Widgets

Χτυπούν τον εθνικό και χριστιανικό χαρακτήρα της δημόσιας Παιδείας - Μαρξιστική επίθεση στους Έλληνες μαθητές!

Όσα αντεθνικά έπραξε η φιλελεύθερη ψοφοδεξιά, θα συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο η μαρξιστική αριστερά, πλήττοντας θανάσιμα την εθνική ταυτότητα, τον Πολιτισμό, την κουλτούρα και τις Παραδόσεις του Λαού μας.

Πρώτος στόχος της διεθνιστικής αριστεράς φαίνεται πως είναι το πιο αγνό κομμάτι του Ελληνισμού, η Ελληνική Νεολαία. Ως εκ τούτου, η δημόσια Παιδεία αναμένεται να δεχθεί και το μεγαλύτερο βάρος της μαρξιστικής επίθεσης, με τους Έλληνες μαθητές να βρίσκονται στο επίκεντρο της αντεθνικής προπαγάνδας.

Η είδηση που περιγράφει όλα τα ανωτέρω και προοιωνίζει για όσα θα επακολουθήσουν, έχει ως εξής: με εγκύκλιο που αποστέλλεται σε όλες τις αρμόδιες Διευθύνσεις ορίζονται οι προϋποθέσεις απαλλαγής των μαθητών από το μάθημα των Θρησκευτικών!

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, απαιτείται μια υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986 για έναν ενήλικο μαθητή ή των γονέων του αν είναι ανήλικος, ώστε να πάρει απαλλαγή από το μάθημα των Θρησκευτικών. Στην υπεύθυνη δήλωση θα αναφέρεται πως ο μαθητής δεν είναι Χριστιανός Ορθόδοξος και για λόγους θρησκευτικής συνείδησης δεν επιθυμεί να παρακολουθεί το μάθημα των Θρησκευτικών.

Αντιλαμβάνεται ο καθένας, ποιος είναι ο στόχος των διεθνιστών της αριστεράς μέσω αυτών των μεθοδεύσεων: χτυπούν με λύσσα τον χριστιανικό χαρακτήρα του Ελληνικού Έθνους, συμφώνως προς τις επιταγές της Νέας Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων.

Θέλουν μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες και χωρίς Χριστιανούς, επιδιώκοντας ξεκάθαρα τον αφανισμό της ελληνικής εθνικής ταυτότητας. Χωρίς καμία δόση υπερβολής, ο διεθνισμός αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες απειλές για το Έθνος μας, την Πατρίδα και το Λαό μας.

Συνεπώς η Εθνική Αντίσταση καθίσταται επιτακτική αναγκαιότητα και Εθνική Αντίσταση σημαίνει Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή.

xryshaygh.com

Ο Κουράκης με τις μολότοφ και τον φόρο στους Χριστιανούς έγινε αναπληρωτής υπουργός παιδείας

Ο Κουράκης με τις μολότοφ και τον φόρο στους Χριστιανούς έγινε αναπληρωτής υπουργός παιδείας

Μαύρες ημέρες ανθελληνισμού αναμένεται να ζήσει ο ευαίσθητος τομέας της παιδείας επί διακυβερνήσεως ΣΑΝΕΛ, με την σύμπραξη και σιωπηρή ανοχή των δήθεν «δεξιών» Καμμένων. Ήδη η ανακήρυξη του υπουργικού συμβουλίου προδιαθέτει εξόχως αρνητικά το καθένα, αφού αναπληρωτής υπουργός παιδείας ορίστηκε αναπληρωτής υπουργός παιδείας και αν συνεχίσει τα έργα, τις ημέρες και τις σκέψεις του επί του πεδίου, έχουμε να ζήσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις.
Θυμίζουμε ενδεικτικά μερικές από τις ειδήσεις που τον αφορούν προσωπικώς όσο και τον τομέα που ανέλαβε:
Ο βουλευτής του Σύριζα, Τάσος Κουράκης δήλωσε πώς όταν τον κόμμα του γίνει κυβέρνηση θα καταργήσει τις παρελάσεις. Πιο αναλυτικά, ο Συριζαίος Κουράκης ο οποίος είναι και υπεύθυνος τομεάρχης Παιδείας του Σύριζα, σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Alpha υποστήριξε πως το κόμμα του όταν έρθει στην εξουσία θα καταργήσει τις παρελάσεις. Θα τις καταργήσουμε, είπε χωρίς δεύτερη σκέψη ο εκ Θεσσαλονίκης βουλευτής του Σύριζα και δεν έμεινε χωρίς πρόταση. Την κατέθεσε! «Θα τις αντικαταστήσουμε με happenings», είπε. Μάταια τον ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι, τι θα είναι αυτά τα happenings. Δεν θέλησε να γίνει πιο συγκεκριμένος, ο φέρων μακριά κόμη, βουλευτής. Μας άφησε όμως να φανταζόμαστε...
Ο γνωστός αριστερός καθηγητής για την ικανότητά του να απελευθερώνει κρατουμένους, δήλωσε στο συνέδριο "Εκκλησία και Αριστερά" πως το κράτος πρέπει να απαλλαγεί από την υποχρέωση να καταβάλει τους μισθούς των ιερέων. Για να καλύπτεται η μισθοδοσία του κλήρου θα πρέπει να επιβληθεί φόρος υπέρ της Εκκλησίας μόνον στους πολίτες που οικειοθελώς θα δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι!
Και φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και το ρουσφέτι που του είχε κάνει ο πασόκος Βούγιας, όταν ύστερη από την διαπαιδαγώγησή του, πιάστηκαν τα παιδιά του με μολότοφ. ΠΗΓΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 1683761830121978743

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item