Widgets

Ψηφίζουμε ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να διώξουμε την Σαπίλα! ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!


Διαβάστε και διαδώστε: Ολόκληρο το πολιτικό πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα

ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΕλληνικέ Λαέ,

Στις 25 Ιανουαρίου πρόκειται να αποφασίσεις για το μέλλον της χώρας. Αφήνοντας στην άκρη τα ψεύτικα και μεγάλα λόγια των πολιτικάντηδων, ξεπερνώντας με θάρρος τους εκβιασμούς και τον φόβο, σε καλώ να ψηφίσεις το Κίνημα των απροσκύνητων Ελλήνων Εθνικιστών, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αυτών που δεν συμβιβάστηκαν και δεν πρόκειται να συμβιβαστούν. Σου απευθύνω το μήνυμα αυτό, από το κελί μιας φυλακής, όπου ευρίσκομαι άδικα, πληρώνοντας το τίμημα ότι δεν πρόδωσα το Έθνος και τις Αξίες του, ότι δεν υποτάχτηκα στη χούντα του μνημονίου.Στις 25 Ιανουαρίου του 2015 έχεις την ευκαιρία να τιμωρήσεις αυτούς που σε οδήγησαν στην σημερινή δυστυχία, αλλά και εκείνους που σου τάζουνε ψέματα, έχεις την ευκαιρία με την δύναμη που έχει η ψήφος σου να αναδείξεις την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ακόμα πιο δυνατή, να κάνεις την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την δύναμη εκείνη που θα σε ελευθερώσει από τα δεσμά τόσο του μνημονίου όσο και των εθνομηδενιστών μαρξιστών.  

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για μια Ελλάδα δυνατή, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ενάντια στους προδότες και τους προσκυνημένους, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για την Ελλάδα και τον Εθνικισμό.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ

1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ: ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

2. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
3. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΝ.Φ.Ι.Α., ΑΙΜΑΤΗΡΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
4. ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ
5. ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ: ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ Α.Ο.Ζ., ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΣΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ, ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΥΠΡΟΥ
6. ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ: ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ
7. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ. ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Α.Ο.Ζ.
8. ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ
9. ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΔΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ
10. ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ
11. ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ. ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ
12. ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ. ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ. ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
για την ανάταξη της εθνικής μας οικονομίας, την δημογραφική άνθηση και την γεωστρατηγική αναβάθμιση της Πατρίδας μας

