τον Αγώνα τον καλό μέχρι το τέλος. Αγωνιστείτε με πείσμα για να μην μας κλέψουν την ψήφο οι ψευτοδημοκράτες, με τη νοθεία που ετοιμάζουν στα εκλογικά τμήματα. Δώστε το αγωνιστικό παρόν, γιατί μόνο έτσι θα σωθεί η Πατρίδα.
Μόνο με ένα Κίνημα Εθνικιστικό θα σωθεί ο Ελληνισμός που σήμερα βρίσκεστε σε κρίσιμο σημείο.
Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ


ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ - ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


Το Πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ
Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα με ξεκάθαρες θέσεις και συγκεκριμένες προτάσεις για την επίλυση του ελληνικού προβλήματος. Στόχος μας η ανάκτηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας, η διάσωση της οικονομίας μας, η γεωστρατηγική αναβάθμιση της χώρας και πάνω απ’ όλα η δημογραφική άνθηση του Ελληνισμού. Ακολουθούν τα 12 βασικά σημεία του προγράμματος του Λαϊκού Συνδέσμου που απαντούν στα κρισιμότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως Έθνος και ως κοινωνία. Το σύνολο των προγραμματικών μας θέσεων θα δημοσιευθεί ως ένθετο στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας μας και εν συνεχεία θα διανεμηθεί σε χιλιάδες αντίτυπα σε ολόκληρη την χώρα. Είναι χρέος κάθε Συναγωνιστή και φίλου να κάνει γνωστές τις θέσεις μας στο ευρύ κοινό. Ενάντια στην συνωμοσία σιωπής του συστήματος, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον πολιτικό της αγώνα ακόμα και μέσα από την φυλακή. Μέσα στην φυλακή άλλωστε συντάχθηκε και ο βασικός κορμός του κυβερνητικού προγράμματος του Λαϊκού Συνδέσμου.
1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ: ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
Να πάνε στη φυλακή οι κλέφτες πολιτικοί και οι επίορκοι δημόσιοι λειτουργοί και παράλληλα να δημευθούν οι περιουσίες όσων καταχράστηκαν τον ιδρώτα του ελληνικού λαού. Διεκδικούμε την άμεση κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Την απαλλαγή της δημόσιας ζωής από τους διεφθαρμένους και τους απατεώνες
2. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή στην θέση της περί μονομερούς καταγγελίας του Μνημονίου, σε αντίθεση με τον Σύριζα που έχει ήδη συμφωνήσει με τους διεθνείς τοκογλύφους να συνεχίσει την μνημονιακή πολιτική μέσω της ECCL γραμμής. Άμεση καταγγελία του μνημονίου και έναρξη διαπραγμάτευσης με την τρόικα από μηδενική βάση
3. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΝ.Φ.Ι.Α., ΑΙΜΑΤΗΡΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Άμεση κατάργηση όλων των καταστροφικών μνημονιακών μέτρων που οδήγησαν χιλιάδες συμπολίτες μας στην αυτοκτονία. Τέλος στον ΕΝΦΙΑ και δραστική μείωση του ΦΠΑ για την τόνωση κάθε οικονομικής δραστηριότητας και την αύξηση των πενιχρών κρατικών εσόδων
4. ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ
Αναδιάρθρωση του μετοχικού κεφαλαίου των τραπεζών που επιδοτήθηκαν από τα μνημόνια σε βάρος των πολιτών. Διαγραφή των τραπεζικών χρεών των ελληνικών οικογενειών και ελάφρυνση των χαμηλών οικονομικά στρωμάτων από τα δυσβάσταχτα βάρη των τοκογλυφικών δανείων. Ισχυρή Εθνική Τράπεζα υπό κρατικό έλεγχο που θα επιδοτήσει την εθνική παραγωγή.
5. ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ: ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ Α.Ο.Ζ., ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΣΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ, ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΥΠΡΟΥ
Χάραξη της ελληνικής Α.Ο.Ζ. με βάση την αρχή της μέσης γραμμής από τις εκβολές του Έβρου μέχρι και το Καστελόριζο. Καταγγελία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ του τουρκικού casusbelli και επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια. Εφαρμογή του Δόγματος του Ε.Α.Χ. Ελλάδος – Κύπρου, που σε συνδυασμό με τις εφαπτόμενες ΑΟΖ των δύο κρατών, θα ισοδυναμεί με defacto Ένωση της νήσου με την Ελλάδα.
6. ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ: ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να εκλέγεται κατευθείαν από τον  λαό. Οι βουλευτές να μειωθούν σε 180. Καταργούνται όλες οι ασυλίες και τα προνόμια βουλευτών και υπουργών. Γενναία μείωση στο σύνολο των αποδοχών τους. Τα κόμματα δεν θα χρηματοδοτούνται από το δημόσιο
7. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ: ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Α.Ο.Ζ.
Σύμφωνα με την DeutscheBank θεωρείται βέβαιη η ύπαρξη πλούσιων κοιτασμάτων φυσικού αερίου νοτίως της Κρήτης, αξίας 427 δισ. ευρώ σε βάθος οκταετίας. Ξεχωριστά κέρδη θα προκύψουν από τα κοιτάσματα της Δυτικής Ελλάδος και το πετρέλαιο του Βορείου Αιγαίου
8. ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ
Είσοδος της Ελλάδος στον ενεργειακό χάρτη των αγωγών φυσικού αερίου. Άνοιγμα στις νέες αγορές της Ρωσίας και της Κίνας που αναζητούν εναγωνίως έξοδο στις θερμές θάλασσες και την Ευρωπαϊκή Ένωση αντίστοιχα
9. ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΔΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ
Η Χρυσή Αυγή βροντοφωνάζει: Ναι στην Εθνική Παραγωγή! Διότι, όπως λέγει και ο Παναγιώτης Κονδύλης, 1% βιομηχανική ανάπτυξη αξίζει εκατό φορές περισσότερο από 1% τουριστική ανάπτυξη ή καταναλωτική επέκταση, διότι η πρώτη και μόνο συμβάλει στην αυτάρκεια της πατρίδας
10. ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ
Το 1946 το κατοχικό χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα ήταν σε 100 δισ. ευρώ. Από τότε έπαυσε το άτοκο της οφειλής και σήμερα φτάνει σε 510 δισ. ευρώ. Μόνο μία εθνική κυβέρνηση μπορεί να διεκδικήσει τα δίκαια της Ελλάδος από τους γερμανούς τοκογλύφους
11. ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ
Πρώτα ο Έλληνας σε κάθε έκφανση της δημόσιας ζωής (υγεία, εργασία κ.ο.κ.). Επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους. Άμεση καταστολή της εισαγόμενης (και εγχώριας) εγκληματικότητας
12. ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ
Φορολογικές ελαφρύνσεις και προνόμια για τα πολύτεκνα ζευγάρια. Γενναία επιδότηση της μητρότητας. Να μη γίνουμε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας τη χώρα  ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! To Πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για την Δικαιοσύνη


