Widgets

Οι Κλέφτες στη φυλακή - Οι Έλληνες στην εξουσία! (ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ)


Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013: Η Χρυσή Αυγή καταθέτει στην Ελληνική Δικαιοσύνη πολύ συγκεκριμένα στοιχεία που βάζουν στην φυλακή βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση με την «μαύρη τρύπα» στα ταμεία του εν λόγω αποκόμματος. Συγκεκριμένα η υπόθεση αφορά έκθεση ορκωτών λογιστών που αποκάλυπτε ότι από τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ «έλειπαν» 114 εκατομμύρια ευρώ από τα χρήματα που πήρε η «πράσινη» εγκληματική οργάνωση από τον Ελληνικό Λαό. Ο εν λόγω φάκελος βρισκόταν εδώ και πολύ καιρό σε συρτάρια γραφείων και δεν προχώραγε, με «άνωθεν» πολιτική εντολή.
Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013: Πάνοπλοι αστυνομικοί συλλαμβάνουν πραξικοπηματικά, παράνομα και αντισυνταγματικά, χωρίς ίχνος στοιχείου, τον Αρχηγό και Βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Λίγες μέρες μετά οι περισσότεροι εξ αυτών, συμπεριλαμβανομένου του Αρχηγού, θα προφυλακιστούν στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατούνται μέχρι και σήμερα παρά το γεγονός ότι έχει αποκαλυφθεί σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό η σχεδίαση της σκευωρίας από την κυβέρνηση και η εκτέλεσή της από επίορκους που λυμαίνονται τους θεσμούς της Αστυνομίας και της Δικαιοσύνης.

Τι δεν κατάλαβες;
Οι κλέφτες αντιλήφθηκαν ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι σαν τους πολιτικάντηδες που λένε όλο λόγια, τα οποία δεν προτίθενται να πραγματοποιήσουν. Πείστηκαν ότι η Χρυσή Αυγή, όντας αδαμάντινη και κρυστάλλινη, ούτε μπορεί να εκβιαστεί, ούτε προτίθεται να συνδιαλέγει με το καθεστώς των φαύλων και των ενόχων. Κατάλαβαν ότι η Χρυσή Αυγή θα βάλει τους κλέφτες φυλακή και ξεκίνησε την πολιτική σκευωρία εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών για να προλάβει καταστάσεις.
Ο Ελληνικός Λαός στις 25 Ιανουαρίου καλείται να κάνει την επιλογή του.

Είτε θα επιλέξει να κυβερνάται από κλέφτες και απατεώνες, δεχόμενος και τις συνέπειες, είτε θα επιλέξει να κλείσει τους κλέφτες φυλακή και να φέρει τους Έλληνες στην εξουσία, ψηφίζοντας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!    ΠΗΓΗ

Bankingnews: Η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα, το τέταρτο θα εξαρτηθεί από το ποσοστό του κόμματος Παπανδρέου

Πολιτική ανάλυση από την έγκυρη ενημερωτική ιστοσελίδα bankingnews.gr
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα και η Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα στις εκλογές στις 25 Ιανουαρίου του 2015. Πρώτη φορά τα μικρά κόμματα στην Ελλάδα θα διαδραματίσουν τόσο σημαντικό όλο στην πορεία και στην συστημική ευστάθεια της Ελλάδος. Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται εμφανίζοντας τεράστια διαφορά στην παράσταση νίκης από την ΝΔ, τα κόμματα 3 έως 5 θα κρίνουν καίρια τις πολιτικές εξελίξεις.
Εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα θα χρειαστεί για να κυβερνήσει να συνασπιστεί με άλλα μικρότερα κόμματα. Το ιδανικό σενάριο για το ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν να συνεργαστεί με το κόμμα Παπανδρέου, αν καταφέρει και μπει στην βουλή και με τους ΑΝΕΛ, ώστε το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ να μείνουν εκτός εξουσίας.
Ποια είναι τα δεδομένα; Η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτο πολιτικό κόμμα, παρά τις ακραίες και αντίξοες πολιτικές συνθήκες και παρά την εκτρωματική απόφαση η ηγεσία του κόμματος να παραμένει προφυλακισμένη. Οι βουλευτές και η ηγεσία της Χρυσής Αυγής θα υποβάλλουν αίτημα να αποφυλακιστούν προσωρινά ώστε να διεξάγουν την προεκλογική περίοδο. Ωστόσο σε μια σοβαρή και ευνοούμενη κοινωνία το αίτημα θα γινόταν δεκτό, αλλά στην Ελλάδα όπου η εκτελεστική και δικαστική εξουσία έχουν αλληλοσυνδεθεί είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος και η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής θα κάνει προεκλογική εκστρατεία από την φυλακή. Αν καταφέρει, που αποτελεί και βασικό σενάριο και η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα θα πρόκειται για ένα πολύ ηχηρό πλήγμα στην απαράδεκτη στάση Σαμαρά να δώσει εντολή να προφυλακιστεί ο πολιτικός αντίπαλος του.

Τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο θα κατέλθει στις εκλογές το κόμμα Παπανδρέου…που αναμένεται να δημιουργηθεί. Αν τελικώς το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου κατέβει στις εκλογές είναι πολύ πιθανό το ΠΑΣΟΚ να μην καταφέρει να μπει στην βουλή και το Ποτάμι θα συρρικνωθεί επικίνδυνα. Ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή θα βρίσκεται σε τροχιά εξουσίας, θα έχει μικρές απώλειες τις οποίες θα αναπληρώσει από την ΔΗΜΑΡ καθώς θα πάρει το εναπομείναν ποσοστό. Αν αποτιμηθούν με ψυχραιμία οι ευρωπαϊκές τάσεις εξάγεται το συμπέρασμα ότι ενισχύεται η αριστερά και η ακροδεξιά.
Η Le Pen στην Γαλλία προηγείται στις δημοσκοπήσεις στις προεδρικές εκλογές. Στην Ισπανία το Podemos ένα κόμμα τύπου ΣΥΡΙΖΑ επίσης προηγείται και στην Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ. Στην Ελλάδα όσο και αν φαίνεται παράδοξο χρειάζεται ένα ισχυρό αριστερό κόμμα και ένα ισχυρό ακροδεξιό κόμμα. Αυτή είναι η ευρωπαϊκή τάση και αυτή η τάση θα επιβεβαιωθεί και στην Ελλάδα. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα και η Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα.   ΠΗΓΗ
Προεκλογική κοροϊδία: με εκβιασμούς και ψέματα οδηγεί το λαό στις κάλπες η επόμενη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑΜια απλή περιήγηση στα ενημερωτικά μέσα του διαδικτύου ή τον έντυπο Τύπο είναι αρκετή για να μας κάνει να αντιληφθούμε το κλίμα μέσα στο οποίο διεξάγεται ο προεκλογικός αγώνας των κομμάτων και ιδιαίτερα αυτών της συγκυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η πόλωση και ο εκτός “συνταγματικής ορθότητας” φθηνός πολιτικός λόγος ενισχύει αφενός τη θεωρία των δύο άκρων που αποτελούνται από τη ΝΔ στα δεξιά και τον ΣΥΡΙΖΑ στα αριστερά, αφετέρου αποδεικνύει την κατάντια του πολιτικού κόσμου και το έλειμμα σεβασμού προς τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό, που ο ίδιος εξαθλίωσε με τις πρακτικές του.
Οι καθώς πρέπει δημοκράτες που θίγονταν με την παραμικρή αλήθεια που ξεστόμιζε η Χρυσή Αυγή εντός της βουλής μη διστάζοντας μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις να επιβάλουν και… πειθαρχικά μέτρα (φρούραρχος, χρηματικό πρόστιμο στη Συναγωνίστρια Ζαρούλια επειδή τόλμησε να αποκαλέσει τους κλέφτες, κλέφτες) επιδίδονται τώρα σε ένα άγριο ξεκατίνιασμα μεταξύ τους και εκτοξεύουν απειλές, ύβρεις, λάσπη και χυδαίες εκφράσεις για να φτιάξουν το προφίλ των κομμάτων που εκπροσωπούν.
Έτσι η πατριδοκάπηλη ΝΔ που προσκύνησε την Αριστερά με την υπόθεση των ληστοτρομοκρατών, που ψήφισε τον αντιρατσιστικό νόμο, που εξέδωσε το βιβλίο της ανιστόρητης Ρεπούση, που κατήργησε την ιθαγένεια και τη μοιράζει σε καραβιές λαθρομεταναστών που εισέρχονται στη χώρα και που αποκαλεί γιορτές μίσους τις εθνικές επετείους μνήμης και τιμής προς τα θύματα της κομμουνιστικής θηριωδίας, ξαφνικά ανακάλυψε 1 μήνα πριν τις εκλογές τον… κομμουνιστικό κίνδυνο και καλεί το λαό να την κρατήσει στην εξουσία για να μην “έρθουν τα χειρότερα”.