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ «ΚΟΥΡΕΜΑ» ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή στην θέση της περί μονομερούς καταγγελίας του Μνημονίου, σε αντίθεση με τον Σύριζα που έχει ήδη συμφωνήσει με τους διεθνείς τοκογλύφους να συνεχίσει την μνημονιακή πολιτική μέσω της ECCL γραμμής. Όταν ο Λαϊκός Σύνδεσμος σχηματίσει εθνική κυβέρνηση θα προχωρήσει άμεσα στην διενέργεια ενός διπλού δημοψηφίσματος. Η νωπή λαϊκή εντολή από την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών θα μας προσφέρει πραγματική διαπραγματευτική ισχύ έναντι των τοκογλύφων «εταίρων» που τρομοκρατούνται στο άκουσμα της λέξης «δημοψήφισμα». Θα ρωτήσουμε λοιπόν  τους Έλληνες αν επιθυμούν:
α) την άμεση καταγγελία του μνημονίου και την έναρξη διαπραγμάτευσης με την τρόικα από μηδενική βάση και
β) τον λογιστικό έλεγχο και την διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους 
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΠΑΧΘΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΗΡΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ
Οι δύο παραπάνω ενέργειες είναι εφικτές, προσφέρουν βιώσιμες λύσεις και εξασφαλίζουν στην χώρα μας την δυνατότητα να αναπτυχθεί πραγματικά μέσω της επανεκκίνησης της εθνικής παραγωγής. Η καταγγελία του μνημονίου θα οδηγήσει άμεσα στην κατάργηση όλων των καταστροφικών μνημονιακών μέτρων που οδήγησαν χιλιάδες συμπολίτες μας στην αυτοκτονία. Μοναδικό προαπαιτούμενο η Ελλάς να εκπροσωπείται από σοβαρούς πολιτικούς παράγοντες και όχι από τους σημερινούς υπαλλήλους του Βερολίνου, Βενιζέλο και Σαμαρά, που σιτίζονται από την Siemens εδώ και δεκαετίες. Ο Τσίπρας και ο Σύριζα τρέμουν ακόμα και να προφέρουν την λέξη «δημοψήφισμα». Προφανώς γιατί η λέξη αυτή δεν αρέσει στους διεθνείς τρομοκράτες των Βρυξελλών και τα κοράκια των αγορών που κερδοσκοπούν εδώ σε βάρος της Ελλάδος. Μία ισχυρή, εθνικιστική Ελλάδα, με ευρωπαϊκό προσανατολισμό και παράλληλο στόχο την διεύρυνση των γεωπολιτικών οριζόντων της με στροφή προς την Ρωσία και την Κίνα, μπορεί να ξεφύγει από την σημερινή σχέση κυρίαρχου - προτεκτοράτου, που την συνδέει με τους τοκογλύφους δανειστές της.
Καθεστωτικά παραμύθια τα περί... grexit και bankrun: Ο φόβος του Grexit που επικαλούνται οι «σαμαροβενιζέλοι» δεν είναι υπαρκτός, γιατί κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τις ίδιες τις δομές του κοινού νομίσματος. Η κομισιόν μπορεί να καταφύγει στο ευρωπαϊκό δικαστήριο αν κρίνει ότι μία χώρα δεν εκπληρώνει κάποιες υποχρεώσεις της, όχι όμως να την... πετάξει εκτός ευρώ σαν να είναι άτακτος μαθητής του δημοτικού. Αλλά και το περιβόητο bank run είναι ένας μύθος που εξυπηρετεί τους πονηρούς κυβερνητικούς πολιτευτές. Ακόμα και αν λήξει η δίμηνη παράταση του μνημονίου, πάλι η Ελλάς θα μπορεί να προχωρήσει σε διπλό δημοψήφισμα και να διαπραγματευτεί, χωρίς να χρειαστεί να υπογράψει άμεσα καμία νέα δέσμευση, όπως η Προληπτική Γραμμή Στήριξης που προπαγανδίζει ο Σαμαράς και έχει αποδεχθεί ο Τσίπρας. Θα χρειαστεί απλά να εισέλθει σε καθεστώς έκτακτης παροχής ρευστότητας (ELA) και τίποτα δεν θα αλλάξει επί της ουσίας, πέραν της αύξησης των επιτοκίων δανεισμού των συστημικών τραπεζών από την ΕΚΤ κατά 1% περίπου.
Οι τοκογλύφοι «εταίροι» μας βέβαια δεν πρόκειται να μας χαρίσουν τίποτα, γι’ αυτό και μόνο ένα κυρίαρχο εθνικό κράτος, που θα αναδείξει τα γεωστρατηγικά πλεονεκτήματα του Ελληνισμού, είναι ικανό να διαπραγματευτεί και να διεκδικήσει τα εθνικά μας δίκαια. Μία ισχυρή εθνικιστική Ελλάδα που θα εκμεταλλευτεί τον ενεργειακό της πλούτο προς όφελος των Ελλήνων θα έχει ασφαλώς εντελώς διαφορετική θέση στην διεθνή οικονομική σκακιέρα. Ο δρόμος της Χρυσής Αυγής, δηλαδή ο δρόμος της αντίστασης δεν είναι εύκολος και οι λύσεις που προτείνουμε δεν είναι μαγικές, είναι όμως εφικτές. Απαιτείται σκληρή δουλειά από όλους, πανεθνική προσπάθεια και κόποι ετών για να σηκώσουμε ψηλά η Ελλάδα.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ
«ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ»
Στόχος της Χρυσής Αυγής είναι η ανατροπή του διεφθαρμένου μεταπολιτευτικού συστήματος εξουσίας μέσω της εκλογικής διαδικασίας. Απαιτείται άμεση πολιτική κάθαρση. Να πάνε στη φυλακή οι κλέφτες πολιτικοί και οι επίορκοι δημόσιοι λειτουργοί και παράλληλα να δημευθούν οι περιουσίες όσων καταχράστηκαν τον ιδρώτα του ελληνικού λαού. Διεκδικούμε την άμεση κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Την απαλλαγή της δημόσιας ζωής από τους διεφθαρμένους και τους απατεώνες. Την σύσταση ειδικών ελεγκτικών ομάδων που θα αναζητήσουν τους υπευθύνους για τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος σε όλα τα υπουργεία και τους κρατικούς οργανισμούς. Και τέλος, την παραπομπή τους σε ειδικό δικαστήριο, την φυλάκιση όσων κριθούν ένοχοι και την δήμευση των περιουσιών τους.
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
Πρέπει πρωτίστως η Ελλάς να ξαναγίνει Κράτος ελεύθερο και κυρίαρχο. Η φιλοσοφία της Χρυσής Αυγής για την εξωτερική πολιτική βασίζεται στο «δόγμα του στρατηγικού βάθους». Η Ελλάς διαθέτει τεράστιο στρατηγικό βάθος, που μπορεί να της εξασφαλίσει ανεξάντλητη ισχύ και διεθνή επιρροή. Το στρατηγικό βάθος της Ελλάδος είναι ο χώρος του Αιγαίου και η θαλάσσια προέκτασή του που φτάνει μέχρι την νήσο Κύπρο. Η γεωπολιτική αξία της εν λόγω περιοχής και οι αναξιοποίητες ακόμη πλουτοπαραγωγικές πηγές που περικλείει, μπορούν όχι απλά να λύσουν τα σύγχρονα οικονομικά προβλήματα του κράτους μας, αλλά και να του χαρίσουν περίοπτη θέση στη διεθνή οικονομική και στρατηγική σκακιέρα.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ: Πάγιος στόχος μας είναι η χάραξη των ορίων της Ελληνικής Α.Ο.Ζ. με βάση την αρχή της μέσης γραμμής και λαμβάνοντας ως ενιαίο σύνολο τα θαλάσσια όρια της Ελλάδος με την Τουρκία από τις εκβολές του Έβρου μέχρι και το Καστελόριζο. Η επιλογή αυτή όχι μόνο είναι εφικτή, αλλά θα ενισχύσει τη θέση της χώρας μας σε ένα ευρύτερο γεωστρατηγικό πλαίσιο. Μια κεραυνοβόλος ανακήρυξη ΑΟΖ και εξόρυξη των ελληνικών ενεργειακών κοιτασμάτων αναβαθμίζει άμεσα τον ρόλο της Ελλάδος και το ειδικό της βάρος έναντι των ΗΠΑ, της Ρωσίας και της Δυτικής Ευρώπης.
ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ: Άμεση στροφή, επενδυτική και ενεργειακή κατ’ αρχάς, προς τη Ρωσία και την Κίνα. Μία εμπορική και αμυντική συμφωνία με αυτά τα δύο κράτη θα απαλλάξει την χώρα από τον θανάσιμο εναγκαλισμό των ΗΠΑ και των συμμάχων τους. Η πρόσφατη οικονομική καταστροφή που προκάλεσε σε χιλιάδες Έλληνες το εμπάργκο της Ε.Ε. στους Ρώσους είναι ενδεικτική της λανθασμένης πορείας της εξωτερικής μας πολιτικής.
ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΣΤΑ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ: Καταγγελία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ του τουρκικού casus belli και επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια. Η κίνηση αυτή καθιστά το Αιγαίο κλειστή ελληνική θάλασσα και μας δίνει τη δυνατότητα ελέγχου της ναυσιπλοΐας στα Στενά της Προποντίδας.
ΚΥΠΡΙΑΚΟ: Εφαρμογή του Δόγματος του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου Ελλάδος – Κύπρου, που σε συνδυασμό με τις εφαπτόμενες ΑΟΖ των δύο κρατών, θα ισοδυναμεί με de facto Ένωση της νήσου με την Ελλάδα. Ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη στο αεροδρόμιο της Πάφου και ελληνικές φρεγάτες στα χωρικά ύδατα της νήσου. Τα κοιτάσματα φυσικού αερίου νοτίως της Κρήτης, ως φυσική συνέχεια των κυπριακών κοιτασμάτων, θέτουν ως άμεση ανάγκη τη δημιουργία ελληνοκυπριακού ενεργειακού αγωγού με προορισμό την ευρωπαϊκή αγορά.
ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
Διεξαγωγή δημοψηφισμάτων για όλα τα μείζονα εθνικά ζητήματα όπως το μνημόνιο και το χρέος. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να εκλέγεται κατευθείαν από τον  λαό. Υπουργοί και υφυπουργοί δεν θα επιτρέπεται να είναι βουλευτές (διάκριση εξουσιών) και θα ορίζονται βάσει γνώσεων και εμπειρίας. Οι βουλευτές να μειωθούν σε 180 και να συνταξιοδοτούνται από τα επαγγελματικά τους ταμεία. Καταργούνται όλες οι ασυλίες και τα προνόμια βουλευτών και υπουργών. Γενναία μείωση στο σύνολο των αποδοχών τους. Τα κόμματα δεν θα χρηματοδοτούνται από το δημόσιο και θα ελέγχονται τα οικονομικά τους.
Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΜΕΙΖΩΝ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ
Τα success story του Σαμαρά κατέρρευσε εν μία νυκτί γιατί βασιζόταν σε πλασματικούς, τραπεζικούς δείκτες και όχι στην βάση κάθε οικονομίας, δηλαδή την εθνική παραγωγή. Πρώτος στόχος της Χρυσής Αυγής η ελληνική αυτάρκεια σε όλα τα βασικά είδη διαβιώσεως του λαού μας. ΤΡΟΦΙΜΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΟΠΛΑ χρειάζεται ένα κράτος για να επιβιώσει, να παραμείνει ελεύθερο και να δημιουργήσει. Ενίσχυση και προγραμματισμός της γεωργικής και κτηνοτροφικής μας παραγωγής, ώστε να καλύπτουμε πλήρως τις  εσωτερικές μας ανάγκες σε κύρια είδη διατροφής. Η Ελλάς είναι μία πλούσια χώρα και παρ’ όλο που τις τρεις τελευταίες δεκαετίες καταστρέψαμε και διαλύσαμε στην κυριολεξία την εθνική μας παραγωγή, διαλύσαμε τον πρωτογενή τομέα, διαλύσαμε τη γεωργία και την κτηνοτροφία μας, η Ελλάς σήμερα μπορεί και πάλι να ξεκινήσει να παράγει, διαγράφοντας το επαχθές χρέος της, αξιοποιώντας τον ορυκτό της πλούτο και την ισχυρή γεωστρατηγική της θέση. Η Χρυσή Αυγή βροντοφωνάζει: Ναι στην Εθνική Παραγωγή! Διότι, όπως λέγει και ο Παναγιώτης Κονδύλης, 1% βιομηχανική ανάπτυξη αξίζει εκατό φορές περισσότερο από 1% τουριστική ανάπτυξη ή καταναλωτική επέκταση, διότι η πρώτη και μόνο συμβάλει στην αυτάρκεια της πατρίδας.
ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ- ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ
Σύμφωνα με την Deutsche Bank θεωρείται βέβαιη η ύπαρξη πλούσιων κοιτασμάτων φυσικού αερίου νοτίως της Κρήτης, αξίας 427 δισ. ευρώ και όσον αφορά τα χρονοδιαγράμματα τα έσοδα αυτά θα έρθουν μέσα σε 8 έτη. Οι εκτιμήσεις αυτές αφορούν μόνο την περιοχή νοτίως της Κρήτης και όχι τα επιβεβαιωμένα κοιτάσματα φυσικού αερίου στην Δυτική Ελλάδα, ούτε τα κοιτάσματα πετρελαίου στο βόρειο Αιγαίο, η εκμετάλλευση των οποίων ξεκίνησε το 1973 (κοίτασμα Πρίνου). Το καθεστώς του μνημονίου έχει θάψει την υπόθεση «ελληνική ενέργεια». Οι τοκογλύφοι του Βερολίνου τους απαγορεύουν να προχωρήσουν σε έρευνες και εξορύξεις. Την ίδια ακριβώς προδοτική γραμμή ακολουθεί και ο Σύριζα, που δηλώνει πως δεν πρόκειται να εκμεταλλευθεί τα ενεργειακά κοιτάσματα της χώρας για λόγους... οικολογίας! Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό Κίνημα με σαφείς θέσεις για την ελληνική ενέργεια:
- Άμεση εθνικοποίηση όλων των ενεργειακών μας κοιτασμάτων και απόδοση των κερδών από την εκμετάλλευσή τους στον ελληνικό λαό, με κύριο στόχο να καταστεί η Ελλάς στρατηγικός ενεργειακός κόμβος.
- Προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού για την ανάθεση του τεράστιου έργου της έρευνας και εξόρυξης του πετρελαίου και του φυσικού αερίου που περικλείει η ελληνική ζώνη οικονομικής εκμετάλλευσης.
- Σύναψη αμυντικής συμφωνίας και έναρξη στρατιωτικής συνεργασίας με τα κράτη εκείνα με τα οποία είναι δυνατόν να υπάρξει σύγκλιση γεωπολιτικών συμφερόντων και όχι φύσει και θέσει ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ και των οποίων οι κοινοπραξίες θα πλειοδοτήσουν στον διαγωνισμό για την έρευνα και εκμετάλλευση των ενεργειακών μας κοιτασμάτων.
«Αν αξιοποιηθούν οι περιοχές νότια της Κρήτης, τα ευρήματα στη Δυτική Ελλάδα, το Καστελόριζο και η λεκάνη του Ηροδότου, που εκτείνεται μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου, τότε καλύπτεται η ενεργειακή αυτονομία της Ευρώπης για 50 χρόνια» Α. Ζεληλίδης, Καθηγητής Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών
Οι παραπάνω ενέργειες προσφέρουν στη χώρα μας τη δυνατότητα εξοικονόμησης μεγάλων κερδών, από την εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου από όλα τα μήκη και τα πλάτη του Αιγαίου πελάγους, καθώς και από το χρυσοφόρο τρίγωνο Κρήτης - Κύπρου - Δωδεκανήσου. Κατ’ ουσία μετατρέπουν την Ελλάδα σε κεντρική δύναμη στον ευαίσθητο γεωπολιτικά χώρο της Ανατολικής Μεσογείου.
ΣΙΔΗΡΟΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ – ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΟΡΥΚΤΑ
Η Ελλάς, σύμφωνα με το Bloomberg, έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί στη μεγαλύτερη χώρα παραγωγής χρυσού στην Ευρώπη μέχρι το 2016, ξεπερνώντας τη Φινλανδία. Η παραγωγή το 2016 θα φτάνει τις 425.000 ουγκιές χρυσού (αξίας 757 εκατομμυρίων δολαρίων με τις τρέχουσες τιμές), ξεπερνώντας κατά πολύ τις 16.000 ουγκιές που ήταν η παραγωγή της χώρας το 2011 (συγκριτικά η Φινλανδία παράγει 220.000 ουγκιές). Δυστυχώς το ελλαδικό κράτος δεν επενδύει σε αυτές τις τεράστιες δυνατότητες της χώρας, αλλά ξεπουλά τον εθνικό μας πλούτο σε ξένες εταιρείες (Glory Resources ιδιοκτήτρια του ορυχείου στις Σάπες Ροδόπης και Eldorado Gold μητρική της European Goldfields). Παράλληλα στο παιχνίδι μπαίνουν και οι εγχώριοι εργολάβοι – καναλάρχες με φωτογραφικές διατάξεις και συμφωνίες που κυριολεκτικά ποδοπατούν το ελληνικό δημόσιο. Μείζον σκάνδαλο η εκχώρηση του χρυσού της Χαλκιδικής σε εταιρία συμφερόντων Μπόμπολα (ιδιοκτήτη του Mega και του «Άκτωρα» που εισπράττει υπέρογκα διόδια για εθνικές οδούς-καρμανιόλες).
Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΗΓΩΝ και η απόδοση των κερδών από την εκμετάλλευσή τους στον ελληνικό λαό, μέσω της επιδότησης της εγχώριας παραγωγής σε κάθε τομέα. Όπου δεν υπάρχει επαρκής τεχνογνωσία για εξορύξεις, το Ελληνικό Δημόσιο θα γίνεται μέτοχος των κοινοπραξιών που θα πλειοδοτούν στους σχετικούς διαγωνισμούς.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ (ΓΕΩΡΓΙΑ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ – ΑΛΙΕΙΑ)
- Διαγραφή χρεών των Ελλήνων αγροτών, κίνηση ανάλογη με αυτή που έπραξε το στρατιωτικό καθεστώς του 1967 και έδωσε νέα ώθηση στην ελληνική αγροτική οικονομία.
-Άμεση σύνδεση αγροτικής παραγωγής και κατανάλωσης. Οριστικό τέλος στην ασυδοσία των μεσαζόντων – αεριτζήδων.
- Επιδότηση της αγροτικής παραγωγής από το ειδικό ταμείο που θα προκύψει από την εκμετάλλευση των ελληνικών υδρογονανθράκων. Έμφαση σε ακριτικές περιοχές και κυρίως στην Θράκη και τις νήσους του Ανατολικού Αιγαίου.
-Μητρώο αγροτών, ώστε να προμηθεύονται αφορολόγητο πετρέλαιο ελληνικής παραγωγής καθώς και εφόδια (λιπάσματα και εδαφοβελτιωτικά) από το πλούσιο υπέδαφος της πατρίδας μας χωρίς μεσάζοντες, ώστε να μειωθεί το κόστος παραγωγής. Αξιοποίηση των ορυκτών μας για την παραγωγή βιολογικών λιπασμάτων και εδαφολογική χαρτογράφηση από ελληνικά πανεπιστήμια των γεωργικών περιοχών για την κατάρτιση προγραμμάτων λίπανσης και εφοδίων για φυτοπροστασία.
- Υποχρεωτική καθιέρωση της ανακύκλωσης των υπολειμμάτων της αγροτικής παραγωγής για την παραγωγή βιολογικών λιπασμάτων με στόχο την αειφορία σε εθνικό επίπεδο.
ΡΙΖΙΚΕΣ ΤΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΖΩΗ
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ: Το εθνικό κράτος οφείλει να επιβάλει διαγραφή των τραπεζικών χρεών των ελληνικών οικογενειών με κοινωνικά κριτήρια και ελάφρυνση των χαμηλών οικονομικά στρωμάτων από τα δυσβάσταχτα βάρη των τοκογλυφικών δανείων. Είναι θλιβερό να πληρώνει ο ελληνικός λαός για την ανακεφαλαιοποίηση των ιδιωτικών τραπεζών. Είναι απαράδεκτο, τα χρήματα που λαμβάνουν οι τραπεζίτες από την τρόικα να μετατρέπονται σε δημόσιο χρέος, χωρίς το κράτος να λαμβάνει ως αντίτιμο ποσοστό των μετοχών τους. Ισχυρή Εθνική Τράπεζα υπό κρατικό έλεγχο που θα επιδοτήσει την εθνική παραγωγή.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ: Στην Διάσκεψη Ειρήνης των Παρισίων το 1946 το κατοχικό χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα ανήρχετο σε 100 δισ. ευρώ. Από τότε έπαυσε το άτοκο της οφειλής και με την προσθήκη ενός συμβολικού επιτοκίου, το χρέος σήμερα ανέρχεται σε 510 δισ. ευρώ. Υπάρχουν βεβαίως και άλλες εκτιμήσεις έγκριτων ευρωπαίων οικονομολόγων που κάνουν λόγο για 575 δισ. ευρώ (Jacques Delpla στην εφημερίδα Les Echos – 23/6/11).
Δυναμική διεκδίκηση του κατοχικού δανείου από την γερμανική κυβέρνηση, η οποία άλλωστε ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τη φούσκα του ελληνικού χρέους. Τα εύκολα δανεικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης που λάμβανε η Ελλάς τις τελευταίες δεκαετίες έδωσαν ζωή στη γερμανική εξαγωγική βιομηχανία και μέχρι σήμερα αποπληρώνονται με άθλιους τοκογλυφικούς όρους. Μόνο μία αληθινά εθνική ηγεσία μπορεί να διεκδικήσει τα δίκαια της Ελλάδος και τον συμψηφισμό του χρέους μας προς την Γερμανία με το κατοχικό δάνειο.
ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ: Οι κοινωνικές ανισότητες και η άνευ όρων παράδοση της εθνικής μας περιουσίας σε μία δράκα πλουτοκρατών πρέπει πάραυτα να σταματήσει. Η ελληνική κοινωνία τσακίζεται από τα μνημονιακά μέτρα, την ώρα που ελάχιστες οικογένειες πλουτίζουν ανεξέλεγκτα εις βάρος του λαού και κυριαρχούν στην πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας. Αυτούς τους πλουτοκράτες-νταβατζήδες της δημόσιας ζωής μόνο η Χρυσή Αυγή τους ονομάτισε μέσα στη βουλή, γι’ αυτό και δέχθηκε τρομερό πόλεμο λάσπης από τα κανάλια και της εφημερίδες τους. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι η μόνη πολιτική δύναμη που δεν δεσμεύεται από μεγάλα συμφέροντα και οικονομικά τραστ και θέτει ως πρώτο στόχο την πάταξη των κοινωνικών ανισοτήτων και την ίση ανακατανομή του εθνικού πλούτου σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό.
ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ: Άμεση απόλυση όσων προσελήφθησαν παράνομα και αναξιοκρατικά. Άμεση μετάταξη σε παραγωγικές θέσεις εργασίας όσων δημοσίων υπαλλήλων δεν έχουν ουσιαστικό αντικείμενο ενασχόλησης. Να μη ζει ο Δημόσιος τομέας εις βάρος του ελληνικού λαού, αλλά να ξεκινήσει να λειτουργεί παραγωγικά και προς όφελος του συνόλου.
ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ: Απέλαση όλων των λαθρομεταναστών σημαίνει χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας για τους Έλληνες.  Οφείλουμε όμως να επισημάνουμε ότι η παρουσία των λαθρομεταναστών στη χώρα δεν βόλεψε μόνο τους μεγαλοεργολάβους, που κέρδισαν άπειρα εκατομμύρια από τα μαύρα μεροκάματα στα δημόσια έργα. Την εκμεταλλεύθηκαν και χιλιάδες συμπατριώτες μας, που προτίμησαν να αφήσουν τη γη τους και την εργασία τους και να παριστάνουν οι ίδιοι τους «εργολάβους», στέλνοντας τους λαθρομετανάστες στην οικοδομή και το χωράφι.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
Η Χρυσή Αυγή διακρίνει τους Έλληνες πολίτες από τους αλλοδαπούς υπηκόους νόμιμα διαμένοντες στην χώρα και φυσικά από τους λαθρομετανάστες εισβολείς (παράνομους ή παρανόμως νομιμοποιηθέντες). Οι λαθρομετανάστες εισβολείς αποτελούν ασύντακτο στρατό, που αποσυνθέτει την κοινωνική δομή και αλλοτριώνει την εθνική μας ταυτότητα. Επομένως οι λαθρομετανάστες, ως ξένο προς την ελληνική κοινωνία σώμα και ως παραβάτες της κείμενης νομοθεσίας, πρέπει άμεσα να απελαθούν:
- Άμεση σύλληψη και επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους. Μέχρι τον οριστικό επαναπατρισμό τους προβλέπεται η μεταφορά τους σε ειδικούς χώρους κράτησης μακράν των κατοικημένων τόπων της ελληνικής επικράτειας, όπου οι συνθήκες δεν θα ομοιάζουν με ξενοδοχείο 5 αστέρων. Το φαινόμενο της εσαεί κράτησης παρανομούντων σε πολυτελή κέντρα με κλιματισμό, δωρεάν γεύματα και ανέσεις που λείπουν από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες, είναι απαράδεκτο και θα διακοπεί πάραυτα.
- Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί αλλοδαπός. Οι ποινές δεν θα εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου παράλληλα θα παράγεται έργο υπέρ του Δημοσίου.
- Πάταξη του παρανόμου εμπορίου των αλλοδαπών και αυστηρός φορολογικός έλεγχος στα εμβάσματα που αποστέλλουν στις χώρες τους οι λαθρομετανάστες. Να πάψει η τεράστια απώλεια εσόδων για το ελληνικό κράτος. Μηδενική ανοχή στα διεθνή κυκλώματα λαθρεμπορίας.

ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ
Υπεράνω της δυσχερούς οικονομικής θέσης της χώρας και της διάλυσης του κράτους τίθεται ένας ακόμη μεγαλύτερος κίνδυνος για τον Ελληνισμό. Αναφερόμαστε στο δημογραφικό μαρασμό του Έθνους μας. Με απλά λόγια σε λίγα χρόνια θα είμαστε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας τη χώρα. Για την επίλυση αυτού του μείζονος ζητήματος η Χρυσή Αυγή θέτει ως προαπαιτούμενα τα εξής:
- Φορολογικές ελαφρύνσεις για όλα τα ζευγάρια που αποκτούν παιδί. Δυστυχώς τα νέα φορολογικά μέτρα της συγκυβέρνησης χτυπούν την οικογένεια, αντί να την ενισχύουν, απτή απόδειξη του εθνομηδενισμού του πολιτικού συστήματος.
- Εφάπαξ απόδοση χρηματικής βοήθειας σε κάθε νέο Έλληνα που γεννιέται. Η πρόταση αυτή έγινε πιο συγκεκριμένη εντός της βουλής. Η Χρυσή Αυγή συνέταξε σχέδιο νόμου για μείωση κατά 80% της κρατικής επιχορήγησης προς τα κόμματα. Τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από την ενέργεια αυτή να μοιραστούν στα νέα ελληνόπουλα. Μόνο για το 2014 το κράτος θα εξοικονομούσε 50 εκατομμύρια ευρώ.  
- Επιδότηση της μητρότητας και γενναία ενίσχυση των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών. Προστασία της ανύπαντρης μητέρας και απαγόρευση των αμβλώσεων. Το Εθνικό Κράτος οφείλει πρώτα απ’ όλα να επενδύει στο μέλλον του, δηλαδή στις νέες γενιές Ελλήνων.