Ευρωβουλευτές Χρυσής Αυγής: Λευτεριά στην Πατρίδα - Ψήφο στην Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟΗ τρίτη εκπομπή-παρέμβαση των Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής, από την έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο έχει χαρακτήρα προεκλογικό, μιας και βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν από τις εκλογές και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Ελλάδος δεν δίνουν βήμα στους εκπροσώπους του Κινήματος μας.
Σε αυτήν αναλύονται τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν όλους τους Έλληνες στο δρόμο προς τις κάλπες. Απευθυνόμενοι στον Ελληνικό Λαό αναφέρουν το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής και το Όραμα μας για μια Ελλάδα Ισχυρή και Ανεξάρτητη. Σχολιάζουν όλες τις τρέχουσες εξελίξεις και ξεσκεπάζουν τα προεκλογικά ψεύδη των υπολοίπων κομμάτων της χώρας.  ΠΗΓΗ

Γ. Πετρόχειλος: Θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή - Το δεύτερο προεκλογικό σποτ


Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Πετρόχειλος πρωταγωνιστεί στο δεύτερο προεκλογικό σποτ του Λαϊκού Συνδέσμου, δηλώνοντας: "Θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή, γιατί ακόμα κι όταν έβαλαν τους βουλευτές της παράνομα στη φυλακή, αυτοί δεν έκαναν ούτε βήμα πίσω. Παρέμειναν πιστοί στην Πατρίδα και συνεχίζουν τον Αγώνα για μια ελεύθερη Ελλάδα".  ΠΗΓΗ

Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για τον τομέα της Υγείας


Για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού- 12 σημεία από το πρόγραμμα  του Λαϊκού Συνδέσμου

Για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού- 12 σημεία από το πρόγραμμα  του Λαϊκού Συνδέσμου

Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή".

Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα με ξεκάθαρες θέσεις και συγκεκριμένες προτάσεις για την επίλυση του ελληνικού προβλήματος. Στόχος μας η ανάκτηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας, η διάσωση της οικονομίας μας, η γεωστρατηγική αναβάθμιση της χώρας και πάνω απ’ όλα η δημογραφική άνθηση του Ελληνισμού. Ακολουθούν τα 12 βασικά σημεία του προγράμματος του Λαϊκού Συνδέσμου που απαντούν στα κρισιμότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως Έθνος και ως κοινωνία. Το σύνολο των προγραμματικών μας θέσεων θα δημοσιευθεί ως ένθετο στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας μας και εν συνεχεία θα διανεμηθεί σε χιλιάδες αντίτυπα σε ολόκληρη την χώρα. Είναι χρέος κάθε Συναγωνιστή και φίλου να κάνει γνωστές τις θέσεις μας στο ευρύ κοινό. Ενάντια στην συνωμοσία σιωπής του συστήματος, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον πολιτικό της αγώνα ακόμα και μέσα από την φυλακή. Μέσα στην φυλακή άλλωστε συντάχθηκε και ο βασικός κορμός του κυβερνητικού προγράμματος του Λαϊκού Συνδέσμου.

1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ: ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Να πάνε στη φυλακή οι κλέφτες πολιτικοί και οι επίορκοι δημόσιοι λειτουργοί και παράλληλα να δημευθούν οι περιουσίες όσων καταχράστηκαν τον ιδρώτα του ελληνικού λαού. Διεκδικούμε την άμεση κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Την απαλλαγή της δημόσιας ζωής από τους διεφθαρμένους και τους απατεώνες.

2. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή στην θέση της περί μονομερούς καταγγελίας του Μνημονίου, σε αντίθεση με τον Σύριζα που έχει ήδη συμφωνήσει με τους διεθνείς τοκογλύφους να συνεχίσει την μνημονιακή πολιτική μέσω της ECCL γραμμής. Άμεση καταγγελία του μνημονίου και έναρξη διαπραγμάτευσης με την τρόικα από μηδενική βάση.

3. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΝ.Φ.Ι.Α., ΑΙΜΑΤΗΡΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Άμεση κατάργηση όλων των καταστροφικών μνημονιακών μέτρων που οδήγησαν χιλιάδες συμπολίτες μας στην αυτοκτονία. Τέλος στον ΕΝΦΙΑ και δραστική μείωση του ΦΠΑ για την τόνωση κάθε οικονομικής δραστηριότητας και την αύξηση των πενιχρών κρατικών εσόδων.

4. ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

Αναδιάρθρωση του μετοχικού κεφαλαίου των τραπεζών που επιδοτήθηκαν από τα μνημόνια σε βάρος των πολιτών. Διαγραφή των τραπεζικών χρεών των ελληνικών οικογενειών και ελάφρυνση των χαμηλών οικονομικά στρωμάτων από τα δυσβάσταχτα βάρη των τοκογλυφικών δανείων. Ισχυρή Εθνική Τράπεζα υπό κρατικό έλεγχο που θα επιδοτήσει την εθνική παραγωγή.

5. ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ: ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ Α.Ο.Ζ., ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΣΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ, ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΥΠΡΟΥ

Χάραξη της ελληνικής Α.Ο.Ζ. με βάση την αρχή της μέσης γραμμής από τις εκβολές του Έβρου μέχρι και το Καστελόριζο. Καταγγελία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ του τουρκικού casusbelli και επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια. Εφαρμογή του Δόγματος του Ε.Α.Χ. Ελλάδος – Κύπρου, που σε συνδυασμό με τις εφαπτόμενες ΑΟΖ των δύο κρατών, θα ισοδυναμεί με defacto Ένωση της νήσου με την Ελλάδα.

6. ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ: ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να εκλέγεται κατευθείαν από τον  λαό. Οι βουλευτές να μειωθούν σε 180. Καταργούνται όλες οι ασυλίες και τα προνόμια βουλευτών και υπουργών. Γενναία μείωση στο σύνολο των αποδοχών τους. Τα κόμματα δεν θα χρηματοδοτούνται από το δημόσιο.

7. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ: ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Α.Ο.Ζ.

Σύμφωνα με την DeutscheBank θεωρείται βέβαιη η ύπαρξη πλούσιων κοιτασμάτων φυσικού αερίου νοτίως της Κρήτης, αξίας 427 δισ. ευρώ σε βάθος οκταετίας. Ξεχωριστά κέρδη θα προκύψουν από τα κοιτάσματα της Δυτικής Ελλάδος και το πετρέλαιο του Βορείου Αιγαίου.

8. ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ

Είσοδος της Ελλάδος στον ενεργειακό χάρτη των αγωγών φυσικού αερίου. Άνοιγμα στις νέες αγορές της Ρωσίας και της Κίνας που αναζητούν εναγωνίως έξοδο στις θερμές θάλασσες και την Ευρωπαϊκή Ένωση αντίστοιχα.

9. ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΔΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ

Η Χρυσή Αυγή βροντοφωνάζει: Ναι στην Εθνική Παραγωγή! Διότι, όπως λέγει και ο Παναγιώτης Κονδύλης, 1% βιομηχανική ανάπτυξη αξίζει εκατό φορές περισσότερο από 1% τουριστική ανάπτυξη ή καταναλωτική επέκταση, διότι η πρώτη και μόνο συμβάλει στην αυτάρκεια της πατρίδας.

10. ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

Το 1946 το κατοχικό χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα ήταν σε 100 δισ. ευρώ. Από τότε έπαυσε το άτοκο της οφειλής και σήμερα φτάνει σε 510 δισ. ευρώ. Μόνο μία εθνική κυβέρνηση μπορεί να διεκδικήσει τα δίκαια της Ελλάδος από τους γερμανούς τοκογλύφους.

11. ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ

Πρώτα ο Έλληνας σε κάθε έκφανση της δημόσιας ζωής (υγεία, εργασία κ.ο.κ.). Επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους. Άμεση καταστολή της εισαγόμενης (και εγχώριας) εγκληματικότητας.

12. ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

Φορολογικές ελαφρύνσεις και προνόμια για τα πολύτεκνα ζευγάρια. Γενναία επιδότηση της μητρότητας. Να μη γίνουμε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας τη χώρα.