Από την άλλη το κόμμα που περισσότερο θυμίζει παζάρι σε κάποια Ασιατική χώρα παρά σοβαρό κόμμα με σταθερές απόψεις για (τουλάχιστον) τα μείζονα θέματα, ο ΣΥΡΙΖΑ, ανακάλυψε όλως τυχαίως κι αυτός 1 μήνα πριν τις εκλογές πως ναι μεν η ΝΔ υπηρετεί τα μνημόνια αλλά υπάρχουν αμέτρητες εναλλακτικές για την αντιμετώπιση του μνημονιακού προβλήματος κι ως εκ τούτου μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση, μονομερείς ενέργειες, κατάργηση του, τροποποίηση του κι επαναδιαπραγμάτευση εξ αρχής κ.ο.κ., ενώ κάνει λόγο για άμεση ανατροπή της μνημονιακής συγκυβέρνησης χωρίς να εξηγεί το λόγο που ουδέποτε χρησιμοποίησε τα στοιχεία που θα γκρέμιζαν εν μία νυκτί την παράγκα του Σαμαρά: αυτά της ομολογίας για ωμή παρέμβαση του πρωθυπουργού στη δικαστική εξουσία με την απαίτηση να προφυλακιστούν βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Γρήγορα ξεχάστηκαν τα βίντεο και τα ηχητικά αποσπάσματα που αντικατοπτρίζουν τη σαπίλα και τη δυσωδία του διεφθαρμένου καθεστώτος και εύκολα προχώρησαν οι Σαμαροτσιπραίοι στην εκλογική διαμάχη με φόντο το μνημόνιο που ούτως ή άλλως θα αφήσουν να συνεχίζει να λεηλατεί τον ιδρώτα των Ελλήνων, ανεξαρτήτως κυβερνητικού σχήματος που θα προκύψει.
Εν ολίγοις όλα αυτά τα φαιδρά που ακούμε και διαβάζουμε αυτές τις μέρες περί bank run, περί διάλυσης της οικονομίας, για κατάρρευση των αγορών και το χάος στα χρηματιστήρια, τις καταθέσεις που θα κατασχέσουν οι τραπεζίτες κλπ δεν αποτελούν παρά μια σύντομη περιγραφή των όσων συντελέστηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια επί διακυβέρνησης της ΝΔ και ασφαλώς θα συνεχιστούν (ή θα ενταθούν) κι επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ. Επομένως η τρομολαγνεία των κομματικών επιτελείων δεν πιάνει τόπο παρά μόνο στους γνωστούς λοβοτομημένους κομματικούς εγκάθετους που ψηφίζουν με μοναδικό γνώμονα την παράνομη μετάθεση, διορισμό ή εξυπηρέτηση τους από κάποιο βουλευτικό γραφείο (γαλάζιο, πράσινο ή ροζ).
Αλλά ας έχουν υπόψη τους άπαντες πως υπάρχει, μακριά από το βούρκο και την κατάντια των κάθε λογής ψευτοδημοκρατών, μια καθαρή φωνή που παραμένει χρόνια σταθερή και αταλάντευτη και για το λόγο αυτό φιμώνεται από τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής, η φωνή της Χρυσής Αυγής την οποία τρέμει το σάπιο κατεστημένο των γραικύλων, που ξεμύτισε από τα βουλευτικά έδρανα για να κλέψει με εκβιασμούς και ψέματα τη ψήφο των Ελλήνων.
Ας βρουν τον τρόπο να εξηγήσουν την επόμενη ημέρα στους ψηφοφόρους τους πως επετεύχθη η συμφωνία για τη μεγάλη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είναι δικό τους πρόβλημα, αλλά και πάλι είναι πολύ μικρότερο σε σημασία από αυτό που θα προκύψει από μια ισχυρή Χρυσή Αυγή την οποία δε μπορούν να εκβιάσουν ή να εξαγοράσουν. Και αυτό θα είναι το μοναδικό όφελος από τις επερχόμενες εκλογές, μια Χρυσή Αυγή δυνατότερη από ποτέ, εναντίον όλων με απώτερο σκοπό την ανατροπή της δικτατορίας των διεφθαρμένων χωρίς μισόλογα ή προοπτικές συνεργασίας με αυτούς που ευθύνονται για την εξαθλίωση της Ελλάδος.   Ματθαιόπουλος Αρτέμης