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
- Φραγμός στις πρακτικές της διεφθαρμένης και κλεπτοκρατικής διαχείρισης. Λογιστικός έλεγχος στα δημόσια νοσοκομεία και οριστικό τέλος στην αλόγιστη σπατάλη. Επιβολή αυστηρών ποινών στους παρανομούντες διοικητές νοσοκομείων, ιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικούς υπαλλήλους.
- Επιδότηση της εγχώριας φαρμακοβιομηχανίας και προτίμηση αγοράς φαρμάκων που παράγονται στην Ελλάδα - και όχι εισαγομένων - για τα δημόσια νοσοκομεία.
- Άμεση και αυστηρή προτεραιότητα στους Έλληνες ασθενείς, που έχουν πληρώσει πολύ ακριβά το δημόσιο σύστημα υγείας και καταλήγουν να περιμένουν σε ουρές πίσω από αλλοδαπούς.


ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
- Στράτευση ανδρών και γυναικών (με εξαίρεση τις μητέρες) στα 18 έτη για 14 μήνες. Οι γυναίκες σε μη μάχιμες θέσεις στα αστικά κέντρα και όλοι οι άνδρες σε μάχιμες μονάδες της παραμεθορίου.
- Εθνικοποίηση, αναδιάρθρωση και επιδότηση των νευραλγικών ελληνικών αμυντικών βιομηχανιών (ΕΑΒ, ΕΑΣ, ΕΛΒΟ). Απαραίτητη προϋπόθεση για την επικύρωση οποιαδήποτε συμφωνίας αγοράς οπλικών συστημάτων η συμπαραγωγή.
- Πλήρης απεξάρτηση των μονίμων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων από τα κόμματα και κατάργηση του συνδικαλισμού. Υπουργός και Υφυπουργοί Εθνικής Άμυνας θα προέρχονται υποχρεωτικά από το Στράτευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σύντομα το πρόγραμμα για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
- Απόσυρση αστυνομικών υπαλλήλων από υπηρεσίες γραφείου και κάλυψη των θέσεων αυτών με μετατάξεις από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Όλοι οι αστυνομικοί μάχιμοι και στον δρόμο. Κατάργηση της άνευ λόγου φύλαξης προσώπων, όποιος επιθυμεί αστυνομική προστασία να προσλαμβάνει ιδιώτες.
- Επανίδρυση του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως με Υπουργό που θα προέρχεται υποχρεωτικά από τις τάξεις των μάχιμων Αξιωματικών. Απόσυρση των γραφιάδων και των κομματαρχών από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.
- Επανίδρυση της Χωροφυλακής και δημιουργία νέας Ειδικής Μονάδας με βαρύ οπλισμό για την αντιμετώπιση των νέων φαινομένων εγκληματικότητας (αλλοδαποί ληστές με καλάσνικοφ κλπ).
- Θέσπιση ιδιωνύμου αδικήματος για τα βαριά αδικήματα που διαλύουν την κοινωνική συνοχή και καταστρέφουν τον εθνικό κορμό. Θέσπιση αυστηρότερων ποινών για επίορκους δημοσίους λειτουργούς και πολιτικά πρόσωπα. Κάθαρση της Ελληνικής Δικαιοσύνης από τα παραδικαστικά κυκλώματα που καλύπτουν τα εγκλήματα της διεφθαρμένης εξουσίας.

ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
- Έμφαση στην μάθηση της Ελληνικής Γλώσσας και Ιστορίας από την νέα γενιά. Διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών και των έργων της κλασικής περιόδου σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες. Απόσυρση των ανθελληνικών λιβελογραφημάτων από την εκπαίδευση. Αθλητική παιδεία για την νεολαία, που σήμερα είναι δυστυχώς η πιο παχύσαρκη στην Ευρώπη.
- Κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου και των κομματικών παρατάξεων, που αποτελούν φορείς διαφθοράς στην ανώτατη εκπαίδευση. Πανεπιστήμιο ναός της έρευνας και της γνώσης και όχι άσυλο εγκληματιών και φυτώριο κομματικών στελεχών.
- Η Χρυσή Αυγή αντιτίθεται στον διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους. Επιδιώκει την αποκατάσταση του κύρους της Εκκλησίας και την άμεση κάθαρση του κλήρου από κάθε παρακμιακό και διεθνιστικό στοιχείο. Η Ορθοδοξία αναγεννημένη και Ελληνική ξανά πρωτοπόρος στους αγώνες του Έθνους.  ΠΗΓΗ

Ο Ταξίαρχος Δημήτριος Παπαεμμανουήλ κοσμεί το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Ο Ταξίαρχος Δημήτριος Παπαεμμανουήλ κοσμεί το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Στα πλήρη ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής περιλαμβάνονται καταξιωμένοι αξιωματικοί των Ενόπλων μας Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που τίμησαν τον εθνόσημο.
Ένας από αυτούς είναι ο Ταξιάρχος εν αποστρατεία Δημήτριος Παπαεμμανουήλ με πλούσια προσφορά στις Ένοπλες Δυνάμεις, ο οποίος κοσμεί το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό του:
Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 11 Μαΐου 1947. Ο πατέρας του ήταν αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού, Ιερολοχίτης και εκ των ιδρυτών των Δυνάμεων Καταδρομών. Αποφοίτησε το έτος 1969 από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων ως ανθυπολοχαγός Πεζικού. Φοίτησε σε όλα τα προβλεπόμενα σχολεία του όπλου του.  Είναι πτυχιούχος αλεξιπτωτιστής.  Είναι, επίσης, απόφοιτος των Σχολών Πολέμου  Ελλάδος και Μεγ. Βρεττανίας και της Σχολής Εθνικής Αμύνης της Ελλάδος.  Είναι απόφοιτος της Σχολής Αμφιβίων Οχημάτων των Πεζοναυτών των Ην. Πολιτειών Αμερικής.
Έχει υπηρετήσει σε Έβρο, Κύπρο και νήσους του Αιγαίου. Έχει υπηρετήσει σε μονάδες Πεζοναυτών και στην Α' Μοίρα Αμφιβίων Καταδρομών (ΜΑΚ), όπου και διετέλεσε Διοικητής του 5ου ΕΤΕΧ. Εργάσθηκε στο ΓΕΕΘΑ για την προώθηση εθνικών θεμάτων, στα πλαίσια του ΝΑΤΟ, ενώ έχει τιμηθεί με Εύφημο Μνεία από τον Α/ΓΕΕΘΑ για την συμβολή του στον συγκεκριμένο τομέα. Υπήρξε αρχιεκτιμητής Πληροφοριών της Νοτίου Πτέρυγος του ΝΑΤΟ (AFSOUTH), στην Νεάπολη Ιταλίας, την τριετία 1993-1996.
Έχει τιμηθεί με όλες τις προβλεπόμενες ηθικές αμοιβές μέχρι την αποστρατεία του. Μιλά άπταιστα την αγγλική και καλά την ιταλική, ενώ δύναται να χειρισθεί αιχμαλώτους στην τουρκική. Παραιτήθηκε με τον βαθμό του Ταξιάρχου, κατά τις κρίσεις  του έτους 1997, επί υπουργείας Άκη Τσοχατζόπουλου, μη αποδεχόμενος αναιτιολόγητη δυσμενή κρίση, εφόσον ουδέν επιβαρυντικό στοιχείο υπήρχε στον φάκελό του.
Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Παπανικολάου, εις δεύτερον γάμο, ενώ από τον πρώτον του γάμο έχει δύο κόρες.  ΠΗΓΗ

Βρώμικες φήμες παπαγάλων της ΝΔ – Χρυσή Αυγή ψηφίζουμε και ψήφο δε χαρίζουμε!


Η πληροφορία είναι πέρα για πέρα αληθινή και διασταυρωμένη: «ακροδεξιά» παπαγαλάκια της νουδούλας, με «εντολή Σαμαρά», περιδιαβαίνουν την ύπαιθρο και διαδίδουν δήθεν εμπιστευτικά και με ύφος που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, ότι έχει γίνει… συμφωνία ΝΔ-Χρυσής Αυγής, σε «υψηλό επίπεδο», για εκλογική «ενίσχυση» της ΝΔ με ψήφους χρυσαυγιτών, με αντάλλαγμα την αποφυλάκιση των πολιτικών κρατουμένων μια βδομάδα μετά τις εκλογές!
Μην τους πιστεύετε! Είναι λαμόγια του κερατά, που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία, με σκοπό να διασπείρουν σύγχυση στους ψηφοφόρους του Κινήματος και επιπροσθέτως να το εκθέσουν στα μάτια της κοινής γνώμης, ότι δήθεν κάνει υπόγειες συμφωνίες με το σύστημα!
Πρόκειται για πιστή αντιγραφή της προεκλογικής τακτικής της νουδούλας, στις εκλογικές αναμετρήσεις των πρώτων χρόνων της μεταπολίτευσης. Τα μισθωμένα παπαγαλάκια της εποχής εκείνης, διέδιδαν ανάλογες βρωμιές για δήθεν συμφωνία του Καραμανλή με τους φυλακισμένους αξιωματικούς της 21ης Απριλίου, με αντάλλαγμα την αποφυλάκισή τους αμέσως μετά τις εκλογές!
Κι όχι μόνο να μην πιστεύετε τους διαδοσίες, αλλά όπου τους πετύχετε φτύστε τους κιόλας (για να μην τους ματιάσετε…). Ούτε μία ψήφο στους υπευθύνους της δυστυχίας μας και δεσμοφύλακες των Ελλήνων εθνικιστών! Χρυσή Αυγή ψηφίζουμε και ψήφο δε χαρίζουμε! Τελεία και παύλα!  ΠΗΓΗ
ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΨΗΦΙΣΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ
pasok-nd logo
Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
Μετά την Άντζελα Γκερέκου και ο Βασίλης Οικονόμου εντάσσεται στα ψηφοδέλτια της νέας Δημοκρατίας, ο οποίος θα φορά την φανέλα της Ν.Δ. τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν… Αναλυτικά η ανακοίνωση του ανεξάρτητου βουλευτή:

«Στη χώρα μας διεξάγονται οι πιο κρίσιμες εθνικές εκλογές της μεταπολίτευσης. Τα διακυβεύματα είναι πολλά για την πορεία που θα ακολουθήσει η ελληνική κοινωνία και η χώρα τις επόμενες δεκαετίες. Δεν είναι κινδυνολογία. Είναι πραγματικός ο κίνδυνος να απομονωθούμε, να βρεθούμε εκτός της ευρωζώνης και να υποστούμε τεράστια κοινωνική και εθνική ζημιά με βαριές απώλειες για όλο το λαό και ιδιαίτερα για τους πιο αδύναμους.