Φυλακές Κορυδαλλού
4 Ιανουαρίου 2015

xryshaygh.com


Κώστας Αλεξανδράκης: Χρυσή Αυγή, η μόνη Εθνική Αντιπολίτευση Ο Συναγωνιστής Κώστας Αλεξανδράκης, υποψήφιος με τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή στο υπόλοιπο Αττικής μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 για τις θέσεις του Κινήματος.
"Είναι μία από τις σπάνιες φορές που στα κανάλια εμφανίζεται εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής. Δεν θα πρέπει να υπάρχουν αυταπάτες ότι αυτό συμβαίνει λόγω της νομοθεσίας που το επιβάλλει και όχι από δημοκρατική ευαισθησία. Σε αυτή τη σπάνια ευκαιρία που σημειωτέον έχει την σκανδαλώδη διάρκεια των τεσσάρων λεπτών μόνο, τέσσερα λεπτά μας δίνουν για να παραθέσουμε τις θέσεις μας, μετά από χρόνιο αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε πυκνό και περιεκτικό λόγο.
Κατά πρώτον πρέπει να αναφέρουμε, μιας και μας λένε ότι ζούμε σε δημοκρατία, ότι πριν λίγο καιρό στη Βουλή έγινε μία αποκάλυψη που δεν έτυχε ούτε προβολής, αλλά ούτε καν αναφοράς από τα κανάλια. Εμφανίστηκε ηχητικό ντοκουμέντο, γνήσιο με την σφραγίδα ανεξάρτητου ευρωπαίου πραγματογνώμονα, στο οποίο ο απερχόμενος πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, χρησιμοποιώντας χυδαίο υβρεολόγιο που δεν θα παραθέσω, - όποιος θέλει μπορεί να βρει το ηχητικό στο διαδίκτυο - μιλώντας με ανώτατο δικαστικό λειτουργό διατάσσει την προφυλάκιση Βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα ο Σαμαράς μιλώντας στο τηλέφωνο λέει «πες στον ψηλό, τον «παναθηναϊκάκια», τους επόμενους τρεις που θα πάνε» και επακολουθεί χυδαία φράση που εννοεί να τους βάλουν φυλακή.
Δεν έφταναν, όμως, οι διώξεις και η φίμωση. Έπρεπε να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη τρομοκρατία στην προσπάθεια του συστήματος να λυγίσει την Χρυσή Αυγή. Ο λόγος φυσικά για την δολοφονία των αδερφών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, τους οποίους δεν ξεχνάμε ποτέ.
Όμως η Χρυσή Αυγή δεν λύγισε, η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει. Ο Αρχηγός και οι Συναγωνιστές μας βρίσκονται στις φυλακές, αλλά δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να τους συνδέει με την οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια. Ο κάθε πολίτης μπορεί να βρει τις αποδείξεις με μια απλή αναζήτηση στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής xagr.net. Παρόλα αυτά οι έγκλειστοι Συναγωνιστές, ο Αρχηγός και όλοι εμείς συνεχίζουμε τον Αγώνα για την Πατρίδα και τον Ελληνικό Λαό. Τα άλλα κόμματα στις φυλλάδες και τα κανάλια, εμείς στους δρόμους και τις φυλακές.
Σας παρουσιάζω σε τίτλους το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για μια Ελεύθερη και Ισχυρή Ελλάδα:
 • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ - ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
 • ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
 • ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
 • ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ
 • ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
 • ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
 • ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΝ.Φ.Ι.Α. ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΗΡΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ
 • ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ
 • ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ
 • ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ, ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΣΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ, ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΥΠΡΟΥ
 • ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ
 • ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ. ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ Κ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
 • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ
 • ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ
 • ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
 • ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
 • ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ
 • ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ
 • ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
Τελειώνοντας  και επειδή μένει μόνο μια βδομάδα μέχρι τις εκλογές να πω ότι το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου και μόνη πραγματική Εθνική Αντιπολίτευση, ενάντια στους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ και τους μνημονιακούς της Νέας Δημοκρατίας. Ενάντια στους μπολσεβίκους και τους τοκογλύφους.
Χρυσή Αυγή για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!  ΠΗΓΗ