Ο Σαμαράς παραδίδει τη Θράκη, με αντάλλαγμα την διάσωσή του…

5 έως 6 έδρες «παραδίδονται» σε τουρκόφρονες του DEB
Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ
Ραγδαίες οι εξελίξεις στην πολιτική σκηνή (και ακόμη περισσότερο στο παρασκήνιο) της Θράκης και συγκεκριμένα στους δύο «φλέγοντες» νομούς Ξάνθης και Ροδόπης. Ενώ τα κόμματα έχουν ήδη αρχίσει να κλείσουν τα ψηφοδέλτιά τους, το κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά, με κινήσεις που δεν εκθέτουν την Ελληνικότητα της Θράκης, δείχνει πως έναντι του κομματικού οφέλους (και την προσωπικής πολιτικής διάσωσης του Αντώνη Σαμαρά) η έννοια της λέξης πατρίδα «συμπιέζεται» δημιουργώντας πλείστα όσα τεράστια προβλήματα στο μέλλον της Ελληνικής Θράκης.

Έτσι, πολύ καλά πληροφορημένες πηγές μας ενημερώνουν πως στο ν. Ροδόπης η Νέα Δημοκρατία προχώρησε σε συνεργασία με το εθνικιστικό κόμμα τουρκοφρόνων (KIEΦ – DEB) και θα συμπεριλάβει υποψήφιο τουρκόφρονα στα ψηφοδέλτια του κυβερνώντος κόμματος.
Στο νομό Ξάνθης τόσο η υποψηφιότητα Μάντατζη στο ΠΑΣΟΚ, αλλά κι ενός ακόμη μουσουλμάνου στη Νέα Δημοκρατία (δικηγόρος, που σύμφωνα με πληροφορίες έχει πάρα πολύ καλές σχέσεις με το ΚΙΕΦ – DEB και ήταν ένας εκ των τριών που κατέθεσε στον Άρειο τα έγγραφα νομιμοποίησης του κόμματος των τουρκοφρόνων), αποτελούν «στρατηγικές» κινήσεις τόσο από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας του «πατριώτη» Σαμαρά, όσο και από την πλευρά του τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής, που με αυτόν τον τρόπο διεκδικεί ξεκάθαρα 5 έδρες (επί συνόλου 6) στους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης, ενώ υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο οι νομοί Ξάνθης και Ροδόπης να εκπροσωπούνται ΜΟΝΟ από μουσουλμάνους, εάν κατορθώσει το ΠΑΣΟΚ να μπει στη Βουλή και εάν γίνει κατορθωτός ο απόλυτος διαμοιρασμός ψήφων από το τουρκικό προξενείο.
Είναι πλέον προφανέστατο πως η ανάγκη ψήφων, οδηγεί τη Νέα Δημοκρατία και τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά, σε επιλογές υποστήριξης των τουρκικών σχεδιασμών, δημιουργώντας το πρωτοφανές, δηλαδή την αγαστή συνεργασία του τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής, με την Ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου οι νομοί Ξάνθης και Ροδόπης να χαρακτηριστούν επισήμως (και με τη βοήθεια της Ελληνικής κυβέρνησης) ως... "τουρκικοί"!!!
Σύμφωνα με αυτές τις εξελίξεις, γίνεται, πλέον απολύτως κατανοητό πως για τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά, όσο και για τους «υπεύθυνους» της Νέας Δημοκρατίας (τόσο σε κεντρικό όσο και σε περιφερειακό – τοπικό επίπεδο) η προστασία του κόμματος υπερτερεί από το καθήκον προς την πατρίδα.
Από την πλευρά μας, θεωρούμε πως σε αυτές τις εκλογές (και ιδιαίτερα στην προεκλογική περίοδο) θα πέσουν πολλές μάσκες...  
Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!" 