Με αυτά ως δεδομένα ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα του Πρωθυπουργού. Οι δυνάμεις του Μεταρρυθμιστικού Κέντρου είμαστε αποφασισμένες να διασφαλίσουμε τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη. Αυτό γίνεται σίγουρα μόνο εάν είναι πρώτο κόμμα η ΝΔ σε αυτές τις εκλογές. Γι αυτό θα δώσουμε σε αυτές τις εκλογές όλες μας τις δυνάμεις.

Απευθύνω κάλεσμα εθνικής ευθύνης και συνεννόησης σε όλους τους πολίτες με τους οποίους έχουμε βρεθεί σε κοινούς αγώνες στο χώρο της Κεντροαριστεράς.

Δυστυχώς για την Κεντροαριστερά σε αυτές τις εκλογές κυριαρχεί η διάσπαση και ο διχασμός. Για την Ελλάδα δεν έχουμε τέτοια πολυτέλεια, είναι η κρίσιμη ώρα. Ας δώσουμε το παρών όλοι μαζί όχι στους εσωτερικούς εμφυλίους αλλά στη μάχη για μια Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη, διορθώνοντας λάθη και αδικίες της εποχής των μνημονίων, ενώνοντας τις δυνάμεις μας για την έξοδο από την κρίση. Για να δημιουργήσουμε ένα μέτωπο κοινής λογικής των φιλοευρωπαϊκών δημοκρατικών δυνάμεων απέναντι στη χαοτική αβεβαιότητα μιας θολής πρότασης που διακινδυνεύει τα πάντα για το λαό μας. Συμπορεύομαι με τον Αντώνη Σαμαρά σε αυτή την καθοριστική μάχη για την Πατρίδα μας»

Ανατριχίλα και αηδία στην σκέψη του πολιτικού εκτρώματος που θα προκύψει με όλους αυτούς τους καιροσκόπους!

Αναρωτηθείτε τώρα, τι θα κάνουν όλοι αυτοί οι τυχοδιώκτες που μαζεύονται στα διάφορα κόμματα χωρίς κανένα ιδεολογικό σύνδεσμο μεταξύ τους στην πρώτη στραβή…

Και καλά οι καιροσκόποι και τα λαμόγια εκμεταλλεύονται την έλλειψη κρίσης και λογικής αλλά και Ιδεολογικού κενού και ψάχνουν πλοίο επιβίωσης.
Οι αρχηγοί αυτών των κομμάτων που τους μαζεύουν, τι στο καλό έχουν στα μυαλά τους;

Μιλάμε για την απόλυτη βλακεία, δείγμα του πόσο σάπιο είναι αυτό το πολιτικό μόρφωμα της μεταπολίτευσης που ψοφάει με θόρυβο…  ΠΗΓΗ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΝΔ και ο «ισόβιος αποκλεισμός»

Εκλογές 2015: Μάθε που ψηφίζεις - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εκλογική μάχη της 25ης Ιανουαρίου

Αφιερωμένο από την «διαλυμένη» Χρυσή Αυγή σε ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Ποτάμι και λοιπούς «υγιείς» φορείς

Στο ΠΑΣΟΚ διασπάστηκαν και επισήμως, με τους ακόλουθους του νυν αρχικαρεκλάρχη και «Ντούτσε» του (απο)κόμματος Βενιζέλου να κατηγορούν ως «αποστάτες» του Τζέφρυ και τους συνοδοιπόρους του. Στη ΔΗΜΑΡ νιώθουν εξευτελισμένοι και εξαπατημένοι. Θεώρησαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκτιμήσει την αρνητική στάση τους στο θέμα της εκλογής ΠτΔ και θα τους συμμάζευε στα ψηφοδέλτιά του, αλλά τελικά αφού τους χρησιμοποίησαν τους πέταξαν στα σκουπίδια, όπου και ανήκουν πολιτικά. Στο «Ποτάμι» έχουν πρόβλημα σε αρκετούς νομούς να στήσουν ένα σχετικά αξιοπρεπές ψηφοδέλτιο.
Γιατί τα αναφέρουμε όλα αυτά; Γιατί αν γυρίσουμε λίγους μήνες πίσω θα θυμηθούμε τι έγραφαν οι διάφορες καθεστωτικές φυλλάδες. Τότε, που προέκυψαν οι περιπτώσεις των Αλεξόπουλου – Μπούκουρα.
«Διαλύεται το μόρφωμα», «εμφύλιος στην οργάνωση», «σφάζονται μεταξύ τους οι Χρυσαυγίτες», «αναμένονται κι άλλες αποχωρήσεις» κλπ. Το αποτέλεσμα όλων αυτών των «έγκυρων» αναλύσεων και προβλέψεων είναι γνωστό. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όχι μόνο δεν διαλύθηκε, αλλά στις Ευρωεκλογές της 35ης Μαΐου κατέστη η Τρίτη Πολιτική Δύναμη, αυξάνοντας τα ποσοστά κατά 40% σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Ιουνίου του 2012. Οι ίδιες βρωμοφυλλάδες, οι οποίες εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου διέδιδαν δίχως καμία αιδώ και την παραμικρή δημοσιογραφική δεοντολογία όλα αυτά τα ψέματα εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, σήμερα με «περισπούδαστα» κείμενα εκφράζουν την θλίψη τους για την εικόνα αποσύνθεσης που έχουν τα αγαπημένα τους κόμματα του «συνταγματικού τόξου».
Αυτά, δηλαδή τα οποία χρεώνουν ψευδώς στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τα βλέπουν να εφαρμόζονται στην πραγματικότητα στο ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ και το Ποτάμι. Παρότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από τον Σεπτέμβριο του 2013 έχει να αντιμετωπίσει μια πρωτοφανή πολιτική δίωξη και σκευωρία με ποινικό μανδύα, παρότι δεκάδες Αθώοι ΄Ανθρωποι βρίσκονται στις φυλακές ξεκάθαρα για τις ιδέες τους, παρότι η τρομοκρατία της κυβέρνησης και των παρακρατικών κύκλων έχει φτάσει μέχρι και τις άνανδρες δολοφονίες δύο Συναγωνιστών μας, παρότι η κρατική χρηματοδότηση έχει διακοπεί μ΄ένα «φωτογραφικό» νόμο ο οποίος δημιουργήθηκε ειδικά για το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, παρότι ένας σωρός από προβλήματα και πιέσεις του συστήματος σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη, εν τούτοις η φωνή των συνειδητοποιημένων Ελλήνων μέρα με την ημέρα δυναμώνει ολοένα και περισσότερο, κάτι άλλωστε το οποίο θα φανεί περίτρανα το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι ο Αληθινός Νικητής αυτών των εκλογών.
Τότε που στα συντρίμμια των προαναφερθέντων κομμάτων θα προστεθεί και άλλο υπηρετικό προσωπικό του ανθελληνικού καθεστώτος, είτε αφορά πολιτικά πρόσωπα και κόμματα είτε εφημερίδες.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Λαθρομετανάστευση: ο Φον Αντωνάκης παραδίνει χειρότερη κατάσταση απ’ αυτήν που παρέλαβε


Προχθές, ο φον Αντωνάκης από το φράχτη του Έβρου, ξανάγινε… λαθρομεταναστευτοφάγος (ώπα της!). Χθες, ο φωνακλάς «Μπουμπούκος», βρήκε ευκαιρία από την αιματηρή επίθεση των «Τρελών του Αλλάχ» στα γραφεία της σατυρικής εφημερίδας στο Παρίσι και… ξεσάλωσε στο Twitter «για το τέλος της αθωότητας του Ισλάμ». Προσθέτοντας κουτοπόνηρα στο τέλος, πως
«Οι του  Σύριζα εδώ λένε να ανοίξουν τα σύνορα».
Αλλά ποια σύνορα κινδυνολογεί ο «Μπουμπούκος» ότι θα ανοίξει ο ΣΥΡΙΖΑ; Τα… ανοιχτά;
Λοιπόν, ας μιλήσουμε λίγο με αριθμούς, γιατί αυτοί οι πολιτικοί απατεώνες πάνε να μας… τρελάνουν.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα στοιχεία, το 2012, χωρίς τον φράχτη που ολοκληρώθηκε στις 13/12/2012, συνελήφθηκαν (χωρίς αυτό να σημαίνει πως απελάθηκαν κιόλας…) 76.878 λαθρομετανάστες, από λιμενικές και αστυνομικές αρχές, σε στεριά και θάλασσα. Το 2013, πράγματι σημειώθηκε μια πτώση των… εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών μας – συνελήφθησαν «μόνο» 43.002. Αλλά, το πρώτο εντεκάμηνο του 2014 (για το οποίο υπάρχουν επίσημα στοιχεία), οι συλληφθέντες (και μη απελαθέντες…) λαθρομετανάστες έφτασαν τις 72.632. Άρα, μόλις μπουν τα στοιχεία του Δεκεμβρίου, οι εισβολείς θα φτάσουν περί τις 80.000, ξεπερνώντας τον αριθμό των εισβολέων του 2012 και παρά τον φράχτη. Άρα, και σ’ αυτόν τον τομέα, παραδίνει χειρότερη κατάσταση απ’ αυτήν που παρέλαβε!  Αυτά και ΣΚΑΣΜΟΣ ψοφοδεξιοί!    πηγή
Έργο Σαμαρά: 1.060.000 επίσημα άνεργοι το Νοέμβριο, ανεπίσημα πάνω από 2 εκατομμύρια!
Την ώρα που ΝΔ, Σύριζα και το παρακράτος των εργολάβων του δημοσίου που διαμορφώνουν κατά το δοκούν την κοινή γνώμη αναπαράγοντας ασύστολα ψεύδη, συναγωνίζονται για το ποιος θα υπηρετήσει κατά τον αποτελεσματικότερο τρόπο τα συμφέροντα των ξένων, τα στοιχεία του ΟΑΕΔ είναι απολύτως ενδεικτικά της κοινωνικής πραγματικότητας που περιγράφεται με λίγες μόνο λέξεις: Ανεργία, Φτώχεια, Εξαθλίωση!
Ένας διόλου ευκαταφρόνητος αριθμός 40.000 επιπλέον ανέργων προστέθηκε κατά το μήνα Νοέμβριο στους ήδη υπάρχοντες του Οκτωβρίου, αυξάνοντας τον αριθμό των επίσημα ανέργων σε 1.060.000 άτομα. Τούτος βεβαίως ο αριθμός αφορά εκείνους τους άνεργους που έχουν εγγραφεί στον ΟΑΕΔ, όπερ σημαίνει πως ο πραγματικός αριθμός τους είναι πολύ μεγαλύτερος!
Χαρακτηριστικό της δραματικής κατάστασης στην οποία έχει φέρει την χώρα ο Αντώνης Σαμαράς και η ψοφοδεξιά ΝΔ είναι το γεγονός πως από τους επισήμως ανέργους μόλις 120.000 λαμβάνουν επίδομα ανεργίας!
Αυτή είναι η πραγματική οικονομική και κοινωνική κατάσταση της Ελλάδος, δηλαδή δυσθεώρητα επίπεδα ανεργίας, τα οποία φυσικά εντείνουν την φτώχεια και την εξαθλίωση των Ελλήνων και όχι η κίβδηλη και ψευδεπίγραφη «οικονομική ανάπτυξη» την οποία επικαλείται ως δήθεν επίτευγμα η ΝΔ και ο πρόεδρός της, επιχειρώντας να ρίξουν στάχτη στα μάτια των ψηφοφόρων.
Οι υπεύθυνοι της δυστυχίας του Λαού μας είναι τουλάχιστον προκλητικό να παρουσιάζονται σήμερα ως επίδοξοι σωτήρες. Οι εγχώριοι υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων, είτε ανήκουν στην ψοφοδεξιά είτε στην αριστερά, εργάζονται για τα συμφέροντα των αφεντικών τους.
Η Χρυσή Αυγή αντίθετα, αγωνίζεται μονάχα για τα δίκαια του Λαού και της Πατρίδος!