‘Ηλθε η ώρα... Χρυσή Αυγή

Χρυσαυγίτες είναι η γενιά που άρχισε να σκέφτεται μετά τον κατακλυσμό, το μεταπολιτευτικό τσουνάμι. Είναι οι άνθρωποι που είπαν φτάνει. Έφτασε η ώρα να πάψουμε να είμαστε σκυφτοί.  Έφτασε η ώρα να πάψουμε να κρύβουμε τις ιδέες μας για το έθνος και την πατρίδα. Για 40 χρόνια το μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού παρακολούθησε την επέλαση της αριστερόστροφης  προοδευτικάντζας που διέλυσε την κοινωνία, διαστρέβλωσε τις έννοιες. “Την φιλοπατρία” την αποκάλεσε “φασισμό”, την “καταστροφή”, “διαμαρτυρία”, τις “δολοφονίες”, “εκτελέσεις”. …
Είναι η γενιά που παρά τις προσπάθειες των σεσημασμένων διαγουμιστάδων του Ελληνισμού να της κόψουν τον ομφάλιο λώρο με το παρελθόν, την ιστορία, τις παραδόσεις ξεκίνησε τον αγώνα. της τιμής και της αξιοπρέπειας. Τιμή είναι να υπηρετείς την Ελλάδα χωρίς ματαιοδοξία, χωρίς να λυπάσαι τον εαυτό σου, και μέχρι την τελευταία συνέπεια.
Οι Χρυσαγίτες βγήκαν από τα σπλάχνα του λαού. Πήγαν στα δημόσια σχολεία και όχι στα Αρσάκεια, τα Κολέγια, του Κωστέα-Γείτονα (ξέρουν αυτές), ούτε στην Εσπερία. Δουλεύουν την γή και την έχουν ποτίσει με ιδρώτα. Είναι παιδιά δικά μας. Είναι παιδιά της Ελλάδας.  Είναι οι άριστοι, οι μοναδικοί, οι ευγενείς, οι τυρρανοκτόνοι.  Στους αρίστους, στους μοναδικούς, στους ευγενείς ανθρώπους οι φιλοδοξίες, όσο και αν είναι μεγάλες, είναι πάντοτε υψηλές, όχι βέβαια, επειδή “χτυπούν” ψηλά, αλλά επειδή αναφέρονται σε στόχους που δεν έχουν επίκεντρο το άτομο που τις τρέφει. Από την μία πλευρά έχουμε την φιλοδοξία της  αριστεράς που σημαίνει απλά κοινωνικό ανελκυστήρα, ένα σπίτι η μία έπαυλη…και από την άλλη την φιλοδοξία της Χρυσής Αυγής, αυτή που σημαίνει ετοιμότητα θυσίας, προσφοράς και αγάπης για την αιώνια Ελλάδα.
Στην Ελλάδα σήμερα, σε μία εποχή που όλος ο κόσμος αυτοδιακηρύσσεται στ' αριστερά, ή σχεδόν, το να είναι κανείς Χρυσαυγίτης, είναι ακόμη ο καλύτερος τρόπος να είναι αλλού...Οι Χρυσαυγίτες είναι σήμερα η βαθύτερη συνείδηση μιάς πάσχουσας κοινωνίας. Είναι οι άριστοι, οι μοναδικοί, οι ευγενείς που δεν επιτρέπουν στους  ημιμαθείς, του τύπου Mr Alexis, με τα πασαλείμματα γνώσεων, τις συλλογές τσιτάτων και τις πιασάρικες, κατά παραγγελία, ομιλίες  τους να υποθηκεύουν το μέλλον της Ελλάδας. Προχωρούν ίσα μπροστά δεν στέκονται στην άκρη με ρεβεράντζες και τσιριμόνιες στην απολυταρχία των οπαδών του δόγματος του αίματος.
Η Χρυσή Αυγή,  με τις καθαρές ιδέες της, έχει δικαίωμα και υποχρέωση να αρνηθεί τις "αλήθειες" της μεταπρατικής αριστεράς, των νεοφιλελεύθερων άσχετων  και να τις αντιπαρατάξει με τις πιο δυνατές δικές της αλήθειες. Εκεί που υπάρχει θέληση υπάρχει ένας δρόμος. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος. Η Χρυσή Αυγή   διακηρύσσει αυτό που είναι.  Αναγνωρίζει τον κυριότερο εχθρό της Ελλάδας, τον ισοπεδωτισμό, αρνητή και μειωτή της διαφοροποιήσεως του κόσμο και το κυριότερο,   ότι τίποτα δεν είναι ουδέτερο στην ύπαρξη και ότι σε κάθε θέμα πρέπει να έχει τον λόγο της.
Μετά 40 χρόνια "επαναστατικής" μεταπολίτευσης: “Μεταπολίτευσι η  συνέχεια του εμφυλίου πολέμου με ειρηνικά μέσα” (Στέλιος Ράμφος, Η λογική της Παράνοιας, 2011, σελ 20). ήλθε  ώρα της Χρυσή Αυγής, της Χρυσής Ελπίδας, της Χρυσής Αναγέννησης που υπηρετεί το κοινωνικό σύνολο. Σήμερα ήλθε η ώρα της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή έχει πρόταση και εκπροσωπεί τους μεροκαματιάρηδες, την φτωχολογιά, την Ελλάδα του αγώνα  που οι οργανωμένες ομάδες των εγκαθέτων των βορείων προαστίων της κλινικά νεκρής αριστεράς, που τις συντηρούν τα ΜΜΕ(ξαπάτησης), κατέστρεψαν και υποθήκευσαν το μέλλον των παιδιών τους.
Η Χρυσή Αυγή υπηρετεί τον Έλληνα γιατί προέρχεται από τον λαό, αγωνίζεται για τον λαό, είναι ο λαός.
Σιγά μη εκπροσωπούν τον λαό οι αρσακειάδες, τα κολεγιόπαιδα, οι απόφοιτες του Κωστέα-Γείτονα με τις τσιρίδες τους.
Που τον έμαθε τον λαό ο ο αμόρφωτος schooligan Τσίπρας; καταστρέφοντας τα σχολεία του λαού η στο Ιασώ που γέννησε το κορίτσι του! Που τον έμαθαν τον λαό οι αριστεράντζες; Χορεύοντας την "Δραπετσώνα"! Που τον έμαθαν τον λαό οι διάφορες προοδευτικές πριμαντόνες; Ούτε τα παιδιά τους δεν στέλνουν σε δημόσιο σχολείο.
Χρυσαυγίτες είναι ο λαός που επιτέλους δεν φοβάται, είναι ελεύθερος...  ΠΗΓΗ
Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου θα είμαστε νικητές! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος μίλησε από τα κελιά της Τιμής στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην Θεσσαλονίκη.
Σε μια μοναδική και συνάμα πρωτοφανή στιγμή για την μεταπολίτευση και την ψευτοδημοκρατία ο Αρχηγός της Τρίτης πολιτικής δύναμης στην Ελλάδα πραγματοποίησε την προεκλογική του ομιλία από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου παραμένει πολιτικός κρατούμενος με ακόμα 6 βουλευτές της Χρυσής Αυγής με εντολή της Χούντας Σαμαρά.
Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου αναφέρθηκε στον συνεχιζόμενο Αγώνα της Χρυσής Αυγής, ο οποίος δεν σταματά παρά τις πολιτικές διώξεις, επισημαίνοντας τα κοινωνικά, οικονομικά και κυρίως τα εθνικά θέματα στην Μακεδονία μας.
Τόνισε πως το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου η Χρυσή Αυγή θα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας, παρά τον διαρκή πόλεμο φίμωσης και συκοφαντίας από το σύστημα, το οποίο θα ξεφτιλιστεί παντελώς, όταν θα κληθεί να λάβει την τρίτη διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, όντας παράνομα έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού.   ΠΗΓΗ