Πρώην υπουργός της ΝΔ: «Εκτός τόπου και χρόνου οι κραυγές Σαμαρά»

Είναι γνωστό ότι ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος  είναι ένας ακραιφνής φιλελεύθερος. Το γεγονός, επίσης, ότι δεν είναι πλέον υπουργός και βουλευτής της  ΝΔ τον κάνει να μιλάει ελεύθερα σε κάποια πράγματα, τα οποία δεν βολεύουν την προπαγάνδα  του πρώην κόμματος του. Με άρθρο του, λοιπόν, σε ιστοσελίδα υπό τον τίτλο «Αδικαιολόγητος πανικός» ο Ανδριανόπουλος γράφει, μεταξύ πολλών άλλων, και τα εξής για το ενδεχόμενο να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία:
«Είναι εκτός τόπου και χρόνου οι κραυγές πανικού που πολλοί  εκβάλλουν για το ενδεχόμενο εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ. Αν και διαφωνώ με τις εκφρασμένες θέσεις του κόμματος  του κ. Τσίπρα δεν μπορεί να αποτελεί ρίσκο για μια χώρα η προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία»«…Δεν υπάρχει κανείς που συνειδητά να οδηγείται σε πολιτική αυτοκτονία. Αν κρίνουμε με στοιχεία λογικής , ερχόμενος στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ θα αντικρύσει κατάματα την πραγματικότητα. Και θα επιχειρήσει βέβαια να διαφοροποιηθεί από τους προκατόχους του. Το αισιόδοξο, και λογικό, σενάριο οδηγεί σε συμπεράσματα απρόσμενα. Μήπως μία κυβέρνηση της Αριστεράς θα επιχειρήσει να πραγματοποιήσει εκείνα που κυβερνήσεις της Δεξιάς  και της Κεντροαριστεράς τα θεωρούσαν αδιανόητα;»
Και αφού στη συνέχεια ο Ανδριανόπουλος παραθέτει το παράδειγμα της Βραζιλίας και το πως η «παλιά αντάρτισσα» Ντίλμα Ρούσεφ έκανε θεαματική στροφή, παρακάμπτωντας την αριστερή φρασεολογία της και κινούμενη σε «πολιτικές θεαματικών φιλελεύθερων μεταρρυθμίσεων για να πιάσει και πάλι το τραίνο της ανάπτυξης», καταλήγει ως εξής: «Σε τι συμπέρασμα μπορούν να οδηγήσουν αυτές οι παρατηρήσεις; Τι διδάσκουν όλα αυτά; Μήπως θα πρέπει κι εμείς να περιμένουμε εντελώς δογματική συμπεριφορά από τους δογματικούς της Αριστεράς που έρχονται για να μας κυβερνήσουν; Είναι πολύ πιθανό κάτι εντελώς διαφορετικό να προκύψει από μία συνταρακτική κυβερνητική αλλαγή. Ιδιαίτερα αν το εκλογικό αποτέλεσμα επιβάλλει συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με κάποιον περισσότερο μετριοπαθή εταίρο. Εγώ πάντως δεν είμαι απαισιόδοξος».
Είναι ολοφάνερο ότι ο Ανδριανόπουλος διαβλέπει την σταδιακή μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος μπορεί με την φρασεολογία του να ανάβει «φλας» αριστερά, θα στρίψει όμως  τελικά δεξιά ως προς τα πεπραγμένα του. Ο φιλελεύθερος πολιτικός  υποστηρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κάνει τελικά τομές  που να παραπέμπουν σε καπιταλιστικές δομές ανάπτυξης, εκεί όπου οι κυβερνήσεις της Δεξιάς και της Κεντροαριστεράς  δεν τολμούσαν καν. Σε αντίθεση με τις κραυγές  κινδύνου και πανικού από τον Σαμαρά και το επιτελείο του ο Ανδριανόπουλος δηλώνει ότι δεν είναι απαισιόδοξος, καθώς θεωρεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως επικεφαλής μιας νέας συγκυβέρνησης θα κινηθεί και αυτός στους μνημονιακούς ρυθμούς άσκησης της εξουσίας.   ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκτός τόπου και χρόνου ο Σαμαράς: “Αισθάνεται” στατιστικά λάθη στις στημένες δημοσκοπήσεις του Σταμάτη 
Στημένο προεκλογικό δωράκι σε Κικίλια – Σαμαρά η σύλληψη Ξηρού - Τον άφησαν ελεύθερο πριν ένα χρόνια για να τον πιάσουν την κατάλληλη στιγμή
Έναν ολόκληρο χρόνο περίμενε ο Ξηρός την προκήρυξη των εκλογών και την προεκλογική σύλληψή του, για να τονωθεί λιγάκι η καταρρέουσα ψοφοδεξιά. Από την στιγμή της απελευθέρωσής του από τον Αθανασίου, ήταν βέβαιο ότι ο Ξηρός θα ήταν το προεκλογικό δώρο στον Σαμαρά.
Σε επιστολή του ο Γιωτόπουλος είχε τονίσει το προφανές, κάνοντας λόγο για απελευθέρωση με εντολές «από τα πάνω». Συγκεκριμένα είχε πει ότι «Η διαταγή ήρθε από τα πάνω. Από την αντιτρομοκρατική, την ΕΥΠ και άρα από την κυβέρνηση που την εποπτεύει», σπεύδοντας να συμπληρώσει «Γιατί στις δύο άδειες του Βασ. Τζωρτζάτου με κατ' οίκον περιορισμό, έξι αυτοκίνητα της Αντιτρομοκρατικής ήταν κάτω από το σπίτι του (τρία στο δρόμο και τρία στους παραδρόμους) και τον παρακολουθούσαν, ενώ στον Χριστόδουλο που ήταν σε χωριό δεν υπήρχε κανείς»;
Το τέλος σε αυτό το θέατρο του παραλόγου ήρθε εν τέλει, όπως ήταν αναμενόμενο προεκλογικά, αφού όπως μεταδίδουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ ο Ξηρός συνελήφθη «κάτω από άκρα μυστικότητα και με συντονισμένες ενέργειες». Τώρα ο Σαμαράς και ο Κικίλιας θα επιχειρήσουν να ανανεώσουν το δόγμα «Νόμος και Τάξη», επιχειρώντας να ξεχαστεί το γεγονός ότι επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας, αφέθηκαν τόσοι τρομοκράτες ελεύθεροι. Στην ουσία γίνεται ευκόλως αντιληπτό από την κοινή λογική και τα δεδομένα της επιστολής Γιωτόπουλου ότι τον άφησαν για να τον πιάσουν την κατάλληλη στιγμή!
Βεβαίως το εν λόγω κολπάκι είναι ανούσιο, αφού τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας δεν μπορούν να σηκωθούν με τέτοια φτηνά κολπάκια. Ούτε «γερανός» δεν μπορεί να τα σηκώσει πλέον...  ΠΗΓΗ