Νατο το «σουηδικό μοντέλο»! Συριζαίος Τσουκαλάς: η νουδούλα θα μας δώσει ψήφο ανοχής


Νατο το «σουηδικό μοντέλο»! Συριζαίος Τσουκαλάς: η νουδούλα θα μας δώσει ψήφο ανοχής
Προ ολίγων ημερών, αναφερθήκαμε στο… σουηδικό μοντέλο «μεγάλης συγκυβέρνησης», όταν για να αποφύγει τις εκλογές και την αναμενόμενη ενίσχυση του εθνικιστικού κόμματος της χώρας, τα ψοφοδεξιά κόμματα της «αντιπολίτευσης» κράτησαν στην εξουσία το κυβερνών αριστερό κόμμα, με ψήφο ανοχής. «Προφητεύσαμε» δε, ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί μετεκλογικά και στην μνημονιακή Μπανανία Ελλαδιστάν, με την ψοφοδεξιά να δίνει ψήφο ανοχής στο παρδαλό συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ, νομίζοντας πως έτσι μπορεί να γλιτώσει από την κατακραυγή των ψηφοφόρων της.
Και βέβαια, ξέραμε πολύ καλά τι «προβλέπαμε», γιατί το σουηδικό μοντέλο «παίζει», όπως πιστοποίησε σε συνέντευξή του στον Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm και στην εκπομπή «Παραφιλολογίες», ο (προερχόμενος από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ) νυν συριζαίος Τσουκαλάς. Ιδού τι είπε:
«Πρέπει να ξέρετε ότι δεν χρειάζεται σώνει και καλά να σε ψηφίσουν, μπορεί να σου δώσουν και ψήφο ανοχής. Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ πιάσει 146 βουλευτές και δεν έχει τους 151 οι άλλες δυνάμεις δεν θα δώσουν ψήφο ανοχής; Δηλαδή θα οδηγήσουν τη χώρα σε εκλογές ξέροντας ότι οι νέες εκλογές θα τους συντρίψουν; Δεν νομίζω».
(ΥΓ): Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς! Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!  ΠΗΓΗ

Τον Χατζημαρκάκη, που είχε χαρακτηρίσει «ηλίθιους» και «διεφθαρμένους» τους Έλληνες, κατεβάζει ο Σαμαράς!


Άραγε αυτός ο χαρακτηρισμός πάει και στους ψηφοφόρους της Ν.Δ;

Με τον υβριστή του Ελληνικού Λαού Γιώργο Χατζημαρκάκη συμπορεύεται η Ν.Δ. στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο και τη δική της εκτίμηση για τους Έλληνες. Ο τύπος αυτός, ως πρόεδρος του κόμματος των Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών, δήλωσε ότι αποφάσισε να συνεργαστεί στις προσεχείς εκλογές με τη Ν.Δ. και τον Σαμαρά «με κεντρικό στόχο το εθνικό συμφέρον», ενώ κατέληξε λέγοντας ότι στόχος πρέπει να είναι «ένα κράτος δικαίου, αποτελεσματικό, σύγχρονο που θα προσφέρει ευκαιρίες ζωής και δημιουργίας, χωρίς αποκλεισμούς, αποκαθιστώντας το αίσθημα αξιοπρέπειας και περηφάνιας των Ελλήνων πολιτών».
Μιλάει για αποκατάσταση του αισθήματος αξιοπρέπειας και περηφάνιας των Ελλήνων ένας άνθρωπος ο οποίος στο παρελθόν, ξεπερνώντας ακόμη και την αυθάδεια του Γιωργάκη Παπανδρέου, είχε χαρακτηρίσει ως «ηλίθιους» και «διεφθαρμένους» τους Έλληνες! Το 1,44% που έλαβε το κόμμα του στις πρόσφατες ευρωεκλογές, προφανώς για τον Σαμαρά αξίζει περισσότερο από τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του Ελληνικού Λαού. Όπως, επίσης, για να πάμε και στα εσωκομματικά της Ν.Δ., έχει ενδιαφέρον και το γεγονός ότι ο Χατζημαρκάκης είχε πει για τον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ότι «αν το προβλέπει το Ελληνικό Δίκαιο, να πάει φυλακή ή να πληρώσει πρόστιμο, ή να του γίνει στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων»!
Και όμως, μέσα στην απελπισία του ο Σαμαράς μαζεύει τα πάντα, αδιαφορώντας για το ότι τέτοιες κινήσεις θα του γυρίσουν ουσιαστικά εναντίον του, αποτελειώνοντάς τον οριστικά.   Γιώργος Μάστορας

ΚΟΜΜΑ JEFFREY: ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ
tsipras-papandreou
Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Βήματος έδωσε ο πρώην βουλευτής, υπουργός κ.τ.λ. του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και νυν μεγαλοστέλεχος του κόμματος Jeffrey, αποκαλύπτοντας πως μετά τις εκλογές –κι αν μπει στη βουλή, πράγμα εξαιρετικά αμφίβολο- θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ (κι ας λένε άλλα οι… Λαφανίστας):

«Σε καμία περίπτωση, σε κατεύθυνση συντηρητικών επιλογών, δηλαδή με τη Ν.Δ. και την πολιτική που ακολούθησε τα τελευταία 2,5 χρόνια, η κυβέρνηση Σαμαρά, δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία. Εάν και εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα, μόνο εάν και εφόσον αποσαφηνίσει τις θέσεις του και τις επιλογές του σε πολύ σημαντικά θέματα, προς την κατεύθυνση ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να μπει σε περιπέτειες ούτε να βρεθεί στριμωγμένη στο πλαίσιο της Ε.Ε. και ότι δεν πρέπει να υπάρξουν λύσεις που μπορεί να ακούγονται ευχάριστες, μόνο μ’ αυτές τις προϋποθέσεις (θα μπορούσαμε να συζητήσουμε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ). Πρέπει να σας θυμίσω, όταν μιλάμε για συνεργασία, ότι συνεργασία δεν σημαίνει ούτε συμμετοχή σε κυβέρνηση κατ’ ανάγκη ούτε και ψήφο εμπιστοσύνης. Υπάρχει και ψήφος ανοχής. Υπάρχουν πολλοί τρόποι».

(ΥΓ) 1: «Σε κατεύθυνση συντηρητικών επιλογών, δηλαδή με τη ΝΔ και την πολιτική που ακολούθησε τα τελευταία 2,5 χρόνια η κυβέρνηση Σαμαρά, δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία»; Δηλαδή, τα 2,5 τελευταία χρόνια, ο Jeffrey και οι βολευτές του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ που μετακόμισαν στο ΚΙΔΗΣΟ, δεν συνεργάζονταν με την κυβέρνηση των «συντηρητικών επιλογών» ή ήταν… ιδέα μας;

(ΥΓ) 2: Για τόσο κάφρους περνάνε τους Έλληνες! Αλλά, τώρα που ο λαός έχει την ευκαιρία, ας τους απαντήσει καταλλήλως, με τον μόνο τρόπο που καταλαβαίνουν: με την ψήφο τους!  
ΠΗΓΗ


Τα δίνει όλα για λίγα ψηφαλάκια ο Σαμαράς: Υποσχέθηκε αναγνώριση “τουρκικής μειονότητας” στα τσιράκια της Άγκυρας