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου θα είμαστε νικητές!


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου θα είμαστε νικητές!
Σας λένε οι ψευτοδημοκράτες ότι θεμέλιο της δημοκρατίας είναι η ελευθερία του λόγου. Σας λένε ψέματα! Και η μεγαλύτερη απόδειξη γι' αυτό είναι ότι 7 βουλευτές της Χρυσής Αυγής και υποψήφιοι βουλευτές στις προσεχείς εκλογές ευρίσκονται στην φυλακή χωρίς στην πραγματικότητα να υπάρχει κανένα στοιχείο για την ενοχή τους.
Ό,τι και να κάνουν το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου 2015 και πάλι εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή γιατί γνωρίζουν ότι είμαστε οι μόνοι ασυμβίβαστοι, οι μόνοι δυνατοί, αυτοί που αντέχουν διώξεις, πολιτική τρομοκρατία, δολοφονίες και φυλακές και αγωνίζονται για τις Ιδέες τους με συνέπεια.
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα παρά τις πολιτικές διώξεις
Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα παρά τις πολιτικές διώξεις
Η Χρυσή Αυγή θα είναι το τρίτο κόμμα όσο κι εάν δεν το θέλουν και θα μπορούσε να είναι και δεύτερο εάν δεν είχαν φροντίσει οι Καίσαρες του καπιταλιστικού και μαρξιστικού κατεστημένου να κλείσουν στην φυλακή την ηγεσία της και να προχωρήσουν σε έναν πρωτοφανή πολιτικό διωγμό ενάντια στο Κίνημα των Εθνικιστών, την Χρυσή Αυγή των Ελλήνων.
Εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή γιατί γνωρίζουν ότι είμαστε οι μόνοι ασυμβίβαστοι, οι μόνοι δυνατοί, αυτοί που αντέχουν διώξεις, πολιτική τρομοκρατία, δολοφονίες και φυλακές και αγωνίζονται για τις Ιδέες τους με συνέπεια.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2544235010924441150

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item