Ολιγάρχης Ψυχάρης: Οι πολίτες να επιβάλλουν τη «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ με την ψήφο τους

Όχι μόνο δεν τα παρατάει ο ολιγάρχης Ψυχάρης, αλλά αντιθέτως επιτείνει τις προσπάθειές του

για «εθνική συνεννόηση», την οποία εννοεί ως «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, με… κουμπάρο τον ίδιο. Έτσι, στο πρωτοχρονιάτικο κύριο άρθρο του «Βήματός» του, με τίτλο «Η ελπίδα στα χέρια των πολιτών», καλεί τους πολίτες να επιβάλλουν οι ίδιοι τη «μεγάλη συγκυβέρνηση», με την ψήφο τους. Ιδού ο ευσεβής του πόθος:

«…Είναι παράλογο, μια χώρα που κρύβει μέσα της τόσες δημιουργικές δυνάμεις, να βρίσκεται μονίμως παγιδευμένη γιατί η ηγεσία της αδυνατεί να αντιληφθεί τα μηνύματα των καιρών ή γιατί προτάσσει μονίμως το στενό κομματικό συμφέρον. Είναι αδιανόητο για κάθε σκεπτόμενο πολίτη, μετά από τόσα χρόνια κρίσης,με μια κοινωνία εξαντλημένη, να αδυνατούμε να βρούμε αυτόν τον κοινό βηματισμό, που μας θα οδηγήσει επιτέλους με ασφάλεια έξω από το τούνελ.

Ούτως ή άλλως όμως η ευθύνη τώρα είναι πάλι στα χέρια των πολιτών. Αυτοί θα αποφασίσουν που θα επενδύσουν τις ελπίδες και τις προσδοκίες τους για το μέλλον. Έχουν την εμπειρία και τη σύνεση να κάνουν πραγματικότητα, αυτό που σήμερα μοιάζει ανέφικτο».