Σοβαρό ζήτημα για την ελληνική κυβέρνηση και προσωπικά για τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά ανακύπτει από δημοσιεύματα τουρκικών ΜΜΕ τα οποία αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς κατά την διάρκεια της πρόσφατης περιοδείας του στα μειονοτικά χωριά της δυτικής Θράκης, υποσχέθηκε ότι θα ξαναδικαστεί η προσφυγή τους για την αναγνώριση της τουρκικής ταυτότητας των Ιδρυμάτων της μειονότητας, δηλαδή έμμεση αναγνώριση τουρκικής μειονότητας!
Φυσικά αυτό το λένε οι Τούρκοι οφείλει όμως άμεσα η κυβέρνηση και προσωπικά ο Α. Σαμαράς να το ξεκαθαρίσει αν είναι αλήθεια ή όχι.
Με πολλά εγκωμιαστικά σχόλια αντιμετώπισε η τουρκική πλευρά την «υπόσχεση» που έδωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός, κύριος Σαμαράς, κατά την διάρκεια της πρόσφατης περιοδείας του στα μειονοτικά χωριά της δυτικής Θράκης, ότι θα ξαναδικαστεί η προσφυγή τους για την αναγνώριση της τουρκικής ταυτότητας των Ιδρυμάτων της μειονότητας, η οποία έχει ήδη απορριφτεί από τον Άρειο Πάγο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της φιλοκυβερνητικής τούρκικης εφημερίδας, Yeni Şafak  με ενδεικτικό τίτλο, «Yunanıstan yeniden yargılanacak», δηλαδή «Η Ελλάδα θα ξαναδικάσει», αναφέρεται ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός έδωσε την υπόσχεση του κατά τη διάρκεια της περιοδείας του αυτές τις μέρες στα μειονοτικά χωριά της δυτικής Θράκης, ότι η προσφυγή των μειονοτικών ιδρυμάτων, που απορρίφτηκε από τον Άρειο Πάγο για την αναγνώριση της τουρκικής ταυτότητας τους, θα ξαναδικαστεί, με την ελπίδα φυσικά της ικανοποίησης του αιτήματος αυτών των μειονοτικών ιδρυμάτων που ανταποκρίνεται στις τουρκικές διεκδικήσεις στην πολύ ευαίσθητη αυτή περιοχή. 
Να σημειώσουμε ότι η Yeni Şafak, αποτελεί την πλέον φιλοκυβερνητική εφημερίδα της Τουρκίας και τα δημοσιεύματά της σε αυτά τα θέματα ουσιαστικά απηχούν τις θέσεις και τις απόψεις της τουρκικής κυβέρνησης.
Σύμφωνα με το τουρκικό δημοσίευμα, η πρόσφυση των μειονοτικών ιδρυμάτων, «Τουρκική Ένωση Ξάνθης», (İTB), «Πολιτιστικό Ίδρυμα Τουρκάλων Γυναικών Ροδόπης», (RTKKD), και, «Τοπικό Ίδρυμα Μειονότητας Έβρου», (MAGD), που είχαν απευθυνθεί στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την αναγνώρισης της τουρκικής τους ταυτότητας μετά την απόρριψη από τον Άρειο Πάγο,θα μπορούν να επαναπροσφύγουν στα ελληνικά δικαστήρια με την προοπτική της τελικής δικαίωσης τους και με άμεση συνέπεια την αναγνώριση της τουρκικής τους ταυτότητας. 
Όπως είναι γνωστό, με μια απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τα ανωτέρω τρία μειονοτικά ιδρύματα, είχε καταγγελθεί η ελληνική πλευρά για την καταπάτηση του «δικαιώματος» τους, (παρά την ρητή αναφορά της συνθήκης της Λωζάνης ότι υπάρχει μουσουλμανική και όχι τουρκική μειονότητα), να έχουν την λέξη τουρκική-α στις ταμπέλες τους, κάτι που ήδη έχει απορριφτεί από τα ελληνικά δικαστήρια και από τον ελληνικό Άρειο Πάγο. 
Τώρα με την - κατά τους Τούρκους - νέα αυτή παρέμβαση του Έλληνα πρωθυπουργού Α.Σαμαρά (όπως ισχυρίζονται τα τουρκικά ΜΜΕ), δίνεται ξανά η δυνατότητα στα μειονοτικά αυτά ιδρύματα, τα οποία είναι γνωστό ότι δρουν με τουρκικές εντολές από την Άγκυρα, να έχουν την δυνατότητα να επανΑπροσφύγουν στα ελληνικά δικαστήρια με την προοπτική να δικαιωθούν και να αποκτήσουν το δικαίωμα της αναγνώρισης της τουρκικής ταυτότητας. 
Μάλιστα το δημοσίευμα τοποθετεί την ενέργεια του Α. Σαμαρά στο πλαίσιο των προεκλογικών παροχών που δίνει σε μια προσπάθεια να μειώσει το εύρος της ήττας από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έτσι ή αλλιώς έχει ταχθεί υπερ των τουρκικών αιτημάτων...
Το ζήτημα αυτό έχει τεράστια σημασία και σχετίζεται με τις εδώ και χρόνια προσπάθειες της Άγκυρας για την αναγνώριση σε ιδρύματα της μειονότητας τουρκικής ταυτότητας, σαν το πρώτο και θεμελιώδες βήμα για την ολική αναγνώριση στην μειονότητα τουρκικής ταυτότητας, με συνέπεια την κατάργηση ουσιαστικά της Συνθήκης της Λωζάνης.
Έτσι η Άγκυρα θα προχωρήσει το παλιό στης σχέδιο για συνδιοίκηση και στην συνέχεια για την δημιουργία ανεξαρτήτου τουρκικού μουσουλμανικού κράτους στην περιοχή.
Και όλα αυτά με τις ευλογίες του ελληνικού πολιτικού συστήματος. Πρέπει να απαντήσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός εάν έδωσε μια τέτοια επικίνδυνη για το Έθνος υπόσχεση.  ΠΗΓΗ

Τρεμόπουλος: Ακόμη ένας ανθέλληνας στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ


Χαμός επικρατεί στο ΣΥΡΙΖΑ ώστε να οριστικοποιηθούν τα ονόματα στα ψηφοδέλτια του...Αυτά τουλάχιστον λένε τα καθεστωτικά μέσα.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο αυτό που ισχύει είναι ότι, εκτός των κλεφτών-ληστών-λωποδυτών του ΠΑΣΟΚ, των μνημονιακών ΔΜΑΡιτών και ο ανθελληνικός συρφετός της Πατρίδος μας έχει μια εκλόγιμη;! θέση στα ψηφοδέλτια του ροζ συνονθυλεύματος.


Ο λόγος για τον σφοδρό ανθέλληνα και πολέμιο κάθε τι εθνικού - μακεδονικού πρώην επικεφαλή των "Οικολόγων", Μ. Τρεμόπουλου, ο οποίος κατεβαίνει στην Α' Θεσσαλονίκης και πολύ πιθανόν να εκλεγεί κιόλας.

Απλά να σας θυμίσουμε ότι είναι ο Έλληνας Ευρωβουλευτής που ψήφισε στην Ε.Ε. ώστε να αναγνωριστούν τα Σκόπια ως "Μακεδονία" και ο άνθρωπος που... 
υποστηρίζει ότι υπάρχει "μακεδονική και τουρκική μειονότητα" στην Ελλάδα.Το ανθελληνικό ποτ πουρί του ολοκληρώνεται με τη δήλωση του "να τιμηθεί ο Κεμάλ ως μέρος της πόλης μας της Θεσσαλονίκης".

Αυτό το...σκουπίδι στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και είναι χρέος κάθε Έλληνα να βάλει απέναντι του Έλληνες με Πίστη και Άδολη Αγάπη για την Πατρίδα και τη Μακεδονία μας.

Η μόνη Δύναμη που μπορεί να τον αντιμετωπίσει στη Βουλή και οπουδήποτε είναι η Χρυσή Αυγή...Θυμηθείτε πώς αντιμετώπισε παλαιότερα τους "συντρόφους" του Τρεμόπουλου ΠΗΓΗ

ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ» ΑΡΙΣΤΕΛΟΥΔΗΔΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ…

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας. 


Το αίμα είναι ζεστό ακόμη στα γραφεία του Charlie Hebdo, όμως η προπαγάνδα της Αριστεράς και ο αθεϊσμός της προσπαθεί να επιβληθεί. Βεβαίως έτσι, ξεβρακώνεται ο Mr Tsipras, που έκανε τα πάντα για την εξουσία, αφού μετά το σύμφωνο συμβίωσης με την γυναίκα του και την αεροβάπτιση του παιδιού του και περιστέρια έφυγαν από τα χέρια του στα Θεοφάνεια, και στο Άγιο Όρος πήγε, και με τον Πάππα συναντήθηκε, και το χέρι του Αρχιεπίσκοπου φίλησε στον Αγιασμό της Βουλής.Ειλικρινά όμως, θα περίμενε κανείς ότι μετά την επίθεση των ισλαμιστών δολοφόνων στο Παρίσι, οι μηχανισμοί της ισλαμιστικής προπαγάνδας και προώθησης του αθεϊσμού θα «σώπαιναν» έστω προσωρινά. Αντ’ αυτού, πήγαν ένα ακόμη βήμα παραπέρα και θεώρησαν έξυπνο να προσβάλλουν την πίστη μας σε μια ηλίθια προσπάθεια να εξισώσουν το Corpus Cristi με το μακελειό στο Παρίσι.