(ΥΓ):
Παραδοσιακά πάντως, οι πόθοι του αμαρτωλού Συγκροτήματος πραγματοποιούνται και οι συγκροτηματάρχες είναι στα μέσα και στα έξω μ’ όλες τις καταστάσεις. Αυτό αναμένεται να συμβεί και μετά την 25η Ιανουαρίου!  
  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!:
ΣΠΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ «ΑΠΟΔΟΧΗΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ «ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ» TOY JEFFREY ΚΑΙ  Μια χούφτα κλακαδόροι και εγκεφαλικά νεκροί στέλνουν το κλεφτοΠασόκ στο χρονοντούλαπο της ιστορίας

ΚΛΑΑΑΜΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
PASOK


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
4 Πασόκ θα κατέβουν τελικά στις εκλογές. Το κλεφτοαπασόκ του Βενιζέλου, το κλεφτοπασόκ του Τσίπρα, το κλεφτοπασόκ του Θεοδωράκη και το κλεφτοπασόκ του Παπανδρέου.

Το κλεφτοπασόκ του Βενιζέλου έφτασε να κατηγορεί τον κ. Παπανδρέου ότι ιδρύει «το δικό του προσωπικό και ιδιόκτητο κόμμα» και ότι «συμπεριφέρεται ως κληρονόμος που θέλει να καταστρέψει το ΠΑΣΟΚ που ίδρυσε ο πατέρας του». «Ποιος είναι συνεπώς ο λόγος που οδηγεί έναν πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργό, τον άνθρωπο που έλαβε τις καταλυτικές αποφάσεις για την ένταξη στο αρχικό μνημόνιο το 2010, να επιχειρεί να διασπάσει το κόμμα του; Η τοποθέτηση του τώρα γίνεται άραγε από σκοπιά «μνημονιακή» ή μήπως «αντιμνημονιακή»; Δεν υπάρχει πολιτικός λόγος, ούτε ιστορική και ηθική βάση. Τα κίνητρα είναι στενά προσωπικά» τόνισε η κυρία Καϊλή, η οποία προφανώς δεν ξεχνάει πως έχασε την έδρα της από τον ΓΑΠ.

Κ. Καϊλή μας, ο ΓΑΠ είναι ανήθικος και παράλογος γιατί μας έχωσε στα μνημόνια.
Κατανοούμε πως με εντολή Βενιζέλου είπατε πως ενοχλεί το Πασοκ γιατί ιδρύει «το δικό του προσωπικό και ιδιόκτητο κόμμα». Το Ποτάμι ας πούμε, δημιουργήθηκε μετά από παν-λαϊκό αίτημα; Αφού κι εκεί δικοί σας είναι.
Δεν ξέρω αν πρέπει να αρχίσω να γελάω ή να κλαίω…

Το σίγουρο είναι ότι το επόμενο 20ήμερο έχουμε να δούμε  Πολλές παραστάσεις…Βρε ούστ από δω παλιοκλεφταράδες.   πηγη


Οι Femen στην Αθήνα εναντίον της Χρυσής Αυγής - Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΔΟΛ

Οι Femen στην Αθήνα εναντίον της Χρυσής Αυγής - Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΔΟΛ

Έτοιμες να έρθουν και στην Ελλάδα για... γδύσιμο οι γνωστές Femen, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδονται από την στιγμή της πτώσης Σαμαρά. Θα θεωρούσε κάποιος ότι ο «ακτιβισμός» των εν λόγω «γυναικών» θα μπορούσε να έχει στόχευση τους υπαιτίους των χιλιάδων αυτοκτονιών και των εκατομμυρίων απελπισμένων.
Βέβαια κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να ισχύει, αφού οι μαριονέτες των νεοταξιτών θα επιστρατευτούν, προκειμένου να προβοκάρουν την προεκλογική εκστρατεία του Λαϊκού Συνδέσμου. Το δήλωσε μάλιστα και η αρχι... «ακτιβίστρια», λέγοντας ότι "η Ελλάδα ανήκει στη λίστα των χωρών που θεωρούνται στρατηγικά σημαντικά εδάφη λόγω της ανόδου της Ακροδεξιάς". Ας κάνουν ό,τι θέλουν!
Μόνο τις άπλυτες των Εξαρχείων μην βάλουν να γδυθούνε και πάθουμε στομαχικές διαταραχές!
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ερχομός των εν λόγω «ελαφρών» γυναικών δεν έγινε με πρωτοβουλία τους, αλλά με απευθείας κλήση από τον ΔΟΛ. Θυμίζουμε, για να αντιληφθούμε ότι ο δήθεν «αντιφασισμός» και «αντιρατσισμός» είναι στην ουσία το ένοπλο ή υστερικό (στην προκειμένη περίπτωση) παρακλάδι του καθεστώτος της κλεπτοκρατίας:   ΠΗΓΗ

ΕΠΙΣΗΣ: «ΕΛΕΥΘΕΡΗ» ΚΑΙ «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ» ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! 8 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ (ΦΑΝΕΡΑ) ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! ΜΕΤΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ;;; 

ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ – ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ

dimaras-kammenos

Όταν βουλιάζει το καράβι, πηδάνε τα ποντίκια! Αυτή την κατάσταση θυμίζει το σκάφος Καμμένου, το οποίο μπάζει από παντού. Και μπροστά στον εξωκοινοβουλευτικό εφιάλτη, λακάνε και οι λεγόμενοι «συνεργαζόμενοι».

Έτσι, το «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών» του Γιάννη Δημαρά ανακοίνωσε ότι διαλύει τη συνεργασία του με το καμμενοκόμμα και ότι κατεβαίνει… αυτόνομα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Βέβαια, αυτό το «αυτόνομα» είναι μια κουβέντα, καθώς όλα κι όλα τα στελέχη του Άρματος είναι ολίγες δεκάδες και κατά το κοινώς λεγόμενον «δε γιομίζουνε ταξί ούτε με τον ταξιτζή»Και κάποιο πουλάκι μας σφύριξε ότι ο Δημαράς θα επιστρέψει στα πάτρια, ήτοι στο κόμμα του Παπανδρέου. ΠΗΓΗ

Ο Big Boss Μπόμπολας στερεύει το ποτάμιΩς  τρίτο κόμμα παρουσιάζουν οι περισσότερες εταίρες «δημοσκοπήσεων» το μπομπολομόρφωμα Ποτάμι, παρότι είναι εμφανές ότι δεν υπάρχει στην κοινωνία και δεν «τραβάει», για να «μειώσουν» την Χρυσή Αυγή (που είναι τρίτο κόμμα «με τα τσαρούχια», που λέμε…).
Η αλήθεια είναι ότι αυτό το κατασκεύασμα, το Ποτάμι, είναι στα όρια του 3% -λίγο παραπάνω, λίγο παρακάτω- και ότι οι προοπτικές ήταν μέχρι τώρα να δώσει μάχη για να εισέλθει στη βουλή. Ωστόσο, η εμφάνιση του νέου κόμματος του Jeffrey δημιουργεί νέα δεδομένα, που κάνουν το 3% όνειρο απατηλό για τον Θεοδωράκη.
Κι όπως φαίνεται από το κύριο άρθρο της φυλλάδας του Big Boss(το κύριο άρθρο ενός εντύπου εκφράζει πάντα τις απόψεις του εκδότη – και συνήθως το γράφουν οι ίδιοι οι εκδότες…), ο Μπόμπολας δεν είναι ευχαριστημένος από τις επιδόσεις του μορφώματος κι είναι έτοιμος να το εγκαταλείψει. Ιδού η προαναγγελία της εγκατάλειψης:
«Και οι προοπτικές της χρονιάς που ξεκίνησε μόλις χθες κάθε άλλο παρά αισιόδοξες είναι. Το Ποτάμι δεν δείχνει να ανταποκρίνεται, δημοσκοπικά τουλάχιστον, στις προσδοκίες του δημιουργού του, η διασπασμένη ΔΗΜΑΡ πασχίζει να βρει τον βηματισμό της μετά το «ναυάγιο» της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και το άλλοτε πανίσχυρο ΠΑΣΟΚ βιώνει τον εφιάλτη μίας διάσπασης, τη σκοπιμότητα της οποίας δεν είναι σε θέση να αιτιολογήσουν ούτε καν ο πρωτεργάτης της και οι σύμβουλοί του.
Η χώρα οδεύει προς την κρισιμότερη αναμέτρηση της μεταπολίτευσης, με τη ραχοκοκαλιά του πολιτικού μας συστήματος θρυμματισμένη να δίνει όχι τη μάχη της πολιτικής επικράτησης, αλλά της κοινοβουλευτικής επιβίωσης».
(ΥΓ): Α ρε άσπλαχνε Big Boss!Τα ρφανά (Τσατσόπουλους, Ψαριανούς, Λυκούδηδες και δε συμμαζεύεται…) δεν τα σκέφτεσαι; Πως τα πετάς στους πέντε δρόμους; Τι θα απογίνουν τα καημένα, τώρα που είναι  εκτεθειμένα;  ΠΗΓΗ

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6015171469445512923

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item