Διαβάζουμε απόσπασμα από ηλεκτρονικό περιοδικό: (Ο Iraklis Proko μετέφρασε/προσάρμοσε το εξώφυλλο στα ελληνικά. Το όνομα Άνθιμος είναι τυχαίο – σε άλλη εκδοχή το είδα και ως Χριστόδουλος.) Και εγώ αναρωτιέμαι τι θα έλεγαν οι ακροδεξιοί ή οι θρησκόληπτοι (που δεν έχουν κανένα πρόβλημα όταν η η δική τους θρησκεία ταπεινώνει ή σκοτώνει) προσβαλλόταν και έκαναν επίθεση στο περιοδικό. Έχουμε και εδώ μερικές περιπτώσεις -ευτυχώς καμία αιματηρή!- όπου οι θρησκευόμενοι έδειξαν τη φοβερή ανοχή τους σε έργα τέχνης ή τη σάτιρα: Απ’ τον Καζαντζάκη και τον Σκορσέζε, μέχρι το Corpus Cristi στο Χυτήριο και τον Παστίτσιο». Πηγή: www.lifo.gr

Ακολουθώντας το δόγμα που λέει ότι «καμία κρίση δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένη», τα δήθεν προοδευτικά «παπαγαλάκια» βγήκαν μπροστά και ακάθεκτα συνεχίζουν το φιλομουσουλμανικό παραλήρημά τους συγκρίνοντας μια συγκέντρωση πολιτών, οι οποίοι τραγουδούσαν απλά το «υπερμάχω», χρησιμοποιώντας νόμιμες οδούς και ασφαλιστικά μέτρα ώστε να κατέβει μια εμετική παράσταση, με την στυγνή δολοφονία 12 ανθρώπων από Ισλαμιστές και μάλιστα σε ευρωπαϊκή χώρα…
Υ.Γ.Όσο και να σας χαλάει, η Χριστιανική πίστη μπορεί να έφυγε από τις ταυτότητες μας, αλλά είναι ριζωμένη στην ψυχή του Ελληνικού λαού. Η Χρυσή Αυγή, θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό φωτισμένων Ιεραρχών οι οποίοι θα υπερασπίζονται τα σύμβολα της πίστης μας και δεν θα επιτρέψει ΠΟΤΕ την προσβολή της ιστορικής μνήμης ή του θρησκευτικού συναισθήματος του Ελληνικού λαού, χρησιμοποιώντας όλα τα νόμιμα μέσα που παρέχει το Σύνταγμα και χωρίς βία.

Αυτή είναι η διαφορά που προσπαθούν οι μπολσεβίκοι να εξομαλύνουν και να μας εξισώσουν με τους μακελάρηδες του Ισλάμ. ΠΗΓΗ

BLOOMBERG: ΑΝ ΦΥΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΩ ΤΕΛΟΣ!euro_crisis-630x375

Γράφει ο Αντίοχος
Σε αντίθετη κατεύθυνση από τα λεγόμενα της φράου Μέρκελ, για τις συνέπειες που θα έχει τυχόν έξοδος της Ελλάδος από το ευρώ, κινείται το (γνωστών συμφερόντων…) Bloomberg.

Ενώ, λοιπόν, η φράου εμφανίζεται καθησυχαστική, θεωρώντας διαχειρίσιμη μια έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, το Bloomberg View, χαρακτηρίζει την άποψή της λανθασμένη και άκρως επικίνδυνη.

Ιδού:

«Είναι αλήθεια ότι ότι εάν οι εκλογές στις 25 Ιανουαρίου φέρουν μια νέα κυβέρνηση προετοιμασμένη να κηρύξει στάση πληρωμών παρά να συνεχίσει την λιτότητα, οι οικονομικές επιπτώσεις θα είναι περιορισμένες. Αυτό ωστόσο λέει λίγα για το χάος που θα μπορούσε να ακολουθήσει την αποχώρηση της χώρας από το ευρώ. Η μετάδοση δεν είναι ποτέ προβλέψιμη.

Μόλις γίνει αντιληπτό ότι η συμμετοχή στο ευρώ φαίνεται να είναι εφήμερη, παρά την επιμονή της συνθήκης της ΕΕ ότι η συμμετοχή στο ευρώ είναι αμετάκλητη, τότε και άλλα ασθενή κράτη-μέλη της ευρωζώνης θα είναι ευάλωτα στη σπέκουλα αναφορικά με την ισχύ τους για την παραμονή στο ευρώ. Οι επενδυτές μπορεί να οδηγηθούν να «σορτάρουν» τα ομόλογα της Ιταλίας, της Πορτογαλίας ή της Ισπανίας -ανεξαρτήτου του πόσο ισχυρά είναι τα πολιτικά ή οικονομικά επιχειρήματα κατά της αποχώρησης από το ευρώ- οδηγώντας το κόστος δανεισμού σε επίπεδα που δεν μπορούν να αντέξουν. Όποια χώρα και να φύγει από το ευρώ θα θέσει σε αμφισβήτηση την ύπαρξη του κοινού νομίσματος».


Καταλαβαίνετε τι όπλο έχει στα χέρια του ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν το εκμεταλλεύεται, δηλώνοντας από τώρα ότι δεν πρόκειται να προβεί σε «μονομερείς ενέργειες»!

Φανταστείτε, να ήταν η Χρυσή Αυγή στη θέση του! Θα μπορούσε να «χορέψει στο ταψί» όλη την Ευρώπη και να σταματήσει τον εθνικό και κοινωνικό κατήφορο!

Όμως, αυτή την ώρα δεν είναι η Χρυσή Αυγή στα πρόθυρα της εξουσίας, αλλά ο άκρως συστημικός ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει συμβιβαστεί σε όλα με τη φωνή των Κυρίων του. Αλλά, που θα πάει, θα ’ρθει και η ώρα της Χρυσής Αυγής και τότε θα δείτε τον κόσμο να τρέμει!  ΠΗΓΗ


Πεταλωτής (εκπρόσωπος κόμματος Τζέφρυ): Η Χρυσή Αυγή είναι Τρίτο Κόμμα


Πεταλωτής (εκπρόσωπος κόμματος Τζέφρυ): Η Χρυσή Αυγή είναι Τρίτο Κόμμα
Από όλες τις κατευθύνσεις γίνεται πλέον κατανοητό ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα καταστεί η Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.\
Μια ακόμη απόδειξη αποτελούν τα όσα υποστήριξε ο Γιώργος Πεταλωτής, ως εκπρόσωπος του μορφώματος που δημιούργησε ο Τζέφρυ. Ο «μπούλης», όπως τον αποκαλούσαν όταν ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος επί πρωθυπουργίας του Γιωργάκη, έγραψε στο Facebook τα εξής:
«Δημοσκοπήσεις … τέσσερις ημέρες μετά την ίδρυση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Ημέρες κατάρτισης ψηφοδελτίων αλλά και δημοσκοπήσεων, μόλις τέσσερις ημέρες από την ίδρυση του Κινήματός μας. Τις δημοσκοπήσεις των ελληνικών ΜΜΕ τις είδαμε και θα τις σχολιάσουμε σε εκπομπές, σταθμούς κ.λ.π. Σήμερα, όμως, η J.P Morgan, εταιρία επενδύσεων, με ακριβείς και ελεγμένες αναλύσεις και με πηγή της δημοσκόπησης την εταιρία δημοσκοπήσεων PRO OLYMPIC CIRCLES δίνει στο ΚΙΝΗΜΑ μας ποσοστό 4,8%. Ακολουθούν με 4% το ΠΟΤΑΜΙ, 2,5% οι ΑΝ.ΕΛ. και 2,2% ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜ.ΑΡ.».
Αυτό το οποίο παρατηρούμε είναι ότι στην παράθεση της εκλογικής επιρροής των κομμάτων, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη δημοσκοπική εταιρία και τα όσα υποστηρίζει ο Πεταλωτής, δεν υπάρχει το ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Ουσιαστικά, δηλαδή, ο Πεταλωτής παραδέχεται εμμέσως το «καπάρωμα» της Τρίτης θέσης από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Από τη στιγμή, μάλιστα, που δεν λέει ποιο είναι το ποσοστό του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, μπορούμε να φανταστούμε πόσο πιο ψηλά βρίσκεται από το 4,8 που δίνει στο κόμμα του. Γιατί, αν η διαφορά ήταν μικρή θα τη σημείωνε, με την προσθήκη ότι το ΚΙΔΗΣΟ ενδέχεται να χτυπήσει την Τρίτη θέση.
Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, τόσο θα γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη η θέση των δημοσκοπικών εταιριών. Ή θα αναγκαστούν να συμβαδίσουν με την πραγματικότητα και να δείξουν τη σαφή υπεροχή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ως Τρίτη Δύναμη (κάποιες αρχίζουν να το κάνουν ήδη) ή θα εξευτελιστούν πλήρως το βράδυ των εκλογών με τα εντελώς εξωπραγματικά στοιχεία που δίνουν τόσο για τη θέση που καταλαμβάνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όσο και για τα ποσοστά που λαμβάνει στις μετρήσεις που βγαίνουν στη δημοσιότητα.   Γιώργος Μάστορας

Του την κοπάνησε και ο Μαριάς του πρόεδρου Πάνου, καταγγέλλοντας μνημονιακή στροφή
Του την κοπάνησε και ο Μαριάς του πρόεδρου Πάνου, καταγγέλλοντας μνημονιακή στροφή

Χωρίς ευρωβουλευτή έμεινε το κόμμα (και προσεχώς… πτώμα) του προέδρου Πάνου, μιας και την κοπάνησε –και επισήμως πλέον- ο (κομμουνιστής) Μαριάς.

Έτσι, με αφορμή δηλώσεις του… καπετάν-Πάνου (ένεκα το κότερο…) στην εκπομπή Αντιθέσεις του τηλεοπτικού σταθμού Κρήτη TV τη Δευτέρα 5/1/2015, ο Μαριάς δήλωσε ότι «δεν έχει καμιά πολιτική και οργανωτική σχέση με τους ΑΝΕΛ μετά τη μνημονιακή τους στροφή».

Ιδού: «Δηλώνω για άλλη μια φορά ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν έχω καμιά πολιτική και οργανωτική σχέση με τους ΑΝΕΛ μετά τη μνημονιακή τους στροφή που συντελέστηκε με τις αποφάσεις του Συνεδρίου τους και τη συνακόλουθη παραβίαση εκ μέρους τους της από 12/4/2012 Προγραμματικής Συμφωνίας ΑΝΕΛ/ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ σύμφωνα με την οποία τα δύο Κινήματα δεσμεύτηκαν “από κοινού ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση σύμπραξης προεκλογικά ή μετεκλογικά με κόμματα ή βουλευτές που ψήφισαν έστω και ένα Μνημόνιο”».

(ΥΓ) 1: Σε κάθε περίπτωση, η μνημονιακή στροφή δεν πρόκειται να ωφελήσει τον πρόεδρο Πάνο, καθότι θα μείνει ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ εκτός βουλής και δε θα μπορέσει να παίξει παιχνιδάκια (τύπου plan B) εις βάρος των ψηφοφόρων του…

(ΥΓ) 2: Άντε γεια σου Πανούλη!  ΠΗΓΗ


FREE HELLAS web Radio


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8989521619199297392

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item